|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
Hej,
A u mnie po białkowym dniu - 0,1 no szał ale nic to nie daję się.Dzisiaj pw i zobaczymy.![]() Aguś-więcej optymizmu Haniula-gratuluję ,tylko powiedz mi dziewczyno po co się odchudzasz,przeglądałam wczoraj zdjęcia i chudzina z Ciebie
|
|
#1712 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
Cześć dziewczyny chciałabym do Was dołączyć, jeśli mnie oczywiście przyjmiecie
![]() Zaczęłam dietę 20.08.2010 i jutro wchodzę w II fazę, czytam sobie wasze forum i pomyślałam, że fajnie jest się dzielić z kimś swoimi trudnościami i sukcesami ja mam na koncie - 3kg i jeszcze ok 7 do zrzucenia
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
Hej malkai-gratuluję 3kg to duży sukces
![]() Nie ma problemu,możesz wpadać jednak musisz wziąć pod uwagę,że my odchudzamy się ponad pół roku(razem) i jesteśmy na zupełnie innym etapie o początkach już dawno zapomniałyśmy.Z doświadczenia wiem,że wsparcie w postaci forum jest bardzo ważne w tej diecie dlatego radziłabym Ci założyć nowy wątek dla tych,którzy zaczynają.Będziecie na tym samym poziomie,będziecie miały wspólny cel,wspólne problemy i będzie wam łatwiej a chętni na pewno się znajdą.
|
|
#1714 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki może i tak zrobię
ale Was z chęcią pośledzę
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma problemu-powodzenia
|
|
#1716 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochaniutkie
A co tu dzisiaj tak pusto? Wszystkie wyjechały gdzieś???
|
|
#1717 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!!
Ja dzisiaj świętuję po raz pierwszy waga pokazała mi upragnioną 8 na początku. A więc mój drugi cel osiągnięty no już 24,9 kg mniej do noszenia czuję się lekka jak piórko.
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 |
|
Rozeznanie
|
ja juz papa mówię
do poniedziałku
|
|
#1719 |
|
Rozeznanie
|
oooooooooo naprawde pustki dzisiaj!
50wiosen- gratulacje ![]() ![]() klask i:25 kg mniej medal ci sie należy i to złotyhttp://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CB4Q9QEwAA malkai- życze powodzenia, do nas mozesz wpadać ale domino dobrze radzi bedzie Ci łatwiej jak bedziesz pisać z kimś na tym samym etapie, bo my tu czasami jesteśmy na fazie II czasami na III a czasami i V (przez nas wymyslona ) się zdarza
Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2010-08-26 o 22:10 |
|
|
|
|
#1720 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny,
Wiosenko -gratulacje wysunęłaś się na czoło peletonu 24 to bardzo dużo.Haniula- wykrakałaś tą V fazę-popłynęłam wczoraj tak jak nigdy-2 jagodzianki,szarlotka,buł ka,kiełbasa,ser brie -nieźle aguś baw się dobrze ![]() Megi zdecydowanie za mało Ciebie na forum , coś czuję,że psina zawróciła Ci w głowie
|
|
#1721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochaniutkie
Miałam się nie ważyć bo @ ale dzisiaj jakoś odruchowo wlazłam na wagę i 92,2 kg więc wracam do wagi z podpisu ![]() Cytat:
i gratulacje - piękne osiągnięcie i satysfakcja gwarantowana Wrzuć zdjęcia do Klubu Domino no wczoraj cosik nie miałam czasu bo mama była, potem syncio wrócił i nocka zastała dzisiaj się poprawię ale piatek i pewnie nikogo nie będzie bo wszystkie będą V fazę uskuteczniać a Tobie Domi za wczorajszą Vtą to normalnie
|
|
|
#1722 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki ja przepraszam, że nie piszę, nie wyrzucajcie mnie z klubu, ale w tym momencie lewituję i nie potrafię się za Chiny na niczym skoncentrować
z M. podchodzimy ostrożnie do sprawy, aczkolwiek nasze zaangażowanie w to wszystko jest ogromne. Znamy się 6 dni, a ja spadłam 2kg, jest 71,5 na wadze teraz ![]() Tymczasem całuję Was w dzióbki, wiecie, że zawsze chcę dla Was najlepiej nie zapomnijcie o mnie ale chwilowo jestem w całkiem innym świecie będę wpadać co jakiś czas, ale muszę trochę ochłonąć, bo rozpiera mnie taka energia, taki power, że szooook
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
|
Elskede mam to samo...też proszę Was o wyrozumiałość i wiem że się za często nie udzielam ale opisałam swoją sytuację w klubie.
Zmieniłam opis. Jestem głupia i wkurzam się ale sama jestem sobie winna. A już ważyłam 66,1kg Do końca września chcę zgubić tą nadwyżkę ![]() Gratuluję pięknych spadków wagi ![]() ![]() k laski:Mi się należy ostre lanie za te +4kg
|
|
#1724 |
|
Raczkowanie
|
Elskede zazdroszcze Ci tych motyli, i spadku. Ale uwazaj zebys z tej milosci nie zniknela
![]() ![]() ![]() trzymam zeby jak najlepiej
|
|
#1725 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana się nic nie martw tylko romansuj na całego ![]() Cytat:
lania ostrego nie będzie bo chili ni ma ale może być tak cicho i skutecznie Monti wracaj na dobrą drogę bo ci dupsko w suknię ślubną nie wejdzie ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Wiedziałam że jak ja będę na forumku to żadnej grzesznicy nie będzie
|
|
|
#1726 |
|
Rozeznanie
|
Megiii cholera nie wiem co to byla za wiadomosc ale dosatalam prywatna taka od ciebie mi sie wyswietlilo ze zainteresowala cie fota mojego serniczka i masz skaldniki wszystkie oprocz slodzika do pieczenia....
i czy nei zmieni smak jak dasz inny serio a teraz wlazlam na wiadomosci i nic nie mam tam ![]() ![]() ![]() dziewczyny mam dola na maxa juz w zwiazku z tym ze wracam na diete.................... ............ narazie sie objadam ahehhehehe
|
|
#1727 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwusia się nie stresuj dietką - dałaś radę raz dasz i drugi
Co do wiad to nie wiem co ci się przesłało
|
|
#1728 |
|
Rozeznanie
|
dzis z ciekawosci wlazlam na allegro i sprawdzalam co maja za produkty na dukana, i powiem wam ze duzo potraw robia i duzy maja zbyt na to
ja tak sie zastanawiam czy nie jechac do neimcow po kilka produktow typu ta cala oliwa w sprayu co by tylko psikac na patelnie, ser odtluszczony i galaretki bez cukru, ketchup.... zastanawiam sie nad tym ale............ z drugiej strony jak wytrwalam wtedy bez tych rzeczy too pewnie i teraz mi sie uda? ehhh ddziewczyny wydaje mi sie ze powrot jest jednak najgorszy.......... dzis widzialam ze w makro sa parowki z szynki (92%) i od razu mysli glupie ze skoro w kielbaskach drobiowych jest tylko troche drobiu a reszta wieprz i tluszcz to moze sie skusic itp........ sorki ze was tu zameczam, ale od razu uprzedzaM ZE to dopiero poczatek ![]() nie wiem tez czy wam jzu mowilam ale od 1 wrzesnia oprocz diety powrot do meeeeeeega cwiczen, karnet mam na fitness juz (zastanawiam sie nad tym vacu linne) do tego orbitrek w pokojuz wraz z rowerkiem czeka no i biegi na boisku musze chociaz troszke spasc jeszcze bo nie chce jzu zeby kazdy sie dopatrywal moich zbednych kilosow a tak mam........ np skarze sie na mega bole krzyza i dzis ciotka do mnnie mowi- jak schudniesz to ci mina a przeciez wg obliczen 68kg wazac nie mialam nadwagi juz mam spowrotem 7 z przodu chyba wiec mowie w czasie przeszlym....
|
|
#1729 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochaniutkie
Jeszcze wszystkie śpią??? Wstawać śpiochy i zdawać relacje jak was szklana franca potraktowała ![]() Ja dzisiaj waga z podpisu, @ się kończy, deszcz leje, szaro buro i ponuro brrrr
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1730 |
|
Wtajemniczenie
|
Strajk dzisiaj czy jak???
|
|
#1731 |
|
Raczkowanie
|
Czesc!
Faktycznie ze nikogo ni ma ![]() :conf used:
|
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochaniutkie
Co z Wami??? Normalnie aż dziwnie że takie pustki tutaj ![]() Ja dzisiaj -0,2 kg i mam 91,8 kg, zaraz zmienię podpis
|
|
#1733 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
Melduję kolejny spadeczek wagi - 0,6 i informuję że wKlubie wkleiłam moje najnowsze zdjęcia. Wcześniej nie udawało mi się wrzucić tam zdjęć bo miały za duży rozmiar. Musiałam poczekać na przyjazd córki która dopiero ściągnęła mi program abym mogła zmniejszyć rozmiar zdjęć. Właśnie wczoraj odwiozłam córkę na lotnisko bo poleciała sobie na tygodniowe wakacje aż na Majorkę. Patrząc za okno na te chmury i deszcz to zazdroszczę sórce tego wyjazdu. Megi Ty też idziesz w dół jak burza MEGA GRATULACJE.
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiosenko gratulacje
Ty również idziesz z kilosami jak burza, to naprawdę super uczucie jak jest nas ciągle mniej i mniej , zdjęcia ogladałam i super naprawdę świetnie wyglądasz, radosna i wypoczęta no i oczywiście coraz bardziej szczupła - jeszcze raz wielkie brawa
|
|
#1735 |
|
Rozeznanie
|
odliczam dni do srody.... we wtorek wielkie dukanowe zakupy.... wielki powrot, masakra. dzis kluski slaskie+karkowka pieczona+ mizeria- obiad, kolacja- mega pizza
gratuluje wiosna i megi- jestescie wytrwale kobity.... pozazdroscic ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Kobitki czy ktos kto bywa w lidlu zwrocil uwage na majonez light z firmy linessa ligt? znalazlam takie cos na allegro i z tej seri tez lody, ser zolty odtluszczony i cos tam jeszcze i sie zastanawiam czy takie cuda znajdziemy w polskim lidlu czy najblizej w niemieckim i czy to faktycznie na dukanie mozna stosowac? w sumie karadka stosowala i byla zadowolona ze spadeczkow.....
|
|
#1736 |
|
Rozeznanie
|
Na wadze 70kg
ale On na mnie działa ![]() poprzedniej nocy wyszlismy z mojego domu o polnocy, poszlismy do auta i przesiedzielismy tam do 6 rano rodzice sie ze mnie zlewali strasznie ![]() a dzisiaj "ogladalismy" szklana pulapke IV, loooo matko jaka On ma boska klate no i jestesmy oficjalnie razem zobaczymy co bedzie dalej, to sie dzieje tak szybko ![]() Wkrotce sie ogarne i wroce na lono forum, juz po weselichu bedzie, to jakies foteczki moje z moim przystojniakiem wrzuce
|
|
#1737 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochaniutkie
Sylwusia jeszcze dzisiaj i jutro i na drogę białkową powracasz kobieto - więc się najedz zawczasu co byś nie grzeszyła córo marnotrawna ![]() ![]() Elskede to super że tak fajnie wyszło z tym gościem - a zdjęcia koniecznie wrzuć, bo my ciekawe takich sensacji ![]() Ja dzisiaj -0,6 kg i odnotowałam 91,2 kg
|
|
#1738 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Straszne puchy na forum. Nie było mnie przez weekend wchodzę a tu nic się nie dzieje.Nie odchudzamy się już czy co?Wracajcie więc szybciutko![]() U mnie weekend jak zwykle grzeszny Sylwusia-nakręcaj się pozytywnie,przecież wiesz,że to nie tragedia a efekty cieszą Elskede świetna ta twoja nowa dieta-zazdroszczę i trzymam kciuki A propos diety w ostatnim Twoim Stylu jest duży artykuł na temat diety Dukana i nie jest to pocieszające ale postanowiłam nie przejmować się tym i podchodzić do tego zdroworozsądkowo ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Megi-super,gratulacje najbardziej cieszy mnie to,że tak pozytywnie Cię to nakręca
|
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
Domino a co skrytykowali naszą dietę???
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- A Karadka pewnie grzeszy żeby mogła znowu na II być po powrocie, my tak wszystkie będziemy na tej II aż się zestarzejemy , a ja dzisiaj zjadłam ciacho z brzoskwiniami - ot maciupki kawałek bo szef częstował i odmawiałam dopóki mi nie zapachniało, a że byłam głodna to pożarłam
|
|
#1740 |
|
Raczkowanie
|
Megi artykuł był bardzo krytyczny-reasumując-kolejna dieta cud,niezdrowa,z efektem jo-jo,sukces marketingowy Dukana itd,itd.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

ale nic to nie daję się.Dzisiaj pw i zobaczymy.
,tylko powiedz mi dziewczyno po co się odchudzasz,przeglądałam wczoraj zdjęcia i chudzina z Ciebie

klask i:25 kg mniej medal ci sie należy i to złoty
bo wszystkie będą V fazę uskuteczniać
a Tobie Domi za wczorajszą Vtą to normalnie

nie zapomnijcie o mnie
zeby jak najlepiej
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)