![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Szczęście to harmonia wewnętrznych demonów...
![]() |
#1622 |
Rozeznanie
|
pewnie kiedyś wszystko skończy się nagle szczęśliwie.
![]() ...a on przecież jej szuka też. jak krople dwie, które nie mogą się na dwóch policzkach spotkać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
JCT ![]() <3 [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14832155] poszukując ideału.<3 a on mnie kocha.i co z tego.? 50 % polaków zdradza. więc jeśli nie Ty, to Twoja laska . Kiedyś powiem Ci spi.er.da.laj . Kocham Twoją niebieską bluzę. jest taaaka ciepłaa. [/QUOTE] Madzieńka, ty wiesz <3 Cytat:
![]() <3 Cytat:
Ta przenajlepsiejsza... Każdy opis kradnę, bez wyjątku ;** <3 Cytat:
![]() Piękne, oby więcej <3 Cytat:
![]() <3 Cytat:
![]() ![]() ![]() <3 Cytat:
Cytat:
Kolejny skarb ;** <3 _________________________ ________ Teraz moje ![]() * Powiedz, czy umiesz sprzeciwić się jej? * -Ale on kocha Cię z wzajemnością? -Dupa, a nie z wzajemnością... * Powiedz mi, czy kiedyś nadejdą lepsze dni? * I zrozumieć nie mogę jak mogłeś. Po tych wszystkich chwilach... * Wiesz ci Ci powiem? To okrutne, aby okłamywać kogoś, kto Cię kocha. To podłe udawać, że też się coś do tej osoby czuje. To nie do pomyślenia, że tak potrafisz. To nie wytłumaczone naukowo, bo ty nie masz serca, a jednak żyjesz. * -Boże, ale on jest czasem chamski... Ale ogólnie spoko ziom. -On jest chamski??? Niby kiedy??? ;O -No czasem mu się zdarza, nie widzisz tego? -Nie... -A no tak, przecież ty jesteś w nim zakochana, masz prawo tego nie widzieć... * Ile jeszcze będą z oczu płynąć łzy? Kiedy przeminą te złe dni? * Szukam tego, który pokocha mnie bardziej, niż ja siebie samą kocham. ![]() * Bo ja mam ochotę dziś zrobić coś niemoralnego, coś bardzo, bardzo złego... * Zostań ze mną do rana, nie chcą dziś zasypiać sama... * Opowiem Ci coś. Mieszkam w mieście. W mieście, gdzie mam przyjaciół, znajomych, rodzinę. Chodzę też do szkoły. Nie jestem ani brzydka, ani ładna. Po prostu przeciętna. Często się śmieję. Staram się żyć chwilą. A pomimo tego jestem tak bardzo samotna... _________________________ ________ I na koniec tekst piosenki: To moja wina Szukam odpowiednich słów Nie mogłam cię zatrzymać Może kiedyś wrócisz tu Czas leczy rany Ktoś otwiera cicho drzwi Karmi złudzeniami Tanią miłość daje mi Tak mijają dni bez ciebie Z ciszą pośród czterech ścian Nie przekrzyczy jej mój strach Tak mijają dni bez ciebie Każdy z nich jest taki sam Tęsknie już ostatni raz Czas dalej biegnie A ja ciągle w miejscu tkwię Chcę z nim biec do ciebie Choć nie czekasz dobrze wiem To moja wina Wszystko mogło dłużej trwać Mogłam cię zatrzymać Staje z prawda twarzą w twarz Tak mijają dni bez ciebie Z ciszą pośród czterech ścian Nie przekrzyczy jej mój strach Tak mijają dni bez ciebie Każdy z nich jest taki sam Tęsknie już ostatni raz Może ciepło twoich ust Może echo twoich słów Ukołyszą mnie do snu Na poduszce zapach twój Nim otulam się do snu Chcę spokojnie zasnąć znów Tak mijają dni bez ciebie Z ciszą pośród czterech ścian Nie przekrzyczy jej mój strach Tak mijają dni bez ciebie Każdy z nich jest taki sam Tęsknie już ostatni raz Edytowane przez xxxLOLKAxxx Czas edycji: 2009-10-20 o 19:43 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No no, 'pochwała' od samej nydee ![]() ____________________ To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, kur^wa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie. Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych. Moje uczucie do Ciebie to trochę tak jak patrzenie w ciemność . Widzisz coś po ciemku... ? Takie moje prywatne nic. Posuwam się w stronę maniakalno-depresyjną z bladoniebieskim odcieniem schizofrenii. Chcę nagle wiedzieć, od którego punktu mój smutek ma sens, a radość ma swój powód. Chcę także wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach. Wkrótce i życie przyłapie nas na gorącym uczynku.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-10-20 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Raczkowanie
