Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III - Strona 58 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Piel璕nacja w這s闚

Notka

Piel璕nacja w這s闚 W tym miejscu rozmawiamy o piel璕nacji w這s闚. Je郵i twoje w這sy s suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na popraw sytuacji. Do陰cz do nas.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2009-04-24, 06:48   #1711
aanika
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 529
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III

Cytat:
Napisane przez Paulinka675 Poka wiadomo嗆
a ja nie wiem co mi sie sta這 z w這sami !!! myje je popo逝dniu a na nastepny dzien juz mam t逝ste!! jescze 3 tygodnie temu my豉m wlosy co 2 dni teraz codziennie, zastanawiam sie czy to nie od tego lotionu seboradin i od waxu, ale jednego i drugiego przesta豉m uzywa i dalej jest tak samo. zosta這 mi branie belissy i picie pokrzywy :/
Ja obstawia豉bym Seboradin (Wax by mo瞠 te, ale nie stosowa豉m go na w豉snej sk鏎ze i nie wiem jak dzia豉). Mnie te w這sy szybciej przet逝szcza造 si po lotionie. Teraz mam kuracj wzmacniaj帷 Joannny i na pocz徠ku nie zauwa瘸豉m szybszego przetluszczania, ale teraz zn闚 si nasili這. Dodam, 瞠 wcieram j od razu po myciu. Kiedy czeka豉m do wyschni璚ia w這s闚 i mia豉m jeszcze wi瘯szy smalec. i
Chyba te wszystkie wcierki nie s dla mnie. Pozostaje mi picie pokrzywy.
aanika jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 07:07   #1712
LadyMakbet18
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 696

Cytat:
Napisane przez aanika Poka wiadomo嗆
Ja obstawia豉bym Seboradin (Wax by mo瞠 te, ale nie stosowa豉m go na w豉snej sk鏎ze i nie wiem jak dzia豉). Mnie te w這sy szybciej przet逝szcza造 si po lotionie. Teraz mam kuracj wzmacniaj帷 Joannny i na pocz徠ku nie zauwa瘸豉m szybszego przetluszczania, ale teraz zn闚 si nasili這. Dodam, 瞠 wcieram j od razu po myciu. Kiedy czeka豉m do wyschni璚ia w這s闚 i mia豉m jeszcze wi瘯szy smalec. i

Mnie te Sebo lekko przet逝szcza kuracja joanny w豉snie nie.

Ale ostatnio zazuwa篡豉m, 瞠 po maseczce z 鄴速ka sie przet逝szczaj i s takie jakby bardziej obci捫one, powinnam j odstawi na jaki czas?

Je t'adore mon cheri

Czy tkwisz w toksycznym zwi您ku?!

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=3295
LadyMakbet18 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 11:10   #1713
Mocny Akcent
Dolce vita

Wiadomo軼i: 6 409

Stosuj Treatment Wax, pij herbat z pokrzywy, nied逝go zaczne stosowa kuracj tabletkami skrzyp + pokrzywa
Mocny Akcent jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 12:20   #1714
ooodeta
BAN sta造

Wiadomo軼i: 898
GG do ooodeta

Ania PlayMate jak tam kuracja keratynowa ?? ja zamowilam tzn mama mi zamowila i potem tu przysle wiec jak dobrze pojdzie dostane za 2tyg ... zauwazylas jakies szczegolne efekty regeneracyjne ??
ooodeta jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 12:53   #1715
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 656

Cytat:
Napisane przez aanika Poka wiadomo嗆
a mnie wlasnie seboradin wysusza troche ( zawsze troche mi na nalozy)

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 13:02   #1716
ImmortalLover
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 14 384

a ja stwierdzi豉m, 瞠 od 3tyg nie mam odrostu! 0.5 cm max : o za豉ma豉m si... Ale pocieszam si, 瞠 mniej mi wypadaj co za co...

Zawarto嗆 torebki dzieli si na cz窷ci: "powinnam" , "mam" i "a sk康 si to wzi窸o?".

ImmortalLover jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 13:42   #1717
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 814

kreartyna sprawuje si b.dobrze ! chyba dzi瘯i niej mniej przet逝szczaj mi si w這sy i pi瘯nie b造szcz, jednak nie pomaga przesuszonym w這som, sko鎍zy mi si jaki tydzie temu Kallos (fajnie mi nawil瘸 w這sy) i ale ju si w niego zaopatrzy豉m bez kallosa mam szorstkie w這sy.
Aniaaa PlayMate jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 15:28   #1718
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 018

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka wiadomo嗆
kreartyna sprawuje si b.dobrze ! chyba dzi瘯i niej mniej przet逝szczaj mi si w這sy i pi瘯nie b造szcz, jednak nie pomaga przesuszonym w這som, sko鎍zy mi si jaki tydzie temu Kallos (fajnie mi nawil瘸 w這sy) i ale ju si w niego zaopatrzy豉m bez kallosa mam szorstkie w這sy.
ja te jestem zadowolona z kereatyny, w這sy faktycznie pi瘯nie si b造szcz, stosuj j na zmian z octem zio這wym.

ja85gusiek jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 16:28   #1719
Chatul
ma zielone poj璚ie

Wiadomo軼i: 40 401

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Poka wiadomo嗆
a ja stwierdzi豉m, 瞠 od 3tyg nie mam odrostu! 0.5 cm max : o za豉ma豉m si... Ale pocieszam si, 瞠 mniej mi wypadaj co za co...
Wa積e, 瞠 w og鏊e rosn I lepiej 瞠by mniej ros造 ni ros造 i wypada造 A mo瞠 przyspiesz nied逝go z okazji pory ciep貫j
Stary 2009-04-24, 17:30   #1720
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo軼i: 3 784

Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Poka wiadomo嗆
ja te jestem zadowolona z kereatyny, w這sy faktycznie pi瘯nie si b造szcz, stosuj j na zmian z octem zio這wym.
ocet ziolowy? a co to takiego? Dostepne w sklepach czy tylko na mazidlach itp? Ocet kojarzy mi sie z czyms kwasnym , zawsze myslalam ze ocet wysusza wlosy. Fajne efekty?

edit:
znalazlam na pewnym forum wypowiedz pewnej osoby, pozwole sobie ja zacytowac :
''Moze nie jestem ekspertem, ale dam Ci kilka porad, kt鏎e w moim przypadku da造 bardzo dobre efekty. Do tego stopnia, 瞠 znajomi, kt鏎zy na codzie mnie nie widywali natychmiast zauwa瘸li zmiane. By mie g瘰te w這sy musisz si postara, by w這sy kt鏎e wytwarza Twoja sk鏎a by造 grube i zdrowe. W闚czas nie b璠 wypada造 - b璠zie ich wi璚ej na g這wie, b璠 bardziej puszyste i l郾i帷e. Piel璕najca w這s闚 jest istotna, ale cokolwiek b璠ziesz na nie nak豉da nie sprawisz, 瞠 pogrubiej i b璠zie ich wi璚ej. Mo磧iwe jest oczywi軼ie ich podreperowanie, by to co jest na Twojej g這wie by這 bardziej puszyste, ale nie s康ze by 幢e dba豉 o w這sy.
Moj recept na sukces okaza造 si specjalne zestawy witaminowe. Najlepsze efekty da H-Pantoten. Jest to zestaw witamin, kt鏎ego uzywa豉 zwyci篹czyni konkursu na najpi瘯niejszy warkocz, zorganizowany kt鏎ego lata przez jak捷 stacj radiow - robi wra瞠nie...! Wcze郾iej uzupe軟ia貫m diete jakimi prostymi zestawami witamin z dodatkiem skrzypu, cynku, witamin A, E, PP, ale bez istotnej poprawy samych w這s闚. Owszem, uwa瘸m 瞠 to dobra rzecz - szczeg鏊nie zestawy dro盥zy w tabletkach z w/w dodatkami, ale je瞠li na serio zale篡 Ci na g瘰tych w這sach, to si璕nij po H-Pantoten i te 鈔odki, ale pami皻aj, 瞠 odpowiednie od篡wienie sk鏎y do produkcji w這s闚 troszke trwa. Najpierw sk鏎a dostanje wszystko czego potrzebuje do budowy fajnych w這s闚, uzupe軟ia to czego brakowa這, a p騧niej buduje silne w這sy - czyli to co nowo wyrasta ze sk鏎y b璠zie zdrowsze, ale co ju kiedy wyros這 pozostaje takie jakie by這 - cienkie i w徠貫. W moim przypadku (kr鏒kie w這sy) istotn poprawe zauwa篡貫m po 3 miesi帷ach, u mojej kole瘸nki kt鏎a mi ten 鈔odek poleci豉 - po roku, ale ona miala d逝gie w這sy (teraz ju ma d逝gie i g瘰te . Do tego dorzuca貫m szklanke soku marchwiowego rano. Czasem zamienia貫m go na pomara鎍zowy lub inny - chodzi o to, by sk ora si nie zrobi豉 zbyt pomara鎍zowa . Do tego dorzucamy odpowiedni szampon i od篡wke, ale to ju musisz sobie sama dobra. No i wszelkie piel璕nacje typu suszenie, czesanie etc., ale pami皻aj by nie zwariowa na ich punkcie.''

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."

Edytowane przez DagmaraRose2000
Czas edycji: 2009-04-24 o 17:44
DagmaraRose2000 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 18:08   #1721
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DagmaraRose2000 Poka wiadomo嗆
ocet ziolowy? a co to takiego? Dostepne w sklepach czy tylko na mazidlach itp? Ocet kojarzy mi sie z czyms kwasnym , zawsze myslalam ze ocet wysusza wlosy. Fajne efekty?
Jest to ocet, jak sama nazwa wskazuje, oparty na zio豉ch.nay豉m go na mazidlach, nie wiem czy ten sklepowy jest to ten sam, rozcie鎍zam go z wod i sp逝kuj w這sy po umyciu. Ocet ten pobudza kr捫enie krwi, wzmacnia i od篡wia cebulki w這酣w, pobudza porost w這s闚, nadaje im po造sk oraz dzia豉 silnie przeciw逝pie穎wo, cho 逝pie簑 nie mam.
Je郵i chodzi o efekty, to nie moge jednoznacznie stwierdzi czy to keratyna czy ocet,bo stosuj na zmian, w這sy s lsni帷e i jakby by這 ich wi璚ej, przynajmniej ja mam takie wra瞠nie. A skoro pobudza porost, to si ciesz, a na efekty trzeba poczeka jeszcze troch.

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 18:23   #1722
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo軼i: 3 784

ahhh wiec pewnie sie skusze

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 18:26   #1723
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DagmaraRose2000 Poka wiadomo嗆
ahhh wiec pewnie sie skusze
Polecam, sam zapach tego octu nie jest z造, podobny, do jakich zi馧 w這skich, na bazie oregano...

Stary 2009-04-24, 18:30   #1724
Paulinka675
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 234

mam wax zagraniczny ten z czarnymi napisami, ale moze tylko ze dwa razy go uzy豉m na cale wlosy.

2014 3
Anne Rice - Pandora

w這somaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie dra積i jak brak sk豉d闚 w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Paulinka675 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 20:27   #1725
lalaith
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 831

Dagmara ale skoro komu ten H-Pantoten tak pom鏬, to jeszcze nie jest powiedziane 瞠 nam pomo瞠. Wi璚 ja bym si za bardzo nie podnieca豉 No ale spr鏏owa mo積a..
I ciekawe czy ta jego kole瘸nka przez rok to stosowa豉 Przecie nie mo積a tak d逝go si suplementowa!
lalaith jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-24, 20:50   #1726
cat_on_de_road
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 203

ahh no i tu tez w ko鎍u wypada這by si odezwac od jakiegos czasu Was pogldadam dziewcz皻a.
Zarzuci豉m farbowanie i teraz cierpliwie (choc nie zawsze ) czekam a m鎩 naturalny kolor bedzie d逝go軼i pozwalaj帷ej ludzko wygl康ac po 軼i璚iu to troche trudne bo jasne odrosty przy ciemnym bronzie wygladaj naprawd 鈔ednio, szczeg鏊nie kiedy jestem w pracy i widze spojrzenia koleg闚 na m鎩 czubek g這wy

w ka盥ym razie od prawie miesi帷a 造kam dro盥ze w tabletkach i pij pokrzywk ju chyba z 3 czy 4 dzien
czekam na wyp豉te i zaopatrze sie w Petrole z chlorofilem - pytanie: lepsze efekty by造 u Was po szamponie czy po od篡wce?
i moze tez w wcierk Jantarow

ach, 瞠by tak te w這ski szybko odros造 ju...

no w陰郾ie a co do tabkletek, to ile powinien trwac optymalny czas suplementacji? wiem, ze czasem jest to podane na opakowaniach, ale wydaje mi sie, ze nie zawsze... stad moje pytanko

P.S. Nie b康 trollem!

Edytowane przez cat_on_de_road
Czas edycji: 2009-04-24 o 20:55
cat_on_de_road jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-25, 00:30   #1727
ooodeta
BAN sta造

Wiadomo軼i: 898
GG do ooodeta

Cytat:
Napisane przez cat_on_de_road Poka wiadomo嗆
ile powinien trwac optymalny czas suplementacji? wiem, ze czasem jest to podane na opakowaniach, ale wydaje mi sie, ze nie zawsze... stad moje pytanko

mmm ..na opakowaniach moich suplementow jest napisane ze nalezy je stosowac PRZYNAJMNIEJ 3 miesiace , wiec to chyba minimalny okres po ktorym powinny dac wlasciwy efekt , ale maksymalny czas: confused: nie mam pojecia .. wydaje mi sie ze nie ma czegos takiego , po prostu bierzesz witaminy aby wspomoc organizm , normalna dawka jeszcze nikomu nie zaszkodzila , no chyba ze ktos przesadza to wiadomo, co nie duzo to niezdrowo ..
ooodeta jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-25, 09:32   #1728
zapaa趾a
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 805

Cytat:
Napisane przez ooodeta Poka wiadomo嗆
mmm ..na opakowaniach moich suplementow jest napisane ze nalezy je stosowac PRZYNAJMNIEJ 3 miesiace , wiec to chyba minimalny okres po ktorym powinny dac wlasciwy efekt , ale maksymalny czas: confused: nie mam pojecia .. wydaje mi sie ze nie ma czegos takiego , po prostu bierzesz witaminy aby wspomoc organizm , normalna dawka jeszcze nikomu nie zaszkodzila , no chyba ze ktos przesadza to wiadomo, co nie duzo to niezdrowo ..
Suplementy diety zaczynaja na nas dzialac po ok. 4 tygodniach zazywania. Jesli zawieraja w skladzie pokrzywe/skrzyp to po 3 miesiacach powinno sie zrobic przerwe w ich stosowaniu Nie wiem jak to sie ma w przypadku innych 'witamin', ale mysle, ze i tutaj nie warto przesadzac z ich zazywaniem
Stary 2009-04-25, 09:57   #1729
Chatul
ma zielone poj璚ie

Cytat:
Napisane przez zapaa趾a Poka wiadomo嗆
Suplementy diety zaczynaja na nas dzialac po ok. 4 tygodniach zazywania. Jesli zawieraja w skladzie pokrzywe/skrzyp to po 3 miesiacach powinno sie zrobic przerwe w ich stosowaniu Nie wiem jak to sie ma w przypadku innych 'witamin', ale mysle, ze i tutaj nie warto przesadzac z ich zazywaniem
W og鏊e nie ma co przesadza z suplementami. Stosowane bez wi瘯szego powodu mog bardziej zaszkodzi ni pom鏂.

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-25, 14:56   #1730
lalaith
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 831

Na moim Vitapilu pisze 瞠 kuracja trwa 2 miesi帷e. Ostatnio w Twoim Stylu by artyku nt Manii 造kania, jak b璠 mie czas to napisz mniej wi璚ej o co tam chodzi這. W skr鏂ie: nie powinno si przesadza, bo sta貫 i nadmierne za篡wanie suplement闚 mo瞠 by dla organizmu bardzo szkodliwe.
lalaith jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-25, 15:47   #1731
Chatul
ma zielone poj璚ie

Cytat:
Napisane przez lalaith Poka wiadomo嗆
Na moim Vitapilu pisze 瞠 kuracja trwa 2 miesi帷e. Ostatnio w Twoim Stylu by artyku nt Manii 造kania, jak b璠 mie czas to napisz mniej wi璚ej o co tam chodzi這. W skr鏂ie: nie powinno si przesadza, bo sta貫 i nadmierne za篡wanie suplement闚 mo瞠 by dla organizmu bardzo szkodliwe.
Zawsze suplementy szkodz, czasem po prostu jednocze郾ie bardzo pomagaj przez co 鈔edni arytmetyczna ich dzia豉nia jest dodatnia (;
Setki razy ju pisa豉m na Wiza簑 w r騜nych w徠kach, 瞠 wszelkie preparaty witaminowe os豉biaj zdolno嗆 organizmu do wy豉pywania substancji od篡wczych z pokarmu. Wiadomo, jedna paczka suplement闚 nie sprawi, 瞠 b璠ziemy ich wi篥niami do ko鎍a 篡cia, ale kto wie co b璠zie po kilkunastu za篡wanych bez sensu? Ka盥y organizm inaczej reaguje. Nie ma co si rzuca na te suplementy gdy nie s potrzebne, bo mog zrobi wi璚ej z貫go ni dobrego. Jako ich zamiennik proponuj 鈍ie瞠 owoce i warzywa. One nie powinny zaszkodzi
Stary 2009-04-25, 16:37   #1732
spioch7
BAN sta造

Wiadomo軼i: 1 038

A co mozecie polecic na zageszczenie wlos闚?ㄊkam skrzyp pierwszy tydzien no i b璠 bra豉 z 3 mies tylko nie wiem jak to zrobic teraz 造kam po 2 tabletki rano i wieczor za miesiac chce brac po jednej rano i wiecz鏎 a w 3 mies jak powinnam je za篡wac? Czy to zag窷ci moje w這sy? Ile kosztuje ta maseczka kallos i za ile ml? Gdzie ja mozna kupic? Jeszcze jedno mozecie mi polecic odzywke nawilzajaco regenerujaca stosowana do kazdego mycia?
spioch7 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-25, 17:51   #1733
Chatul
ma zielone poj璚ie

如iochu, a pr鏏owa豉 masowa g這w przez kilka minut podczas mycia? My郵, 瞠 to by mog這 pobudzi Twoje cebulki do 篡cia. Wtedy w這sy troch powinny si zag窷ci
Stary 2009-04-25, 18:02   #1734
Aggie125
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 14 348
GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez spioch7 Poka wiadomo嗆
A co mozecie polecic na zageszczenie wlos闚?ㄊkam skrzyp pierwszy tydzien no i b璠 bra豉 z 3 mies tylko nie wiem jak to zrobic teraz 造kam po 2 tabletki rano i wieczor za miesiac chce brac po jednej rano i wiecz鏎 a w 3 mies jak powinnam je za篡wac? Czy to zag窷ci moje w這sy? Ile kosztuje ta maseczka kallos i za ile ml? Gdzie ja mozna kupic? Jeszcze jedno mozecie mi polecic odzywke nawilzajaco regenerujaca stosowana do kazdego mycia?
Mo瞠 wypr鏏uj tonik Garnier Neril - smierdzi jak diabli, ale po pary tygodniach wcierania (w dodatku nieregularnego) widze wyra幡ie nowe, odrastaj帷e w這ski, zw豉szcza tam gdzie wciera豉m najstaranniej, czyli nad lini czola i na tzw. zakolach.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-25, 18:07   #1735
spioch7
BAN sta造

Wiadomo軼i: 1 038

Cytat:
Napisane przez Chatul Poka wiadomo嗆
如iochu, a pr鏏owa豉 masowa g這w przez kilka minut podczas mycia? My郵, 瞠 to by mog這 pobudzi Twoje cebulki do 篡cia. Wtedy w這sy troch powinny si zag窷ci

Masuje- nie dzia豉 ale i tak to robie z nawyku a czy ten skrzyp to dobbry pomysl? Moze jakis szampon na porost wlos闚?

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Poka wiadomo嗆
Mo瞠 wypr鏏uj tonik Garnier Neril - smierdzi jak diabli, ale po pary tygodniach wcierania (w dodatku nieregularnego) widze wyra幡ie nowe, odrastaj帷e w這ski, zw豉szcza tam gdzie wciera豉m najstaranniej, czyli nad lini czola i na tzw. zakolach.

Czy ten tonik jest konkretnie na porost czy na co innego a ma takie dzia豉nie? Ile kosztuje i gdzie go kupic? Przepraszam za post pod postem nie umiem uzywac wielocytowania
spioch7 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-04-25, 18:32   #1736
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Neril jest na wypadanie i porost w這s闚. Kosztuje dwadzie軼ia par z這tych, dostaniesz go tylko w aptekach. Na Fryzjerskim jest nawet ca造 w徠ek o Garnier Neril.

Co do wielocytowania, pomi璠zy CYTUJ a ODPOWIEDZ masz taka ikonk, klikasz na ni przy ka盥ym z post闚 ktory chcesz zacytowa.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
Stary 2009-04-25, 20:34   #1737
belluci2
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 676

Aggie125 mam pytanko
a czy Neril poczatkowo spowodowa逝 Ciebie wypadanie?

zosta這 80 ...70...60 dni intensywnej pracy

belluci2 jest offline Zg這 do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2009-04-25, 21:12   #1738
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez belluci2 Poka wiadomo嗆
Aggie125 mam pytanko
a czy Neril poczatkowo spowodowa逝 Ciebie wypadanie?
Nie zauwa篡lam Z tym, 瞠 ja nie mam problem闚 z wypadaniem. Oczywi軼ie zostaje troch w這sow na palcach, kiedy sie wciera tonik w sk鏎 g這wy, ale nadmiernego wypadania niet

Stary 2009-04-25, 21:13   #1739
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Poka wiadomo嗆
Nie zauwa篡lam Z tym, 瞠 ja nie mam problem闚 z wypadaniem. Oczywi軼ie zostaje troch w這sow na palcach, kiedy sie wciera tonik w sk鏎 g這wy, ale nadmiernego wypadania niet
Jak ja Ci zazdroszcz, u mnie zostaje zawsze gar嗆 w這s闚, ale chyba wiem od czego mi wypadaj.

Stary 2009-04-25, 22:28   #1740
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 648

Uff... przeczyta豉m CAΧ w徠ek Podczepiam si jako, 瞠 strasznie t瘰knie za moimi d逝gimi w這skami Mia豉m w這sy do 這patek, ale przez jaki czas farbowa豉m m鎩 blond na czarno. Zbrzyd mi strasznie, wi璚 chcia豉m si go pozby ju, zaraz, natychmiast... efektem tego jest fryzurka na ch這paka Ehh...

Stosuj waxa (polskiego), rycyn, mgie趾 wzmacniaj帷 radicala, a przedwczoraj sko鎍zy豉m kuracj seboradinu (t w ampu趾ach). Do tego bior Skrzyp Max i.. nic Moje w這ski stoj w miejscu Jeden plus, 瞠 s mi瘯kie i 豉dnie si b造szcz (ale my郵, 瞠 to akurat po farbie, kt鏎 malowa豉m si na 鈍i皻a). Co jeszcze mog do tego zestawu do這篡? I czy w og鏊e jest sens co dok豉da?

Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.