|
|
#1711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
Czyli jednak lepiej będzie jak przetestuję najpierwCytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-13 o 17:31 |
||
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda z nas widzi problem przez pryzmat własnych doświadczeń i wyobrażeń i stąd rozbieżne rady Ale przecież im więcej propozycji, tym większa szansa,że znajdzie się tam i ta właściwa
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To straszne co napisalaś, ja nie słyszalam o tym pożarze, bo od paru dni nie oglądałam wiadomości ani nie siedzialam w Internecie, ale domyślam sie, że to był horror. Zwlaszcza, że część z tych ludzi znalaś osobiście... Hecate, ja nie uważam, aby spotkanie z eksem i jego nową dziewczyną było czymś złym. W końcu nie spotykacie się we dwójkę na intymnej kolacyjce przy świecach, on zaprasza Cię razem z Simonem i w dodatku idzie razem ze swoją dziewczyną. Widze tu raczej próbę nawiązania normalnych ludzkich stosunkow po rozstaniu, ale Simon najwyraxniej ma z tym problem. Nie ustępowałabym tutaj Simonowi, chłopak powinien sie nauczyć walczyć z nieuzasadnioną zazdrością. Nastepnym razem będzie afera, bo ekspedient w sklepie miło się do Ciebie usmiechnie.
|
|
#1714 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a o tragedii słyszałam.....straszne to ![]() A tak poza tym to wyszalałam się za wszystkie czasy i przy okazji chyba zatrułam piwem
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko - pozwolilas mi na to spojrzec z nieco innej strony. Pomysle nad tym...
Ale ja bardziej przychylam sie do liberalniejszego podejscia do stosunkow pozniejszych. Nie jestem skonczona sciera zeby ewentualne niepowodzenia w obecnym zwiazku rozladowywac w wyrze z bylym... No bo tak sie nie robi - ani sobie!! ani obecnemu, ani bylemu sie w glowie nie miesza, ani dziewczynie bylego nie wbija sie noza w plecy. Jest tez zwyczajny ludzki odruch - ja nie mam ochoty na intymne zblizenia z bylym... jakbym miala to bylby obecnym. To jest zazdrosc o przeszlosc. Pytalam - zrobilam cos? moze nieswiadomie dalam jakis powod. Odpowiedz - nie. Ja akceptuje, ze Si nie ma ochoty na spotkania w czworke i udawania swietnej zabawy. Moj byly tez musi zaakceptowac to i zastanowic sie nad swoim zachowaniem w stosunku do niego (a ma sie nad czym zastanawiac). Wiec ta kwestie uwazam za zamknieta. Moje stosunki po wyprowadzce zamierzam utrzymac na neutralnym poziomie. Nie chce wyjsc na walnieta obecna i ranic Simona ani na nawiedzona byla i wkurzac Nowa eksa. Nie zamierzam jednak ustapic i zerwac wszelakie kontakty, bo poprostu znam siebie i wiem, ze granic nie przekrocze. Przeszlosci nie zmienie i nawet nie chcialabym. Jestem tym kim jestem a przeszlosc mnie uksztaltowala. Gothic - potworna tragedia.... |
|
|
|
#1716 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Hecate! musicie po prostu pogadać. Mówisz ze to jego pierwszy poważny związek, a ty-kobieta po przejściach
. To zrozumiałe że on czuje sie zagubiony i woli dmuchać na zimne. Pizesz ze nie wynika to z jego charakteru- i to utwierdza mnie w przekonaniu ze jak mu wszystko wyjaśnisz, i on przekona sie że czas mija i "nic sie nie dzieje"podejrzanego, to mu przejdzie. Ale jesli ulegniej to on sie moze rozbestwić. Oczywiście rozumiem ze kontakty macie zamiar mieć sporadyczne ![]() Gothic! widziałam w TV- to straszne, wyobrażam sobie jak musisz sie czuc ,zwłaszcza ze znałaś tych ludzi. Ja byłam w szoku jak dowiedziałam sie ze zmarła kolezanka z roku-aktorka...a w sumie znałam ją raczej z widzenia....
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-13 o 20:34 |
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, ze sporadyczne.
My z bylym mamy dni, ze jest ok ale miewamy takie, ze mamy ochote sie napierdzielac patelniami. Wiec nie przesadzalabym dla wlasnego zdrowia psychicznego. No i ostanio rozmawiam z bylym ja 'a zakochany jestes w swojej dziewczynie?' on 'nie' ja 'ja sie widzisz zakochalam...' on 'nie zakochalas sie.' ja 'no zakochalam.'
|
|
|
|
#1718 |
|
BAN stały
|
Pożar pożarem, ale żeby znowu robić wielką szopkę i żałobę narodową, odwoływać imprezy i cudować. Ostatnio żałoba robi się modna w Polsce. To, że na drogach ginie więcej ludzi to ok, nikogo nie rusza, a tak to trzeba się pokazać..
|
|
|
|
#1719 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nawet najgorszemu wrogowi nie życze śmierci poprzez spalenie się żywcem... ![]() jedna śmierć to tragedia... a tylu ludzi, w tym sześcioro dzieci... ![]() pomyśleć że jeszcze wczoraj rozmawiałam z chłopakiem który dziś już nie żyje...
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... nieśmiało zaglądam do was życząc wam wiele ciepła, dużo szczęścia i miłości no i co najważniejsze spełnienia marzeń. Mam mało czasu dla siebie, praca mnie pochłonęła ale o Was pamiętam
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porażka.
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche empatii. |
|
|
|
|
#1724 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A wpisałam się, bo po prostu widzę, że o tym toczy się rozmowa
Edytowane przez kukimonster Czas edycji: 2009-04-13 o 21:21 |
|
|
|
|
#1725 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
Nie wiem, może ja za dużo już śmierci widziałam i jestem pod tym względem znieczulona, a dodatkowo żadna z ofiar nie była mi bliska i nie portafię przeżywać tak tej tragedii, ale rozumiem i nie dziwię się, że dla Ciebie, osoby, która ofiary znała bliżej bądź dalej, ta cała sytuacja może być szokiem.
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-04-13 o 21:24 |
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wstyd ci? Imprezy były, są i będą. Ktoś stracił rodzinę, rodziców, może dziecko. Naprawdę zastanów się nad tym, co wypisujesz.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm... razi mnie pisanie w taki sposob o smierci, potwornej zreszta smierci... A co do ludzi ginacych na drogach, mysle, ze KTOS placze... Rodziny ofiar placza. |
|
|
|
|
#1729 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ależ powiedz ![]() Więc dlaczego w tym przypadku ma płakać cała Polska? Edytowane przez kukimonster Czas edycji: 2009-04-13 o 21:40 |
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne... jeśli sie nie domyślasz, to trudno.
Przyszłaś chyba po to, aby troszke ludzi sprowokowac, tak?
|
#1731 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Napiszę tylko-zamilcz i wstydu sobie oszczędź...
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1732 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie... bo się toczy rozmowa... a już okoliczności nie łaska przyswoić... mam nadzieje, że po prostu brak Ci taktu a nie serca, choć dla mnie to obojga... żal... |
|
|
|
|
#1733 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nieładnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Siedzę sobie przy piwku, sam Wprowadziłem się do siostry na te parę dni, wczoraj i przedwczoraj poimprezowałem trochę z kumplami, ale humor jakiś niespecjalny ![]() Dzisiaj dowiedziałem się, że nie żyje mąż znajomej (siostra jest chrzestną jej córki), był dwa lata starszy ode mnie Nie dość, że dziewczyna miała całe życie pod górkę, to jeszcze to...Z sobą samym też mi źle
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
I nie rozumiem tej psychozy.To jest forum i wyrażam swoje zdanie. Boli Cię, że jest inne od Twojego? Cytat:
Edytowane przez kukimonster Czas edycji: 2009-04-13 o 21:46 |
||
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie akceptuję popisywania się polegającego na kompletnym braku taktu, z którym mówisz o pewnych dośc trudnych i bolesnych rzeczach. Pewne opinie mozna ując w inne słowa.
|
|
#1736 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
gryxiu ![]()
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-13 o 21:49 |
|
|
|
|
#1737 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Gryksie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1738 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1739 |
|
never say no to panda
|
jejkuś, ale nie kłóćcie się
![]() są dwa skrajnie różne punkty widzenia i nikt nie odpuści, a wzajemne ubliżanie i kłótnia do niczego sensownego nie doprowadzą
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr, masz rację, ale Ty potrafiłaś przedstawic swój odmienny punkt widzenia taktownie i kulturalnie. A kukimonster od razu zirytowala ludzi.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

Czyli jednak lepiej będzie jak przetestuję najpierw
. To zrozumiałe że on czuje sie zagubiony i woli dmuchać na zimne. Pizesz ze nie wynika to z jego charakteru- i to utwierdza mnie w przekonaniu ze jak mu wszystko wyjaśnisz, i on przekona sie że czas mija i "nic sie nie dzieje"podejrzanego, to mu przejdzie. Ale jesli ulegniej to on sie moze rozbestwić. Oczywiście rozumiem ze kontakty macie zamiar mieć sporadyczne
'no zakochalam.'

Nieładnie