![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() Dziewczyny czy Wy też takie śpiące jak ja? Dosłownie w głowie mi się kręci i w dodatku taka głodna jestem, że szok. Chyba jeszcze coś skubnę z lodówki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() żarcik ![]() a tak poważnie to bałabym się dobrze, ze Ktoś Jej pomógł ![]() m.a.r.t.a ja cały czas sie obżeram: aktualnie skończyłam czekoladę studencką-czeską a teraz mam pomidorki pokrojone w plastry, na to feta, rozgnieciony czosnek, przyprawy i kapka majonezu ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-09 o 22:27 Powód: bo zobaczyłam post m.a.r.t.y o jedzonku;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Wtajemniczenie
|
Hehe to było przy wjeżdzie do takiego lasku a tam jest posiadłość i akurat jacyś panowie gadali przy bramie. tez sie o nia przestraszylam tym bardziej ze ode mnie jest prosta droga do wrocławia ale ona gdzies skręciła nie teges...
![]() ![]() ![]()
#1564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-09 o 22:54 Powód: komp mi zwariował :D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Wtajemniczenie
|
przez Daget?? Ja myślałam że to powiedziała Lilstar
![]()
#1566 |
Zakorzenienie
|
Martuś coś przekombinowała :P
#1567 |
Wtajemniczenie
|
też tak myślałam
![]() ale prosze jakie czujne jesteście ![]() ![]() swoją droga dobrze że u mnie lodówka na dole i że czasem nie chce mi się zejśc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Wtajemniczenie
|
Dobra słońca cos się miesza nie tylko m.a.r.c.i.e ale mi także. Idę więc do łóżeczka pomęczyć TZ. Zawsze kradnę mu kołdrę
![]()
#1569 | |||||||
Rozeznanie
|
Nie no zastopujcie dziewczyny!!!!!!!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ehhh zamotałam?? ![]() no tak napisalam tylko JEDNEGO posta a zanim sonczyam jzu cala strona!!!!!!!! ja tez glodna....ale nie moge...powstrzymuje sie bo i tak juz "dobrze" wygladam:| ale ten pomidor, feta i czosnek..... teraz to juz ide....serio serio ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() co do sukni to mój TZ widział mnie w niej, malo tego był na każdej przymiarce i tez koronki nazywa firankami ![]() My tez ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja z kolei jestem straszna psiara i normalnie chyba skoncze jak Violetta Villas i na naszej dzialce będę miala swoje wielkie schronisko bo mam ochote przygarnac wszystkie psiaki swiata ![]() a z TZ już uzgodniliśmy ze będziemy mieć co najmniej dwa: 1.labrador (bo TZ je uwielbia)albo golden i 2. cane corso bo ja się zakochałam miłością prawdziwa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja jestem technik obsługi ruchu turystycznego i mgr filologii an(g)ielskiej ![]() Iza gratuluje licencjatu ![]() ![]() Musiałam mu uświadomić brutalna prawde ![]() Ide spac bo ledwo zyje po nadrabianiu zaleglosci ![]() nie no napisalam JEDNEGO posta i juz cala strona do nadrobienia!!!!!!!!!!!:ee k: tez jestem glodna ![]() ![]() ale ten pomidor, czosnek, feta........mmmmmmmmmm:sl ina: ale bez majonezu ![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2008-07-09 o 22:50 Powód: skleroza- a masla nie jem;) |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1571 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrej nocki Kochana Cytat:
![]() ![]() ale wiem , że bedzie Mu wygodniej również dobrej nocy życzę i sama będę uciekac daget trzymam kciuki za Dziadka ![]() AGUNIA JA TEŻ ZASYPIAM W KOKONIKU. ![]() i mamy 2 kołderki ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-09 o 22:51 Powód: bo Agunia napisała o kokoniku;) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() by the way Kasieńko też miałam troszkę przebojów ze studiami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() hihihi strach się bać normalnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Rozeznanie
|
dobrej nocki wszystkim ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
#1575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Już poprawiłam cytat ręcznie ![]() Cytat:
Dobranoc LilStar, Izazusia, Agunia82, Monai, katey, Taska, mmaadzik i reszcie dziewczynek, które nas podczytują. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihihi jakieś chochliki namieszały ![]() narobiłaś mi smaka na takie kromaśki-jutro cel: sklep spożywczy-zakupić słoik dżemeru, biały serek ![]() jejku miałam sie wylogować Dobranoc moje Kochane ![]() i kolorowych senków monai też Ci zrobimy wieczór panieński ![]() i każdej PM ![]() imprezek się szykuje-że hoho Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-09 o 23:05 Powód: do monai:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc słonko, Liluś tobie też ![]() A w ogóle to dobranoc wszystkim ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-09 o 23:16 Powód: bo Liluś wcześniej nie napisała że idzie spać. I ja też idę jednak spać ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra teraz to juz na prawdę znikam bo rano bedę jak zombilla ![]() śpijcie dobrze ![]() ***ten nasz wątek uzależnia gorzej niż kawa na sniadanko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
no tak najpierw gadacie do poznych godzin nocnych a teraz spicie hihihi.... Wstawac kawe zrobilam !!!!
![]() Dzieki obylo sie bez lekarza... Jednak coraz czesciej zdarzaja sie takie sytuacje alarmowe... kurcze pieczone... a Wy tak podjadacie na noc no ja nie moge z Was... Chociaz, przydaloby mi sie ciut przybrac na wadze, bo normalnie wszyscy mnie strofuja.... Ze przerazliwie chuda jestem... A ja waze 58 kg, przeciez to w sam raz? No nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Daget
![]() Czy chudziutka nie wiem, bo nie widzę ![]() ![]() ![]() ![]()
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz mierze 163 cm, tez naleze do grubokoscistych... Lecz ostatnio jak bylam na przymiarce moja mama powiedziala ze wygladam jakbym wazyla mniej niz waze... hihihi ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() A co do wagi, to ja już jestem chudzielec nieprzeciętny, wzrost 164cm, waga ok 50 kilo. I ja chcę przytyć troszkę a nie mogę, a jem jak głupia bezkarnie wszystko ![]()
#1583 |
Wtajemniczenie
|
Chudziaszki nasze małe
![]() Ja lecę zapłacić rachunki, do elektrowni mam ze 3 km ale spacerek dobrze mi zrobi ![]() ![]()
#1584 |
Zakorzenienie
|
Oooo super, tez bym sie przeszla a nie tu w cyferlandii musze siedziec... Ech... Pewnie zaraz i tak zaczne cos wymyslac w zwiazku ze slubem i weselem, ooo moze winietki na wodke drukne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Wtajemniczenie
|
Hej Misiaki
![]() tak od samego rana pogaduchy beze mnie? ![]() wpraszam się na kawkę ![]() dzisiaj mam troszke pracy więc do sklikania ![]() buziaki też jestem chudzielec-widelec ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-10 o 08:03 Powód: o chudzielcach musiałam doklikać;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Witam laseczki
![]() ja także popijam poranną kawkę już w pracy ![]() ![]() jeśli chodzi o zabieranie kołdry i kokoniki, to u nas jest tak samo ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Raczkowanie
|
Czesc moje drogie!
Nie pisalam wczesniej bo najzwyczajniej nie mam czasu ![]() Pomarudzilam! ![]() SOBOTA! Byl piekny ale wietrzny dzien. Welon co chwile mialam na twarzy ![]() Niebo zaciagalo sie chmurami kilkakrotnie ale nie spadla ani kropla. Spotykalismy sie z fotografem u mnie w domu o 14.30- ja juz wrocilam od fryzjera i makijazu. Musze przyznac, ze mialam super humor, stres gdzies ulecial, za to zarty mi sie trzymaly przez cale popoludnie. O 15.30 przyjechal TZ z rodzicami i swiadkiem. Ubieranie NAS i Blogoslawienstwo, o 16 przyjechal nasz samochod i wyruszylismy do kosciola. Bylismy o 20min za wczesnie ![]() Pozniej tato zaprowadzil mnie do oltarza, dalismy sobie "cmoka" i wreczyl ma reke Panu Mlodemu. Kobiety najprzyjemniejsza czesc to nasze usmiechniete oczy, szczesliwe buzie i zakochane spojzenia!!!!!! Powiem szczerze, ze nogi mi sie trzesly przez pierwsza czesc mszy do naszej przysiegi, mieslismy wrazenie, ze to nie nasz slub, ze uczestniczymy w czyims... pozniej to byla tylko eksplozja uczuc... Rewelacja! Jesli bedziecie wynajmowac Smyczki; My mieslimsy Skrzypce i wiolaczele- pogadajcie z nimi, czy nie moga grac razem z organista... wszyscy goscie zachwycali sie tym polaczeniem. Co do imprezy, my nie mieslismy Wesela tylko przyjecie z muzyka na zywo... Jesli ktos lubi wlasnie cos takiego goraco polecam. BYlo super! My o 23-24 poszlismy do Hotelu na nasza "noc poslubna" a reszta gosci pojechala do TZ do domu i tam bawili sie do 5 rano. W niedziele o 12 my dojechalismy do nich i impreza od nowa... w zyciu sie tak nie usmialam ![]() Zaluje, ze nie mozna brac slubow czesciej, bo z checia powtorzylabym ten dzien jeszcze raz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Raczkowanie
|
kilka zdjec. Jak bede miala cos od fotografa dam znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
Woow Taska ekstra relacja
![]() ![]() Trzesace nogi... Tak tego sie boje.... Moj Skarb caly czas przezywa ze bedzie mial je jak z waty... No ale damy rade, tak jak wszyscy podazajacy do oltarza. Suuuper ze tak sie wam ten dzien udal.... Duzo duzo szczescia dla was... ![]() ![]() ![]() ![]() No wlasnie tylko jeden dzien i po... Ech jaka szkoda ![]() Jejku jaki fantastyczny parasol hihihi Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-10 o 08:17 Powód: za poźno zobaczyłam zdjecia hihih |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
Taska cudnie, cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie. Gratulacje moja kochana. A wyglądałaś zjawiskowo
![]() Kurcze dziewczyny, jak ja wytrzymam do tego wrześnie jak tutaj co chwilę będą się pojawiać takie relacje? ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.