|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
poza tym nie mam czasu w zyciu, zeby sie wyrabiac ze wszystkim opracowuje metody i systemy a'la Antija Tarner ![]() najlepiej mam opracowane systemy dotyczace Wi , wszystkie ubrania sa posegregowane, osobno majtki, skarpety, bluzy, koszulki, posegregowane kolorami, osobno rzeczy do domowego uzytku- mozna sie w nich tarzac po podłodze i mama nie krzyczy....młody genialnie załapał ten klimat i wie z której szuflady ma co sobie wziać jak potrzebuje. Przygotowuje mu ubrania do przedszkola dzień wczesniej i jest super , bo rano nie latam jak psychopatka.....tylko że jakos zaniechałam tego w stosunku do siebie...kiedy Rafał mój był na kontrakcie, to własnie z braku czasu rano, wieczorem sobie ukladałm wszystko co załoze do pracy lącznie z wybranymi kolczykami....musze do tego wrócić... nie oznacza to że jestm pedantką.... co to to nie
|
|
|
|
#1712 |
|
Rozeznanie
|
Zmykam do szkoły po mojego harcerzyka, zachciało się moim synkom zostać zuchami i chodzic na zbiórki. Niestety zapał im minął po kilku zbiórkach, jak okazało się, że zbiórki prowadzą druhny, a oprócz tego są same dziewczynki w drużynie.
I skąd młodzi chłopcy mają czerpać męskie wzorce w tym sfeminizowanym świecie szkoły? Brakuję druhów, trenerów, super facetów nauczycieli, którzy mogliby czymś pozytywnym zaimponowac chłopakom. |
|
|
|
#1713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz jego idolem jest dziadek Boluś (mój Tatko +) bo znalzał zdjecia , jak dziadek słuzył w Marynarce Wojennej ....Chłopcy potrzebują miec idoli facetowskich ...ehh...a tu tatusiowie przed telewizorem i komputerkiem |
|
|
|
|
#1714 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te elektryczne mi się podobają ![]() Cytat:
Nie bądź taka skromna Cytat:
Czekam na burzę ![]() ![]() Za wątpliwości ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() brak mi słów
|
||||
|
|
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
hehe - lepiej policzcie swoje
ostatnio moja kolezanka ze studiów ogłosiła ze posiada 56 torebek, na poczatku zrobiłam wielkie gały, ale jak sie spokojnie zastanowiłam to na goraco potrafiłam wyliczyc 17 nie ogladając ich
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
no to co pomykam do domku w strugach deszczu
doczytam na miejscu co napisałyście ![]() nara
|
#1717 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja juz po korkach, robie szybkie pakowanie i pedze na pociag (a po drodze jeszcze HM musze zaliczyc zeby koturny oblukac, wiec tym bardziej sie spiesze
)zbiera sie na straszliwa ulewe ![]() Cytat:
dziekuje za 2 miechy to ja juz bede na plazy lezec, nie ma takiej opcji! ![]() oczywiscie zartuje, ale mam nadzieje ze po miesiacu juz bedzie troche lepiej niz teraz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co za kolekcja!!
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Jazz
ale kolekcja butów... choć w sumie jak to przeanalizować to ja też mam niemało .Najgorsze jest to że upchne do szafy i zapomnę ![]() U mnie nadal kropla deszczu nie spadła i wszytsko się kisi w powietrzu ... duszno parno i paskudnie
|
#1719 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Zadomowienie
|
Muszę jechać do przedszkola......, a tak mi się nie chce
......jeszcze to stanie w korkach
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
pedze na pociag Dziewuszki!! mam nadzieje ze nie zlapie mnie ulewa a tym bardziej taki ping-pongowy grad w drodze na dworzec
![]() milego popoludnia, odezwe sie z domku pewnie poznym wieczorkiem!!
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
uciekam do pracy
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
ja po pizzy, wcale dużonie zjadłam,poprawiam teraz kider bueno, tak stwierdzam, że musze, bo dziś schudłam 1kg
|
|
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1727 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jutro po południu gości, więc piekę sernik i ciasto z makiem a jutro zrobię sałatkę. Planuję zrobić grilla, bo to szybko, łatwo i przyjemnie. Byle tylko pogoda dopisała.Dopiero z pracy dotarłam. Lało, burza z piorunami, nie szło wyjść... A poza tym myślałam że się popłaczę z bezsilności, zmęczenia i nie wiem, czego jeszcze. Mam tyle roboty, taki huk pracy, cały czerwiec mnie taki czeka, lipiec też... Ja po prostu nie mam już sił... Jestem słaba, przemęczona... ![]() Cytat:
![]() Cześć Aniu Jak tam na szkoleniu było przedwyborczym? Nic się nie chwaliłaś, czego się nauczyłaś. Cytat:
![]() Buziaczki dla Ciebie i małego Wi. Cytat:
Ja tak zawsze robię. |
||||
|
|
|
#1728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcesz zobaczyć la senzę? U mnie 2kg poleciało od poniedziałku Ale w weekend chyba będę grzeszyć i to jest nieuniknione
|
|
|
|
|
#1729 | ||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie była... Ale źle się czuję, a tu muszę w kuchni sterczeć. Dobrze, że Mamcia mi pomoże, bo chyba bym padła sama z tym.
Cytat:
Cytat:
Urodę masz, teraz popracujesz nad figurą i będzie git. Cytat:
Mnie praca maksymalnie spala. Ja to wiem. Jem wszystko, niczego sobie nawet nie ograniczam. Jem ostatnio i słodycze i jakieś ciasto się trafiło, itd... A schudłam od wczoraj 1 kg. Stres plus ogromny wysiłek fizyczno - psychiczny robi swoje... ale szczerze powiem że nienajlepiej się czuję z tym. Niedobrze tak szybko chudnąć. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Cześć Asiu, ja chcę zobaczyć LS. 2 kg w takim tempie? Wow... ![]() Ja też będę od jutra się obżerać, przecież imieniny Asie mają, prawda?
|
||||
|
|
|
#1730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mialem bo tu nie![]() A czemu dopiero w weekend będziesz grzeszyć??! Biedny ten TŻ tylko w weekendy ...![]() Asiu stresiki zdrowotne
|
||
|
|
|
#1731 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie imieniny Będę mieć jutro gości i też grilla sobie zrobimy Od tego nie utyję, ale coś słodkiego trzeba będzie zjeść![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Paulinko i Asieńko mail poszedł
|
||
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A prawie się nie różnią![]() Kolejny niedopieszczony - trzeba postawić mu lody, a najlepiej z dodatkowym wafelkiem |
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
W domu też się musiałam wyżalić, bo myślałam że się rozryczę z tego wszystkiego.
Po prostu takiego zasuwu nigdy jeszcze nie miałam. Przecież ja już trzeci m-c ciągnę trzy stanowiska... - kierownik referatu, do tego swoją całą oświatę, zdrowie i pomoc społ., a teraz doszedł jeszcze ten sekretariat, a sekretarki nie będzie jeszcze ponad 2 tygodnie. Jak siedzę w sekretariacie, to moja praca leży, bo tam się nie da niczego innego robić, bo jest taki kocioł. Wrrr... taka jestem zła na to wszystko... ![]() Już mi przechodzi. Cytat:
![]() Też zjem i słodkie i ciasto i lody z truskawkami. Nie będę sobie żałować.
|
|
|
|
|
#1736 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wafle to mi kazał robić, ale odmówiłam ![]() pozostaje druga opcja
|
||
|
|
|
#1738 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wzięłam 34 i też ciasno na ostatniej haftce, poza tym la senza jest baaardzo ściśliwa, przynajmniej z tych modeli, co ja mierzyłam i kupiłam. Poza tym, o ile dobrze pamiętam, to mam więcej o 5cm pod biustem niż Ty
|
||
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet pomyślałam dzisiaj o Tobie, bo na pewno byś załapała w mig jakbym Ci coś powiedziała raz... bo ta moja Basia nowa, OMG... Jestem cierpliwa, podobno dobrze tłumaczę (zawsze moi uczniowie mnie chwalili za to że świetnie wykładam materiał i mnie rozumieją), ale do tej mówię - a ona na mnie wielkie ślipia. Dziewczyna po studiach, a kompletnie zielona jak trawa na wiosnę. Najprostszej rzeczy nie umiała zrobić. Mam nadzieję, że to tylko był stres i że się jakoś wyrobi, bo po pierwszym dniu jestem Nią przerażona. Widzę, że czeka mnie przy Niej baaaarrrrrdzzzzzzoooo dużo pracy.
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to chyba muszą troche w każdym razie czaje sie na freyę 30, al to chybajednak bedzie za małe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

No Kochana za karę musisz je dla nas obfocić 

co to to nie 

.. na dodatek nerwowo jakoś... 

.

ale mialem bo tu nie
Jak siedzę w sekretariacie, to moja praca leży, bo tam się nie da niczego innego robić, bo jest taki kocioł. 
w każdym razie czaje sie na freyę 30, al to chybajednak bedzie za małe