Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-27, 19:02   #1711
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

My też pojedziemy po koszulę i kamizelkę jutro i w niedzielę (jak nie znajdziemy jutro).
Przy okazji pojedziemy po kosze wiklinowe na słodycze na podziękowanie dla rodziców, no i może przy okazji nakupimy tych słodkości

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 19:17   #1712
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Czy planujecie robic jakieś dedykacje na swoim weselu???
Chodzi mi o zadedykowanie np. piosenki dla męża, przyjaciela, z okazji urodzin koleżanki, rocznicy ślubu itp. Ja planuje wykonać coś osobiście dla męża i dla przyjaciela, tylko jeszcze nie mam pomysłu za bardzo co
Moja baardzo dobra koleżanka i jej mąż maja pierwszą rocznicę ślubu akurat w nasze poprawiny i tak sobie pomyślałam, że zadedykujemy im piosenkę, którą mieli na pierwszy taniec

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
dziewczyny....
okres mi się spóźnia.
To na bank ze stresu

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam się pochwalić, że wczoraj kupiliśmy gajerek.Tak stalowy, ciemny grafit, z delikatnym połyskiem.
Kamizelki i całej reszty nie kupiliśmy bo był mały wybór, ale najważniejsze, że gajerek jest
No to super...Mój Tż jest tak wysoki, że na niego to jedynie szyty

A ja chciałabym się Wam dzisiaj pochwalić prototypem moich zaproszeń Nie są jeszcze skończone bo nie ma ani kokardki ani kalki. Chcieliśmy dziś kupić kalkę w hurtowni papierniczej ale niestety zabrakło Ma być dopiero w następnym tygodniu No ale ogólny zarys już jest no i to wytłaczanie...Moim zdaniem wyszło bardzo fajnie Myślałam, że będzie to bardzo czasochłonne ale wytłoczenie jednego zdjęcia zajęło mi ok 15 min więc nie jest tak źle

Jak Wam się podobają? Oczywiście jak już dorwę kalkę i będę już miała kompletne to też wrzucę

Dzisiaj zrobiłam też przebieżkę po salonach ślubnych i mam już jeden z całkiem fajnymi sukniami na oku... No ale tak jak wcześniej już pisałam do przymiarek trzeba zgłosić się jakieś 3 miesiące przed ślubem więc mam jeszcze trochę czasu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (135,0 KB, 51 załadowań)
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 19:56   #1713
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez soofka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ponad 1000 zł za tort dla 60 osób to dużo? Wczoraj menadżerka z knajpy przysłała nam propozycje menu. Wygląda super tylko ceny już nie są takie super Będziemy to teraz modyfikować.
to bardzo duzo my taka cene bedziemy placic za tort dla 160 osob wiec ......

Cytat:
ja też marzę, żeby już ściąć włosy...
ooo tak, ja tez .. mam juz dosc wstawania codziennie o 5 rano by umyc te kudełki swoje...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 20:02   #1714
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Moja baardzo dobra koleżanka i jej mąż maja pierwszą rocznicę ślubu akurat w nasze poprawiny i tak sobie pomyślałam, że zadedykujemy im piosenkę, którą mieli na pierwszy taniec

A ja chciałabym się Wam dzisiaj pochwalić prototypem moich zaproszeń Nie są jeszcze skończone bo nie ma ani kokardki ani kalki. Chcieliśmy dziś kupić kalkę w hurtowni papierniczej ale niestety zabrakło Ma być dopiero w następnym tygodniu No ale ogólny zarys już jest no i to wytłaczanie...Moim zdaniem wyszło bardzo fajnie Myślałam, że będzie to bardzo czasochłonne ale wytłoczenie jednego zdjęcia zajęło mi ok 15 min więc nie jest tak źle
Jak Wam się podobają? Oczywiście jak już dorwę kalkę i będę już miała kompletne to też wrzucę
Te wytłaczanki wyglądają bardzo ładnie. Ja bym tylko "odeszła" troszku od krawędzi z wytłaczanką w głąb kartki, żeby ją bardziej uwidocznić. Życzę Ci wytrwałości - ja robiłam swoje zaproszenia i muszę się przyznać, że jak zrobiłam tak z połowę, to miałam mały kryzys formy ale później przeszedł

Cena podana za tort jest chyba z kosmosu Ja rozumiem, że tort można zbajerować, ale w Krakowie gdzie przebywam w cukierni cena za kg to 35-55 zł, więc te 1000 to wychodzi za tort 20 kg.

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2009-03-27 o 20:07
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 20:03   #1715
eseska
Zakorzenienie

Cześć!
Cytat:
Dziewczyny...czy wasze Szanowne Mamy rozglądają się już za kreacjami na Wasz ślub ??? Moja mama już się zamartwia w co się ubierze Wasze mamy mają już jakiś pomysł, czy ubiorą się w suknie, garsonki ?
moja mama ma zamiar rozgądać sie po świetach bo wtedy powinno być juz więcej. Do kościoła chce garsonke a potem kiecke!

Cytat:
Domu nie będę przystrajać jakoś specjalnie - tylko balony wokół drzwi i na lampkach przed domem, no i na ogrodzeniu trpchę.
A ja jakaś dziwna jestem bo wcale nie chce klatki schodowej przystrajać

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A to jest moja suknia
So o niej myślicie??
Bardzo ładna!!!!!!!!!!1

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Ja tez idę na boso,bo mam sandałki
strippi sliczne wloskija po prostu kocham grzywkipowiedz mi czy do slubu zapuscisz ja troche czy bedziesz miec tak na prosto?Bo ja teraz zapuszczam swoją i juz dostaje na glowenie dosc ze zle sie czuje bez niej to jeszcze sie nie uklada.A wszyscy mi odradzaja grzywke do slubu a mnie sie tak podoba
ja tez juz marze by obciąc włosy! Ale jestem dzielna i jeszcze zapuszczam! wkurzaja mnie bo sie wcale nie układają!
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry
gardlo mnie boli, czuje sie zmeczona, cos mnie pobiera...
Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Bierze mnie coś, gardło mnie boli... Katar mam...
Oj co to za epidemia? Dziewczyny! Zdrowia zyczę!

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
My nie chcemy "Cudownych rodziców mam", ładny utwór ale to jest strasznie oklepane, na każdym weselu to jest, za to chcemy co innego. No właśnie, czy któraś z Was ma gdzieś zapisane inne piosenki dla rodziców?? Kiedyś kiedyś były podawana, a teraz ja nie mogę znależć ich:/
My początkowo też chcielismy inny utwór , ale moja mama gdzieś przypadkowo sie wygadała ze ona bardzo lubi "Cudownych rodziców" inna historia ze ryczy na niej, także zostaniem przy tej. Jak to ma byc piosenka dla rodziców to niech maja to co lubia!
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
mam do Was pytanie: ślubuję 11 lipca, 11 kwietnia (Wielka Sobota) będa równo 3 miesiace. Gdybym wzięła dokumenty z mojej parafi przed Świętami 8-9 kwietnia to czy w dniu ślubu one nie będa ważne? Czerwcowe- lipcowe panny młode- kiedy idziecie spisać protokół ?
Generalnie to przed samymi świetami odradzam pójście! Księza wtedy raczej zajęci sie , zmęczeni spowiedziami i moga być niemili. Może lepiej odłożyc to na zaraz po swietach? My tak robimy. Bo równe 3 mies jest dzisiaj to ja metryke wybrałam, Tz jeszcze nie (bo u nas 3 miechy ważna) ale spisanie protokołu odłozymy na po świetach!

A mi sie humor popsuł - musze zapłacic 235 zł do skarbówki bo mi jakies koszty w 2 miejscach pracy policzyli. Jakbym teraz mało wydatków miała, ale cóż zrobić!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 20:14   #1716
motley
Zadomowienie

anuulaa mi się podoba taka piosenka:
http://www.wrzuta.pl/audio/cRKyXXe4NF/dzieki_wam

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 20:27   #1717
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość

Dzisiaj zrobiłam też przebieżkę po salonach ślubnych i mam już jeden z całkiem fajnymi sukniami na oku... No ale tak jak wcześniej już pisałam do przymiarek trzeba zgłosić się jakieś 3 miesiące przed ślubem więc mam jeszcze trochę czasu
bardzo ładne, zycze wytrwałości i robieniu

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
to bardzo duzo my taka cene bedziemy placic za tort dla 160 osob wiec ......
zgadzam sie cena jak dla mnie z kosmosu

A ja wróciłam własnie z pokazu oriflame, podania cery i wyszło mi niby że mam cerę odwodnioną ! suchą i wrażliwą
odwodnioną i suchą to pewnie przez te wszystkie pyły, gipsy przy remoncie hiii Od razu dziewczyny namawiały mnie żebym konsultantką została hii a juz juz a avonie jestem ;p może i dla konkurencji pracowac ;p
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-27, 20:45   #1718
agus87
Zakorzenienie

czesc wam

mialam dzisiaj przymairke i jestem wniebowzieta, suknia jest idealna, rozmiar wszystko super ( balam sie ze przytylam i bedzie trzeba robic poprawki) ale troszke schudlam ibabeczki mi po pol centymetra z kazdej strony zweza, no i bolerko ktore wyglada jak skarbek cudenko bedzie zwezane w ramionkach
a tak to wszystko gra
wplacilam nastepne 500 zl i 9 kwietnia mam odbior..
jest jedno ale..

przy pierwszej przymiarce wydawalo mi sie ze suknia jest ciut wezsza na dole, tzn ma 3 kola ale jak dzisiaj zaloyla mi ta halke z kolami, do tego nasteona jakas halke z tiulem no i na to suknie 3 warstwowa to wydaje mi sie troche szeroka na dole.. i tz sie zastanawia czy nie bedziemy tanczyc 0,5 metra od siebie heh
Stary 2009-03-27, 21:07   #1719
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

strippi ładne włosy
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
strippi ja tez chyba obetnę tą moją grzywkę
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

strippi - slicznie ! Grzywka bardzo ladna.
Tez chcialam sobie zrobic grzywke, ale za pozno juz bylo zeby ryzykowac ze moglaby nie odrosnac do slubu jakby mi nie pasowala
Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądasz i Pasja również
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

super wloski i piekny kon.. a jak rozmowy?
rozmowy chyba ok

na jednej wydaje mi sie ze poszlo fantastycznie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Świetnie zdrowe włoski masz, a jak poszły rozmowy??
oby dobrze kochana !
na jednej zamula i ogolnie 5 min i do domu

a na drugiej to ponad 30 min siedzialam i gadalam z gosciami
to z media expert

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

fajnie, masz takie lśniące włosy
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

strippi ładna fryzurka tak na marginesie to masz piekne włosy

dzieki laski za komentarze !!
Stary 2009-03-27, 21:35   #1720
kabimba
Raczkowanie

Cytat:
przy pierwszej przymiarce wydawalo mi sie ze suknia jest ciut wezsza na dole, tzn ma 3 kola ale jak dzisiaj zaloyla mi ta halke z kolami, do tego nasteona jakas halke z tiulem no i na to suknie 3 warstwowa to wydaje mi sie troche szeroka na dole.. i tz sie zastanawia czy nie bedziemy tanczyc 0,5 metra od siebie heh
ale to chyba zalezy od tego jaka halke sie dostało do przymiarki, (u mnie to pozniej te druty wszyja w sukienke, tylko ciekawe jak szeroko)
a Ty docelowo bedziesz miała osobno halke ? jak tak, to sobie wybierzesz mniejsza
kabimba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 21:41   #1721
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
ale to chyba zalezy od tego jaka halke sie dostało do przymiarki, (u mnie to pozniej te druty wszyja w sukienke, tylko ciekawe jak szeroko)
a Ty docelowo bedziesz miała osobno halke ? jak tak, to sobie wybierzesz mniejsza
ja nie mam wszywanych kol do sukni, mam nakladana halke z kolami, na to halke z atlasem jakby i dopiero na to suknia idzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-27, 21:45   #1722
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2009-03-27 o 21:46
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 21:47   #1723
Zakorzenienie

Cytat:
czesc wam

mialam dzisiaj przymairke i jestem wniebowzieta, suknia jest idealna, rozmiar wszystko super ( balam sie ze przytylam i bedzie trzeba robic poprawki) ale troszke schudlam ibabeczki mi po pol centymetra z kazdej strony zweza, no i bolerko ktore wyglada jak skarbek cudenko bedzie zwezane w ramionkach
a tak to wszystko gra
jest jedno ale..

To fajnie ze jestes zadowolona z przymiarki
ja tez mam nadzieje ze jak pojade na moja to wyjde z usmiechem a nie placzem ;p
Moze to tylko takie wrazenie ze jest za duza, ale jesli naprawde Ci to nie pasuje to po prosty popros o halke z mniejszym kolem.
Stary 2009-03-27, 21:53   #1724
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
To fajnie ze jestes zadowolona z przymiarki
ja tez mam nadzieje ze jak pojade na moja to wyjde z usmiechem a nie placzem ;p
Moze to tylko takie wrazenie ze jest za duza, ale jesli naprawde Ci to nie pasuje to po prosty popros o halke z mniejszym kolem.
szczerze? sama nie wiem czy jest za duzo czy co, wydziwiam juz chyab, nie wiem sama... wystraszyla mnie mysl, ze bedzie nam ciezko walca angielskiego zatanczyc...

a 9 kwietnia przy odbiorze moge wtedy poprosic o mniejsza halke?czy za pozno by bylo?
Stary 2009-03-27, 21:58   #1725
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze? sama nie wiem czy jest za duzo czy co, wydziwiam juz chyab, nie wiem sama... wystraszyla mnie mysl, ze bedzie nam ciezko walca angielskiego zatanczyc...

a 9 kwietnia przy odbiorze moge wtedy poprosic o mniejsza halke?czy za pozno by bylo?
Moim zdaniem po pierwszee - na pewno nie bedzie za duza, w koncu to ma byc SUKNIA a nie sukienka
a po drugie wydaje mi sie ze przy odbiorze bedzie za pozno na zmiane halki, bo na innej halce suknia moze sie inaczej (tzn nie ladnie) ulozyc.
Ja tez po przyjedzie z zamawiania sukni zaczelam marudzic, ze moze to zle zamowilam, moze inna koronka, inna halka.... ale przeszlo mi to i mysle ze tak bedzie OK jak za pierwszym razem powiedzialam. Pamietaj zpierwsze wybory, czesto sa tymi najlepszymi!! skoro chcialas miec suknie na 3 kolach to tak ma byc
Stary 2009-03-27, 21:59   #1726
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 22:02   #1727
agus87
Zakorzenienie

katunia problem w tym, ze sama nie wiem na ilu kolach chcialam
poprostu jak mialam ta pierwsza przymiarke , kiedy to pani mnie miezyla wydawalo mi sie ze ona nie jest taka szeroka..
moze tez teraz misie teak wydaje bo jest nowiusienka, swiezutka i moze jak ja zawiesze w szafei (opierajac spodem by sie nie rozciagla) to wtedy ona sie ulezy...
teraz to juz sama nie wiem, zwariuje chyba
daj maila wysle ci fotke, sama ocenisz..
z tym, ze to jest fotka z grudnia..
i suknia byla wtedy za duza, a dzisiaj fotek nie robilam
Stary 2009-03-27, 22:24   #1728
Zakorzenienie

agus - na prv wyslalam Ci maila !

moja suknia chociaz na jednym kole to tez bedzie szeroka na dole, bo bedzie miala jedno na dole szerokie koło.
TZ chcial zeby suknia byla duza (tak zeby mogl sie pod nia schowac hiii )

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-03-27 o 22:26
Stary 2009-03-27, 23:10   #1729
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

masakra
ja dzisiaj miałam dzień jedzenia szok

najpierw frytki z sosem czosnkowym sobie zrobiliśmy z tż-tem na obiad

a wieczorem gofry zrobiliśmy
masakra
zjadłam 3 z bitą śmietaną, czekoladą i owocami

no nie wiem co się ze mną dzieje
to chyba przez @ bo się zbliża

i znowu odchudzanie szlag trafił

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-27, 23:28   #1730
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
masakra
ja dzisiaj miałam dzień jedzenia szok

najpierw frytki z sosem czosnkowym sobie zrobiliśmy z tż-tem na obiad

a wieczorem gofry zrobiliśmy
masakra
zjadłam 3 z bitą śmietaną, czekoladą i owocami

no nie wiem co się ze mną dzieje
to chyba przez @ bo się zbliża

i znowu odchudzanie szlag trafił
mniammmmm - gofry smaki robisz ;p
jak sa gofry to zadna dieta nie jest wazna

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-03-27 o 23:37
Stary 2009-03-28, 07:55   #1731
azzis
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

Piękna słoneczna pogoda (w końcu!).

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 07:58   #1732
dekoderka
Raczkowanie

Dzień doberek Poczułam wiosne i zrobiłam sobie dzisiaj wagary w szkole
Stary 2009-03-28, 08:32   #1733
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
mniammmmm - gofry smaki robisz ;p
jak sa gofry to zadna dieta nie jest wazna
hehe jeszcze zostało mi połowę miski ciasta
i sporo gofrów haha

ale dzisiaj już pas mówię !

pogoda ładna
u nas pochmurnie troszku

dzisiaj mamy 1 grill koniarzy
i później skoki
ciekawe jak moja niunia spiszę się na skokach dzisiaj
Stary 2009-03-28, 08:36   #1734
kaska87
Zakorzenienie

Strippi a jaką dietę stosujesz no i ile już Ci się udało zrzucić ja też mam problem bo ważę 63kg a dążę do 55-56 a jakoś ciężko mi to idzie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 08:38   #1735
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
katunia problem w tym, ze sama nie wiem na ilu kolach chcialam
poprostu jak mialam ta pierwsza przymiarke , kiedy to pani mnie miezyla wydawalo mi sie ze ona nie jest taka szeroka..
moze tez teraz misie teak wydaje bo jest nowiusienka, swiezutka i moze jak ja zawiesze w szafei (opierajac spodem by sie nie rozciagla) to wtedy ona sie ulezy...
teraz to juz sama nie wiem, zwariuje chyba
daj maila wysle ci fotke, sama ocenisz..
z tym, ze to jest fotka z grudnia..
i suknia byla wtedy za duza, a dzisiaj fotek nie robilam
Wiesz ja mysle ze faktycznie ta suknia jest nowa i inaczej sie uklada niz ta ktora mierzylas.W koncu tamta niejedno przeszlaAle dla spokoju ,przeszlabym sie na Twoim miejscu do tego salonu i zmierzyla suknię z inną halką.Moja suknia zupelnie inaczej wyglada jak zalozy się halkę na kole a inaczej jak halkę w literkę A.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 08:43   #1736
kasiaher
Wtajemniczenie

hej dziołszki
Ja wczoraj dogadałam się z babka odemnie z sali i menu będę wybierać 9 maja, byłam wczoraj też w cukierni mniej więcej wiem jaki tort chcem zaraz jak znajdę zdjęcie to wam wkleje , bedzie bananowo- wiśniowy podobno bardzo pyszny wszczyscy mi tak mowią że jak zamawiam u nich to tylko ten smak
aha u mnie chyba ciepło ale słońca nie ma

EDIT:
http://www.braciajanusz.pl/
taki chcem

jak wejdziecie w galerie to będzie zdjęcie 8 ale czaderski jest 13 tort
u mnie będzie tylko w innym kolorze te kwiatki
ja płacę za kilo tortu 31.90 zł a bedę miec 14 kilo

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-03-28 o 08:52
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 08:57   #1737
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha - tydzien temu tez zrobilismuy z TZtem wycieczke do agaty i ikei pewnie w katowicach bylas ? Fajne mebelki sa tam. U nas tez na razie zgoda odnosnie mebli, a niedlugo bedzie trzeba je kupowac, za jakies dwa miesiace
tak w katowicach je ogladalismy jak pojechalismy na 17 to wrocilismy po 22 tragedia ale przynajmniej sobie pomarzyliśmy troche

Cytat:
Cześć
Czy planujecie robic jakieś dedykacje na swoim weselu???
Chodzi mi o zadedykowanie np. piosenki dla męża, przyjaciela, z okazji urodzin koleżanki, rocznicy ślubu itp. Ja planuje wykonać coś osobiście dla męża i dla przyjaciela, tylko jeszcze nie mam pomysłu za bardzo co
ja napewno dla babci, dla rodzicow i chrzestnych, ale zastanawiam sie tez oczy niezadedykowac cegos przyjaciolom.. ale to tylko takie luzne mysli.. ale TY koniecznie musisz osobiscie cos zaspiewac

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Nowy krok do rumby wczoraj nauczony, także krok do paso i salsa

Bierze mnie coś, gardło mnie boli... Katar mam...
a my wczoraj uczylismy sie Quick stepa niejestesmy standardowacami ale jakos nam fajnie szlo

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Dla mnie nie ma znaczenia, czy oklepane, czy nie. Najwazniejsze są słowa w tej piosence. Nie słyszłam o innej równie pięknej .[COLOR=Silver]
ja tez tak uwazam, to ulubiona piosenka mojej mamy i chce zrobic jej ta przyjemnosc, a slowa sa piekne..

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Ale ja nie widze, problemu, dlaczego dziewczyny zanczycie od tyłu. Najpierw idzie się do ksiedza, z aktem chrztu i tyle. Wtedy on mówi co dokładnie jakie dokumenty mu donieść i spokój. Ja po spisaniu protokołu wszystkie dokumenty mam mu dostarczyć tydzień przed slubem. Nie wiem dlaczego takie zamieszanie robisz wokół tego tematu. Załatw protokół z księdzem , a potem samo się potoczy... Wszystkiego nie załatwi sie z ksiedzem podczas jednego spotkania.
u nas na drzwiach kancelarii jest duza kartka gdzie jest wypisane WSZYSTKO to co trzeba przyniesc na spisywanie protokolu.. i zalatwia sie wszystko na jednym spotkaniu... tzn idziesz i zapisujesz sie na mse ale to z rok przed slubem a max 3 miesiace przynosisz to wszytko co jest wypisane i dostajesz kartki na spowiedz i zapowiedzi do kosciola 2 jesli jestesmy 2 innyh i tyle.. nietrzeba chodzic po trzy razy.. a potem w dniu slubu albo dzien przed zanosisz to do ksiedza

Cytat:
Napisane przez mysia7a Pokaż wiadomość
Ja natomiast wczoraj wyruszyłam na polowanie bucików... w Maximusie Bardzo duży wybór... I obeszłam tylko hale D Bo reszty nie zdążyłam

Szukałam takich bucików:
http://bucikowo.pl/p/pl/125/girl15+white.html
http://bucikowo.pl/p/pl/1066/wd+moma10+white.html

I znalazłam Tyle, że.. żółte Ale były takie wygodne.. więc muszę się wybrać jeszcze raz.. Tylko tym razem poświęcić caaały dzień
piekne sa te 2 .. bardzo mi sie podobaja

Cytat:
dziewczyny....
okres mi się spóźnia.
pewno ze stresu glowa do gory;d

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Dzis kupiłam garnitur na komunie chrzesnicy doradzcie mi jakie dodatki do niego prosze bo nie mam na reszte pomysłu, głownie chodzi mi o bluzke bo nie wiem jaką . Garnitur jest szary z brazowa nitką tworzaca krateczke. torebke biore kopertówke czarna ze srebrna klamerka buty baleriny na 3cm obcasiku czarne, tylko ta bluzka kłopot nie chce typowej koszuli myslalam o czyms ze stójka ale tu w irlandii wszystko takie pstrokate ciezko cokolwiek dobrac a na allegro znalazłam taka bluzke. Macie może jakies pomysły??
swietny garnitur. i mysle ze ta bluska by pasowala

Cytat:
czesc wam

a tak to wszystko gra
jest jedno ale..

ja jak zamawialam sukienke to tez wydawala mi sie za duza - jak abazur na tych kolach dlatego sciagnelam halke i teraz mam na przymiarce ustalic jkie chce kolo tzn jak szerokie czy wogole rezygnuje i mam tylko halke... wiec moze ty sie przejdz i zapytaj czy mozesz zieryc na innej szerokosci kola bo sie martwisz..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-28, 08:59   #1738
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Strippi a jaką dietę stosujesz no i ile już Ci się udało zrzucić ja też mam problem bo ważę 63kg a dążę do 55-56 a jakoś ciężko mi to idzie

schudłam dopiero 6 kg
chciałabym jeszcze z 10

mam 3,5 miesiąca

jakbym na miesiąc schudła po 4 kg to by się udało

no ale jedząc tak jak wczoraj to masakra

ja ograniczylam jedzenie
nie jem chleba bialego
zero ziemniakow , makaronu
zero slodyczy
fast foodow
nie sole i nie uzywam wiele przypraw

duzo wody
herbaty zielonej i czerwonej
chlebek wasa
warzywa
owoce
chude mieso
bialy chudy ser
Stary 2009-03-28, 09:13   #1739
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
schudłam dopiero 6 kg
chciałabym jeszcze z 10

mam 3,5 miesiąca

jakbym na miesiąc schudła po 4 kg to by się udało

no ale jedząc tak jak wczoraj to masakra

ja ograniczylam jedzenie
nie jem chleba bialego
zero ziemniakow , makaronu
zero slodyczy
fast foodow
nie sole i nie uzywam wiele przypraw

duzo wody
herbaty zielonej i czerwonej
chlebek wasa
warzywa
owoce
chude mieso
bialy chudy ser
czyli jemy podobnie a ile Ci zajęło zrzucenie tych 6kg

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 09:20   #1740
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
czyli jemy podobnie a ile Ci zajęło zrzucenie tych 6kg
miesiąc
ale zawsze mi tyle schodzi
czasami więcej
bo na początku to woda sama

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości