Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-18, 12:57   #1711
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

wiec jesli chodzi o diety..istnieje takie forum na ktorym jest mnostwo fantastycznych ludzi razem gubia kg dbaja o siebie prowadza dzienniczki wspieraja sie na duchu ja tez do nich naleze..jesli jest ktos, kogo interesuje takie cos moge udzielic wiadomosci na priv pozdrawiam
Stary 2007-04-20, 12:44   #1712
Apiska
Zakorzenienie

halo co tu ie tak cicho zrobiło?
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 17:46   #1713
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Huhu dzisiaj balowanie z kumpelami. Kumpela osiągnęła pełnoletność i... tzrz eba to uczcić hyhy ;D

Edytowane przez nefre
Czas edycji: 2007-04-20 o 18:32 Powód: duuużo błędów :)
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 18:25   #1714
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Huhu dzisiaj balowanie z kumpelami. Kumpelami osiągnęłam pełnoletnośc i... tzreba to uczcić hyhy ;D
sezon 18-stkowy fajnie, zazdroszczę baw sie dobrze
ja też wczoraj byłam na urodzinach, z tym ze 23 kolegi
a rano po 3 godzinach wstałam i poszłam na uczelnię, więc teraz jestem strasznie zniszczona

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 20:31   #1715
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Kuruj się Milkuś taka zdradliwa trochę ta pogoda, zę ludzie potem chorują

a dziś to już w ogóle, nawet słoneczka nie ma, zdziwiłam sie jak otworzyłam rano oczy, chyba się już przyzwyczaiłam do lata

też chcę wakacji ale gdzie tam, jeszcze ponad 2 miesiące harówy
Dzięki Ewuś No już prawie mi lepiej... oprócz licznych kłopotów i obowiązków doszedł niewyjaśniony ból nogi Miałyście moze coś takiego - nie uderzyłam się, nie skręciłam, nie przewróciłam, a boli mnie na dole przy lewej nodze dolna kość. Już od ponad tygodnia, ale przez te 3 ostatnie dni spuchła mi w tej okolicy noga i chodzę jak łamaga
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 20:41   #1716
anniaa

moja mama tak ma że czasem ją nogi bolą mimo ze nie uderzyła sie ani nie przeróciła , poszła z tym do lekarza ale dał jej tyle badan ze stwierdziła ze tego jest za duzo ze nie ma czasu i olała sprawe... a z bólem czasem nadal sie męczy ale kupilismy jej hydromasaż do nog gdzie daje do tej wody sól do kompieli z czyms tam i nawet pomaga

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 20:52   #1717
Sathi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Dzięki Ewuś No już prawie mi lepiej... oprócz licznych kłopotów i obowiązków doszedł niewyjaśniony ból nogi Miałyście moze coś takiego - nie uderzyłam się, nie skręciłam, nie przewróciłam, a boli mnie na dole przy lewej nodze dolna kość. Już od ponad tygodnia, ale przez te 3 ostatnie dni spuchła mi w tej okolicy noga i chodzę jak łamaga
Kochana, ja z takiego powodu siedzę już tydzień na l-4
łączęsię z Toba w bólu

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-21, 09:39   #1718
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Milkuś, do lekarza idź koniecznie jak Ci spuchła, bo nie wiadomo co to może być
mam nadzieję że będzie dobrze

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-04-21, 10:06   #1719
Apiska
Zakorzenienie

uuuuuu to widze ze Was ładnie rozłozyło, nie dobrze

Ja zajadam II sniadanie i bede sie zbierac na maraton po aptekach hehe
Ślub

41/40
Stary 2007-04-21, 10:20   #1720
Sathi
Zakorzenienie

Witam w słoneczny dzionek
Nareszcie znów ładna pogoda się robi
Musiałabym zabierać się za sprzątanie, tylko mi się nie chce

MIŁEGO DNIA
Stary 2007-04-21, 10:40   #1721
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Milka, ja tez uwazam ze koniecznie powinnas isc do lekarza. Moja kuzynke kiedys bolalo biodro i wyszlo z tego cos powaznego, tylko nie pamietam co to bylo jakas choroba wogole z biodrem nie zwiazana, ale tak sie objawiala dziwacznie.

Tak wiec lepiej idz i sprawdz. Ale mam nadzieje ze to tylko przejsciowe lamanie w kosciach pozdrawiam

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-21, 14:04   #1722
Apiska
Zakorzenienie

biodra to i mnie bola,s zczególnie jak mi sie przytyje i nie moge sie wcisnac w stare jeasny hehe
Ślub

41/40
Stary 2007-04-21, 18:46   #1723
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość
Kochana, ja z takiego powodu siedzę już tydzień na l-4
łączęsię z Toba w bólu
Dzięki Sathi Zawsze to tak raźniej cierpieć wspólnie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Milka, ja tez uwazam ze koniecznie powinnas isc do lekarza. Moja kuzynke kiedys bolalo biodro i wyszlo z tego cos powaznego, tylko nie pamietam co to bylo jakas choroba wogole z biodrem nie zwiazana, ale tak sie objawiala dziwacznie.

Tak wiec lepiej idz i sprawdz. Ale mam nadzieje ze to tylko przejsciowe lamanie w kosciach pozdrawiam
Zmobilizuje się i pójdę w poniedziałek do lekarza Nadal boli i nadal ciężko mi się chodzi, a ja tak lubie spacery, a teraz wszędzie jezdze

Gujanko Ty mnie tu nie strasz Bo ja już się boję, bo przecież od tak sobie noga nie boli i nie puchnie, zwłaszcza, że naprawdę nie ma od czego boleć i puchnąć Do tego nie znosze mojego lekarza Nadal mam nadzieję, że jutro będzie lepiej

Miłego wieczorku
Stary 2007-04-21, 23:38   #1724
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość
Witam w słoneczny dzionek
Nareszcie znów ładna pogoda się robi
Musiałabym zabierać się za sprzątanie, tylko mi się nie chce
też mi się nie chce sprzątać
ale ostatecznie "co masz zrobić, dziś zrób pojutrze..."

Cytat:

Zmobilizuje się i pójdę w poniedziałek do lekarza Nadal boli i nadal ciężko mi się chodzi, a ja tak lubie spacery, a teraz wszędzie jezdze

Gujanko Ty mnie tu nie strasz Bo ja już się boję, bo przecież od tak sobie noga nie boli i nie puchnie, zwłaszcza, że naprawdę nie ma od czego boleć i puchnąć Do tego nie znosze mojego lekarza Nadal mam nadzieję, że jutro będzie lepiej

Miłego wieczorku
Idź koniecznie mam nadzieję że to nic takiego, ale z nogami nie ma żartów i trzeba dmuchać nawet na zimne ... jestem przewrażliwona
Powinnam już do łóżka pomykać ale coś spać mi sie nie chce zaskakujące że spać mi sie chce dopiero rano, a wieczorem tylko wtedy kiedy jestem bardzo zmęczona zazwyczaj kładę się spać późno (ok1-2) a i tak zazwyczaj po prostu z przyzwoitości, bo wiem że w przeciwnym razie nie wstanę rano
chyba wolałabym być rannym ptaszkiem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-04-22, 07:15   #1725
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
też mi się nie chce sprzątać
ale ostatecznie "co masz zrobić, dziś zrób pojutrze..."

Idź koniecznie mam nadzieję że to nic takiego, ale z nogami nie ma żartów i trzeba dmuchać nawet na zimne ... jestem przewrażliwona
Powinnam już do łóżka pomykać ale coś spać mi sie nie chce zaskakujące że spać mi sie chce dopiero rano, a wieczorem tylko wtedy kiedy jestem bardzo zmęczona zazwyczaj kładę się spać późno (ok1-2) a i tak zazwyczaj po prostu z przyzwoitości, bo wiem że w przeciwnym razie nie wstanę rano
Mam zupełnie tak samo jak Ty,ale jednak wole być porannym leniem i nocnym markiem,w końcu życie zaczyna się po 23.
Cytat:
Milkuś ostatnio prawiłam na temat niewyjaśnionego bólu mojej nogi,właśnie wczoraj na zakupach złapało mnie znowu to cholerstwo! wydaje mi się,że to może być jakiś niedobór magnezu.

