|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
hahahahha ;* Kocham cię Daaciaa;D
ps. nie mów dziewczynom ile kg zaraz mi przybedzie ;D
#1712 |
Marudziara
|
Jak wam kochane mija świętowanie ?
Ja już się objadłam ,teraz relaks przed kompem z kieliszkiem w łapce ![]()
#1713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
beze mnie bedziesz piła ? :| ![]()
![]() |
#1714 |
Marudziara
|
#1715 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziewczyny! widziałam naszą lilyblack, a nawet przerabiałam jej zdjęcia dwa! ![]() bym się przyłączyła, ale bardziej mi w głowie: film, chipsy, tymbark, cola, babskie plotki ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- mwahaha. wiecie, co? nie lubię alkoholu. nie smakuje mi. mam to po mamie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zadomowienie
|
pędzę kochanie <3 ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
tylko nie pokazuj! ![]()
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
No dziewczyny to czas na Impresss
![]() ![]() oczywiście myślami bede przy Was hehe ![]() uciekam na dżingo Bango ![]() miłego dnia;]
#1718 |
Zadomowienie
|
i znów zostałam sama ?
![]() ahahaha. faza z nuty ; chcę tak bardzo *******ić się z Tobą, przeszla mi na kręcić, kręcić, uwodzić i nęcić ;D aahahahah ;D kocham wes gejuuuuchy <3
#1719 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry ;*
Wpadłam tylko na chwilę, życzyć Wam wesołyh świąt *;*;*;*;*. Byłam w szpitalu, nie miałam jak pisać ![]() ![]() Jutro już będę tu normalnie ![]() Tęskniłam ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Kurczę ale za Wami tęskniłam!
![]() ![]() Skończyłam czytać wszystkie części Twilight i wróciłam ![]() Mam nadzieję, że nie będziecie na mnie krzyczeć.. ![]() Dodałam trochę opisów na opisowym, teraz tylko przyszłam się przywitać i muszę zmykać, bo podobnie jak Madzia, mam gości.. ![]() Więc do jutra moje Skarby ![]() Wesołych Świąt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
oo nareszcie ;* no tylko spróbuj nie wpaść tu jutro to ohhh, nie chcę byc w twojej skórze! :PP też teskniłam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1722 |
Raczkowanie
|
U mnie nadal pada deszczyk. oglądałam tv nawet nie ma jak iść na spacerek jakiś bu ;(
![]() Jest tu ktoś, wszyscy chyba mają gości.. Idę oglądać "Labirynt Fauna" później zajrzę ![]() _______________ wiesz brakuje mi twojego zdjęcia na tapecie, i spojrzenia,jak bym była ostatnią dziewczyną na świecie, kilku ludzi,chwil,czystych jak kryształ... nic nie było
wtedy takie brudne,jak dzisiaj... Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-12 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Raczkowanie
|
A mi się właśnie zebrało na słuchanie starych piosenek Republiki
![]() Swietne ;D Swięta spokojnie i szybko :/ Nie długo znowu szkołaaaaa ![]() ![]() ![]() A Wy widzę świętujecie przy kieliszkach ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- PeeS. Hm .. Powiem Wam szczerze,że też tak bym się chciała z Wami zaprzyjaźnić ;] Może gdybym częściej odwiedzała forum,to by mi się to udało. Muszę nad tym popracowac ^^ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja byłam na solarium w piątek :P i we wtorek idę znów ![]() ![]() Kotku, ja nie jestem pełnoletnia ![]() ![]() ![]() no wpadaj częściej ![]() dziewczyny, jest to pierwszy weekend od miesiąca kiedy z wami jestem ![]() cholerka, za trochę ponad tydzien mam egzaminy, a nic nie umiem :| ![]() a Ty carmenkaa ? uczysz się coś ? ![]()
![]() |
#1725 |
Raczkowanie
|
Lilyblack ja też mam zaraz egzaminy !! ;| W ogóle jakoś glupia jestem i nie mysle o nich ;/ ani się nie uczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Mam ochotę puknąć się w łeb,a i tak dalej tego nie robie ;/ a musze je jakoś dobrze napisać,bo chcę sie dostać do jednego liceum,gdzie musze mieć 135 pnkt ;/ A zadne inne nie wchodzi w rachubę,mam klapki na oczach,i tylko LO 5 .... jak się tam nie dostanę to się chyba odstrzele ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Marudziara
|
Oj i teraz wyjdzie na to że stara babcia rozpija młodzież
![]()
#1727 |
Raczkowanie
|
A młodzieży nie trzeba rozpijać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zadomowienie
|
ale za to jaka kochana babcia ;* Madzia ; ja też sie ucze sie nic. w sumie jescze kapka czasu jest.l w przyszly pon. i wt. nie ide do szkoly, wiec sie poucze troche :P
#1729 | |||||
xoxo
|
Cytat:
bo nie mogą sobie pozwolić, tak jak ładne, żeby zmieniać chłopaków jak rękawiczki jednym słowemj dla brzydkich liczy się jakośc a dla ładnych ilość. a tak na marginesie ładny-brzydki to pojęcie względne ![]() Cytat:
spodni akurat nie mam żadnych z C&A mam dżinsy to są bardzo fajne i miałam jeszcze czarne dżinsy ale sprały się szybo :/ lubię jeszcze kupować w H&M [ale tam trzeba trafić na coś fajnego] Camaieu lubię koszulki i bojówki i w cubusie lubie też kupować Cytat:
Cytat:
![]() tęskniłam ![]() Cytat:
![]() ![]() _______________ byłam w kinie na dzienniku nimfomanki i szczerze polecam bardzo fajny film czytałam wcześniej książkę i jak w każdym filmie jest troche zbierzności ale ogolnie wg mnie świetny film ![]()
![]() |
#1730 |
Marudziara
|
Dziewczynki wiem że to nie to forum ale chciałabym was prosić o opisy o niezdecydowaniu (faceta ) żeby sie nareszcie dowiedzieć o co mu chodzi tak naprawdę bo ja już tracę siły .
Wiem wiem rozmowa będzie napewno ale chciałabym już teraz jakimś fajnym opisem dać mu do myślenia ![]()
#1731 | |
Zakorzenienie
|
przyłączam się ! zostało tam coś jeszcze dla mnie ? ;> Cytat:
![]() ![]() ajj tam, jaką znowu młodzież. pełnoletnia jestem, możemy się zgadać, babeczka ![]()
![]() |
#1732 |
xoxo
|
ja też musze na solarium.
chciałam iśc w środe to moje było zamknięte remont mieli a w drugim długo bym musiała czekać a po reszcie nie chciało mi się latać więc pojechałam do domu i też we wtorek sie wybieram ![]()
#1733 |
Zadomowienie
|
jest ktos
![]()
![]() |
#1734 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze nie.
![]() ale powótrze sobie tylko wzory z fizyki wszystkie. bo na próbnych nie mogłam zrobić zadania bo nie znałam wzoru ![]() i może coś tam z polaka powtórze, o środkach stylistycznych i tych epikach lirykach itd ![]() jaaaa ![]()
#1735 |
Marudziara
|
#1736 |
Rozeznanie
|
Ja nie wiedziałam nawet, że jest nast. część, a co dopiero, że już taka strona :O .
Dajecie dziewczyny xD . A mnie tu dawno nie było . . Kochane moje ;*
![]() |
#1737 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do ciuchów ja ostatnio kupiłam spodnie (pumpy) w stradivariusie. Dałam za nie "tylko" prawie 200 zł xD ale to jest nie wazne ![]() A tak ogolnie to w NY sa fajne bluzki, bielizna i takie dodatki rozne pn. okulary. W bershce tez sa fajne. Mam stamtad jedne spodnie tez. W croppie :P. U mnie w miescie jest kilka firmowych sklepów, ale tych akurat nie ma, bo to jest małe miasteczko. Wiec zawsze jezdze do Opola. A jak tam swieta mijaja? U mnie wczoraj no fajnie było. Nie ma to jak spotkac sie w gronie rodzinnym. ![]() Pozniej pojechałam sobie na impreze, i R. juz na mnie czekał. Na poczatku było bardzooooo fajnie. a potem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Witam w dyngusa . W ogóle nie mam zamiaru wychodzić z domu do 12. Tylko ciekawe kto z psem wyjdzie
![]() ![]() ![]() A Ty Sandra nie przejmuj się R. Po prostu przesadza trochę z zazdrością o Ciebie. Skoro wytłumaczyłaś mu, że to był kuzyn to powinien Ci uwierzyć, a nie kręcić nosem . Co ta zazdrość potrafi z ludźmi robić. Będzie dobrze i idź się połóż spać ![]() no i wstawać śpiochyyy !
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-04-13 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Ja mam dzisiaj zamair nie zostawić z mojego ojca suchej nitki,za to,co zrobił w sobote !!! leżałam sobie na leżaczku w stroju,opalałam się,słonko prażyło,ptaszki śpiewały,kwiatuszki obok pachną,ogólnie RAJ ![]() "Madziu,wolisz,żebym cię oblał tym potwornie zimnym strumieniem wody,czy umyjesz mamusi szyby w aucie... ? <robi slodkie oczka> " jak uslyszałam "umyjesz" ,to już mnie skręcało,więc odpowiedziałam "Wybieram strumień" ... miała przy sobie telefon i ciuchy,wiec pomyślałam sobie,że tego nie zrobi ... Dopuki nie poczułam na sobie silnego,lodowatego strumienia wody ... AHHHH !!!!! Stał i z 10 minut lał mnie tą cholerną wodą ! Ja się zaczęłam drzeć,mama wybiegła bo myślała,że mnie jakiś pies gryzie ... Szok ! Obiecałam mu,że się odwdziecze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Raczkowanie
|
Cześć w Dyngusa ! ;D
Wstawać śpiochy! ![]() ![]() Pisałyście o ciuchach, ja najczęściej robię zakupy w H&M,Clicku,New Yorkerze i Trollu. Moje naj sklepy, wszystko co mam w szafie pochodzi z nich, i jeeszcze żadne spodnie czy bluzka mi się nie przetarły czy podarły ![]() Miłego dnia Wszystkim. ![]() _______________ wiesz brakuje mi twojego zdjęcia na tapecie, i spojrzenia,jak bym była ostatnią dziewczyną na świecie, kilku ludzi,chwil,czystych jak kryształ... nic nie było
wtedy takie brudne,jak dzisiaj... Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-13 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.