Panny Młode 2008 cz.II - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-03, 23:08   #1711
monai
Rozeznanie

GG do monai
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Właśnie mi się przypomniało, że jak moja siostra pracowała we włoskiej restauracji, to miały jakiś specjalny spray do wywabiania plam. Psikało się tym na plamkę i to potem wysychało i po plamie ani śladu. Muszę się jej dopytać co to za specyfik

o kurcze jak będziesz wiedziała nazwę koniecznie się podziel na forum, bo ja jestem ta rozlewająca ciapa ;/ a taka połeć białego.... ;] zaczynam się stresować! i igłę i nitkę też trzeba mieć! zapamiętałam

A wogóle planujecie mieć jakieś torebki ze sobą? Widziałam, że jest oferta torebek dla Panny Młodej... ale na razie planuję zadomowić się w torebce świadkowej
Ona jeszcze tego nie wie
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 23:09   #1712
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
zazdroszczę pogody, u nas paskudna (tak jak pisałam wcześniej)

ja pisałam na zaproszeniu nasze imiona z nazwiskami. I szczerze mówiąc zrobiłam to automatycznie i nawet mi przez głowę nie przeszło, żeby napisać bez nazwisk
ja też mam z nazwiskami-ale wszystko zalezy od Ciebie:rolleyes :
Stary 2008-05-03, 23:14   #1713
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
o kurcze jak będziesz wiedziała nazwę koniecznie się podziel na forum, bo ja jestem ta rozlewająca ciapa ;/ a taka połeć białego.... ;] zaczynam się stresować! i igłę i nitkę też trzeba mieć! zapamiętałam

A wogóle planujecie mieć jakieś torebki ze sobą? Widziałam, że jest oferta torebek dla Panny Młodej... ale na razie planuję zadomowić się w torebce świadkowej
Ona jeszcze tego nie wie
No jasne że się podzielę

I też planuje rozgościć się w torebce świadkowej, a co się nie zmieści to jeszcze mamie ewentualnie wepchnę

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 23:27   #1714
monai
Rozeznanie

GG do monai

ano racja, mamusia tez ma torebkę
Stary 2008-05-03, 23:51   #1715
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość

Wyobrazcie sobie, ze moja mama wyjechala na weekend i zabrala laptopa, na ktorym mialam zapisany tekst zaproszen i nie moge ich wydrukowac NO LIPA TOTALNA!!! A tak chcialam to zrobic w ten weekend...
No to klops. Twoja mama jest aż tak uzależniona od kompa, że musi go brać nawet na majówke?

Cytat:
Napisane przez babeczka1985
Ale takie pytanie mnie naszlo:

Czy powinnam na zaproszeniu napisac Marcelina Xxxxxx i Rafał Yyyyy maja zaszczyt zaprosci czy moge samo Marcelina i Rafal? Bo napisalam same imiona, bo wydawalo mi sie to jakies takie naturalne, a dzis jak gadalam ze znajomymi to zasiali we mnie ziarnko watpliowsci. to jak to jest? Trzeba czy nie trzeba pisac nazwiska moje i TZ???
Ja wpisywałam z nazwiskami, konstrukcja naszego zaproszenia nawet do tego zmuszała. Nie martw się, ja za to popełniłam małą gafę z telefonami ( w celu potwierdzenia obecności) .

Cytat:

Ona jeszcze tego nie wie
Na pewno jakieś kosmetyki i duperele chce mieć przy sobie. Mam na część rzeczy przygotowaną małą kosmetyczkę, ale nie wiem jeszcze do czego ją sobie wsadzę.
Stary 2008-05-04, 06:42   #1716
strompka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość

Dziewczyny a jak to jest z zaświadczeniem z USC o tym, że nie ma przeciwskazań do zawarcia związku- czy musimy być przy tym oboje z TŻ? czy moge pójść sama i załatwić to za nas dwoje? mam troszkę utrudniona szytuacje bo moj Narzeczony
pracuje i mieszka 250 km ode mnie i przyjeżdża w piątek wieczorem i jedzie w niedzielę, a USC w soboty zamknięty

Lilstar my musieliśmy być we dwoje, i od tego nie da się odstąpić tym bardziej że zdaje mi się że gdzieś się podpisywaliśmy na tych papierach - oj ta skleroza chyba pozostaje urlop

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png
strompka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 08:27   #1717
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
zazdroszczę pogody, u nas paskudna (tak jak pisałam wcześniej)

ja pisałam na zaproszeniu nasze imiona z nazwiskami. I szczerze mówiąc zrobiłam to automatycznie i nawet mi przez głowę nie przeszło, żeby napisać bez nazwisk
Cytat:
ja też mam z nazwiskami-ale wszystko zalezy od Ciebie:rolleyes :
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja wpisywałam z nazwiskami, konstrukcja naszego zaproszenia nawet do tego zmuszała. Nie martw się, ja za to popełniłam małą gafę z telefonami ( w celu potwierdzenia obecności) .
to wszyscy jednak maja z nazwiskami? hmm... no to chyba czeka mnie korekta...

Cytat:
No to klops. Twoja mama jest aż tak uzależniona od kompa, że musi go brać nawet na majówke?
no na to wyglada
m.a.r.t.a. jak tam poradnia? my dzwonilismy w zeszlym tyg. do Dominikanow - tam gdzie nauki robilismy i okazalo sie, ze nie ma miejsc do poradni do konca sierpnia!!!!
w koncu dodzwonilismy sie do poradni przy kosciele sw. Jadwigi no i skierowali nas na ten wtorek.... tak troche dziwnie, bo bez zadnych zapisow czy cos? no nie wiem co to bedzie...

Co do torebki to oczywiscie swoje szpargaly wrzuce do torebki mamy, siostry i swiadkowej Nie bede miec zadnej swojej.

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-04, 09:10   #1718
asiuk
Zakorzenienie

Witam po nieobecności!
Wczoraj wieczorem wróciłam z majówki Byłam z dwiema kumpelami we Wrocławiu. Dziewczyny, zazdroszczę Wam tego miasta. Jest naprawdę przepiękne, zresztą ja uwielbiam takie klimaty
W tym tygodniu muszę iść jeszcze raz do gina z wynikami. Chcemy też z narzeczonym zamówić w końcu te obrączki, zobaczymy, jak to będzie
Czekam na wizytę u dermatologa, bo coraz bardziej drażnią mnie te plamy na dekolcie, w dodatku zaczyna mnie coś swędzieć.

Cały czas myślę o dodatkach typu kolor bukietu i biżuteria. To akurat zostawię sobie prawdopodobnie na sam koniec, bo pewnie wpadnie mi do głowy jeszcze tysiąc różnych pomysłów

Pozdrawiam!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 09:29   #1719
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Cały czas myślę o dodatkach typu kolor bukietu i biżuteria. To akurat zostawię sobie prawdopodobnie na sam koniec, bo pewnie wpadnie mi do głowy jeszcze tysiąc różnych pomysłów

Pozdrawiam!
hehe,ato Ci dopieroWłasnie weszłam na wizaż i sobie myslę,że wyslę wiadomośc do asiuka,żeby się zapytać czy wybrała juz biżuterie do swojej sukni,bo ja szczerze mówiąc totalnie nie mam żadnej koncepcji i myslałam,ze może Ty mi coś podsuniesz,bo przecież mamy te same suknie
Stary 2008-05-04, 10:00   #1720
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

yy co to ja mialam napisac???zapomnalam kurde...aha dziewczyny 3majcie za mnie dzis kciuki ide na re-wizyte do tesciowej z rodzicami a jestem maasakrycznie zla i wsciekla na TZ wiec nie wiem jak ja to zniose
dobrze ze juz pomalu wracacie z tych majowek
a jeszcze a propo schizow zwiazanych z weselem....otoz pamietam jak szlam do I komuni swietej noi ide z kolega w parze i mysle sobie ,,kurde zebym sie tylko nie potknela na schodach!"...i sie potknelam....potem jak szlam mowic wierszyk zachaczylam suknia o jakis gwozdz z lawki i rozdarla,....ja mam cicha nadzieje ze to sie na moim slubie nie powtorzy.............
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 10:11   #1721
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
yy co to ja mialam napisac???zapomnalam kurde...aha dziewczyny 3majcie za mnie dzis kciuki ide na re-wizyte do tesciowej z rodzicami a jestem maasakrycznie zla i wsciekla na TZ wiec nie wiem jak ja to zniose
a jeszcze a propo schizow zwiazanych z weselem....otoz pamietam jak szlam do I komuni swietej noi ide z kolega w parze i mysle sobie ,,kurde zebym sie tylko nie potknela na schodach!"...i sie potknelam....potem jak szlam mowic wierszyk zachaczylam suknia o jakis gwozdz z lawki i rozdarla,....ja mam cicha nadzieje ze to sie na moim slubie nie powtorzy.............
No fakt,sukienka komunijna to taka mini wersja slubnej
Stary 2008-05-04, 10:27   #1722
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
No fakt,sukienka komunijna to taka mini wersja slubnej
a wiesz ze nadal wisi w szafiekurcze serio sie boje zebby nie zrobic nic zlego tzn zeby mi sie nogi nie podwinely...ale i tak dzis na pierwszym miejscu ta re-wizyta...ciekawe co tesciowa znowu wymyslila?????
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 12:09   #1723
katia0117
Zadomowienie

Ech te teściowe,potrafią czasem zamieszać krew,teściowie zresztą też ja póki co jestem grzeczną narzeczoną synka,ale potem jakby co to
Przeglądam troche stronki z buzuterią i nie wiem co by mi pasowało.Kolczyki jeszcze mi sie podobają,ale na łańcuszek jakos nie potrafię się zdecydować
Stary 2008-05-04, 12:46   #1724
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a. jak tam poradnia? my dzwonilismy w zeszlym tyg. do Dominikanow - tam gdzie nauki robilismy i okazalo sie, ze nie ma miejsc do poradni do konca sierpnia!!!!
w koncu dodzwonilismy sie do poradni przy kosciele sw. Jadwigi no i skierowali nas na ten wtorek.... tak troche dziwnie, bo bez zadnych zapisow czy cos? no nie wiem co to bedzie...
My też obdzwoniliśmy kilka poradni i za każdym razem słyszałam, że nie ma już wolnych miejsc. W niektórych przypadkach nikt łaskawie nie odbierał telefonu . Kilka dni temu udało nam się dzięki znajomym znajomych zidentyfikować poradnię na Stysia. Babka z którą rozmawiałam mówiła, że ma terminy pozajmowane, ale jak usłyszała ode mnie historię, że jest problem z tymi wizytami wcisnęła nas na wtorek na 20.30-22.00. Podobno jak jest ciemno to nowicjuszom ciężko trafić do tej poradni, bo jest tak dziwie ulokowana między budynkami i powiedziała, że jak już będziemy na miejscu to mamy jej narzeczonemu dać pyka na komórkę to po nas wyjdzie . Podobno są dwa spotkania, ale nie wiem czy płatne.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Witam po nieobecności!
Wczoraj wieczorem wróciłam z majówki Byłam z dwiema kumpelami we Wrocławiu. Dziewczyny, zazdroszczę Wam tego miasta. Jest naprawdę przepiękne, zresztą ja uwielbiam takie klimaty
Ech dziękować, dziękować . Zapraszam częściej do Wrocka.

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za wizytę .
No ja tez się cieszę, że dziewczyny z majówek wracają będzie tu o wiele żywiej.

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Ech te teściowe,potrafią czasem zamieszać krew,teściowie zresztą też ja póki co jestem grzeczną narzeczoną synka,ale potem jakby co to
Haha biedacy nie wiedzą co ich czeka . Tak trzymaj .
Stary 2008-05-04, 12:58   #1725
jeszczepanna
Raczkowanie

hej dziewczyny, ale się rozpisałyście! Kilka dni mnie nie było bo wreszcie całymi dniami miałam swojego TZ tylko dla siebie
Chcę sie wam czymś pochwalić... to jest moja niepodzianka na noc poślubną co wy na to?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bielizna.jpg (171,0 KB, 48 załadowań)
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 13:53   #1726
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Chcę sie wam czymś pochwalić... to jest moja niepodzianka na noc poślubną co wy na to?
ulala
ja tez ćwiczę niespodziankę ;p brzuszek, talię i nie tylko bo tak się składa, że wstrzymaliśmy się do ślubu z przyjemnościami ;] więc może być niespodzianka tylko że już wypaplałam mu wszystko, bo ja nie umiem trzymać gęby na kłódkę
No ale nie zobaczy ;>

edit: widziałam dzisiaj Paulinę Młynarską na TVN Style w takiej fajnej fryzurce i mejkapie - zamarzło mi się do ślubu idę szukać w internecie ;>
Stary 2008-05-04, 14:13   #1727
jeszczepanna
Raczkowanie

"ulala" Czyżby Ci sie spodobało? fajnie To tylko oprawa, jesli chodzi o te brzuszki itd, to chodzę raz w tyg na aerobic- ale wydaje mi sie że to mało, ale niestety na wiecej nie mam czasu. Bardzo dużo pracuje i potem w domu mi sie nie chce.
Czy może mi któras powiedziec jak to jest z tym przesądem że pana młoda nie powinna zakładać pereł? to prawda? ale tyczy sie to prawdziwych i sztucznych?
Stary 2008-05-04, 14:14   #1728
nycka2222
Przyczajenie

Z jakiej firmy jest ten gorset i jaka jest cena kompletu??
Podoba mi sie bardzoooo, masz gust ..
nycka2222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 18:04   #1729
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Dziewczyny a jak to jest z zaświadczeniem z USC o tym, że nie ma przeciwskazań do zawarcia związku- czy musimy być przy tym oboje z TŻ? czy moge pójść sama i załatwić to za nas dwoje? mam troszkę utrudniona szytuacje bo moj Narzeczony
pracuje i mieszka 250 km ode mnie i przyjeżdża w piątek wieczorem i jedzie w niedzielę, a USC w soboty zamknięty
Obecność dwojga jest obowiązkowa, bo trzeba te papiery podpisać przed urzędnikiem USC.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-04, 18:12   #1730
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewczyny, ale się rozpisałyście! Kilka dni mnie nie było bo wreszcie całymi dniami miałam swojego TZ tylko dla siebie
Gorset świetny, ja dzisiaj coś podobnego mierzyłam pod suknię ślubną w triumphie ale był totalny zonk bo nie mieli mojej rozmiarówki czyli 75 F, muszę dalej szukać bo kieca specyficzna i mój biuścior bez niczego sam się w niej nie utrzyma, a tak jedno ramiączko sobie założę na szyję i wszystko będzie leżało suuuper.

Cytat:
"ulala" Czyżby Ci sie spodobało? fajnie To tylko oprawa, jesli chodzi o te brzuszki itd, to chodzę raz w tyg na aerobic- ale wydaje mi sie że to mało, ale niestety na wiecej nie mam czasu. Bardzo dużo pracuje i potem w domu mi sie nie chce.
No rzeczywiście raz w tygodniu to mało, ja ganiam 5 x w tygodniu i też za bardzo nie mam czasu, ale na ćwiczenia zawsze musi być czas - widzę jak błyskawicznie moje ciało się zmienia, jak za dotnknięcem czarodziejskiej różdżki znika tłuszczyk i celulit to najbardziej motywuje.
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 18:26   #1731
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Obecność dwojga jest obowiązkowa, bo trzeba te papiery podpisać przed urzędnikiem USC.

acha, to będzie musiał wziąść wolne

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna
Chcę sie wam czymś pochwalić... to jest moja niepodzianka na noc poślubną co wy na to

dla mnie bomba, chyba poszukam czegoś takiego tylko w kolorze czarnym

a co "mojej"teściowej....c óż byle nie za często i da sięjakoś wytrzymać-całe szczęście będziemy mieszkać w swoim mieszkaniu także da się wytrzymać.
Stary 2008-05-04, 18:41   #1732
wiolis
Raczkowanie

Cytat:
a ja napisze: łi łi łi!!! baaardzo faaajna bielizna
Stary 2008-05-04, 19:10   #1733
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Mąż troszkę będzie miał do ściągnięcia .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-04, 19:39   #1734
malutka_24
Wtajemniczenie

LilStar i ASIA81 witam na forum

Jeszczepanna komplecik na noc poślubną taki, że z wrażenia aż

Wczoraj wróciliśmy z majówki i było bosko Jednak kilka dni poza miastem dużo daje człowiekowi, można odpocząć i zregenerować siły, a było mi to baaaardzo potrzebne

Zaczęliśmy też rozdawać zaproszenia i na razie wszyscy potwierdzają swoją obecność na ślubie. A najbardziej byli zdziwieni nasi jedni znajomi, którzy myśleli, że zapraszamy ich tylko na ślub, a my tu z zaskoczenia, że na wesele też. Aż się koleżanka popłakała

We wtorek idziemy na kolejne nauki
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 20:38   #1735
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Właśnie mam teraz długopis w ręce i wypisuje część kopert, a jutro wyślemy zaproszenia na poczcie.

P.S 3 miesiące i 19 dni
Stary 2008-05-04, 21:11   #1736
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
"ulala" Czyżby Ci sie spodobało? fajnie
Podoba podoba też się zastanawiam nad pas+pończochy... ale waham się między samonośnymi ;p może pas kupię sobie czarny na inne okazje

Cytat:
We wtorek idziemy na kolejne nauki
o ja tez idę we wtorek łączę się w bólu... no może nie do końca, bo na naszych bywa interesująco jakaś dziwna jestem? ;p hihi

jakoś łatwiej mi się skupić na tych wtorkowych niż na tych które kończą sie w najbliższy czwartek egzaminem ;/ ale dam radę!
Stary 2008-05-05, 05:54   #1737
czekoladka79
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, ja się wymeldowuję z forum na dwa dni - jadę na szkolenie na mazury - takie przedłużenie długiego weekendu . Trzymajcie się cieplutko i nie piszcie za dużo
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 06:59   #1738
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Hej Dziewczyny

ostatnio kupiłam buciki, są śliczne i potem będę mogła ubierać je do innych strojów np do pracy.
Śliczne buciki, że też ja nie mogę sobie niczego wybrać. Jak tak dalej pójdzie to będę boso

Cytat:
Napisane przez mika85 Pokaż wiadomość
chyba jakies fatum jest nad Nami Pannami Mlodymi 2008. Moja babcia jest w krytycznym stanie zdrowia. jest coprawda w domu ale nie wiedomo jak dlugo taki stan sie utrzyma, lekarze nie daja juz zadnych rokowan na poprawe. wiem napewno ze nie bedziemy przekladac slubu jesli wydarzy sie najgorsze, moze ktos powie ze jestem zimna, wyrachowana egoistka ale babcia mi powedziala ze nie wiedomo czy bedzie mogla byc na moim slubie(obecny stan zdrowia jej na to nie pozwoli) ale cieszy ja mysl ze wychodze za mąż, Kurcze chodzi mi o to biorac czarny scenariusz pod uwage ze nie daj boze gdyby babcia umarla to napewno nie chcialaby zebysmy przekladali wesele bo gdyby zyla to by sie z nami bawila. Oczywiscie to jest tylko zalozenie. Mam ogromna nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i babcia bedzie mogla byc z nami chociaz w kosciele. Przepraszam moze to jakos nieskladniowo napisalam ale emocje biora gore w tym momencie i mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzilo. Pozdrowonka bardzo serdeczne
No nie na serio fatum i to jakie!!!
Wiem co czujesz. Dwa tygodnie temu zmarł brat mojej mamy. Też nie wiedziałam jak to będzie i miałam doła na maxa. Mama powiedziała, że nie będziemy nic przekładać. Dalej mam mieszane uczucia bo nie wiem jak się zachowa cała rodzinka, ale co zrobić, to mój dzień i tyyylllee przygotowań... muszę myśleć pozytywnie i cieszyć się. Ty też myśl pozytywnie