Kupiłam sobie wczoraj 2bluzki w hausie i buty w Deichmanie,no i jeszcze jedną bluzke w orsay'u(wiem,wiem kolejna bluzka).W sumie teoretycznie wybrałam się po spodnie lub spódniczke,ale oczywiście NIC! na siebie nie znalazłam.36 za duże,po prostu spadało mi z tyłka,34 jak niedopasowane w udach,to w pupie,jak nie w pupie to w biodrach,no szok!.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 09:47   #1726
Apiska
Zakorzenienie

ojj Lolciu, to Ty chudzinka na maxa jeste

A ja wszamilam własnie musli z jogurtem naturalnym
Ślub

41/40
Stary 2007-04-22, 11:04   #1727
andziutek
Zadomowienie

Witam
Mam pytanko co sadzicie o piciu kawy bez cukru na czczo. Slyszalam ze to bardzo przyspiesza metabolizm, miedzy innymi jest to stosowane w diecie kopenhaskiej.
Obawiam sie jednak ze to moze miec drazniacy wplyw na zoladek.
Co sadzicie o tym?
Wszystko dla Muzyki...''

OSTR- 'Pegaz'
andziutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 15:39   #1728
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z rannych ptaszyn I wszyscy dookoła przez to cierpią Dziś na przykład wstałam sobie o 5:40 Jutro pewnie też tak wstanę żeby być pierwsza w kolejce do lekarza A wieczorem to mi się oczy same zamykają Już tak koło 21 Chciałabym tak umieć siedzieć po nocach - wtedy cisza i spokój - znaczy idealne warunki do nauki Więc Ewuś korzystaj póki możesz

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość

Milkuś ostatnio prawiłam na temat niewyjaśnionego bólu mojej nogi,właśnie wczoraj na zakupach złapało mnie znowu to cholerstwo! wydaje mi się,że to może być jakiś niedobór magnezu.

Kupiłam sobie wczoraj 2bluzki w hausie i buty w Deichmanie,no i jeszcze jedną bluzke w orsay'u(wiem,wiem kolejna bluzka).W sumie teoretycznie wybrałam się po spodnie lub spódniczke,ale oczywiście NIC! na siebie nie znalazłam.36 za duże,po prostu spadało mi z tyłka,34 jak niedopasowane w udach,to w pupie,jak nie w pupie to w biodrach,no szok!.
Oj to raczej nie brak magnezu Regularnie łykam dodatkowo magnez, a kawe pije ostatnio tylko ricore No i obwód kostki się podwoił, a to juz chyba nie sprawka braku magnezu Chociaż kto go tam wie

Mi się jedne takie butki w Deichmanie podobają Niestety najmniejszy rozmiar jaki widziałam to 39 A ja potrzebuje 38. Ciekawe czy mam na myśłi butki, które Ty sobie kupiłaś

Nie przejumj się Może w końcu coś ruszy z tą wagą Ja ze spodniami też mam wielki problem. Jak w biodrach dobre, to za duże w pasie, jak w pasie dobre, to za małe w biodrach No i często jak idealnie leżą w biodrach i OK jest w pasie to są za krótkie Nie znoszę kupować spodni. Za to uwielbiam bluzki i kolczyki
Stary 2007-04-22, 15:41   #1729
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziutek Pokaż wiadomość
Witam
Mam pytanko co sadzicie o piciu kawy bez cukru na czczo. Slyszalam ze to bardzo przyspiesza metabolizm, miedzy innymi jest to stosowane w diecie kopenhaskiej.
Obawiam sie jednak ze to moze miec drazniacy wplyw na zoladek.
Co sadzicie o tym?
Czy aż tak bardzo to nie jestem pewna Jeśli nie masz jakiś problemów z żołądkiem, to w sumie chyba nie ma jakiś przeciwskazań, pod warunkiem, ze kawa nie będzie Twoim śniadaniem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-22, 21:13   #1730
Sathi
Zakorzenienie

ooo o zakupach prawicie?
Ja ostatnio w zakupoholizm wpadłam.
Nakupiłam tyle ciuchów, butów i kosmetyków że szok.
Czas się opamiętać

A jutro powrót do pracy.
Nie było mnie tam tydzień a mnie sie wydaje jakby to minęły wieki całe...
I wszystko byłoby super, gdyby nie ta pobudka o 5.30 ;(

MIŁEGO DNIA
Stary 2007-04-22, 23:18   #1731
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

W sumie macie rację, jest wiele dobrych stron tego że potrafię wytrzymać do późnej nocy bez spania

Też byłam wczoraj na zakupach ale zaopatrywałam tylko moją siostrę-chudzinę, na którą wszystkie XS za duże ale udało nam sie kupić kurtkę
Ja na szczęście nie mam problemów z rozmiarami, w prawdzie jestem dość chuda, ale ma się te bioderka

Milkuś, daj znać koniecznie co Ci lekarz powiedział trzymam kciuki żęby było dobrze z nogą

Sathi współczuję wstawania o 5.30 ja muszę wstać o 6.30 i na samą myśl cierpię

chyba powinnam w związku z tym iść spać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-04-23, 10:04   #1732
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki Sathi Zawsze to tak raźniej cierpieć wspólnie

Miłego wieczorku

Droga Milko Mam nadzieje, ze juz wracasz od lekarza Straszyc Cie absolutnie nie chcialam, a jedynie podkreslic ze to wazne zeby nie bagatelizowac takich objawow. Ale mam nadzieje ze dzis sie wszystko wyjasni(lo)i ze bedzie dobrze .

ja dzis mialam okropną noc i chyba nie rusze sie dzis z domu, bo wygladam jak trup.serio nie powinnam opuszczac juz zajec, no ale kazdy ma prawo miec gorszy dzien

Stary 2007-04-23, 10:14   #1733
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Mam zupełnie tak samo jak Ty,ale jednak wole być porannym leniem i nocnym markiem,w końcu życie zaczyna się po 23.

Ja tez jestem nocnym markiem.. a tak pieknie jest wstac o swicie, gdy ptaszki dają zabojczy koncert, gdy rosa na listkach i trawie wyglada jak w bajkowej krainie, a slonko leniwie wyglada zza widnokręgu... mhmmm.. Moze dlatego swit mi sie tak podoba, bo tak rzadko mam szanse go ogladac i przezywac... jestem nocnym markiem i siedze w nocy do oporu, a rano nie ma na mnie sposobu... :/ czasem moj sasiad dzwonil do mnie, ze ma dosc mojego budzika i zebym go zmienila na cos mniej wrednie brzmiącego. wogole sie wsciekal ze go budze, tyle ze mnie ten budzi wcale nie budzil no ale coz

a co do kupowania spodni, to poprostu NIENAWIDZE,NIECIERPIE,NIE NIE NIE!!!
na mnie jak znajda sie dobre w biodrach pupie itd. to sa z reguly za krotkie! ile razy juz kupilam spodnie, ktore musialam nosic z jakims paskiem, albo przerabiac u krawca bo byly za szerokie w tyleczku, ale przynajmniej sie zdarzylo ze na dlugosc byly gut. ech. spodnie fu! teraz za to chodze wiecej w spodniczkach i z nimi az takich problemow nie mam!

Stary 2007-04-23, 10:18   #1734
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
W sumie macie rację, jest wiele dobrych stron tego że potrafię wytrzymać do późnej nocy bez spania

Też byłam wczoraj na zakupach ale zaopatrywałam tylko moją siostrę-chudzinę, na którą wszystkie XS za duże ale udało nam sie kupić kurtkę
Ja na szczęście nie mam problemów z rozmiarami, w prawdzie jestem dość chuda, ale ma się te bioderka

Milkuś, daj znać koniecznie co Ci lekarz powiedział trzymam kciuki żęby było dobrze z nogą

Sathi współczuję wstawania o 5.30 ja muszę wstać o 6.30 i na samą myśl cierpię

chyba powinnam w związku z tym iść spać

ja z reguly jak musze wstac wczesnie, np o 7lub wczesniej i poprostu nie ma bata, nie moge zaspac bo jest cos waznego, jakis exam albo np musze isc rano do pracy,albo musze wstac na pociąg, to wieczorem przezywam takie katusze ze szok. probuje wczesniej isc spac, ale nie umiemjeszcze zasnac. jak juz zasne, to sie budze co godzine albo co 2 i sprawdzam czy nie zaspalam! masakra! dobrze ze az tak czesto nie mam takiego stresu, ze poprostu MUSZE wstac tak rano, bo te nerwy ze zaspie by mnie chyba zabiły

EDIT Dziewczynki drogie, nie wiem gdzie mam to znalezc i kogo spytac, wiec tu sie spytam. wkoncu to plotkowy wiec: czasem sie zdarza ze odpowiadam na kilka postow, i jak to zrobic zeby to polaczyc? tzn zeby nie wychodzilo z tego kilka moich postow jeden pod drugim, a zeby to zebrac w jedna calosc przepraszam, bo to chyba glupie pytanie ale ja jestem blondynką i to mnie tłumaczy

PS. aha, chodzi o takie posty, ktore cytuje. jak polaczyc i w jednym moim poscie odpowiadajacym, wkleic kilka cytatow. no jak?

Stary 2007-04-23, 13:01   #1735
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

EDIT Dziewczynki drogie, nie wiem gdzie mam to znalezc i kogo spytac, wiec tu sie spytam. wkoncu to plotkowy wiec: czasem sie zdarza ze odpowiadam na kilka postow, i jak to zrobic zeby to polaczyc? tzn zeby nie wychodzilo z tego kilka moich postow jeden pod drugim, a zeby to zebrac w jedna calosc przepraszam, bo to chyba glupie pytanie ale ja jestem blondynką i to mnie tłumaczy

PS. aha, chodzi o takie posty, ktore cytuje. jak polaczyc i w jednym moim poscie odpowiadajacym, wkleic kilka cytatow. no jak?
pod każdym postem pomiędzy "cytuj" a "odpowiedź" masz taki znaczek z "+", klikasz ten plus przy każdym poście który chcesz zacytować i na końcu naciskasz odpowiedź

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-04-24, 06:54   #1736
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Droga Milko Mam nadzieje, ze juz wracasz od lekarza Straszyc Cie absolutnie nie chcialam, a jedynie podkreslic ze to wazne zeby nie bagatelizowac takich objawow. Ale mam nadzieje ze dzis sie wszystko wyjasni(lo)i ze bedzie dobrze .

ja dzis mialam okropną noc i chyba nie rusze sie dzis z domu, bo wygladam jak trup.serio nie powinnam opuszczac juz zajec, no ale kazdy ma prawo miec gorszy dzien
W sumie nic konkretnego się nie dowiedziałam Jak zwykle, ach Ci lekarze Dostałam jakieś leki na reumatoidalne zapalenie stawów i jakąś koszmarnie drogą maść - prawie 30 zeta Mam jeszcze oszczędzać nogę, najlepiej nie chodzić i siedzieć z nogą podniesioną do góry Niestety jest to niemożliwe, a dziś jeszcze idę na zakupy Ale głównie w trosce o nóżkę, bo chce jej kupić nowego butka A dziś mnie już jakoś tak mniej ta noga boli, choć nadal jest spuchnięta. Chyba leki działają, bo one też jakies takie przeciwbólowe są

Gujanko mam nadzieję, że dziś już humorek będzie dopisywał

A jeśli chodzi o bagatelizowanie pewnych spraw, to ja niestety mam taką tendencję. Mama zawsze mnie do pionu stawia Wczoraj nawet wyszłam z domu, ale jakoś mi się tak wydawało, że noga mnie lżej boli, więc chciałam się wrócić i darować tego lekarza, bo co mu będę głowę zawracać Ale jednak dobrze, że poszłam Chyba powinnam troszkę zwolnić i sobie odpocząć, bo ostatnio na nic nie mam czasu, jestem zabiegana i zmęczona, a to źle się odbija na mnie, na moim zdrowiu i wyglądzie Dziś na przykład dzień znowu pełny obowiązków, prawie cały dzień na uczelni, jedyny optymistyczny akcent w tym wszystkim, to wstąpienie do sklepu i zakupienie tych butków

Miłego dia dziewczyny
Stary 2007-04-24, 07:11   #1737
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzisiaj też mam zabiegany dzień. Musze oddac PIT-y, kupic prezenty kumpelom na urodziny i do tego dochodzi góra nauki. Bosko. Nie wiem jak się z tym wyrobię, ale ok Aaa i jeszcze coś poćwiczyć chciałam. Heh.. taaa.. marzenia
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-24, 07:43   #1738
Apiska
Zakorzenienie

hej dziewczynki

Milka ah Ci lekarze, najlepiej przepisać nanjdrozszy lek

Jejku jejku ale nie chce mi się iść dziś na zajęcia, buu Od 10 do 18:30, am przerwy, no ale niestety cały dzien zajęty Ale przeżyje dziiejszy dzien, jutro jedno ćw i do domku jadę
Ślub

41/40
Stary 2007-04-24, 08:50   #1739
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

ehhh a ja dzisiaj słodkie lenistwo troche siłowni, troche spacerów a potem zakupy
wypatrzyłam sobie śliczne rurki w Tally Weijl i nie wiem, sama nie wiem

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-24, 12:50   #1740
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie nic konkretnego się nie dowiedziałam Jak zwykle, ach Ci lekarze Dostałam jakieś leki na reumatoidalne zapalenie stawów i jakąś koszmarnie drogą maść - prawie 30 zeta Mam jeszcze oszczędzać nogę, najlepiej nie chodzić i siedzieć z nogą podniesioną do góry Niestety jest to niemożliwe, a dziś jeszcze idę na zakupy Ale głównie w trosce o nóżkę, bo chce jej kupić nowego butka A dziś mnie już jakoś tak mniej ta noga boli, choć nadal jest spuchnięta. Chyba leki działają, bo one też jakies takie przeciwbólowe są

Gujanko mam nadzieję, że dziś już humorek będzie dopisywał

A jeśli chodzi o bagatelizowanie pewnych spraw, to ja niestety mam taką tendencję. Mama zawsze mnie do pionu stawia Wczoraj nawet wyszłam z domu, ale jakoś mi się tak wydawało, że noga mnie lżej boli, więc chciałam się wrócić i darować tego lekarza, bo co mu będę głowę zawracać Ale jednak dobrze, że poszłam Chyba powinnam troszkę zwolnić i sobie odpocząć, bo ostatnio na nic nie mam czasu, jestem zabiegana i zmęczona, a to źle się odbija na mnie, na moim zdrowiu i wyglądzie Dziś na przykład dzień znowu pełny obowiązków, prawie cały dzień na uczelni, jedyny optymistyczny akcent w tym wszystkim, to wstąpienie do sklepu i zakupienie tych butków

Miłego dia dziewczyny
bardzo dobrze ze poszłaś do lekarza oby Ci jak najszybciej przeszło
też tak kiedyś miałam że bagatelizowałam różne dolegliwości, ale jak raz i drugi skończyło się to szpitalem to stałam się bardziej przewrażliwiona i teraz staram sie niczego nie zaniedbywać
a co za butki kupujesz? ;>

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
ehhh a ja dzisiaj słodkie lenistwo troche siłowni, troche spacerów a potem zakupy
wypatrzyłam sobie śliczne rurki w Tally Weijl i nie wiem, sama nie wiem
jak kupisz rury to koniecznie się pochwal

ja dziś mam w planie po południu naukę, a wieczorem randkę czyli nawet całkiem urozmaicony dzień sie zapowiada
szkoda ze jutro mam takie nudna ćwiczenia, błeeeeee

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości