Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-20, 20:54   #1711
karolina1985
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
hmm, trzeba się zagłębić w sprawę
W co konkretnie chcesz się zagłębiać?

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
świetny jest przyjemny w użyciu i ten zapach do tej pory się utrzymuje (od około godziny), tylko jak nałożyłam na gąbkę to jakby się w nią wchłonął i na ciele nic nie zostawało za to nakładany dłonią rewelacja bardzo przyjemnie się nim masowało Oczywiście już nie użyłam żadnego balsamu
Dziękuję za skuszenie jestem bardzo zadowolona
Bardzo się cieszę
Ja w ogóle nie używam gąbki ani myjki, zarówno żel jak i peeling nakładam ręką

Cytat:
Karolina, jaki zapach żelu masz w planach? Ja strasznie żałuję, że wycofali cyprysowy budził mnie do życia swoją świeżością
Jeszcze nie wiem, ale na pewno jakiś cytrusowy Męczę się teraz z Kamilem czekoladowo- miętowym i stwierdzam, że jednak słodkie, ciepłe zapachy w połączeniu z gorącą wodą to nie jest to co mi odpowiada

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 20:54   #1712
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

No, wyrolniczyłam się na dzisiaj. Siedzę teraz z Nanobase na buźce, jutro powinnam mieć gładziutką twarz jak pupka niemowlęcia

Btw, siedziałam i oglądałam teledyski, i obejrzałam Sunrise Simply Red, i jak mi się zatęskniło za latem, słońcem, ciepłym wiaterkiem na skórze Jak ja tęsknie do moich letnich ciuchów, do tych zwiewnych bluzeczek, sukienek, do tych butów Marzę o odkrytycch stopach obutych w czerwone szpilki, albo złote, albo fioletowe, albo w moje kolorowe jak tęcza koturny, albo te brązowe rzemyczkowe, albo japonki Tęsknię do jazdy rowerem nad morze w upalne popołudnie, i do tego świetnego uczucia satysfakcji, gdy dojeżdżam nim na plażę. Tęsknię do tych wypogodzonych, uśmiechniętych, szczęśliwych twarzy mijających mnie ludzi. Tęsknie do zimnego piwa, którym gaszę pragnienie w upalny dzień. I do bogactwa świeżych owoców i warzyw. I do tysiaca innych rzeczy, które mogłabym wymieniać godzinami...
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:04   #1713
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszę
Ja w ogóle nie używam gąbki ani myjki, zarówno żel jak i peeling nakładam ręką
ja się przyzwyczaiłam do gąbki i teraz trudno mi się przestawić mam taką szorstką, antycellulitową
Cytat:
Jeszcze nie wiem, ale na pewno jakiś cytrusowy Męczę się teraz z Kamilem czekoladowo- miętowym i stwierdzam, że jednak słodkie, ciepłe zapachy w połączeniu z gorącą wodą to nie jest to co mi odpowiada
wiem coś o tym podobnie mam z kokosowym żelem.. dodatkowo w kontakcie z wodą nie pachnie jak w butelce..

Yen, też chcę lato
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-01-20 o 21:05
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:05   #1714
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Co 3 dni robiłam częściej raczej się nie powinno, bo skóra się regeneruje. jeżeli chodzi o buzię to raz na tydzień, maksymalnie raz na 5 dni, nie częściej.
Dzięki

Cytat:
W co konkretnie chcesz się zagłębiać?
W Twoje żele pod prysznic

Ja nie wiem, jak się można myć bez myjki/gąbki , ja nie potrafię

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
No, wyrolniczyłam się na dzisiaj. Siedzę teraz z Nanobase na buźce, jutro powinnam mieć gładziutką twarz jak pupka niemowlęcia

Btw, siedziałam i oglądałam teledyski, i obejrzałam Sunrise Simply Red, i jak mi się zatęskniło za latem, słońcem, ciepłym wiaterkiem na skórze Jak ja tęsknie do moich letnich ciuchów, do tych zwiewnych bluzeczek, sukienek, do tych butów Marzę o odkrytycch stopach obutych w czerwone szpilki, albo złote, albo fioletowe, albo w moje kolorowe jak tęcza koturny, albo te brązowe rzemyczkowe, albo japonki Tęsknię do jazdy rowerem nad morze w upalne popołudnie, i do tego świetnego uczucia satysfakcji, gdy dojeżdżam nim na plażę. Tęsknię do tych wypogodzonych, uśmiechniętych, szczęśliwych twarzy mijających mnie ludzi. Tęsknie do zimnego piwa, którym gaszę pragnienie w upalny dzień. I do bogactwa świeżych owoców i warzyw. I do tysiaca innych rzeczy, które mogłabym wymieniać godzinami...
Yen, idealnie to opisałaś Mi też już tęskno do wiosny i lata, ale pocieszam się tym, że już bliżej niż dalej

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2009-01-20 o 21:07
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:30   #1715
rzyrafka
Zakorzenienie

a ja nie wiem jak można się myć gąbką/myjką

ech, włażę tu od czasu do czasu i tak w sumei nie mam co napisać
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:34   #1716
zizou
Zakorzenienie

zrobilam porzadek w bielizniarce i... znalazlam buty, jeszcze z metka. zapomnialam, ze je mam welurkowe, brazowe baletki, kupione rok temu na przecenie w P&B
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:35   #1717
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Zmobilizowałyście mnie i też sie rolniczę - na włosach Wax, na twarzy kwasik z Avonu, a potem siakieś maseczki, zaraz sobie wymoczę stópki Siedzę sobie sama w domu i się tym bardzo cieszę, rzadko mam okazję być całkiem sama, aż powiedziałam TZtowi że dzisiaj mnie nie ma bo się zajmę sobą w końcu
Ja się wczoraj tylko częściowo wyrolniczyłam, wiec ciąg dalszy nastąpi za chwilkę. Niestety, ale ostatnio ciężko mi znaleźć choćby jeden dzień w tygodniu, żeby się tak wyrolniczyć od A do Z. Muszę wszystko na raty robić

Cytat:
Jeszcze manikiur bym sobie strzeliła, ale musze najpierw doprowadzić do porządku paznokcie. A właśnie, chciałam sie zapytać, czy uzywała któreś z Was utwardzacza InstaDri z Sally Hansen? Zawsze miałam mocne paznokcie, nie łamały sie i nie rozdwajały, a ostatnio zaczeły mi sie masakrycznie rozdwajać, normalnie odchodzą płatami I nie wiem, czy to od InstaDri (wcześniej nie uzywałam), czy od nowego lakieru Miała któraś cosik takiego kiedyś?
Mam ten specyfik, używam już chyba z rok i nie zauważyłam, żeby pazury rozdwajał A od dawien dawna nie używam NT i dalej mam raczej mocne.

Cytat:
A, i kupiłam wczoraj te kolczyki z Orsaya, czekały na mnie cały dzień i nie potrafiłam się im oprzeć. Coś mi się od życia należy za tego zęba, o!
A jakie, pochwal się. Orsay daleko ode mnie, więc mam pewność, że i tak mnie nie skusisz i mogę oglądać czy czytać bezpiecznie

Cytat:
Ja nie wiem, jak się można myć bez myjki/gąbki , ja nie potrafię
Też nie umiałam, ale się naumiałam I teraz jak pomyślę, ile w takich myjkach czy gąbkach gromadzi się bakterii, to aż mi się coś robi...

Cytat:
Yen, idealnie to opisałaś Mi też już tęskno do wiosny i lata, ale pocieszam się tym, że już bliżej niż dalej
Ano bliżej, bliżej Wczoraj jak tak cieplej było, to aż delikatnie czuć było nadchodzącą wiosnę w powietrzu I mimo iż lubię zimę, lubię też te pierwsze wiosenne dni, te długo oczekiwanie wiosenne dni i powoli też zaczynam tęsknić.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-20, 21:35   #1718
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
a ja nie wiem jak można się myć gąbką/myjką

ech, włażę tu od czasu do czasu i tak w sumei nie mam co napisać
nie wiem czuję się bardziej umyta jak takim szorstkim wynalazkiem się wyszoruję no i chroni przed cellulitem
a myjka to fajny pieniacz, a ja pianę wprost kocham przyjemnie mi

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Też nie umiałam, ale się naumiałam I teraz jak pomyślę, ile w takich myjkach czy gąbkach gromadzi się bakterii, to aż mi się coś robi...
Często wymieniane nie są takie straszne
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-01-20 o 21:37
Stary 2009-01-20, 21:38   #1719
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
zrobilam porzadek w bielizniarce i... znalazlam buty, jeszcze z metka. zapomnialam, ze je mam welurkowe, brazowe baletki, kupione rok temu na przecenie w P&B
szkoda, że podczas porządków nie znajduję w szafkach złotówek odłożonych na gorsze czasy bardzo by mnie takie znaleziska cieszyły
Stary 2009-01-20, 21:43   #1720
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
szkoda, że podczas porządków nie znajduję w szafkach złotówek odłożonych na gorsze czasy bardzo by mnie takie znaleziska cieszyły
ja takie skarby znajduje w ksiazkach... robie sobie z banknotow zakladki, pozniej o tym zapominam nie sa to wysokie sumy, ale milo sie je pozniej znajduje
Stary 2009-01-21, 07:23   #1721
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
nie wiem czuję się bardziej umyta jak takim szorstkim wynalazkiem się wyszoruję no i chroni przed cellulitem
a myjka to fajny pieniacz, a ja pianę wprost kocham przyjemnie mi
Ja mam tak samo Też mam ten zdzierak, uwielbiam się nią szorować, od razu skóra się poprawia , krązenie i w ogóle
Cytat:
Często wymieniane nie są takie straszne
A jak często powinno się wymieniać ?

Ja chce już trochę wolnego, chce się wysypiać, nie martwić się , że muszę gdzieś lecieć/czegoś się nauczyć/coś napisać Ostatnio w ogóle nie mogę się wyspać, mimo że śpię ile należy, budzę się nieprzypomna.

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2009-01-21 o 07:28
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-21, 07:34   #1722
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja też nigdy nie używam żadnych gąbek ani myjek chociaż mam jedną i może dziś jej użyję, też lubię pianę
I dziś chyba ta myjka pójdzie w ruch
I żelu zużywa się na pewno mniej w ten sposób
A co do zapachów to ja lubię i te orzeźwiające i te słodkie - czekoladowomiętowego Kamila uwielbiam mmmm

I też chciałabym już lato, wtedy życie nabiera innego wymiaru, dni są długie, chce się więcej i jest tak fajnie ciepło
I dużo słońca, i pyszne owoce, arbuzy i ogródki letnie i można piwkować do nocy
Stary 2009-01-21, 07:54   #1723
isa666
Zakorzenienie

Hej, ledwo dziś do pracy dojechałam, bo ten nowy bus mi uciekł Jeździ trochę jednak za wsześnie i chyba się pospieszyłam z tą radością, że będę mieć łatwiejszy dojazd

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
I jak obcinasz, na krótko tak jak mówiłaś?
Jeszcze nie wiem, ale chyba nie. Postaram się podciąć końce i może fryzjerka mi doradzi czy dałoby się jakiś ciemny blond nałożyć żeby odrosty mi się tak w oczy nie rzucały, ale też jednocześnie nie chcę też znów zniszczyć włosów farobowaniem i trochę się waham co zrobić
Stary 2009-01-21, 08:51   #1724
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hej, ledwo dziś do pracy dojechałam, bo ten nowy bus mi uciekł Jeździ trochę jednak za wsześnie i chyba się pospieszyłam z tą radością, że będę mieć łatwiejszy dojazd
Jeszcze nie wiem, ale chyba nie. Postaram się podciąć końce i może fryzjerka mi doradzi czy dałoby się jakiś ciemny blond nałożyć żeby odrosty mi się tak w oczy nie rzucały, ale też jednocześnie nie chcę też znów zniszczyć włosów farobowaniem i trochę się waham co zrobić
Współczuję z dojazdem też kilka lat dojeżdzałam do szkoły i rozumiem, akie to uciążliwe. Może warto by pomyśleć o samochodzie?

A co do włosów to może jakiś delikatny krem koloryzujący? Żeby tylko wyrównać kolor na długości.
Stary 2009-01-21, 08:54   #1725
isa666
Zakorzenienie

aante_e na autko mnie nie stać narazie a z dojazdami jestem przyzwyczajona już, bo ja na wsi mieszkam i wszędzie muszę dojeżdżać od dziecka

Nad włosami pomyślę, narazie nie mam nawet czasu do fryzjerki iść.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-21, 09:14   #1726
Organzza
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego wszystkim Agnieszkom z naszego wątku
wprawdzie Rzyrafka dziś nie obchodzi imienin, ale z racji dostania życzeń może będzie mogła kupić sobie jakiś prezent z tej okazji

(mogłaby mi któraś wysłać na PW numer do Snow?)
Cytat:
A jak często powinno się wymieniać ?
właściwie nie wiem, nie stosuję się do ścisłych terminów ja wymieniam średnio co 1,5-2 miesiące

Cytat:
biedulka i tak źle i tak niedobrze..
Double with me?
Stary 2009-01-21, 09:28   #1727
isa666
Zakorzenienie

Dołączam do życzeń dla wszyskich Agnieszek a dużo ich w naszym wątku

Ninko dam radę, wiosna idzie to mi się będzie łatwiej wstawało, bo rano już widniej jest i cieplej
Stary 2009-01-21, 10:02   #1728
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
no i wróciłam wzięłam waniliowo-pomarańczowy na spróbowanie jak się spodoba dokupię czekoladowy. Marcepan niezbyt lubię, więc myślę, że i ten zapach by mnie mógł zniechęcić do używania
Też zrobiłam takie założenie, po czekoladowy wróciłam po 2 dniach i już nie było ani jednego. A teraz odwykuję...

Cytat:
A właśnie, chciałam sie zapytać, czy uzywała któreś z Was utwardzacza InstaDri z Sally Hansen? Zawsze miałam mocne paznokcie, nie łamały sie i nie rozdwajały, a ostatnio zaczeły mi sie masakrycznie rozdwajać, normalnie odchodzą płatami I nie wiem, czy to od InstaDri (wcześniej nie uzywałam), czy od nowego lakieru Miała któraś cosik takiego kiedyś?
Ja mam ten utwardzacz i nic mi się nie dzieje z paznokciami. Używam regularnie od ponad miesiąca.

Cytat:
Ja też chcę lato. Jak cudownie byłoby chodzić bez kurtki... W słoneczku...

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Mi też się coś robi, dlatego nigby nie używam gąbek.

Mam potworny poranek. Obudził mnie listonosz z moją książką do egzaminu. W dodatku muszę siedzieć naczczo, bo idę zbadać krew dziś. Tylko czekam, aż TŻ wstanie, bo obiecał mnie zawieźć, a nie miałam jeszcze sumienia go obudzić. Pewnie i tak ma wyłączony telefon.

Chciałabym jakieś nowe fajne malowidło.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 11:06   #1729
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja też byłam w YR i kupiłam sobie krem z seri Pure Calmille na dzień - jaki on ma prześliczny zapach i taką masełkową konsystencję
I maseczkę winogronową

I dostałam 15 próbek kosmetyków wyszczuplająco - antycellulitowych

Teraz idę spać a potem bedem sie rolniczyć

Yennefer aż nie mogę czytać o tym Twoim bólu
Mam nadzieję że to szybko zniknie i wrócisz do zdrowia

True ale super że fasolka zdrowo się rozwija
pogłaskaj ją ode mnie

Ice, trzymam kciuki za Ciebie bardzo bardzo mocno !!
Ja kiedys bardzo lubiłam zapach kremów rumiankowych z YR, ale jakiś czas temu wąchnęłam i mi się zapachy poprzestawiały i już mi się nie podoba..

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ta "nowa" sieć tak, ale jak to wyglada ze strony "starej". Bo ja tez bym chiala zmienic, dlatego pytam

aaaa ... ja przeczytałam, że w lutym

Ale miałam dziś głupi dzień w pracy, każdy do kazdego mial pretensje o wszystko. Pracuje pół roku a wymagają ode mnie takiej orientacji w temacie jakbym pracowała tyle co inne osoby (czyli 15 i 30 lat ).
No ale poskarżyłam sie już odpowiedniej osobie, usłyszałam dużo miłych i wspierających slów i mi lepiej
Stara sieć to może Ci naskoczyć - kończy się umowa, masz święte prawo nie podpisac następnej więc nie ma tu problemu
Hosenko, skoro do Ciebie isę zwracają w tylu sprawach, to znaczy, że masz autorytet
Cytat:
Położyłam się na chwilę o przed 17.00 i obudziłam się o 20.00
Znów nie będę mogła zasnąć do 1.00

True ale się cieszę, że z fasolinką wszystko w porządku Ale ten czas leci
Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie podwójnie
O, ja też prawie codziennie mam ochotę się położyć zaraz po przyjściu z pracy
Z fasolą muszę się udać na usg żeby wiedzeić na 100%, że wszystko ok
Cytat:
True, ja też się przyłaczam do pozdrowień i życzeń, i cieszę się, że póki co wszystko z dzidzią dobrze

Cytat:
Moja koleżanka dokonała podobnego odkrycia późną jesienią odkryła, że zeszłej zimy kupiła kozaki, niestety po roku okazały się juz za ciasne w łydce więc nie mogła ich założyć i musiała kupić kolejne a nawet raz ich nie włożyła.
Cytat:
Ja chce już trochę wolnego, chce się wysypiać, nie martwić się , że muszę gdzieś lecieć/czegoś się nauczyć/coś napisać Ostatnio w ogóle nie mogę się wyspać, mimo że śpię ile należy, budzę się nieprzypomna.
Sters nie pozwala Ci się pożądnie wyspać biedactwo

Ice o 11 jeszcze na czczo?! padłabym z głodu ... mam nadzieję, że wyniki będą bardzo dobre

Edytowane przez truheart
Czas edycji: 2009-01-21 o 11:10
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-21, 11:38   #1730
Hosenka*
Zakorzenienie

Witam

Isa, ja też sie wybieram do fryzjera. Końcówki mam zniszczone - nie pamietam kiedy mi się wcześniej rozdwajały to chyba pierwszy raz Standardowo - podetnę trochę z cieniowaniem. Jjutro piwko, pojutrze piwko więc chyba musze sie dzis zebrać

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 12:23   #1731
isa666
Zakorzenienie

A ja muszę w piątek jechać do dziekanatu odebrać indeks a tak mi się nie chce... Nienawidzę dziekanatów

W ogóle nudzi mi się znów w robocie, siedzimy i plotkujemy, bo nie mamy co robić
Stary 2009-01-21, 12:38   #1732
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle nudzi mi się znów w robocie, siedzimy i plotkujemy, bo nie mamy co robić
Ja tez się dziś nie przemęczam
Stary 2009-01-21, 12:41   #1733
zizou
Zakorzenienie

wygladam jakby mnie piorun trzasnal
umylam rano wlosy, zaczelam i suszyc i... suszarka mi sie spalila wobec tego zarzucilam na leb czapke ale dzis jest tak cieplo, ze zwoje mi sie chyba zagotowaly. no ale nie mgolam jej zdjac bo wlosy cale mokre. jak ich nie podsusze lekko to w ogole nie chca sie ukladac, sa sztywne i sianowate, stercza - kazdy w inna strone do tego nie zalatwilam dzisiaj nic z tego, co mialam w planach
Stary 2009-01-21, 12:50   #1734
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
wygladam jakby mnie piorun trzasnal
umylam rano wlosy, zaczelam i suszyc i... suszarka mi sie spalila wobec tego zarzucilam na leb czapke ale dzis jest tak cieplo, ze zwoje mi sie chyba zagotowaly. no ale nie mgolam jej zdjac bo wlosy cale mokre. jak ich nie podsusze lekko to w ogole nie chca sie ukladac, sa sztywne i sianowate, stercza - kazdy w inna strone do tego nie zalatwilam dzisiaj nic z tego, co mialam w planach
Uuuu, a upiać/podpiąć się ich jakoś nie da?

TZ ma w sobote urodziny i podjęłam się szaleńczego planu pieczenia mu tortu. Czy któraś z Was zna przepis na jakiś łatwy, z gwarancją powodzenia?
Stary 2009-01-21, 12:52   #1735
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Uuuu, a upiać/podpiąć się ich jakoś nie da?

TZ ma w sobote urodziny i podjęłam się szaleńczego planu pieczenia mu tortu. Czy któraś z Was zna przepis na jakiś łatwy, z gwarancją powodzenia?
mam spiete a i tak wygladaja jak gniazdo os

ja na specjalne okazje robie tego torta: http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/O...late-cake.html
zawsze wychodzi i jest prosty w przygotowaniu
Stary 2009-01-21, 13:04   #1736
sleepy
Zakorzenienie

aż mi się ciasta zachciało

przed chwilą skończyłam pranie swoich pędzli, trochę to trwało... prawie jak rytuał
Stary 2009-01-21, 13:11   #1737
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
mam spiete a i tak wygladaja jak gniazdo os

ja na specjalne okazje robie tego torta: http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/O...late-cake.html
zawsze wychodzi i jest prosty w przygotowaniu
O dziękuję czekolada to to, co Tygryski lubią najbardziej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-21, 13:15   #1738
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
O dziękuję czekolada to to, co Tygryski lubią najbardziej
pycha jest i bajecznie prosty, tylko z pieczeniem plackow jest troche roboty, bo na dwie tury trzeba to rozlozyc [mam jedna tortownice ]. ja jeszcze lubie blaty nasaczyc nalewka wisniowa, a w mase wcisnac wisienki z tejze nalewki
Stary 2009-01-21, 13:25   #1739
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
pycha jest i bajecznie prosty, tylko z pieczeniem plackow jest troche roboty, bo na dwie tury trzeba to rozlozyc [mam jedna tortownice ]. ja jeszcze lubie blaty nasaczyc nalewka wisniowa, a w mase wcisnac wisienki z tejze nalewki
Mmm...! Upiekę go w sobotę rano, ale jutro juz pojadę kupić składniki to poszukam takich ładnych kwiatków jak na zdjęciu i musze kupić jakąkolwiek tortownicę, bo nie posiadam jeszcze żadnej polecacie takie z teflonowym środkiem czy takie zwykłe, metalowe?
Stary 2009-01-21, 13:36   #1740
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Mmm...! Upiekę go w sobotę rano, ale jutro juz pojadę kupić składniki to poszukam takich ładnych kwiatków jak na zdjęciu i musze kupić jakąkolwiek tortownicę, bo nie posiadam jeszcze żadnej polecacie takie z teflonowym środkiem czy takie zwykłe, metalowe?
ja mam taka zwykla, metalowa. na taka teflonowa szkoda mi kasy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości