![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Pomimo braku goli z przyjemnością obejrzałam wczorajszy mecz
![]() A dzisiaj piątek, piąteczek, piątunio...leje, pada i leje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym zmywacz do paznokci, ale może odbarwić skórę, delikatnie trzeba... I nie nosić jasnej torebki do dżinsów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Mordor ![]() Dzień się nie może zacząć... PIS zdaje się chce zlikwidować zmiany czasu na letni/zimowy...Moze z czymś jeszcze namieszali późną nocą?!? Bo jest tak ciemno, jakby wieczór nadszedł... I pada. Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-06-17 o 07:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Raczkowanie
|
Caffeine, skóra naturalna.
Beata, masz rację, chyba najlepiej będzie jak nie będę nosić tej torebki do jeansów. Aussie, też oglądałam mecz ![]() U mnie na razie bez deszczu, tylko bardzo ciepło ![]() Miłego piątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Raczkowanie
|
W nosie mam taki piątek. Wolny dzień, człowiek do pracy nie musi iść, to szaro, buro i ponuro, z deszczem, a ja się jeszcze z bólem zęba obudziłam. Buuu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny (Kama?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
Owszem, bioderma nie jest zła...aczkolwiek wole inne filtry
![]() ![]() ![]() Leje. Pada. Siapi. Szaro i niskociesnieniowo. Kalosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Leje non stop. Przygnębiająca taka pogoda. Ciśnienie niskie. Druga kawa i mogłabym spać na stojąco. Ale najważniejsze, że już zaraz weekend i koniec roku szkolnego i wakacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź. Od dziś w SP promocja -40% na filtry, więc tak szukam i dumam co brać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Konto usunięte
|
Absurdy poprawności politycznej-Agata Christie napisała dawno temu kryminał Dziesięciu murzynków, uznawany do tej pory za najlepszy w historii kryminału. Jakiś czas temu oglądałam ekranizację, tytuł - I nie było już nikogo, zdziwiłam się, bo tam jest rymowanka o murzynkach, tu-o żołnierzach, ale nie drążyłam. A dziś czytam w telewizyjnej,że to wnuk pisarki zdecydował, że ma być poprawne politycznie, ni wiem. A książka o oryginalnym tytule jest niemal białym krukiem. Mam wersję z Murzynkami
![]() Co dziwne, on dosyć dawno o tym chyba zdecydował, kiedy ta poprawność nie była tak powszechna i pewnie wcale się tak nie nazywała.. ![]() A serial - bardzo fajny, klasycznie zrobiony, jeśli lubicie - polecam. Aidan Turner ![]() ![]() ![]() http://www.filmweb.pl/serial/I+nie+b...go-2015-750970 Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-06-17 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Maskotka - niestety, możliwe że spirytusem utrwaliłaś plamy... Może spróbuj innych chusteczek, są bardziej i mniej skuteczne.
Oczywiście warto też przetestować profesjonalne produkty, tylko są nieco kosztowne. ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Soso, polecam filtry LRP, te w płaskich butelkach. 50-tka jest super. ...ale nic nie pobije Hada Labo, absolutnie niewidoczny na twarzy + trzy rodzaje kwasu hialuronowego - genialny jest! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Raczkowanie
|
Caffeine, dziękuję
![]() Soso, ostatnio nie było tej Biodermy w Superpharm. U mnie była burza, a teraz świeci słońce. |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Maskotka, jasne buty i torebki warto zainpregnować specjalnym sprayem - ja tak robię obowiązkowo ze względu na klimat.
Faktycznie przedłuż trwałość skóry i łatwiej ją czyścić. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Kama - jak tam - walizka spakowana? Jak tam wrażenia á propos Pikury? Pytałam wcześniej, ale chyba przeoczyłaś. |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
Aussie, jaka piękna plaża
![]() Beti, zaznaczyłam do nagrania ten serial. O zmianie tytułu wiedziałam, już kiedys chyba o tym pisałam, plując jadem na taka poprawność polityczna ![]() ![]() Caffe, o Pikurze skrobnęłam wcześniej, po powrocie wystawie recenzje. Mam komplet - woda rozana, kolagen bioactive, krem do twarzy i krem pod oczy. Sa sympatyczne, przyjemne, dobrze się je stosuje, choć krem do twarzy mało wydajny ( pod oczy odwrotnie). Tyle, ze zadnego cudu nie robia ![]() A walizke dziś miałam dopakować. Miałam ![]() ![]() Przeczytałąm swoj wpis i stwierdziłam ze zgrozą, ze ja faktycznie jeszcze nie jestem zapakowana całkowicie ![]() ![]() ![]() I tak walizka zaczęła puchnąc ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-06-17 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
|
Kama, dlaczego nie lubisz jak się wchłania do matu? Ja lubię.
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Zaraz będzie potrzebna druga walizka... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Kama zawsze z podziwem czytam o Twojej organizacji- tu o pakowaniu. Jest ona odwrotnie proporcjonalna do mojego stylu
![]() ![]() Caffa pytałaś o moje treningi. To mój bzik. Nie umiem już funkcjonować bez potu, sztangi, eliptyka... Jestem od tego uzależniona i cały czas jest to uzależnienie dla mnie zadziwiające. Wcześniej byłam typowym kanapowcem z lekką nadwagą. Nadal chodzę na krioterapię. Również bardzo to lubię i doskonale się po tym czuję. Kremy lubię wchłaniające się do matu,ale te dzienne. Na noc wolę coś treściwszego. Co do poprawności politycznej i ruchów feministycznych to jestem przeszkolona przez moją córkę. W sumie studiuje to i to w kraju skandynawskim, więc wyobraźcie sobie moc jej wypowiedzi : O mniejszościach narodowych, etnicznych, sexulanych nie wspomnę ![]() Zadziwia mnie (pozytywnie) stosunek nauki do tych zagadnień w Szwecji. Aussi puste plaże- moja wielka miłości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Caffe, do matu to mi się może wchłaniać, jak nakładam makijaż - kremy popołudniowe i wieczorne lubie czuc, jako lekki film, poczucie skóry nawilżonej
![]() ![]() Anyz, ale wspomnij, ze ćwiczysz na włąsnej siłowni ![]() ![]() ![]() ![]() Anyz, jestem za poprawnoscia, nie znosze szeregowania ludzi na lepszych i gorszych z powodów jakiś tam, ale absurd jest absurdem. 10 małych Murzynków, czy nasz rodzimy Murzynek Bambo - to historia, przeszlosc i przerabianie jej z powodów poprawnościowych jest smieszne. W Ameryce jak ktoś chce obrazić ciemnoskórego to mówi raczej do niego "czarnuchu", nie murzynku ![]() ładne kiecki ![]() http://www.trendsetterka.com/odziez-...a_p_61598.html http://www.trendsetterka.com/odziez-...e_p_58890.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-06-18 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Anyżku, nie miewasz czasem takich okresów, kiedy nic się nie chce, po prostu padasz na pysk albo smętnie tak jakoś...?
Potrzebuje inspiracji... podziel się Anyżku! I wy dziewczyny też! ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Kama - o - dopiero doczytałam - na swojej siłowni rzeczywiście jest inaczej... dla mnie największym problemem jest wyjście z domu. Tysiąc obowiązków i poczucie winy, że jak Mała się obudzi to mnie nie będzie... Á propos matu - właśnie niedawno wróciłam do kremów Ole Henriksen, ten na dzień właśnie wchłania się do matu, genialnie - ale czuć na twarzy bardzo przyjemny, lekki film, taki który sprawia że skóra wygląda na super ujędrnioną. ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Kama - podoba mi się ta szara sukienka... Przy okazji zobaczyłam fajną torebkę, nie przepadam za frędzlami - ale tu są ładne i ten śliczny kolor ![]() http://www.trendsetterka.com/torebki...i_p_61101.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
trendsetterki ma fajne rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Konto usunięte
|
Umieram ze strachu
![]() Ależ grzmi;( Krolowa pustyni z Nicole Kidman. Nic do niej nie mam,ale mi ni pasuje..I na poczatku, kiedy gra 24-25 latkę, sprawdzałam życiorys Gertrude Bell w wikipedii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
To do zobaczenia za 2 tygodnie, dziewczęta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Konto usunięte
|
Odpoczywaj
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Gang Iren
|
Miłego wypoczynku Kama
![]() U nas ZNOWU chorobowo. Oczywiście chłopaki. I mnie też już coś bierze. Odechciewa się wszystkiego...
#1705 |
Zakorzenienie
|
Kama- miłego odpoczynku
![]() Gosia- ależ się masz z tymi chorobami.. ja nadal obstawiam, że moga mieć one podłoże alergiczne. Dużo zdrowia życzę wam wszystkim. Kawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Raczkowanie
|
Kama, udanego urlopu
![]() Gosia, mnie też dopadło choróbsko. Nie minął miesiąc, a znowu boli mnie gardło i ucho. Porażka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
Kama - udanych wakacji
![]() Gosia - walcz! Czosnek, witamina C ![]() Maskotka - ty także jesteś mamą? Nic chyba na ten temat nie pisałaś? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 |
Gang Iren
|
Dzięki dziewczyny
![]()
#1709 |
Zakorzenienie
|
Znacie te polskie kosmetyki?
http://polnywarkocz.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Raczkowanie
|
Caffeine, nie jestem mamą
![]() Nie znam tych kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.