![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
Ja używam zakrętki od pudru sypkiego Inglota.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
A jak coś Ci zostanie to odsypujesz z powrotem?
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Raczkowanie
|
a ja z przykrością stwierdzam że mam zniechęcenie, ogólną beznadzieję i nie wierzę juz że dotrze do mnie cokolwiek. Dalej nie przyszła duża paczka z 13.02 - pomijam full kit z 24.02 który większości już przyszedł ......dalej nic. napisałam maila z prośbą o numery przesyłek żeby zapytać chociaż i niestety cisza - nie odpisują. Sto razy sprawdziłam adres.
Uwielbiam minerały które kupiłam zresztą na próbę na allegro. I wychodzi niestety na to że muszę znowu tam kupić następne. Faa - strasznie zazdroszczę ![]() Już nawet VAT zdzierżę, pofrunę zapłacić .....masakra po prostu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Wysypuje malutko i dosypuje ewentualnie, więc nic raczej mi nie zostaje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba z 1,5 miesiąca czekałam, ale paczka wtedy przeszła przez UC.
![]() |
#1718 |
Organizatorka
|
Ja tez 1,5msc raz czekalam, raz mi zaginęła
Cwos, jak chcesz to mozesz zamowic na moj adres na swoje nazwisko i odebrac na mojej poczcie(tylko musisz osobiscie), bo odpukac od paru miesiecy piorunujaco szybko mi idzie wsjo |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1720 |
Organizatorka
|
Faa bardzo dobre zdjecia, powinnam Cie wziac z aparatem do mojej skrzyneczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Raczkowanie
|
wielkie dzięki Kochane za podtrzymanie na duchu...
Pastereczko - biję pokłony ... poczekam na odpowiedź z EDM ... jak się okaże że zaginęły w polskich czeluściach to pewnie skorzystam ![]() baaardzo dziękuję !!!!!!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1723 |
Raczkowanie
|
Cwos, to jedziemy na tym samych wózku
![]() Ja czekam na mojego Full PC Kit'a prawie 31 dni roboczych (zamawiany 4 lutego) i do tej pory nic ![]() Napisałam już pod koniec zeszłego tygodnia do EDM maila, ale do tej pory nic (dziś powtórzyłam wiadomość):/ Nie dość, że sporo kasy mi wcięło to jeszcze z paletki golden globes na którą miałam smaka nici ;/ PS Czy ja na pewno piszę pod dobry adres?? - shipping@everydayminerals .com Kurczę, może nie tam powinnam i dlatego nie odpisują tyle:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisałam w niedziele, odpisali rano (ich) w poniedziałek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Raczkowanie
|
Mi też dziś odpisali - wyślą nowego skunksa i przepraszają za felerny model - aż chcialam dopytać czy kitu próbek by nie dorzucili (skoro i tak wysyłają) ale się powstrzymałam
![]() uzależniam się od widoku szarych paczuszek...
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1728 |
Raczkowanie
|
pisałam pod thanks@everydayminerals.c om
odpisali i podali numery przesyłek co by sprawdzić lokalną pocztę. jutro zadzwonię .. chilipepper - łączę się w bólu i pokornie czekamy ![]() Edytowane przez cwos Czas edycji: 2009-03-18 o 20:40 Powód: komentarz |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Raczkowanie
|
No właśnie tu mnie strasznie za każdym razem zaskakują - bo przecież nie muszą nam wierzyć na słowo że paczki nierejestrowane giną, że pędzla nie szarpałam za włosie (nie wiem po co...) itp. Tylko dbają o te klientki z tak odległej i "dzikiej" Polski. I dzięki temu zakochują się w nich kolejne i wydają ciężko zarobione kryzysowe złotówki
![]() A nawet gdyby nie odesłali mi tego skunksa to dalej bym ich kochała i zamawiała kolejne próbki ![]() To już nasi rodzimi producenci zawsze mają tysiąc powodów żeby nam udowodnić że ot nasza wina że coś się zepsuło - kiedyś się dowiedziałam że to że pasek w sandałach się urwał to wina tego...że go zapięłam a potem biegłam! ![]()
Edytowane przez avalonka Czas edycji: 2009-03-18 o 20:40 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
Oooo, a propos paczek zagranicznych - powtórzę, co napisałam w wątku CS:
Otóż jak paczka zagraniczna dotrze tylko do Polski automatycznie jest wciągana na rejestr, gdzie jest zapisywany jej numer (zawsze mają numery, to tylko u nas taka bieda), kraj wysłania i urząd oddawczy - czyli poczta, na której odbieracie swoje przesyłki. I ta rejestracja ciągnie się za przesyłką do odbioru. W razie gdyby paczka nie dotarła - na swojej poczcie, gdzie powinno się odebrać paczkę, należy złożyć najzwyklejszą reklamację z następujacymi informacjami: -numer przesyłki - w razie paczek sklep zawsze go ma na naklejce z nadania -data wysyłki -kraj wysyłki. Wtedy urząd pocztowy uzgadnia z Urzędem Wymiany Zagranicznej (czy jakoś tak), czy taka przesyłka u nas widnieje i gdzie. No i po rejestrze lecą i sprawdzają. Nie muszę chyba nadmieniać, że dane do reklamacji trzeba wydębić od sklepu... Informacje sprawdzone i podane przez moją ukochaną mamusię, pracownika Poczty Polskiej ![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Organizatorka
|
Gabs buziaki dla mamy- wyjasnienie trzebaby chyba podpiac wyzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
patrze na allegro pudry EDM ale zwykle bywaja jasne kolorki a ja mam ciemna karnacje i nie wiem jaki kolor mam kupic?
znalazlam takie,ale jakos podejrzanie tanie... http://www.allegro.pl/item585223876_...olory_edm.html
#1734 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Gabs, i wszystko jasne
![]()
#1735 |
Zadomowienie
|
Eee, że co? Bo wiem, że z tymi paczkami są setki problemów, a tak jeśli tylko do Polski trafi to jest do odszukania. A co do czasu docierania - no cóż, czasem potrafią wędrować po Polsce.
A może pisać do tych sklepów żeby nam pisali numery przesyłek w opcji standardowej? W końcu by się ugięli...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Podpięte.
![]()
#1738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A mama poszła zrobić awanturę kobiecie, która te ankietę wysłała, ze nie życzę sobie wykorzystywania moich danych osobowych. Czasem czuję się, że jakby mi coś zaginęło to by szukali nawet w zakamarkach nikomu nie znanych. Aczkolwiek fakt, Poczcie nie bardzo nalezy ufać, ale to inna historia. Żeby nie było tak OT-opowo - czekam na sample, tak mnie Cathy nakręciła na Sparkle Beige, że chyba bedę musiała kolejne zamówić... Grrr... edit: O ja głupia, przecież w tych samplach wzięłam Sparkle Beige... Ale chryja, jakbym nie sprawdziła ![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! Edytowane przez gabs Czas edycji: 2009-03-18 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Wtajemniczenie
|
Wrzucam na wymiankowy puff jar z kaolinem sunlight, jakby co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.