|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Cytat:
![]() zdjecia dodaje sie codziennie, sa komentarze i takie tam. to po facebooku i myspace jedna z najwiekszych takich stron Cytat:
a inna pani mi mowi ze pani doktor juz wyszla, trzeba bylo wczesniej... Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Raczkowanie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Szamanka spokojnie
![]() Dziecko wyczuwa Twój niepokój i nerwy i tylko się jeszcze bardziej nakręca. Wiem, że czasem jest ciężko, ale to na pewno tylko chwilowe. Nie jesteś wyrodną matką wychodząc na chwile z pokoju. Lepiej niech popłacze samo, niż jakbyś miała się nad nim denerwować. Trzymam za Was kciuki, żeby się uspokoiło i wrócił uśmiech na Wasze buzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zadomowienie
|
A my już po spacerku. Dzisiaj zaszalałam i tylko godzinę chodziłyśmy. Jakoś mi się straaasznie dłużyło. Teraz mam troszkę wyrzutów sumienia, że tak krótko.....
Szamanka - spokojnie, w końcu się uspokoi. A tak jak pisała drama dziecko wyczuwa twoje nerwy. Będzie dobrze, a jak się uspokoi to proponuję dłuuugą kąpiel w bąbelkach. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oj to ja sie zglaszam po lineczka,chetnie obejrze Zuzie Cytat:
![]() moj mlody np nie zasnie w dzien dopoki nie wlacze mu kolysanek,a sa swietne,czasem nawet 1 szy utwor juz usypia mi dziecko czasem do konca plyty Cytat:
Cytat:
a my jutro wyruszamy do londka po paszport dla mlodego,oj nie wiem jak to bedzie ale moje dziecko juz zaczyna sie rozgladac nie tylko spac,a najbardziej lubi sprzet fotograficzny
![]() |
#1719 |
Zadomowienie
|
sorki za post pod postem
dodam,ja tez usunelam linka z podpisu do bloga ale jak ktoras chce to dam na priv
#1720 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wcale Ci sie nie dziwie, ze jestes zdenerwowana i wogole jak mala placze a po szczepieniu wcale niem usi byc gorzej ![]() mala moze po prostu spac caly czas ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ale sie dzis nalazilam na spacerze, normalnei padam ze zmeczenia |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
witam
![]() dopiero udało mi się przeczytać co naskrobałyście pod moją nieobecność i było tego tak dużo że nie pamiętam teraz kto co pisał ![]() fajnie że zostaniemy jednak na wizazu bo powiem Wam że już się do niego bardzo przyzwyczaiłam i byłoby mi smutno go opuszczać! musimy jednak być bardzo ostrożne!bardzo dziękuję za zaproszenie do przyjaciół ![]() dzisiaj miałam sporo sprzątania po weekendzie ale już mieszkanko błyszczy a i nie mogę powiedzieć ale moje chłopaki świetnie dali rade ![]() u mnie dzisiaj jest super pogoda nie ma wiatru i tak jakoś wiosennie więc spacerowałam z małym 2 godziny i ciągle spotykałam kogoś znajomego więc nawet się wygadałam na tym spacerze ![]() ![]() chciałam Wam bardzo podziękować że pisałyście o tej wodzie koperkowej kupiłam już małemu i jestem bardzo zadowolona ![]() dzisiaj mieliśmy znowu ogromniastą kupę mały robi ją raz na 4 dni ale nie wiem gdzie on to mieści ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Rozeznanie
|
[quote=katakumba;10665464]fotolog to strona ogolnoswiatowa z jakby zdjeciowymi blogami
![]() zdjecia dodaje sie codziennie, sa komentarze i takie tam. to po facebooku i myspace jedna z najwiekszych takich stron To ja też mogę popodziwiać Polę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
ja nie które zdjecia z tego wątku moglam usunąć a nie ktore nie... po prostu nie wszystkie swoje wiadomości moge edytowac
![]() ja uwazam ze zdjęcia sa moją wlasnością i ja decyduje kiedy wklejam i usuwam.. mialam chęć to wkleilam a teraz mam chęć usunąć.. i pisanie ze moglam się wcześniej zastanowić jest bez sensu.. bo kazdy ma prawo zmienić zdanie ![]() Cytat:
i pol godziny przed wyjściem przestala ryczeć..i po wizycie byla juz spokojna ![]() ale calkiem serio moze ją coś boli..napewno by nie zaszkodzilo jak lekarz albo chociaz polozna by ja zbadali..a moze coś pomoże?? o i mi lekarz powiedzial ze jak dziecko ma sucho i jest najedzone a wzeszczy można mu podać czopek VIBRUCOL bez recepty w aptece.. moze spróbuj? na nasza mala pomaga choć rzadko uzywamy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jestem wściekła na całą sytuacje, ale ze mnie durna pała, ze wklejałam zdjęcia swojego dziecka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
usuwanie zdjęć podobno niszczy forum.. nie wnikam jak ale oki.. (byla mowa o tym w regulaminie który przyjmowalysmy do wiadomośći logująć się)
od akcji z wrześniówkami w ogole nie ma opcji edytuj - zauważyłyście? ja poprosiłam moderatora o usunięcie zdjęć igi.. moze mi pomoże na co liczę ![]() za glupote się placi... piszemy tu długo i to naturalne ze chcemy sie ze sobą dzielić postępami naszych maluchów ![]() ale bedzie trzeba wymyślić inny sposób jak np galeria dla przyjaciół w profilu.. tak aby i my i moderatorzy byli zadowoleni ![]() i zeby nie skńczylo sie jak u wrześniówek dyscyplinarnym zamknięciem wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=306354
tu torszke zlosliwiec troszke wyjasnienia ![]() zamkneli im ten watek? o rety |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Rozeznanie
|
Ale się porobiło u wrześniówek. Na końcu wątku rzeczywiście zrobiło się nieprzyjemnie. Z jednej strony im się nie dziwię bo sama jestem mamą ale z drugiej strony przecież pisały na FORUM i każdy mógł to czytać i się udzielać. Zaczęło się od jakiegoś wariata a na końcu miały pretensje do innych dziewczyn, że to czytają i się wtrącają
![]() Katakumba dzięki za link ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
widziecie ale to tak czy siak jest ten fotolog portalem o wiele wiekszym niz wizaz.pl. a jednak umieszczam tam zdjecia, kiedys to byl jedyny sposb zebym mogla pokazywac mojej mamie codzienne moje zycie w anglii.
ale jak nie zapominam to podpisuje zdjecia, oczywiscie dzis zapomnialam. ale tez nie umieszczam zdjec poli np w kapieli ale tez nie daje sie zwariowac |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Rozeznanie
|
scorpioniec - u nas jakiś czas temu były takie kupki, jakbyś płątków owianych tam wsypała, ale też nie wiem co to znaczy
![]() szamanka82 - nie jesteś jedyna. Na pewno jesteś dobrą Matką tylko chwilowo masz jakiegoś doła. Jak moja mała płacze, to tłumaczę sobie, że ona nie robi tego specjalnie i że na pewno coś ją boli lub coś jej przeszkadza, ale wiem, że gdyby długo płakała, to płakałabym razem z nią. Na pewno gdybym czuła się bezsilna i nie mogła jej uspokoić to bym płakała. To minie, a jak znów by Cię dopadło, to pamiętaj - nie jesteś jedyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Raczkowanie
|
Nie zaglądałam wczoraj ale widze że sie narobiło. Moje dziecko łapie jakieś przeziebienie i marudzi cały dzień mam nadzieje że mu przejdzie
![]() PaulaSzyszka ciesze sie że woda koperkowa pomaga Igorkowi u mnie dalej sprawdza sie w 100% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Raczkowanie
|
Lisey, link poszedł na priva, czekam na rewanż
![]() ![]() Dzięki Dziewczynki za wszystkie słowa pocieszenia ![]() ![]() Kurcze ale się porobiło z tymi wrześniówkami, ale zgadzam się że zdjęcia są własnością osoby, która je zamieszcza i powinnyście mieć możliwość ich usunięcia |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
szmanka, widzisz mysmy pole od poczatku uczyli ze nie lecimy na kazde zawolanie. a jesli juz, to w moemencie w ktorym sie uspokaja zostaje odlozona nazad
wiem, trzeba miec duuuuzo samozaparcia, jednej nocy wstawalam 35 razy... boze, myslalam ze wykituje. ale 2 noce pod rzad i jest spokoj teraz jej folguje, bo nie ma taty, pewnie teskni dzieciorek nasz za swoim tatulkiem, a tu jeszcze 3 tyg z jedej strony super byc u mamy, pamietacie jak plakalam ze mama tylko na tydzien przyleciala. a teraz... jest w porzadku, jest super, mame mam naprawde rewelacja, ale swoj dom to swoj dom no i seksu mnie sie chce okrutnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Raczkowanie
|
Chyba jestem jełop musze uwazniej poczytac watek to my juz nie możemy dodawać ani usuwać zdjęć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
spokojnie, niebawem bedzie przywrocona opcja edycji postow
![]()
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do edycji, pare postow wyzej podalam linka gdzie zlosliwiec wyjasnil dlaczego nie ma edycji na mamie z klasa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Raczkowanie
|
Juz czytałam wrześniówki i rozumiem ....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Raczkowanie
|
czytałam wrześniówki i juz rozumiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Raczkowanie
|
Kurcze ale sie porobilo...
![]() ![]() ![]() Joana porod straszny ale wierze ze maluszek nadrabia kazdym dniem i powoli zapominasz o bolu. Glowa do gory na pewno wszystko bedzie dobrze. Xandra malutka urocza Widze ze niektore z was maja probleby z anemia. Ponoc kiwi jest bardzo dobre na anemie, tylko niestety dla mam butelkowych ![]() Co do kolek to kilka mam mowilo mi ze u ich maluszkow kolki nasilily sie po wit. D3 i powiem wam ze jak odstawilam D3 to kolek nie ma. No ale ja karmie butelkka wiec moge sobie na to pozwolic bo w pokarmie i tak jest ta wit. No chociaz pediatra mowila zeby dawac, bo maluszki teraz szybko rosna i jakies tam niedobory moga wystapic. Dlatego daje jej od czasu do czasu ![]() Zrobilismy malej usg bioderek i wyszlo wszytko ok ![]() ![]() Dzisiaj bylismy z mala w poradni okulistycznej. Nasza sluzba zdrowia to jakas porazna na maksa. Do rejestracji z takimi maluchami idzie sie bez kolejki, ale oczywiscie musielismy sie nasluchac ze inni stoja juz dlugo...Ale i tam ma to gdzies hehe. No i zamiast wydzielic godziny dla dzieciaczkow to przymowali nas na zmiane ze starszymi, ktorzy kichali i krychali na kazdym kroku. Do tego przekrzykiwali sie o miejsce w kolejce itd. Mala dala popis i darla sie chyba z pol godziny az w koncu zasnela jak aniolek ![]() Trzymajcie sie mamuski |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
ja tam nie wiem... moja mala spi dzis jak zazrznieta - budzi sie na jedzenie, jaks godzinke, poltore pogada, posmieje sie, i idzie dalej spac... cos polskie, slaskie powietrze ja uspyia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.