|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
dopsz. dość tego dobrego, idziemy spać. dobranocek, do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() ja dzisiaj mam dosłownie 3 minutki na wizaż z rana bo wstałam dopiero o 7 a za 20 minut musze wychodzić ![]() wczoraj wylądowałam w łożku już o 21 ale i tak nie mogłam sie dzisiaj zwlec ... no cóż uroki ciąży ![]() ![]() ![]() no a potem muszę się brać za ta logike paskudną i wstrętną ![]() Miłego dnia kochane! ![]() ![]() ultra, jesteś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() wracam do świata wizażu po 6 dniach przerwy ![]() dziękuje ze o mnie pamiętałyście ![]() ![]() przepraszam dziewczynki ze Was tak zaniedbałam, ale nawet nie miałam sil i weny zabrać swojego lapka do łózka tak mnie rozłożyła grypa. We święto trzech króli rozłożyło mnie totalnie grypa żołądkowa z gorączka i tak miałam zwolnienie do wtorku od pracy. Bankowo zaraziłam się od Tz bo wcześniej on miał te same objawy. No ale teraz juz ze mną lepiej ![]() ![]() Najgorszy był weekend jak musiałam do szkoły jechać jeszcze nigdy tak strasznego dnia w szkole nie miałam ah ... a tak dziewczyny po godzinie dzisiaj czytania dopiero Was nadrobiłam - rozpisałyście się totalnie. Tempo narzuciłyście konkretne ![]() widziałam ze pisałyście o tesciowkach ![]() ![]() ![]() nic uciekam na kawkę i dowiedzieć się co się działo podczas nie obecności w pracy ![]() ![]()
#1715 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To widzę, że Twoja teściowa nieźle daje w pióra...Faktycznie to bardzo dziwne, że chcieliście zjeśc obiad u Twojej mamy... Trzeba rozmawiać z tymi naszymi TŻtami do upadłego. Tłuc im do ich główek to i owo. Ja swojemu wczoraj trochę nagadałam, jak to on, niewiele się odzywał, robi tak zawsze kiedy wie, że mam rację Cytat:
A ja się lepiej czuję, jutro wracam do pracy. Z jednej strony fajnie, a z drugiej rozleniwiłam się...Siedzę sobie w domu, odpoczywam, w końcu miałam czas na czytanie książek i na wizaż, piesio mi towarzystwa dotrzymuje, a z nim spędzać czas to wielka frajda bezaczku ja też chciałabym zobaczyć Twoje cudeńka ![]()
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy ![]() ![]() Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2011-01-12 o 08:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Adwokat diabła
|
Cześć! Ja znowu bez neta w domku, idę dziś kupić (obiecuje!)..
Poza tym główka mnie boli ![]()
![]() |
#1717 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() No ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ![]() ![]() U nas też wczoraj był ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie było ![]() Ale za to teraz najbliższy wspólny wolny dzień mamy 22.01, a przez 10 dni będziemy się mijać - jak on na rano w pracy, to ja na popołudnie i odwrotnie ![]() Dziękuję ![]() Wieczór udany, chociaż film niezbyt fajny. Byliśmy na "weekendzie". Kilka fajnych tekstów było, ale fabuła nieciekawa, a efekty specjalne wciśnięte na siłę ![]() No ale później było baaardzo miło ![]() Cytat:
![]() Jak te dzieciaki już teraz są takie wredne, to aż się boję pomyśleć co będzie jak będą w gimnazjum ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Bezaczek7 a nie pokazujesz swoich wyrobow na jakims watku w Hobby?
Zawsze tez mozesz dac link do swoich wyrobow wystawionych tam w podpisie. Wiecej ludzi zobaczy - zawsze jest szansa na to ze komus sie cos spodoba i dobijecie targu. ![]() A logika jest chyba na kazdych studiach. ![]() Ja na cwiczeniach kiedys ulozylam taki przyklad zdania logicznego ale nieprawdziwego - Slonce jest gwiazda. Maryla Rodowicz (albo inne nazwisko - mozna trafiac w gust profesora ![]() ![]() Punkty jakie za to dostalam pozwolily mi jako jedynej dziewczynie dostac u tego prof. ocene dobra bo na bardzo dobre to tylko on. A dobre to chlopcy - bo ich bardziej lubil ![]()
#1719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do teściowych, to ja swoją kiedyś opieprzyłam i od tego czasu się mnie "boi". Teraz by się teściowi opieprz przydał, bo mnie wczoraj wkurzył niemiłosiernie ale się ugryzłam w język. Nie chciałam zjeść grapefruita, bo nie lubię, a on na to, że ja to chyba żadnych owoców nie jem, i że muszę jeść owoce, jak chcę mieć dziecko, bo inaczej się takie anemiczne urodzi (chyba w domyśle miał, że takie anemiczne jak ja, bo wiecznie mu nie pasuje, że za chuda jestem, a drugiej synowej dogaduje, że jest za gruba, więc po prostu zawsze się musi do czegoś przyczepić ![]() ![]() Asiulek dla mnie w tej sytuacji najgorsze jest to, że TŻ Cię okłamał. Pogadaj z nim szczerze. Jak on zmieni swoje nastawienie i będzie stał po Twojej stronie, to teściowa nie będzie miała nic do gadania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Nie wlaczam sie do dyskusji o tesciach bo moja tesciowa nie zyje a z tesciem nie rozmawiam prawie wcale bo nie znam jezyka. Takie proste rozmowy co zjesc, co kupic itp. To sie nie liczy - zreszta ze swoim synem tez prawie tyle co ze mna rozmawia.
![]() Ja lubilam mame meza - jeszcze nie tesciowa wtedy a ona lubila mnie. To byla bardzo ciepla osoba - taka wloska mamma ale nie tylko dla synusia - dla wszystkich. ![]() Troche mi jej brakuje - ocieplala by stosunki rodzinne jak to zawsze robila ![]() Za to jak bylam w domu to juz mnie moja mama troche zaczynala denerwowac. Np to moja wina ze moj rozgarniety maz nie wzial sobie szalika (a ma 2 cieple- teraz juz 3 bo kupilam mu w Polsce) i nie mial grubych zimowych butow tylko sportowe (tutaj nawet kozaki sa na cieniutkiej podeszwie). ![]() Bo ja go powinnam przed wyjazdem spakowac (na 2 tygodnie wczesniej!) ![]()
#1721 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dokładnie ![]()
![]() |
#1722 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej hej ja już w domku,pogoda u mnie okropna, leje i w ogóle jakaś masakra, do tego znów bagno mi się robi przed garażem i będą problemy z wyjazdem, bo mi się samochód zapada
![]() Cytat:
![]() Bezaczku ja bym coś chciała zamówić ale na all tego nie masz wystawionego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze że wieczór się udał ![]() Cytat:
![]() Asiulek dobrze że wracasz do zdrowia, a trochę lenistwa zawsze się przydaje ![]() Co do lenistwa to ja jestem przykładem totalnego lenia, aż mi jest głupio samej przed sobą ale za nic konkretnego się nie mogę zabrać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() bezaczek świetne te Twoje wyroby ![]()
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
W Kielcach
![]() ![]() Choc nazwiska nie moge sobie przypomniec. Bo wielu moze miec takie sklonnosci ![]()
#1725 |
Wtajemniczenie
|
hehehe
![]() ![]()
#1726 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() dziewczyny normalnie nie wiem w co ręce włożyć nie dość że mam nauke to dzisiaj jeszcze zadzwoniła pani doktor z uczelni jedna czy zastąpie jutro jedną dziewczyne na lekcji pokazowej w szkole bo się rozchorowała ![]() ![]() to uciekam najpierw obiad zrobić a potem biorę się za te wszystkie uczelniane sprawy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() dziękuję ![]() magolina to napisz mi na nk, tam się dogadamy co i jak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Wtajemniczenie
|
acelinka: to zycze powodzenia w nauce
![]()
#1729 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z brakiem obiadków u teściowej to masz dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Co tam u Ciebie? W porządku wszystko? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Twoja mama też ma dobry tekst ![]() Chociaż wiesz co, jak tak sobie pomyślę, to ja zawsze pakuję mojego TZta na delegacje, bo by chyba bez ręcznika i szczoteczki pojechał ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Wtajemniczenie
|
Ultra witamy z powrotem, cieszę się, że wyzdrowiałaś i nie zazdroszczę
![]() Black pojawiłaś się ![]() ![]() miałam strasznie ciężki dzień i pewnie nic więcej nie napiszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem z siebie dumna. kto inny będzie ze mnie, jak nie ja sama
![]() TŻ trochę przygasił w piecu jak wychodził do pracy, a ja uratowałam sytuację ![]() aczkolwiek na sam koniec za długo nie schodziłam i się za dużo wypaliło ![]() ale chociaż okap umyłam w końcu i się wzięłam za szuflady i szafki. wiecie, że czarne uchwyty były kiedyś miedziane? ![]() ![]() ![]() dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ale dzisiaj fatalna pogoda deszcz ze śniegiem pada i jest tak mokro zimno i nie przyjemnie ![]() ![]() a mnie mój TZ jutro zostawia na 3 dni ciekawe co ja będę sama w domku robiła ![]() ![]() ![]() ![]()
#1733 | ||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry,
Cytat:
![]() no i za te uchwyty ![]() ![]() Cytat:
no u nas tak samo, zastanawiam się czy jechać z królem na obcinanie ząbków, bo aż nie chce mi się wychodzić z domu. Ultra no domowe spa to nie jest głupia rzecz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny mam pytanie z innej beczki, czy w związku z tym, że macie inne nazwisko to dostałyście z banku kartę na to nowe nazwisko? Mi jakoś niedługo po zgłoszeniu faktu zawarcia małżeństwa przysłali nową kartę na stare nazwisko, poszłam do nich i Pani zamówiła mi kartę nową i to było już bardzo dawno temu, bo jakoś we wrześniu chyba i się zastanawiam czy mam do nich iść czy nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobrerek
![]() a ja ich jeszcze nie widziałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale szaro za oknami ![]() A ja muszę jeszcze kilka prac tych moich osiołków sprawdzić. Miałam na to 3 tygodnie, ale oczywiście zostawiłam sobie kilka prac na ostatnią chwilę ![]() I jeszcze muszę zajęcia na jutro przygotować, a na 13 idę dziś do pracy ![]() A taki nastrój mam dziś: http://demotywatory.pl/2550714/Misie-niechce Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2011-01-13 o 09:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Wtajemniczenie
|
Martoolka to widzę, że mamy podobne nastroje
![]() co do karty to mi chodziło o taką kartę do bakomatów, do płacenia w sklepie, bo ja dalej posługuję się tą kartą co miałam wcześniej ![]() ale nasypało śniegu przez te 2h ![]() dzwoniła dziewczyna od sukni, niestety jej nie weźmie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pakowania - ja mu wszystko wytlumaczylam. Dalam torbe, pokazalam jak i co. Przypomnialam zeby zabral cieple rzeczy. Byl w Polsce w zime i wie jaka jest temperatura. Ale ja jak dziecku. ![]() Powiedzialam zeby nie bral szamponow i innych plynow bo po pierwsze jedzie tylko z podrecznym i by mu wszystko wywalili po drugie nie musi brac bo w Polsce tez je mamy. ![]() Upewnilam sie ze zrozumial, ze umie zrobic elektroniczny check in w wizzair. ![]() I pojechalam. I to byl moj blad - bo wedlug mojej mamy powinnam zostac i go spakowac na dzien przed wyjazdem! ![]() Cytat:
![]() Ja kiedys domylam mozdziez - tez nie wygladal na miedziany ![]() Cytat:
![]() Tak to jest ze niektorych wypocin nie chcialoby sie widziec wogole! ![]() Jak bylam jeszcze mloda nauczycielka to pisalam dobra odpowiedz takiemu osiolkowi. Ale ich dobra odpowiedz nie interesuje tylko jaka ocena i zeby nie 1! ![]() Potem odkrylam ze znacznie szybciej sie sprawdza jak walisz tylko minusy ewentualnie podkreslisz co straszliwsze odpowiedzi z wielkim ? albo ! i punktow 0. ![]() ![]()
![]() |
#1737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sklepach nigdy kartą nie płaciłam, bo wolę widzieć ile kasy wydaję. Kartą jakoś łatwiej przychodzi wydawanie pieniędzy ![]() Trochę upierdliwe jest tylko to, że nie mogę właśnie wypłacić kasy z bankomatu, tylko muszę w banku, ale stwierdziłam, że mi się nie opłaca kasy na kartę wydawać skoro raz w miesiącu tylko bym z niej korzystała ![]() Cytat:
![]() Sprawdziany robię testowe i sprawdza się je bardzo szybko, ale te prace to jest jakaś masakra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
czesc
pogoda faktycznie nie za ciekawa, ale mojemu synusiowi to nie przeszkadza, pobudzony jakis ![]()
#1739 |
Zakorzenienie
|
certi, sjoanna dziękuję
![]() ![]() dziś znów zostałam sama. ale odwiedziła nas sąsiadka, przyniosła teściowi dwa gołąbki ![]() ![]() certi mi się kończy karta jakoś w marcu czy kiedyś, więc uznała kobitka w banku, że nie ma sensu właściwie wyrabiać teraz, a nowa już przyjdzie z nowym nazwiskiem. ale wiesz co, jeśli chcesz tą nową kartę, to może idź się upomnieć. ja byłam kiedyś w okienku i się okazało, ze kobita nie zleciła dyspozycji ![]() ![]() dziś dalszy ciąg klamkouchwytowego szorowanka. wczoraj zrobiłam dwie, zostało mi jeszcze tylko 17 ![]() ![]() w zasadzie aktualnie mam powtórkę z rozrywki, jednak tym razem ja zasypałam ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-13 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Wtajemniczenie
|
ale mi dzien dzisiaj smignal aaaaaa
![]() ![]() certina nie jesteś wścibska ![]() ![]() ![]() ![]() a co do nowej pasji to owszem owszem to pazurki ![]() ![]() ![]() a jesli chodzi jeszcze o karte do bankomatu to ja bylam zglosic ze chce z nowym nazwiskiem i po tygodniu mi przyslali do domku ![]() Martoolka87 ale wyrobienie karty bankomatowej masz zupelnie za darmo no chyba ze w Twoim banku tak nie jest ![]() oki pakuje swoje manatki i fruuu na pociag wczoraj sie dowiedzialam ze zwiekszyli ulgi studenckie i teraz jest 51% ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.