![]() |
#1711 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
Ja się zastanawiam, gdze tu wcisnąć Acnederm, bo robię peeling migdałowy, 2 dni nawilżam, potem lecę kremem Galanea, też z kwasami, chciałabym zużyć kilka próbek Effaclaru K, co mi zostały i jeszcze ten Acne - pół tubki... ![]() Ech, znowu słyszę mlaski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A takich cieni jak z aukcji to szukaj na stoiskach bazarowych, u mnie pełno tego w mieście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | ||
Zakorzenienie
|
Oooooo nieeeee
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tzn teraz na razie nie bo dzięki tym tabsom powieki mam suche ale jak przestane brać to wszystko wróci do normy ![]() A powiem Ci, że ja u siebie takich cieni nigdzie nie widziałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Mi też właśnie się cienie w załamaniu zbierały, postanowiłam więc sprawdzić co to za cudo ta baza i od razu inaczej ![]() Co do cieni - poszukaj na takich stoiskach z tanimi kosmetykami, podróbkami perfum, na bazarach. Może w zimie nie jest dobry sezon, ale bliżej wiosny, jak ciepłe dni nastaną, będzie więcej ![]() W załączniku czarne o których pisałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakiej bazy używasz? U mnie jest tylko jeden taki bazar, w niedzielę, strasznie dawno tam nie byłam, ale właśnie nie mogę sobie przypomnieć, żebym widziała tam jakieś sypkie cienie ![]() Zobaczę jutro w Naturze czy coś takiego tam znajdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W Naturze pewnie dostaniesz My Secret z sypkich, ale słaby wybór odcieni ![]() A jak zechcesz ten czarny, to wiesz co robić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzę sobie te cienie My Secret, może znajdę coś ciekawego na początek a jak nie to się do Ciebie zgłoszę - bądź tego pewna ![]() Ale zonk! TŻ nie słyszał kiedy ojciec do niego dzwonił i nagle słyszymy klucz w drzwiach - matka! A pamiętacie chyba jaki ona ma do mnie stosunek. TŻ do niej wyszedł, mnie się łapy trzęsły kiedy na szybko wyłączałam komputer i pakowałam go do torby - nie żebym się specjalnie nią przejmowała, przez tyle lat ile to trwa zdążyłam się przyzwyczaić i nie liczę, że to się kiedykolwiek zmieni - chciałam po prostu uniknąć nieprzyjemnej scysji. TŻ podał mi szybko płaszcz i buty i wyszliśmy, ale mieliśmy przeczucie, że i tak wiedziała. TŻ mnie odwiózł, wrócił do domu i dzwonił przed chwilą, że rozmawiał z ojcem i że widziała - zresztą to były cud gdyby nie zauważyła kobiecego płaszcza i butów, które nie należą do niej ![]() Chociaż mogło być gorzej - mogła wrócić jak byśmy byli w trakcie numerku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
|
Ło, Aga, co za historia
![]() To teraz się przez Plusa internetujesz?
![]() |
#1720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gdzie szaleje? raczej gdzie się wymęczyłam... u rodziny i to u tej o której kiedys pisałam, ze jej nie lubię, to była męczarnia z tego wszystkiegob aż mi tam łzy poleciały, moze i to egoistyczne z mojej strony, ale tak strasznie źle się tam czuje, ze nie wytrzymałam... Cytat:
![]() tylko nie przesadź pomyśl sobie, ze np ta smieszna ilośc podkładu powinna Ci wsytarczyc na około 10 użyć ![]() primer koalinu to akurat mało usypałam, bo to była reszta z sampla ![]() (ale primera to 1-2 cieniutkie warstwy ![]() a cieni to możesz ile chcesz ![]() nie przestraszyłas się tego, ze napisałam Twoją miescowosc przez "ch" a potem na "h" poprawiałam? ![]() ![]() co do pudru bambusowego to muszę wyprobowac, ale nie chcę znowu zamawiac i płacić za wysyłkę głupiego pudru bambusowego;/ narazie u mnie najlepiej jako primer sprawdza się puder ryżowy za to krzemionka mnie zbyt wysusza Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-21 o 19:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
kochana dziękuję bardzo, ale znowu nie opłaca Ci się płacić mi za wysyłkę pudru bambusowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
Tylko na chwilę weszłam, żeby nie było, że bez pożegnania uciekłam
![]() Z Plusa strasznie szybko mi kasę zżera, szczególnie kiedy wchodzę na wizaż - takie uroki kolorowych stron z mnóstwem danych ![]() Teraz chce mi się z tego śmiać chociaż kiedy próbowałam się wymknąć nie było mi do śmiechu, nie wiem jak by to wyglądało gdyby ona wparowała do pokoju - bo to, że wiedziała, że jestem, jest pewne - nie tylko płaszcz i buty, jeszcze 2 brudne talerze i 2 kubki w kuchni - mieliśmy pozmywać przed wyjściem ale nie wyszło ![]() TŻ pisał mi, że jego ojciec miał niezły ubaw, cały czas śmieje się pod nosem ![]() Napaliłam się na jakieś nowe cienie i jutro wybieram się na zakupy - jeśli nie znajdę nic ciekawego to się do Ciebie uśmiechnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |||
Zakorzenienie
|
Rozpoczynamy nowy tydzień !
Cytat:
Cytat:
"Moi" kurierzy wszyscy {!} tak właśnie robią. Ostatnio to nawet jeden z nich na własnych barkach targał jedzenie dla zwierzaków, bo podjechać nie zdołał. Chyba ze dwa razy obracał i to pod górkę. Ja - mimo licznych ćwiczeń - nie potrafię. Zawsze zasypię sobie dodatkowo pół twarzy. Właśnie znalazłam tę bazę na Allegro. Dwa rodzaje : jedna za około 10,oo złotych, druga - za 21,oo złotych. Której używasz ?! Cytat:
Spróbowałam "domowo" minerałków. Tak jak przypuszczałam - formuła nie dla mnie. Zbyt wielkim sucholcem jestem dla suchych pudrów. Muszę jednak mieć podkłady kremowe. Zauważyłam to już około dwa lata temu. Nawet w szafce stoi prawie całe ogromne pudło pudru sypkiego Chanel. Stoi i się przeterminowało, bo właśnie przy okazji zauważyłam : do 18 miesięcy po otwarciu. To moje choróbsko tak mnie wysuszyło ... Też od około dwóch lat zauważyłam, że żadne perfumy - nawet największe kilery - używane bezpośrednio na skórę nie pachną. Nic nie pomaga. Cienie też użyłam . Bez bazy. Nie "zrolowały się", ale po około trzech godzinach całkowicie zniknęły z powiek. Odłożyłam do szuflady. Kupię bazę i spróbuję raz jeszcze. Trafiłam na Allegro maskę algową, niebieską z Bielendy i peeling enzymatyczny firmy Janssen. Może któraś z Was próbowała ?! Mirelkaaa - tym "ch" nie przejmuj się ! Mnie się też to zdarza. To "h" w nazwie jakoś w mowie miękko brzmi. To dlatego. Pozdrawiam |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
heloł...
długo mnie nie było..Ale 3 lutego urodziam..Zosia miałą 54cm i 2990g. Przez 2 tyg byłam u teściów by odpocząć a dopiero dziś wróciłam do siebie do domku ![]() 2 tyg mnie nie było a w wciąż jak widzę ..o minerałach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I nie mówić mi tu że to pseudo minerał bo nic mnie to nie obchodzi.. ![]() Super na buzi się rozprowadza, idealnie się dopasowuje..No podpasował mi jak nigdy ![]()
#1727 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dziękuję bardzo ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() gratuluję ![]() to nie powiem, że pseudao ![]() minerałki=moda na sukces, ale za to jaka fajna ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-22 o 11:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
tak sobie teraz myślę czy kupic hula hop o którym mówiła Asia
http://allegro.pl/item920878766_kolo...ace_promo.html czy może ten http://allegro.pl/item917012814_kolo...e_prezent.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | ||||
|
Cytat:
![]() Czego używać jako primeru można? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maski i peelingu nie znam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak było ![]() Pokaż nam Swoją Królewnę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.korektor np pod oczy, na jakies przbarwienia mint (kto jakich uzywa) 3.podkład 4.korektor punktowo 5.puder wykanczający to mogą byc mazidła albo juz gotowy 6.róż napisałam w jakiej kolejnosci ja się maluję, ktos moze kłasc wczesniej albo pózniej punktowo korektor i np nie uzywac różu/pudru wykanczającego.. ![]() no i cieniami to jak kto woli ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-22 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
|
Cytat:
![]() Jeszcze pomolestuję Cię trochę ![]() Minerały można kłaść na podkłady płynne? [muszę zużyć BB Creamy ![]() I co będzie najlepsze do absorbowania sebum?
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to też zalezy czy minerały polubią się z Twoim podkładem, spróbujesz i zobaczysz ![]() z sebum sobie sama nie radzę ![]() tak jak pisałam wazny jest primer, ale jaki Ci podpasuje to metoda prób i błędów mi narazie najlepiej pasuje puder ryżowy, ale to i tak nie jest to ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy nie zrażę się co kupowania przez internet, może jeszcze kiedyś zaryzykuję, ale mam nadzieję, że wtedy trafie na lepszego kuriera. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba uśmiechnę się w sprawie tej bazy bo u mnie nigdzie nie ma, chyba, że są jeszcze jakieś bazy pod cienie, ale nie mam zielonego pojęcia jeśli chodzi o firmy. Kupiłam 3 cienie My Secret ![]() ![]() ![]() ![]() Ale faktycznie, mogliby mieć trochę większy wybór jeśli chodzi o kolory, szukałam czegoś ciemniejszego i jedynie ten ciemnozielony wpadł mi w oko, wszystkie są jakieś takie jasne i nijakie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() Ja to na razie jestem taka "mONdra", że naładam BB Cream a potem jeszcze podkład mineralny ![]() ![]() I nie mam pomysłu, co zrobić z moim dawnym pudrem w kamieniu. Chyba w zimie jeszcze go poużywam, a jak będzie cieplej, to przejdę całkowicie na minerały i będę Cię męczyć dalej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zgłupieć można z tymi hula hopami ![]() a w ogóle mam ferie a siedzę w domu chora, jutro do lekarza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj w nocy wyobrazałam sobie bronzer EDM i tak mnie mdliło, tak mi było niedobrze na jego widok, ze obiecałam sobie, ze go nigdy nie kupię, bo jest obrzydliwy-dzisiaj go zamówiłam ![]() miałam straszną ochotę na cos słodkiego, jak zjadłam to stwierdziłam, ze to obrzydlistwo potem stwierdziłam, ze chcę pizze, a pół godizny pózniej, ze za nic bym pizzy nie zjadła ![]() ![]() schizy jakieś mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak tam nasze zamówienie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.