Cytat:
u nas spisywanie protokołu trwało ok 30 min (ksiądz "lajtowy" ) i bez żadnych zbędnych pytań...
Dziewczyny jak to w ogóle z tym protokołem o co tam pytają bo ja kompletnie zielona jestem.

Cytat:

Ona jeszcze tego nie wie
Moja świadkowa już wie, że ma mieć torebkę za nas obie Nie protestowała

Cytat:
My też obdzwoniliśmy kilka poradni i za każdym razem słyszałam, że nie ma już wolnych miejsc. W niektórych przypadkach nikt łaskawie nie odbierał telefonu . Kilka dni temu udało nam się dzięki znajomym znajomych zidentyfikować poradnię na Stysia. Babka z którą rozmawiałam mówiła, że ma terminy pozajmowane, ale jak usłyszała ode mnie historię, że jest problem z tymi wizytami wcisnęła nas na wtorek na 20.30-22.00. Podobno jak jest ciemno to nowicjuszom ciężko trafić do tej poradni, bo jest tak dziwie ulokowana między budynkami i powiedziała, że jak już będziemy na miejscu to mamy jej narzeczonemu dać pyka na komórkę to po nas wyjdzie . Podobno są dwa spotkania, ale nie wiem czy płatne.

U mnie nie ma większego problemu z poradnią. Wprawdzie muszę iść do tej, zlokalizowanej przy innym kościele niż ten w którym ślubujemy, ale to nawet lepiej, bo tam jest tylko jedno spotkanie. Tak więc są też plusy mieszkania w małych miejscowościach
Cytat:
Super! Białe- niewinne a jednocześnie niegrzeczne

Cytat:
Raz to troszkę mało. Chodzę dwa razy w tygodniu na aerobic i 2-3 razy na basen a oprócz tego ostatnio też na masaże albo sama w domku się masuję.

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Cholerka to znowu wolne trzeba wziąć
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 08:03   #1739
jeszczepanna
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny. fajnie ze i Wam ten komplet sie podoba. Ja jak go zobaczyłam to oniemiałam, a czuję sie w tym wyjątkowo sexownie . A mój mąż rzeczywiście będzie musiał sie natrudzić by to ze mnie ściągnąć.. ale im dłużej będzie to robił .. tym coraz bardziej będzie spragniony.. hihi ale wam tu rzeczy wypisuje. Oj mówie wam nie mogę się doczekać TEJ nocy
A zapomniałam ten komplet jest firmy Kris "brillant" stronka - krisiline.com.pl kosztował ponad 200 zł

Apropo tych ćwiczen, kurcze codziennie? nie wiem czy dam rade. teraz chciałabym kupić aobie rolki podobno bardzo wyszczuplają nogi, ale kasy nie mam. Kurcze dziewczyny jak tu się zmotywować do ćwiczeń????!!!
Stary 2008-05-05, 08:10   #1740
kina2807
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny
ja dopiero wrocilam po weekendzie, pogoda w kratke, ale przynajmniej sobie wypoczelismy, a nad morzem peeeeelnooooooooooo ludzi, nawet w deszczowa pogode

pozdrawiam Was bardzo serdecznie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości