|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
A widzisz, możliwe
Co do omawianej kwestii....my i tak zawsze "musimy" się tam wysiedzieć, nawet tylko przy kawie, wiesz zanim teściowa nas wymagluje, zanim opowie wszystkie dziwne plotki (o ludziach których nie znam, i mnie to nie interesuje) to trwa i trwa. A i tak zazwyczaj jak chcemy jechać, to mówi że nam przecież w domu dzieci nie płaczą. No bo nie ważne że może mamy jakieś swoje sprawy..dziewczyneczka masz rację Ja się trochę lepiej czuję, ale muszę jeszcze się wygrzewać.
|
#1682 |
|
Wtajemniczenie
|
a dziekuję całkiem udany
nadrobiłam wieści ![]() Asiulku, Agawo Certi jak ja was rozumiem teściową swoja jakoś udalo mi się opanować, tylko fakt jest faktem, że ja mam ok 10 lat więcej niz wy i po prostu moja teściowa nie może mnie traktowac jak gówniary- a na pewno chciałaby- heheh, niestety baby są okropne i nie ma na nie rady, tżci nie moga sobie poradzic z tym, bo to sa ich matki w końcu, mój wie, ze ja za nią nie przepadam, ale sam widzi jak ona sie zachpwuje itp, natmoiast ja mu mówie, że ona mi nie przeszkadza pod warunkiem, że się nie wtrąca. z tym jedzeniem to masakra- ale może zaproście swoich teściów do was na obiad, ja tak zorbiłam, oczywiście popisowe jedzonko przy super nakrytym stole i co? i jakoś teściówka zobaczyła że mozna smaczniej niz ona. moja jedyna rada, olewać sytuacje, bo nerwy nie mają sensu, a jak tż zje u matki nie gotowac przez tydzien hihihi, ale nie robić z teog probelmu, bo będziecie się kłocic o takie sytuacje bez sensu.
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2011-01-11 o 11:57 |
|
|
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam
teraz krótkie wypracowanko ![]() u mnie akurat nie o gotowanie chodzi, bo mama TŻ wręcz się cieszy, że nie musi mu gotować bo to było dla niej strasznie ciężkie, bo TŻ dużo jje i teraz spadło to na mnie ( tak powiedziała kiedyś jak bylismy z zaproszeniami u jego rodziny ). Ja jakoś tego ciężaru nie odczuwam. Ale u mnie sytuacja dotyczy wścibstwa mojej teściowej. Tego, że musi wszystko wiedzieć i to nie tylko o sytuacji rodzinnej, o tym ile TŻ teraz zarabia, ale też o wszystkich moich zakupach i ich cenach ![]() ![]() w sumie kiedyś mi to nie przeszkadzało, bo było mało szkodliwe, a ja jestem grzeczna więc zawsze odpowiadałam na jej tysiące pytań, ale teraz zaczęło mnie to wkurzać, tym bardziej, że jak przyszliśmy niedawno do dziadków TŻ to jego babcia mówi:" o to ten kożuszek sobie kupiłaś, no bardzo ładny, a wiesz skąd wiem, że masz nowy? - twoja teściowa do mnie zadzwoniła i mi powiedziała" Moja mina- bezcenna. Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. Mama TŻ zadzwoniła do swojej teściowej której z resztą nie lubi i naśmiewa się z niej i wiecznie obgaduje i powiedziała, że jej synowa- czyli ja kupiła sobie kożuch Zapewne nie omieszkała powiadomić też o cenie, bo przecież mnie też o to wypytywała. No i już wtedy miałam dosyć, a kumulacja była w niedzielę, bo prosiłam TŻ żeby nie mówił swojej mamie że na wyjeżdzie kupiłam sobie dwie pary kozaczków i ile kosztyowały. No i siedzimy sobie w niedzielę na obiedzie, nagle teściowa wstaje i mówi" no idę obejrzeć te twoje kozaki, no ładne, jaka fajna skórka, ile kosztowały" wiecie nie wiedziałam co powiedzieć, popatrzyłam na TŻ z takim wyrzutem jak mało kiedy. Później mi tłumaczył, że ciocia jego pytała co kupiliśmy na wyjeździe i że ona za butami chodzi i gdzie ja kupiłam swoje ( a nawet ich nie wiadziła ) i TŻ powiedział a była tam też mama jego, no to co miał skłamać? No i o to była cała kłótnia, poprosiłam go o jedną jedyną rzecz a on swojej mamusi wypaplał oczywiście. A na wyjeździe to pisał takie smsy- normalnie wypracowania dla mamy, żeby ta czuła się zaspokojona informacjami, mi tłumaczył, że ona się martwi, no ale sorry trochę ją już znam i wiem, że ona umrze chyba jak się nie dowie co i jak. No ale TŻ zrozumiał swój błąd i już tak nigdy nie zrobi, w ogóle zaproponował,że porozmawia z matką, ale wiem, że ona zrobi z siebie ofiarę i będzie obrażona do końca życia, tak jak na to co mi dzien przed ślubem odwaliła i się popłakała, więc wiem co by mnie czekało...
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
certina a masz konto na nk? mam tam dwa albumy po ponad 60 zdjęć moich dzindzibołków i uzupełniam na bieżąco
mogę ci dać namiary na moje konto na pw i wszystkim zainteresowanym biżu ![]() śliczne zdjątka. najbardziej mi się podoba to z TŻtem na tle gór ![]() ale wywód. ale wiecie co? bardzo dobrze was rozumiem. też bym była zła, głównie o to, że nie powiedział mi. co prawda ja nie mam takiego problemu, ale mam za to inny-mieszkam z teściami a do mamy to ja bym chciała jeździć co tydzień, nawet częsciej, bo mi jakoś tak okropnie smutno, tęskno za nią, a widzę ją czasem nawet 2 razy w miesiącu. a nie mieszkamy daleko, ale się zrobiłam wygodna i autobusem mi się nie chce ![]() acelinka teraz się nie możesz denerwować więc porozmawiaj z szefową ![]() więc dziś drugi dzień z piecem trzymajcie kciuki
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-11 o 13:47 |
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
czesc i czolem
wspolczuje Wam dziewczynki, ja swoja tesciowa chyba juz ustawilam do pionu, tzn potrafi byc wkurzajaca ale nie tak jak na poczatku i na szczescie tz nie staje po jej stronie
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
bezaczek to daj namiary na Twoje wyroby
![]() metka jak samopoczucie? |
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
poszło
![]() właśnie zmniejszam i dodam nowe zdjęcia. bo złapałam słońce
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1688 |
|
Wtajemniczenie
|
zaprosiłam Cię do siebie bo nie mogę niestety zobaczyć galerii inaczej
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
a dziekuje dobrze, troche stres mnie zjada ale ogolnie ok
![]() ide robic obiadek
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() certi no nie wiem jak to zrobić. niektórzy tak mają, że część zdjęć udostępniają, a część nie. ja nie umiem
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Wtajemniczenie
|
bezaczek ale masz ogromną kolekcję biżu
powiedz czy robisz coś ostatnio więcej ze szkłem weneckim albo z biz od svarowskiego? Bardzo ładna i delikatna jest bransoletka z nocą kairu, robisz rozmiary uniwersalne? Wiesz tak pytam, bo swego czasu, tj jakieś 5 lat temu też miałam zajawkę i robiłam kolczyki i korale
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nawet nie połowa moich dzieł ![]() z weneckim nie bardzo, swarovski troszkę, np moja biżu ślubna ![]() no mam jedynie te zielone wiszące co teraz dodałam i te baroque z aukcji. aktualnie krucho z pieniążkami, nie planuję na razie zakupów, niestety rozmiary branso robię pod "wymiary" klientek praktycznie każdy rozmiar zrobię, tylko potrzebuję info jaka długość.a branso z nocą kairu właśnie rano dałam koleżance mam materiały na jeszcze jedną, ale z pojedynczymi kamyczkami.jej, wciągnęło mnie to straszliwie. potrafię siedzieć kilka godzin i dziubać
|
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że z tż ok no strasznie dużo ja tez jak zwykle wszystko sobie zostawiłam na ostatni moment i w ogóle nie wiem dlaczego myślałam ze ma zjadz dopiero za tydzień na szczęście dzisiaj mnie spanie nie męczy, wczoraj się wystraszyłam że jak tak mnie będzie nękała senność to nie dam rady z wszystkim, ale dziś znowu jestem optymistką w tej kwestii ![]() za suknie, Ja moją tez musiałabym w końcu oddac do komisu albo wystawić gdzieś na stronce ![]() No właśnie chyba ich nie wychowują, na wszystko pozawaklają to potem są efekty. Dzisiaj nawet ich wychowawczyni powiedziała że już przy nich wysiada ![]() moja mama też czasmi tak wypytuje, ja czasami z wredności mówie jej że np. coś kosztowało więcej, a niech wie że mnie stać bezaczku, ja musze luknąć Twoje biżu na nk i może sobie coś wybiorę Fajnie że masz takie zajęcie ja tez się chciałam za to wziąc, ale cierpię na niedobór czasu
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-01-11 o 17:02 |
|
|
|
|
#1694 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
juz chyba lepiej jakby do konca zycia byla obrazona , bylby spokoj heheh. Ale rzeczywiscie tz sie wygadal i powinien Cie za to przeprosic. Dobrze ,ze mu wytlumaczylas o co Ci chodzi
|
|
#1695 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny aleście tempo narzuciły
Cytat:
wole smarkać do końca życia niż wycinać jaką przegrodę![]() Cytat:
gratulacje![]() Cytat:
Cytat:
Ja też mam szkołę w ten weekend, na szczęście aż tyle nauki nie mam. A co do egzaminu z logiki to ja miałam zaliczenie i na szczęście same zadania.Dla mnie to jest głupie ![]() Cytat:
Certi będę szczera: strasznie wścibska ta Twoja teściowa i nie dziwię Ci się że się denerwujesz bo ja bym ją chyba rozszarpała.Współczuję W ogóle to jak tak czytam Wasze przejścia z teściowymi to swoją powinnam na rękach nosić ![]() a gdzie ultra się podziała?? |
|||||
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
magolinko, bo logika jest głupia :P po co to komu to nie wiem, tym bardziej na studiach pedagogicznych
Właśnie zniknęła nam ultra
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
bo ultra nie nadąża za wami, takie tempo narzuciłyście
nie było mnie godzinkę na stronie i już tyle do czytania ![]() magolina nie chwal, przede mną jeszcze dziś do dwudziestej z hakiem i do piątku. a już widzę, że dobrze że tam poszłam, bo już mało żaru. a jak wychodziłam, to było ponad pół pieca pełne i ponad 50 stopni. gdzie to się podziało za te 2 godziny??
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-11 o 18:20 |
|
|
|
#1698 |
|
Wtajemniczenie
|
bezaczek: bardzo ładna robisz ta bizuterie
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę CI teściowej właśnie dzisiaj się zastanawiałam co z ultrą. Chyba uczy się bo ma sesję? acelinko dziękuję |
|
|
|
|
#1700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Metka i tak trzeba pokaząc miejsce i trzymac zasieki
![]() Cytat:
![]() Certi faktycznie masz dziwnie, ale po prostu pogadaj z tżtem, że pewne sprawy trzyma sie w małżenstwie i już, może powoli chłopak odetnie pepowine
|
|
#1701 |
|
Wtajemniczenie
|
bezaczku już wiem że niebawem coś kupię
podoba mi się taki zestaw co jest bransoletka i kolczyki czarno - czerwone z kulek czy jakoś tak oczywiście nie omieszkałam zobaczyć innych zdjęć rewelacja![]() gospella nie strasz he he idę na meczyk.... Edytowane przez magolina Czas edycji: 2011-01-11 o 18:50 |
|
|
|
#1702 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiulku, no ja też jestem jedynaczką, a jeszcze do tego spod znaku bliźniąt, więc brakuje mi chyba siostry bliźniaczki ![]() No nasza się np. dziwiła, dlaczego chcemy zjeść obiad w drugi dzień swiąt u mojej mamy Bo co my niby będziemy tam robić? No bezczelna jest, tak jakby wizyta u niej była największą rozrywką dla nas ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też bym się wkurzyla na TZta o coś takiego. Zresztą on lubi paplać wszystko mamusi i tatusiowi Ostatnio wypaplał, że zaczęłam studia, chociaż nie chciałam na początku o tym mówić, a jak już to powiedzieć sama Ale się wkurzyłam jak się wydało Ale dobrze, że mu wszystko wyjaśniłaś, mam nadzieję, że będzie ok Ja dziś padam na pyszczek przez tą pogodę. Wypiłam trzy kawy dzisiaj A i tak niewiele to dało. Mega ponury dzień |
||||
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyneczka, magolina dziękuję
a o skarpetach to czemu tak na biało? to była wieczorna przymiarka sukni dzień przed, czy mama ze świadkową dają radę mnie ubrać. poszło elegancko, co zostało uwiecznione ![]() agawoo wysłałam na PW teraz już powinno się dać bez zapraszania do znajomych. daj znać czy się udało
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-11 o 19:11 |
|
|
|
#1704 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no mam taką nadzieję Cytat:
Twoja też pewnie skończyła się poważną rozmową z TŻ? ![]() no straszny dzień, nie mogłam podnieść się z łóżka, a cały dzień nic mi się nie chce i nic się nie nauczyłam, nawet się nie zabrałam za naukę |
||
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Certi, Magolina, zaprosiłam Was na nk Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-11 o 20:06 |
|
|
|
|
#1706 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dawaj jeszcze raz![]() wkurzyłam się bo jednego paznokcia nie moge sobie prosto pomalować . Idę na serial a potem lulu, sama![]() Dobrej nocki |
||
|
|
|
#1707 |
|
Wtajemniczenie
|
Agawoo przyjęłam
![]() a ja oglądam vampire diaries, a TŻ robi kosztorys ![]() zaraz trzeba zmykać spać bo rano jakoś trzeba do pracy dotrzeć
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agawoo mnie też możesz, nie obrażę się ![]() uzależnienie od pogawędki z osobami, których się praktycznie nie zna, a którym mówi się o wszystkim- bezcenne
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-11 o 21:51 |
|
|
|
|
#1709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dokładnie chociaż ja wiem jak większość z Was wygląda, więc przynajmniej wiem z kim rozmawiam
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-01-11 o 21:56 |
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to co, idziemy spać, coby naszej piękności nie szkodzić?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

Co do omawianej kwestii....my i tak zawsze "musimy" się tam wysiedzieć, nawet tylko przy kawie, wiesz zanim teściowa nas wymagluje, zanim opowie wszystkie dziwne plotki (o ludziach których nie znam, i mnie to nie interesuje) to trwa i trwa. A i tak zazwyczaj jak chcemy jechać, to mówi że nam przecież w domu dzieci nie płaczą. No bo nie ważne że może mamy jakieś swoje sprawy..

teściową swoja jakoś udalo mi się opanować, tylko fakt jest faktem, że ja mam ok 10 lat więcej niz wy i po prostu moja teściowa nie może mnie traktowac jak gówniary- a na pewno chciałaby- heheh, niestety baby są okropne i nie ma na nie rady, tżci nie moga sobie poradzic z tym, bo to sa ich matki w końcu, mój wie, ze ja za nią nie przepadam, ale sam widzi jak ona sie zachpwuje itp, natmoiast ja mu mówie, że ona mi nie przeszkadza pod warunkiem, że się nie wtrąca. z tym jedzeniem to masakra- ale może zaproście swoich teściów do was na obiad, ja tak zorbiłam, oczywiście popisowe jedzonko przy super nakrytym stole i co? i jakoś teściówka zobaczyła że mozna smaczniej niz ona. moja jedyna rada, olewać sytuacje, bo nerwy nie mają sensu, a jak tż zje u matki nie gotowac przez tydzien hihihi, ale nie robić z teog probelmu, bo będziecie się kłocic o takie sytuacje bez sensu.

w sumie kiedyś mi to nie przeszkadzało, bo było mało szkodliwe, a ja jestem grzeczna więc zawsze odpowiadałam na jej tysiące pytań, ale teraz zaczęło mnie to wkurzać, tym bardziej, że jak przyszliśmy niedawno do dziadków TŻ to jego babcia mówi:" o to ten kożuszek sobie kupiłaś, no bardzo ładny, a wiesz skąd wiem, że masz nowy? - twoja teściowa do mnie zadzwoniła i mi powiedziała" Moja mina- bezcenna. Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. Mama TŻ zadzwoniła do swojej teściowej której z resztą nie lubi i naśmiewa się z niej i wiecznie obgaduje i powiedziała, że jej synowa- czyli ja kupiła sobie kożuch

powiedz czy robisz coś ostatnio więcej ze szkłem weneckim albo z biz od svarowskiego? 

za suknie, Ja moją tez musiałabym w końcu oddac do komisu albo wystawić gdzieś na stronce 

rewelacja
Twoja też pewnie skończyła się poważną rozmową z TŻ?