|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2
Moj tylek jest chyba sredni (nie walcze z nadwaga
). A rozmiar 8-10,ktory jest jako jedno jest luzny na pupci (nie mam plaskiego tylka, uwierz) Moze w praniu sie zejda, ale bylam troche rozczarowana, lubie jak mi sie majty opinaja. Aha- nie nosze stringow (okazjonalnie ), wiec recenzje dot normalnych majtasow (ale ladnych).Cytat:
Nom szostke i ja sprobuje nast razem. Ladne wzorki maja majteczki ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- koniec ogorkow i kielbasek, sa juz passe
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
skojarzyła mi się z taką córką amerykańskiego farmera |
|
|
|
#1713 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde xD to ja widzę nie zorientowana xD
|
|
|
|
#1715 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlatego zwykle to my musimy do niej jechac, ale ostatnio cos mi sie nie chce, nie poradze xD Tez nie bede ciagle swojej kasy klasc. Do fryzjera nie chodzi, ciuchow nie kupuje, chyba ze w lumpie, ma jeden cien do oczu i dostala w prezencie tusz kiedys. I tyle. I nie rozumiem tego, 3 lata jej nie wyszlo ze studiami, teraz znowu zaczela cos, oby skonczyla, ale przez 3 lata to mogla zarobic na wakacje na karaibach a juz na pewno na bilety. Cytat:
|
||
|
|
|
#1716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ach prawda, tam najczesciej kupuje, choc kupuje rzadko, bo jestem kosmetykoholiczka i kupuje w Superdrugu Polecam Londyn, niezapomniane miasto Jakbys kiedys cos, to moge na PW napisac, jakie dzielnice omijac czy jakies inne info, bo akurat tu zyje
|
||
|
|
|
#1718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no chyba, że chodzi Ci o takie autokary (np. Szwagropol). Wtedy mówię kierowcy, ale dlatego, że bilet trzeba pokazać ;p Cytat:
Cytat:
|
|
#1719 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A co do Londynu- kurcze, ja sie staram przemoc ale ciagle mam uczulenie na Anglie i angielskosc XD Moze i fajnie ze miasto duze i napewno wiele sie dzieje ale do pewnych rzeczy ciezko sie przyzwyczaic. A do pogody to sie chyba nie da. Ale primarka zazdroszcze. Chociaz tam Anglika sie nie uswiadczy poza obsluga, jak nie Polacy to inni XD W ogole az sie smialam z siebie jaka bylam spocona od latania po tym sklepie (bylam w tym najwiekszym na Oxford Street), woda sie ze mnie lala, to jest szopping! A intelektualne zmeczenie? Ten pieciopak czy iny? Briefsy, bikini briefsy, czy thongi? Te w kropki czy ciapki?
|
||
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem. Pamietam jak kolezanka powiedzial mi pierwszy raz "chodz, pokaze ci taki fajny sklep Primark" ![]() Nie moglam uwierzyc,ze tak tanio i kolorowo tam i niektore rzeczy wygladaja naprawde dobrze! PS H&M jest tu tani jak barszcz! Nieco drozszy od Primarka. A w PL w ZYCIU ROMANA nie byloby mnie na H&M stac a tu... Nie wiem,czemu w PL jest taki drogi! |
|
|
|
|
#1721 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1723 |
|
Konto usunięte
|
Slyszalam wlasnie ze mamy tutaj wyzsze ceny ubran nawet po przeliczeniu... A niby z Chin do nas blizej
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż, to nic więcej nie zrobisz, to ona musiałaby chcieć coś zrobić ze swoim życiem, jak nie wykazuje żadnych chęci i nie chce gadać o tym, to już lepiej zostawić temat, bo się tylko zirytuje i tak nic Ci nie powie. |
|
|
|
|
#1725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dość, że zarabiamy kilka albo i kilkanaście razy mniej od Holendrów to jeszcze ceny mamy wyższe!!! Nawet nie wiecie jak mnie zdenerwowało Dla Holendra 20euro na ciuch to jak splunąć a dla Polaka 100zł za ten sam ciuch to duży wydatek
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 |
|
Rozeznanie
|
Mamy, ale tam zamieszczane są notatki itp. Bierzące info tylko z grupy na fejsie
|
|
#1727 |
|
Zadomowienie
|
Ciągnac temat "fejsowych" zwyczajów : dziwi mnie kiedy ktoś ze znajomych kto nawet na ulicy widząc mnie "cześć" nie powie, wysyła zaproszenie. Po co
Skoro i tak nie pałamy do siebie sympatią lub od kilku lat nie utrzymujemy kontaktu ? Kompletnie tego nie rozumiem...
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Znajomy z przed paru lat z którym się nie gada jeszcze ujdzie aleee... moja mama jest nauczycielką i było pare razy że mi czy mojej siostrze jakiś jej uczeń/uczennica wysłało zaproszenie :|
|
|
#1729 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Natomiast jeśli to ich własna, zarobiona kasa to niech robią z nią co chcą, tylko bez płakania że im na co innego do końca miesiąca nie starcza.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1731 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#1732 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Mnie dziwią i wkurzają ludzie, którzy studiują dwa kierunki i potem wszystkich proszą o pomoc, o wpisywanie na listę itd.
No kurczę, jak ktoś studiuje 2 kierunki, to niech je faktycznie studiuje. Raz czy dwa razy można kogoś wpisać na listę, ale na stałe? Dlaczego? ![]() Co innego jak ktoś studiuje i pracuje, bo musi się sam utrzymać (rodziców nie zawsze stać na utrzymanie dziecka w mieście studenckim). Wtedy to inna sprawa. Cytat:
Przez 3 lata naprawdę mogła znaleźć jakąś pracę... Choćby sezonową...
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co innego tak jak mówisz, jeżeli ktoś pracuje i nie może w piątek rano byc na wykładach - to rozumiem i pomoge takiej osobie, ale leniom nie pomagam Ale mam jeszcze lepszy kwiatek Znajomy z roku robił do mnie podchody na jaki temat mam pracę licencjacką i czy mu nie odstąpie bo on nie wie jaki temat wybrać na prace mgr - wyśmiałam go
|
|
|
|
|
#1734 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ja wiem, że każdemu może czasem coś wypaść, dlatego w razie czego pomogę itd. Ale co innego jak ktoś raz w roku prosi o pomoc, a co innego jak ktoś co tydzień chce żeby go wpisać na listę Cytat:
|
|
#1735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I troche sie zrazilam.Cytat:
PS Na happy end- kosmetyki Olay sa w PL tanie. Tutaj wersja serum regeneresist kosztuje w przeliczeniu chyba 150 zl ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1736 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1737 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wyciąganie od rodziców nie wiadomo jak dużej kasy na cokolwiek jest... no cóż. Ale podkreślam, że ja się nie wtrącam, jak rodzice śpią na pieniądzach i stać ich na spełnianie zachcianek ich dzieci, to mi nic do tego (chociaż dla mnie to oczywiście dziwne) Inni też nie powinni komuś zaglądać do portfela. Nie jest też powiedziane, że każda ta blogerka ma nie wiadomo ile ciuchów za które dała nie wiadomo ile kasy (chociaż nie przeczę, że niektóre ceny za ubrania mnie przerażają) Ja też nago nie chodzę, z uwagi na wiek i brak zarobków kasę od taty na ubrania dostaję i jakoś źle mi z tym nie jest. Zdenerwowało mnie wrzucanie do jednego worka - WSZYSTKIE są leniwe i głupie i WSZYSTKIE biorą kasę od rodziców. No cóż, sama przyznaj, że to niemożliwe
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie rozumiem laski z naszej gr, która notorycznie pisze do mojej koleżanki, żeby ta ją wpisała (oczywiście nigdy tego nie robi), to przecież nic, że `cześć` często nawet nie raczy powiedzieć, ma swoje wielkie przyjaciółeczki w grupie, a o pomoc raczej nie ma co jej prosić bo jedzie tylko na poprawkach.
|
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
No i oczywiście dla mnie nie ma nic złego w tym, że rodzice kupują niepracującym dzieciom ciuchy - ale w granicach rozsądku. Rozumiem nawet droższy ciuch, ale raz na jakiś czas, a z tego co czasem na tych blogach widzę to co drugi dzień chodzą na zakupy i wydają naprawdę dużo kasy.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

). A rozmiar 8-10,ktory jest jako jedno jest luzny na pupci (nie mam plaskiego tylka, uwierz)
Moze w praniu sie zejda, ale bylam troche rozczarowana, lubie jak mi sie majty opinaja. 

Dla Holendra 20euro na ciuch to jak splunąć a dla Polaka 100zł za ten sam ciuch to duży wydatek 
Skoro i tak nie pałamy do siebie sympatią lub od kilku lat nie utrzymujemy kontaktu ? Kompletnie tego nie rozumiem...