|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() Muai? To jest tzw boks tajski. Oczywiście w ramach fitnessu, nie jakoś wyczynowo. Porządna rozgrzewka (po pierwszych zajęciach myślałam że wysiądę, ale dosyć szybko się przyzwyczaiłam), potem ćwiczymy różne uderzenia i kopniecia w parach, z tarczami lub bez, są takie małe sparingi, potem dużo brzuszków i rozciągania na koniec. Bardzo, bardzo fajne ćwiczenia jeśli ktoś lubi coś super dymamicznego.
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja też padam, już mi się skumulowało zmęczenie od poniedziałku. Jodie, Zaro, dzięki za słowa otuchy. Na razie nic nie wiadomo. Okazało się jedynie, że marka X nadal będzie na polskim rynku, ale już nie będzie funkcjonował odrębny team do sprzedaży tych kosmetyków, tylko przejmą je ogólni przedstawiciele farmaceutyczni tej firmy. To kicha straszna, bo na Śląsku jest już 4 takich przedstawicieli. Jakby na przekór TŻ kupił mi wczoraj dwa swetry, a dziś bluzkę dzianinową. Już kiedyś zrobił mi taką akcję: wybiera mi różne ciuchy, daje do mierzenia, po czym stwierdza: "Super, kupuję!" (tak było wczoraj) lub "Super, kupuję", ja na to: "Ale nie możemy tyle wydawać, zresztą kupiłam już dwa swetry, zresztą to w ogóle mi się nie podoba [kłamstewko]". Po czym oddaję pani w przymierzalni mierzone ciuchy, TŻ do niej podchodzi i bierze z jej ręki ową bluzeczkę i idzie z tym do kasy. Ja do niego, że przecież nie chcę, on na to, że to kupuje dla siebie ![]() Tak poza tym, po odstawieniu tabletek spojrzałam inaczej na TŻ, jakby bardziej mi się teraz podoba ![]() ![]() Z czytadeł: polecam książkę Hilary Norman "W ślepej uliczce", taki lekki kryminał, bardzo fajnie napisany ![]() TŻ właśnie skończył myć łazienkę (!), słyszę, jak wrzuca do szklanki lód - to znak, że naleje sobie za chwilę whiskey ![]() Dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zaro, no byłam u dentysty dziś i buuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A słuchajcie myślicie, że jak mam 24 lata, to mi się jeszcze zęby mogą zejść? Bo i tak mi się w gębie nie mieszczą, więc jakby się zeszły to niech rwą. Bo miałam taką sytuację, że wyrwali mi szóstkę bodajże i zeszły mi się tak, że nawet dziurki nie ma ![]() O!No to coraz bliżej ślubu. 7 miesięcy tylko już ![]() Masz rację, Barney wymiata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Asiuk, mój TŻ też tak robi czasem ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a myślałyście już o Sylwestrze? Macie jakieś plany? ![]() Kurcze, widzę jak mój TŻ się stara ![]() ![]() A zresztą to jak codziennie siedzi i zakuwa na uczelnię, żeby już nauczyć się na kolosa, czy zaliczenie wcześniej, by móc spokojnie do mnie przyjechać na trzy dni, mnie tak wzrusza ![]() ![]() Dziewczyny! Mam pytanko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze sorki za taki długi post ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() P.S. A i trzymajcie kciuki za zębola, no i za mój jutrzejszy pierwszy całkowicie samodzielny rajd autkiem tak daleko na prześwietlenie zębola ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-11-06 o 01:15 Powód: dopisek |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Zaro, koleś nie odbiera telefonów i sam też nie dzwoni..Chociaż jak przez mgłę pamiętam, że TŻ mówił, że koleś wysłał wczoraj jakiegoś maila...ale spałam już w najlepsze, więc nie jestem pewna... Melodio, maść z konia mówisz ![]() ![]() Trzymam kciuki za Twojego zęba...też bym chciała ratować za wszelka cenę... mój TŻ nie ma chyba 2 zębów i strasznie mnie to drażni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że masz większa ochotę na miłość, znaczy się prochy Cię ograniczały, precz z hormonami ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz co chyba widać miłość w oczach, podobno ludzie potrafią poznać po innych czy para jest dobrana czy między nimi iskrzy, czy są ze sobą ot tak po prostu. Moja przyjaciółka twierdzi, że widać u mojego męża że jest we mnie strasznie zabujany- w sumie ona mi to uświadomiła podczas wakacyjnych naszych konwersacji ![]() U mnie planów Sylwestrowych jeszcze brak, pewnie albo jakiś niezobowiązujący klub albo domówka z przyjaciółmi, jak zwykle spontanicznie coś postanowimy Cześć ![]() Postanowiłam, że idę do astrologa, będę dzwonić aby się zapisać czas oczekiwania 4 tygodnie , chyba tego potrzebuję psychicznie, chcę wejść w nowy rok z nowymi postanowieniami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Mój kolega z pracy wrócił właśnie z delegacji na Litwę i przwiózł mi w prezencie prawdziwy kindziuk, czarny litewski chleb, kwas chlebowy i piwko litewskie...ale fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kindziuk można też kupić w Almie ![]() ![]() Edit A'propos piwa piłyście kiedyś Koźlaka albo piwo Żywe , pycha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]()
#1720 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem ciekawa tego 'prawdziwego' kindziuka ![]() Ale czekaj...kindziuk to nie chlebek... ![]() ![]() Ja kupuję te piwka, o których piszesz, jak jestem na Helu...fajne są-lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]()
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chleb litweski też widuję w Almie właśnie ![]() Piwko też pierwszy raz piłam na Helu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Rozeznanie
|
Ćwiczymy na kasie
![]() ! ) . Ludzie są bardzo sympatyczni ( łącznie z kierowniczką :P ) I tylko my - wybrańcy ( czyli 6 kasjerów) ( :P ) dostaniemy ubrania, a reszta chodzi w koszulkach z nazwą sklepu ![]()
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chleby litewskie ja też widuję w sklepach, ale ten, który dostałam nie jest podobny do żadnego z nich. Pasuje do niego na prawdę określenie czarny chleb ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co się domyślam to będziesz pracować w jednej z moich ulubionych marek, chodzi o grupę Inditex ![]() Co do rozgrzebanych spodni, ja jako klient musze się usprawiedliwić, ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edit: A ja dziś rano zapisałam się na kurs językowy i jestem mega zadowolona z tego powodu ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2009-11-06 o 09:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Wtajemniczenie
|
#1732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli same spodnie są poprzekładane, przewalone czy co tam jeszcze to jestem w stanie to zrozumieć, ale ludzie mieszają wszystko - na stole ze spodniami były i koszulki z całkiem innej części sklepu, i spódnice, i sweterki z sąsiedniego stołu - miszmasz. W dodatku wszystko jest totalnie ze sobą pomieszane - jakby ktoś to wrzucił do jednego wora i porządnie wymieszał.
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Zazdroszę, moje marzenie ![]() ![]() Cytat:
![]() No tak to też się zdarza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Ale super...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie czy po odstweniu tabsów znowu wam wróciły kłopoty z cerą?? zawsze miałam cerę tłustą, z takimi małymi krostkami. masakra. ale po tabsach jest idealna. ani jednej krostki, nie jest juz tłusta . no poprostu super i nie mam z nią wcale problemu. Myslicie, ze jak rzucę tabcy to problemy znowu się mogę pojawic?? Jak było u was??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć.
Piękne słonko u mnie ![]() Cytat:
![]() Myślałam że coś Ci robią czego mi nigdy nie robili ![]() ![]() Mi ostatnio pani wywinęła górną powiekę na druga stronę...no to było nieprzyjemne ![]() Cytat:
![]() A jednak tabsy trochę zawiniły..super ..niech libido wzrasta ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W ogole ostatnio za mną chodzi i non stop mnie przytula, całuje, mówi że kocha i tęskni zaraz po tym jak wyjdę do pracy. Wczoraj na pilates nie chciał mnie wypuścić. ![]() Wariat ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() Ten z Lidla kupujemy i jest całkiem smaczny ![]() Oczywiście..a Żywe to mój faworyt. W ogóle różne dziwne piwa pijemy bo odkryliśmy sklep w którym jest multum rodzai- i polskich i zagranicznych. Normalnie oczopląsu można dostać ![]() ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-11-06 o 09:39 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście nie chcę Cię straszyć, bo kazdy organizm reaguje inaczej...ale u mnie to była masakra..z resztą moja sis miała tak samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie zdradzę Wam, że na kolana mnie powalił żel do demakijażu Olaya- taki z drobinkami-czyli jakby delikatnym peelingiem- to jest cudo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie po odstawieniu ze skóra jest lepiej - generalnie z abslutnei wszystkim jest lepiej. Niestety, an powórót libido czekałam 7 miesięcy, więc nigdy więcej tego cholerstwa nei wezmę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A i zniżki do Zary mi się też marzą, ale to już chyba zostanie marzenie niespełnione ![]() Od podstaw ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.