|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
cześć laseczki
matko kochana tyle produkujecie tych postów że szok ![]() u nas w porządeczku w końcu byliśmy wczoraj z Dominikiem na szczepieniu , waży już 7 kg i mierzy 70 cm ,jest coraz większy musiałam zmienić mu mleczko na inne ponieważ cały czas coś z tym brzusiem ma tzn. nie boli go ale kolor kupki cały czas zielony i nie wiadomo dlaczego ogólnie u mnie w porządeczku narazie , z mężem oki są małe spięcia ale małe i ogólnie życie seksualne bardzo nam się rozwija nadrabiamy braki z przed ciąży
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
|
|
#1713 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A Angel...kiedy wąchałam g za pierwszym razem to mnie odrzuciło na 5 metrów z hakiem od półki ![]() Za drugim podeszłam do niego jak pies do jeża ![]() A za trzecim ... no cóż.. wyszłam z buteleczką Jestem uzależniona od niego ![]() Jest taki słodki, ale jednocześnie wyniosły... jakby nieosiągalny...dwoisty... no miooodziooo ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-04-27 o 09:47 |
||
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mona no własnie z mamą jest mega problem. Kosmetyczke ma swoją (a tam nie ma jakis talonów), ksiązki czyta ale za minute zasypię wiec ma juz cały stos jaki na nia czeka i nie wiem czy przez rok to nadrobi hehe. Kwiaty co ostatecznośc, dlatego myslę nad czyms innymA czym sie ineteresuje?> chyba ciuchami ale mnie nie stac na takie jakie ona by sobie kupiła |
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() mam mocne postanowienie bede zjadac jedną marchewke dziennie ![]() moze w koncu nabiorę koloru albo se kupie belissę sun tez ponoc działa łaze3 taka bledziocha poubieram sie dziś w kiecke i spodnice i wstawie zdjecia ![]() i w jednym i drugim dobzre sie czuje a ta kiecka jest taka przeswitująca musze do niej doszyc halkę jakaś
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Napewno upiekę mamie tort (bounty ten co z TZ na świeta robiłam) dodam swieczki
ale prezent tez musi jakis byc. To nie musi byc nic wielkiego. Ale chce cos oryginalnego.
|
|
|
|
#1717 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :ja bardzo lubie areosmith, nirvane, gunsow, ale zadnych innych ![]() do tego dorzucam heya, dzem, mieszam z republika, ira, turnauem, grechuta, i wszytko to razem pieke z duza iloscia regge, ragga, i hh tyle ![]() ale o gustach sie nie dyskutuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaa ja mam na zimno, na 1000 micronow i iles tam jeszcze ale uzywam zwyklej tescowej foli i na 1000 zawsze robie, czasem naprawde zaluje ze nie mam a3 bo w nauczycielce przedszkola duzo jest fajnych rzeczy na a3 ale to 2 foliami laminuje itd... kombinuje ![]() jak masz mozliwosc kup a3, bo nie zawsze ale czasem sie przyda ![]() choc foli a3 sa bardzo drogie Magda dla mnie najlepszym prezentem sa korale ale to odpada i ksiazki moze je pochlaniac zawsze wiec moze ksiazke, albo jakies perfumy![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
to co ze ma swoja kosmetyczne spa zawsze mile widzane jakies czekoladowe zabiegi zaraz ci poakze co ja dostalam na panienskitu masz rozne pakiety http://hotelpiramida.pl/index.php?op...115&Itemid=181 ja dostalam ten czekoladowy - czekoladowa magia zmyslow.. ale jak widzisz nizej sa ciut tansze a tez fjne. moze poszukaj czegos takiego u was
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-27 o 09:44 |
||||
|
|
|
#1718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1719 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Marta zaraz oblukam to co wkleiłas w linku
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Corri, ja planuje Aliena w tym miesiącu, a najpóźniej na początku czerwca. Już się nie mogę doczekać!
Madzia może jakąś torebkę? Moja mama przyjmie każdą więc z prezentem nie ma problemu no i perfumy też jej kupujemy w dużych ilościach! Anika, ja piłam sok marchewkowo-selerowy przez 2m-ce i nic z tego, blada twarz ze mnie, aż wstyd. Muszę coś z tym zrobić! A my już w czwartek jedziemy nad morze!!!
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia zycze ciepełka
Torebka odpada sama mi wczoraj jedną oddała, bo ma ich za duzo.Marta wiem, ze ty czytasz dużo ksiązek. Podasz mi kilka tytułów, które polecasz?? Moze cos z tego bym jej kupiła. Ostatnio jakie czytała to "dom nad rozlewiskiem" |
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzieki za odp w spr. niustonosza- juz zdecydowalam, nie bede miala za tydzien jade na przymairke sukni, to dowiem sie jak z tymi wkladkami, jak mi to babka moze przeszyc, czy w ogole jest sens itp![]() Z tamtego konkursy zrezygnowalam, bo nikt nam nei nie glosowal ![]() za to tu macie szanse sie wykazac (dominisia22m- moja puszka)http://pokazywarka.pl/9jzoo4-2/ (trzeba kliknac tam w linkz bobovita) Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-04-27 o 10:11 |
|
|
|
#1724 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi się tak kojarzy Mi się spodobał od razu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niektórzy faktycznie napierdzielają tylko w te instrumenty i drą japę bez ładu i składu, zwykle jakieś death- i trashmetale Za tymi nie przepadam Ale już taki black metal czy folk, gdzie można wyróżnić melodię, a nawet zanucić refren - o, to już tak A z tym śpiewem też bywa róznie - o ile niektórzy normalnie drą japę, o tyle profesjonalny growling, to bardzo trudna technika, wymagająca lat ćwiczeń i żelaznej kondycji. Normalnie szacun dla tych, co tak potrafią - jak poczytałam w necie o technice, to jestem pod wrażeniem Choć tego akurat wokalistę wolałabym z normalnym śpiewem - jak usłyszałam, jaki ma donośny, mocny głos... boski Za pierwsze 8 sekund tego nagrania dałabym się posiekać ![]() potem już mniej http://www.youtube.com/watch?v=bd8R96rduV8 No i akurat całkiem wyraźnie i fajnie śpiewają - posłuchałabyć takiego np. Behemotha czy Slayera - tam to dopiero niezrozumiałe darcie Cytat:
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubie metalu
kasiaher witaj my na szczepienie idziemy pojutrze
|
|
|
|
#1726 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No i życze pieknej , ciepłej pogody nad morzem
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Maja patrzyłam, ma kilka flakoników perfum
![]() kurcze chyba kupię książkę albo jakis poradnik (tylko nie wiem na jaki temat, coś z urodą, albo kulinarią) a jak nie to jakis kosmetyk
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo kazdy dom potrzebuje balkonu - Frank Rina - fajna ale taka specyficzna... no chyba ze mama chce sie totalnie rozerwacd to najglupszy aniol - moora albo jesli lubi cos trzymajacgo w napieciu akcji to puzo - 6 grobow do monachium, czy tez omerte nie wiem jaki gatunek lubi.. sprecyzuj to pomoge ![]() bo to sa takie ktore wiesz sa standardowo polecane przeze mnie
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-27 o 10:18 |
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzien dobry tak w ogole u mnie leje, brzydka pogoda buuu pracy duzo, nie mam czasu nawet z wami pogadac
|
|
|
|
|
#1730 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Mnie nie, ale też z czymś takim niedostępnym, lecz jednocześnie uzależniającym... raczej z kimś z gwiazd
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co mam lubi?? Na pewno coś wciagającego, bo ma taki problem, ze zaraz zasypia jak tylko weźmie ksiązkę czy gazetę do reki podobają jej sie ksiązki Grocholi, "Dom nad rozlewiskiem" choc w sumie innych gatunków to ona nie czytała jeszcze
|
|
|
|
|
#1732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() DCytat:
aleeee poszukaj jeszcze Dziewczyna z zapałkami - A. Janko to jej sie powinno bardzoooooo spodobac przypomnialam sobie wlasnie o niej.. kupilam ja najstarszej bratowej meza.. pani taka stateczna 35 letnia maz dziecko, i balam sie ze nie trafie w jej gusta ale byla zachwycona
|
|
|
#1733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak widze masz 258 głosów, wiec ktoś jednak głosował tam można było głosować raz dziennie, nas tu aktywnych jest może z 20, więc tyle głosów mogłyśmy oddać, nawet jakbyśmy chciały wiecej to nie da rady
|
|
#1734 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie jestem fanką metalu...metal to złooooooo...hehe
Chociaż Nergal jako facet...no przyznam niezłe ciacho i w moim guście
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Marta wielkie dzięki
jutro lece do księgarni i będe szukała Bo chyba lepsza ksiązka, niz jakis poradnik, tak mi sie wydaje do tego tort upiekę i bedzie super
|
|
|
|
#1736 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
wiek 35 lat i stateczna, to mi się kojarzy ze stara matroną w wieku ok 50 lat a nie 35
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-04-27 o 10:27 |
|
|
|
|
#1737 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
my mieliśmy iść 13 kwietnia ale Dominik się troszkę przeziębił i dlatego mieliśmy szczepienie przeniesione , mój miał te płatne szczepionki + pneumokoki straszna szczepionka bardzo go bolała normalnie tak mi sie rozpłakał jak nigdy aż sama zaczełam płakać , masakra jakbym wiedziała że będzie go tak boleć to bym się na nią nie zgodziła ona jest dobrowolna i refundowana . A ty jakie szczepionki masz normalne czy płatne szczepiłaś na pneumokoki ? i co cały czas na piersi Polusia ?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mały indiański chłopiec rozmawia ze swoim ojcem, Stojącym Bykiem:Jak się spało ? Ja od 9.00 siedzę w sklepie do 15.00 dzisiaj. Znacie to: - Tato, dlaczego moja starsza siostra ma na imię Kwiecista Polana ? - Bo widzisz synku, została poczęta na kwiecistej polanie. - Tato, a dlaczego mój starszy brat ma na imię Rwący Potok ? - Bo widzisz synku, został poczęty nad rwącym potokiem. - Tata, a dlaczego... - E...daj mi już spokój Pęknięta Gumo. Cieszę się ,że u Ciebie Kasiaher wszystko dobrze AgatkaL ostatnio poznałam pewną Dorotę ma 23 lata (poznałam ją na rozmowie o pracę) . Wyszła za mąż w czerwcu zeszłego roku. Okazało się ,że mąż ją zdradzał przed ślubem i w czasie jego trwania. Umawiał się na randki, smsował, wysyłam meile do innych i wpadł. Dokładnie nie wiem jak to było. Opowiedziała mi wszystko na gg. Była rozprawa chyba już druga i na początku miał nie robić problemów, bo obwiniał się za to co się stało. Teraz na ostatniej rozprawie wziął na świadków swoją matkę i brata ,że Dorota była złą gosposią. Wymaga od niej,aby tez się przyczyniła do winy Rozprawa kolejna w lipcu Jest mi tak ciężko , bo nie wiem jak jej pomóc. Myślałam, że nasz świadek ze ślubu ( bo jest wolny) dotrzyma jej towarzystwa i pójdzie z niął na ślub kuzynki w czerwcu. Niestety świadek chyba kogoś poznał i się spotyka. Wczoraj jej powiedziałam,że Rafał nie może. Jest podłamana. Nie chce iść sama bo czuje się jak przegraniec :/ Załamana jest , a ja nie wiem jak jej pomóc. |
|
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bynajmniej mam takie wrazenie.. a jak nie to napewno tawerna.. sama zadecyduje ale ktoras z tych dwoch![]() Cytat:
![]() wiec mialam z nia klopot io chcialam jej cos kupic cieplgo, wciagjacego, zyciowego.. wiec nie kupie jej ssij mala ssij moora.. wiec wybralam to.. ![]() ale nie mwoei ze to dla jakis ciemnych kobiet jest ![]() :wogole jak do nas przyszli to przejrzala wszystkie ksiazki i krecila nosem bo tam terapia narodu za pomoca sexu grupowego, czy marqis de sade na polce.. no zgroza... ![]() ![]() ![]() a biblii brak
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-27 o 10:34 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

a ja dostałam @ 

. Ech...ewidentnie nie moje klimaty.
wiec ma juz cały stos jaki na nia czeka i nie wiem czy przez rok to nadrobi hehe. Kwiaty co ostatecznośc, dlatego myslę nad czyms innym

wiek 35 lat i stateczna, to mi się kojarzy ze stara matroną w wieku ok 50 lat a nie 35