![]() |
#1711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
uułał.!
![]() ![]() ![]() Burek113 - przestań robić off topy.? naprawdę aż tak trudno dodać chociaż jeden opis? _____ ' jestem przy Tobie, kocham Cię.! ' - mówi wariatka. wszystko co mi się przytrafia uważam, za wolę Bożą. spotkanie Ciebie było jednak nietrafnym zrządzeniem losu. szkoda, że nie umiem czarować. życie byłoby wtedy o wiele prostsze. z miłości do Ciebie jest gotowa oddać całe swoje serce. - co byś zrobił gdybym przestała Cię kochać? - nie wiem. nie mogę sobie nawet tego wyobrazić. wysprzątałam swoje serce na błysk. chcę abyś czuł się w nim jak najlepiej.
#1712 |
Raczkowanie
|
Uwierz, potrafię dochować tajemnicy.
Chociaż wygląda na Kopciuszka, bucik nie pasuje. Chcę zatańczyć z nim walczyka. Co takiego było w nim , że nic nie chciała więcej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam w naszym gronie. ;* Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() _________________________ ______________________ Jedno przykro Ci przejdzie, ale to inne przykro już nie. Bo teraz to się liczy, by się wódka litrami lała ;] Wyrwałeś mą duszę i podeptałeś ją wraz z sercem.. Masz problem, bo mnie kochasz.
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ~♥~
Awaria miłość- niestety brak informacji dotyczących dnia naprawy. Umożliwiasz mi swobodny oddech. Lubię kiedy niespodziewanie wychodzisz za rogu ulicy i mówisz swoje cześć. Ręce odpadły ale dajmy temu wszystkiemu jeszcze nogi. Niegrzeczna miłość chciała uciec ale my się nie poddaliśmy złapaliśmy ją za nogi, chodź walczyła wbijając swoje długie ostre paznokcie do duszy po czasie uległa mówiąc że warto. A miłość powoli z nas wyparowuję. Nie traćmy kolejnego dnia na kłótnie przecież wiesz jak tego nie lubię. Serce nie pozwala na wyrzucenie wszelkich wspomnień związanych z Tobą. To nie błąd systemu spowodował nasze rozstanie, to po prostu my poprzecinaliśmy te kable. Patrzyła oczami miłości. Jego mleczno czekoladowe oczy do schrupania. Szklana łza upadła na podłogę roztrzaskując się na drobne kawałki. A ja wiruję w tym balu coraz prędzej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Te kłamstwa którymi mnie karmiłeś, trwały dłużej niż "Moda na sukces" Całus albo strzał! Wybór należy do Ciebie! Bo ja jestem inna, niż te wszystkie lafiryndy z którymi byłeś... |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Rozeznanie
|
dziękuje za pochwały, stokrotki
![]() ![]() ![]() ________________ i chcę Ci powiedzieć, że nawet jagody nie smakują mi już tak bardzo, jak kiedyś. wierzgam nogami, kopię, rozrywam, odpycham tę myśl z całej siły. bo wszystko jest poza, decyzja zapadnie odgórnie. Nie rozumiem czemu tak na niego reaguje, on nie jest wcale taki ładny i nie wyróżnia się specjalnie z tłumu. A ja jak ta wariatka krążę wzrokiem po jego ciele, wzdycham, trzęsę się, śmieje i rumienie. na wypadek gdybyś pomyślał, że mogłabym, nie zmienię Cię nigdy, na nic na świecie!
![]() |
#1717 |
Raczkowanie
|
"Ty i ja to jedność..." nie inaczej.
Trwa wielka sztuka, a ty możesz dopisać swój wers. Tylko w swoich marzeniach człowiek jest naprawdę wolny. ...wcale nie jest za późno, by szukać świata ze snów. zwracaj sie do mnie "Kochanie, moje Kochanie"
#1718 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
przelotny dotyk dłoni. jesteś jak zakazany owoc. dlatego Cię taak bardzo potrzebuję . Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ______________________ jesteś lepszy niż Christiano Ronaldo. W Twoich niebieskich oczach zobaczyłam siebie. Jesteś moją gwiazdą , moim idoleem, moim Bradem Pittem. niee. Brad Pitt przy Tobie wymiękaa. Miłość jest wtedy kiedy idziecie zimą ulicą a on daję Ci swoją kurtkę mimo,że Tobie jest ciepło. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Przyczajenie
|
Zapomnieć o wszystkim o ludziach,o świecie Zatracić się w sobie nie myśląc o czasie... - widziałam jak całował się z INNA .! - ojeej . on .? naprawdę .? mój książe z bajki .? - niee .. ten cel w Twojego koszmaru .. ten co Cię tak bardzo rani zrozumiesz wtedy, kiedy zrozumiesz jak to boli . Lubię mówić Ci słowa, które nic nie znaczą... Ty zacząłeś a ja nie potrafię tego skończyć... * dzięki Tobie uśmiecham się do ekranu telefonu w drodze na przystanek, do szkoły, do domu. a ludzie tak dziwnie się patrzą, jakby uśmiech był czymś niecodziennym.. ` prawie w idealnym świecie ale za to z idealnymi ludżmi . 'gdyby miłość była prostą sprawą, moglibyśmy iść teraz przytuleni do siebie, a słowa piosenki opowiadałyby historię naszej miłości.' - Przecież wiesz , że przed miłością nie uciekniesz . - Przed miłością nie , ale przed Nim tak! 'i czuję się kur.wa całkiem żałośnie, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę!.' 'Czas mnie zmienił, wiara w miłość mi obrzydła 'składasz sie z tego wszystkiego czego mi brak
#1720 |
Zakorzenienie
|
jeśli źle mówię kocham - popraw mnie.
wejdź. powiedz, że mnie kochasz i zostań tu ze mną. do końca świata i o jeden dzień dłużej. między papierosem, a wargami puste miejsce na słowa. don't go wasting your emotion. lay all your love on me / nie marnuj swych uczuć. przelej całą swą miłość na mnie. my nawet w ganianego znamy inne zasady. |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Raczkowanie
|
![]() Dziwne jest w życiu to, że tylko czasami odczuwa się, jakby się miało żyć zawsze. Opanowuje nas takie uczucie niekiedy, gdy człoweik ze snu się zbudzi o jutrzence i znajdzie się sam wobec natury i głowę w tył odrzuciwszy spojrzy ku niebu i ujrzy jego blady seledyn z wolna się przemieniając, zaczynając się zmieniać cudownie, dopóki wschód cały nie stanie się jakby jedną Hosanną. Wtedy to serce bić przestaje wobec tego niezmiennego, potężnego majestatu wschodzącego słońca, na chwilkę - zapomina się o wszystkim. Czasami znów opanowuje nas uczucie, gdy się człowiek znajdzie sam w lesie o zachodzie słońca, konary drzew, jak gdyby z wolna opowiadała o rzeczach jakichś dawnych i cudnych. Nieraz widok olbrzymiej ciszy nocnej z miliardami gwiazd mrugających i patrzących na nas daje nam pewność, że żyć będziemy zawsze; czasem utwierdzają nas w tej wierze dźwięki pięknej muzyki, czasem spojrzenie drogich nam oczu. Czary to potężna rzecz i mało kto o nich coś wie z wyjątkiem kilku ludzi w starych książkach i Mary, która wie to i owo, ponieważ urodziła się w Indiach, gdzie są fakirzy. Myślę, że Dick zna czary, choć może o tym nie wie, że je zna. Czaruje zwierzęta i ludzi. Nie byłbym mu nigdy pozwolił przyjść do siebie i spojrzeć na siebie, gdyby nie był czarodziejem zwierząt, a więc i czarodziejem chłopców, bo chłopiec to też zwierzątko. Jestem przekonany, że czary są we wszystkim, tylko ludzie nie mają dość zmysłu, żeby je pochwycić i zmusić do wykonywania różnych rzeczy dla nas, jak to czyni elektryczność, konie i para.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Raczkowanie
|
'miał się nam nie kurczyć świat.!'
'samotność to taka straszna trwoga.' źle jej z tym. przydał by się nowy książę z bajki. no. byłeś nim. kiedyś. ![]() kiedyś zrozumiesz, ale wtedy będzie za późno. we got nothing in common. so. I don't care. nevermind. you're loser. tak. to był tylko długi i zły sen. jeszcze zapukasz do moich drzwi.
![]() |
#1723 |
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14849547]
brakowało mi Cb maleństwo ![]() ![]() [/QUOTE] heh milutko ![]() ![]() - Trzymaj się mocno i zgadnij kogo spotkałem po drodze? -nie mam pojęcia... -Tą fantastyczną śliczną blondynkę z naprzeciwka! Anię... ![]() -yhym... -weź ONA jest boska... -tiaaa... W tym właśnie momencie moje serce znowu pękło...rozpadło się na tysiące malutkich kawałeczków...Za każdym razem kiedy już je posklejam nadzieją ,że znowu szybko przejdzie Ci fascynacja kolejną dziewczyną ,Ty robisz to od nowa...wciąż i wciąż... Mój aniele,tak bardzo mi Ciebie brak, jestem taka samotna,tak długo czekam... Tak bardzo bym chciała,żebyś już tutaj był. Chcę Cię dotykac,chcę się cieszyc Twoją bliskością. Chcę przyłożyc ucho do Twojej piersi i usłyszec, jak bije Ci serce.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
<3Jesteś jak pomidorowy sos pudliszki.. owijasz sobie makaron jak chcesz.. jak chcesz.. Mam dość bycia makaronem. Teraz będę słoikiem!
Edytowane przez kejcikowa Czas edycji: 2009-10-21 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Owiana nicią pieszczot subtelnych
Gdzie pochowałeś to co w Tobie najcenniejszego ? Ty też bez winy nie jesteś, pod sąd oddać chciałbym Cię Twój lub mój Chciałabym podziękować Ci za te wszystkie dni, przykro mi, że nie mam dla Cb niczego poza sobą . Wszystko co lubię ma w tym momencie na imię .. Usuń to co nie pozwala mi kochać Cię Twój obraz trzymam ciągle pod powiekami Przynieś ukojenie moim zmysłom Przeznaczenie widzę tylko w jednych oczach Stefan i Mariolka oszczędzają kąpiąć się razem .. przyjdziesz dziś pooszczędzać ? [wizażowe]
#1726 |
Raczkowanie
|
'Muminki Cię widzą. Muminki Cię śledzą. Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą.' mega entuzjastycznie ! xd .
#1727 |
Zadomowienie
|
Uśmiechnięty. Śliczny. Cukiereczek. <3
![]() |
#1728 |
Raczkowanie
|
nydee ; ********* <3
wędruję po tobie jak po mapie
umrę, ale jutro kochanie. dziś nie mam czasu znajdę ci wzór na szczęście może jutro wrócę. może świat bez ciebie jest taki mały, mówiłeś niepewnie w sumie to ☠☠☠☠☠☠☠ę tę herbatę i swój strach przed samotnością ulic nie ma od pewnego czasu, wszędzie widzę rozległe gałęzie twych ramion
#1729 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki !
![]() Już od dawna Was podglądam i notorycznie okradam.. Jednym słowem stwierdzam : Jesteście cudowne !! ![]() Dziś postanowiłam, by także moje `Coś` wyszło na światło dzienne ![]() Może sie spodobie.. ![]() ![]() _________________________ ________________________ Nienawidzę Cię.. bo tak bardzo Cię kocham.. </3 Zawsze pod prąd. Z własnej woli. .. a powietrze karmelem pachniało ! <3 Smutne twarze.. Smętne spojrzenia.. Czemu ludzie tak słono płacą za swe drobne marzenia.. ? .. po prostu wrócić do tych chwil, gdy niebo było tylko nasze.. ; ** To spojrzenie ! Hipnotyzujesz Kochanie.. ![]() tam, gdzie nocą życie się budzi.. Nikt nie może zabrać Cię tam, gdzie masz pójść sam.. ` Dam Ci kolory zanim pamięć nie wyblaknie.. ` bo przy Tobie wszystko jest kolorowe.. Bo to mój własny świat.. Małe plastikowe niebo.. Ten Księżyc to od Ciebie Kochanie.. ? <3 To moje niebo. Ciebie tu nie zapraszałam. Więc proszę.. Nie wchodź do niego.. To Ty podarowałeś mi te przepłakane noce.. Ile jeszcze przed nami trudnych nocy i dni.. ? Nie będzie drugiej takiej szansy, by ten zachód Słońca zobaczyć razem znów.. _________________________ _______________________ Na razie skromniutko, ale to przez ten brak weny ![]() ![]() ![]() Pzdr ![]()
![]() |
#1730 |
Raczkowanie
|
*Daj mi choć jeden powód.. do uśmiechu, do wiary, do nadziei, do życia.. Potrafisz...?
/Give me one reason! Do laugh, to believe, to hope, to live... Can You...? *Spraw, niech znowu zaświeci Słońce.. *Wszystko nie tak. *Mój optymizm odszedł wraz z latem.
#1731 |
Zakorzenienie
|
z ciszą pośród czterech ścian .
tesknie już ostatni raz ... staje z prawda twarzą w twarz . na poduszce zapach twój nim otulam się do snu , chcę spokojnie zasnąć znów . Kochać cię, to mieć w sercu cierń i go z bólem czuć co dnia.
#1732 |
Gość
|
Powiedziałeś że za długo milczę, a sam się nie odzywasz...
Wczoraj jakby nigdy nic przyszedłeś do naszego kolegi z inną dziewczyną... Płacz, nienawieść, smutek - tylko to w mojej głowie teraz jest.. Kochać a kochać z nienawieścią to wogóle inne dwie rzeczy.. |
![]() |
![]() |
#1733 |
Raczkowanie
|
baaaaaaaaaardzo miłe ;-p _________ wypijmy za nas , nas których nie ma. Chciałabym być najważniejszą kobietą w Twoim życiu , chociaż raz , jeden pieprzony dzień. czasem się boje , że powinnam zniknąć już dawno , ale nie robię tego , bo nie dopuszczam do siebie myśli , że Cię kocham. nie zakochałam się w Tobie , nie bój się.
![]() |
#1734 |
Raczkowanie
|
![]()
[QUOTE=_szatanka_;14851691]
Hej Dziewczynki ! ![]() Może sie spodobie.. ![]() ![]() .. a powietrze karmelem pachniało ! <3 Nie będzie drugiej takiej szansy, by ten zachód Słońca zobaczyć razem znów.. _________________________ _______________________ Oj spodobało się, nawet bardzo ;] A te dwa najbardziej ;] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Raczkowanie
|
Ojj.. dziękuję Beciorku za uznanie
![]() ![]() _________________________ _____________________ . mój prywatny Anioł Stróż . <3 ` chcę.. gram, że nie..` ; ( związek z Tobą to jak wyrok w zawieszeniu.. </3
![]() |
#1736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj spodobało się ;] A najbardziej trzeci i ostatni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Rozeznanie
|
nie wiem komu i jak podziękować za los co nasycić się dał współistnieniem przez nasz podwójny czas..
powiedz mi kochanie, kochanie, kochanie. jestem tu, nie widzisz? jeśli nie wrócisz, skończy się życie. nie wiem, co zrobię. a gdybym nie zdążyła tego kiedyś powiedzieć, z przyczyn niezależnych ode mnie, kocham Cię. żałuje każdego momentu, każdej chwili jakiej ci poświeciłam.. jeśli nie wrócisz, nie będzie nadziei, niczego. odejdę bez ciebie z moim smutkiem, pijąc deszcz. jeśli nie wrócisz, wyschną wszystkie morza. i poczekam bez ciebie, zamknięta na dnie wspomnień. gdzie jest ten chłopak, który będzie mi mówił, że jestem piękna zamiast seksowna... ten który zadzwoni po tym jak ja odłożę słuchawkę po 20 minutowej kłótni i mnie przeprosi... chłopak, który nawet nie spojrzy na wszystkie dziewczyny które może mieć, tylko weźmie mnie za rękę i będzie szedł przed siebie z głową mocno uniesioną... ten który w nocy będzie leżał koło mnie i nie zmruży oka tylko dlatego, że będzie chciał na mnie patrzeć kiedy śpię choć zna mnie na pamięć... chłopak, który przy kolegach przytuli mnie i powie: 'to ona.. to właśnie tą dziewczynę kocham!'
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Raczkowanie
|
...
kiedy przestaje Ci zależeć, dostajesz wszystko... Edytowane przez tyynucha Czas edycji: 2009-10-23 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
widząc Cię czuję się jak... żaba widząca bociana.
#1740 |
Wtajemniczenie
|
Witam w nowej części
![]() uciekamy od tych najtrudniejszych spraw. gdzieś, gdzieś tak daleko, gdzie nie sięga myśl. odizolowani. mogłabym powtarzać to co sekundę, minutę, godzinę, ale Ty i tak nie zwrócisz uwagi na to, że ja k o c h a m . PS Nawet nie patrz na mnie na korytarzu Tym uwodzicielskim spojrzeniem. Czuję się tak jakbym chciała spełnić swoje marzenia, a zarazem tak, jakbym stała bezczynnie w jednym miejscu. Jak baletnica na palcach bojąc się, że straci równowagę i upadnie. Życzę weny. zapomniana Daćka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.