|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zadomowienie
|
Dot.: W wolnym czasie rzucam szklankami - czyli wspólne picie meliski. Część 3
Najwazniejsze , zeby bylo zdrowe - to jest priorytet, zeby bylo szczesliwe w zyciu. Ale patrzac na Twoja ksiezniczke ciezko nie myslec o corce
![]() Intra- bardzo dobrze, ze w koncu zadzwonilas. Ja za powiadomienia sms nie chcialabym placic nawet zlotowki. To sie tak zdaje, ze to male pieniadze, ale tak zlotowka do zlotowki i ostatecznie wychodzi ladna sunka
#1712 |
Zakorzenienie
|
mowa o jakims watku?
lena sliczna córcia ![]() karla to fajne miejsca zwiedziliscie ja ich nie widzilam nie wiem ktos wam w Pl te miejsca polecal i zarezerowaliscie czy sami tam zwiedzaliscie na wlasna reke? cholera to my to ominelismy ;/ a tez bym chciala zobaczyc gdzie krecili gwiezdne.... karla a dalabys jakas fote jeszcze z wesela swoja ![]() Suri pedagogika znaczy? fajnie tez chcialam to zaczynac po maturze ale nie dostalam sie wsumie nawet nie zaluje anyway podziwiam ze chce Ci sie 3 kierunek zaczynac tamte masz tez ciekawe kierunki no ale jak trzeba... Intra fajne buty Witcha a jakie u was ceny za farbowanie na krotkie wlosy u fryzjera? bo u mnie za 3 farby w sklepie co bym miala kupic to juz bym miala sciecie i farbowanie u fryzjera czyli 90 zl Edytowane przez Brook Czas edycji: 2009-10-09 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
Witajcie śliczności wy moje
![]() ![]() ![]() ![]()
#1714 |
Zadomowienie
|
Wrzuce pozniej jeszcze jakies zdjecia, i z wycieczki
![]() Co do tych miejsc, ktore zwiedzilismy to przede wszystkim wiemy od moich rodzicow- oni byli tam w zeszlym roku. Ale i na samym poczatku rezydentka, czyli ten opiekun grupy, opowiadala o miejscach, ktore warto zobaczyc i gdzie mozna pojechac z ich biura podrozy. Oczywiscie te wycieczki sa platne dodatkowo. Ale my zalatwilismy te wyjazdy z biur podrozy na tej glownej ulicy, powinnas pamietac ![]() Ale wpisz w googlach: pamukale, kapadocja- poczytaj sobie i zobacz fotki, na pewno to nie oddaje rzeczywistosci , ale zawsze cos ![]()
#1715 |
Wtajemniczenie
|
Karla - wiem wiem, powiadomienia są darmowe (sms), ale te hasła na kartce kosztują 5 zł, wprawdzie jedna taka lista to jest 50 transakcji, mnie to wystarcza na niecały rok, no ale tak czy siak, lepiej mieć za darmo i mieć dostęp w każydm miejscu i o każdym czasie
![]() ![]() Brook - dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
brooki,no mowa o innym wątku,o ezoterycznym na plotkowym
![]() ![]() również podziwiam suri,nie wiem czy ja bym dała radę,chociaż,dla chcącego nic trudnego :P no i zapomniałam napisać,że cieszę się za intrę,nie było się czego bać z tym rozdziałem ![]() kawcia biedna jeszcze na zajęciach.. masakra,do tej pory :/ Musze kiedyś zaplanować wyjazd na wschód,jakieś dłuuugie wakacje czy co.. Bubul,no zauważyłam,że mało Cie tu ostatnio,oby do środy,hehe ![]()
#1717 |
Zakorzenienie
|
brook, nie wiem ile farbowanie, ale pewnie powyzej 20-30 funtow. a 3 farby moge miec za 9 funtow albo i mniej (zalezy jakie i gdzie kupie)
![]() zawiodlam sie strasznie na tezecie dzisiaj ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja zrobilam nalesniki wlasnie z kapustka kiszona mniam
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z nim kazdy wiekszy wydatek uzgadniam, wszystko przeliczam czy nam starczy czy bedzie ok... a on dzis pojechal do sklepu, mial tylko pare rzeczy ciezkich dokupic, cobym nie musiala dzwigac... zadzwonil ze sklepu ze wyczail nawigacje w promocji za 30 funtow. no i mu tlumaczylam, ze nie stac nas, ze niepotrzebna nam nowa nawigacja, ze stara wystarczy, choc czasem droge gubi, ale jest, dziala, a w razie czego mozna sie mapa posilkowac i na nasze potrzeby jest ok. no i ogolnie stanelo na tym, ze ja sie nie zgadzam. no i co? no i wrocil do domu z nawigacja ![]() a rachunki to powietrzem zaplacimy ![]() no i jeszcze ten jego cudowny tekst "poradziiiiiimy sobie"... taaaaaaak qzwa! ale jakim kosztem?!
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
a no to taniej duzo bo u nas te Loreala czy inne to jakies 45 za opakowanie z tego co pamietam jak kupowalam ale mi kolor nie wyszedl i wiecej sama skolei nie fabuje bo potem wstydzilam sie wychodzic z domu
karla wlasnie wpisalamw google i przebolec nie moge i zrozumiec jak ja moglam ich nie wykupic:/ z tego co pamietam to zadaleko mielismy na te biale wapnia ehh zaluje ja wczraj tez troche sie zdziwilam odnosnie tz znaczy moze to zle slowo ale ciekawosc mnie zzera czy zapomnial o moich urodzinach czy nie.... bo zlozyl je z dlugim opoznieniem a wczesniej prosil bym zadzwonila myslalam ze po to.. a tu nie gadka szmatka o czym innym,potem na gg rozmowa tez o czym innym i dopiero znow poprosil bym zadzwonila i zlozyl wiec nie wiem zapomnial czy nie,bo przeciez mogl mi je juz o 24 h zlozyc jak wrocil z pracy....wiem p i e r d o l a ale chodzi po glowie jak to zwykle u osoby z nn ale minie wkoncu mi to zastanwianie sie ![]() blue zapomnialam spytac jak sprawa z laptopem sie skonczyla? oddaliscie go koledze z powrotem? edit: hehe wiec za nawigacje mialbys juz wlosy u fryzjera jakby nie patrzec ![]() ![]() Edytowane przez Brook Czas edycji: 2009-10-09 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
no faktycznie zachowal sie jak glupek,a ty jakbys zrobila wlosy u fryzjera to by ci taki cyrk urzadzil ze masakra ale jemu wolno spelniac swoje zachcianki??za kare karm go chlebem ze smalcem za jego wyglupy
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Broooki mialas urodziny o ray ja nie wiedzialam sto lat dziecinko i spelnienia marzeń ![]() ![]() ![]()
#1722 |
Zakorzenienie
|
ale ja tniutniam tego fryzjera, nie myslalam nawet o tym i napewno nie zrobilby mi awantury, bo on sie zgadza na wszystkie moje zachcianki...
chodzi tylko o to, ze on nie potrafi realnie patrzec na kase i teraz to juz wogole bede sie go bala do sklepu poslac po chleb przyslowiowy bo mi jeszcze z jakims dvd czy telewizorem wroci... no i moje slowa ma za nic, bo ja sie kategorycznie nie zgodzilam na ten wydatek a on i tak kupil... a na kasie nie spimy i teraz bedzie naprawde ciezko - on tego nie widzi, bo to przeciez ja robie zakupy w tygodniu i to moim zadaniem jest nas wyzywic i oplacic dzieciom obiady w szkole... a jak to zrobie to juz niewazne, on co najwyzej ponazeka ze obiad "nietaki" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
brooki,życzenia spóźnione ale zawsze - wszystkiego najlepszego słońce!
![]() a jak to jest,że on Ci kazał dzwonić jak chciał pogadać? znaczy,nie miał kasy żeby dzwonić,tak? kurcze,jakoś sobie nie potrafię tego wyobrazić,co innego sytuacja odwrotna - ja mówię Tżtowi,zadzwoń,bo ja nie mogę,hehe Wicza,to,że jest nieodpowiedzialny,to już wiesz. i wiesz też co myślę o jego poczynaniach.. masz przeprawę z tym chłopem ![]()
#1724 |
Zakorzenienie
|
Suri,lena dzieki
![]() Lena znaczy nie kazal ,prosil ![]() ale tez cos mowil o tym ze on zamierzal zadzwonic i zlozyc.... no ale nie wyszlo- sama nie wiem tylko czego... dziwnie to wyszlo moim zdaniem dosc.... moze dlatego ze numeru nie zna do mnie na dom? ale przeciez migl wczesniej go zdobyc ode mnie albo mojej mamy no problem nie wykazal sie pomyslowoscia troche ![]() Witcha ''tniutniam'' ? co to znaczy ![]() musisz wiec z nim pogadac powaznie,albo niech on robi zakupy a ty bedziesz gotowac z tego co on kupi w ten sposob on bedzie sie martwil o kase moze bardziej? Edytowane przez Brook Czas edycji: 2009-10-09 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
lenka, wiem...
brook, w takim ukladzie to mu sie kasa za szybko skonczy i bedziemy kanapki wcinac.... na razie stwierdzilam, ze skoro kupil sobie nawigacje, to nic juz na gwizadke nie dostanie. o.
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wicza- ja bym nie zdzierzyla..... wyslalabym go z ta nawigacja z powrotem do sklepu i za przeproszeniem g.....o by mnie interesowalo, czy uda mu sie ja zwrocic czy nie. Czyba by na wycieraczce spal, jakbym to ja z nim zyla. I co to za nawigacja w ogole? Sorry, ze pytam, ale ja ostatnio tez kupowalam nawigacje tacie i troche sie zorientowalam co do firm i cen.... Myslisz, ze nawigacja za 30 funtow bedzie dobra??|
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
a mam w nosie czy bedzie dobra czy nie - on juz sobie prezent na gwizadke kupil i mam w powazaniu. na oddanie ma 21 dni zgodnie z gwarancja sklepowa, nawet nie musi podawac przyczyny zwrotu, wiec akurat z tym nie ma problemu - jesli sie nie sprawdzi bedzie mogl oddac. po prostu wkurzylo mnie to, ze sie ze mna nie liczy, choc oczywiscie zapewnia ze jest inaczej.... ja wiem, ze on sie na moje wszystkie zachciewajki zgadza, a ja na jego nie i to dlatego to kupil wbrew mojej woli... no co ja zrobie? nawet mi sie awanturowac nie chce, bo co to da? przynajmniej juz mi nie wkreca jak kiedys "ze to kumpel sobie kupil i dal mu do potestowania".... no zla jestem, ale kupil sobie, jak bedzie dzialac, to ok... ale pod choinka juz nic nie znajdzie... a mialam mu kupic wymazona klawiature do kompa.... obejdzie sie smakiem zatem....
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zadomowienie
|
Dobra zona jestes..... tak czy tak podziwiam. Ja bym chyba nie poszla na taki uklad, ze po prostu nic nie znajdzie pod choinka. Za bardzo by mnie wkurzyl takim lekcewazeniem mojego zdania. Tym bardziej, ze chodzi o pieniadze na rachunki i cholera chleb dla dzieci.
#1729 |
Zakorzenienie
|
no ale co niby moglabym zrobic? awantura nic nie osiagne, jedynie sobie nerwy popsuje... a on i tak zrobi co bedzie chcial... wiec po co te wojny? zawiodlam sie i on o tym wie... tyle...
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zadomowienie
|
No tak..... ale on sobie nic nie robi z tego , ze Cie zawiodl, on sie teraz cieszy z nawigacji. I co gorsze, Ty tez sobie z tego nic nie robisz. Jest Ci przykro, zle.... Ale dajesz mu takie ciche przyzwolenie. I to sie moze juz nigdy nie zmienic.....
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
karla dzieki szczere
![]() ![]() no nic to nie jest takie wazne.... przemeczona jestm praca,dzis probowalam spac bez tabsa i o 4 skapitulowalam i lyknac musialam bo inaczej bym wcale nei spala ![]() witcha awantura pewnie nic nie da ![]() co do gwiazdki ja pewnie bym i tak kupila cos nie potrafilabym nie kupic za kare swieta ![]() ![]() i pewnie bym tylko przygadala ze ja oszczedzam licze sie z kazdym groszem z mysla o dzieciach itd szkoda mi na przyjemnosc jaka jest fryzjer a on ze lekkomyslny jest i tyle spokojnym glosem ale stanowoczym |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
ja bym na Twoim miejscu wicza,tego faceta zostawiła. przepraszam,że to mówię ale nie mogłabym żyć z takim człowiekiem. mówię to już przez wzgląd na inne opisywane przez Ciebie sytuacje czy zdarzenia. i jak widać dochodzą nowe
#1734 |
Zakorzenienie
|
ahhhhhh
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Wtajemniczenie
|
Brook - wszystkiego naj!!!
![]() Witch - no przykra sprawa rzeczywiście... Myślę, że Twój tŻ nie bardzo odnajduje się w roli dorosłego, głowy rodziny... Obiecuje że naprawi furtke - nie naprawił (chyba?). Nawigację kupił mimo, że macie ciężką sytuację... Dziecku alimentów nie płaci... (Wiem, to długa historia, ale można to hm... przyrównać). Nie uważasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zadomowienie
|
dziewczyny nie piszcie jak lena ze powina go zostawic bo tego nie zrobi,jest w toksycznym zwiazku i nie wybrnie z tego tak latwo bo sama sie na to zgodzila.to nie pierwszy numer odstawiony przez niego,wicza wiem ze sie na to nie godzisz ale akceptujesz takie zachowania i napewno to nie zmieni stanu rzeczy,jestes z nim na dobre i zle i znasz jego zagrywki nie ma co gadac ze sie zawiodlas bo zawodzisz sie prawie kazdego dnia pozostaje wymagac ci jedynie minimum od niego a reszta na twojej glowie niestety
bubu dopiero cie zauwazylam przepraszam ![]()
#1738 |
Zadomowienie
|
To smutne, ale ja sie niestety zgodze z Lena. I Wicza wie dobrze, co powinna zrobic. Poradzilaby sobie z dziecmi, to nie sa niemowlaki wymagajace opieki 24h na dobe.
To, ze ktos tkwi w toksycznym zwiazku i jest mu ciezko odejsc, nie jest dla mnie rownoznaczne z tym, ze zaakceptuje taka sytuacje. Bo tu jest wszystko do nastepnego razu. Zwiazek ma dawac sile, partner ma byc wsparciem, a w Wiczy chyba wszystko placze... Brak pewnosci siebie, depresja.... nawet slowa " chyba juz go nie kocham "..... A mozna zyc bez tego. To nie bedzie latwe, ale na pewno jest wykonalne.
MY LIFE = MY LOVE Edytowane przez Karla1983 Czas edycji: 2009-10-09 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zadomowienie
|
masz racje ale strasznie musi ja bolec to co piszemy i boje sie ze przez nas bedzie jej tylko gorzej
![]()
#1740 |
Zadomowienie
|
Ale jak mamy napisac..... Ze wszystko dobrze? Ze nie ma sie czym przejmowac? Jest super, bedzie jeszcze lepiej? Podejrzewam, ze ja boli to co robi tak bliska dla niej osoba, a nie to co my piszemy....
Ale ona jedna ma wplyw na swoje zycie, swoje i swoich dzieci. Ja tez pisze przez pryzmat swojej choroby, bo kiedy nagle dowiadujesz sie, ze jestes powaznie chora- przechodzisz pranie mozgu. Zmieniasz sposob myslenia o 180 stopni. Trzeba zyc. Ale zyc, a nie wegetowac, dac sie stlamsic, pozwalac na emocjonalne manipulacje... Bo tego zycia jutro moze nie byc. Przykro mi, ze tak pisze. Zwlaszcza w stosunku do Wiczy, bo szczegolnie mocno chcialabym, zeby byla spokojna i szczesliwa, ale niestety tak mysle.
MY LIFE = MY LOVE Edytowane przez Karla1983 Czas edycji: 2009-10-09 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.