Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-28, 09:36   #1711
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

a mnie jeszcze tż w nocy niechcący wyrwał ze snu bo wymyślił sobie że muszę mieć kwiat żywy we włosach na ślubie- i to storczyka no naprawdę ten mój tż przejął się slubem!!! ale w sumie fajnie bo mi też się marzy żywy kwiat we włosach i najlepiej storczyk i bukiet też ze storczykami więc luzik telepatia jakaś z tym tżtem czy jak?? nigdy mu nie mówiłam że chcę storczyka we włosach...

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
byłam na wątku PM2009 i jeju czytałam posta tej dziewczyny Agnieszki, co miała ślub ostatnio i aż mnie coś scisnęło w srodku ale ślicznie wyglądała i jacy zapatrzeni w siebie, no pieknie po prostu pięknie ja też tak już chce, bardzo podobał mi sie jej bukiet a kwiaty na samochodzie mmmm przepiękne
ja też czytałam jejjjj ale super parka- tak na siebie patrzą że aż się buzia śmieje jak się na nich patrzy
Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
a dziś to jakas masakra w ogóle..zamiast iśc do pracy..poszłam do szkoły...na praktyki..bo miałam 2 lekcje prowadzić...wstać na 7 i sie przygotować..a tu o 8 okazuje się że moja nauczycielka się rozchorowała..i mi nie dała znać że nie bede miała lekcji więc..ani praktyk..ani do pracy nie poszłam...ładnie się dzień zapowiada..
to się ciesz że masz dzień wolny
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 14:26   #1712
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wiedziałam!!! wiedzialam wiedzialam wiedzialam!!!! ale jak macie warunki to czemu nie- to takie słodkie zwierzaczki kochane i stworzone do przytulania
na kotki nie trzeba jakis specjalnych warunkow, bo duzo miejsca nie zajmuja a tak sobie pomyslalam, ze Beniu starszy wiekiem moze juz nadawac na troszke innych falach niz taki kociak, wiec przydalby sie drugi kociaczek zeby mogli sie razem bawic w zapasy ojciec na poczatku mocno protestowal, ale poki co wydaje sie, ze udalo nam sie go z mama przekonac

Cytat:
szczególnie ten Kraków po środku będzie dla panny młodej znad morza- Szana jest ze Szczecina czy która to panna młoda?? ktores tu były znad morza...
zawsze to blizej ze Szczecina do Krk niz do Lublina

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi jak jedna wypowiedź np Lusmariji zawiera kilka tematów na które ma odpowiedzieć to jak mam zrobić żeby wyświetlał się fragment wypowiedzi jej potem mój komentarz potem znowu cytat z fragmentem jej wypowiedzi a potem znów mój komentarz itd???

dzielisz sobie wypowiedz na czesci, ktore chcesz skomentowac (reszte kasujesz). na poczatku kazdej czesci musi byc ta formulka z poczatu cytatu [quote tancerka itp] (to sobie najlepiej kopiowac) i kazda taka czesc musi sie konczyc [/ quote] (bez spacji)
a pomiedzy tak wyodrabionymi czesciami wpisujesz swoje odpowiedzi na cytowane fragmenty

kolezanka, ktora jest teraz w Paryzu mi napisala, ze cos kiepska pogoda. miejmy nadzieje, ze Samcia wziela parasol
za to u mnie pogoda bajkowa sloneczko fajnie przygrzewa, przy czym nie jest duszno bo powiewa lekki wietrzyk. idealna wiosenna pogoda
mam nadzieje, ze przez weekend tez taka bedzie, bo bym skoczyla gdzies z TZcikiem na rower. a w piatek mam misje specjalna - bede odmalowywac brame wjazdowa do domu na wsi musze jakis starych ciuchow poszukac. przydalby sie taki roboczy kombinezon

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-28 o 14:28
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 14:47   #1713
szana
Zadomowienie

Cytat:
szczególnie ten Kraków po środku będzie dla panny młodej znad morza- Szana jest ze Szczecina czy która to panna młoda?? ktores tu były znad morza...
nie no tż mnie nie puści samej gdzies na drugi koniec Polski do ludzi z internetu a rodzicom to ja już całkiem nie wiem co bym powiedziała... albo teściowa jakby sie mnie po ślubie zapytała po co jade do krakowa- a ja na to że poznałam kogoś, a raczej 20 ktosiów i muszę się z nimi spotkac
tak ja ze Szczecina jestem fajnie,że pamiętasz ale Kraków uwielbiam piękne miasto
ktoś tu za mną tęsknił? nie było mnie tyle dni bo netu nie miałam tata się denerwował i dzwonił do tych naszych dostawców netu i za każdym razem mu móiwli,że nie było zgłoszenia dobrze,że już jest,że to naprawili bo można było czegoś dostać...
Kochane ominęłam coś ciekawego jak mnie nie było? wybaczcie ale wszystkiego nie nadrobię a nie chciała bym czegoś przeoczyć ważnego...
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 14:54   #1714
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
nie było mnie tyle dni bo netu nie miałam tata się denerwował i dzwonił do tych naszych dostawców netu i za każdym razem mu móiwli,że nie było zgłoszenia dobrze,że już jest,że to naprawili bo można było czegoś dostać...
oj tez kiedys mialam takie przezycia. u nas to w ogole sie bylo ciezko dodzwonic, a naprawy trwaly wiecznosc zmienilismy dostawce
teraz mam UPC i odpukac jeszcze nie mialam sytuacji zeby nie bylo netu.
Stary 2009-04-28, 15:22   #1715
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
oj tez kiedys mialam takie przezycia. u nas to w ogole sie bylo ciezko dodzwonic, a naprawy trwaly wiecznosc zmienilismy dostawce
teraz mam UPC i odpukac jeszcze nie mialam sytuacji zeby nie bylo netu.
my właśnie mamy UPC
mam nadzieję,że już się to nie powtórzy.Mój tata jest bardzo spokojnym człowiekiem,opanowanym i na szczęście potrafi rozmawiać dyplomatycznie,po kilku takich rozmowach wkurzył się i tak im dogadał że dziś na szczęście mam już neta
i masz racje -takie przeżycia to tragedia

a jak tam wycieczki rowerowe Lain?
Stary 2009-04-28, 15:27   #1716
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
a mnie jeszcze tż w nocy niechcący wyrwał ze snu bo wymyślił sobie że muszę mieć kwiat żywy we włosach na ślubie- i to storczyka no naprawdę ten mój tż przejął się slubem!!! ale w sumie fajnie bo mi też się marzy żywy kwiat we włosach i najlepiej storczyk i bukiet też ze storczykami więc luzik telepatia jakaś z tym tżtem czy jak?? nigdy mu nie mówiłam że chcę storczyka we włosach...
Jejku tancereczko normalnie Twój TŻ w zaangażowaniu przedślubnym to mnie nawet przebija na łeb na szyję Gdyż nawet nie pomyślałam jeszcze czy chcę kwiatka we włosach ani tym bardziej jaki to ma byc kwiatek

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

za to u mnie pogoda bajkowa sloneczko fajnie przygrzewa, przy czym nie jest duszno bo powiewa lekki wietrzyk. idealna wiosenna pogoda
mam nadzieje, ze przez weekend tez taka bedzie, bo bym skoczyla gdzies z TZcikiem na rower. a w piatek mam misje specjalna - bede odmalowywac brame wjazdowa do domu na wsi musze jakis starych ciuchow poszukac. przydalby sie taki roboczy kombinezon
No u mnie właśnie też jest piękna pogoda i aż mi żal że muszę w mieście siedziec akurat teraz.. Też mam nadzieję że na weekend się ona utrzyma to jakąś wycieczkę się może zorganizuje A grilla to obowiązkowo

Cytat:
tak ja ze Szczecina jestem fajnie,że pamiętasz ale Kraków uwielbiam piękne miasto
ktoś tu za mną tęsknił? nie było mnie tyle dni bo netu nie miałam tata się denerwował i dzwonił do tych naszych dostawców netu i za każdym razem mu móiwli,że nie było zgłoszenia dobrze,że już jest,że to naprawili bo można było czegoś dostać...
Kochane ominęłam coś ciekawego jak mnie nie było? wybaczcie ale wszystkiego nie nadrobię a nie chciała bym czegoś przeoczyć ważnego...
Witamy szana po tej nieobecności.. Ja się właśnie ostatnio zastanawiałam co z Tobą a to wina braku Internetu... Nie wiem czy coś szczególnego było gdyż też jestem średnio na bieżąco..
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 15:28   #1717
tancerka212
Zakorzenienie

o rany ale tu ciiiiiisza... już miałam nadzieję że coś sobie ponadrabiam a tu lipa... ogólnie to wczoraj sobie gardło przeziębiłam i dzisiaj ledwo co mówię.. w ogóle jakoś kiepsko się czuję i boję się zeby to nie rozwinęło się w jakieś poważniejsze przeziebienie bo jakieś dreszcze mam i mnie głowa boli nie mogę się rozchorować i już- koniec kropka.

Szana co tu się ciekawego działo... hmmm... ogólnie jak zwykle Kasia nad dobija swoim suwaczkiem, ale za to jej tż się zabrał za dzwonienie i orgazizowanie wesela. poza tym to Kasia87 i Samoa są podejrzewane o komputerowe ADHD Samoa spędza sobie beztrosko czas w Paryżu. Tż Lain zdobył medal w maratonie ja byłam na weselu w weekend i relację zdałam na gmailu. pozatym podczytujemy panny młode 2009 bo już zaczęły się u nich sypać śluby nawet fotki umieszczają więc jak tu jest cisza to tam jest zawsze co czytac jak mi się coś przypomni to dam znac
Stary 2009-04-28, 15:33   #1718
lain
Zakorzenienie

Cytat:
my właśnie mamy UPC
mam nadzieję,że już się to nie powtórzy.Mój tata jest bardzo spokojnym człowiekiem,opanowanym i na szczęście potrafi rozmawiać dyplomatycznie,po kilku takich rozmowach wkurzył się i tak im dogadał że dziś na szczęście mam już neta
i masz racje -takie przeżycia to tragedia
oo to my z netem z UPC nie mamy zadnych problemow

Cytat:
a jak tam wycieczki rowerowe Lain?
na wycieczki rowerowe to moge sobie pozwalac tylko jak mam wolny weekend. ostatni wolny weekend (i wycieczka rowerowa) byl w Wielkanoc od tego czasu wszystkie weekendy spedzilam na uczelni najblizszy wolny wlasnie sie zbliza dlatego wlasnie planuje wycieczke

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A grilla to obowiązkowo
o tak grilla tez planuje ojciec zrobil gigantyczne zapasy brykietow, wiec nic tylko grillowac
Stary 2009-04-28, 15:33   #1719
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku tancereczko normalnie Twój TŻ w zaangażowaniu przedślubnym to mnie nawet przebija na łeb na szyję Gdyż nawet nie pomyślałam jeszcze czy chcę kwiatka we włosach ani tym bardziej jaki to ma byc kwiatek
.
no tak mój tż rzeczywiście chyba przez tą wiosnę poczuł przypływ weny twórczej i więcej rzeczy wymyśla odnośnie ślubu niż nawet ja hehehe ale nie będę hamować jego zapałów... jedynie na przymierzanie obrączek nie chcę za bardzo dać się namówić bo twierdzi że woli kiedyś już przyjść z forsą, przymierzyć wszystkie i wybrać jedną, zapłacić i już. A nie tak chodzić i mierzyć i nic nie kupować tu już normalny zdrowy facet się w nim odzywa bo faceci nie lubią przymierzac chyba za wiele- a raczej wolą wybrac, zmierzyc zeby sie przekonac ze dobrze wybrali i zapłacić. no ale nie będę go ciągać bo w zasadzie to wzór obrączek wybralismy, widzielismy na żywo i nam sie bardzo podobał więc to tylko kwestia poczekania roku na nie
Stary 2009-04-28, 15:42   #1720
szana
Zadomowienie

Cytat:

Witamy szana po tej nieobecności.. Ja się właśnie ostatnio zastanawiałam co z Tobą a to wina braku Internetu... Nie wiem czy coś szczególnego było gdyż też jestem średnio na bieżąco..
tak to tylko wina internetu jestem też chora,ale to by przeszkodą nie było do bycia tutaj z Wami gdyby nie ten net...

Cytat:
o rany ale tu ciiiiiisza... już miałam nadzieję że coś sobie ponadrabiam a tu lipa... ogólnie to wczoraj sobie gardło przeziębiłam i dzisiaj ledwo co mówię.. w ogóle jakoś kiepsko się czuję i boję się zeby to nie rozwinęło się w jakieś poważniejsze przeziebienie bo jakieś dreszcze mam i mnie głowa boli nie mogę się rozchorować i już- koniec kropka.

Szana co tu się ciekawego działo... hmmm... ogólnie jak zwykle Kasia nad dobija swoim suwaczkiem, ale za to jej tż się zabrał za dzwonienie i orgazizowanie wesela. poza tym to Kasia87 i Samoa są podejrzewane o komputerowe ADHD Samoa spędza sobie beztrosko czas w Paryżu. Tż Lain zdobył medal w maratonie ja byłam na weselu w weekend i relację zdałam na gmailu. pozatym podczytujemy panny młode 2009 bo już zaczęły się u nich sypać śluby nawet fotki umieszczają więc jak tu jest cisza to tam jest zawsze co czytac jak mi się coś przypomni to dam znac
to kuruj się już bo ja ledwo żyję kaszel,katar,gorączka,ból e w stawach i nawet bóle mięśni...mdłości eh tragedia...
no to nieźle tu mnie ominęło dziękuję Tancerko za skrót na gmaila weszłam i czytam co tam naskrobane właśnie
Kasia-nareszcie cieszę się hh Samcia i Kasia ADHD? hehe no no
Lain gratulacje dla TŻ!!!
ooo a Samcia odpoczywa super mam nadzieję,że zda też fotorelację
Stary 2009-04-28, 15:46   #1721
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

to kuruj się już bo ja ledwo żyję kaszel,katar,gorączka,ból e w stawach i nawet bóle mięśni...mdłości eh tragedia...
i co lekarz powiedział że co to jest?? grypa jakaś?? zapalenie czegośtam?? bo ja zaczynam mieć podobne objawy co opisujesz... i jakbym wiedziała co to za choroba to bym mogła szybciej reagowac...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-28, 15:54   #1722
szana
Zadomowienie

Cytat:
i co lekarz powiedział że co to jest?? grypa jakaś?? zapalenie czegośtam?? bo ja zaczynam mieć podobne objawy co opisujesz... i jakbym wiedziała co to za choroba to bym mogła szybciej reagowac...
okropna grypa

odpisałam już na gmailu o Twojej fryzurce Tancerko
idę się położyć na trochę bo gorzej się znowu czuję...potem znowu będę

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-04-28 o 15:56
Stary 2009-04-28, 16:01   #1723
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cześć dziewczynki. A mnie długo tu nie był chyba z jakieś dwa tygodnie Ale ta praca i nauka mnie wykańczają Nie mam na nic czasu. A za tydzień już matury Z Tz juz sie nie bede teraz widziec z dwa tygodnie Na długi weekend nie przyjedzie bo bedziemy sie uczyć... A w przyszłym tygodniu matury On ma ponidziałek, środe, czwartek. A ja we wtorek, środe i czwartek Moze cudem w piątek za dwa tygodnie sie zobaczymy Już mi smutno a teraz był od soboty i dziś dopiero rano pojchał bo ma zakończenie i odebranie świadectw... Wiec...

Przepraszam ze nie nadrobie ale 30 stron to troche za dużo nawet jak dla mnie....
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 16:26   #1724
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
okropna grypa
właśnie sobie zmierzyłam temperaturę i mam 37,5 stopnia no to nieźle.. całą zimę sie trzymałam a tu jak wiosna przyszła to ja chora będę... dobrze że na weekendzie jestem w domu więc jakby co to do lekarza skoczę bo tu nawet książeczki zdrowia nie mam... jakie leki ci lekarz dał na grypę???
Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki. A mnie długo tu nie był chyba z jakieś dwa tygodnie Ale ta praca i nauka mnie wykańczają Nie mam na nic czasu. A za tydzień już matury Z Tz juz sie nie bede teraz widziec z dwa tygodnie Na długi weekend nie przyjedzie bo bedziemy sie uczyć... A w przyszłym tygodniu matury On ma ponidziałek, środe, czwartek. A ja we wtorek, środe i czwartek Moze cudem w piątek za dwa tygodnie sie zobaczymy Już mi smutno a teraz był od soboty i dziś dopiero rano pojchał bo ma zakończenie i odebranie świadectw... Wiec...

Przepraszam ze nie nadrobie ale 30 stron to troche za dużo nawet jak dla mnie....
spokojnie- wiesz ile potem jest wolnego od maja do października?? chyba najdłuższe wakacje życia są po maturze

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=dyqgP...eature=related jaka ładna suknia- prosta i gładka ale ma swój urok... no a jak pięknie i elegancko zatańczony pierwszy taniec! i te śliczne obroty... normalnie bym im piątkę dała za elegancję i klasę jeśli chodzi o wygląd i pierwszy taniec. sama bym w życiu nie wybrała takiego tańca ale ta para super to zrobiła!!!
Stary 2009-04-28, 16:32   #1725
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
spokojnie- wiesz ile potem jest wolnego od maja do października?? chyba najdłuższe wakacje życia są po maturze
Tak wiem, ale Michasia nie będzie i wakacje przesiedzę w pracy i jeszcze bez TZ katorga.... W sumie urlopu nie bede brala w maju wiec dwa dni wiecej zawsze. ale i tak nie wiem czy pojade bo urlop najwczesniej dostane na koniec sierpnia poczatek września wiec Michaś wroci albo ja pojade do niego... Bo albo wroci we wrzesniu albo zostaje sie do grudnia w UK.
Stary 2009-04-28, 16:37   #1726
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wiem, ale Michasia nie będzie i wakacje przesiedzę w pracy i jeszcze bez TZ katorga.... W sumie urlopu nie bede brala w maju wiec dwa dni wiecej zawsze. ale i tak nie wiem czy pojade bo urlop najwczesniej dostane na koniec sierpnia poczatek września wiec Michaś wroci albo ja pojade do niego... Bo albo wroci we wrzesniu albo zostaje sie do grudnia w UK.
oj nie zazdroszczę ci wyjazdu tżta...
niby z daleka tak się mówi że szybko zleci, że zarobi pieniądze dla was ale jak sama miałam taką sytuację ze tż miał wyjechac z kolegą do norwegii to na tydzień przed jak do mnie przyjechał to w ogóle czarna rozpacz jak ja całe wakacje sama z dala od niego spędzę i tak dalej... tż mi nie nadążał chusteczek podawać aż w końcu powiedział że mnie zabiera ze sobą bo to nic z tego nie będzie- no i następnego dnia rano oświadczyłam rodzicom że wyciągam swoje pieniądze z konta i zamawiamy prom do szwecji na 3 osoby a nie na dwie ale u ciebie takie rozwiązanie nie wchodzi w grę niestety... moje kondolencje
Stary 2009-04-28, 17:53   #1727
szana
Zadomowienie

Cytat:
właśnie sobie zmierzyłam temperaturę i mam 37,5 stopnia no to nieźle.. całą zimę sie trzymałam a tu jak wiosna przyszła to ja chora będę... dobrze że na weekendzie jestem w domu więc jakby co to do lekarza skoczę bo tu nawet książeczki zdrowia nie mam... jakie leki ci lekarz dał na grypę???

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=dyqgP...eature=related jaka ładna suknia- prosta i gładka ale ma swój urok... no a jak pięknie i elegancko zatańczony pierwszy taniec! i te śliczne obroty... normalnie bym im piątkę dała za elegancję i klasę jeśli chodzi o wygląd i pierwszy taniec. sama bym w życiu nie wybrała takiego tańca ale ta para super to zrobiła!!!
Tancereczko na grype nie ma jako takiego lekarstwa niestety...lekarka dała mi jak narazie gripex,rutinocsorbin,chol inex i syrop a jak pójdę na na badanie kontrolne-kazłą przyjść bo teraz ta grypa świńska czy jak to tam się nazywa-więc woli mnie jeszcze obejrzeć i jak coś to jeszcze coś przepisać jakby to nie pomogło do tego czasu-czyli do piątku.
Też mi się podoba ich wykonanie tego tańca
Stary 2009-04-28, 18:02   #1728
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancereczko na grype nie ma jako takiego lekarstwa niestety...lekarka dała mi jak narazie gripex,rutinocsorbin,chol inex i syrop a jak pójdę na na badanie kontrolne-kazłą przyjść bo teraz ta grypa świńska czy jak to tam się nazywa-więc woli mnie jeszcze obejrzeć i jak coś to jeszcze coś przepisać jakby to nie pomogło do tego czasu-czyli do piątku.
w takim razie nie mam po co iść do lekarza bo te wszystkie leki jakie mi piszesz mam nawet tu na stancji więc już sobie je biorę i zakopuję się w łóżku. może mi sie uda coś poczytać na zajęcia a jak nie to zasnę sobie słodko i niech się dzieje co chce
a ta świnska grypa to ja nie wiem... aż strach iść do lekarza hehehe bo zaraz człowieka będą o to podejrzewac w zasadzie to śmieszne nie jest... tym bardziej że teraz komunikacja na świecie jest tak rozwinięta ze każdy może wszędzie pojechać i nie wiadomo kto stoi obok... a nóż widelec ktoś właśnie wrócił z jakiejś podróży
Stary 2009-04-28, 18:58   #1729
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Właśnie zobaczyłam ze mój Tz matury kończy już 14 maja. Wiec od 14 do 23 go nie wypuszczę ze swoich rak...

Ja aby sie nie przeziębic to profilaktycznie codziennie biore rutinoskorbin x2
A mam juz wyniki mojej cytologi dostałam II drupe. Bo sa bakterie i wymaz jest nieczytelny do konca a szyjka jest powiekszona. Dostalam leki dopochwowe i od dzis bede je bra, a jest ich aż 10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-28, 19:20   #1730
kaska87
Zakorzenienie

cześć

byliśmy dziś u fotografa i kamerzysty bo to 2w1 i po 7 idziemy podpisać umowę i wpłacić zaliczkę, orkiestra też już wybrana

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 19:26   #1731
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie zobaczyłam ze mój Tz matury kończy już 14 maja. Wiec od 14 do 23 go nie wypuszczę ze swoich rak...

Ja aby sie nie przeziębic to profilaktycznie codziennie biore rutinoskorbin x2
A mam juz wyniki mojej cytologi dostałam II drupe. Bo sa bakterie i wymaz jest nieczytelny do konca a szyjka jest powiekszona. Dostalam leki dopochwowe i od dzis bede je bra, a jest ich aż 10
Ja podczas ostatniej wizyty odebrałam wyniki cyto. od mojego gina i również mam IIgrupę, przyjmuje leki a za jakieś trzy miechy ponowne badanie...Will see

Zobacz ze czas rozląki z TŻ szybko minie

Ale mi kumpel dał komentarz do zdjęcia na NK, aż się uśmiechnęłam

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 19:49   #1732
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja podczas ostatniej wizyty odebrałam wyniki cyto. od mojego gina i również mam IIgrupę, przyjmuje leki a za jakieś trzy miechy ponowne badanie...Will see

Zobacz ze czas rozląki z TŻ szybko minie

Ale mi kumpel dał komentarz do zdjęcia na NK, aż się uśmiechnęłam
hm...ja słyszałam, że 2 grupa cytologii jest ok
całe życie taką mam i nikt mi nigdy nic nie przepisywał
ale idę do gina za 2 tygodnie a akurat minał rok od cytologii to będę więcej wiedziała

matury? jej ale Wy młodzi jesteście
Stary 2009-04-28, 19:54   #1733
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

byliśmy dziś u fotografa i kamerzysty bo to 2w1 i po 7 idziemy podpisać umowę i wpłacić zaliczkę, orkiestra też już wybrana
no to super!!! wlasnie się dziwiłam że dzisiaj w ogóle do nas nie zajrzałas.. w ogóle dzis jedną strone zapisałysmy... oj bieda bieda...

a ja wlasnie oglądałam zdjęcia jakie wstawiła Agus na pm2009 i już tam pisałam ale i wam napiszę że ja wlasnie marzę o takiej kolorystyce ślubnego image'u jak ona tzn śnieżnobiała suknia ślubna, różowy bukiecik, włosy też mam ciemne jak ona i tez chcę welon mgiełkę... wkleję wam fotkę- kolorystycznie można na nią juz patrzeć jak na Pannę młodą tancerkę ehhh za rok już my bedziemy pokazywac sobie swoje zdjecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT9861.jpg (30,3 KB, 28 załadowań)
Stary 2009-04-28, 19:57   #1734
natj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
hm...ja słyszałam, że 2 grupa cytologii jest ok
całe życie taką mam i nikt mi nigdy nic nie przepisywał
ale idę do gina za 2 tygodnie a akurat minał rok od cytologii to będę więcej wiedziała
Bo jest ok
2 gr nie jest idealnie "czysta" i to jest w normie. Ale też w obrębie tej grupy mogą być lekkie zapalenia, grzybki czy nadżerki. Wtedy to na cytologi jest zaznaczone i odpowiednio leczone.
Sama II gr "bez dodatków" jest normą.

Ja ostatnio walczę z III

Dziś byłam w poradni dermatologicznej na ćwiczeniach. 5 godzin w gabinecie z pacjentami. Lubię moje studia

Edytowane przez natj
Czas edycji: 2009-04-28 o 19:59
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 20:09   #1735
lusmarija
Wtajemniczenie

spać mi się chcę więc mówie dobranoc
jeszcze tylko dwie nocki i już będę kłasc i budzić się obok TZcika juuuuuuuuupi, co prawda tylko 3 dni, ale zawsze coś

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 20:53   #1736
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze tylko dwie nocki i już będę kłasc i budzić się obok TZcika juuuuuuuuupi, co prawda tylko 3 dni, ale zawsze coś
ja tez już się klade spać bo cos mnie rozkłąda choróbsko a ja nie mam zamiaru się dac więc wzięłam leki i idę pod kołdrę

Lusmarija ale ci fajnie z tym spankiem co prawda ja ostatnie 2 weekendy też tak spędziłam z moim ukochanym ale mi to zawsze mało
mój tż ma chyba w połowie maja obronę juz ale z drugiej strony niech już kończy te studia i będzie spokój i będzie szczęsliwy ze wreszcie nie będzie musiał ślęczeć nad tą pracą bo normalnie to w czerwcu sa obrony a u nich jakoś przyspieszyli to.. i dobrze bo to człowiek co na miejscu nie może usiedzieć a jak pisze pracę to już na uszach zaczyna chodzić hehehe

słodkich snów panienki ale te dni szybko mijają- normalnie mam wrażenie że coraz szybciej- z każdego dnia pamiętam tylko ze rano jak włączam kompa to na pulpicie mi znika jeden dzień na suwaczku i znów jest wieczór... już nie mogę się doczekać aż będziemy tu gadac za rok o tej porze zacznie sie wielkie odliczanie

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

a tak w ogóle to przeanalizowałam nasz kalendarz ślubny z pierwszej strony wątku i stwierdzam że mało nas panien młodych jest udzielających się.. w tych niewakacyjnych miesiącach to może po jednej pannie młodej na miesiąc jest- a w tych wakacyjnych to jest tyyyle panien młodych wpisanych a z każdej daty udzielają się może jedna góra dwie- aby 21 sierpień króluje bo udzielają się stale aż 4 panny młode( no Angluka rzadziej ale się udziela) 21 sierpień rządzi
Stary 2009-04-28, 21:02   #1737
lain
Zakorzenienie

Cytat:
mój tż ma chyba w połowie maja obronę juz ale z drugiej strony niech już kończy te studia i będzie spokój i będzie szczęsliwy ze wreszcie nie będzie musiał ślęczeć nad tą pracą bo normalnie to w czerwcu sa obrony a u nich jakoś przyspieszyli to.. i dobrze bo to człowiek co na miejscu nie może usiedzieć a jak pisze pracę to już na uszach zaczyna chodzić hehehe

dla mojego TZa pisanie tych wypocin to prawdziwa trauma ciekawe kiedy on sie bedzie bronil na razie nie moze sie zebrac do napisania abstractu (a wlaciwie tylko to dzieli go od oddania pracy )
za to dzis mial cos na ksztalt rozmowy o prace z dyrektorka, bo wlasnie mu sie konczy pierwsza 6-miesieczna umowa (taka niby na okres probny). nowa umowa bedzie juz na czas nieokreslony dyrektorka stwierdzila, ze nie wyobraza sobie ze mialby dostac inna i zapowiedziala zeby za pol roku upomnial sie o podwyzke

ja dzis intensywnie pocwiczylam na silce i aero, zjedlismy z TZcikiem kolacje (on pelny talerz kanapeczek, salatek itp., a ja serek wiejski z rzodkiewka ), a teraz popijam sobie winko, bo znalazlam pol butelki w lodowce... chyba zostalo po niedzielnym obiedzie i wszyscy o nim zapomnieli no coz... wypije zeby sie nie zmarnowalo

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-28 o 21:06
Stary 2009-04-28, 21:20   #1738
Monisia_1331
Rozeznanie

Witam Drogie Wizażanki kiedys pisałam na tym wątku...ale przestałam...no i znów wróciłam Zacznę od tego, że mieszkam za granicą i za 3 miesiące lecę do PL organizować ślub kościelny + coś w formie obiadu weselnego dla najbliższych ok 25 osób. Mam zamiar wziać ślub w czerwcu 2010. No i moje pytania:
Od czego zacząć w załatwianiu tego wszystkiego?
Co się załatwia w urzedzie stanu cywilnego?
Ile miesięcy przd ślubem trzeba kupić suknie?
no i ogólnie co i jak...ja jestem zielona w tych sprawach
Już czuję,że to wszytko mnie przerośnie

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 21:23   #1739
centipede
Zadomowienie

Cześć
Mam nadzieję, że zostaniecie jeszcze chwilę i nie zmyjecie się spać
Widzę, że nie tylko ja podczytuję PM2009 Agnieszka ślicznie wyglądała! I jak fajnie miała do siebie suknię i dodatki dobrane! Na prawdę tylko pozazdrościć pomyślcie sobie, że za rok to nas będą podczytywać i czytać relacje fajnie PM2009, że to już, ale na bycie narzeczoną też nie ma co narzekać ja to już nie pamiętam kiedy minęło ostatnie 8 miesięcy (wtedy ustawiałam suwaczka). Także myślę, że poleci szybko do przyszłego roku...
Dziewczyny tylko mi tu proszę nie chorować! taka piękna wiosna przyszła!
Coś chyba "wisi" w powietrzu parę osób u mnie też narzeka na zdrowie, ja sama też ostatnio jakaś słabiuteńka jestem to mnie głowa boli, to mi niedobrze, bleh... I jeszcze teraz do tego mnie ząb boli, wiecie co to jest już szczyt, w ciągu paru miesięcy już trzeci raz wcześniej nic mi się takiego nie działo, a teraz jak się przyplątało to proszę

Kasia super, że już macie upatrzoną orkiestrę i wstępnie załatwionego kamerzystę-fotografa! Jak już to zaklepiecie to reszta będzie z górki!
Tancerka ta sukienka bardzo oryginalna, fajne są takie kolorowe wstążki w talii a jak idzie układanie pierwszego tańca? z tym storczykiem we włosach dobre może się TŻ przyśniło?
Lain jak będziesz mieć zdjęcia kociaków to się proszę pochwalić
Lusmarija dobre i te 3 dni/noce spędzone razem nacieszycie się sobą
Natj jakieś lekarstwa bierzesz na tą cholerną III grupę? ja mam II i też właśnie słyszałam, że to jest w normie. Zdarza się w ogóle, że ktoś ma pierwszą?
Jozia nie taki diabeł straszny! Poradzisz sobie na pewno z maturą! Masz jeszcze parę dni, poduczysz się, zrelaksujesz i będzie pięknie zdane a wyjazdu TŻ współczuję
Stary 2009-04-28, 21:46   #1740
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

Gratuluję Kasia i bardzo się cieszę

Cytat:
A Tobie lusmarija szczerze zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
Witam Drogie Wizażanki kiedys pisałam na tym wątku...ale przestałam...no i znów wróciłam Zacznę od tego, że mieszkam za granicą i za 3 miesiące lecę do PL organizować ślub kościelny + coś w formie obiadu weselnego dla najbliższych ok 25 osób. Mam zamiar wziać ślub w czerwcu 2010. No i moje pytania:
Od czego zacząć w załatwianiu tego wszystkiego?
Co się załatwia w urzedzie stanu cywilnego?
Ile miesięcy przd ślubem trzeba kupić suknie?
no i ogólnie co i jak...ja jestem zielona w tych sprawach
Już czuję,że to wszytko mnie przerośnie
Monisia jak będziesz podczytywac regularnie to się wszytskiego dowiesz ja póki co to mam tylko salę kucharza i orkiestre zaklepana wiec niewiele ale dziewczyny maja zwykle wiecej

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Natj jakieś lekarstwa bierzesz na tą cholerną III grupę? ja mam II i też właśnie słyszałam, że to jest w normie. Zdarza się w ogóle, że ktoś ma pierwszą?
Ja mam pierwszą grupę
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości