![]() |
#1711 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej Kobietki.
![]() Wstawiam zdjęcie autka, które dziś zamówiliśmy na ś☠☠☠☠☠☠☠ auciorek.JPG Odebraliśmy w końcu zaproszenia...uff i można zapraszać ![]() Jutro jedziemy do Łodzi na zakupki z TŻ, jego mamuśką i siostrą Tż-ta....wiec jak kupie sukienusię na poprawiny lub TŻ gajerek to wrzucę do oceny... O strój świadkowej nie muszę sie martwić, bo to siostra Tż-ta, ma świadomość, że to ważny dzień dla młodych i zna granice... co do gości nie można być pewnym.. ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was mocniuchno. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() powodzenia na zakupach-oby wszystko udało się kupić ![]() tez się żegnam Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Wtajemniczenie
|
Izka autko supcio
![]() Będzie mi się śniło, a w nim na tylnym siedzeniu wszystkie PM2008 ![]() Idę więc w objęcia morfeusza no i mojego Kamila oczywiście ![]()
#1714 |
Zakorzenienie
|
izka autko pierwsza klasa
![]() Dobranoc dziewuszki, ja też powoli się już zbieram do spania, czekam tylko aż TŻ łóżeczko rozłoży, ale coś on się do tego nie garnie ![]() Nic idę go pogonić ![]()
#1715 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Kolorowych snów moje drogie...busssi busssi Niech Wam sie przyśni coś milutkiego... Liluś ![]() ![]() EDYCJA Aguś buziak. Ale WY macie fajowo, mieszkacie sobie z TŻ-ami, a ja tu taka sama w pokoju, a mój Misiek sam, 7 kilometrów ode mnie.... kiedy ten ślub...choróbka...no!! Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-10 o 22:31 Powód: Edycja dla Agunia :* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
ja to się spotykam raz na jakiś czas z TŻ-związek na odległość to wogóle się nie wypowiadam o rozstaniach ![]() ![]() ![]() A moją świadkową jest najbliższa przyjaciółka - znamy się 12 lat tak dobrze ![]() ![]() ![]() zbłaźniłam się... ale mi wybaczyli juz chyba? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() izka19855 wow ale bryka ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() a Kasieńki to dzisiaj chyba nie było ;> kombak ![]() Zmykam dobrej nocki Wam kochanieńkie życzę i udanego weekendu bo nie wiem czy uda mi się wejść wcześniej niż w niedzielę na wizaż... ![]() Ale ile nowinek będę miała fiu fiu ![]() do zobaczonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Asiuk dobrze, że ani Wam ani im nic się nie stało, tzn nic bardzo groźnego. Coś złamanego to obrażenia powyżej 7 dni, więc mogło być nie ciekawie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na pielgrzymce nigdy nie byłam. Kiedyś bardzo chciałam a teraz jakoś mi przeszło. Jestem wierząca i praktykująca, ale chyba do tego jeszcze "wygodna" ![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry gosieńko
![]() ![]() Hmm ja mam nadzieję , ze nie będę mieć problemu z mówieniem mamo tato do teściów. Bardzo ich lubię myślę że oni mnie także- no teraz troche mniej bo mieszkamy w roku akademickim z bratem TZ i on się na mnie mamusi skarży a ja sobie z tego nic nie robię ![]() A co do instynktu... Bardzo lubię dzieci ale...cudze ![]() ![]() Boję się tej odpowiedzialności, tego że jeszcze nie dorosłam do bycia mamą.Za to ciocią jestem ponoć najlepszą na świecie ![]()
#1720 | ||
Zakorzenienie
|
Jak cudownie ze juz piateczek... oliczam godzinki do wieczora
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do imionek hymmm ![]() ![]() A co do auta do slubu, to najpierw mial nam znajomy zalatwic bo nalezy do AutoMotoClubu ale wyjechal do Holandii i nie wiadomo czy wroci na czas aby spelnic obietnice. ![]() ![]() W dodatku my auto potrzebujemy w minimalnych ilosciach, po to aby moj skarb dojechal do mnie (dom z ktorego bedzie wychodzil to dom mojej chrzestnej), do kosciola chcemy isc pieszo ![]() ![]() No i bus dla gosci obowiazkowo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Wtajemniczenie
|
Daget u nas tęsknota wzmocniła związek. W oddaleniu trwaliśmy 5 lat. Ale to prawda, że my z Kamem decydując się na to od początku mieliśmy łatwiej niż pary najpierw będące ze sobą na co dzień a dopiero potem na odległość.
Po dłuższym czasie wspólnie spędzonym- wakacje, jakiś tygodniowy wyjazd- najtrudniej było mi oddać Kama. Nienawidziłam PKP i kochałam je jednocześnie. Jak to dobrze że mam go na codzien, że od pon-pt wiem że o 16 stanie w drzwiach. Lubie taką rutynę ![]() Kobietki wkrótce ślub i wspólne życie!!!! Supero ![]()
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Jak zwykle- rano kawka i wizaż Co do związków na odległość- kiedyś to przechodziłam i wiem jak to jest. Z moim TŻ też przez cały okres moich studiów mieliśmy "przerwy wakacyjne", kiedy ja musiałam wracać na wakacje do domku rodzinnego. Okropnie wtedy za sobą tęskniliśmy. Ale powiem przewrotnie- pewnie jakiś czas po ślubie będą momenty gdzie zatęsknicie troszkę za odległością i będziecie miały ochotę albo same gdzieś pojechać, albo pogonić mężusia ![]() ![]()
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Liluś mój działa i od dziś pozostało nam równo 50 dni ![]() jejciu jak dobrze, że już dziś weekend ![]() miłego dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny dawno się nie odzywałam bo czasu mało a jeszcze troche rzeczy zostało do załatwienia.
Izka autko superaśne. ![]() ![]() Jesli chodzi o światkową to jest nią moja koleżanka ze studiów ufam jej w 100% , więc niemartwie sie o jej strój. A z gosćmi to różnie bywa ... ![]()
#1725 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNKI KOCHANE!!!
![]() Przepraszam, ze się nie odzywam, ale zanim coś napiszę muszę nadrobić Wasze wypocinki... ![]() A teraz akurat nie mam za wiele czasu! Nie piszcie proszę za dużo!!! Do napisania niebawem ![]()
#1726 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry bąbelki
![]() Jeju całą noc sniły mi się jakies koszmary związane z tymi durnymi zaproszeniami ![]() ![]()
#1727 |
Wtajemniczenie
|
Hej Słodziaki
![]() Kina moje suwczki nie działają-może w domu coś pomęczę.a maiałam taki śliczny ![]() będę lookać na Twój ![]() zamówiłam ten fixator i przelałam 1zł więcej ![]() ja już pracuję z kawką i wizażem ![]() a dzisiaj będę trawsko kosić-znów 3 godziny wyjęte z życia. buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Wtajemniczenie
|
Katja wyrzuty sumienia spać nie pozwalają jak widzę
![]() Wybierz ładne- takie które będą odzwierciedlać Twój gust i radość z tego dnia. Nie zastanawiaj się czy ciotce Oli sie spodoba, czy wujek Zdzisiu będzie kręciła nosem. Trochę zdrowego egoizmu nie zaszkodzi!!! ![]() Buziaki ![]()
#1729 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzień dobry dziewczynki 3 dni nieobecności a ile nadrabiania
![]() NAWET NIE WIECIE JAK SIĘ CIESZĘ: OBRONIŁAM SIĘ!!!! ![]() I TERAZ TO SUPIE SIĘ CAŁA NA PRZYGOTOWANIACH..CAŁE 2 TYGODNIE ZOSTAŁO...
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kejti moje najserdeczniejsze gratulacje ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-11 o 08:33 Powód: gratulacje dla kejti :* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje Kochana ![]() ![]() ![]() i znów inprezka ![]() kejti ważne żeby Wam się podobały ![]() ****agunia a jak rączka? ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-11 o 08:32 Powód: dla kejti:) i aguni:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
A Liluś rączka lepiej, ale tylko do wieczorka, bo dzisiaj jeszcze mnie czeka wypisywanie zaproszeń
![]() ![]() Dzięki słonko za pamięć ![]()
#1733 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tak tak wpadajcie ![]() odemnie z mojej miejscowosci do czewy na jasna idzie sie pol dnia... ![]() ![]() Z regoly pielgrzymi ida tak zeby na 15 dojsc na Swieto Maryjne ale jak czytam jak przychodza Wasze to sie dziwie... bo jakbyscie wszystkie maly przyjsc 15 to ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() TŻ wrocil ( ![]() ![]() ![]() ![]() wynikow nie ma ale 21 lipca jedzie umawiac sie z chirurgiem na operacje ktora bedzie po slubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja kupilam 100 zaproszen na 120gosci czyli 60 na samych gosci... i dziewczyny zostaly mi 2 zaproszenia!!! A to rodzicom do pracy a to nam do pracy a to bledy sie porobilo i do wywalenia... wiec radze kupcie lub zrobcie sobie duuuzo wiecej ![]()
![]() |
#1734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje !!!!!!! No właśnie jeszcze tylko dwa tygodnie i nasz wielki dzień.
![]() |
#1735 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moi teściowie też niby są ok... ale to niby, może to ja wymyślam i sie czepiam bo ktoś inny, kto popatrzyłby z boku powiedziałby że mam super, ale taka już jestem, kocham swoją rodzinkę a innych kochać mi ciężko. Trzylatka też biorę, takiego dobrze wychowanego ![]() ![]() Cytat:
Za dziećmi nie przepadam, ale imiona mam ![]() Gratulacje!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a na suwaczek lukaj lukaj, bo coraz mniej czasu nam zostało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jeśli chodzi o dziwne sny, to mi dziś się śniło, że moja teściowa jest w ciąży ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Wtajemniczenie
|
kejti85 GRATULACJE!!!!!
teraz to możesz spokojnie przygotowywać się do ślubu no i przebywać na wizażu. Agatko nie martw sie- wszystko z TZ będzie w porządku, no może nie bedzie mogl z toba wcinać pizzy ale jakieś wyrzeczenia każdy z nas ma Co do rozmiarów tu i ówdzie- trzeba kochać się takiego jakim się jest. Każda z nas ma atuty- i o nich trzeba przede wszystkim pamiętać ![]() Nigdy nie będę najpiękniejsza no i trudno. Nadrabiam inteligencją ![]() A przynajmniej chciałabym ![]() kina 2807 ale sen ![]() gosiu mnie też przeraża macierzyństwo a przede wszystkim poród. Lubie dzieciaczki jak już coś kumają, takie leżące w łóżeczku, płaczące do mnie nie przemawiają ![]() No ale jest pewna kolej rzeczy której się nie przeskoczy ![]()
#1738 |
Zakorzenienie
|
Ah ja stara sklerotyczka, któraś z Was dziewczynki mnie wczoraj prosiła o wierszyk o kupony lotto a ja na śmierć zapomniałam. Ale już spieszę nadrobić:
Kwiatom dni nie zabierajcie -niech poznają wiek sędziwy A nam kupon totka dajcie Na pewno będzie szczęśliwy!
#1739 |
Wtajemniczenie
|
teraz mam 2 suwaczki
![]() ale tamtego i tak żal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | ||
Zakorzenienie
|
Noooooooooooooooooooo...
w końcu przebrnęłam ufffffff ![]() Dziewuszki wczoraj Was odwiedziłam- przeczytałam do połowy i musiałam dokonać wyboru: Czytać dalej i popisać???? Czy może zabrać się za zaproszenia???? Nie uwierzycie co wybrałam... ![]() ![]() Najpierw Wam troszkę poodpisuję, a później powiem co u mnie ![]() Przede wszystkim Taska- gratulacje kochana!!!! Wyglądaliście przecudacznie!!! Parasolka z kasiorką- wypasiona w kosmos ![]() ![]() Cieszę się niesamowicie, że wszystko się udało !!! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!! Słodkich bobasków i duuuuuuuuuuuuuuuużo miłości!!! ![]() Co do Piersiówek ![]() ![]() Liloszku mój słodziachny... ![]() ![]() Co do pielgrzymek... już chyba wspominałam że byłam na niej 6 razy ![]() Każdemu z czystym sercem polecam, niesamowite doświadczenie!! ![]() Toverku mój słodki!- wzruszyłam się czytając Twoją relację z niespodzianki jaką zrobiłyście swoim rodzicom... to musiało byc dla nich największym prezentem <wasza pamięc...> ![]() Agatko- co do mieszania gości to ja na Twoim miejscu zrobiłabym tak: Wiecie gdzie będziecie siedzieć Wy, świadkowie i znajomi- młodzi ludzie. A zostawcie rodziców w spokoju i niech oni siedzą ze swoimi gośćmi! ![]() Mówię Ci, że jest to świetne rozwiązanie!! Bo po co Ci rodzice blisko Ciebie?? Rodzice powinni właśnie siedzieć blisko rodziny- żeby nie czuła się opuszczona! ![]() Twoja mama ma trochę racji ![]() ![]() Cytat:
![]() pękam proszę zrobić fotkę zębów przed i po ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie kuś Ty diable!!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.