|
Hey Wszystkim
![]() Jestem tu nowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz cos ode mnie ![]() ![]() ![]() * "... I od progu bezwstydnie powiedz mi.. czego chcesz.." ![]() * "... Słuchaj jak dwa serca biją... co ludzie myślą - to nieistotne..." ![]() * ".. w tą przeklętą noc.. czekam na nadziei głos.." ![]()
![]() |
#1626 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=panna_miodowa;14829 852]ciiri, agattee, Guziki xD, One for all, z innej bajki, dontlookdown, Toriaa, TiS, caroline2324, CukrowaPanna, xxgroszek07xx, misjaaaa. - <3
![]() ____________ - Co robisz? - Hmm. nic. nudzę się, siedzę nad kubkiem kakao. Myślę o niczym.czasem tylko o Tobie. ale tylko czasami, dokładnie to 60 razy na minute. - a dlaczego kakao? - bo przypomina mi kolor Twoich oczu. Zabawne.. jak jedna chwila zmienia wszystko.. Widziałeś kiedyś tęsknotę...? QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() _______________ first time our eyes met, same feelin' I get
![]() |
#1627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudneeeee naprawde w 100% trafione dziekujeee bardzo Blondii69 jesteś wielka odrazu opisy wykorzystałam i zapisałam sobie ![]() dziekuje dziewczynki ;*** myślałam, że nikt mnie nie zauważy. a jednak ;** kochane jestescie ![]() ______________ Tęsknie, tak jak pustynia tęskni za deszczem .. Widzisz - jak nam spier**la Szczęście ?! 30 sekund, pół minuty - tyle wystarcza by świat się obrócił
![]() |
#1629 |
Przyczajenie
|
patrząc z innej perspektywy. `
'pocałowac niebo, patrzeć w gwiazdy, wtulić się w chmury... ! -.- ` tylko Ty umiesz zabrać mnie do niebaa ! < 3 ` Wiesz, że kiedyś byłeś moim bohaterem ? ` Siedzę na dachu i jem gwiazdy plastikową łyżeczką. ' łapię szczęście do słoika x3 . Księżniczka , kopciuszek ? ej to nie Disney ! Uciekam przed rzeczywistością.
#1630 |
Przyczajenie
|
Hej ! Ja też jestem tu nowa ... i muszę przyznać, że czytam wasze opisy od części I i od razu dodaje coś od siebie ![]() ![]() ***********
- Coś co dla innych jest drogą... dla mnie to jeden krok. -Tradycyjnie - myślała,że przyjdzie... on znów musiał być gdzie indziej. -Powiem ci co lubisz... lubisz hardcore ! -'Miałam cele.. miałam ich wiele' -Twoje oczy-moje okno na świat . <3 ![]() -Ja wierzyłam cały czas... podobno wiara czyni cuda -Moge dać ci siebie-będe tobie tak bliska. Chce tylko ciebie w zamian, bo to ty jesteś tym wszystkim. ![]() -'wszystkie starania nagle na nic...' -'Miałam te myśli, ale nie miałam odwagi, by skończyć to i się zabic...' -'Rzeczywistość nie jest aksamitna' -'Ciesz się swoim szczęściem, niszcząc we mnie całą reszte ' |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję że miłe zaskoczenie ;> ![]() krzycz moje imię, w środku nocy, myśl tylko o mnie patrz na te super dziewczynę (na mnie skarbie, tak na mnie) złość stanowi namiastkę seksu
![]() |
#1632 |
Raczkowanie
|
m4dziara4. nydee - <3
CukrowaPanna [bardziej coś na doła. ale znalazłam w zeszycie i może się jakieś przydadzą] czasem uciekam tam, gdzie jestem sam na sam z sobą. życie czasami po prostu jest bez sensu. nawet już czekolada nie pomaga. a zegar bije.. kumple - wielu zostało, wielu odeszło własną ścieżką. jest taki czas, gdy zwątpienie dosięga każdego z nas. ot tak. nie za fajnie. zabrakło przyjaciół i sensu zabrakło. może dzięki temu wiem, że nie byli nic warci? przyjaźń - wiecie w ogóle co to znaczy? niesamowite jak bliskie osoby staja sie tak szybko odległe. myślałam że jesteśmy przyjaciółmi - właśnie.. myslałam. ehee następnym razem się lepiej postaram i szybciej ^^ + nie są mojego autorstwa.
![]() |
#1633 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
suuper ! ; * Rozpieszczasz mnie swoją obojętnością.. Ukryta za barierą obojętności chowa w sercu ból... piwne puste oczy. i usta bez wyrazu. obojętna na wszystko. brak sensu. wolny czy zajęty - dziś mi obojętny ! Opiły trucizną zazdrości. Zdawał się obojętny, a pękał ze złości. Co jutro, to jutro, jest mi teraz obojętne. On patrzy na nią dosyć obojętnie . jakąś obojętnością zawiewa ode mnie (Ciebie).. teraz został żal i pretensje, dlaczego przechodzimy obok siebie obojętnie ? Największym błędem jest udawanie, że to co boli nas, obojętne jest.. nie napisałaś dokładnie o jaką obojętność Ci chodzi, więc wypisałam, co znalazłam. Czy coś Ci podpasuje nie wiem, mam nadzieję że tak ; ) taki banalny, ale niesamowity ! ; * Cytat:
dziękuuuję Miodku ; * _____________________ I wanna take back all the shit that I have done.
Chciałabym cofnąć to gówno, w które się wpakowałam. wydawało mi się, że patrzysz właśnie na mnie. nie nauczyła mama, że nieładnie kłamać? Są takie spotkania w życiu, o których wiesz, że nigdy więcej się nie powtórzą, ale przeżywasz je całą duszą..
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Przyczajenie
|
ktoś tutaj był, a potem nagle zniknął
i uporczywie go nie ma. ;3 ;\\ -.- Cisza krzyczy szeptem, którego nikt nie umie słyszeć Uciec od tego i nigdy nie wrócić.. `.Szukając szczęścia w ciemności objęciach Idąc przed siebie ciemna ulica Znow plyna lzy bo wiem ze to droga do Nikad.. ..poszukując swego miejsca, gdzie byc może znajdę fragment szczęścia..x3 ` bo to wszystko wraca i uderza prosto w serce . Wciskam „delete” i już Cię nie ma w moim sercu. ona znów udawała, że ma go głęboko w nosie. Jak najdalej odsuwała od siebie myśl, że tak bardzo pragnęła z nim być. Nigdy nie potrafiła przyznać się do błędu. Do tego, że taki drań mógł zawładnąć całym jej światem Bo ona tak bardzo chciała, żeby coś napisał. Cokolwiek. Nawet zwykłe „zostaw mnie”. Ale on milczał. A ona tak bardzo chciała, żeby tylko napisał. Cokolwiek, żeby wszystko było jasne... Nadzieja? Po cholerę ją komuś dawać skoro nic nie znaczy. I tylko bądź obok. I tylko patrz w tym samym kierunku. I dalej mnie rozśmieszaj. I mów mi to, co chciałabym usłyszeć.. I śmiej się, gdy ja się śmieję. I powoduj, że będę przy Tobie bezpieczna. I spraw, bym mogła Ci zaufać. I przytul, gdy tylko zechcesz. I ocieraj moje łzy, pocieszając mnie. I kochaj...tak jak ja kocham Ciebie. To wszystko. Nic więcej od Ciebie nie chcę. - Odpowiedz sobie na jedno pytanie - Jakie? - Kochasz Go? - Zadam jeszcze lepsze pytanie, Co to znaczy kochać?
#1635 |
Raczkowanie
|
<3.
A proszę ![]() ![]() -Dziwko krzyczałeś...
Zbiłaś butelkę wina! To kosztowało osiemdziesiąt złotych! -Za tyle kupuje się teraz szczęście??? ![]()
![]() |
#1636 |
Raczkowanie
|
xxxLOLKAxxx - wiem, każdy cytuje(ja też), ale zacytuj jeden opis, albo ewentualnie wymień kogo opisy ci się podobały, ale błagam nie cytuj całe 10 postów, bo nie sądzę żeby większości chciało się przewijać twój post przez 5 minut, żeby dojść do opisów.
![]() _________________ ale ten świat śmieszny jest, enigmatyczny też.. znajdują połówki niby się w nich kochają muszą poznać to, aby stało się coś co odmieni los, pokaże życia sens. mimo, że czasem masz już wszystkiego dość,a życie nie jest takie jakbyś chciał. wyobrażenie życia zmienia się drastycznie. smak życia nie jest już taki, jak kiedyś.
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję za pochwały bo mi mignęły
![]() ![]() abunee iskierko <3 ![]() One for all , NieMyslPoczuj , TiS , kee , absurdalnie, ruda wiewiora ![]() dontlookdown jak mozesz w ogóle myślec ze o tobie zapomniałysmy!? ![]() ![]() -- Ciągle jesteś w mojej głowie. Pierwsza myśl po przebudzeniu to myśl o Tobie wiesz? Rzecz zawsze sprowadza się do dwóch możliwości. Zacząć żyć lub zacząć umierać. kochanie klaśnijmy razem w dłonie. a teraz pokaże ci piekło. I nigdy nie dowiesz się w jakiej ramce mam twoją fotografię. zacznijmy grać w otwarte karty. kocham cię nawet gdy wyjadasz mi z ręki moje ulubione krówki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kradnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() __________ Nie chcę żadnego Twojego zdjęcia-nawet najbardziej kolorowego. Nie chcę żadnego listu od Ciebie-nawet najdłuższego. Chcę Tylko Ciebie.Tutaj,przy mnie. Fly over.... Wkroczyłeś przebojem do mojego życia. Nie wiesz ,jak bardzo się cieszę ,że jesteśmy i zawsze będziemy razem. Jesteś najlepszą cząstką mnie. Chciałabym byc twarzą którą widzisz stale, kiedy zamykasz oczy. Chciałabym byc dotykiem, którego potrzebujesz każdej nocy. Chciałabym byc Twoją fantazją,a jeszcze bardziej realem... Nadal będziemy się lubic,kiedy spojrzymy sobie w oczy? _______________ wiersz z takiej jednej stronki mi się spodobał to zmieszczę ![]() Coś tak boli w sercu głęboko... Coś tam siedzi wielkiego i strasznego... Ja wiem co to... To Cierpienie... Nie chce stamtąd wyjść... Siedzi tam latami i mówi mi, że swiat rozpada sie... Przyciaga mnie do podłogi niszczy kazdy uśmiech, wydobywa łzy... Nienawidze Go i chcałam sie go pozbyć, walczyłam z nim, bo pojawiłeś sie Ty... Lecz On jest silniejszy i Ciebie mi zabrał... Już teraz wiem Sama nigdy go nie pokonam... ________ i kilka cytatów ![]() Kobiety są kwiatami, bezustannie zwracają się do światła i jak kwiaty potrzebują słońca, aby się rozwinąć. -Aleksander Dumas Są kobiety, które nie lubią zadawać cierpień kilku mężczyznom jednocześnie i wolą zajmować się jednym: to kobiety wierne. -Albert Camus Są tacy, którzy uciekają od cierpienia miłości. Kochali, zawiedli się i nie chcą już nikogo kochać, nikomu służyć, nikomu pomagać. Taka samotność jest straszna, bo człowiek uciekając od miłości, ucieka od samego życia. Zamyka się w sobie. - Jan Twardowski
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Raczkowanie
|
Issuee
![]() ![]() kamisha ![]() ![]() Burek113 może coś: Nie kilkometry dzielą ludzi lecz obojętność... Obojętność, bo bezpieczna Obojętności można się nauczyć, wiesz? W dążeniu do perfekcyjnej obojętności Obojętność duszy. Obojętność umysłu. -Widzisz jej łzy? -Nie -I na tym polega obojętnośĆ obojętnością zdeptana.
Mapa mojego życia... On na niej drogowskazem ![]() Edytowane przez NieMyslPoczuj Czas edycji: 2009-10-20 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Raczkowanie
|
*Z każdym dniem jesteś coraz bliżej mnie
![]() *Chociaż wiem że to błąd, przestać kochać nie potrafię ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Raczkowanie
|
błagam.!!! o te opisy z obojętnością.... dobre i złe, pozytywne i negatywne... czytam już drugą część opisów ale na razie nic nie znalazłam ;// a potrzebuję...na teraz
![]() NieMyslPoczuj dziękii ;* może jeszcze ktoś?? `Kochać – to utracić panowanie nad sobą ![]() `odejdź dopóki wiem ze wystarczy mi siły by nie zatrzymać cię `Wśród 113 ludzi znajdzie się może jeden z którym warto dyskutować `wystarczyło tylko[jedno spojrzenie]...[przeznaczenie] bez słów... `Twoja Miłość Mnie Wzmacnia. Twoja Nienawiść Sprawia Że Nic Mnie Nie Zatrzyma... `Błękitnooki Anioł przyjął formę bestii... `Kto przestaje kochać - ucieka, ale kto nie może przestać - ściga... ;]] `By dotknąć Bestii... ![]()
#1642 |
Raczkowanie
|
bo mi brakuje ciepła twoich rozchylonych warg . . .
-przecież lubisz musli. -ale nie gdy tęsknię . . . zgaga pieprzona . Ach,kiedy ona Cię kochać przestanie:Zobaczysz! Zobaczysz noc w środku dnia(...) nigdy nie przeżywał naszej sytuacji. nie przejął się, nie nami. "wiesz, że ja żyję nadzieją. I hgw skąd ja tyle tej nadziei mam " ![]() I gdy będziesz już gotowy by odnaleźć do mnie drogę . . . a serce to nie serce . . . to tylko kawał mięsa .
"-Spieszyłem się na operacje. powiedziałaś, ze zobaczymy się później. wtedy pochyliłaś się, położyłaś mi rękę na piersi i pocałowałaś mnie. lekko. szybko. jakbyśmy mieli robić to codziennie przez resztę naszego życia. potem wróciłaś do gazety, a ja wyszedłem. wtedy ostatni raz się pocałowaliśmy."
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Raczkowanie
|
z innej bajki dzięki również ;* a chodzi mi o obojętność z jego strony...trzyma mnie na odległość bo wie że mi się podoba...jest starszy o 7 lat (niestety) dlatego zaproponowałąm mu żebśmy się kumplowali...ale omija odpowiedzi...i traktuje obojętnie... więc obojętność w pozytywach i negatywach..można pomieszać z błękitem jego oczy <33
#1644 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() miło mi ![]() ..................
Daje ci całą siebie. Moje wlosy, oczy, usta, serce, ręce, nogi.. nawet moją miłość. I co teraz zrobisz z tym fantem?? Każdego dnia na nowo staram się żyć bez Ciebie - dla Ciebie. Przecież ci to obiecałam..
![]() |
#1645 |
Rozeznanie
|
TiScatteroUnaFoto, caroline2324 - ![]() ![]() Nie, miłość nie jest wszystkim; to nie pokarm, napój, nie sześć godzin snu w nocy i nie dach nad głową, nie koło ratunkowe, którego łapie się tonący, wynurzając się i znowu niknąc. Nie jest tchem zaczerpniętym w duszące się płuca, tlenem dla krwi czy gipsem dla pękniętej kości. A jednak wciąż - w tej chwili także - ktoś rzuca się w objęcia śmierci, woląc ją niż brak miłości. twój uśmiech mówi mi więcej niż słowa powiedzą kiedykolwiek. a życie... życie przecieka nam pomiędzy palcami. stwórzmy kolejne love story. a kiedy za mną zatęsknisz pamiętaj, że pozwoliłeś mi odejść. rozum powtarza 'zapomnij o nim, głupia', serce mówi 'nie poddawaj się'... kogo słuchać? dla mnie jesteś i d e a l n y.
![]() |
#1646 |
Raczkowanie
|
,,To jest ten dzień, w którym bierzesz tylko zwyciąstwo... To jest ten dzień, cóż porażka to jest przeklenstwo..." Nie odkładaj marzeń... A spełnią się... ![]() Nie zasłaniaj mi słońca, wystarczy dla nas obojga... ![]() __________ Słodka? jak czekoladka... Gorzka? dla niektórych... Dobra? z charakteru... Zła? gdy czuję się zagrożona... Spokojna? gdy policzę do 10... Nerwowa? przez całe życie... Wesoła? zawsze próbuję... Smutna? gdy mam doła... Szczera? gdy trzeba... Kłamliwa? gdy nie chcę zranić... Uśmiechnięta? to znak rozpoznawczy... Zapłakana? gdy boli mnie dusza i serce... Otwarta? na ludzi, których lubię... Zamknięta w sobie? gdy się boję... Pewna siebie? coraz częściej... Miła? na co dzień Wredna? czasem trzeba... Rozważna? mam zasady, których się trzymam... ![]() _________
yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kiedyś ktoś mnie zapytał : Co dla ciebie w życiu jest najtrudniejsze?
Odpowiedziałam , że nie wiem. Że chyba nie ma takiej rzeczy. Teraz już umiem odpowiedzieć na to pytanie. Gdy dziś mnie zapytacie Co jest dla mnie najtrudniejsze, odpowiem : -Najtrudniej w życiu patrzeć jest w oczy ukochanej osoby i widzieć pustkę. Zupełne nic. Obojętność , zero tęsknoty. Najtrudniej czuć że się ją kocha cała sobą i wiedzieć że bez niej nie można żyć ale ona bez ciebie jest szczęśliwa. Najtrudniej kochać bez wzajemności...` Tak. Tak bym odpowiedziała..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o <3 mało, że pochwala od Ciebie to jeszcze z naszą nydee ![]() ![]() --------------------- didn't get a lot in class . /nie wyniosłam z zbyt dużo z tych lekcji./ I hope u know I won't rest till get what I want . /mam nadzieję, że wiesz, że nie spocznę, dopóki nie dostanę tego, czego chcę./ distract me . /rozpraszasz mnie ./ all that I put myself through . /wszystko dlatego, że sama sobie szkodzę./ tomorrow I'll miss u . /jutro zacznę tęsknić./ attract me 'til it hurts to concentrate . /przyciągasz mnie, to nie pozwala mi się skupić./ I'd look good on u . /dobrze wyglądam na tobie./ my tears dry get on without my guy . /moje łzy już wyschły, idę do przodu bez niego./ I'm a tiny penny rollin` up the walls inside . /jestem maleńką jednopensówką toczącą się w środek muru./
![]() |
#1649 |
Rozeznanie
|
bezsenność nie byłaby taka zła, ale myślenie całą noc o jednej osobie może doprowadzić do zachowań obsesyjnych. tak. i najlepiej to mnie jeszcze przeproś za to że uwierzyłam w Twoją miłość i poczułam się szczęśliwa jak jeszcze przy żadnym innym.. - ale on mówił mi takie rzeczy.. - i Ty w to kur.wa wierzysz.? - przez tę jedną noc wierzyłam. - po co ten uśmiech? - bo jest dobrze. - nie prawda. Twoje oczy krzyczą żalem. lubię wieczorem usiąść na parapecie,wsadzić słuchawki w uszy,patrzeć w gwiazdy i myśleć o Tobie. Właściwie chciałam być sama. Chciałam schować się ze swoim bólem. 'Z jakim bólem?' Potrząsnęłam głową. Nie czułam bólu,czułam się tylko tak, jakby lada moment miało na mnie spaść niewyobrażalne cierpienie. Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota, niedziela. Tak, przez te wszystkie dni o Tobie nie mogę zapomnieć. 365 dni w roku. Tylko czasem w weekend mam wolne od Ciebie, gdy się dobrze bawię. - nienawidzę facetów. jestem już ponad nimi. - uważasz sie za lepszą? - lepszą? ależ nie. ja mam ich w du.pie Wtedy właśnie dopadł ją smutek. Był gęsty i mokry, jak burzowa chmura. Zatapiał wszystko, wszystko przenikał, nawet bezużyteczność, którą czynił bardziej bezużyteczną. Niweczył znaczenie rozwichrzonych włosów, gonitwy po ulicy.. Pożerał wszystko od zewnątrz.
#1650 |
Zakorzenienie
|
Dla nikogo nic nie znacząc, odrzucała od siebie wspomnienia. Była zapomnianą, bo chciała nią być. Księżniczka swojego losu, pani własnych myśli. Dlaczego płaczesz, księżniczko?
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.