|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
My też pojedziemy po koszulę i kamizelkę jutro i w niedzielę (jak nie znajdziemy jutro).
Przy okazji pojedziemy po kosze wiklinowe na słodycze na podziękowanie dla rodziców, no i może przy okazji nakupimy tych słodkości ![]()
#1712 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To na bank ze stresu ![]() Cytat:
![]() A ja chciałabym się Wam dzisiaj pochwalić prototypem moich zaproszeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Wam się podobają? Oczywiście jak już dorwę kalkę i będę już miała kompletne to też wrzucę ![]() Dzisiaj zrobiłam też przebieżkę po salonach ślubnych i mam już jeden z całkiem fajnymi sukniami na oku... No ale tak jak wcześniej już pisałam do przymiarek trzeba zgłosić się jakieś 3 miesiące przed ślubem więc mam jeszcze trochę czasu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo tak, ja tez .. mam juz dosc wstawania codziennie o 5 rano by umyc te kudełki swoje...
![]() |
#1714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cena podana za tort jest chyba z kosmosu ![]()
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2009-03-27 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo ładna!!!!!!!!!!1 Cytat:
Oj co to za epidemia? Dziewczyny! Zdrowia zyczę! Cytat:
Cytat:
A mi sie humor popsuł - musze zapłacic 235 zł do skarbówki ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zadomowienie
|
anuulaa mi się podoba taka piosenka:
http://www.wrzuta.pl/audio/cRKyXXe4NF/dzieki_wam
![]() |
#1717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja wróciłam własnie z pokazu oriflame, podania cery i wyszło mi niby że mam cerę odwodnioną ! suchą i wrażliwą ![]() odwodnioną i suchą to pewnie przez te wszystkie pyły, gipsy przy remoncie hiii Od razu dziewczyny namawiały mnie żebym konsultantką została hii a juz juz a avonie jestem ;p może i dla konkurencji pracowac ;p |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
czesc wam
![]() mialam dzisiaj przymairke i jestem wniebowzieta, suknia jest idealna, rozmiar wszystko super ( balam sie ze przytylam i bedzie trzeba robic poprawki) ale troszke schudlam ibabeczki mi po pol centymetra z kazdej strony zweza, no i bolerko ktore wyglada jak skarbek cudenko bedzie zwezane w ramionkach a tak to wszystko gra wplacilam nastepne 500 zl i 9 kwietnia mam odbior.. jest jedno ale.. przy pierwszej przymiarce wydawalo mi sie ze suknia jest ciut wezsza na dole, tzn ma 3 kola ale jak dzisiaj zaloyla mi ta halke z kolami, do tego nasteona jakas halke z tiulem no i na to suknie 3 warstwowa to wydaje mi sie troche szeroka na dole.. i tz sie zastanawia czy nie bedziemy tanczyc 0,5 metra od siebie heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jednej wydaje mi sie ze poszlo fantastycznie oby dobrze kochana ! na jednej zamula i ogolnie 5 min i do domu a na drugiej to ponad 30 min siedzialam i gadalam z gosciami to z media expert ![]() dzieki laski za komentarze !! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a Ty docelowo bedziesz miała osobno halke ? jak tak, to sobie wybierzesz mniejsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam wszywanych kol do sukni, mam nakladana halke z kolami, na to halke z atlasem jakby i dopiero na to suknia idzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2009-03-27 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mam nadzieje ze jak pojade na moja to wyjde z usmiechem a nie placzem ;p Moze to tylko takie wrazenie ze jest za duza, ale jesli naprawde Ci to nie pasuje to po prosty popros o halke z mniejszym kolem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 9 kwietnia przy odbiorze moge wtedy poprosic o mniejsza halke?czy za pozno by bylo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po drugie wydaje mi sie ze przy odbiorze bedzie za pozno na zmiane halki, bo na innej halce suknia moze sie inaczej (tzn nie ladnie) ulozyc. Ja tez po przyjedzie z zamawiania sukni zaczelam marudzic, ze moze to zle zamowilam, moze inna koronka, inna halka.... ale przeszlo mi to i mysle ze tak bedzie OK jak za pierwszym razem powiedzialam. Pamietaj zpierwsze wybory, czesto sa tymi najlepszymi!! skoro chcialas miec suknie na 3 kolach to tak ma byc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
katunia problem w tym, ze sama nie wiem na ilu kolach chcialam
poprostu jak mialam ta pierwsza przymiarke , kiedy to pani mnie miezyla wydawalo mi sie ze ona nie jest taka szeroka.. moze tez teraz misie teak wydaje bo jest nowiusienka, swiezutka i moze jak ja zawiesze w szafei (opierajac spodem by sie nie rozciagla) to wtedy ona sie ulezy... teraz to juz sama nie wiem, zwariuje chyba daj maila wysle ci fotke, sama ocenisz.. z tym, ze to jest fotka z grudnia.. i suknia byla wtedy za duza, a dzisiaj fotek nie robilam |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
agus - na prv wyslalam Ci maila !
moja suknia chociaz na jednym kole to tez bedzie szeroka na dole, bo bedzie miala jedno na dole szerokie koło. TZ chcial zeby suknia byla duza (tak zeby mogl sie pod nia schowac hiii ) Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-03-27 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
masakra
ja dzisiaj miałam dzień jedzenia szok najpierw frytki z sosem czosnkowym sobie zrobiliśmy z tż-tem na obiad a wieczorem gofry zrobiliśmy masakra zjadłam 3 z bitą śmietaną, czekoladą i owocami no nie wiem co się ze mną dzieje to chyba przez @ bo się zbliża i znowu odchudzanie szlag trafił ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak sa gofry to zadna dieta nie jest wazna ![]() Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-03-27 o 23:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Piękna słoneczna pogoda (w końcu!).
#1732 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() ![]()
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sporo gofrów ![]() ale dzisiaj już pas mówię ! ![]() pogoda ładna u nas pochmurnie troszku dzisiaj mamy 1 grill koniarzy ![]() i później skoki ![]() ciekawe jak moja niunia spiszę się na skokach dzisiaj
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Strippi a jaką dietę stosujesz no i ile już Ci się udało zrzucić
![]() ![]()
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Wtajemniczenie
|
hej dziołszki
Ja wczoraj dogadałam się z babka odemnie z sali i menu będę wybierać 9 maja, byłam wczoraj też w cukierni mniej więcej wiem jaki tort chcem zaraz jak znajdę zdjęcie to wam wkleje , bedzie bananowo- wiśniowy podobno bardzo pyszny wszczyscy mi tak mowią że jak zamawiam u nich to tylko ten smak aha u mnie chyba ciepło ale słońca nie ma ![]() EDIT: http://www.braciajanusz.pl/ taki chcem jak wejdziecie w galerie to będzie zdjęcie 8 ale czaderski jest 13 tort u mnie będzie tylko w innym kolorze te kwiatki ja płacę za kilo tortu 31.90 zł a bedę miec 14 kilo
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-03-28 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pewno ze stresu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
schudłam dopiero 6 kg chciałabym jeszcze z 10 mam 3,5 miesiąca jakbym na miesiąc schudła po 4 kg to by się udało no ale jedząc tak jak wczoraj to masakra ja ograniczylam jedzenie nie jem chleba bialego zero ziemniakow , makaronu zero slodyczy fast foodow nie sole i nie uzywam wiele przypraw duzo wody herbaty zielonej i czerwonej chlebek wasa warzywa owoce chude mieso bialy chudy ser
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
miesiąc
ale zawsze mi tyle schodzi czasami więcej bo na początku to woda sama
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.