![]() |
#1711 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Wiolka
![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam do pracy.
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-03-02 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Raczkowanie
|
dzień dobry...
ale wietrzny, śnieżny, zimny - ble! Dlatego przesyłam Wam dużo ciepła i uśmiechu ![]() Agiko... Mój młody przygląda mi się podczas "szósteczki" i tak się od soboty umówiliśmy, że na koniec daje mi jakieś ćwiczenie od siebie. I jak się napatrzy to później tak ambitnie mnie ćwiczy, że chyba joginem zostanę ![]() ![]() Ja sobie jakoś ze słodyczami poradziłam i nie czuję potrzeby pochłaniania ![]() Wiolka... Wczoraj cały dzień próbowałam dodzwonić się do mojego fryzjera - bezskutecznie ![]() ![]() ![]() ![]() Lenka... ![]() ![]() ![]() Bettix... Dzielna kobieta, a snikers niech leży i czeka, może się doczeka ![]() ![]() dziś siłka ![]() menu: 8:30 - kawa z mlekiem, 1,5x kr pełnoziarnisty żytni, 15g ser topiony, 2x pl polędwica sopocka 13;00 - serek wiejski z ananasem, herbata czerwona 15:00 - makrela z warzywami w galarecie, herbata czerwona 16;00 - mała kawa z mlekiem 19:00 - ok. 250g chili con carne, herbata czerwona, 4szt podpłomyk dietetyczny ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- RAZEM LŻEJ 30+...: 2010.02.26 A_neska..............162 cm/ 67,00kg ... 62,70kg ... 55kg ...-0,6 ![]() Agata.za..............170 cm/80,00kg ... 80,00kg... 70kg ...? Agika11...............162 cm/ 62,00kg ... 54,80kg ... 54kg ...-0,20 ![]() Bettix75..............172 cm/ 62,20kg ... 60,05kg ... 59kg ...-1,25 ![]() Gigosia...............180 cm/ 78,50kg ... 76,70kg ... 70kg ... ? Ilion77 ...............160 cm/ 86,00kg ... 79,10kg ...70kg... -1,20 ![]() Laudik................166 cm/66,00kg ... 66,00kg ... 60kg ...? Lenka07661 .......168 cm/ 60,00kg ... 60,40kg... 54kg ...-0,60 ![]() Melkas................168 cm/ 73,00kg ... 71,35kg ... 62kg ...+1,00 ![]() Misio...................1 86 cm/97,10kg ... 95,25kg ... 94kg... -1,25 ![]() Niutka1 ..............170 cm/ 69,00kg ... 65,00kg ...62kg ... -1,00 ![]() Olunek ...............169 cm/ 66,00kg ... 65,00kg... 58kg ...+1,00 ![]() Wiolka525 .........168 cm/ 77,00 kg ... 79,00kg ... 60kg ...+3,00 ![]() Gratuluję wszystkich spadków, wzrostom życzę szybkiego spadania !tabelka do wglądu również na moim profil ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-02 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Zadomowienie
|
kurcze no nie mam chwili zeby usiasc i w spooju poczytac i popisac
![]() dzis panicz daje z siebie wszystko zeby mnie wykończyc- jeczy i marudzi cały dzien ten moj synek wrrrrrr. wczoraj jednak nie było kumpeli za to dzis przyjdzie ![]() dietka jest głownie jabłkowo- warzywna ![]() poza tym hh na wiecej czasu brak a to przez pogode bo chodze z synkiem na długasne spacery a doba za krotka na wszystko ![]() spadam wywiesic pranie, nastawic drugie i robic obiad i umyc podłogi i moze uda mi sie kawusi napic ![]() a musze wam sie cicho pochwalic ze miedzy mna a tz jest coraz lepiej ![]() ![]()
![]() |
#1714 | |
Zadomowienie
|
Niutko, welonki to piękne i ruchliwe rybki
![]() ![]() ![]() Aga, ten Twój Skarb rozbrajający jest ![]() ![]() Jak Cię tak "pogoniło", to niezły spadek wagowy będzie ![]() Jeśli chodzi o fota akwa, to kiedyś próbowałam robić, ale nie umiem odzwierciedlić go na fotce. Albo rozmazane wychodzi, albo prześwietlone ![]() Wioluś, kuruj się kochana ![]() Ćwiczenia nie uciekną, zdrówko ważniejsze!!! Ale kusisz tymi łódeczkami, minm ![]() ![]() Melkas, ja tylko 16 dni postanowiłam sobie odpocząć od słodkości. Zresztą powoli kończę dietkowanie, hura ![]() ![]() Kasiu jak zaczynałam robić brzuszki, to też mnie łupało w dolnej części kręgosłupa. Wystarczyło, że zaczęłam je robić na zgiętych nogach i łupanie znikło. Czytałaś wątek AW6 czy ktoś tak ma? Może za bardzo nadwyrężasz sobie kręgosłup? Postaram się coś poczytać na ten temat i jak znajdę, to dam Ci znać, bo trochę to niepokojące ![]() Lenko, miłej pracy ![]() Czyli dzisiaj o 21,30 siedzimy przed TV ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Zadomowienie
|
a ja postanawiam od teraz 5 dni bez słodyczy
![]() ![]() po tych pieciu nastepne pięc i bede starała sie ten czas wydłuzac. z moja miłoscia do słodkosci musze wyznaczac sobie małe cele moze to jakis sposob ![]() bettix a co dzis o 21.30 jest w tv??? i troche usmiechu dla was ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-02 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Raczkowanie
|
Olunek...
![]() ![]() ![]() ![]() I żeby nie zapeszyć... ![]() ![]() Bettix... Ty szczęściaro! 36 za luźne?! Kończ z tym odchudzaniem, M dobrze mówi ![]() ![]()
![]() |
#1717 |
BAN stały
|
Olunek - wspaniały był ten sposób przemknie niezauważony
![]() ![]() a co do 21:30- to oglądamy "Klub szalonych dziewic" ![]() wiolu - duuuuuużo zdróweczka ![]() betix - ja na te naleśniki z pieczarkami też nabrałam smaczka ![]() ![]() Aga - rzeczywiście dzieci mają przeróżne pomysły i ogromną wyobraźnię. ja ostatnio mojemu maluchowi powiedziałam: ja - ale masz już długie włosy, dawaj tą głowę idziemy się strzyc K - będziemy obcinać? ja - pewnie, będziesz pieknie wyglądał... K - a szyję mi zostawisz? ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- a własnie - ja już zakończyłam 7 dzień "szósteczki" i później pstryknę fotkę, tak jak napisałam - sprawdzam co tydzień. do tej pory: kawa z mlekiem sałatka z tuńczyka z kukurydzą i natką pietruszki, jabłko za chwilę: zupa pomidorowa Edytowane przez A_neska Czas edycji: 2010-03-02 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Zadomowienie
|
o to to własnie
![]() ![]() a" KSD"juz od kilku dni czekam na niego i bym przegapiła pewnie gdyby nie wy ![]()
![]() |
#1719 |
BAN stały
|
I za to ja cię "rozgrzeszam"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1720 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj założyłam kostium w rozmiarze 40 i ściągnęłam, bo cały się marszczył ![]() Mój też 12 dzieńbez słodkości, bo ja zaczęłam później niż Ty z Lenką ![]() Czytałam o tych bólach w okolicy lędżwiowej i nie wiem co myśleć.... Zdania są podzielone ![]() ![]() ![]() Olunek, dobry sposób na zrzucenie balastu ![]() ![]() Czekoladki PRAWIE nie zauważyłam ![]() Czyli też dołączysz do Klubu Szalonych Dziewic ![]() Anesko, ja w tym tygodniu wyjątkowo ładnie jem, bo chcę już zakończyć odchudzanko. Naleśniczki muszą więc poczekać do przyszłego tygodnia ![]() Ale te Wasze dzieciaczki są "biedne", wszystko tak dosłownie biorą. Bez głowy mógłby chodzić, ale bez szyji? ![]() No nic zmykam do domciu ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
Przeczytałam o "wyczynach" Bettix i się załamałam, bo ja dzisiaj tak się najadłam na obiad, że pękam. Mam 2 razy w tygodniu obiad z pracy, bo nie dałabym rady gotować codziennie i co?? Dzisiaj było spaghetti z sosem pomidorowym i mięsem, ale nie to jest najgorsze, tylko to, że ja głupia zjadłam wszystko, a porcja była ogromna, starczyłoby dla dwojga. I jestem zła na siebie. Dobrze, że idę na aero, to chociaz trochę spalę, a na kolację same warzywka. No i na szczęście trzymam się z dala od słodyczy.
A_nesko cikawe po kim ten twój szkrab ma takie teksty?? ![]() Olunek oby z TZ było coraz lepiej, trzymam kciuki. No i nie jedz już więcej czekolady ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Rozeznanie
|
Bardzo serdecznie Wam dziękuję za tyle ciepłych słów.
![]() ![]() ![]() ![]() Poszłabym na siłownię ale nigdy nie wiadomo jaki trafi się trener, więc wolę nie ryzykować ![]() ![]() ![]() Bettix Ty szczęściaro! rozmiar 36 nosiłam dawno, dawno temu...już nie wróci tamten czas... Moc uścisków ![]()
![]() |
#1723 |
Raczkowanie
|
Agika,niestety nie spaliłam wczoraj tej czekolady, ale pocieszam się tym, ze potem już nie jadłam zbyt wiele:
obiad: 2 łyzki ziemniaków, 50 g poledwiczki duszonej, sos pieczarkowy- odrobine i duzo fasolki szparagowej, przekąska:jabłko, grejpfrut,kawa kolacja: jakieś 150 ml zupy pomidorowej przecierowej(kiedys podawałam przepis) ale bez boczku ![]() A humor jakoś wszyscy przetrwali ![]() ![]() Muszę szykowac się na aerobik, jak wrócę, to znów wpadne do Was ![]()
![]() |
#1724 |
Zadomowienie
|
no nic poczytałam i idę poćwiczyć, jak poćwiczę to mam nadzieję że jeszcze wpadnę i coś popiszę, bo czuję się fatalnie
![]()
![]() |
#1725 |
Raczkowanie
|
Hello kochane
dzieki za mile slowa ![]() ![]() powiem tylko ze dzis 30 min rowerku i sniadanko: platki owsiane z mlekiem lunch: 2 plasterki szynki+2 plasterki sera zoltego i pomidorki obiadokolacja: corn chili troche malo zjadlam nie wiem czy codziennie rade dam cwiczyc i czy opre sie pokusom czyt: slodyczom ![]() ![]() wczoraj bylam u doka i sytuacja nie wyglada na fajna ![]() melkaszwaze sie w piatek to ci powiem co i jak..ale wiem ze waga podskoczyla.. ![]() ty juz 11 dni bez slodyczy ![]() ![]() zazdroszcze wam tej energii do cwiczen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Raczkowanie
|
Agika... Aga, co się dzieje
![]() ![]() Lenko... Oj, należą Ci się baty za te obżarstwo ![]() ![]() ![]() ![]() A_nesko... Jak Twoja "szósteczka"? Ja dziś mam dzień przerwy (robię tę wersję z siódmym dniem free). A pro pos dziecięcych tekstów, ćwiczymy wczoraj czytanie. mały: "d--a--m--y", "da--my", "damy!" ja: co znaczy słowo "damy"? mały (mina poważna): no jak to co?! To takie seksowne kobiety! po prostu leżeliśmy na stole z Wężem i śmialiśmy się do rozpuku. Gigosiu... Dochodź do siebie, kobietko i nie zawracaj sobie teraz głowy ćwiczeniami ![]() meldunek: siłka - orbitrek=35min=-232kcal; brzuch skrętne=2x40, brzuch proste=2x40; nogi (wszystkie partie mięśni)=2x40 12 dzień bez słodyczy! 7 dzień "szósteczki" - free - zaliczony!
![]() |
#1727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ja doszlam do wnisosku ze jak dam rade bede cwiczyc ...tylko teraz zjadlam batonika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
Zadomowienie
|
Melkas chyba spaliłam ten obiad na aerobiku, było super, zmachałam się, więc czuję sie rozgrzeszona. Na kolację zjadłam warzywa z patelni i 2 olastry wędliny i koniec na dziś. Cieszę się, że wróciłam na aero
![]()
![]() |
#1729 |
Raczkowanie
|
Zuch dziewczynka
![]() Gigosiu... Odpuść sobie troszkę, kobietko... ja Ci odpuszczam tego batonika ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-02 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dzieci to mają pomysły
![]() -że nie chce mieć więcej rodzeństwa, bo za mały jest ich pokój i muszę wziąć tabletkę. -Zapytałam jaka tabletkę? - odparł: Antyrodzidziecko! I wszystko jasne ![]() Byłam na aerobiku i było super, wycisk jak należy ![]() ![]() Dobra, muszę dzieci wykąpać i położyć spac.
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
Witajcie
Oj szalone 30 widzę, żeście wieczorkiem oglądały, bo na wizażu niewiele. Ja niestety nie obejrzałam, bom się źle czułam, nafaszerowałam się gripexami i poszłam spać. Melkas jednak bierze mnie jakieś przeziębienie, grypa, czy coś. ![]() Ale małż mi nagrał film więc dziś nadrobię. A jak wam się podobał? Ilion i Lenka brawa za aerobik, ![]() ![]() ![]() No wasze dzieciaki też rozbrajają tekstami. Uśmiałam się i z szyi, dam i z Antyrodzidziecko. ![]() K: Mamo zimno mi, A: No morsem to ty nie będziesz K: No nie nie będę morsem, ja chcę być mechanikiem. ![]() Gigosiu zajmij się teraz relaksem, być może dieta i ćwiczenia to dodatkowy stres dla ciebie. relaksuj się. Odpuść większy wysiłek, ale i słodycze ![]() ![]() Wiolka nie szukaj wymówek od ćwiczeń ![]() ![]() ![]() Olunek no nieźle wymyśliłaś z tą czcioneczką ![]() ![]() ![]() Lecę zobaczyć czy Aneska wkleiła zdjęcia na profil, Bettix to zmniejszasz intensywność ćwiczeń? Brawa za rozmiar. Ja już jestem zadowolona z wagi,ale z brzucha mniej. No i po moich kibelkowych przygodach oczywiście, ze spodziewam się mniej na wadze jakieś 10 dag mniej będzie ![]() ![]() Jeszcze tylko menu: Śniadanie: 2 kromki razowca, sałata, rzodkiew, pastrami wołowe SB2 Przekąska: kefir SB1 Lunch: tajskie: indyk, pekińska, papryka, groszek, pasta curry zielona, mleczko kokosowe - ze względu na to mleczko chyba SB2 Przekąska 2: jabłko kolacja: pstrąg z grilla (już w marynacie), kapusta kiszona SB1 Zobaczymy co uda mi się poćwiczyć ![]() miłego dnia 30
![]() |
#1732 |
Raczkowanie
|
hello
dziewczyny..odpuscic zbytnio nie chce i jak tylko dam rade bed wsiadac na moj rowerek ![]() a wasze dzieci maja rozbrajajace teksty ![]() aggikaja wiem ze za malo zjadlam..ale jak jestem w pracy to nie mam zbytnio jak...dzis tez do roboty wiec tylko 3 posilki...chyba ![]() a cwiczenia to nie stres..tylko raz nie mam zbytnio sily ![]() a dzis sniadanko: platki owsiane z mlekiem obiad: corn chili ( tyle tego nagotrolam ze na 3 dni starczy ![]() kolacja : nie wiem..., przekaski nie wiem ![]() milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Zna któraś coś dobrego na ujędrnienie brzucha?bardzo by mi sie to przydało ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#1734 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Melduję, że wczorajsze ćwiczonka wykonane wg. planu poniedziałkowego. Niestety późno je zaczęłam i ledwo zdążyliśmy się wyrobić przed "KSD" ![]() Aga, pytasz o wrażenia... hmmm... chyba we wszystkich serialach TVN jest modny wątek o parach starających się o dziecko ![]() ![]() Rozmiar 36 najlepiej leży ![]() ![]() ![]() Kurujcie się dziewczynki ![]() ![]() Lenko, nie raz dobrze zjeść coś "zakazanego", pamiętasz moją sharmę? Ładny spadek był po niej ![]() ![]() Wiola, Ty też dojdziesz do 36 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
No właśnie SzatAnka, gdzie się podziewałaś? My dear dopisz się już do tabelki to jest jak zobowiązanie
![]() ![]() Gigosia - to że nie wiesz co zjesz znaczy że pewnie coś niedozwolonego, co będzie pod ręką. Ja staram się planować, bo jak nie wezmę ze sobą przekąski - np jabłka, to w pracy nie mam gdzie kupić i pewnie bym się zapychała czymś co mnie częstują - czytaj słodycze, Radzę więc planuj jakieś małe przekąski - owoc, orzeszki w woreczku itp. Bettix u mnie też 36, a nawet już za luźny niektórych przypadkach. Mam kilka rzeczy 34, w które wchodzę. Małż też mówi, ze mu znikam. Ale żeby tobie dorównać musiałabym jeszcze zejść ponad 4 kg. 162/50 kg. Nigdy chyba tyle nie ważyłam. 52 kg miałam jakiś czas, 4 lata temu, ale ciężko mi było już coś na siebie kupić. Musze dziś obejrzeć ten odcinek. Dzięki za zdrówka ![]() Ja tam też uważam, że można sobie od czasu do czasu pozwolić na ulubione niezdrowe rzeczy. Moją jest pizza ![]() Ale mi się nic nie chce, śmigam do roboty bo jak mi sprawdzą kompa to poległam.
![]() |
#1736 |
Zadomowienie
|
Aga, a kiedy na tę pizzę się wybierasz?
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Rozeznanie
|
Witajcie, ale dziś pospałam, po 9 otworzyłam oczy
![]() Agika żartowałam z tym trenerem, nie mam zamiaru szukać wymówek od ćwiczeń bo naprawdę zależy mi na smuklejszej sylwetce. Bettix naprawdę będę przeszczęśliwa jeśli wrócę do rozmiaru 38, może być też malutka 40 ![]() A tera moje wrażenia po wczorajszym serialu KSD, coś dla kobiet i o kobietach, które wiedzą czego chcą, nie ukrywają, że seks jest ważny a przy tym mają normalne problemy. Do tego obsada na 5 z plusem. Będę oglądać, coś mi mówi, ze fajnie się rozkręci ![]() Miłego dnia ![]()
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2010-03-03 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zadomowienie
|
No to Wioluś zapisuj się szybciutko na te zajęcia a wymarzone 38 będzie twoje, a co
![]() ![]() Bettix na pizzy byłam w niedzielę ![]() Oj już mnie ciągnie do KSD - ale dlaczego dziewic? No jak nic wywalą mnie z roboty ![]()
![]() |
#1739 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja po wczorajszym aerobiku super się czułam, wreszcie się rozruszałam, bo na rowerku to jednak mniej się męczę. Jest fajna grupa dziewczyn, nikt nikogo nie "obczaja", świetnie się ćwiczy. Jutro idę znowu, a dziś zostaje rowerek.
Agika i jak? Obejrzałaś KSD? Mi się podobało, ale szału nie ma. Oglądać jednak będę, bo podejrzewam, że z czasem się wciągnę i będzie mi się coraz bardziej podobało ![]() Jak zdróweczko? ![]() Bettix dziękuję za rozgrzeszenie za wczorajszy obiadek, ale podejrzewam, że nie zadziała tak jak twoja sharma ![]() ![]()
![]() |
#1740 |
Zadomowienie
|
hej
własnie wysłałam chłopakow na spacer ![]() rano miałam masakryczny spadek energii ale teraz jest super -moze dlatego ze słonko wyszło ![]() ksd- dokładnie mam to samo zdanie co lenka ![]() dla zainteresowanych dzis powtorka filmu o Szymborskiej o 0.35 na tvn szkoda ze tak pozno ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.