|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
.Dziewczyny czy Wy też takie śpiące jak ja? Dosłownie w głowie mi się kręci i w dodatku taka głodna jestem, że szok. Chyba jeszcze coś skubnę z lodówki .
|
|
|
#1562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() żarcik ![]() a tak poważnie to bałabym się dobrze, ze Ktoś Jej pomógł ![]() m.a.r.t.a ja cały czas sie obżeram: aktualnie skończyłam czekoladę studencką-czeską a teraz mam pomidorki pokrojone w plastry, na to feta, rozgnieciony czosnek, przyprawy i kapka majonezu pyszotka
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-09 o 23:27 Powód: bo zobaczyłam post m.a.r.t.y o jedzonku;) |
|
|
|
|
#1563 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe to było przy wjeżdzie do takiego lasku a tam jest posiadłość i akurat jacyś panowie gadali przy bramie. tez sie o nia przestraszylam tym bardziej ze ode mnie jest prosta droga do wrocławia ale ona gdzies skręciła nie teges...
Też idę po kanapkę A śpiąca nie jestem . Spałam do 7.30
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mnie zawsze głodek łapie tak przed snem, przed północą. W takim razie udaje się niczym struś pędziwiatr do wołającej mnie lodówki.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-09 o 23:54 Powód: komp mi zwariował :D |
|
|
|
|
#1565 |
|
Wtajemniczenie
|
przez Daget?? Ja myślałam że to powiedziała Lilstar
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś coś przekombinowała :P
|
#1567 |
|
Wtajemniczenie
|
też tak myślałam
![]() ale prosze jakie czujne jesteście ![]() swoją droga dobrze że u mnie lodówka na dole i że czasem nie chce mi się zejśc
|
|
|
|
#1568 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra słońca cos się miesza nie tylko m.a.r.c.i.e ale mi także. Idę więc do łóżeczka pomęczyć TZ. Zawsze kradnę mu kołdrę
|
#1569 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Nie no zastopujcie dziewczyny!!!!!!!!!
Blagam o litość dla tych co nie mogą non stop czytac!!! Jak mi się uda raz wieczorkiem dorwac do wizażu to musze nadrabiac do polnocy!!!![]() Cytat:
ale powiem(napisze raczej) ze myślałam ze to będzie odwrotnie tzn jak cos takiego ^ (odwrócone V) bo tak wyglądało to na zdjęciu…a to jest odwrócone ale wlasnie na V![]() ehhh zamotałam?? ![]() no tak napisalam tylko JEDNEGO posta a zanim sonczyam jzu cala strona!!!!!!!! ja tez glodna....ale nie moge...powstrzymuje sie bo i tak juz "dobrze" wygladam:| ale ten pomidor, feta i czosnek..... teraz to juz ide....serio serio ![]() Cytat:
Cytat:
ale pomyslu na prezent nie mam….moze storczyka kolejnego- tak się mamie spodobaly![]() co do sukni to mój TZ widział mnie w niej, malo tego był na każdej przymiarce i tez koronki nazywa firankami My tez tzn w czesci:d lubie ten kawalek Cytat:
Cytat:
![]() a ja z kolei jestem straszna psiara i normalnie chyba skoncze jak Violetta Villas i na naszej dzialce będę miala swoje wielkie schronisko bo mam ochote przygarnac wszystkie psiaki swiata ![]() a z TZ już uzgodniliśmy ze będziemy mieć co najmniej dwa: 1.labrador (bo TZ je uwielbia)albo golden i 2. cane corso bo ja się zakochałam miłością prawdziwa ![]() Cytat:
a z kamizelki od razu zrezygnowaliśmy za goraco w sierpniu na takie katusze a tym bardziej ze Tz po godzinie już będzie caly mokry…..Cytat:
A ja jestem technik obsługi ruchu turystycznego i mgr filologii an(g)ielskiej ![]() Iza gratuluje licencjatu jak to mój „przyszly szwagier” stwierdzil po mojej obronie (tez lic) ze teraz to możemy sobie przed nazwiskiem pisac lic. ![]() Musiałam mu uświadomić brutalna prawde ![]() Ide spac bo ledwo zyje po nadrabianiu zaleglosci nie no napisalam JEDNEGO posta i juz cala strona do nadrobienia!!!!!!!!!!!:ee k: tez jestem glodna ale nie moge....powstrzymuje sie bo i tak "dobrze" wygladam![]() ale ten pomidor, czosnek, feta........mmmmmmmmmm:sl ina: ale bez majonezu nie jadam od 8 lat![]() za to czubrycy bym dala
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2008-07-09 o 23:50 Powód: skleroza- a masla nie jem;) |
|||||||
|
|
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też filolog an(g)ielski, ale tylko licencjat. Na mgr nie było kasiorki póki co, ale wszystko przede mną
|
|
#1571 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrej nocki Kochana Cytat:
chociaz ja troszkę żaluję![]() ale wiem , że bedzie Mu wygodniej również dobrej nocy życzę i sama będę uciekac daget trzymam kciuki za Dziadka AGUNIA JA TEŻ ZASYPIAM W KOKONIKU. ![]() i mamy 2 kołderki
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-09 o 23:51 Powód: bo Agunia napisała o kokoniku;) |
||
|
|
|
#1572 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() 2 00 z każdą? jejć ... ja w stolicy nic nie płaciłam za zapowiedź ale w tym kościele ślub bierzemy - to ciekawe jak nas policzą na koniec Cytat:
bo ja tam kończę biotechnologię by the way Kasieńko też miałam troszkę przebojów ze studiami ale nie będę się rozpisywaćCytat:
nie mogę się doczekać piątku ![]() hihihi strach się bać normalnie
|
||||
|
|
|
#1573 |
|
Rozeznanie
|
dobrej nocki wszystkim ;*
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już poprawiłam cytat ręcznie .Cytat:
Dobranoc LilStar, Izazusia, Agunia82, Monai, katey, Taska, mmaadzik i reszcie dziewczynek, które nas podczytują.
|
|
|
#1576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihihi jakieś chochliki namieszały ![]() narobiłaś mi smaka na takie kromaśki-jutro cel: sklep spożywczy-zakupić słoik dżemeru, biały serek ![]() jejku miałam sie wylogować Dobranoc moje Kochane ![]() i kolorowych senków monai też Ci zrobimy wieczór panieński ![]() i każdej PM ![]() imprezek się szykuje-że hoho Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-10 o 00:05 Powód: do monai:) |
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja też tak czasem mam, ostatnio się pilnuję trochę bo potem z pełnym żołądkiem usnąć nie mogę ![]() Dobranoc słonko, Liluś tobie też A w ogóle to dobranoc wszystkim
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-10 o 00:16 Powód: bo Liluś wcześniej nie napisała że idzie spać. I ja też idę jednak spać ;) |
|
|
|
|
#1578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobra teraz to juz na prawdę znikam bo rano bedę jak zombilla ![]() śpijcie dobrze ![]() ***ten nasz wątek uzależnia gorzej niż kawa na sniadanko
|
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
no tak najpierw gadacie do poznych godzin nocnych a teraz spicie hihihi.... Wstawac kawe zrobilam !!!!
Dzieki obylo sie bez lekarza... Jednak coraz czesciej zdarzaja sie takie sytuacje alarmowe... kurcze pieczone... a Wy tak podjadacie na noc no ja nie moge z Was... Chociaz, przydaloby mi sie ciut przybrac na wadze, bo normalnie wszyscy mnie strofuja.... Ze przerazliwie chuda jestem... A ja waze 58 kg, przeciez to w sam raz? No nie? |
|
|
|
#1580 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Daget
wpraszam sie na kawkę. Tak gorąca że aż parzy w język z kapką mleka i łyżeczką cukru. Da się zrobić??Czy chudziutka nie wiem, bo nie widzę Najważniejsze są proporcje No i nie wiem ile masz wzrostu . Poza tym nie ma jednej idealnej wagi dla wszystkich. Ja byłam dość chudym dzieckiem ale grubokościstym i zawsze panie pielegniarki z niedowierzaniem ważyły mnie dwa razy
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Mam schowany dla gosci bo sama nie slodze Wiesz mierze 163 cm, tez naleze do grubokoscistych... Lecz ostatnio jak bylam na przymiarce moja mama powiedziala ze wygladam jakbym wazyla mniej niz waze... hihihi ...
|
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() A co do wagi, to ja już jestem chudzielec nieprzeciętny, wzrost 164cm, waga ok 50 kilo. I ja chcę przytyć troszkę a nie mogę, a jem jak głupia bezkarnie wszystko I też mi nikt nie wierzy że ja nawet te marne 50 kilo ważę
|
#1583 |
|
Wtajemniczenie
|
Chudziaszki nasze małe
![]() Ja lecę zapłacić rachunki, do elektrowni mam ze 3 km ale spacerek dobrze mi zrobi I w międzyczasie pomyślę nad pewnym wierszykiem
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo super, tez bym sie przeszla a nie tu w cyferlandii musze siedziec... Ech... Pewnie zaraz i tak zaczne cos wymyslac w zwiazku ze slubem i weselem, ooo moze winietki na wodke drukne
![]()
|
|
|
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Misiaki
![]() tak od samego rana pogaduchy beze mnie? ![]() wpraszam się na kawkę ![]() dzisiaj mam troszke pracy więc do sklikania ![]() buziaki też jestem chudzielec-widelec
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-10 o 09:03 Powód: o chudzielcach musiałam doklikać;) |
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Witam laseczki
ja także popijam poranną kawkę już w pracy jeśli chodzi o zabieranie kołdry i kokoniki, to u nas jest tak samo , ja się zawsze zawijam po uszy,a TŻ zostaje bez kołderki, na szczęście on tak lubi zwłaszcza latemmiłego dzionka |
|
|
|
#1587 |
|
Raczkowanie
|
Czesc moje drogie!
Nie pisalam wczesniej bo najzwyczajniej nie mam czasu zamiast spedzac uroczo nasz tydzien miodowy to my siedzimy w samochodzie z tesciem i przemierzamy Polske wzdluz i wszerz w poszukiwaniu samochodu ;(Pomarudzilam! ![]() SOBOTA! Byl piekny ale wietrzny dzien. Welon co chwile mialam na twarzy Niebo zaciagalo sie chmurami kilkakrotnie ale nie spadla ani kropla. Spotykalismy sie z fotografem u mnie w domu o 14.30- ja juz wrocilam od fryzjera i makijazu. Musze przyznac, ze mialam super humor, stres gdzies ulecial, za to zarty mi sie trzymaly przez cale popoludnie. O 15.30 przyjechal TZ z rodzicami i swiadkiem. Ubieranie NAS i Blogoslawienstwo, o 16 przyjechal nasz samochod i wyruszylismy do kosciola. Bylismy o 20min za wczesnie ale za to spotkalismy tylu znajomych, ze az ciezko policzyc... ludzi ktorych nie widzialam po 11 lat! Cudowne uczucie.Pozniej tato zaprowadzil mnie do oltarza, dalismy sobie "cmoka" i wreczyl ma reke Panu Mlodemu. Kobiety najprzyjemniejsza czesc to nasze usmiechniete oczy, szczesliwe buzie i zakochane spojzenia!!!!!! Powiem szczerze, ze nogi mi sie trzesly przez pierwsza czesc mszy do naszej przysiegi, mieslismy wrazenie, ze to nie nasz slub, ze uczestniczymy w czyims... pozniej to byla tylko eksplozja uczuc... Rewelacja! Jesli bedziecie wynajmowac Smyczki; My mieslimsy Skrzypce i wiolaczele- pogadajcie z nimi, czy nie moga grac razem z organista... wszyscy goscie zachwycali sie tym polaczeniem. Co do imprezy, my nie mieslismy Wesela tylko przyjecie z muzyka na zywo... Jesli ktos lubi wlasnie cos takiego goraco polecam. BYlo super! My o 23-24 poszlismy do Hotelu na nasza "noc poslubna" a reszta gosci pojechala do TZ do domu i tam bawili sie do 5 rano. W niedziele o 12 my dojechalismy do nich i impreza od nowa... w zyciu sie tak nie usmialam Zaluje, ze nie mozna brac slubow czesciej, bo z checia powtorzylabym ten dzien jeszcze raz. |
|
|
|
#1588 |
|
Raczkowanie
|
kilka zdjec. Jak bede miala cos od fotografa dam znac
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Woow Taska ekstra relacja
Trzesace nogi... Tak tego sie boje.... Moj Skarb caly czas przezywa ze bedzie mial je jak z waty... No ale damy rade, tak jak wszyscy podazajacy do oltarza. Suuuper ze tak sie wam ten dzien udal.... Duzo duzo szczescia dla was... No wlasnie tylko jeden dzien i po... Ech jaka szkoda ![]() Jejku jaki fantastyczny parasol hihihi Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-10 o 09:17 Powód: za poźno zobaczyłam zdjecia hihih |
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Taska cudnie, cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie. Gratulacje moja kochana. A wyglądałaś zjawiskowo
Kurcze dziewczyny, jak ja wytrzymam do tego wrześnie jak tutaj co chwilę będą się pojawiać takie relacje? Już teraz jak czytam je wszystkie to mnie skręca. ja chcę juuuuuuuuuż
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

.
.

Blagam o litość dla tych co nie mogą non stop czytac!!! Jak mi się uda raz wieczorkiem dorwac do wizażu to musze nadrabiac do polnocy!!!
ale pomyslu na prezent nie mam….moze storczyka kolejnego- tak się mamie spodobaly
ale nie moge....powstrzymuje sie bo i tak "dobrze" wygladam

ze wzruszenia
albo
No masakra z nim 
.
hand-made: urodzinowo na 40tkę