Panny Młode 2008 cz. III - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-09, 22:23   #1561
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Ooo prosze a ja jestem technik ekonomista ze specjalnoscia: bankowosc. Jednak magistra mam z informatyki i ekonometrii
Dobre .

Dziewczyny czy Wy też takie śpiące jak ja? Dosłownie w głowie mi się kręci i w dodatku taka głodna jestem, że szok. Chyba jeszcze coś skubnę z lodówki .
Stary 2008-07-09, 22:24   #1562
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Hehe ale rozbieżności
Ja jestem technolog chemiczny- a raczej będę mam nadzieję
Może się jakoś dogadamy i coś razem pokombinujemy
Własnie pojechala moja koleżaneczka, dzwoniła ze wracając ode mnie wjechala w lesie na jakiś pniak i jacyś panowie przenieśli jej autko bo sie z tego nie umiała wydostać
Normalnie masakra
a skąd Ci panowie w lesie?
żarcik
a tak poważnie to bałabym się
dobrze, ze Ktoś Jej pomógł

m.a.r.t.a ja cały czas sie obżeram:
aktualnie skończyłam czekoladę studencką-czeską
a teraz mam pomidorki pokrojone w plastry, na to feta, rozgnieciony czosnek, przyprawy i kapka majonezu pyszotka

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-09 o 22:27 Powód: bo zobaczyłam post m.a.r.t.y o jedzonku;)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 22:30   #1563
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Hehe to było przy wjeżdzie do takiego lasku a tam jest posiadłość i akurat jacyś panowie gadali przy bramie. tez sie o nia przestraszylam tym bardziej ze ode mnie jest prosta droga do wrocławia ale ona gdzies skręciła nie teges...
Też idę po kanapkę A śpiąca nie jestem . Spałam do 7.30
Stary 2008-07-09, 22:31   #1564
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość

m.a.r.t.a ja cały czas sie obżeram:
aktualnie skończyłam czekoladę studencką-czeską
a teraz mam pomidorki pokrojone w plastry, na to feta, rozgnieciony czosnek, przyprawy i kapka majonezu pyszotka
A to dobrze, bo już myślałam, że ze mną jest coś nie tak . Mnie zawsze głodek łapie tak przed snem, przed północą. W takim razie udaje się niczym struś pędziwiatr do wołającej mnie lodówki.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-09 o 22:54 Powód: komp mi zwariował :D
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 22:33   #1565
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

przez Daget?? Ja myślałam że to powiedziała Lilstar
Stary 2008-07-09, 22:34   #1566
agunia82
Zakorzenienie

Martuś coś przekombinowała :P

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 22:37   #1567
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
też tak myślałam

ale prosze jakie czujne jesteście

swoją droga dobrze że u mnie lodówka na dole i że czasem nie chce mi się zejśc
Stary 2008-07-09, 22:38   #1568
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dobra słońca cos się miesza nie tylko m.a.r.c.i.e ale mi także. Idę więc do łóżeczka pomęczyć TZ. Zawsze kradnę mu kołdrę
Stary 2008-07-09, 22:41   #1569
katey
Rozeznanie

GG do katey

Nie no zastopujcie dziewczyny!!!!!!!!! Blagam o litość dla tych co nie mogą non stop czytac!!! Jak mi się uda raz wieczorkiem dorwac do wizażu to musze nadrabiac do polnocy!!!
Cytat:
to link dla katey humanistki moja suknia bedzie miała taki dekolt
sprawdziłam z ciekawości ale powiem(napisze raczej) ze myślałam ze to będzie odwrotnie tzn jak cos takiego ^ (odwrócone V) bo tak wyglądało to na zdjęciu…a to jest odwrócone ale wlasnie na V
ehhh zamotałam??

no tak napisalam tylko JEDNEGO posta a zanim sonczyam jzu cala strona!!!!!!!!

ja tez glodna....ale nie moge...powstrzymuje sie bo i tak juz "dobrze" wygladam:| ale ten pomidor, feta i czosnek.....

teraz to juz ide....serio serio

Cytat:
Toverek serdeczne życzonka dla Twoich rodzicieli!!! Jejku to juz ćwierć wieku razem są...
Cytat:

A co do ciekawości mojego Serduszka, to na początku próbował mnie wypytać a jaka będzie, a w jakim kolorze, a z jakimi dodatkami, a fason.... itd. Ale później pogadał z kumplem, u ktorego bylismy na slubie i weselu i ten mu powiedział, żeby się nie dopytywać, że najważniejsze jest zaskoczenie.
Ja tylko zastwosowalam taktyke poznania jego gustu i ogladalismy razem katalogi sukienek... Uwielbia jak mam podkreslona figure (seksownie i uwodzicielsko) i nie znosi tych wszystkich firanek na sukienkach ( tlumaczenie ze to koronka i to dodaje uroku jakos do niego nie dociera)

gosia1007 super relacja, najgorsze jest wlasnie to ze to co super szybko mija.... Czekamy na zdjecia... A wpadka z obraczkami to standard
toverek moi rodzice w sobote będą obchodzic 28 rocznice i moja siostra 27 urodziny ale pomyslu na prezent nie mam….moze storczyka kolejnego- tak się mamie spodobaly

co do sukni to mój TZ widział mnie w niej, malo tego był na każdej przymiarce i tez koronki nazywa firankami i tez zapowiedział ze w „tym czyms” to on nie chce żebym była bo inaczej nie pojdzie w mundurze wiec spasowałam………..

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Haha znam ten taniec bedziemy go tańczyc

My tez tzn w czesci:d lubie ten kawalek

Cytat:
Napisane przez KBKatarynka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko, słuchajcie jest jakaś rada na "zimno"? normalnie ostatnio mam niemało stresów itp. i mi co rusz wyskakuje to małe wredniactwo i ze strachem myslę, co to będzie w dniu ślubu ...
Jak już wyskoczy babel to dobrze dziala cebula (serio!!!)przyloz do opryszczki i trzymaj tak dlugo jak się da, i często zmieniaj żeby świeży sok miala…szybko przysusza

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
ale piękna kicia też chcę ale boję się, że zajdę w ciążę i będę musiała się pozbyć kici a z kolei pieska szkoda, bo żeby większość dnia sam w domku siedział? buuuu naprawdę uwielbiam zwierzątka (brat mówi, że zachowuję się jak Elwirka z kreskówki ale to nie prawda )
można zrobic badanie czy kot ma toksoplazmoze, ale te domowe rzadko maja…zreszta moja znajoma miala 2 koty była w ciazy i urodzila zdrowa core

a ja z kolei jestem straszna psiara i normalnie chyba skoncze jak Violetta Villas i na naszej dzialce będę miala swoje wielkie schronisko bo mam ochote przygarnac wszystkie psiaki swiata
a z TZ już uzgodniliśmy ze będziemy mieć co najmniej dwa: 1.labrador (bo TZ je uwielbia)albo golden i 2. cane corso bo ja się zakochałam miłością prawdziwa

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Iza gratuluję
Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość

Gosia ślicznie wyszłaś na zdjęciach zresztą nie dziwne śliczna z Ciebie dziewczyna

Integra super że wszystko się udało, wszytskiego dobrego, samych szczęsliwych chwil w Waszym małżeństwie.

Co do ubiorów TZ to my ostatnio kupiliśmy garnitur. W nasyzm przypadku sprawa jest o tyle skomplikowana, że widujemy się tylko w weekendy najczęściej sobota wieczorem i niedziela a wtedy sklepy w tej mojej mieścinie są nieczynne Dlatego mój Skarb musi wziąć sobie wolne w pracy żebyśmy mu kupili buty, krawat (ja upieram się przy kaskadowym) oraz koszulę. Nie kupujemy kamizelki bo to zbędny wydatek a do tego jeśli będzie naprawdę gorąco to biedak się tam ugotuje. A Wy na co stawiacie? Zestaw z kamizelką (czy od garnituru czy ozdobną) czy tylko koszula?
Mój TZ idzie w mundurze ale tylko na slub, na wesele po 1szym tancu przebierze się w gajerek (zakupiony) koszula tez już jest z dlugim rekawem (biala +srebrne spinki) i krawat, mi się podobaja najzwyklejsze biale krawaty zawiązane tak ze sa troche szersze, ale kaskadowe tez sa ok. i chyba ten wybierzemy bo TZ chce się troszke wyróżniać a z kamizelki od razu zrezygnowaliśmy za goraco w sierpniu na takie katusze a tym bardziej ze Tz po godzinie już będzie caly mokry…..

Cytat:
Ooo prosze a ja jestem technik ekonomista ze specjalnoscia: bankowosc. Jednak magistra mam z informatyki i ekonometrii

A ja jestem technik obsługi ruchu turystycznego i mgr filologii an(g)ielskiej

Iza gratuluje licencjatu jak to mój „przyszly szwagier” stwierdzil po mojej obronie (tez lic) ze teraz to możemy sobie przed nazwiskiem pisac lic.
Musiałam mu uświadomić brutalna prawde

Ide spac bo ledwo zyje po nadrabianiu zaleglosci

nie no napisalam JEDNEGO posta i juz cala strona do nadrobienia!!!!!!!!!!!:ee k:

tez jestem glodna ale nie moge....powstrzymuje sie bo i tak "dobrze" wygladam

ale ten pomidor, czosnek, feta........mmmmmmmmmm:sl ina: ale bez majonezu nie jadam od 8 latza to czubrycy bym dala

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

Edytowane przez katey
Czas edycji: 2008-07-09 o 22:50 Powód: skleroza- a masla nie jem;)
katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 22:45   #1570
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra słońca cos się miesza nie tylko m.a.r.c.i.e ale mi także. Idę więc do łóżeczka pomęczyć TZ. Zawsze kradnę mu kołdrę
Dlatego my z TŻ-tem mamy 2 kołdry i problem z głowy. Musimy, bo ja uwielbiam się zawijać w kokonik, inaczej mi plecki marzną

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

A ja jestem technik obsługi ruchu turystycznego i mgr filologii an(g)ielskiej

Iza gratuluje licencjatu jak to mój „przyszly szwagier” stwierdzil po mojej obronie (tez lic) ze teraz to możemy sobie przed nazwiskiem pisac lic.
Musiałam mu uświadomić brutalna prawde

Oooo to widzę pokrewna duszyczka Ja też filolog an(g)ielski, ale tylko licencjat. Na mgr nie było kasiorki póki co, ale wszystko przede mną

Stary 2008-07-09, 22:47   #1571
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
teraz to sie nazywa KRADNIĘCIE KOŁdry?
dobrej nocki Kochana

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Nie no zastopujcie dziewczyny!!!!!!!!! Blagam o litość dla tych co nie mogą non stop czytac!!! Jak mi się uda raz wieczorkiem dorwac do wizażu to musze nadrabiac do polnocy!!!

Mój TZ idzie w mundurze ale tylko na slub, na wesele po 1szym tancu przebierze się w gajerek (zakupiony) koszula tez już jest z dlugim rekawem (biala +srebrne spinki) i krawat, mi się podobaja najzwyklejsze biale krawaty zawiązane tak ze sa troche szersze, ale kaskadowe tez sa ok. i chyba ten wybierzemy bo TZ chce się troszke wyróżniać a z kamizelki od razu zrezygnowaliśmy za goraco w sierpniu na takie katusze a tym bardziej ze Tz po godzinie już będzie caly mokry…..

mój B. też planuje sie przebrać po 1 tancuchociaz ja troszkę żaluję
ale wiem , że bedzie Mu wygodniej

również dobrej nocy życzę

i sama będę uciekac

daget trzymam kciuki za Dziadka

AGUNIA JA TEŻ ZASYPIAM W KOKONIKU.

i mamy 2 kołderki

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-09 o 22:51 Powód: bo Agunia napisała o kokoniku;)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 22:47   #1572
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Widzę, że tu imprezka się rozkręca na całego
Izazusia
Izka19855
dziewczyny gratulacje

Integra - jaki fajniusi kotecek
Gosia
czytając Wasze relacje ślubne, aż się ze wzruszenia

A my dzisiaj się obkupiliśmy po znajomości teściowej koleżanki w hurtowniach
- kamizelkę z musznikiem dla Tz'ta za 125 zł
- buty dla Tz'ta za 69,99 zł
- do tego kupiłam dla niego czarne skarpetki, bieliznę dla siebie na ślub i na co dzień
- pończochy samonośne x 2 i do tego podwiązkę
- buty na ślub szwagra za 28 zł (idziemy teraz w sobotę)
- sandałki na lato za 16 zł
- kartkę na ślub do szwagra
- ozdoby do kościoła i na samochód
- papier do albumów dla rodziców na podziękowanie
- nadprogramowo kupiłam sobie jeszcze podkład do twarzy i poczwórne cienie, a co tam

Dobrze, że moi rodzice byli samochodem, bo troszeńkę do tachania tego było

A na koniec dnia się pokłóciliśmy Jak on mnie czasami wkurza to bym go normalnie albo No masakra z nim
ale zakupki nonono my będziemy w piątek wydawać pieniądze na TŻta (buty) i na aparat i może ustalimy coś w kościele? Bo doniesiemy teraz zaświadczenie o poradni i że odbyły się zapowiedzi u TŻta i rozpoczniemy drugą turę zaproszeń

Cytat:
agunia82 uwazaj z tym spadaniem z ambony... W mojej parafii zesmy spadli 2 tygodnie temu, ale to tylko byla kwestia powieszenia zapowiedzi w gablocie... A u mojego Skarba nowy proboszcz jest od 2 tygodni i w niedziele czytal zapowiedzi z ambony. Normalnie szok, nowy zwyczaj. Wiec teraz tam jade aby tego posluchac . A zeby bylo smieszniej zawolal 200 zl za kazda

2 00 z każdą? jejć ... ja w stolicy nic nie płaciłam za zapowiedź ale w tym kościele ślub bierzemy - to ciekawe jak nas policzą na koniec

Cytat:
kierunek brzmi swojsko - SGGW? bo ja tam kończę biotechnologię

by the way Kasieńko też miałam troszkę przebojów ze studiami ale nie będę się rozpisywać

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wy też takie śpiące jak ja? Dosłownie w głowie mi się kręci i w dodatku taka głodna jestem, że szok. Chyba jeszcze coś skubnę z lodówki .
ja to wogóle śpiąca nie jestem nie mogę się doczekać piątku i sierpnia a dzisiaj dostałam smsa od koleżanki "Monika, 25 lipca będzie Twój wieczór panieński, pasuje Ci?"

hihihi strach się bać normalnie
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 22:56   #1573
monai
Rozeznanie

GG do monai

dobrej nocki wszystkim ;*
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 22:58   #1574
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
dobrej nocki wszystkim ;*
dobranoc skarbie

Stary 2008-07-09, 22:58   #1575
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Martuś coś przekombinowała :P
Cytat:
też tak myślałam

ale prosze jakie czujne jesteście

swoją droga dobrze że u mnie lodówka na dole i że czasem nie chce mi się zejśc
Matko przenajświętsza ja nie wiem jak to się zamieniło

Już poprawiłam cytat ręcznie .

Cytat:
Ja też zmykam pomału tylko spałaszuje 3 kromki z białym serem i dżemem truskawkowym.

Dobranoc LilStar, Izazusia, Agunia82, Monai, katey, Taska, mmaadzik i reszcie dziewczynek, które nas podczytują.
Stary 2008-07-09, 23:03   #1576
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Matko przenajświętsza ja nie wiem jak to się zamieniło

Już poprawiłam cytat ręcznie .

Ja też zmykam po mału tylko spałaszuje 4 kromki z białym serem i dżemem truskawkowym. Dobranoc LilStar, Izazusia, Agunia82, Monai, katey, Taska, mmaadzik i reszcie dziewczynek, które nas podczytują.

hihihi jakieś chochliki namieszały
narobiłaś mi smaka na takie kromaśki-jutro cel: sklep spożywczy-zakupić słoik dżemeru, biały serek

jejku miałam sie wylogować

Dobranoc moje Kochane
i kolorowych senków

monai też Ci zrobimy wieczór panieński
i każdej PM
imprezek się szykuje-że hoho

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-09 o 23:05 Powód: do monai:)
Stary 2008-07-09, 23:03   #1577
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też zmykam pomału tylko spałaszuje 3 kromki z białym serem i dżemem truskawkowym. Dobranoc LilStar, Izazusia, Agunia82, Monai, katey, Taska, mmaadzik i reszcie dziewczynek, które nas podczytują.
no no, to ładnie się obżerasz żarłoczku Ale ja też tak czasem mam, ostatnio się pilnuję trochę bo potem z pełnym żołądkiem usnąć nie mogę

Dobranoc słonko, Liluś tobie też

A w ogóle to dobranoc wszystkim

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-07-09 o 23:16 Powód: bo Liluś wcześniej nie napisała że idzie spać. I ja też idę jednak spać ;)
Stary 2008-07-09, 23:10   #1578
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
no no, to ładnie się obżerasz żarłoczku Ale ja też tak czasem mam, ostatnio się pilnuję trochę bo potem z pełnym żołądkiem usnąć nie mogę

Dobranoc słonko, Liluś tobie też
a już myślałam ze o mnie zapomnialaś

dobra teraz to juz na prawdę znikam bo rano bedę jak zombilla

śpijcie dobrze

***ten nasz wątek uzależnia gorzej niż kawa na sniadanko
Stary 2008-07-10, 07:07   #1579
daget
Zakorzenienie

GG do daget

no tak najpierw gadacie do poznych godzin nocnych a teraz spicie hihihi.... Wstawac kawe zrobilam !!!!

Cytat:
kierunek brzmi swojsko - SGGW? bo ja tam kończę biotechnologię
Wrocławska Akademia Ekonomiczna, teraz to juz Uniwersytet Ekonomiczny hihihi.

Cytat:
daget trzymam kciuki za Dziadka
Dzieki obylo sie bez lekarza... Jednak coraz czesciej zdarzaja sie takie sytuacje alarmowe...

kurcze pieczone... a Wy tak podjadacie na noc no ja nie moge z Was... Chociaz, przydaloby mi sie ciut przybrac na wadze, bo normalnie wszyscy mnie strofuja.... Ze przerazliwie chuda jestem... A ja waze 58 kg, przeciez to w sam raz? No nie?
daget jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-10, 07:17   #1580
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry Daget wpraszam sie na kawkę. Tak gorąca że aż parzy w język z kapką mleka i łyżeczką cukru. Da się zrobić??

Czy chudziutka nie wiem, bo nie widzę Najważniejsze są proporcje No i nie wiem ile masz wzrostu. Poza tym nie ma jednej idealnej wagi dla wszystkich. Ja byłam dość chudym dzieckiem ale grubokościstym i zawsze panie pielegniarki z niedowierzaniem ważyły mnie dwa razy
Stary 2008-07-10, 07:24   #1581
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Dzień dobry Daget wpraszam sie na kawkę. Tak gorąca że aż parzy w język z kapką mleka i łyżeczką cukru. Da się zrobić??

Czy chudziutka nie wiem, bo nie widzę Najważniejsze są proporcje No i nie wiem ile masz wzrostu. Poza tym nie ma jednej idealnej wagi dla wszystkich. Ja byłam dość chudym dzieckiem ale grubokościstym i zawsze panie pielegniarki z niedowierzaniem ważyły mnie dwa razy
Jasne ze da sie zrobic.... Kawka z mleczkiem tez taka pijam.. a cukier... hymmm gdzies tu musi byc ... Mam schowany dla gosci bo sama nie slodze

Wiesz mierze 163 cm, tez naleze do grubokoscistych... Lecz ostatnio jak bylam na przymiarce moja mama powiedziala ze wygladam jakbym wazyla mniej niz waze... hihihi ...
Stary 2008-07-10, 07:40   #1582
agunia82
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki Ja sobie właśnie popijam kawkę z guaraną

A co do wagi, to ja już jestem chudzielec nieprzeciętny, wzrost 164cm, waga ok 50 kilo. I ja chcę przytyć troszkę a nie mogę, a jem jak głupia bezkarnie wszystko I też mi nikt nie wierzy że ja nawet te marne 50 kilo ważę

Stary 2008-07-10, 07:58   #1583
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Chudziaszki nasze małe
Ja lecę zapłacić rachunki, do elektrowni mam ze 3 km ale spacerek dobrze mi zrobi I w międzyczasie pomyślę nad pewnym wierszykiem
Stary 2008-07-10, 08:02   #1584
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Oooo super, tez bym sie przeszla a nie tu w cyferlandii musze siedziec... Ech... Pewnie zaraz i tak zaczne cos wymyslac w zwiazku ze slubem i weselem, ooo moze winietki na wodke drukne
Stary 2008-07-10, 08:02   #1585
LilStar
Wtajemniczenie

Hej Misiaki

tak od samego rana pogaduchy beze mnie?

wpraszam się na kawkę
dzisiaj mam troszke pracy więc do sklikania
buziaki

też jestem chudzielec-widelec

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-10 o 08:03 Powód: o chudzielcach musiałam doklikać;)
Stary 2008-07-10, 08:03   #1586
kina2807
Zakorzenienie

Witam laseczki

ja także popijam poranną kawkę już w pracy (i zajadam borówki)

jeśli chodzi o zabieranie kołdry i kokoniki, to u nas jest tak samo, ja się zawsze zawijam po uszy,a TŻ zostaje bez kołderki, na szczęście on tak lubi zwłaszcza latem

miłego dzionka

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 08:07   #1587
Taska
Raczkowanie

Czesc moje drogie!

Nie pisalam wczesniej bo najzwyczajniej nie mam czasu zamiast spedzac uroczo nasz tydzien miodowy to my siedzimy w samochodzie z tesciem i przemierzamy Polske wzdluz i wszerz w poszukiwaniu samochodu ;(
Pomarudzilam!

SOBOTA!

Byl piekny ale wietrzny dzien. Welon co chwile mialam na twarzy
Niebo zaciagalo sie chmurami kilkakrotnie ale nie spadla ani kropla.
Spotykalismy sie z fotografem u mnie w domu o 14.30- ja juz wrocilam od fryzjera i makijazu. Musze przyznac, ze mialam super humor, stres gdzies ulecial, za to zarty mi sie trzymaly przez cale popoludnie. O 15.30 przyjechal TZ z rodzicami i swiadkiem. Ubieranie NAS i Blogoslawienstwo, o 16 przyjechal nasz samochod i wyruszylismy do kosciola. Bylismy o 20min za wczesnie ale za to spotkalismy tylu znajomych, ze az ciezko policzyc... ludzi ktorych nie widzialam po 11 lat! Cudowne uczucie.

Pozniej tato zaprowadzil mnie do oltarza, dalismy sobie "cmoka" i wreczyl ma reke Panu Mlodemu.
Kobiety najprzyjemniejsza czesc to nasze usmiechniete oczy, szczesliwe buzie i zakochane spojzenia!!!!!!

Powiem szczerze, ze nogi mi sie trzesly przez pierwsza czesc mszy do naszej przysiegi, mieslismy wrazenie, ze to nie nasz slub, ze uczestniczymy w czyims... pozniej to byla tylko eksplozja uczuc... Rewelacja!
Jesli bedziecie wynajmowac Smyczki; My mieslimsy Skrzypce i wiolaczele- pogadajcie z nimi, czy nie moga grac razem z organista... wszyscy goscie zachwycali sie tym polaczeniem.

Co do imprezy, my nie mieslismy Wesela tylko przyjecie z muzyka na zywo... Jesli ktos lubi wlasnie cos takiego goraco polecam. BYlo super! My o 23-24 poszlismy do Hotelu na nasza "noc poslubna" a reszta gosci pojechala do TZ do domu i tam bawili sie do 5 rano. W niedziele o 12 my dojechalismy do nich i impreza od nowa... w zyciu sie tak nie usmialam

Zaluje, ze nie mozna brac slubow czesciej, bo z checia powtorzylabym ten dzien jeszcze raz.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 08:13   #1588
Taska
Raczkowanie

kilka zdjec. Jak bede miala cos od fotografa dam znac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1007.jpg (46,9 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1016.jpg (49,4 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1028.jpg (41,6 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2379_resize.JPG (93,8 KB, 60 załadowań)

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 08:15   #1589
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Woow Taska ekstra relacja ... Pomine te wasze podrozowanie w poszukiwaniu auta ... hihihi ... Ale pewnie i tak to sobie odbijecie.
Trzesace nogi... Tak tego sie boje.... Moj Skarb caly czas przezywa ze bedzie mial je jak z waty... No ale damy rade, tak jak wszyscy podazajacy do oltarza. Suuuper ze tak sie wam ten dzien udal....

Duzo duzo szczescia dla was...

No wlasnie tylko jeden dzien i po... Ech jaka szkoda

Jejku jaki fantastyczny parasol hihihi

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-07-10 o 08:17 Powód: za poźno zobaczyłam zdjecia hihih
Stary 2008-07-10, 08:30   #1590
agunia82
Zakorzenienie

Taska cudnie, cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie. Gratulacje moja kochana. A wyglądałaś zjawiskowo

Kurcze dziewczyny, jak ja wytrzymam do tego wrześnie jak tutaj co chwilę będą się pojawiać takie relacje? Już teraz jak czytam je wszystkie to mnie skręca. ja chcę juuuuuuuuuż

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości