OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!! - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-26, 11:19   #1711
katakumba
Zakorzenienie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Katakumba

Co to jest fotolog?

Ja nie chce zeby ktos sie wykruszal!

Moje dzieciatko kochane jest taaakie grzeczne! Dzis przeszlismy na smoczki nr 2 - medium flow. Jak ona szybko wypija butelke A potem wielkie bekniecie i juz spi

Jak sie marudnosc Poli objawia? Placze? Ja sie zastanawiam czemu moje dziecko takie spokojne jest...
fotolog to strona ogolnoswiatowa z jakby zdjeciowymi blogami link na priv,
zdjecia dodaje sie codziennie, sa komentarze i takie tam.
to po facebooku i myspace jedna z najwiekszych takich stron

Cytat:
Napisane przez niobe7 Pokaż wiadomość
mam nadzieje ,ze zaakceptujecie moje zaproszenie

ja dzis zerwalam sie wczesnie z lozka, bo chcialam Karole zarejestrowac na usg bioderek, ale telefonicznie i do konkretnego lekazra.
dzis sie nie udalo, ale najlepsze jest to ze ostatnio babka mi mowila ze tego dnia rano rejestruja i nie ma zapisow, a dzisiaj mnei zapisala na 6 lutego jak to powiedziala - "dla swietego spokoju"
jak sie nie uda w nast poniedzialek to pojde 6 dla swietego spokoju - idealnie byloby w poenidzialek ,ale w piatek tez nie bedzie za pozno
ja dzownie do przychodni mojej pani dokrtor zaprzyjaznionej a pani na rejestracji zeby zadzownic za pol godz. no to bach, dzwonie
a inna pani mi mowi ze pani doktor juz wyszla, trzeba bylo wczesniej...

Cytat:
Napisane przez Salomea1 Pokaż wiadomość

I jeszcze jedno. Przez przypadek odkryłam, że moje dziecko najlepiej uspokaja się w łóżczku. W sobotę mieliśmy sporo gości jednocześnie. Po pewnym czasie mała zaczęła płakac. Zabrałam ją do drugiego pokoju. Tulę ja jak zwykle a ona jeszcze głośniej ryczy. W końcu odłożyłam ją do łózeczka bo musiałam skoczyc do wc a tu cisza jak makiem zasiał. Moje dziecko poprostu domagało się świętego spokoju w swoim łóżeczku. Troszkę to przykre,ze nie chciała się uspokoi w moich ramionach, a z drugiej strony ręce nie będą mi odpadac.
to nie jest salomea przykre, tylko swiadczy o "doroslosci" naszego dziecka. dla mnie to super ze mala uspokaja sie tam gdzie powinna, moze jej najzwyczajniej w swiecie niewygodnie w ramionach. moja jak tylko sie wyprostuje na plaskim to o wiele lepiej sie czuje.

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
a czy ktoś wie dlaczego nie wszystkie zalączone zdjęcia można usuwać??
Cytat:
Zauwazylyscie, ze opcja edycji jest wylaczona...?

Pewnie po to zebysmy nic nie wykasowaly. Jak ja sie ciesze, ze tu nie ma zdjec mojego dziecka... Swoja droga zdjecia sa NASZA wlasnoscia a nie portalu...

Chcialam napisac cos wiecej o tych zabawkach. Emily jest bardzo szeleszczaca i to chyba sie Olimpii tak podoba. Co do kostki to jest duza i dziecko swobodnie moze wziasc ja sobie w raczki, ma gryzaczki, lusterko, szelesci i ma dzwonek w srodku. No i jak wszystkie zabawki lamaze jest strasznie kolorowa.
zdjecia podobno jak sa usuwane niszcza zawartosc portalu. ale ja sie zgadzam z alyaiah ze sa nasza wlasnoscia, dlatego tez w momencie kiedy je tu umieszczamy nalezy sie zastanowic

