Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-06, 18:23   #1711
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

no wyżyłam się na swoim blogu już mi trochę lepiej, ale chyba zabiorę psiska na spacer bo akurat u mnie jest dziś nieco chłodniej, rano padało ale od 14 już się rozpogadza i pewnie jutro znowu będzie ciepło...
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 20:42   #1712
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

a ja zamowilam nowe pudeleczko do mleczka- tzn te takie co sie miarki odmierza-super sprawa- a te co mialam z TT juz za male sie zrobily a tu do 10 miarek mozna wsypac i jedno pudeleczko z 3 wkladami
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 20:54   #1713
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
...miejmy nadzieję że już niedługo sobie pojesz normalnie...

montii, ja w kinie byłam jakieś 2 tygodnie temu i jeszcze daję radę, ale w niedzielę byłam na żużlu i potem w knajpie ze znajomymi i mi kręgosłup odpadł, a brzuch miałam jak kamień.. bardzo źle się poczułam i poszliśmy wcześniej do domu. także tak jak dziewczyny powiedziały lataj póki możesz. a z ubranek to mi się bardzo przydały dżinsy ciążowe kupiłam w h&m na samym początku ciąży, do tej pory chodzę. no i właśnie musiałam kupić sporo bluzek i tunik, bo też zawsze dopasowane nosiłam. no i teraz jest taki wybór tego typu rzeczy w normalnych sklepach że uważam że w ciążowych nie ma co kupować bo oczywiście jest sto razy drożej.
DOKLADNIE;/ tylko dlatego ,że ''ciążowe'' teraz są super tuniczki, bluzki wiązane pod biustem itp, za niskie ceny, można wyglądać baaardzo ładnie

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość

Monti - witaj wśród nas

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Carol nie słuchaj nic na ten temat bo każdy ma inaczej, moja koleżanka po cesarce czuła sie lepiej niz laska która leżała z nią na sali i rodziła naturalnie , a 5 dni po wyjściu ze szpitala była u mojej koleżanki na takiej małej imprezce i mówiła że nic ją nie boli i dobrze sie czuje, po porodzie 2 tyg sama w domu imprezę też zrobiła naszykowała sałatki itd, a moja dyrektorka też po cesarce śmigała i mówiła że spoko troszkę ja na początku coś tam zabolało ale wszystko koło swojej małej zrobiła i mówiła że nie boli więc kochana nie ma regóły znowu inna mówiła ze ją pobolewało do dwóch miesięcy ale nie ze mega ból tylko ze po prostu czuła
będzie dobrze zobaczysz no i trzymam jutro kciuki
dokladnie moja mama ma podobne przezycia...2x SN i 1x CC.. i jeden SN wspomina gorzej niz CC

my bylismy u rodzicow na grillu, pojadłam i zaczełam czuc sie fatalnie . mielismy zrobic zakupy ale padałam z nóg wróciłam do domku i hop pod kołdrę..dopiero sie przebudziłam

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 21:34   #1714
sas
Wtajemniczenie

podczytuje was caly czas ale nie mam sily..znowy placze przez tza mam juz dosyc ehhh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 21:34   #1715
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Metropolitan super foty!!!!Wyglądasz kwitnąco!A gdzie byliście?To chyba jednak nie moje rejony.

Kardashi jak ja bym chciala tak wyglądac po ciązy i porodzie!!!A ile czekaliscie z szaleństwami po urodzeniu sie Blanusi?Ja juz jestem mega steskniona za przytulankami, bo po tym wymazie to juz wolę nie ryzykowac i do porodu chyba bedzie celibat

Carol właśnie nic nie czuję- żadnych skurczybyków, tylko cały czas ten kregosłup wrrrrrrrrrr.No ale przynajmniej mam nadzieję, że wytrzymam do powrotu Tżta, a potem niech sie dzieje co chce.

Wogle chyba zmieniam szpital....Tak na ostatnia chwilę

No i witam nową koleżanke Montii
Bedziesz wyglądać, beeedziesz

My małe mizianko mieliśmy po 3 tygodniach. a seksik był po 6.. ale tylko dlatego że nie mieliśmy okazji na wcześniej

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Najpierw wiadomość od Latko,który dostałam w nocy o 23:35:

O 19:35 dzisiaj (05.07.2010) na swiat przyszedl Filipek, wazy 3950 mierzy 56 cm. Urodzilam bez znieczulenia, mialam kryzys przy 3 cma pozniej przy 7 ale sie udalo.Peklam leciutenko na 2 szwy dlatego,ze barkami si eniepoprawnie ustawil.Dzis neistety lezymy na korytarzu bo nie ma miejsc na salach. A zapomnialam jak mialam 3 cm to pecherz mi przebili,ale nie bylo najgorzej,bo mialam wielowodzie. Trzymam kciuki za Was. Buziaki

GRATULACJEEE klask i:
duuży Filipek

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 21:39   #1716
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
podczytuje was caly czas ale nie mam sily..znowy placze przez tza mam juz dosyc ehhh

[LEFT]
Stary 2010-07-07, 07:17   #1717
Gosiaro
Wtajemniczenie

Carol dziękuję za smska o zmianie numeru.Już sobie twój nowy zapisałam.a jak ty się czujesz?Zobaczysz będzie wszystko dobrze, nie wierz tym babkom co tak straszą- wiadomo ze to zabieg, ale bez przesady.Moja sąsiadka po cc czuje sie świetnie i ty tez tak będziesz się czuła, a najwazniejsze, że a juz niedługo bedzie Filipek z wami.

Kardashi no to 6 tygodni szybko zleci...chyba...

Montii cieszę się, że podoba ci sie mój avatarJuż niedługo wkleisz nam swój brzuszek,co?

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 08:30   #1718
skorpionek19
Rozeznanie

Dzień dobry

U nas nocka znowu należąca do tych gorszych, chyba zaczynam się do tego przyzwyczajać...

Karolinko - dziękuję za sms dot. numeru Tak jak pisała Gosia - nie słuchaj głupiego gadania ludzi dot. cc, każdy przechodzi to na inny sposób.. życzę Tobie aby wszystko szybciutko minęło, trzymajcie sie cieplutko z Filipkiem O której dzisiaj jedziesz kochana do szpitala?

Sas - nie smutaj się kochana, boziu, tak nie możesz, bo naprawdę popadniesz w jakąś depresję.. Trzymaj się kochana

skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 08:35   #1719
Carol77
Zakorzenienie

Hej laseczki

Dzisiejsza nocka była niespokojna, chyba ze strachu już, a co to będzie w szpitalu to nie wiem, ehhh ale dam radę

Asieńko, Montii i Gosiu dzięuję kochane moje!!! Ja też myślę, że nie bedziee az tak źle, z reszta wiecie jak miałam po porodzie sn więc chyba gorzej nie będzie boleć

Kończę pakowanie ostatnich rzeczy, wziełam Filipkowi dodatkowe bodziaki i pajac jakby się usikał niemiłosiernie Moja torba jest spakowana jeszcze tylko jasieczki, biore dwa na wszelki wypadek i koniec. Wczoraj sie już ogoliłam, dzisiaj włoski tylko i brwi musze sobie wyregulowac i jestem gotowa ja się pindrzę jak na jakąś imprezę ale musze być zadbana a i sie zważyłam, stuknęło równe 20 kg od początku ciązy dużo strasznie

Moniczko kochanie moje, cóż on znowu zbroił? Ehh tak bym chciała Ci pomóc skarbie

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Dzień dobry

U nas nocka znowu należąca do tych gorszych, chyba zaczynam się do tego przyzwyczajać...

Karolinko - dziękuję za sms dot. numeru Tak jak pisała Gosia - nie słuchaj głupiego gadania ludzi dot. cc, każdy przechodzi to na inny sposób.. życzę Tobie aby wszystko szybciutko minęło, trzymajcie sie cieplutko z Filipkiem O której dzisiaj jedziesz kochana do szpitala?

Sas - nie smutaj się kochana, boziu, tak nie możesz, bo naprawdę popadniesz w jakąś depresję.. Trzymaj się kochana
Dzięuje skarbie tak zrobię, będe słuchała tylko Was
Współczuję Ci nocki, moje pewnie 2 po cc będą też fatalne, ale potem ten luzik w brzusiu, tzn od razu będzie luzik
Numerek juz jest w pełni aktywny i przełożony do mojego fonika.

Kotus jade na 20, ale mam wcześniej zadzwonić czy jest wyrko wolne dla mnie, bo mogła sie jakas z ullicy laseczka przypętać i jakby nei było, to jutro na 7 rano mam być. Od 14-16 mam nic nie jeść tylko pić do 2 w nocy mogę, to jest powiem Wam najgorsze, bo wiecie, zemam chore jelita, ale w razie czego tam sa lekarze i dadzą coś na kolkę.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 08:43   #1720
anula_81
Zakorzenienie

hej kochane!

Carol jeju to juz niedlugooo!!! trzymam kciuki i prosze nie stresuj sie na zapas, wiesz, ze nie warto, przeciez bedzie dobrze
ja w pracy, wczoraj zaczelam juz sie pakowac, ale az szkoda wyjezdzac, takie mamy w tym roku piekne lato w Norwegii...

staranka sa dalej, ale juz tydzien testuje owulacyjnie i nic, wiec wczoraj juz odpuscilam tz-towi.
ehh a od czwartku jestesmy w rozjazdach wiec wiem ze staranek nici, ale co tam moze w sierpniu sie uda...
pozdrawiam

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 08:50   #1721
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Carol trzymamy kciuki czekamy!!!!

Nic sie nie martw nie ma czym!!! Bedzie dobrze!!! Baby glupie nie maja o czym gadac? niech o pogodzie gadaja! Najwazniejsze bys juz mogla utulic skarbusia, pamietasz jak pisalas ze tak mi fajnie bo mam mala juz ze soba? teraz ja tobie zazdroszcze tego uczucia!
A.Camus
Stary 2010-07-07, 08:54   #1722
skorpionek19
Rozeznanie

Karolinko- będzie dobrze... tylko pewnie najgorsze teraz to czekanie...? ale już jutro Wasz chłopczyk będzie z wami super Kochanie, a na kolkę w razie co, to na pewno coś Ci dadzą.. będziesz pod dobra opieką

A ja jutro na wizytę do ginka, mam nadzieję , że moje wyniczki będą dobre... czytałam sobie w necie wczoraj , że podwyższony poziom leukocytów może być spowodowany także alergią, a ta dopadła mnie teraz z wielką siłą.. kicham nawet w nocy, oczy łzawią.. ...

dzisiaj musze spakować torbę, bo jutro jak wrócę od lekarza, Tż zawozi nas do mamy na wieś.. będę tam z córeczka prawdopodobnie do niedzieli.. Kurcze na tyle dni mam zostawić samego meżczyznę w domciu ..

Stary 2010-07-07, 08:54   #1723
Darusiaaaa
Zakorzenienie

carol pamietasz moje podejscie ? i teraz mimo ze wiem jaki to krzyzowy bol wspominam to wszystko i mam lzy w oczach bo taka piekna chwila , ty po cc tez szybciutko dojdziesz do siebie bo bedziesz miala co robic;D bedziecie sie siebie uczyc nawzajem i tak dalej- jejkuuuuuuuuuuuuu ale extra!!!!!! wiecie co ja nigdy nie zapomne tego uczucia, moglabym na caly swiat krzyczec ze urodzilam dziecko to jest cos nie do opisanie i to tego uczucia wam zazdroszcze, tej wielkiej dumy wiadomo ze to zostaje ale to pierwsze uczucie- nie do opisania!!
A.Camus
Stary 2010-07-07, 08:58   #1724
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane!

Carol jeju to juz niedlugooo!!! trzymam kciuki i prosze nie stresuj sie na zapas, wiesz, ze nie warto, przeciez bedzie dobrze
ja w pracy, wczoraj zaczelam juz sie pakowac, ale az szkoda wyjezdzac, takie mamy w tym roku piekne lato w Norwegii...

staranka sa dalej, ale juz tydzien testuje owulacyjnie i nic, wiec wczoraj juz odpuscilam tz-towi.
ehh a od czwartku jestesmy w rozjazdach wiec wiem ze staranek nici, ale co tam moze w sierpniu sie uda...
pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Carol trzymamy kciuki czekamy!!!!

Nic sie nie martw nie ma czym!!! Bedzie dobrze!!! Baby glupie nie maja o czym gadac? niech o pogodzie gadaja! Najwazniejsze bys juz mogla utulic skarbusia, pamietasz jak pisalas ze tak mi fajnie bo mam mala juz ze soba? teraz ja tobie zazdroszcze tego uczucia!

Anulko
kochanie dziękuje Ci myszko, wyślę Ci mmska, bo nie bedziesz mogła tutaj wejść i poczytać.
Nie testuj za bardzo, bo oszalejesz uda isę uda, zobaczysz i to szybciej niż myślisz, ja to wiem
Ja Ci zazdroszcze wakacji wypocznij i wybycz się ile się da i wklej nam potem piękne zdjęcia

Darusiu dziękuje kochanie masz rację, durne babska, jak mi jeszcze ktos cos powie, to po dziubie dostanie
Pamiętam jak Ci pisałam ja już jutro malego przytulę na sama myśl łezki mi leca

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-07-07, 09:02   #1725
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wcale sie nie dziwiepikeniejszych chwil nie ma a prawda taka ze nawet nasi mezowie czuja co innego w takich momentach, moj ryczal jak mial mala na rece po raz pierwszy ale to inne uczucie niz nasze, wiec sie nie daj.
Masz ten plus ze wiesz kiedy i tak dalej- sporos stresu mniej
A.Camus
Stary 2010-07-07, 09:03   #1726
Carol77
Zakorzenienie

Kasieńko a necik będziesz miała? Czy wysłać Ci też zdjęcie mmskiem?

Fajnie, ze wyjeżdżacie n awieś, odpoczniesz kochana amężusiemsię nie martw, mądrry chłop nie wykombinuje nic

I trzymam mocno kciuki za wizytę będzie wszystko dobrze!!

Darusiu święta prawda, to cudowne uczucie, ja już je raz przeżyłam i to tyle latek temu ja tez będę w takiej euforii, ze żaden ból mi tego nie przyćmi

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-07-07, 09:22   #1727
skorpionek19
Rozeznanie

Karolinko - necik będę miała, z rodzicami mieszka jeszcze 19 - letnia siostra.. czyli net musi być obowiązkowo A Tż się nie martwię, tylko się do niego śmiałam, że sam w domku... strach go teraz zostawiać.. od kilku tyg. celibat, to wiesz... ale to są tylko żarty.. ufamy sobie i to jest njważniejsze...

Stary 2010-07-07, 09:28   #1728
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinko - necik będę miała, z rodzicami mieszka jeszcze 19 - letnia siostra.. czyli net musi być obowiązkowo A Tż się nie martwię, tylko się do niego śmiałam, że sam w domku... strach go teraz zostawiać.. od kilku tyg. celibat, to wiesz... ale to są tylko żarty.. ufamy sobie i to jest njważniejsze...

To dobrze, że necik będziesz miala
Co ma moj powiedziec od 7 miesięcy nic i jeszcze zanim sie wyczyszczę to też pewnie z 4 tyg ale jest kochany i nawet nie wspomni, opcja przytulanek mu sie wyłączyła

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-07-07, 10:15   #1729
Linka24
Wtajemniczenie

Carolku to już jutro!! ja nie moge uwierzyć!!! Skończą sie te męki i to oczekiwanie! Czekam na wiadomości, a z tymi przygotowaniami to ja tez bym tak zrobiła, tak dla lepszego samopoczucia no nie? Super!!!

A wogóle to ja mam dzis taaaki pięęękny suwaczek.....
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 10:22   #1730
Pamela86
Zakorzenienie

Karolinko kibicuje ci z całych sił żeby wszystko poszło sprawie i bezproblemowo czekamy razem z Tobą na Filipka, zaciskam już kciukaski za Was

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 10:48   #1731
Darusiaaaa
Zakorzenienie

my z tezetem w ciazy sie chyba 2 albo 3 razy przytulalismy po ciazy tez przez jakis czas chyba z 8 tyg nic i dopiero niedawno jakos .... a w ogole to okres mi sie spoznia hahahahaha:P
A.Camus
Stary 2010-07-07, 11:24   #1732
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
my z tezetem w ciazy sie chyba 2 albo 3 razy przytulalismy po ciazy tez przez jakis czas chyba z 8 tyg nic i dopiero niedawno jakos .... a w ogole to okres mi sie spoznia hahahahaha:P
Ja przyszlam tak na swiat
poltorej roku po mojej siostrze
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:42   #1733
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
dobreee!

A ja zadzwoniłam do położnej z mojego szpitala i zgodzila sie asystowac przy porodzie (za kase oczywiście) Czyli nie bede sama (oprócz męza oczywiście) mam nadzieje ze mi pomoże jej uczestnictwo...
Ale co z tego jak mały nie chce wyleść... wrr ide polatac po schodach możE?
Stary 2010-07-07, 11:45   #1734
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość

Montii cieszę się, że podoba ci sie mój avatarJuż niedługo wkleisz nam swój brzuszek,co?
chyba będę papugą i jak będę miała taki brzusio to też zrobie z kokardką

Carol bedzie dobrze! i synusia bedziesz tulić ahhhh ...

darusiaa o Tyyyy szaleni moze bedzie drugie bejbe ;P braciszek dla oliwki

witam
jakie dzisiaj samopoczucie? co dziś robicie?
mnie czeka dentysta, zakupy i ...kino

[LEFT]
Stary 2010-07-07, 11:52   #1735
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
Caroltrzymam caly czas mocno kciuki!!!! to juz jutro fajnie
Linka a ty cos narobila synkowi, ze nie chce wyjsc
nio Darusia to moze rodzenstwo sie szykuje
dziekuje Wam kochane za wpsarciewszystkim :Monit, Skorpionku Karolcia
ja juz mam dosyc mojego tza..pomarudze w klubiku
caluski
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 12:13   #1736
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
A wogóle to ja mam dzis taaaki pięęękny suwaczek.....
Same zera

Cytat:
No przecież u ciebie się musi jeszcze wszystko uregulować. Ja nie miałam okresu 1,5 roku
Niektórym wraca okres szybko, ale nieregularnie, innym od razu regularnie...

Carol wyobrażam sobie, jak się dziś denerwujesz. To oczekiwanie, nie pewność... jeju, chyba wolałabym nie wiedzieć, że to już Chyba wolę z nienacka
A gadaniem głupich bab się nie przejmuj i nie słuchaj.
Ja też niejedno mogłabym powiedzieć o cesarce, bo miałam i cesarkę i naturalny więc porównanie mam Ale nie będę się wypowiadać, bo każda kobieta znosi cesarkę inaczej, jak i naturalny. To bardzo indywidualna sprawa. I to, że ja się męczyłam, nie znaczy, że ktoś inny też musi...
A seksik po cc miałam już po 2 tygodniach
Trzymam kciuki, żeby poszło gładko

Idę sprzątać, bo syfff mam straszny. Ciągle tylko śpię i jem Muszę chałupę do porządku doprowadzić, a już boli mnie krzyż
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 12:52   #1737
Montii
Zakorzenienie

dziewczyny ja to chyba jakaś niekumata jestem ,która mi zinterpretuje wynik?
beta wyszła mi 195,2

i oto normy

3 tyg ( 5,3 - 71,2 )
4 tyg ( 9,5 - 750,0 )
5 tyg ( 217,0 - 7138,0 )
6 tyg ( 158 ,0 - 31795,0 )

to który tydzień mi wychodzi bo normy pasują mi i do 4 ,5 i 6. chyba,że beta nie określa dokładnie tylko to jest orientacyjnie i wiecej dowiem sie na USG? Z GORY DZIEKUJE BO JA ZIELONA W TYM TEMACIE

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Normy beta-HCG

tydzień ciąży mlU/ml
3-4 ----------- 9 - 130
4-5 ---------- 75 - 2600
5-6 --------- 850 - 20,800
6-7 ------- 4,000 - 100,200
7-12 ---- 11,500 - 289,000
12-16 ---- 18,300 - 137,000
16-29 ----- 1,400 - 53,000
29-41 ------- 940 - 60,000

tu znalazłam inne , i wychodzi mi 4-5 tak jak być powinno bo dziś mam 5tydzien i 1 dzień a wyniki sprzed 3 dni , moje labolatorium coś ma niejasne jak dla mnie ;p

[LEFT]
Stary 2010-07-07, 12:57   #1738
metropolitan
Zadomowienie

Karolinko, powodzenia dzisiaj, mam nadzieję, że będzie łożko dla ciebie i nikt ci się nie "wbije"! o rany juluś ale ci zazdroszczę, pewnie z podekscytowania chodzisz po ścianach!!

Montii, ja ci nie pomogę, bo bety nie robiłam, ale przecież mi się wydaje że ty będziesz najlepiej wiedziała który to może być tydzień, no przynajmniej licząc od daty ostatniego okresu

ja dzisiaj się pokłóciałam znowu z TŻtem, normalnie tak mnie znowu wkurzył że szok, ale trochę mojej winy też jest, bo jak to powiedział, jestem teraz jak bomba zegarowa i nie wiadomo kiedy wybuchnę ale już mi przeszło. potem byliśmy z teściami u notariusza- zapisali nam majątek także jesteśmy oficjalnie bogaci tż mi teraz truje żeby zaczynać w październiku wykańczanie domu, ale on chyba nie zdaje sobie sprawy że ja na to nie będę miała czasu, jeszcze tego by brakowało żebym z takim newbornem po sklepach łaziła budowlanych! ej, powiem wam że faceci to takie dzieciaki czasem, jak sobie coś ubzdurają to nic nie jest ważne... oczywiście sprowadziłam go na ziemię szybko

dzisiaj mam znowu te kłucia w pipce, kurde, martwię się trochę o małą, mam nadzieję, że nic głupiego jej nie przyszło do głowy i będzie siedzieć w brzuchu spokojnie! a u notariusza dzisiaj sobie dyskotekę urządziła, ona to w ogóle lubi przy ludziach tak szaleć, chyba będzie duszą towarzystwa, jak mamusia i tatuś zresztą
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 13:00   #1739
Montii
Zakorzenienie

dziwne to labolatorium ja wole mieć czarno na białym a dziś wychodzi 5ty tydzień i 1 dzień

ale masz rozrywkową córę lubi towarzystwo i gratuluje bogactwa musimy opić soczkiem

[LEFT]
Stary 2010-07-07, 13:02   #1740
Linka24
Wtajemniczenie

Montii ja tez nie robulam bety, więc nawet nie wiem jak to rozróżniac ale mysle ze najlepiej będzie tak jak mówi Metropolitan, sama wiesz w jakim tyg jesteś wg OM a beta to tylko potwierdzenie, ja bym sie tam nie zaglębiała w te liczby.

A ja upatrzylam sobie zyrandol do pokoju, nie wiem czy nie za badziewny?http://www.allegro.pl/item1096668765...ie_borpol.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości