|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki.
Wstawiam zdjęcie autka, które dziś zamówiliśmy na ś☠☠☠☠☠☠☠ auciorek.JPG Odebraliśmy w końcu zaproszenia...uff i można zapraszać Jutro jedziemy do Łodzi na zakupki z TŻ, jego mamuśką i siostrą Tż-ta....wiec jak kupie sukienusię na poprawiny lub TŻ gajerek to wrzucę do oceny... O strój świadkowej nie muszę sie martwić, bo to siostra Tż-ta, ma świadomość, że to ważny dzień dla młodych i zna granice... co do gości nie można być pewnym.. ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was mocniuchno. ![]()
|
|
|
|
#1712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() powodzenia na zakupach-oby wszystko udało się kupić ![]() tez się żegnam Kochane |
|
|
|
|
#1713 |
|
Wtajemniczenie
|
Izka autko supcio
![]() Będzie mi się śniło, a w nim na tylnym siedzeniu wszystkie PM2008 ![]() Idę więc w objęcia morfeusza no i mojego Kamila oczywiście
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
izka autko pierwsza klasa
Dobranoc dziewuszki, ja też powoli się już zbieram do spania, czekam tylko aż TŻ łóżeczko rozłoży, ale coś on się do tego nie garnie ![]() Nic idę go pogonić
|
#1715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolorowych snów moje drogie...busssi busssi Niech Wam sie przyśni coś milutkiego... Liluś ![]() ![]() EDYCJA Aguś buziak. Ale WY macie fajowo, mieszkacie sobie z TŻ-ami, a ja tu taka sama w pokoju, a mój Misiek sam, 7 kilometrów ode mnie.... kiedy ten ślub...choróbka...no!! Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-10 o 23:31 Powód: Edycja dla Agunia :* |
|
|
|
|
#1716 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja to się spotykam raz na jakiś czas z TŻ-związek na odległość to wogóle się nie wypowiadam o rozstaniach ech... ale co tam kwestia nastawienia, jak to mówię bywa lepiej bywa gorzej, od kiedy odliczmy dni do ślubu tak bardzo mi nie przeszkadza, bo już tylko ociupinka i będziemy na zawsze razem codziennie A moją świadkową jest najbliższa przyjaciółka - znamy się 12 lat tak dobrze inaczej tego nie odebrałam. A że jest piękna i taka dobra... to wiem, i nawet byłam zazdrosna o nią ![]() zbłaźniłam się... ale mi wybaczyli juz chyba? e tam to były początki i ja nie byłam taka pewna nas, a raczej siebie i głupia i młoda i w ogóle szkoda gadać ![]() Cytat:
No mi się wogóle podobaja na eM - ostatnio stwierdziłam bo i Magda, i Marta... coś się wybierze Moje koleżanki ostatnio dały swoim córeczkom: Pola, Nadia też ładnie, a właśnie Apolonia mi się podoba jeszcze (Pola dla znajomych ) ale u Marcina chyba by nie przeszło ![]() izka19855 wow ale bryka naaajs a Wy dziewczyny też wynajmujecie samochody do ślubu? Mi się podobają takie fajne samochody kurcze, można zaszaleć, ale u nas będzie jak kiedyś, tradycyjnie - zawiezie nas ktoś z rodziny swoim i git, tylko dla rodziny swojej TŻt busa wynajmuje
|
||
|
|
|
#1717 |
|
Rozeznanie
|
spojrzałam i ja na swój suwaczek i normalnie zawrót głowy - 37 dni ![]() a Kasieńki to dzisiaj chyba nie było ;> kombak ![]() Zmykam dobrej nocki Wam kochanieńkie życzę i udanego weekendu bo nie wiem czy uda mi się wejść wcześniej niż w niedzielę na wizaż... Ale ile nowinek będę miała fiu fiu ![]() do zobaczonka |
|
|
|
#1718 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak na marginesie to doskonale Cię rozumiem , też chętnie bym "to" powtórzyła.Cytat:
Koczujemy z mężem trochę u mnie, trochę u teściów, tzn u tesciów spalismy jedną noc, a ja przeżyłam to jak głupia. Niech juz szybciej oddadzą nam mieszkanie bo sie normalnie wykończę. Teściowie chcą dobrze i strasznie mi nadskakują co z kolei doprowadza mnie do wściekłości. Chciałabym czuć się w ich domu normalnie a nie jak gość na piedestale. Do tego dochodzi jeszcze problem "mamo" i "tato", za cholere nie mogę się przełamać normalnie całą sobą się buntuję![]() Asiuk dobrze, że ani Wam ani im nic się nie stało, tzn nic bardzo groźnego. Coś złamanego to obrażenia powyżej 7 dni, więc mogło być nie ciekawie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na pielgrzymce nigdy nie byłam. Kiedyś bardzo chciałam a teraz jakoś mi przeszło. Jestem wierząca i praktykująca, ale chyba do tego jeszcze "wygodna" ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1719 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry gosieńko
Kawa i ciastko dla tej pani![]() Hmm ja mam nadzieję , ze nie będę mieć problemu z mówieniem mamo tato do teściów. Bardzo ich lubię myślę że oni mnie także- no teraz troche mniej bo mieszkamy w roku akademickim z bratem TZ i on się na mnie mamusi skarży a ja sobie z tego nic nie robię ![]() A co do instynktu... Bardzo lubię dzieci ale...cudze . Jakby ktoś miał trzylatka na zbyciu chętnie wezmę![]() Boję się tej odpowiedzialności, tego że jeszcze nie dorosłam do bycia mamą.Za to ciocią jestem ponoć najlepszą na świecie
|
#1720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak cudownie ze juz piateczek... oliczam godzinki do wieczora
![]() Cytat:
.. Ale Dagmary tak mają, Do tego ambicjonalne hihi... Jej przeciez to o mnie... nic wiecej nie powiem <milczek> Cytat:
![]() Co do imionek hymmm ... Dla chlopca: Natanael i Kasjan badz Kajetan a dla dziewczynki Nadia i Berenika ![]() A co do auta do slubu, to najpierw mial nam znajomy zalatwic bo nalezy do AutoMotoClubu ale wyjechal do Holandii i nie wiadomo czy wroci na czas aby spelnic obietnice. Ale jesli nie to okazalo sie ze moj kuzyn kupil nowa bryke i bedziemy go przekonywac aby byl nasza kierownica tego dania . A autko jak w zalaczniku tylko kolor pewnie inny... W dodatku my auto potrzebujemy w minimalnych ilosciach, po to aby moj skarb dojechal do mnie (dom z ktorego bedzie wychodzil to dom mojej chrzestnej), do kosciola chcemy isc pieszo ) i na sesje... No i bus dla gosci obowiazkowo
|
||
|
|
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
Daget u nas tęsknota wzmocniła związek. W oddaleniu trwaliśmy 5 lat. Ale to prawda, że my z Kamem decydując się na to od początku mieliśmy łatwiej niż pary najpierw będące ze sobą na co dzień a dopiero potem na odległość.
Po dłuższym czasie wspólnie spędzonym- wakacje, jakiś tygodniowy wyjazd- najtrudniej było mi oddać Kama. Nienawidziłam PKP i kochałam je jednocześnie. Jak to dobrze że mam go na codzien, że od pon-pt wiem że o 16 stanie w drzwiach. Lubie taką rutynę No tylko w weekendy Kam pędzi do Szczecina a ja zostaje kolo Wrocławia. I wtedy tęsknię.Kobietki wkrótce ślub i wspólne życie!!!! Supero
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Jak zwykle- rano kawka i wizaż Co do związków na odległość- kiedyś to przechodziłam i wiem jak to jest. Z moim TŻ też przez cały okres moich studiów mieliśmy "przerwy wakacyjne", kiedy ja musiałam wracać na wakacje do domku rodzinnego. Okropnie wtedy za sobą tęskniliśmy. Ale powiem przewrotnie- pewnie jakiś czas po ślubie będą momenty gdzie zatęsknicie troszkę za odległością i będziecie miały ochotę albo same gdzieś pojechać, albo pogonić mężusia Na szczęście to się rzadko zdarza
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liluś mój działa i od dziś pozostało nam równo 50 dni ![]() jejciu jak dobrze, że już dziś weekend miłego dzionka |
|
|
|
|
#1724 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny dawno się nie odzywałam bo czasu mało a jeszcze troche rzeczy zostało do załatwienia.
Izka autko superaśne. Jesli chodzi o światkową to jest nią moja koleżanka ze studiów ufam jej w 100% , więc niemartwie sie o jej strój. A z gosćmi to różnie bywa ...
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNKI KOCHANE!!!
Przepraszam, ze się nie odzywam, ale zanim coś napiszę muszę nadrobić Wasze wypocinki... ![]() A teraz akurat nie mam za wiele czasu! Nie piszcie proszę za dużo!!! Do napisania niebawem
|
#1726 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry bąbelki
Jeju całą noc sniły mi się jakies koszmary związane z tymi durnymi zaproszeniami Dl;atego tez idę dzisiaj po raz ostatni i coś na pewno wybiorę...jednym słowem olewam teraz,bo i tak potem ktoś rzuci to w kat,a ja mam przed to może źle sypiac?po moim trupie!!!
|
#1727 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Słodziaki
![]() Kina moje suwczki nie działają-może w domu coś pomęczę.a maiałam taki śliczny ![]() będę lookać na Twój ![]() zamówiłam ten fixator i przelałam 1zł więcej a Ty już swój masz?ja już pracuję z kawką i wizażem ![]() a dzisiaj będę trawsko kosić-znów 3 godziny wyjęte z życia. buziaki |
|
|
|
#1728 |
|
Wtajemniczenie
|
Katja wyrzuty sumienia spać nie pozwalają jak widzę
![]() Wybierz ładne- takie które będą odzwierciedlać Twój gust i radość z tego dnia. Nie zastanawiaj się czy ciotce Oli sie spodoba, czy wujek Zdzisiu będzie kręciła nosem. Trochę zdrowego egoizmu nie zaszkodzi!!! ![]() Buziaki
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki 3 dni nieobecności a ile nadrabiania
zerknęłam tylko na fotki wszystkie cudowne autko sukienki a ślubne przepiękne!!!NAWET NIE WIECIE JAK SIĘ CIESZĘ: OBRONIŁAM SIĘ!!!! I TERAZ TO SUPIE SIĘ CAŁA NA PRZYGOTOWANIACH..CAŁE 2 TYGODNIE ZOSTAŁO...
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kejti moje najserdeczniejsze gratulacje
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-11 o 09:33 Powód: gratulacje dla kejti :* |
|
|
|
|
#1731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje Kochana ![]() i znów inprezka ![]() kejti ważne żeby Wam się podobały ![]() ****agunia a jak rączka?
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-11 o 09:32 Powód: dla kejti:) i aguni:) |
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
A Liluś rączka lepiej, ale tylko do wieczorka, bo dzisiaj jeszcze mnie czeka wypisywanie zaproszeń
Ale już chyba odpuszczę wszystkie hurtem i wypisze tylko dla mojej rodziny, bo te będziemy przez weekend rozwozić ![]() Dzięki słonko za pamięć
|
#1733 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale pifo blehhh zwlaszcza ten sok do niego...tak tak wpadajcie odemnie z mojej miejscowosci do czewy na jasna idzie sie pol dnia... bylam raz... tak to jest ze czlowiek nie docenia tego co ma pod nosem ![]() Z regoly pielgrzymi ida tak zeby na 15 dojsc na Swieto Maryjne ale jak czytam jak przychodza Wasze to sie dziwie... bo jakbyscie wszystkie maly przyjsc 15 to a potem ![]() Cytat:
![]() TŻ wrocil ( ![]() wynikow nie ma ale 21 lipca jedzie umawiac sie z chirurgiem na operacje ktora bedzie po slubie coz jak trzeba to trzeba...Cytat:
znajomy tez to autko... cudo... w srodku tyle miejsca... nam bylo glupio go prosisc zeby nas zawiozl tym bardziej ze zapraszamy go na wesele i nie mogl by sie ani napic ani pobawic i nadal szukamy a w zasadzie szuka moj brat (to ma byc prezent od niego)Cytat:
![]() Ja kupilam 100 zaproszen na 120gosci czyli 60 na samych gosci... i dziewczyny zostaly mi 2 zaproszenia!!! A to rodzicom do pracy a to nam do pracy a to bledy sie porobilo i do wywalenia... wiec radze kupcie lub zrobcie sobie duuuzo wiecej
|
|
|
#1734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje !!!!!!! No właśnie jeszcze tylko dwa tygodnie i nasz wielki dzień.
|
|
#1735 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakoś ostatnio ciężko u mnie z odmawianiem sobie słodyczy.Moi teściowie też niby są ok... ale to niby, może to ja wymyślam i sie czepiam bo ktoś inny, kto popatrzyłby z boku powiedziałby że mam super, ale taka już jestem, kocham swoją rodzinkę a innych kochać mi ciężko. Trzylatka też biorę, takiego dobrze wychowanego Moje ciało pozostałoby nietknięte i takiego to już na wakacje można zabrać![]() Cytat:
Za dziećmi nie przepadam, ale imiona mam : Aleksander i Inga - to moje typy.Gratulacje!!! |
||
|
|
|
#1736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a na suwaczek lukaj lukaj, bo coraz mniej czasu nam zostało Cytat:
a jeśli chodzi o dziwne sny, to mi dziś się śniło, że moja teściowa jest w ciąży
|
|||
|
|
|
#1737 |
|
Wtajemniczenie
|
kejti85 GRATULACJE!!!!!
teraz to możesz spokojnie przygotowywać się do ślubu no i przebywać na wizażu. Agatko nie martw sie- wszystko z TZ będzie w porządku, no może nie bedzie mogl z toba wcinać pizzy ale jakieś wyrzeczenia każdy z nas ma Co do rozmiarów tu i ówdzie- trzeba kochać się takiego jakim się jest. Każda z nas ma atuty- i o nich trzeba przede wszystkim pamiętać ![]() Nigdy nie będę najpiękniejsza no i trudno. Nadrabiam inteligencją ![]() A przynajmniej chciałabym ![]() kina 2807 ale sen Właśnie wyobraziłam sobie mamę Kamila w ciąży...hehegosiu mnie też przeraża macierzyństwo a przede wszystkim poród. Lubie dzieciaczki jak już coś kumają, takie leżące w łóżeczku, płaczące do mnie nie przemawiają ![]() No ale jest pewna kolej rzeczy której się nie przeskoczy
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Ah ja stara sklerotyczka, któraś z Was dziewczynki mnie wczoraj prosiła o wierszyk o kupony lotto a ja na śmierć zapomniałam. Ale już spieszę nadrobić:
Kwiatom dni nie zabierajcie -niech poznają wiek sędziwy A nam kupon totka dajcie Na pewno będzie szczęśliwy!
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz mam 2 suwaczki
![]() ale tamtego i tak żal
|
|
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Noooooooooooooooooooo...
w końcu przebrnęłam ufffffff Dziewuszki wczoraj Was odwiedziłam- przeczytałam do połowy i musiałam dokonać wyboru: Czytać dalej i popisać???? Czy może zabrać się za zaproszenia???? Nie uwierzycie co wybrałam... Najpierw Wam troszkę poodpisuję, a później powiem co u mnie ![]() Przede wszystkim Taska- gratulacje kochana!!!! Wyglądaliście przecudacznie!!! Parasolka z kasiorką- wypasiona w kosmos joł! Cieszę się niesamowicie, że wszystko się udało !!! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!! Słodkich bobasków i duuuuuuuuuuuuuuuużo miłości!!! Co do Piersiówek ![]() Liloszku mój słodziachny... ![]() Co do pielgrzymek... już chyba wspominałam że byłam na niej 6 razy Każdemu z czystym sercem polecam, niesamowite doświadczenie!! ![]() Toverku mój słodki!- wzruszyłam się czytając Twoją relację z niespodzianki jaką zrobiłyście swoim rodzicom... to musiało byc dla nich największym prezentem <wasza pamięc...> ![]() Agatko- co do mieszania gości to ja na Twoim miejscu zrobiłabym tak: Wiecie gdzie będziecie siedzieć Wy, świadkowie i znajomi- młodzi ludzie. A zostawcie rodziców w spokoju i niech oni siedzą ze swoimi gośćmi! Mówię Ci, że jest to świetne rozwiązanie!! Bo po co Ci rodzice blisko Ciebie?? Rodzice powinni właśnie siedzieć blisko rodziny- żeby nie czuła się opuszczona! Twoja mama ma trochę racji ![]() Cytat:
pękam proszę zrobić fotkę zębów przed i po ![]() Cytat:
![]() Nie kuś Ty diable!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

hehe ja wiem ze siostra planuje turkusowa sukienke a druga swiadkowa to nie wiem nawet ale nie sadze zeby wyskoczyla w czyms "niestosownym"...zres zta mi to rybka, chyba nawet nie zwrocilabym uwagi na takie osoby..za bardzo bylabym przejeta calym dniem i emocjami z nim zwiazanymi

.
.
spojrzałam i ja na swój suwaczek i normalnie zawrót głowy - 37 dni 

Ale jesli nie to okazalo sie ze moj kuzyn kupil nowa bryke i bedziemy go przekonywac aby byl nasza kierownica tego dania
hand-made: urodzinowo na 40tkę

a potem
znajomy tez to autko... cudo... w srodku tyle miejsca... nam bylo glupio go prosisc zeby nas zawiozl tym bardziej ze zapraszamy go na wesele i nie mogl by sie ani napic ani pobawic i nadal szukamy a w zasadzie szuka moj brat (to ma byc prezent od niego)