Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-07, 23:41   #1711
dodaeich
Przyczajenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Kochana, nie wiem, co napisac, ale przykro mi....
Trzeba walczyc dopoki jest nam to dane, lekarze nie sa nieomylni, a czlowiek moze duzo zdzialac swoim umyslem i pozytywnym mysleniem. U mnie w rodzinie duzo osob chorowalo na to paskudztwo...Trzeba miec nadzieje i wierzyc... I robic wszystko co w naszej mocy, zeby zyc.. Pewnie to takie banaly pisze, ale bedzie Ci latwiej, a takze osobie, ktora jest chora. Mysl pozytywnie, i niech Twoje pozytywne myslenie i wiara oraz nadzieja beda dla Twojego Taty wsparciem. Jezeli bedziesz sie smucic (przy Nim), to tylko pogorszy sytuacje. Badz dzielna))) Trzymaj sie
Dzięki za słowa otuchy, właśnie dlatego piszę, że jest mi ciężko, a nie mogę tego okazać, muszę się z kimś podzielić i dziękuję, że jesteście. To jest ważne, żeby był ktoś, kto wysłucha, w tym wypadku przeczyta.
dodaeich jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 00:19   #1712
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaeich Pokaż wiadomość
Dzięki za słowa otuchy, właśnie dlatego piszę, że jest mi ciężko, a nie mogę tego okazać, muszę się z kimś podzielić i dziękuję, że jesteście. To jest ważne, żeby był ktoś, kto wysłucha, w tym wypadku przeczyta.
Kochana, po to jestesmy, zeby sie wspierac nie tylko w przetapianiu smalcu, ale w innych kwestiach. W takich sytuacjach dieta i inne przyziemne blahostki, utrata kg i walka o piekne cialo, to rzeczy tak malo wazne. Pisz i badz dzielna nie zalamuj sie i dla swojego zdrowia dukaj
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 07:42   #1713
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Cześć wszystkim!!!
Dziś mam okropny dzień, dowiedziałam się, że mój tata ma raka, bardzo się zdenerwowałam, zjadłam ogromną ilość słodyczy, a ponieważ i to nie poprawiło mi nastroju, prawie wszystko zwróciłam. Może jak wam to napiszę, podzielę się tą wstrętną wiadomością bedzie mi trochę lżej. Bo psychicznie bardzo ciężko.
Wiem, rozumiem, że to nie wyrok śmierci, ale mimo wszystko jakoś nie umiem zapanować nad emocjami
Przykro mi bardzo przeżywałam to więc doładnie wiem co czujesz i wiem jak Ci cięzko. Tak jak juz ktoś slusznie zauważył rak to nie wyrok śmierci wiec musisz byc dobrej mysli Tacie bedzie teraz potrzebne wsparcie i milosc, nie mozesz mu absolutnie pokazac swojego strachu. Głowka do góry

Witajcie z ranca kobietki

Na sniadanko jajeczniczka ze szczypiorkiem

U mnie dzis wiecej jak na Podhalu conajmniej...az mam piasek w uszach do tego okres mi sie spoznia, czuje sie jak krowa cielna i wszystko mnie boli i wszystko na nie...i jeszcze znowu karpatka kusza
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 07:56   #1714
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć wszystkim!!!
Dziś mam okropny dzień, dowiedziałam się, że mój tata ma raka, bardzo się zdenerwowałam, zjadłam ogromną ilość słodyczy, a ponieważ i to nie poprawiło mi nastroju, prawie wszystko zwróciłam. Może jak wam to napiszę, podzielę się tą wstrętną wiadomością bedzie mi trochę lżej. Bo psychicznie bardzo ciężko.
Wiem, rozumiem, że to nie wyrok śmierci, ale mimo wszystko jakoś nie umiem zapanować nad emocjami
Trzeba być dobrej myśli.

Witam się z rana

U mnie dziś spadek o 0,3 kg,czyli to co miałam na + 2 dni temu spadło i waga znowu pokazjuje 58,4 kg

Ja jeszcze dziś się nie wynurzyłam z domu więc mam nadzieje,że u mnie tak nie wieje.. ale za oknem szaro:P

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 07:58   #1715
patty010
Raczkowanie

Dzień dobry, u mnie dzisiaj spadek -300, wczoraj -600 czyli -900g w 2 dni, dzisiaj ostatni dzień PP więc może jeszcze spadnie. Dzisiejszy wynik to równe -8kg w 3 miesiące, ostatnio miałam kryzys, myślałam juz o utrwalaniu ale dam rade jeszcze 3-5 kg przede mna, myślę ze w maju już powinnam przejsc na III faze.

D666666 dzięki za miłe słowa, mamy podobny cel i tylko 1cm różnicy
dodaeich bardzo mi przykro, mam nadzieje że wszystko się dobrze skończy i twój tata wyzdrowieje

gratuluje wszystkim spadków

patty010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 08:22   #1716
anaiss86
Zadomowienie

Czesc dziewczyny! u mnie dzisiaj rowne dwa miesiace drugiego podejscia do diety i na minusie 9 kg co do grama. Gratuluje wszystkim spadkow! Wczoraj bylam na elektrostymulacji ciekawe czy wplynie pozytywnie na kondycje mojej skory... zobaczymy.

dodaeich bardzo mi przykro musisz byc teraz silna i wspierac Tate, mam nadzieje, ze wyzdrowieje. Trzymam kciuki.

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 08:38   #1717
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
Cześć wszystkim!!!
Strasznie mi przykro, ale bądź dzielna dla Taty, pamiętaj, że jeśli Tobie ciężko to jak on musi się czuć. Zbierz siły i go wspieraj a my będziemy wspierać Ciebie. Musisz być dobrej myśli ... pozytywne myślenie stawia na nogi. A od czasu do czasu przyjdź do nas , wypłacz się i nabierz nowych sił. Powodzenia !!!

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Witam się z rana

U mnie dziś spadek o 0,3 kg,czyli to co miałam na + 2 dni temu spadło i waga znowu pokazjuje 58,4 kg

Ja jeszcze dziś się nie wynurzyłam z domu więc mam nadzieje,że u mnie tak nie wieje.. ale za oknem szaro:P
Witam Wytrwaluszki !!!

U mnie dzisiaj wielka zmiana, nawet nie wiem czy powinnam się chwalić, bo to po przeszło 2 tygodniach pierwszy spadek i to prawie 1 kg. nawet jeśli się pół utrzyma będę zadowolona, że się ruszyło.

U mnie niestety też wichura

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 08:43   #1718
monique 90
Raczkowanie

Witam Drogie Panie

dodaeich
Bardzo mi przykro z powodu Taty, ale tak jak dziewczyny mówią - musisz być silna i nie okazywać tego przy Tacie jak Ci smutno. Pisz do nas, jesteśmy po to by Cię wspierać

U mnie dziś 67.9
na śniadanie serniczek na zimno (jak to powiedziałam - jogurt zjadłam, herbatę wypiłam... haha ale pod jaką pyszną postacią) Dziś mam PW więc po zajęciach na zakupki ruszam

Miłego!
monique 90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 09:04   #1719
Magdolina1986
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monique 90 Pokaż wiadomość
Z tej radości aż wrzucę fotki

Stwierdzam, że ładnie chudnę ale brzuch gdzieś tam na końcu, więc zaczynam aktywność fizyczną !
Super A co ćwiczysz na pozbycie się brzuszka, bo ja już wcale nie muszę ważyć mniej, ale muszę się pozbyć boczków i brzucholca
Cytat:
O, WITAJdawno Ce tu nie bylo- jak leci na 3?)))
Jeżeli chodzi o diete, to bardzo dużo grzesze, np. 2-3 dni "nienormalnego jedzenia" - reszte dukam No, ale waga nie robi wielkich wahań. Przedłużam III fazę o miesiąc czasu GRZECZNEGO DUKANIA
Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Ale ponieważ ten paznokieć ma mi WYRWAĆ, to się tak do zabiegu nie spieszyłam.
Brzmi strasznie - powodzenia, oby Cie nie bolałao

I słowo, to najtrudniejsza faza do przejścia, wbrew pozorom ...

And I wonder why
I'm addicted to love
One day I will run away from you and this love ...

DuKaM
Faza IV

Edytowane przez Magdolina1986
Czas edycji: 2011-04-08 o 09:06
Magdolina1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 09:07   #1720
dodaeich
Przyczajenie

Witam od rana.
Dziękuję wam wszystkim, kochane jesteście.
Dziś wstałam z nowym zapasem energii, 7:30 na kijki, a potem załatwianie. Kto ma być silny jak nie MY!!!
Jeszcze raz wam dziękuję i pozdrawiam
dodaeich jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 09:08   #1721
asieko2
Raczkowanie

A ja dziś wreszcie po 2 tygodniach się zważę bo wracam do domu..

Zaraz wybywam na uczelnię, ale tak wieje, że nie chce mi się nosa na dwór wychylać, paskudna pogoda....

asieko2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 09:20   #1722
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
Witam od rana.
Dziękuję wam wszystkim, kochane jesteście.
Dziś wstałam z nowym zapasem energii, 7:30 na kijki, a potem załatwianie. Kto ma być silny jak nie MY!!!
Jeszcze raz wam dziękuję i pozdrawiam
Nooo i ślicznie

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6

Stary 2011-04-08, 09:36   #1723
Iloa
Rozeznanie

AGUCHA - nie było tak strasznie u chirurga . Trochę popiszczałam, ale poszło szybko. O mało nie wycałowałam lekarza i pielęgniarki. " W obronie własnej" poinformowali, że nie będzie tak różowo jak przestanie działać znieczulenie. A co tam
I po drodze skombinowałam cyclonamine to może i z @ dam radę.

Przynajmniej na razie nie przejmuje się brakiem spadków.

A teraz idę walnąć się przed TV, bo opatrunek całkiem przesiąkł i znaczę krwawe ślady w mieszkaniu. Jestem happy
Stary 2011-04-08, 09:49   #1724
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
AGUCHA - nie było tak strasznie u chirurga . Trochę popiszczałam, ale poszło szybko. O mało nie wycałowałam lekarza i pielęgniarki. " W obronie własnej" poinformowali, że nie będzie tak różowo jak przestanie działać znieczulenie. A co tam
I po drodze skombinowałam cyclonamine to może i z @ dam radę.

Przynajmniej na razie nie przejmuje się brakiem spadków.

A teraz idę walnąć się przed TV, bo opatrunek całkiem przesiąkł i znaczę krwawe ślady w mieszkaniu. Jestem happy
No i jaka dzielna dziewczynka ), wiesz nawet jak będzie bolało po ustąpieniu znieczulenia, to masz już to za sobą , teraz to już będzie tylko lepiej.

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6

Stary 2011-04-08, 09:59   #1725
numiko
Raczkowanie

Cześć Dukaneczki
Dziś impreza przede mną - grill. Wezmę kurczęcego cycka i cole zero albo light (bleeeh - nie lubię coli, ale zawsze bardziej namolnym dalszym znajomym mogę wcisnąć, ze to drink i się odpimpają ). Ale pogodę to sobie kolega za✂✂✂istą wybrał na grilla... Zwieje mi chyba to chude mięso z rusztu
Miłego weekendu Dukaneczki
numiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 10:16   #1726
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez numiko Pokaż wiadomość
Cześć Dukaneczki
Dziś impreza przede mną - grill. Wezmę kurczęcego cycka i cole zero albo light (bleeeh - nie lubię coli, ale zawsze bardziej namolnym dalszym znajomym mogę wcisnąć, ze to drink i się odpimpają ). Ale pogodę to sobie kolega za✂✂✂istą wybrał na grilla... Zwieje mi chyba to chude mięso z rusztu
Miłego weekendu Dukaneczki
Fakt, pogoda nie dopisuje, też ostatnio byłam na imprezie, przez kilka godzin wypiłam półtora litra wody ), ponieważ impreza była "każdy coś przynosi" to przyniosłam sałatkę z kurczaka ( kurczak gotowany w musztardzie+kapusta pekińska+ jajko+papryczka+sosik na jogurcie , chyba im smakowało, bo jedli również tłuszczorzercy i Ci pijący %
Udanego imprezowania i oby wam jedzona nie zwiało

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6

Stary 2011-04-08, 10:24   #1727
karmeelek
Zadomowienie

Dzień dobry
U mnie za oknem szaro i mocno wieje ale na szczęście nie pada. Na wadze wzrost o 100 ale nie przejmuje się - za to dziś warzywka i już się nie mogę doczekać lecza, które na mnie czeka.

dodaeich trzymaj się cieplutko i wspieraj Tatę. Myślami jestem z Tobą
Wiem, że to nie jest to łatwe. Pamiętam, jak u mojej Mamy wykryto guzki to tez był strach a potem na szczęście okazało się, że to nic złośliwego. U mnie jakieś 3 lata temu wykryto stan przednowotworowy ale wszystko wycięto także kobitki badać się bo to naprawdę ważne!
Iloa faktycznie przestań ganiać po domu tylko odpoczywaj czyli pisz z nami
numiko bądź dzielna na grillu!
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 11:09   #1728
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! u mnie dzisiaj rowne dwa miesiace drugiego podejscia do diety i na minusie 9 kg co do grama. Gratuluje wszystkim spadkow! Wczoraj bylam na elektrostymulacji ciekawe czy wplynie pozytywnie na kondycje mojej skory... zobaczymy.

dodaeich bardzo mi przykro musisz byc teraz silna i wspierac Tate, mam nadzieje, ze wyzdrowieje. Trzymam kciuki.
E , to pieknie, zwlaszcza ze drugi raz podobno jest ciezej)) super. pocieszylas mnie

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-08, 11:13   #1729
WithYou xx3
Raczkowanie

Witam szczypiorki

Ja dziś znowu sie nie zważyłam bo rano zaspałam i biegem wyleciałam z domu Głowe to mi chciało urwac dzisiaj, takie zimno, tak mnie wywiało z rana, że nic nie słysze Teraz powolutku słoneczko wychodzi.

Zjadłam weśmaka i wypiłam jogurt pitny. Zaraz chyba sie położe bo głowa mi pęka Czekam na mamcie aż kupi rybke na dzisiaj bo chyba nic nie mam w lodówce

Trzymajcie sie i nie poddawajcie w dalszym Dukaniu !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 11:31   #1730
d666666
Wtajemniczenie

u mnie spadek o 200 gram od wczoraj;) ide 1na1... wczoraj byly warzywa. Zauwazylam,ze duzo slonego jem, codziennie jakas wedzona ryba-makrela lub losos, a do tego wedlinki tez, i mimo tego spadek, a na noc jadlam slone. Co to bedzie jak zupelnie ogranicze sol. Niestety mam troszke wiecej niz w podpisie marcowym, ale nie bede zmieniac do momentu kiedy naprawde spadnie do 81. A wtedy bede walczyc jak lwica o 7....))trzymam za Was kciukaski tez.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

nie bylabym soba, gdybym jak szalony reporter nie mogla zrelacjonowac Wam newsow z czatu brytyjskiego. Zrodlo: www.dukandiet.co.uk
nie bijcie mnie i nie rzucajcie we mnie pomidorami w puszkach ani zgnilymi jajami, ja tylko donosze

Ladygail : I am having trouble getting the info i need to get started in full. i have recently joined and so far I am impressed with some of the menu chioces but I am having trouble finding enough info on attack phase...what exactly i can /can't eat. i am also having trouble accessing videos in my gym. I exercise a lot anywyam but would love to follow theses too, please help as I am fustrated with the lack of access to info,Gail
sonja : Hi Ladygail and welcome aboard! The only thing you have to focus on during the Attack phase is protein food such as lean meat (beef, lean ham...), low fat dairies (no more than 2% fat, no added sugar nor fruit bites) as one kilo per day; eggs (5 yolks per week or 3 if you have cholesterol but as many whites as you want), fish and seafood. Don't forget to drink two litres of liquids per day no more no less and to exercise everyday. For your gym videos try to update flash player. Keep moving and have a very nice evening!

Wiec chodzi o to, ze podczas uderzeniowki zwlaszcza trzeba jesc to i owo, i znowu wzmianka o nabiale 2% maks i slynne ograniczenie zoltek do 5 w tyg lub 3 jak sa problemy z cholesterolem, kg max nabialu na dzien (szkoda, ze nie kg zoltek ) 2 litry plynow, ani mniej ani wiecej i kazdego dnia cwiczyc, i takie tam, wiec aktywnosc jak najbardziej. ))

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

i jeszcze dla milosnikow surimi (czyli slynnych paluszkow krabowych vel. seafood sticks)
tarynvarcoe1 : Are Young's Crabsticks ok for the Attack Phase?
sonja : Hi Taryn! these are fine but remember not to have more than 8 per day as they contain corn flour. Have a nice evening!

Czyli mozna nawet te nasze,bo te wspomniane maja w sobie make/skrobie kuku, ale tylko do 8 sztuk dziennie.
Dobry news 8 to calkiem sporo, a ja czasami mam na nie ochote

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb

Edytowane przez d666666
Czas edycji: 2011-04-08 o 11:26
Stary 2011-04-08, 11:31   #1731
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
....Wiec chodzi o to, ze podczas uderzeniowki zwlaszcza trzeba jesc to i owo, i znowu wzmianka o nabiale 2% maks i slynne ograniczenie zoltek do 5 w tyg lub 3 jak sa problemy z cholesterolem, kg max nabialu na dzien (szkoda, ze nie kg zoltek ) 2 litry plynow, ani mniej ani wiecej i kazdego dnia cwiczyc, i takie tam, wiec aktywnosc jak najbardziej. ))
Ale czemu tylko 2 litry?
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 11:33   #1732
Ejlenna
Raczkowanie

Witam wszystkich w ten wyjątkowo wietrzy dzień.
Codziennie jednak mam spadek, więc pogoda na szczęście nie psuje mi humoru. Prawie 3 miesiące diety i już 12kg mniej. Jednak muszę zwiększyć tempo chudnięcia bo czasu mało mi zostało
Chociaż ostatnio zauważyłam, że waga przestała mnie tak bardzo interesować, ostatnio w takim tempie tracę wszędzie centymetry, że aż sama nie mogę w to uwierzyć warto było zacząć więcej ćwiczyć.
Ejlenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:02   #1733
d666666
Wtajemniczenie

A pamietacie co papcio glosil o piciu bardzo zimnej h2O: Posluchajcie

NidaAliKhan : hi I have been recommended to drink really cold water why is that? how does it help?
sonja : Hi Nida! If you have been adviced to drink almost frozen water this might be because you are constipated or because your weight loss is maybe a bit slow. Actually as the temperature of cold water is different from your body one, your body has to burn more energy to compensate this temperature, so you lose a bit more quickly. If this is for your constipation, cold water has a "shock" effect on your intestines and that really helps. Have a nice evening!

Z tego wynika, ze pomaga ona w zaparciach, z takze kiedy waga slamazarnie spada ( czyt: tak jak u mnie) Czyli mamy kolejny lek na zastoje i zaparcia-szok dla naszych jelit. Oprocz tego spalamy wiecej kcal, zeby nasz organizm mogl podgrzac ta wode do odpowiedniej temperatury czy trzeba chciec wiecej
P.S. I te zimne prysznice, nawet 2 minuty- rewelacja na celulit i poprawe jedrnosci skory))

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Ale czemu tylko 2 litry?
Kochana, nie mam pojecia. Wydaje mi sie, ze jak za duzo pijemy, to wyplukujemy tez cenne elementy mikro itp, i np. zatrzymujemy wode szczegolnie pijac na noc ( bez sensu). Sama nie wiem, ale pamietam, ze w malej bialej papa pisal, zeby ograniczyc do 1.5 litra, jezeli ma sie niskie cisnienie. Ale z drugiej strony ja bym pila i juz,a w szczegolnosci kiedy zdarzy mi sie cwiczyc lub kiedy czuje pragnienie. Mysle, ze to kwestia indywidualna, trzeba wsluchac sie w organizm i juz. A moze podali 2 litry, bo ludzie i tak za malo pija, a jakby bylo 3-4 litry, to by ich zniechecilo

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

emmajulien : Hi again. Can i eat cheese on the cruise phase?
sonja : Hi again Emma! Yes you can have 30 grammes of very low fat cheese (7%) as a tolerated during your cruise phase. You can find the list of tolerated in the cupboard of your slimming apartment. Enjoy!

O jedzeniu sera na 2 fazie 30 gram bardzo chudego- 7g jest ok (lista tolerowanych)

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

A teraz dla chorych na gardlo, grypowcow i przeziebionych

eth897 : Hello, i have a head cold and sore throat. not sure if the tablets i have taken may have been sugar coated. how does this effect the cruise stage, they were ibruprofen. thank you
sonja : Hi Beth! Actually health is more important than your diet so take your medication and we will see how things are as soon as you feel better. Please take care and have a very nice evening

Nie przejmujcie sie zawartoscia cukru w lekach, jak nie macie wyjscia, bo zdrowie wazniejsze

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

A tu jest dalej o wodzie)
blobbybird : Hi Sonja, my fluid intake is elevated at the moment, more than 2ltrs because of the heat and physical work on the land. This is in the form of water mainly (Evian) together with 3 large bowls of Nescore. Will this slow weight loss?Thanks
sonja : Hi Blobbybird! I'm glad to see you here! Actually when the climate is really hot it's not a problem to drink more than two litres of liquids per day. Of course this has to be moderated because of water retention but this will not really slow your weight loss (again in case of extreme climate conditions). i'm more worried about your Ricoré as this may contain some sugar or some powdered full milk and this is not allowed in your diet. Have a nice evening!

Wiec w goretszych klimatach mozna pic wiecej, no i jak sie czlowiek napracuje to tez moze..zbyt duzo wody nie spowalnia spadkow, ale tylko wiaze sie to z zatrzymywaniem plynow:brzydal :

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-08, 12:09   #1734
Emilia 25
404 Not Found

d666666, dużo cennych informacji. Dzięki za starania, doceniamy.
Niech Ci papcio D. utratą kilogramów wynagrodzi.
Stary 2011-04-08, 12:09   #1735
Dzastin08
Wtajemniczenie

Jejuuu jak dziś wietrznie wyszłam na 30 min i zmarzłam...
Kupiłam sobie dziś 2 pary jeansów (wcisłam się w rozmiar 36,są wygodne,nie opięte więc super),i koszule także humorek jest

A obiadek się robi

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2011-04-08, 12:10   #1736
d666666
Wtajemniczenie

helenwhiteside : Is it ok to eat Omelette during the Attack Phase?
sonja : Hi Helen! Yes you can have an omelette during your attack phase but remember that you cannot have more than 5 yolks per week or 3 in case of cholesterol. The good news is that you can have as many whites as you want. Bon appeti

No i znowu o tych jajach- omlet mozna jesc, ale ograniczenie zoltek 5 w tyg, 3 dla ludzi o problemach cholesterolowych Ale pocieszenie- mozna tyle bialek ile wlezie
O super- zrobie sobie bezy na xylitolu i juz))

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-08, 12:15   #1737
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
d666666, dużo cennych informacji. Dzięki za starania, doceniamy.
Niech Ci papcio D. utratą kilogramów wynagrodzi.
Podpisuje się pod tym

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 12:21   #1738
d666666
Wtajemniczenie

NidaAliKhan : i have belly fat .. how can i reduce that part n i weigh heavy on the thighs.. is only abdominals enough to cut them down?
sonja : Hi Nida! Abdominals are a really efficient way to lose this extra fat on your belly but you can also try to go to the swimming pool as this activity is really good to get a nice body shape. Have a nice evening!

A na tluste brzuchy dobre sa brzuchy i basen jest polecany bo sie cialka ksztaltuja to dla tych co potafia plywac:br zydal:
Dla mnie wejscie do basenu to byloby pierwsze i ostatnie, gdyz po pierwze bym sie utopila zywcem, a po drugie mam taki ciezki tylek, ze jakbym weszla to juz nie wyszla, a cala woda by sie wyparla pod moim ciezarem)

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

SLYNNE OTREBY
AnnaMoran : Hi, Sonja, is it a problem if I don't eat the oat bran? Thanks, Anna Moran
sonja : Hi again Anna! It's not a big problem but that can slow down a bit your weight loss actually. Have a nice evening!

Nie bedzie problemu jak sie nie zje otrab, ale moze to spowolnic spadek wagi a tego nie chcemy

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-08, 12:26   #1739
WithYou xx3
Raczkowanie

d666666 Dziekujjemy Ci bardzo za informacje i tak jak tu już koleżanki powiedziały doceniamy Twoje starania z nieba nam spadłaś słonko Nie wiem co byśmy bez ciebie zrobiły

Ja własnie wszamałam placek z otrębów, czyli już 2 zółtka zaliczone z jogurtem naturalnym i cynamonem mniam, najzwyklejsze a ja uwielbiam

Ryba mi się rozmraża, ale dzisiaj bez warzywek A moja mam robi rybke po grecku.. będzie pachniało tą marchewka a ja nie moge. ehh
Stary 2011-04-08, 12:26   #1740
d666666
Wtajemniczenie

GRZECHY I INNE ODSTEPSTWA (PRZESTEPSWA:brz ydal

rachelc45 : Hi I am on day 7 of the cruise phase, I have been under a lot stress lately and finaly gave in ate some bread and a piece of chocolate las night, and now i have gain back the weight i lost during 7 dys of the attack phase. should i go back to attack?
sonja : Hi Rachel and welcome to the chat! It's not good to do some extra days of PP especially in case of a lapse. Don't worry the most important is that you are now back on track and what you can do to compensate this lapse is to increase your physical activity and not to eat any tolerated for a couple of days. Be strong you will make it! Have a very nice evening!

Tutaj zestresowana pani zjadla troszke chlebka i kawalek czekoladki i jej wrocilo to, co stracila w 7 dni uderzeniowki. A jest juz tydzien na 2 fazie. czy powinna od nowa zaczac U? No, nie powinno sie robic dodatkowo PP, trzeba po prostu dukac dalej i juz, cwiczyc i odstawic tolerowane

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości