![]() |
#1711 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
o kurcze jak będziesz wiedziała nazwę koniecznie się podziel na forum, bo ja jestem ta rozlewająca ciapa ;/ a taka połeć białego.... ;] zaczynam się stresować! i igłę i nitkę też trzeba mieć! zapamiętałam ![]() A wogóle planujecie mieć jakieś torebki ze sobą? Widziałam, że jest oferta torebek dla Panny Młodej... ale na razie planuję zadomowić się w torebce świadkowej ![]() Ona jeszcze tego nie wie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też planuje rozgościć się w torebce świadkowej, a co się nie zmieści to jeszcze mamie ewentualnie wepchnę ![]()
![]() |
#1714 |
Rozeznanie
|
ano racja, mamusia tez ma torebkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lilstar my musieliśmy być we dwoje, i od tego nie da się odstąpić tym bardziej że zdaje mi się że gdzieś się podpisywaliśmy na tych papierach - oj ta skleroza ![]()
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() m.a.r.t.a. jak tam poradnia? my dzwonilismy w zeszlym tyg. do Dominikanow - tam gdzie nauki robilismy i okazalo sie, ze nie ma miejsc do poradni do konca sierpnia!!!! ![]() w koncu dodzwonilismy sie do poradni przy kosciele sw. Jadwigi no i skierowali nas na ten wtorek.... tak troche dziwnie, bo bez zadnych zapisow czy cos? no nie wiem co to bedzie... Co do torebki to oczywiscie swoje szpargaly wrzuce do torebki mamy, siostry i swiadkowej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Witam po nieobecności!
![]() Wczoraj wieczorem wróciłam z majówki ![]() ![]() W tym tygodniu muszę iść jeszcze raz do gina z wynikami. Chcemy też z narzeczonym zamówić w końcu te obrączki, zobaczymy, jak to będzie ![]() Czekam na wizytę u dermatologa, bo coraz bardziej drażnią mnie te plamy na dekolcie, w dodatku zaczyna mnie coś swędzieć. Cały czas myślę o dodatkach typu kolor bukietu i biżuteria. To akurat zostawię sobie prawdopodobnie na sam koniec, bo pewnie wpadnie mi do głowy jeszcze tysiąc różnych pomysłów ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1720 |
Raczkowanie
|
yy co to ja mialam napisac???zapomnalam kurde...aha dziewczyny 3majcie za mnie dzis kciuki ide na re-wizyte do tesciowej z rodzicami a jestem maasakrycznie zla i wsciekla na TZ wiec nie wiem jak ja to zniose
![]() dobrze ze juz pomalu wracacie z tych majowek ![]() a jeszcze a propo schizow zwiazanych z weselem....otoz pamietam jak szlam do I komuni swietej noi ide z kolega w parze i mysle sobie ,,kurde zebym sie tylko nie potknela na schodach!"...i sie potknelam....potem jak szlam mowic wierszyk zachaczylam suknia o jakis gwozdz z lawki i rozdarla,....ja mam cicha nadzieje ze to sie na moim slubie nie powtorzy............. |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Raczkowanie
|
a wiesz ze nadal wisi w szafie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zadomowienie
|
Ech te teściowe,potrafią czasem zamieszać krew,teściowie zresztą też
![]() ![]() ![]() Przeglądam troche stronki z buzuterią i nie wiem co by mi pasowało.Kolczyki jeszcze mi sie podobają,ale na łańcuszek jakos nie potrafię się zdecydować ![]()
#1724 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ja tez się cieszę, że dziewczyny z majówek wracają będzie tu o wiele żywiej. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, ale się rozpisałyście! Kilka dni mnie nie było bo wreszcie całymi dniami miałam swojego TZ tylko dla siebie
![]() Chcę sie wam czymś pochwalić... to jest moja niepodzianka na noc poślubną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja tez ćwiczę niespodziankę ;p brzuszek, talię i nie tylko ![]() ![]() ![]() No ale nie zobaczy ;> edit: widziałam dzisiaj Paulinę Młynarską na TVN Style w takiej fajnej fryzurce i mejkapie - zamarzło mi się do ślubu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Raczkowanie
|
"ulala" Czyżby Ci sie spodobało? fajnie
![]() Czy może mi któras powiedziec jak to jest z tym przesądem że pana młoda nie powinna zakładać pereł? to prawda? ale tyczy sie to prawdziwych i sztucznych? |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Przyczajenie
|
Z jakiej firmy jest ten gorset i jaka jest cena kompletu??
Podoba mi sie bardzoooo, masz gust .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1730 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
acha, to będzie musiał wziąść wolne ![]() Cytat: Napisane przez jeszczepanna ![]() Chcę sie wam czymś pochwalić... to jest moja niepodzianka na noc poślubną ![]() dla mnie bomba, chyba poszukam czegoś takiego tylko w kolorze czarnym ![]() a co "mojej"teściowej....c óż byle nie za często i da sięjakoś wytrzymać-całe szczęście będziemy mieszkać w swoim mieszkaniu także da się wytrzymać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż troszkę będzie miał do ściągnięcia ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Wtajemniczenie
|
LilStar i ASIA81 witam na forum
![]() Jeszczepanna komplecik na noc poślubną taki, że z wrażenia aż ![]() Wczoraj wróciliśmy z majówki i było bosko ![]() ![]() Zaczęliśmy też rozdawać zaproszenia i na razie wszyscy potwierdzają swoją obecność na ślubie. A najbardziej byli zdziwieni nasi jedni znajomi, którzy myśleli, że zapraszamy ich tylko na ślub, a my tu z zaskoczenia, że na wesele też. Aż się koleżanka popłakała ![]() We wtorek idziemy na kolejne nauki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mam teraz długopis w ręce i wypisuje część kopert, a jutro wyślemy zaproszenia na poczcie.
![]() P.S 3 miesiące i 19 dni ![]()
![]() |
#1736 | |
Rozeznanie
|
Podoba podoba
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jakoś łatwiej mi się skupić na tych wtorkowych niż na tych które kończą sie w najbliższy czwartek egzaminem ;/ ale dam radę! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, ja się wymeldowuję z forum na dwa dni - jadę na szkolenie na mazury - takie przedłużenie długiego weekendu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem co czujesz. Dwa tygodnie temu zmarł brat mojej mamy. Też nie wiedziałam jak to będzie i miałam doła na maxa. Mama powiedziała, że nie będziemy nic przekładać. Dalej mam mieszane uczucia bo nie wiem jak się zachowa cała rodzinka, ale co zrobić, to mój dzień i tyyylllee przygotowań... muszę myśleć pozytywnie i cieszyć się. Ty też myśl pozytywnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny. fajnie ze i Wam ten komplet sie podoba. Ja jak go zobaczyłam to oniemiałam, a czuję sie w tym wyjątkowo sexownie
![]() ![]() ![]() A zapomniałam ten komplet jest firmy Kris "brillant" stronka - krisiline.com.pl kosztował ponad 200 zł Apropo tych ćwiczen, kurcze codziennie? nie wiem czy dam rade. teraz chciałabym kupić aobie rolki podobno bardzo wyszczuplają nogi, ale kasy nie mam. Kurcze dziewczyny jak tu się zmotywować do ćwiczeń????!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() ja dopiero wrocilam po weekendzie ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was bardzo serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.