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 11:22   #1712
drama
Raczkowanie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Szamanka spokojnie
Dziecko wyczuwa Twój niepokój i nerwy i tylko się jeszcze bardziej nakręca. Wiem, że czasem jest ciężko, ale to na pewno tylko chwilowe. Nie jesteś wyrodną matką wychodząc na chwile z pokoju. Lepiej niech popłacze samo, niż jakbyś miała się nad nim denerwować. Trzymam za Was kciuki, żeby się uspokoiło i wrócił uśmiech na Wasze buzie
drama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 11:26   #1713
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
A moglabym zobaczyc Twojego fotologa?
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 11:28   #1714
katakumba
Zakorzenienie

Cytat:
A moglabym zobaczyc Twojego fotologa?
moglabys
link w priv

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-01-26, 12:07   #1715
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
moglabys
link w priv

Dzieki. Ale fajne zdjecia.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 12:12   #1716
katakumba
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki. Ale fajne zdjecia.
diekuje

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-01-26, 12:15   #1717
Salomea1
Zadomowienie

A my już po spacerku. Dzisiaj zaszalałam i tylko godzinę chodziłyśmy. Jakoś mi się straaasznie dłużyło. Teraz mam troszkę wyrzutów sumienia, że tak krótko.....

Szamanka - spokojnie, w końcu się uspokoi. A tak jak pisała drama dziecko wyczuwa twoje nerwy. Będzie dobrze, a jak się uspokoi to proponuję dłuuugą kąpiel w bąbelkach.
Salomea1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 13:24   #1718
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
dziewczyny,
przed usuwaniem zdjęc napiszcie o tym do AgiZ lub Zlosliwca bo to złamanie regulaminu i możecie zostać zablokowane
no i chyba tak zrobie,dzieki

Cytat:
eh, przeciez wiedzialyscie od poczatku ze wszyscy moga wejsc do naszego i kazdego innego watku. czasem wystarczy popatrzec na dole strony ilu mamy gosci...
ja mam fotologa z pola, ale linka nie mam w podpisie, choc tak moge sie uchornic przed wizazowymi idiotami
nie przenosmy sie na prywatne zamkniete forum, bo jest duze niebezpieczesntwo ze sie wykruszymy, przerabialam to z innego watku juz

pola od kilku dni jest taaaak marudna ze oh, az mi sil brak. a do domu wracamy dopiero 13 lutego. matkoooooooooooooo
ja tez chcem link na fotobloga

Cytat:
Napisane przez szamanka82 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Mam butelkowych ma doświadczenie ze skazą białkową? Wiem że wtedy mleko kupuje się w aptece na receptę, Bebilon Pepti albo Nutramigen. Tyle, że to podobno straszne świństwa i dzieciaki niechętnie je piją.
Jezu, jak nie urok to sr...ka!!!

Co do opisanej sprawy z wrześniówek, ja właśnie dlatego nie zamieszczam tu zdjęć Małej, a na naszej klasie dałam jedno i to koniec. Też mam fotobloga Zuźki i jak ktos ma ochotę obejrzeć to mogę podać linka, a przynajmniej wiem kto mi dziecko ogląda

Przenosiny na prywatne forum - ja niestety ceimna w tym temacie, pójdę za tłumem jak owieczka ,ale fakt szkoda by mi było wizażu.
sa mleka specjalne ale nie wiem jak to sie ma w polsce,bebilon powinien miec.
oj to ja sie zglaszam po lineczka,chetnie obejrze Zuzie

Cytat:

I jeszcze jedno. Przez przypadek odkryłam, że moje dziecko najlepiej uspokaja się w łóżczku. W sobotę mieliśmy sporo gości jednocześnie. Po pewnym czasie mała zaczęła płakac. Zabrałam ją do drugiego pokoju. Tulę ja jak zwykle a ona jeszcze głośniej ryczy. W końcu odłożyłam ją do łózeczka bo musiałam skoczyc do wc a tu cisza jak makiem zasiał. Moje dziecko poprostu domagało się świętego spokoju w swoim łóżeczku. Troszkę to przykre,ze nie chciała się uspokoi w moich ramionach, a z drugiej strony ręce nie będą mi odpadac.
kochana ja swojego ucze zeby wlasnie nie byl non stop na raczkach bo jak bedzie wiekszy to nie wyrobie,nie win sie,twoje dziecko ma juz ulubione uspokajacze itp,nie jestes wyrodna matka
moj mlody np nie zasnie w dzien dopoki nie wlacze mu kolysanek,a sa swietne,czasem nawet 1 szy utwor juz usypia mi dziecko czasem do konca plyty

Cytat:
Boże Dziewczyny, mam kryzys.
Moje Dziecko non stop płacze, a raczej ryczy, od piątku jak nie śpi i nie je to wyje, ja juz nie mam siły. Z jednej strony mi jej żal i smutno mi, że Moja Córka jest tak nieszczęśliwa, a z drugiej mam ochotę wystawić ją na blakon i stamtąd nie ściągać. Pół godziny temu jakby ktoś wszedł do nas do domu zobaczyłby płaczącą kobietę z jeszcze głośniej płaczącym niemowlęciem na rękach, koszmar. Już nie mam pomysłu jak jej pomóc, mam wrażenie że z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej, zamiast się uspokajać, uśmiechać to Ona jest coraz bardziej niespokojna i niezadowolona. Walczyłam o Tego Malucha rok, a teraz nie wyrabiam, czuję się jak wyrodna Matka, bo zostawiam ją taką rozpłakaną w pokoju i wychodzę bo inaczej chyba bym nie wytrzymała. Jutro idziemy do lekarza, może Ona coś mi poradzi, może Mała przestała tolerować mleko, które je (NAN HA 1), może ją coś boli, jest chora czy coś... Jak po szczepieniach ma być jeszcze gorsza jazda to mnie chyba wywiozą w kaftanie
Ja się nie nadaję na Matkę

Musiałam się wyżalić...
nadajesz sie jak najbardziej,nie jestesmy robotami i tez mozemy cos czuc,a placz dziecko jest dobijajacy dla kazdego i do tegoniemoc ktora czujemy.Nie rob sobie wyrzutow,nie ma takie potrzeby,popros kogos by ci pomogl abys mogla nabrac sil i dystansu,czasem wystarczy chwila samotnosci albo spacer.Bedzie dobrze,zobaczysz,trzymam kciuki.Ja mialam podobnie,i pomogl wlasnie spcer

Cytat:
Napisane przez drama Pokaż wiadomość
Szamanka spokojnie
Dziecko wyczuwa Twój niepokój i nerwy i tylko się jeszcze bardziej nakręca. Wiem, że czasem jest ciężko, ale to na pewno tylko chwilowe. Nie jesteś wyrodną matką wychodząc na chwile z pokoju. Lepiej niech popłacze samo, niż jakbyś miała się nad nim denerwować. Trzymam za Was kciuki, żeby się uspokoiło i wrócił uśmiech na Wasze buzie
zgadza sie,podpisuje sie pod tym

a my jutro wyruszamy do londka po paszport dla mlodego,oj nie wiem jak to bedzie ale moje dziecko juz zaczyna sie rozgladac nie tylko spac,a najbardziej lubi sprzet fotograficzny

Fasolinka
lisey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 13:26   #1719
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

sorki za post pod postem
dodam,ja tez usunelam linka z podpisu do bloga ale jak ktoras chce to dam na priv

Fasolinka
lisey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 14:26   #1720
niobe7
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to niobe7

Cytat:
Napisane przez molka86 Pokaż wiadomość
A dzisiaj moje dziecko obudziło mnie bo bawiło się moimi ustami . Czuję przez sen jak ktoś majstruje coś przy mojej buzi. Otwieram oczy a Majka stara się chwycić łapką moje wargi. Jak zobaczyła, że się obudziłam to otworzyła buzie i zaczęła się uśmiechać. Uwielbiam ją . Oby więcej takich pobudek
tez wielbiam jak rano otwieram oko a Karola wita mnie wielgasnym usmieszkiem

Cytat:
Zauwazylyscie, ze opcja edycji jest wylaczona...?

Pewnie po to zebysmy nic nie wykasowaly. Jak ja sie ciesze, ze tu nie ma zdjec mojego dziecka... Swoja droga zdjecia sa NASZA wlasnoscia a nie portalu...
rzeczywiscie, zwrocilam uwage dopiero jak to napisalas

Cytat:
Moje Dziecko non stop płacze, a raczej ryczy, od piątku jak nie śpi i nie je to wyje, ja juz nie mam siły. Z jednej strony mi jej żal i smutno mi, że Moja Córka jest tak nieszczęśliwa, a z drugiej mam ochotę wystawić ją na blakon i stamtąd nie ściągać. Pół godziny temu jakby ktoś wszedł do nas do domu zobaczyłby płaczącą kobietę z jeszcze głośniej płaczącym niemowlęciem na rękach, koszmar. Już nie mam pomysłu jak jej pomóc, mam wrażenie że z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej, zamiast się uspokajać, uśmiechać to Ona jest coraz bardziej niespokojna i niezadowolona. Walczyłam o Tego Malucha rok, a teraz nie wyrabiam, czuję się jak wyrodna Matka, bo zostawiam ją taką rozpłakaną w pokoju i wychodzę bo inaczej chyba bym nie wytrzymała. Jutro idziemy do lekarza, może Ona coś mi poradzi, może Mała przestała tolerować mleko, które je (NAN HA 1), może ją coś boli, jest chora czy coś... Jak po szczepieniach ma być jeszcze gorsza jazda to mnie chyba wywiozą w kaftanie

Musiałam się wyżalić...
nadajesz sie, nadajesz
wcale Ci sie nie dziwie, ze jestes zdenerwowana i wogole jak mala placze
a po szczepieniu wcale niem usi byc gorzej
mala moze po prostu spac caly czas u mnie tak bylo po pierwszym szczepieniu, budzila sie tylko na jedzenie, a potem od razu w kimono

Cytat:
a czy ja tez bym mogla popodziwiac Twoja Polke?

Cytat:
Napisane przez lisey Pokaż wiadomość
sorki za post pod postem
dodam,ja tez usunelam linka z podpisu do bloga ale jak ktoras chce to dam na priv
ja tez usunelam, wiec jakby co to link na prv

Ale sie dzis nalazilam na spacerze, normalnei padam ze zmeczenia
niobe7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 14:52   #1721
Paula Szyszka
Zadomowienie

witam
dopiero udało mi się przeczytać co naskrobałyście pod moją nieobecność i było tego tak dużo że nie pamiętam teraz kto co pisał ale mam nadzieję że mi wybaczycie

fajnie że zostaniemy jednak na wizazu bo powiem Wam że już się do niego bardzo przyzwyczaiłam i byłoby mi smutno go opuszczać! musimy jednak być bardzo ostrożne!bardzo dziękuję za zaproszenie do przyjaciół to jest bardzo dobry pomysł ...

dzisiaj miałam sporo sprzątania po weekendzie ale już mieszkanko błyszczy a i nie mogę powiedzieć ale moje chłopaki świetnie dali rade !!!! więc mogę ich zostawiać bez obawy...

u mnie dzisiaj jest super pogoda nie ma wiatru i tak jakoś wiosennie więc spacerowałam z małym 2 godziny i ciągle spotykałam kogoś znajomego więc nawet się wygadałam na tym spacerze od razu jakaś taka bardziej energiczna się zrobiłam po takiej dawce powietrza już nie mogę się doczekać lata

chciałam Wam bardzo podziękować że pisałyście o tej wodzie koperkowej kupiłam już małemu i jestem bardzo zadowolona od czasu kiedy ją podaję mały śpi w dzień bez problemu i nie budzą go bączki!!!!!!

dzisiaj mieliśmy znowu ogromniastą kupę mały robi ją raz na 4 dni ale nie wiem gdzie on to mieści używamy jeszcze pampków 2 nic nie wyciekło ale jak otworzyłam pieluchę to cale szczęście że leżał na podkładzie jednorazowym bo nie wiem co by to było i oczywiście trzeba było szybko myć pupę a jaki był z siebie zadowolony )))
Paula Szyszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-26, 14:59   #1722
molka86
Rozeznanie

[quote=katakumba;10665464]fotolog to strona ogolnoswiatowa z jakby zdjeciowymi blogami link na priv,

To ja też mogę popodziwiać Polę?
molka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 15:09   #1723
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:
Chyba nie można usunąc zdjęc z zamkniętych wątków - CHYBA
ja nie które zdjecia z tego wątku moglam usunąć a nie ktore nie... po prostu nie wszystkie swoje wiadomości moge edytowac to samo dotyczy zamkniętych wątków..
ja uwazam ze zdjęcia sa moją wlasnością i ja decyduje kiedy wklejam i usuwam..
mialam chęć to wkleilam a teraz mam chęć usunąć.. i pisanie ze moglam się wcześniej zastanowić jest bez sensu.. bo kazdy ma prawo zmienić zdanie

Cytat:

Musiałam się wyżalić...
nadajesz sie kochana nadajesz.. nie wiem jak ci pomóc..moja mala tez miala taki okres ze wrzeszczała kilka dni jak wściekla az postanowilam zabrać ją do lekarza...

i pol godziny przed wyjściem przestala ryczeć..i po wizycie byla juz spokojna

ale calkiem serio moze ją coś boli..napewno by nie zaszkodzilo jak lekarz albo chociaz polozna by ja zbadali..a moze coś pomoże??

o i mi lekarz powiedzial ze jak dziecko ma sucho i jest najedzone a wzeszczy można mu podać czopek VIBRUCOL bez recepty w aptece.. moze spróbuj? na nasza mala pomaga choć rzadko uzywamy..
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 15:26   #1724
anytsuj
Zadomowienie

Cytat:
ja nie które zdjecia z tego wątku moglam usunąć a nie ktore nie... po prostu nie wszystkie swoje wiadomości moge edytowac to samo dotyczy zamkniętych wątków..
ja uwazam ze zdjęcia sa moją wlasnością i ja decyduje kiedy wklejam i usuwam..
mialam chęć to wkleilam a teraz mam chęć usunąć.. i pisanie ze moglam się wcześniej zastanowić jest bez sensu.. bo kazdy ma prawo zmienić zdanie
Zgadzam się w 100000000000 %. Do jasnej cholery to są N A S Z E zdjęcia, co mnie obchodzi, że wątki są zamknięte, ja chcę usunąć zdjęcia
Ale jestem wściekła na całą sytuacje, ale ze mnie durna pała, ze wklejałam zdjęcia swojego dziecka.
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 15:37   #1725
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

usuwanie zdjęć podobno niszczy forum.. nie wnikam jak ale oki.. (byla mowa o tym w regulaminie który przyjmowalysmy do wiadomośći logująć się)

od akcji z wrześniówkami w ogole nie ma opcji edytuj - zauważyłyście?

ja poprosiłam moderatora o usunięcie zdjęć igi.. moze mi pomoże na co liczę

za glupote się placi... piszemy tu długo i to naturalne ze chcemy sie ze sobą dzielić postępami naszych maluchów

ale bedzie trzeba wymyślić inny sposób jak np galeria dla przyjaciół w profilu.. tak aby i my i moderatorzy byli zadowoleni

i zeby nie skńczylo sie jak u wrześniówek dyscyplinarnym zamknięciem wątku bo chyba nikt tego nie chce
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 16:04   #1726
katakumba
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=306354

tu torszke zlosliwiec troszke wyjasnienia

zamkneli im ten watek? o rety

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-01-26, 16:06   #1727
molka86
Rozeznanie

Ale się porobiło u wrześniówek. Na końcu wątku rzeczywiście zrobiło się nieprzyjemnie. Z jednej strony im się nie dziwię bo sama jestem mamą ale z drugiej strony przecież pisały na FORUM i każdy mógł to czytać i się udzielać. Zaczęło się od jakiegoś wariata a na końcu miały pretensje do innych dziewczyn, że to czytają i się wtrącają . Przecież podobnie jest z nami, to jest nasz wątek ale inne dzieczyny też to czytają i się udzielają. One same u nas też pisały. Szkoda ich wątku bo wiele można było się od nich nauczyć i dowiedzieć.

Katakumba dzięki za link
molka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 16:21   #1728
niobe7
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to niobe7

Cytat:
ja poprosiłam moderatora o usunięcie zdjęć igi.. moze mi pomoże na co liczę
wklejalas linki do postow w ktorych umiescilas fotki czy ogolnie poprosilas i mod sam bedzie wiedzial gdzie szukac?

katakumba - dzieki fotki rewelacja a minki Polki rozbrajajace
niobe7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 16:47   #1729
katakumba
Zakorzenienie

widziecie ale to tak czy siak jest ten fotolog portalem o wiele wiekszym niz wizaz.pl. a jednak umieszczam tam zdjecia, kiedys to byl jedyny sposb zebym mogla pokazywac mojej mamie codzienne moje zycie w anglii.
ale jak nie zapominam to podpisuje zdjecia, oczywiscie dzis zapomnialam. ale tez nie umieszczam zdjec poli np w kapieli ale tez nie daje sie zwariowac

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-26, 18:12   #1730
poisone
Rozeznanie

scorpioniec - u nas jakiś czas temu były takie kupki, jakbyś płątków owianych tam wsypała, ale też nie wiem co to znaczy

szamanka82 - nie jesteś jedyna. Na pewno jesteś dobrą Matką tylko chwilowo masz jakiegoś doła. Jak moja mała płacze, to tłumaczę sobie, że ona nie robi tego specjalnie i że na pewno coś ją boli lub coś jej przeszkadza, ale wiem, że gdyby długo płakała, to płakałabym razem z nią. Na pewno gdybym czuła się bezsilna i nie mogła jej uspokoić to bym płakała. To minie, a jak znów by Cię dopadło, to pamiętaj - nie jesteś jedyna
poisone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 18:53   #1731
maniche
Raczkowanie

Nie zaglądałam wczoraj ale widze że sie narobiło. Moje dziecko łapie jakieś przeziebienie i marudzi cały dzień mam nadzieje że mu przejdzie
PaulaSzyszka ciesze sie że woda koperkowa pomaga Igorkowi u mnie dalej sprawdza sie w 100%

http://s2.pierwszezabki.pl/022/0220789a0.png?5438
maniche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 19:57   #1732
szamanka82
Raczkowanie

Lisey, link poszedł na priva, czekam na rewanż Katakumba, twojego fotologa tez bym chętnie obejrzała

Dzięki Dziewczynki za wszystkie słowa pocieszenia , jutro idziemy z Małą do lekarza to się podowiaduję co i jak. Chociaż niestety na razie wygląda na to, że rośnie nam terrorystka, bo jak ją zostawiliśmy po południu w łóżeczku i nie reagowaliśy na rozpaczliwe wołanie to potrafiła się uspokoić. Ale metoda brutalna i mnie się serce kraje jak tak jej słucham, ale z drugiej strony nie jesteśmy w stanie ciągle jej trzymać na rękach. Już sama nie wiem

Kurcze ale się porobiło z tymi wrześniówkami, ale zgadzam się że zdjęcia są własnością osoby, która je zamieszcza i powinnyście mieć możliwość ich usunięcia
szamanka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 20:36   #1733
katakumba
Zakorzenienie

szmanka, widzisz mysmy pole od poczatku uczyli ze nie lecimy na kazde zawolanie. a jesli juz, to w moemencie w ktorym sie uspokaja zostaje odlozona nazad
wiem, trzeba miec duuuuzo samozaparcia, jednej nocy wstawalam 35 razy... boze, myslalam ze wykituje. ale 2 noce pod rzad i jest spokoj

teraz jej folguje, bo nie ma taty, pewnie teskni dzieciorek nasz za swoim tatulkiem, a tu jeszcze 3 tyg

z jedej strony super byc u mamy, pamietacie jak plakalam ze mama tylko na tydzien przyleciala. a teraz... jest w porzadku, jest super, mame mam naprawde rewelacja, ale swoj dom to swoj dom

no i seksu mnie sie chce okrutnie

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-01-26, 21:05   #1734
maniche
Raczkowanie

Chyba jestem jełop musze uwazniej poczytac watek to my juz nie możemy dodawać ani usuwać zdjęć?

Stary 2009-01-26, 21:24   #1735
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

spokojnie, niebawem bedzie przywrocona opcja edycji postow

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 21:27   #1736
katakumba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maniche Pokaż wiadomość
Chyba jestem jełop musze uwazniej poczytac watek to my juz nie możemy dodawać ani usuwać zdjęć?
nigdy nie wolno bylo usuwac zdjec, bo niszcza one zawartosc forum (regulamin)

a co do edycji, pare postow wyzej podalam linka gdzie zlosliwiec wyjasnil dlaczego nie ma edycji na mamie z klasa

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-01-26, 21:39   #1737
maniche
Raczkowanie

Juz czytałam wrześniówki i rozumiem ....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-26, 21:41   #1738
maniche
Raczkowanie

czytałam wrześniówki i juz rozumiem...

Stary 2009-01-26, 22:06   #1739
nelijka
Raczkowanie

Kurcze ale sie porobilo... Na dodatek nie moglam sie zalogoac. Jestem za tym abysmy mialy prywatne albumy ze zdjeciami i pozapraszaly siebie wzajemnie I tak ja pisala Niobe bedziemy sie informowac o nowosciach

Joana porod straszny ale wierze ze maluszek nadrabia kazdym dniem i powoli zapominasz o bolu. Glowa do gory na pewno wszystko bedzie dobrze.

Xandra malutka urocza

Widze ze niektore z was maja probleby z anemia. Ponoc kiwi jest bardzo dobre na anemie, tylko niestety dla mam butelkowych

Co do kolek to kilka mam mowilo mi ze u ich maluszkow kolki nasilily sie po wit. D3 i powiem wam ze jak odstawilam D3 to kolek nie ma. No ale ja karmie butelkka wiec moge sobie na to pozwolic bo w pokarmie i tak jest ta wit. No chociaz pediatra mowila zeby dawac, bo maluszki teraz szybko rosna i jakies tam niedobory moga wystapic. Dlatego daje jej od czasu do czasu

Zrobilismy malej usg bioderek i wyszlo wszytko ok ale pediatra twierdzi ze sa lekko zblokowane i juz nie wiem co mamy robic.

Dzisiaj bylismy z mala w poradni okulistycznej. Nasza sluzba zdrowia to jakas porazna na maksa. Do rejestracji z takimi maluchami idzie sie bez kolejki, ale oczywiscie musielismy sie nasluchac ze inni stoja juz dlugo...Ale i tam ma to gdzies hehe. No i zamiast wydzielic godziny dla dzieciaczkow to przymowali nas na zmiane ze starszymi, ktorzy kichali i krychali na kazdym kroku. Do tego przekrzykiwali sie o miejsce w kolejce itd. Mala dala popis i darla sie chyba z pol godziny az w koncu zasnela jak aniolek Na cale szczescie mamy to juz za soba.

Trzymajcie sie mamuski
nelijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 22:32   #1740
katakumba
Zakorzenienie

ja tam nie wiem... moja mala spi dzis jak zazrznieta - budzi sie na jedzenie, jaks godzinke, poltore pogada, posmieje sie, i idzie dalej spac... cos polskie, slaskie powietrze ja uspyia

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości