![]() |
#1711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dziecko
Hej dziewczynki...ja tak na szybko, czytam wszystko dokładnie i szczerze współczuję, wierzę, że będzie lepiej... bo musi być lepiej. Wszystko ma swój czas.. i musi upłynąć. Złe dni odejdą w zapomnienie ...i wyjdzie słońce. Na pewno!!
Pozdrawiam wszystkie smutaski ![]() U mnie początek horroru ![]() http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-.../0,102006.html ![]() Super czyli już zaczyna się podgadywanie ![]() A ja mam to gdzieś i robię sobie tattoo na karku ![]() Dobrej i spokojnej nocy Wam życzę. Edytowane przez Czarniawa228 Czas edycji: 2010-01-21 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą ja tez miałam wszystkie badania dobre także lekarz powiedział że to tez musiał być błąd chromosomowy ![]()
![]() |
#1713 |
Raczkowanie
|
Hej Kobitki,
Ja nadal mam świetny humor i głęboko wierzę, że wszystkim nam się uda ![]() ![]() Edzia, z pracy niestety wyszła d...a ale może to i dobrze bo w tym projekcie było dużo wyjazdów za granicę zaplanowanych. A jak tu się starać, a później ewentualnie w ciąży ciągle jeździć na 2-3 miesiące bez TŻta za granicę. PS. z tym kupowaniem rurek miałam tak samo, szok ![]() Czarniawa, może ten artykuł od teściowej to bardziej taki znak, że chcą wam pomóc... że się przejmują? Przecież chyba wiedzą, że masz kłopoty z tarczycą...może warto porozmawiać z Teściową (jeżeli ją lubisz oczywiście) My zawsze mówimy całej rodzinie wprost co i jak i później przynajmniej nie ma niedomówień, polecam ten sposób. Mój TŻ ma żylaki powrózka nasiennego i obawialiśmy się, że może mieć kłopoty z chłopakami, cała rodzina wiedziała, że będzie sobie badał, wiedziała o wynikach itd. Co prawda byli trochę zszokowani, że tak bez skrępowania o tym mówimy ale wiecie....my oboje studiowaliśmy biologię więc wzięli to za odchył zawodowy pewnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Rozeznanie
|
Hej kochane już piątek!!!!
Berti u mnie nie jest tak źle jak zostało odczytane ![]() ![]() Teściową mam mądrą i oczytaną babkę to niech trochę się powysila dla synowej ![]() ![]() Ja też wierzę, że nam i Wam się w końcu uda bo na każdą przyjdzie w końcu czas.. ja zupełnie się odcięłam. Byłam dzisiaj u świetnego fryzjera .. no cud miód i orzeszki- olśnił mnie strzyżeniem i ceną 70zł ![]() ![]() ![]() Wyjeżdżam dzisiaj na trzy dni do Wawy więc do niedzieli mnie nie będzie.. trzymajcie się dzielnie, walczcie z chandrą i nie dajcie się zimie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Rozeznanie
|
Czerniawa fajną masz teściową
![]() ![]() Miłego wyjazdy życze ![]() Berti nie ma ma tego złego co by na dobre nei wyszło ![]() Kurcze z tymi rurkami i ja tak miałam ![]() ![]() ![]() Anula chyba ta sytuacja nas przerasta i chyba daltego tak powiedział... tak czy siak do psychologa sie wybieram ... bo musze zkasultować to w jaki sposób ma powiedziec 6 latkowi ze jego tata nei jest jego biologicznym tatą ... bo 16 lutego skaładm wniosek do sadu o pozbawienie ojca biologicznego praw rodzicielskich.... czeka mnie cięzkie pól roku....znów ten człowiek sie pojawi w mim życiu echhhh.....koszmar powróci ![]() wiecie co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobry lekarz to postawa ale to juz pisłąm wczesniej. Ja mam takiego moge mu ufac w 99 % pamela a co to oznacza ?? tak naprwde?? z ekażda ciaza tak bedzie wyglądac ??da sie to leczyć ??albo zapobiec??
![]() ![]() Edytowane przez asiaczek82 Czas edycji: 2010-01-22 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
U mnie masakra-kupa roboty a sieć nam padła!!!Już myślałam, że mnie odwołają z urlopu ale ufffff,,,jest jest jest!!!! ![]() ![]() Bolą mnie jajniki okropnie a to 9dc no nie wiem co to za ból może to ten castagnus rozwalił mi pierwszy cykl bo czytałam, że często rozwala ten pierwszy a później się reguluje ładnie. Niech tam zajrzą bo naprawdę nawala jak głupie jakieś. Serduszkowa jest szansa żebyś mi napisał jaką TŻ ma morfologie i według jakiej normy? Czerniawa wiesz co ja całe życie miałam długie kędziory-taka dzidzia z loczkami ![]() ![]() Berti no to dupa...myślałam, że tak milczysz bo zajęta jesteś nową robotą. Asiaczek matko jakie Ty masz poważne dylematy. Kurcze nie mam pojęcia jak to można wyjaśnić dziecku... Dziewczynki wyczytałam, że za poronienia często odpowiada facet-jeśli nasienie ma wadę genetyczną lub wadę budowy to dojdzie prawdopodobnie do poronienia wczesnego,pustego jaja itp...Prześwietlamy często siebie a warto mieć to też na uwadze np przy poronieniach. Może komuś się to przyda bo mnie się przydało ![]()
Bartuś 23.12.2010 ![]() Aniołek 01.08.2011... Hubert 21.11.2012 ![]() „Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła” Edytowane przez EdziaO Czas edycji: 2010-01-22 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Rozeznanie
|
No niesety musze ponieść konsekwencje błędów... najbradziej szkoda jest mi tomka który tez będzie cierpiał
![]() Dzisiaj sobota ![]() ![]() ![]() ![]() no lece ![]() ![]()
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1719 |
Rozeznanie
|
Hej Słonka
![]() Jak przysżłam dzisiaj do pracy to wyglądąłam jak mrożonka ![]() ![]() i generlanie mam jakiś kryzys ... bawie sie w misia który zpada w sen zimowy .. wczoraj zasnełam o 20 wtałam o 6 a siedzie i dalej sie mi buzi drze... Pamela dzięki za info ![]() ![]()
#1720 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
odebrałam dziś wynik histopatologiczny, rozpoznanie: tkanek zarodkowych w badanym materiale nie stwierdzono. ![]() I tak oto zaczęłam tydzień ![]() ehhh, chyba mam depresje zimową, a kryzys z m trwa nadal i nie zanosi się na poprawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Raczkowanie
|
Cześć Kobitki,
Edziu, Asiaczku - z pracą to właśnie wg mnie tak jest, nie ma tego złego co by na dobre....Na razie bardzo jestem zajęta niestety starą pracą ![]() ![]() Czarniawa, dobra nowa fryzura to u mnie zawsze działa cuda ![]() Serduszkowata - fajnie że chłopaki męża w dobrym stanie, takie badanie to podstawa szybko od razu wiadomo, że ten aspekt jest ok. Edzia, a Wy badaliście chłopaków, czy dopiero się przymierzacie? Myszolku nie smutkaj się, będzie dobrze, a histopato miałaś robione po poronieniu, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Rozeznanie
|
Myszolku co to oznacza??
#1723 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny..już wróciłam
![]() Widzę, że zima daje się we znaki.. ja zamarzam i mam tego mroziska po dziurki w nosie ![]() Na miejscu komórek też bym siedziała w ciepłym pęcherzyku i ani rusz ![]() ![]() Mam zamiar wysłać męża na plemniki ![]() Myszolek albo ja nie rozumiem albo Twój wynik jest jak najbardziej na plus ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
To już moje 2 poronienie i za każdym razem dają do badania histopatologicznego. Teraz jestem w pracy. Jak wrócę do domu, to sprawdzę 1 wyniki histopat.
Dziewczyny nie mam pojęcia czy to dobrze czy źle, szperałam w necie, ale nic szczególnego nie znalazłam. Do lekarza pójdę jak tylko dostane wyniki na kardiolipiny... minęły 3 tyg. i cisza ![]() Z tego zimna to mi się nie chce wystawiać nosa na zewnątrz ![]() a muszę jechać do księgarni po książkę dla teściów pt. "Antyrak. Nowy styl życia" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Rozeznanie
|
Bo na moje oko to oznacza ze było to puste jajo płodowe... czyli ze to co pobrali do badania to nie był zarodek tylko "otoczka" niewiem czy dobrze roumiem....
#1726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znalazłam stare badanie, tam jest napisane residua placentaria (resztki łożyska). I niech teraz mój lekarz się głowi co dalej... bo ja już sobie odpuszczam. ![]() Edytowane przez Myszolekk Czas edycji: 2010-01-26 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Rozeznanie
|
Myszolku przykro mi następnym razem bedzie szysko ok zobaczysz
![]() Laski co taka cisza??? wszyskie chyaba sexują sie pokątach ![]() ![]() U mnie 20 dzień cyklu do okresu jakies 8 dni ![]() ![]() ![]()
#1728 |
Rozeznanie
|
halo halo
![]() faktycznie tu jakas cisza ![]() nie pisalam ostatnio bo jakos zajeta bylam przenoszeniem daty slubu na pazdziernik tego roku. i udalo sie ![]() ![]() na szczescie udalo nam sie tez troche cene "shandlowac"-u orkiestry i fotografa ![]() ![]() ![]() a poza tym...jak nie mam jakiegos zajecia to sa znowu te mysli i placz..nie potrafie przestac o tym myslec ![]() no ale powolutku i tak jest lepiej niz bylo. trzyma mnie tylko mysl ze za jakis czas znowu bedziemy mogli wznowic staranka i tym razem bede pod stala opieka tylko jednego lekarza.i chce zrobic do tego czasu wsyzstkie badania... a co u Was dziewczyny?? Myszolku nastepnym razem musi byc dobrze ![]() ![]() ![]() asiaczek trzymam MOCNO kciuki zeby @ nie przyszla. a sio!!!! ![]() Edzia, Czarniawa, berti, anula co u Was?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle to cześć Wszystkim ![]() Mam nadzieję,że mogę się tu zadomowić??
![]() |
#1730 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ze sie tak spytam.. jak u Ciebie wygladala "ta" sytuacja?? w ktorym tyg ciazy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko mi było nawet bardzo... Coś mi się zdaje,że mniej więcej w tym samym czasie byłyśmy w ciąży...
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki!Wpadłam się tylko przywitać
![]() Jestem jeszcze w jednym kawałku,nogi nie połamane-znaczy się jest dobrze. Pogoda idealna jak dotąd i śmigamy sobie z górki na pazurki ![]() 14 dc-zobaczymy...ale moja nadzieja to już wicie śpi sobie głęboko i spokojnie... Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!
#1733 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny ..
Witaj bella ![]() ![]() Kalinka bardzo się cieszę, że ze ślubem do przodu i zaczynasz wychodzić na prostą.. masz rację -zajmuj się czymś na okrągło, znajduj zajęcia i walcz ze złymi myślami.. ze smutkiem i przygnębieniem..Teraz czas na dobrą passę ![]() Trzeba iść do przodu.. silna z Ciebie osóbka i świetnie dajesz sobie z tym wszystkim radę. A jak duże weselicho planujecie?? Sukienka wybrana?? Asiaczek trzymam kciuki !! Edzia pozdrawiam również i obyś ze śmigania wróciła z kinder niespodzianką ![]() O matko dopiero zobaczyłam, że u mnie już 29dc i czekam na @.. wiem, że przyjdzie bo rano jajniczki tańczyły walca, a teraz pobolewa podbrzusze ![]() ![]() Przykro mi stwierdzić ale w moim przypadku sex co dwa dni do 20 dc a potem co trzy ... nic nie zmienił.. niestety nie mam szczęścia i bez interwencji lekarza się nie obejdzie.. Myślę o inseminacji bo stres działa na mnie demobilizująco ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 21 ![]()
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!Pogoda u nas gorsza ale nadal jesteśmy cali
![]() Nieskromnie zauważę że w tym tygodniu stuknęło mi 27 latek ![]() Czarniawa to może pomyślimy razem?Ja już nie potrafię tak żyć!nienawidzę tego wszystkiego tych testów,temperatur,śluzów, hormonów,owulacji,sex-u co dwa dni jak na receptę!Niech mi zmajstrują to dziecko i niech świat(i sex) wróci do normy!!!Bo to jest cholernie wszystko popaprane... Ja tak nie umiem a inaczej też nie umiem... Od następnego cyklu chyba poczynię kroki ku inseminacji nr 1...Najpierw rozpoznanie tematu...
#1737 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a skonczylo sie poronieniem czy ciaza martwa? przepraszam ze tak pytam..jak nie chcesz nie musisz odp Cytat:
![]() staram sie walczyc ze zlymi myslami i smutkiem ale niekiedy jest to silniejsze ode mnie..rana sie pewnie za jakis czas zagoi ale blizna zostanie do konca zycia.. a wesele na jakies 150 osob ![]() ![]() ![]() ![]() a u Ciebie kochana jak tam?? mam nadzieje ze ta @ wredota nie przylazla, zaraz ja ja tam odgonie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Rozeznanie
|
bella przykro mi
![]() ![]() kalinka super ze juz udało wam sie wszysko pozałatwiać ![]() czerniawa edzia to co pażdziernikówki ![]() ![]() ![]() ja dzisiaj zauwazyłamz e musze kupic dupka biore wyjmuje recepte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba faktycznie moje nastawieni ejst fatalne wmówiłam chyba sobie ze sie nie uda naturalnie i ze trzeb mi psychologa ![]() ![]() ![]() W pracy mam już spokoniej ![]() bunia berti anula a gdzie Was wywiało????
#1739 |
Rozeznanie
|
Hallo dziewczyny!!
Edzia stary babiszonie STO LAT, Po pierwsze zdrówka, po drugie dzidziusia ,po trzecie czego tylko sobie zapragniesz ![]() Masz rację... na myśl o skrupulatnym przestrzeganiu wykresu, sprawdzaniu majtek, kochaniu się wtedy kiedy muszę, a nie wtedy kiedy mam ochotę doprowadza mnie do szaleństwa i MAM MDŁOŚCI!!! ![]() ![]() ![]() To mamy cel!!!!!!!!!!!!!! ![]() Kalinka każda z nas z czymś walczy, nie mówię, że jest to na równi ani sprawiedliwe ale tak to już jest... ja nie mogę zajść ,a Ty możesz ale za to z tragicznym i bolesnym skutkiem... nie możemy się poddawać tylko podnosić się i iść dalej.. pamiętajmy, że to my jesteśmy płcią silniejszą i bardziej wytrzymałą ![]() Mojee wesele było na 100 w pięknej Osadzie Danków na Mazurach.. Było cudownie, że wspominam ten czas z rozrzewnieniem ,a najchętniej cofnęłabym czas ![]() Sukienkę wypożyczyłam i byłam bardzo zadowolona z wyboru. Pokazuj te swoje kreacje doradzimy ![]() Asiaczek to przyłączasz się do nas?? Zapomnijmy o tych piep.....regułach, które doprowadzają nas do obłędu tylko pomyślmy o pójściu na skróty ![]() Berti, Anula i reszta dziewczyn .. zasypało Was?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Rozeznanie
|
Ja już dwano jestem po tamtej stronie:/ tylko u mnie leki wyznaczaja cykl :/ tempke mietzyć musze zeby wiedzieć kiedy mam wziaś leki
![]() ![]() ![]() ![]() nie rozumiem jednego dalczego piewsze pyk myk i było a teraz ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.