|
|
#1681 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Nie dociekaj
![]() Cytat:
TŻ lubi, to niech robi i jeszcze ma z tego przyjemność Cytat:
![]() Lubię jeździć na do niej obiadki ![]() Cytat:
|
|
|
#1682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam z Krainy Mgłą Zasnutej !
Mrelkaaa - wczoraj dotarła do mnie przesyłka . Nie dałam znać wczoraj - przepraszam. Około 9-tej "padła" mi Neostrada. Naprawę przewidywali na sześć godzin. A potem to "padłam" ja : TV mnie skutecznie uśpiła, no i niskie ciśnienie. Wieczorem z wielką trudnością zwlekłam się z łoża, coby "dzieciakom" jeść dać i "padłam" ponownie. Duża buźka i dziękuję . Jeszcze nie próbowałam z przyczyn j.w. Cytat:
Znam jedynie makarony z tzw. mąki razowej i te kolorowane. Cytat:
Cytat:
Korzystając z tego, że internet działa zagłębiam się w jego czeluść w poszukiwaniu masełek do ciała z Farmony. Podobno - rewelacja. Miała już któraś z Was ?! Ja tam jakieś miałam, ale nie pamiętam czy akurat z Farmony. Pozdrawiam. |
|||
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Urlop! Urlop! ![]() Cytat:
![]() Sprzęt dostarczyli wczoraj i muszę powiedzieć, że nie wszystko poszło tak jak myślelismy ![]() I ja mam taką nadzieję, bo to, że sporo czasu w tej galerii spędzę to pewne Tzn góra 4 dziennie bo tyle działa bateria a nie da się tam nigdzie podpiąć z zasilaczem ![]() Już od razu zapowiadam, żeby nie było, że nie mówiłam - jutro rodzice TŻ'a wybywają do córki więc znowu się u niego pointernetuję Nie wiem jeszcze dokładnie o której ale dam jeszcze znać Dzięki ![]() A co do masełek z Farmony - ja mam Karmel & Cynamon - pachnie tak, że mam ochotę je zjeść
|
|
|
|
|
#1684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rybę robie zazwyczaj na parze, albo obtaczam w jajku, otrębach i smaże na patelni teflonowej bez tłuszczu, ale wtedy te otręby często się przypalają, albo ryba sie rozwala![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1685 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzindybry
ale pogoda... fajnie, ze cieplo, ale ten sniego to moglby szybciej w diably isc![]() Cytat:
![]() dzis podejscie nr 3 (tego na noc nie licze ), musze przyznac, ze jestem w szoku, nalozylam, nic sie nie dzialo, baa... mama mnie zobaczyla i pyta sie co ja taka biala jestem jak nie ja, a w moim przypadku to mega komplement poza 'filmikiem' i tym okropnym zapachem zgnilej skoszonej trawy krem mnie coraz bardziej zaskakuje, po cichu mam nadzieje, ze moze kwc? nic to, testy trwaja dalej![]() nie slyszalam o tej firmie, gdzie znalezc mozna i w jakich cenach? zaraz pewnie pogooglam! a tak wlasnie sobie pomyslalam, jako iz twoja cera na wszystko na opak reaguje... moze masz uczulenie na jakis skladnik typowy dla kremow na naczynka? Cytat:
ja pamietam jak pralke tak kupilam, nie dosc ze zmusilam zeby mi kurierzy do mieszkania doniesli (na szczescie na parterze mieszkam ) to jeszcze na ladne oczka i zaproszenie na herbatke to mi ja otworzyli i pokazali jak podlaczycale sobie dzis dogodzilam... w takiej sieciowce herbaciano-kawowej, 5 o'clock chyba zaopatrzylam sie w herbatki rozniaste, i jakas fajna nugatowa kawe sypana dodatkowo mialam deal z bratem tz ze mu na studia prace z historii sztuki napisalam a on mi w zamian sciaga wszystkie sezony sexu w wielkim miescie z napisami, wiec zgadnijcie co dzis bede robic
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie kiedyś panowie przywiezli meble w środku nocy, no bo jechali z nimi juz z jakiegos innego miasta to przy okazji przywiezli do nas, co będą dwa razy jezdzic ![]() Zamówiłam dzisiaj puder bambusowy z jedwabiem z BU do minerałków i przy okazji olejek pomarańczowy do mycia Mialam ochote jeszcze na peeling ananasowy i jakiś hydrolat, ale szkoda mi juz kasy tyle wydawać, innym razem spróbuje
|
|
|
|
|
#1687 | ||||
|
|
Cytat:
Ono było naprawdę jak masło, a raczej jak smakowita maślana masa do tortu . Fajnie łagodziło, po tym, jak się podczas nurkowania spiekłam , tylko TŻ strasznie nie lubił mnie nim smarować bo mu z bardzo naturalne masło przypominało Na te Farmońskie owocowe czaję się od długiego czasu, ale ja ogólnie mało używam kosmetyków do ciała , obecnie męczę się z mleczkiem kokoswoym Ziai, a w zapasie krem anansowy Joanny ![]() Cytat:
Ból polega na tym, że ostatnio coś mało daje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Do czego go będziesz używać?
|
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Wtajemniczenie
|
a powiedzcie mi, coz to znow za uzadzenie ten puder
, pokazac poproszee
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh, poleglam! zamowilam podobny puder, z owsem dodatkowo...
no i jeszcze mleczko jedwabne z keratyna, do wloskow(co by sie osamotnione nie czuly!)...![]() ![]() kusicielki!!
|
|
#1692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam !
Cytat:
Kosmetyki tej firmy mają jednak dobre opinie. BANDI ma swoją stronę w internecie - o ile pamiętam i w Warszawie jest główny salon firmowy. Poszukaj. A z tym uczuleniem - masz świętą rację ! Np.: moja twarz już na sam widok czegoś z kasztanowcem warczy i ucieka gdzie pieprz rośnie. A przecież kasztanowiec to podstawa pielęgnacji naczynkowej cery. Za to idealnie służą mi maski z alg morskich. Robię je u kosmetyczki. Próbowałam tych z BU, bo chciałam zaoszczędzić. Tragiczne ! Cytat:
A jaki zapach w Twojej opinii najlepszy ?! Cytat:
Daj znać jak użyjesz. Robiłam psikadło : keratyna, mleczka, proteiny. Keratyna fajnie usztywniała włosy, wizualnie powiększała się ich ilość. Mnie teraz bardzo kusi olejek śliwkowy. Podobnież jakieś panaceum na naczynkową cerę. Jeszcze nie miałam. Jak już pisałam : moja twarz nie polubiła się z olejkami {poza tymi do mycia}. Ale ten śliwkowy podobno jest "lekki" i cuda czyni. Jak nie spróbuję - będę żałować. Nadchodzi czas nowego zamówienia na ZSK, to przy okazji wezmę. Na Mazidłach nie zamawiam. Zamówiłam raz i skutecznie odstraszyły mnie od tego sklepu opakowania. Iza, jak już robisz zamówienie, zamów hydrolat z zielonej herbaty. Jako jedyny bardzo mi pomaga. Wizażowy hit : kocanka - podrażnia. Szczęśliwa jestem, że odwilż odbywa się w wolnym tempie. Jednak mądrzy ludzie mówią : nie chwal dnia przed zachodem słońca. Na dzisiaj zapowiadają deszczyk i może być tragicznie. Też mam nadzieję, że zima pójdzie już precz. Wczoraj pobuszowałam w internecie w poszukiwaniu kaloszy, takich bardziej wyjściowych {jakby kalosze mogły być : wyjściowe Pozdrawiam ! |
|||
|
|
|
#1693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W każdym razie filtr musi być i puder też, bo ten mój podkład się strasznie świeci
|
||
|
|
|
#1694 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie było mnie, bo byłam zajęta uprawianiem sportu zawodowo: Loguję się na facebooka. Patrzę, czy ON jest online....? Nie, nie ma, no to log out. 30 min... Loguję się na facebooka i patrzę czy może teraz..? Nieee, nie ma jeszcze. 30 min. I tak do skutku Kasia Bo my się robimy na Europę Kalosze za tysiąc złotych... Toż to szkoda w takich wyjść ![]() Aga! |
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Niestety nie każdy ma takie szczęście jak Ty - nie wydaje mi się, żeby TŻ mógł czarować dostawcę na "piękne oczy", no chyba że dostawca byłby gejem bo TŻ ma ładne oczęta ![]() Cytat:
![]() Tak, dokładnie ten sam. On jest podobno najlepszym Upiorem, ale mnie sie osobiście bardziej podoba ten drugi ![]() Hej ![]() |
||
|
|
|
#1700 |
|
|
Cześć Aga
Co mię tu nie dajesz znaku, że jesteś ![]() Na szczęście chwilowo się udało; chwilowo, bo pewnie Pazuryr zaraz wstanie bo w dzień ma raczej krótkie drzemki. Ale dobre i to.Biorę się za odpisywanie po postach
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzymy córci jak najdłuższej drzemki, sasasa ![]() |
|
|
|
|
#1702 | |||||
|
|
Cytat:
A od Joanny, wiadomo - ANANAS ![]() Kocham wszystko co ananasowe pod każdą postacią ![]() Cytat:
Ja, gdyby nie fakt, że się kwaszę, to chętnie bym sobie odpuściła Nie jestem wielką fanką filtrów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą powiedzieć muszę, że najczęściej z dostawą to jest tak, że nie wnoszą do domu, już się parę razy z tym spotkałam ![]() A jak mojej mamie stłukli kilka sztuk z zastawy stołowej, to mimo, że przesyłka była ubezpieczona, to i tak odrzucili reklamację ![]() Wycwanili się, że podpisujesz tak naprawdę odbiór paczki w nienaruszonym stanie, czyli... opakowania, a nie zawartości ![]() Cytat:
No i ZONK Ktoś tu się obudził i mlaska pieluchę ![]() Zaraz na spacer trza wyprowadzić, bo pogoda nawet słoneczna
|
|
|
#1703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle - byłam na Upiorze po raz drugi i kurde, robi tak samo ogromne wrażenie jak za pierwszym razem I dodatkowa atrakcja - po skończonym spektaklu, kiedy jeszcze wszyscy aktorzy byli na scenie, na scenę wyszedł jakiś koleś i oświadczył się swojej dziewczynie ![]() Z jednej strony fajny pomysł ale ja nie wiem czy bym chciała w taki sposób, przy tylu obcych ludziach ![]() Cytat:
![]() Ja tu będę jeszcze parę godzin więc jak by znów usnęła to przybywaj A pogoda dziś faktycznie ładna, oby jak najdłużej
|
|||
|
|
|
#1704 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cos sie ostatnio bardziej na pielegnacje buzki skupilam, niz na wlosach... ![]() ano ja tak mam wlasnie z olejami, co na twarz nie naloze to juz pieczenie, swedzenie i burak! ![]() Cytat:
) takze puder i psikadlo zamowilam na probe. szkoda ze wczesniej nie wiedzialam, myslalam nad jakims hydrolatem, ale w koncu stwierdzilam, ze ciezko chwilowo z finansami wiec wzielam tym razem tylko dwie pozycje. nastepnym razem![]() Cytat:
Aguś-szkoda, ze ciebie w domu nie bylo, kobiecie to zawsze latwiej pod tym katem ale zgodze sie z Asia, to zdecydowanie wina kuriera i przy obsmarowywaniu sklepu to bym to dodalaale dzis slonce, koty szaleja!
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka też zamawiała AGD przez internet i odbyło się to zupełnie inaczej - najpierw zadzwonili do niej ze sklepu, że wysyłają towar a potem kurier się z nią kontaktował i się z nią umawiał, upewniał się jeszcze czy będzie mogła być w domu o tej i o tej, wtedy i wtedy i odebrać towar a nie coś takiego jak u nas
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zadomowienie
|
No więc, to kolega z klasy. Przekochany jest
A co najlepsze, moje uczucie zdaje się być odwzajemnione! -Oo, jak tam będziesz szła, to daj znać, przyłączę się i pójdziemy razem albo -Polska jest piękna, zatoka pucka, musisz to zobaczyc -TAK! Jedziemy tam na windsurfing ) Miłego spacerku Jakie słońce? ![]()
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Jest, jest słońce, duuużo słońca
U mnie świeci tak mocno, że jak jechałam z TŻ'em samochodem to tak raziło, że praktycznie nic nie widziałam ![]() Tylko ja się zastanawiam co będzie na ulicach jak te zwały śniegu zaczną topnieć ![]() Właśnie przeglądam na allegro cienie sypkie i nabieram na nie coraz większej ochoty, szczególnie na te przeróżne odcienie fioletu... tylko pytanie czy będę potrafiła się tym ustrojstwem malować ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-02-21 o 15:34 |
|
|
|
#1708 | |
|
|
Cytat:
![]() Był spacer, potem rodzice wpadli na chwilkę, no a potem lulu okraszone odrobiną ryku , ale tylk odrobiną Aga, jak masz ochotę na fiolet, to ja proponuję stąd: http://shop.ebay.pl/gracewolf2008/m....&_trksid=p4340 Aukcje pojedyńczych odcieni dotyczą 2 opakowań, a ja też na fiolety się czaję A malowania szybko się nauczysz , wbrew pozorom to całkiem łatwa sprawa. Ja też miałam takie wątpliwości, ale spróbowałam i jest git
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
No to już gorzej
![]() Cytat:
![]() Lanessa zrobiłam dzisiaj te kotlety z ciecierzycy i są pyszne Mozesz podać jeszcze jakieś inne przepisy na cos dobrego
|
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może najpierw przejdę się po drogeriach i zobaczę czy tam nie ma jakichś sypkich cieni na wypróbowanie a potem się zobaczy Najbardziej bym chciała jakiś fiolet i coś czarnego ![]() Muszę się pospieszyć bo zamierzam powoli rezygnować z tych tabsów od dermatologa a jak przestanę je brać to pewnie znowu zacznę się "przetłuszczać" jak wcześniej - jak mi będzie brakowało suchych palców kiedy dotykam swojego czoła i tych trzymających się na powiece a nie zbrylających cieni ![]() A na allegro przeglądałam te: http://www.allegro.pl/item915833168_..._sloiczek.html Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-02-21 o 16:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

i jeszcze ma z tego przyjemność
Dzisiaj zrobiła mi rybe w cieście, na patelni jeszcze sporo tłuszczu zostalo to ja wole nie myślec ile go jest w tej rybie 

, tylko TŻ strasznie nie lubił mnie nim smarować