|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
A co do pępka, to aż sprawdziłam. Brakuje mi jakieś 10-12cm. ![]() Moje piersi zaczęły rosnąć podczas dojrzewania bardzo szybko i są bardzo ciężkie. Odkąd pamiętam to wiszą sutkami do ziemi. Nigdy nie "sterczały". Cała pierś wisi od "pod piersią", tak, jakby mi ktoś za te suty ciężarki przywiesił .Wygląda to mniej więcej tak, jak u tej Pani po lewej. Tyle, że rozmiar jest duuuużo większy http://www.lineacorporis.pl/upload_d...astred2aX3.jpg
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
kasiu-jak dobrze ze jestes!!!
hd-sliczne wszystkie, ale chyba ta ostatnia najbardziej mi sie podoba! ciekawe czy olakola wysle nam foto i kiedy![]() wiecie co? boje sie ze moja mala mi sie nie spodoba tak od razu po porodzie... ginka jak robila ostatnio usg to mowi ze strasznie pomarszczona od wod jest... |
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1714 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Siala_Bala za wziytę i zaraz nam tu melduj co gin powiedziałCytat:
![]() ![]() klask i:itakasia ładnie to tak ciężarne martwić no ale najważniejsze, że wszystko wporządku.A ja się pospałam prawie 3 godz., taka się słaba jakaś zrobiłam, bo katar mi przeszedł ale teraz mam ból gardła i mnie to strasznie jakoś normalnie osłabiło, nic mi sie nie chciało robić powyłańczałam tel., gg i poszłam z pieskiem w kimono, a teraz jestem taka jakaś niedo..je...., a jeszcze M nas obudził bo dzwonił 6 x a tu tel. wyłączony i nie wiedział co się dzieje i przyjechał z pracy na kontrolę, trochę mi się zebrało. A teraz piję herbatkę z modem i cytryną. hd - śliczne tuniczki
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g 33tc - 1919g 37tc - 2538g 40t3d - 3440g, 54cm http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-06-28 o 14:49 |
||
|
|
|
#1715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- dziękuję dziewczyny Cytat:
|
||
|
|
|
#1716 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-06-28 o 14:51 |
|||||
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
agravka
a o dzidzie sie nie martw, moja Agatka jak sie urodzila to byla bardzo obsypana krostkami, po jakims czasie zeszly. obiektywnie patrzac wiedzialam ze wyglada srednio ale dla mnie byla najpiekniejsza i najkochansza
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1719 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Jaka miła nowina kolejny bąbelek na świecie olakola gratulacje farminka współczuję sytuacji z mężem, tylko w depresję nam nie wpadnij i może to nie głupi pomysł żebyś go zostawiła samego z małą na kilka godzin niech zobaczy jak to jest. Szczerze mówiąc to ja tez się boję jak to będzie wyglądał u mnie, bo na razie mój M cały czas mówi, że będzie pomagał itd, ale nie wiadomo co z tego wyniknie. My wczoraj byliśmy cały dzień nad jeziorkiem ze znajomymi przyjechałam padnięta i nie potrafię was nadrobić, szalone mamuśki . Miło czas spędzić na świeżym powietrzu, rozpalić grilla, tylko strasznie mnie już męczą takie wypady, ale w domu też nie chcę cały czas siedzieć.Najgorsze jest to, że znowu zapowiadają upały I fotka z wczoraj, dopiero na zdjęciach widzę jaka wielka się zrobiłam 32tc5d |
|
|
|
#1720 |
|
Rozeznanie
|
olakola--GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!
hd--tuniki suuuuuuper,.............. ale mnie się ten schabowy bardziej podoba
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
lilka ślicznie wyglądasz wogóle ładne zdjęcie
|
|
|
|
#1722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Masz spore piersi ale to akurat bardzo pasuje
|
||
|
|
|
#1724 | |
|
Zadomowienie
|
jacy oni troskliwi
![]() Cytat:
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka - ślicznie wygladasz
![]() Ja dzis tez musze foto zrobic, poprosze TZ ![]() Za godzine wroci to podjedziemy po jakies owocki bo mam ochotke ![]() Zjadlabym jakis serniczek na zimno
|
|
|
#1726 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesteś młoda- nie możesz się tak zapuścić. Cytat:
Ja kupiłam takie przyklejane z belli.
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka moja uroda. Nic na to nie poradzę. Gorzej nie będzie. Tak jest od wielu wielu lat i w zasadzie poza rozmiarem piersi (teraz w ciąży i jak chudnę dietowo) to nic się nie zmienia.
|
|
#1728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zadomowienie
|
vette o wybacz zapomniałam i pomyliło mi się bo jednak to nie bajka takie kupowała
a z tym klinem to poczytaj jeszcze bo ja też planowałam kupić ale zrezygnowałam bo dużo opini przeczytałam, że może więcej zaszkodzić niż pomóc i dopóki ortopeda ( chyba ?) nie da wskazań to lepiej na płasko albo podnieść materac a nie tą poduszkę farminka mam nadzieję, że tż zmieni swoją postawe. ja wiem już teraz, że nie mam co liczyć na przebieranie czy nocne wstawania tżta chyba, że jakiś cud się stanie w co wątpie. ale na pewno obciąże go kąpielą jusdan olej teściów szkoda się przez nich stresować !! dobrze, że wy macie takie same zdanie w tej kwestii a oni to sobie mogą piep...rzyć !!! anuszka nie dziwne, że się wkurzyłaś ja to chyba też sama bym poszła po to łóżeczko co to ma być, że ktoś ma decydować w ważnych dla ciebie sprawach siala ja mam bardzo podobnie do ciebie i jak mój tż tak olewczo podchodzi do czegoś to mnie szlak trafia ale widze, że ty to umiesz z humorkiem do tego podejść ale franca to ja też jestem dawaj znać co po wizycie ![]() Cytat:
no byłam i dostałam wypis ze szpitala. z posiewu z moczu nic nie wyszło a z posiewu z pochwy wyszła jakaś bakteria. więc gin mi dał Amoksiklav i tylo. Ja się go pytam czy to paciorkowiec to zrobił jakąś minę i powiedział : bakteria. więc nie wiem czy nie chciał mi powiedzieć, że to paciorkowiec czy poprostu jakaś inna bakteria wyszła. a na wypisie nie ma tych wyników :/ . a z zastojem w nerce to powiedział, że normalne i tyle. No nic mam za tydzien wizytę u niego to będe się pytać znowu. ciekawe czy 2 raz będe mieć robiony posiew żeby sprawdzić czy już tej bakterii nie ma olakola GRATULACJE !!!! a wogóle to nie taki malutki synek skoro praktycznie 15 dni przed terminem ![]() hd fajne sukienki mi się najbardziej podoba pierwsza i ostatnia itakasia nie strasz więcej ![]() agravka nie martw się na pewno będzie dla ciebie piękna córeczka. a ja jak leżałam to byłam na oddziale i widziałam 3 dzieciaczki w ciągu 12 godzin po porodzie ( 2SN i 1 CC) i się zdziwiłam, że takie śliczne są myślałam, że dopiero po jakimś czasie dzieci zaczynają wyglądac a tamte były takie śliczniutkie ![]() Lilka ślicznie
|
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracaj szybko do siebie mnie Damian wyciagnal do sklepu i 5 stron do nadrabiania ale chyba nie dam rady. zle sie czuje wszystko mnie boli. jakies male skurcze mialam dzisiaj ale juz przeszly.itakasia dobrze ze sie odezwalas |
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wcześniej miałam bardziej sterczące. ale faktem jest, że nie nosze stanika w domu, przed ciążą też pierwsze co po przyjściu do domu to właśnie ściągałam biustonosz. jakoś tak luźniej się czuje i mimo, że już widze że opadły to nie umiem się zmusić i kropa
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie nie wyobrazam chodzic bez stanika
![]() wiolek dobrze ze masz kuracje, to przepedzisz bakterie farminka wspolczuje. nie wiem co doradzic . ja bym chyba zastosowala terapie szokowa skoro rozmowa nie pomaga. zostaw go na dluzszy czas z Lenka w weekend. jesli sie nie zgodzi to zastosuj fortel, jakas pilna wizyta u lekarza itp.
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na spacerze z psiną
Piękna pogoda, nie za duszno .... Mmmmmm...super |
|
|
|
#1734 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy to się sprawdza, ale jeśli jest możliwość przyklejenia to trzeba ją wypróbować.
|
#1735 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a z laktatorem bedziemy obie walczyc ![]() Cytat:
Cytat:
Nie wyobrazam sobie w ciagu dnia latac bez niego, czuje sie wtedy jakbym byla naga/zaniedbana/wyuzdana/przesadzona * niepotrzebne skreslic I nie chodzi tu o kompleksy ... raczej wygode, moze tez pewnosc siebie |
|||
|
|
|
#1736 |
|
Zadomowienie
|
a właśnie na wypisie z badania usg mi pisze :
łożysko w dnie G-2 to jest 2 stopień dojrzałości ? tak z ciekawości pytam jeśli któraś wie
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A co do szpitala- może nie chciał Ci powiedzieć co to za bakteria, bo to jedna z tych, którymi można się w szpitalach zarazić. Burak. Powinien Ci posiew powtórzyć moim zdaniem. Bo na oślep, to sobie można gdybać.
|
|
#1738 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaa Dziewczynki!! Właśnie był u mnie listonosz
Przyniósł Wojtusiowy album... chciałam powiedzieć, że fotki no może w 50% oddają jego urok!! Jest piękny!! Wygląda niesamowicie, nie mogę się na niego napatrzyć Jeszcze raz wyrazy ogromnego uznania dla talentu Hani!!
|
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
ola k11 dziękuje za zaproszenie na nk ależ masz prześliczne fotki ślubne!!!! Hheheh ty miałaś +30 a ja -15
![]() Laski a co to za podglądanie? nawet nie wiem która to która! |
|
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() HD super tuniczki. Moja faworytka to ta ostatnia. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

.

za wziytę i zaraz nam tu melduj co gin powiedział
klask i:
no ale najważniejsze, że wszystko wporządku.

ale dla mnie byla najpiekniejsza i najkochansza

.
. ja bym chyba zastosowala terapie szokowa skoro rozmowa nie pomaga. zostaw go na dluzszy czas z Lenka w weekend. jesli sie nie zgodzi to zastosuj fortel, jakas pilna wizyta u lekarza itp.
, w przyszlym tygodniu bedzie zstrzyk gotowki to zamawiam