![]() |
#1711 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
A tak się składa, że meblem nie jestem i dlatego nie zamykam buzi na kłódkę Rujnuję kłamstwa mur. wyrobiłam sobie maskę aktora, Nic nie jest w porządku i to można zobaczyć pod maską. To aktorstwo to zwykłe krzywdzenie samego siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Rozeznanie
|
truskawka132 cieszę się, że się podoba
![]() ![]() Zbliżył się i delikatnie mnie objął. Pocałował we włosy, czułam to, choć przecież włosy nie czują. myślała, że na niego nie zasługuje, ale później okazało się, że to on nie zasługiwał na nią. 'szanuj ją, bo jest jedną z tych, których nie może mieć każdy. ' Leczenie się z miłości jest gorsze od leczenia grypy, wiesz ? Choć w jednym i drugim przypadku powikłania dotykają serca.
![]() |
#1713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() tak bardzo pragnę, coraz dalej uciekając.
Ty. tak, do Ciebie mówię. Ty pójdziesz ze mną na spacer. zaprawdę, powiadam Ci. nie lubię zaczynać żyć złudzeniami, co gorsza wciąż nimi żyć, i wciąż, i bez końca. jak ktoś jeszcze raz powie, że wszystko będzie dobrze to rozszarpię na kawałeczki i upiekę w piekarniku z termoobiegiem, który kupię za pieniądze zarobione dzięki sprzedanym nerkom.
![]() |
#1714 |
Przyczajenie
|
"Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni,i tygodni smutku i rozczarowań...."
(...) miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało.... Jeśli kocham za bardzo to nie znaczy ze można mnie ranić... Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi.... Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś kogo się kiedyś kochało!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje malutkie serduszko z pewnością do Was należy. ![]() * Zafascynowani przekraczaniem granic Słowa, które pieszczą twą skórę jak tiule. Szczęście ma twoje oczy, pragnę w nie patrzeć. Gram chłodną i nie wpadam w szał. *
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zadomowienie
|
szczescie , ciiri , SweetSexyLady, grise,
ach, jakże mi jest miło. ![]() Dziękuję,dziękuje <3 _____________ Tego ranka pragnęła kanapki posmarowanej jego uczuciem, popijając herbatę z ekstraktu jego czułych słów, myślami będąc przy nim. miłosne groszki puste w środku. zachwycał ją, z każdym napotkanym głębokim spojrzeniem. papierowa kartka z napisem ' MIŁOŚĆ' leży dziś w śmietniku. ach wiosny kwiat mi dziś daj,tulipana mi podaruj mój Panie! Dzień rozpoczynał kieliszkiem wódki,kończąc go tak samo. Lubiła malować swoje rzęsy,sprawnymi ruchami nadgarstka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Rozeznanie
|
jestem zołzą, mam swoje zdanie, talię i niebezpieczne oczy.
znów nie zauważysz, że płaczę. Poszukaj mnie, gdzie nic już nie ma. piękno jest we wspomnieniach, co dzień duszonych mokrą poduszką. przypomnij mi, co czuje dłoń zamkniętaw innej dłoni. chociaż raz nie zmarnuj szansy .
#1718 |
Zakorzenienie
|
chcialam byc dziękuję
![]() *** a myśli wciąż nie pozwalają mi spać. Upojne noce pełne słodkich snów. Pod poduszkę wkładam sny. Podążam do krainy snów. Późno już, chodźmy spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
BAN stały
|
without_demur ![]() ![]() dreams_x33 dziękuje marikab ![]() .
chwila zapomnienia w twoich ramionach i cały świat wydaje się piękniejszy. pamiętasz swoje początki . jak jako małe dziecko plątałeś się dorosłym 'koło nóg' jak nieraz mimowolnie znosiłeś towarzystwo nie lubianych ciotek . bo musiałeś . byłeś zależny od innych . ale wtedy malo lat . a teraz . kilkanaście lat na karku i boisz się zdania swoich kolegów . boisz się tego co oni by powiedzieli . dorośnij wreszcie ! nie łatwo znaleźć kogoś głupszego od siebie . więc proszę nie odchodź ... zobaczysz jeszcze kiedyś zasypiając z nią będziesz miał moje zdjęcie pod powiekami ... wciąż brzęczy mi Twój głos w uszach . odbija się to z prawego to z lewego . tak na przemian . . |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Zadomowienie
|
![]() tylko nie mdlej ![]() +chcialam byc :rudeserce: od zawsze na zawsze <3 Cytat:
staram się jak mogę ![]() dziękuję pomarańczowa różyczko ; ) na zdrowie ;*![]() +boundlessly <3 ![]() __________ umarła każda część ciała, którą dotykałeś wyschnięta miłość, już nie tak soczysta jak kiedyś nie będę kazać śpiewać sercu, kiedy czuje pustkę oblepię sobie usta cudownym proszkiem zwanym "miłością" bezlitosne słowa wypowiedziane poważnym tonem "Krok po kroku tracę własne punkty odniesienia" nieprzytomne uczucia, już nie będą szaleć za każdym "kocham Cię" mogę śmiać się prosto do nieba oczu.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-04-18 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Wtajemniczenie
|
tęskniłam za wami pierniczki <3
dziękuję za wszystkie pochwały i wyróżnienia z tej i jeszcze poprzedniej części ! ![]() CaMa was kocha- całym sercem. <3 ___ czy nie widzisz, jak wszystko się wali ?! a czy fakt, że siedzę ze łzami w oczach, modląc się o wiadomość od Ciebie byłby coś w stanie zmienić ?! że mam marzenia inne niż reszta to źle ? lecz kochasz mnie, nawet gdybym dusze sprzedał. wiem, że życie ze mną nie jest lekkie i tylko Twoje oczy widzą we mnie ideał. Kochał mnie tylko, gdy był pod wpływem alkoholu. Tylko, gdy w jego żyłach płynęła szkocka. No, gdy napił się czystej, też zdarzało mu się powiedzieć, że kocha.
#1722 |
Zadomowienie
|
Natura mi pozwala, miłość grzeszyć każe. Prawo boskie zabrania, bo niebo urażę.
![]() |
#1723 |
Raczkowanie
|
♥ ciągle jest gorzej, ciągle nie tak. nagle wszystko,co było dla mnie pewnością na zawsze, staje się tylko niepewnym gruntem, nietrwałą konstrukcją. musimy przetrwać ten czas, musi być kiedyś tylko lepiej, bo jak długo coś może trwać, źle? gdzie to wszystko? Czy jest coś gorszego od niepewności? A od straty kogoś lub czegoś najważniejszego na świecie? Rzygam Twoją słodkością.
I już ostatni raz mówię, że.. Cie kocham. - Skarbieee.. - Hmm.. coo? - Gówno! ![]() -♥
#1724 |
Zakorzenienie
|
boje sie, że kochasz ją, nie mnie. boje sie, bo w tych sprawach nigdy sie nie myle. czasami chciałabym, żeby jednak moja kobieca intuicja sie myliła. bo 2 lata to za dużo, by czekać. rozumiem. dziekuje dziewczeta za pochwały ![]() ciiri- dziekuje, ze pamietałaś ;*.
people always leave. Edytowane przez me9so3horny Czas edycji: 2010-04-18 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Rozeznanie
|
-Co masz w tej butelce?
-Eliksir szczęścia. -A mówiąc po Polsku? -Sok wiśniowy z wódką. 'ktokolwiek powiedział, że słonce przynosi szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu. <3 Znam Cię na tyle dobrze, aby powiedzieć - PIĘKNY KŁAMCA On był dla mnie dobry, kochany, zasypywał mnie SMSami, buziakami na dobranoc, troszczył się o mnie - był ideałem. Więc czemu byłam nadal tylko zauroczona? Sama nie wiem. Zakochałam się dopiero wtedy, kiedy on zaczął ode mnie odchodzić.'
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Zadomowienie
|
Dziś wyszła z domu sama, z własnej woli, pierwszy raz od wielu tygodni i ku jej ogromnemu zdziwieniu była to najlepsza decyzja jaką podjęła w ostatnim czasie.
Bo tęskniąc, nie chodziło jej tylko o kontakt fizyczny, o pocałunki przy blasku księżyca, o trzymanie za rękę, czułe słowa szeptane wieczorami przy herbacie czy przytulanie się, choć, tak, to też było dla niej ważne i bardzo miłe. Ale weszła na wyższy poziom. Chodziło jej o bycie obok nie tylko w te dobre dni, przede wszystkim w te złe, kiedy znajdowała się na samym dnie, a on byłby tam by ją wyciągnąć. O tym marzyła. Nie miała tego. Rozmawiali tylko kiedy on mógł i chciał i to jej na razie musiało wystarczyć. Poczuła jak oczy robią jej się wilgotne. Jedna niezauważalnie spłynęła jej po policzku zostawiając za sobą mokry ślad. O! I kolejna. A teraz następna. Po chwili zabrakło jej chusteczek .
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
Edytowane przez Kashte Czas edycji: 2010-04-18 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Rozeznanie
|
limitowanaa - AAA, Ty mnie kochasz?! Mojaa!
![]() ![]() chcialam byc - Twoje serce może i małe, ale jakże cenne dla mnie! <3 grise - Ciebie też kocham! ![]() _mandarynka - rumienisz mnie, wiesz? Przeukochanama! ![]() ![]() + nie dotykaj - rozpoczęłaś od czarowania mnie! ![]() snuję się po domu. czegoś chcę, czegoś mi brak. płakać ci w oczy z tęsknoty. Zapalam światło w całym domu, sprawiam wrażenie, że ktoś tu jest. Że to Ty i właśnie teraz parzysz mi w kuchni herbaty. Nie wstydzę się tego, że w wieku 19 lat sypiam wciąż z misiem z dzieciństwa. Jest lepszy od Ciebie. Nie kłamie, nie zdradza i widzę zrozumienie w dwóch guzikach jego spojrzenia. I ramie ma miękkie, chłonne w moje łzy.
#1728 |
Zakorzenienie
|
I z uśmiechem już tak zostać.
Dzisiaj krople szczęścia zmyją cień wczorajszego smutku. Dajmy spokój wspomnieniom. Dajmy się ponieść marzeniom. Może to się zdarzy i kiedyś zobaczę uśmiech na Twej twarzy. Ujarany życiem, naćpany marzeniami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Raczkowanie
|
zwykłam zadawać w tych sytuacjach pytanie "za kogo ty mnie masz?!"
miała rację mamuś Hanki w kwestii tego Heńka. przynajmniej mnie wyklnij, zareaguj. nie potrafię nawet zabronić swemu ciału odruchów, które wywołuje od zawsze Twój widok: przyspieszony oddech, drżące kolana, trzustka gdzieś w gardle i chwilowe obumieranie, gdy znikasz. i nie liczy się to, że najbardziej w świecie chciałam, żebyś był szczęśliwy. wierzyłam w te wszystkie przysięgi, w te słowa, że nam nie mogłaby przydarzyć się taka historia. gdy kiedyś mówiłam "odchodzę", wiedziałam, że zatrzymasz mnie w progu... może jestem zepsuta, może daję zły przykład, może wychowałam się w złej dzielnicy, a sposób, w jaki się poruszam i mówię, nie jest najbardziej przyzwoity, a może te uwagi po prostu po mnie spływają? może teraz, dla odmiany, ja wybiorę jednego z Twoich kolegów, mówiąc mu, że podobał mi się od zawsze, złamię Ci serce, jego obrócę sobie wokół palca i po prostu zostawię, byście oboje poczuli to, co nam zafundowaliście? nigdy nie paliłam, ale dym z Twoich ust wypływa tak ponętnie... a kiedy Cię widzę, niby przypadkiem dotykasz mej piersi, zanurzasz palec w ranie i spojrzeniem mówisz "nie zapomnisz o mnie". i nie wiem już sama, czy wolę być, czy wolę rozpaść się... nadaliśmy imiona dzieciom, które mieliśmy mieć razem. dziś są imieniny naszej Alicji. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
without_demur- a żebyś wiedziała, że nareszcie
![]() ![]() Ciiri- bo niby za co tu krzyczeć ![]() chcialam byc- nie oddam. ![]() ![]() dreams_x33- na Twoje życzenie maleńka moja ![]() istny_paradoks, me9so3horny, CaMa. ![]() ![]() _____ Nieważne, jak długo. Ważne, że bardzo.
... windą powieźli ją do piekła. Mogłabym przysiąc, przez chwilę czułam, że Twoje uczucia i moje ... że one są dla siebie... Kochaj i rań, ale nigdy nie odchodź.
#1731 |
Zakorzenienie
|
powiedz czy taką jak ja - zwykła dziewczynę z sąsiedztwa. czy taką mnie chcesz ?
przeszedłeś obok. a ja tak czekałam na Twój uśmiech. nie ma kumpli. nie ma przyjaciół. nie licząc dwudziestu w paczce papierosów. to już nierealne, prawda ? nieodparte i niewiarygodne. uczucie. we mnie. w Tobie. szczęście przychodzi tylko do tych, którzy są już na nie gotowi. potrzebuję wczorajszego dnia. pisz, dzwoń i nie zdradzaj. to takie proste prawda ?
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
![]()
witam dziewczynki!
![]() Jeśli możesz żyć wiecznie, to musisz wiedzieć po co żyjesz... Pomyśl, kocham cie bardziej niż wszystkie inne rzeczy na świecie razem wzięte, czy to ci nie wystarcza? Ale Ty... Twój zapach jest dla mnie jak narkotyk... Jak ulubiony gatunek heroiny... Trafiłam do nieba - w samym środku piekła... |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Rozeznanie
|
Dziura_w_bucie Rilen _mandarynka ciutblizej
-oh zaszczyt,, dzięki wielkie ![]() nacieszmy się limitem naszej zachłanności splątani gorsząco i bardziej swobodnie dopasujmy się do siebie nocny mechanizm stwarza uczucie ignorancji rana została odsłonięta i pociekła błędna miłość granatowe niebo które wydawało się być absurdalne ukrywa okropny spektakl naszej miłości W ponurym pomieszczeniu budzi mnie śmiejący się głos sączący się w uszy niczym piach a potem ciszą gwałci mnie on się załamuje pod moim zaprojektowanym fałszem nigdy nie byłam ekstrawertykiem lecz nadal oddycham myślałam że zdobywam szczere złoto a dostałam ciebie Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-04-18 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() *** u make me feel so beautiful. / sprawiasz, że czuję się taka piękna. u were the section of my magazine. / byłeś częscią mojego czasopisma.
![]() |
#1736 |
Raczkowanie
|
dziś prawdopodobnie podzielam uczucia starego i zużytego automatu do kawy w drugorzędnym biurze na przedmieściach.
#1737 |
Raczkowanie
|
.I znajdziemy w końcu ten nasz KOLOROWY świat.;*`
.,I już nigdy nie mów mi, że mnie kochasz bo i tak w to nie uwierzę! .`I stała się najgorszą ku**ą tylko po to by on poczuł się zazdrosny o innych!.` .`I tylko kofeina trzymała ja przy zyciu,.` .`-Chcesz poczuc jak smakuje? -to jest moje najwieksze marzenie. -to dzis udowodnię Ci, że marzenia sie spełniają.` _________________ BananowaDelma - Kocham. ![]()
![]() |
#1738 |
Przyczajenie
|
1. Myśl o Tobie mieszka sobie w mojej głowie.
2. pokonać ocean swych łez. 3. z dłonią w dłoni. 4. miłości nie przetniesz na pół. 5. zaczaruj mnie na zawsze. 6. Jesteś obok - wznoszę się do gwiazd. 7. gdzie takie szczęście do łez?. 8. Papierowy księżyc z nieba spadł. 9. od dziś masz na imię nikt. 10. kradniesz mój najlepszy czas. 11. schowałam Ciebie na serca dnie. 12. celebruje każdy dzień, bo serce mówi, że to Ty. Edytowane przez Ejjjx Czas edycji: 2010-04-18 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
marikab - kradnij ile chcesz ![]() ![]() ___ To proste słowa, możesz nazwać je kiczem, ale dla mnie to było największe przeżycie. Naprawdę chciałam iść z Tobą przez życie. Nigdy nie pojmiesz co się działo w mojej psychice...
Najchętniej zamieniłabym się w grubego, czarnego kota, lecz zamiast na płocie, życie przespałabym na Twoich kolanach... Może to te Twoje włosy w nieładzie a może łobuzerski uśmiech no albo te oczy, które przypominają głębię oceanu – przyciągasz mnie wszystkim, bez dwóch zdań <3 . |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
To dla Ciebie otwierałam swoje serce .
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.