![]() |
#1711 |
Konto usunięte
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Monolog mojego kolegi:
-Lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy w świecie? Ty Maciusiu! Ojejku, jakiś ty miły ![]() Koleżanka prosiła mnie o lusterko, wyciągam je z torebki i przekazuję przez kolegę (tego samego co wyżej). On bierze lusterko, ogląda się w nim i kówi: -Ty! czemu dajesz jej moje zdjęcie?! |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Raczkowanie
|
jesteśmy ze sobą ponad 3,5 roku
![]() mianowicie wyczułam u siebie w nosie (tak w nosie :P nie dłubie, ale czułam, że jest tam jakieś ciało obce ![]() ja: kochanie, chyba mam pryszcza w nosie.. o! popatrz! on: (zaglądając w nos) to nie pryszczyk.. to koza.. taka koziuńka.. ja: ![]() kilka mc wcześniej.. ja: już nie mam takiej ładnej pupy jak kiedyś ![]() on: kochanie.. (i tutaj wzrok miłości) ja: ![]() on: jest tylko taka.. taka.. inna.. ja: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Małżonek budzi mnie dzisiaj do pracy a ja jako, że nie cierpię wstawać ociągam się jak mogę... W końcu zdesperowana mówię:
Ja: Chciałabym być bezrobotna, mogłabym się wysypiać do woli... On: Nie, musiałabyś wstawiać jeszcze wcześniej niż teraz... Ja (zaskoczona): Po co? On: Żeby iść zbierać puszki... ![]() No i jeszcze z dzisiaj - wysiadam z auta pod pracą żegnam się z mężem (czasem się wygłupiamy i jakieś głupoty gadamy po drodze) no i mówię: "dobra, to narka" a mąż mi na to "ok, no to pochwa" ![]() Potem skojarzyłam dopiero, że był taki stary głupi kawał jak to ksiądz chciał być nowoczesny czy coś w tym stylu i zamiast "niech będzie pochwalony" mówił w skrócie "pochwa"... Hmmm... Chwilę poszukiwałam - o właśnie ten: Cytat:
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
przypomnial mi sie tekst mojego brata z okresu gdy byl jeszcze kilkuletnim chlopcem
![]() po raz pierwszy w danym sezonie nakladal krótkie spodenki z zeszlego roku ja spojrzałam i mowię ja: za małe już są (widząc jakie opięte są) brat: nie dobre, nie są ciasne. ja: kucnij brat kucnął i w tym momencie spodenki pękły z charakterystycznym trzaskiem brat przerażony : ![]() ![]()
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
pisalam chwilke smsy z moim kumplem z roku
Ja: (...)ale jestes wredny! ![]() On: A ty jestes buraczana ![]() Ja: ![]() ![]() On: Bo masz taki kolor wlosów... buraczany ![]() btw. moje wlosy sa brazowe, z miedzianym polyskiem, zero buraczanego ![]()
![]() |
#1718 |
Konto usunięte
|
W autobusie usiało za mną dwóch koksików.
Ich rozmowa: -Ty. A Łysy mówił, jechał na rowerze 130 km/h -Głupoty gada. Jakby się rozpędził do 130 km/h to by mu się rower złożył. Nie wytrzymałam i parsknęłam śmiechem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Kniaginia
|
TŻ zbiera się do pracy, ja jeszcze leżę w łóżku, o czymś tam gadamy...
Ja (przymilnie): A luuubisz mnieee? On: Jak amen w pacierzu!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zadomowienie
|
po pierwszym 'wyznaniu' sobie miłości:P padły te przewspaniałe słowa i dalej rozmowa wyglądała w stylu:
- nie chce żebyś pomyślał, że uciekam, ale musze iść ogarnąć angielski - dobrze KOCHANIE, idz się zajmij angielskim. - no to ja idę. - do zobaczenia KOCHANIE ![]() oczywiscie akcent padał zawsze na to smo słowo ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- po pierwszym 'wyznaniu' sobie miłości:P padły te przewspaniałe słowa i dalej rozmowa wyglądała w stylu: - nie chce żebyś pomyślał, że uciekam, ale musze iść ogarnąć angielski - dobrze KOCHANIE, idz się zajmij angielskim. - no to ja idę. - do zobaczenia KOCHANIE ![]() oczywiscie akcent padał zawsze na to smo słowo ![]()
![]() |
#1721 |
Raczkowanie
|
przypomnialo mi sie jak ocieplali budynek gdzie mieszkalam(jeszcze w Polsce)ja i siostra siedzilalsmy w kuchni,a okno uchylone bylo bo to latem i zza firanki podgladalysmy tych robotnikow...
A: podaj mi k***a srubke B: (podaje) A: (probuje wkrecic) gdzie ta je***a dziurka? B: jak nie znajdziez dziurki to se nie pobzykasz... ![]()
#1722 |
Zadomowienie
|
rozmawiam dzisiaj z kumplem z klasy. on ma świetne włosy - takie gęste, dłuższe. I strasznie fajnie się go za nie 'tarmosi' no i ja w przypływie czułości pociągnęłam go za nie
![]() - o, znalazłem dobry salon fryzjerski, na szkolnym dworze, pod kampusem. - no kojarze, wiem gdzie. - no właśnie. - i co chcesz zrobić? - balejaż. - ![]() - nie wiem nawet co to znaczy, ale gdzieś to słyszałem. oczywiście moja bujna wyobraźnia podsunęła mi widok kumpla idącego do salonu i mówiącego, że chce balejaż. A następnie zobaczyłam jak by z nim wyglądał ![]() ![]() następny kolega. siedzę z kumpelą na ławce, przysiada się i coś tam zaczyna gadać co tam itp. Ja powiedziałam coś na jego temat tak, że on nie usłyszał i zaczął się dopytywać co. - oj nic ![]() - no mów. - nie ważne. - no powiedz, ja chcę prawdzie stawić czoło prosto w oczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Wracam kiedyś z grupką znajomych z jakiegoś wypadu autobusem, kumpel po kilku piwkach, stoi na przejściu, ręcę na rurkach, tych nad siedzeniami, do trzymania, w porywie natchnienia zaśpiewał "I`m so sexy, sexy..." ja powiedziałam "I agree with you", na co on: "eee dooobra, dobra. Mam tylko nadzieję, że mnie nie obraziłaś"
![]() ![]()
#1724 |
Konto usunięte
|
Podczas rozmowy dwóch kolegów:
-no ta X to dzisiaj ładna była.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Rozeznanie
|
Tak mnie to rozczuliło że muszę to wstawić
![]() M 19:27:43 ide sie chyba lulnac moja kiciu wspaniala ![]() 19:27:47 jak ja cie kocham maluszo! ![]() 19:28:38 jak przyjdziesz to wpadnij do mnie do wyrka, po cichutku wsliznij sie pod kolderke, tulnij sie i lulaj jak najslodsza cicia.. iwlasnie! moja lapke wez i na siebie poloz 19:28:45 i glowke daj nieco pod moja 19:28:50 to bede ja calowal 19:28:55 kocham Cie maluszku <przytul>
#1726 |
astro-loszka
|
Ja: Co robi kominiarz na dyskotece?
TŻ: Yyyy...dym?
#1727 |
Zakorzenienie
|
#1728 |
Zakorzenienie
|
moj brat zerka mi przez ramie, gdy przegladam zdjecia znajomych na nk. w pewnym momencie wypalil:
- co? ta tez sobie zrobiła balejaż! ( chodzilo mu o kolaż ze zdjec...)
#1729 |
Zadomowienie
|
#1730 |
Zadomowienie
|
poszłam dziś z siostrami do dziadków, życzenia, prezenciki. siedzimy rozmawiamy. do babci dzwoni telefon. słychać pisliwy głos najmłodzego wnuczka - dzwoni z życzeniami. babcia podziękowała. prosi do telefonu dziadka. dziadek uśmiecha się, kiwa głową i mówi: dziękuję, dziękuję, nawzajem
![]() ![]()
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
A o to tekst kolegi ze szkoły.. do dzisiaj go pamiętam ;-)
<on> : "To co dzisiaj było to mały zefirek emocji (chodziło o sytuację w której nawiązaliśmy ze sobą kontakt fizyczny -takie niewinne wygłupy ![]() A MY chcemy prawdziwy wiatr , trąbę powietrzną i w ogóle ..... Zawirujmy sobie , nie ? ![]() hahahahahaha Nie muszę chyba dodawać ,że ten tekst kompletnie mnie rozwalił ..... Zaraz po tym zakończyłam rozmowę , tłumacząc się zmęczeniem ![]() Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2010-01-21 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zadomowienie
|
dzisiaj się dowiedziałam, że fajnie jem pizze. jak zaczęłam się tłumaczyć, że jest tępy nóż to kolega mi wyjaśnił, że nie chodzi o posługiwanie się sztućcami, ale o to jak jem. 'sexownie przeżuwasz' xD
![]()
![]() |
#1733 |
Zadomowienie
|
Mnie wnerwiają kolesie co piszą do dziewczyny że tak im się podoba, potem piszą że chcą sie umowić a do tego "dowalą" tekst - "masz jeszcze jakieś fajne koleżanki"
![]() ![]() Mój były jak był u mnie na mieszkaniu gdzie studiowałam i widział 3 laski z ktorymi mieszkałam to potem powiedział " no.... Ewko.... przynajmniej jak byśmy tu robili jakaś impreze to masz pewność że bym cię nie zdradził... "
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
Żalę się przez telefon do TŻ na samochód:
- stuki jakieś pod maską... w silniku czy co... ale tylko na małych obrotach, na luzie... jak jadę i są duże obroty, to już nie stuka - no bo tak to jest: jak się szybko kręci, to nie ma czasu stukać ![]() i po problemie ![]()
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Jestem dopiero w trakcie pierwszej części wątku a już nie wyrabiam.
Wczorajszy tekst mojego lubego: "to ja nie chce dzieci... bo z Twojej pieknej vaginy sie zrobi nie wiadomo co" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Rozeznanie
|
Biegliśmy z TZ do autobusu, udało się, wsiadamy:
ja: aaa nie rozmazałam się? TZ: ee nie, dziś nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaak mnie to doprowadza do szału.. Denerwuje mnie też jak faceci się chwalą swoimi dziewczynami, co z nimi robili itp.. Pojechałam raz z takim chłopakiem ktorego poznałam na kolację.. Takim cwaniakiem sie okazał, mówił jakie on to miał laski, że miał miss jakiegoś tam miasta, że jak z nią wchodził gdzieś to wszyscy się na nią patrzyli... Ja tak siedziałam aż wkońcu sobie pomyślałam co za kretyn ![]() Hehe kolesia zatkało, jest to prawda ale po co się takim czymś wychwalać, wnerwia mnie takie coś u facetów, ja bym tak nigdy nie powiedziała ale tu zrobiłam wyjątek ![]() ![]()
![]() |
#1739 |
Zadomowienie
|
Kilka lat temu, w tv leciał koncert Michała Wiśniewskiego. Leciała akurat piosenka, w której były słowa 'gdzie jesteś... gdzie jesteś!', na co mój tata grzebiąc w skrzynce z narzędziami gdzieś dalej odkrzyknął, pewien że to któryś z domowników: "pod schodami!"
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.