|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Witam
Na śniadanie owsianka z jabłkiem i cynamonem była
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
dzień dobry, mogę się dołączyć?
|
|
|
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
mimio
juz ostatnio sie zastanawialam gdzie Cie wcielo ![]() moooniek witaj a jaki masz wzrost bo widze ze wage docelowa mamy te sama? i co porabiasz w ogole?PS. Wiedzialam ze to sie skonczy na 3 aptekach w tym kraju to niczego nigdy nie ma na stanie...ehhh...dobrze chociaz, ze jedna prawie na drugiej
Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-20 o 11:23 |
|
|
|
#1714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro może wskoczę na wagę, to się pewnie przestraszę. Jak się przed wyjazdem rano ważyłam to 62,5 było, no ale powiedzmy, że 63 to będę myślała, że mniej przytyłam
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Telewizory, Płyty na górnym Jabilu, Landis też na górnym, Sharpa, solary BP i moduły AUO - czyli chyba każdy worcell w tym zakładzie Mój mąż tez tam robił od 2004 roku do maja tego roku (najpierw w magazynie a potem w utrzymaniu ruchu na solarach). Zwolnił się bo dostał się do lepszej pracy. A to Ty ze Starego Miasta jesteś(tego koło Starego Dzierzgonia??) a teraz mieszkasz w Kwidzynie tak? Co do diety to ja polecam płatki z mlekiem na śniadanie. Ja kupuję JUST Fit z owocami tropikalnymi z Biedronki i do tego dosypuję otręby. Zalewam ciepłym mlekiem i wychodzi pyszne cudo ![]() A normalny jasny chleb w przyzwoitej ilości np. 2 kromki na śniadanie na pewno Ci nie zaszkodzi
|
|
#1716 |
|
Zadomowienie
|
Dżaga jak zobaczyłam tą marynarkę po raz 1 na wizażu musiałam ją mieć, a że jestem z Rzeszowa a tu Zary nie ma poprosiłam koleżankę która studiuje w Krk żeby mi ją kupiłam ( mamy mniej więcej te same rozmiary ) i udało się jest mój róż
![]() Szkoda, że nic nie upolowałaś już tylko zerkałam na Twojego bloga jaką zdobycz Nam przedstawisz ![]() A co do Twojego dziś kupna, to zazdroszczę kochana ale wspaniale iść razem po pierścionek i normalnie będziesz już miała status narzeczonej superrr!!! ![]() hot i faktycznie widzę ze Ty również jesteś z Rzeszowa może zdradzisz w której czescie mieszkasz albo na jakim osiedlu
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2011-08-20 o 11:37 |
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś na wadze 57,8 !!!!! WOW!!! Jak na obżeranie się wszystkim to rewelacja! Wczoraj na obiad zjadłam 3/4 średniej pizzy z szynką,pieczarkami i pół kilo sera
do tego mase ketchupu i sosu czosnkowego pyszne było! Teraz na śniadanko zjadłam 3 łyżki otrębów (otrąb,otręb?? jak to się odmienia? ) granulowanych, łyżkę otrębów sypkich takich i wielką garść Just Fitów! + szklanka mleka 2%. Idę sprzątać i się ogarnąć. Chmury u mnie przeszły i nawet słoneczko co chwilę świeci ale wiatrzysko jest straszne.....
|
|
#1718 |
|
Raczkowanie
|
Pisząc Stare Miasto, miałam na myśli okolice Katedry :P
Niestety nawet białego chleba zabrakło, zrobiłam rano narzeczonemu kanapki do pracy (na 12 godzin poszedł, więc troche tego było) i dla mnie zabrakło
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ładnie tam zrobili koło Katedry , a w tym nowym budynku co teraz wybudowali już coś jest? jakieś sklepy tam na dole miały być z tego co wiem?
|
|
#1720 |
|
Raczkowanie
|
Jest Borys, Dekorada i Tabularium z pamiątkami. Jestem ciekawa co jeszcze otworzą
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() olaoo87 bardzo mi przykro ze tak sie stalo D*** a nie facet!!!! Dasz sobie rade kochana 3maj sie![]() Wogóle po tym co czytam tutaj...widze naokoło siebie i sama przezywam dochodze do wniosku, ze kazdy facet jest jakis poj****!!!! Zazdrosze tym z Was, które maja wspaniałych normalnych facetów.... nenia6witaj dzaga1989 wstaw na bloga jak cos upolujesz ciekawego a tak wogole bardzo lubie Twojego bloga pisz jak najwiecej![]() Sama sie zastanawiam czy nie wrócic do blogowania ![]() monika01011986 bardzo sie ciesze ze z Mężem juz jest lepiej, oby tak dalej ![]() moooniek pewnie ze mozesz im nas wiecej tym lepiej ![]() W koncu sie wyspalam ![]() ![]() Dzisiaj na sniadanko dwie kanapki ciemnego chlebka z serkiem i pomidorem A co dalej nie wiem nie mam jakos pomysłów Ale napewno grejfrut na drugie sniadanie![]() No i cwiczenia, juz sie przyzwyczaiłam i codziennie znajduje minimum godzine czasu zeby pocwiczyc Od razu sie lepiej czuje
|
|
#1722 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
Witamy napisz coś nam o sobie
|
|
#1723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stepper zamierzam kupić. ![]() Biegać bardzo bym chciała, ale dostaję ataku astmy wysiłkowej od najmniejszego truchtu. Muszę najpierw solidnie popracować nad kondycją. ![]() Dziękuję za rady. ![]() Dziś na śniadanie wciągnęłam wielkiego pomidora i pokaźny kubek maślanki. Nie mogę się zmobilizować do jedzenia większych porcji rano. Jak wstaję, to zupełnie nie mam apetytu (pojawia się dopiero jakieś 5h po przebudzeniu).
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, no to pojedliście
Ale to w Krasnystawie tą pizzerię zamknęli? Taka impreza a oni jeszcze marudzili A jakoś mało 25zł za taką wielką pizzę hawajską. Jeju, ale mi się pizzy zachciało I Monia też chyba o pizzy pisała. Tylko ja bym takiej domowej zjadła. Ale jadę za tydzień do mamy i pewnie zrobimy, albo calzone ![]() Tinek, nooom, ciekawe tylko kiedy się oświadczy 15.09 mamy 5 rocznicę - może wtedy? Ale mówię Ci, że tak stresuję się trochę. Wiem, że to jest cudowny człowiek i bardzo go kocham, zawsze mnie wspiera i wyciąga z każdego dołka, jak się kłócimy to o pierdółki i rzadko, pochodzimy z tych samych stron i mamy wspólnych znajomych...Wiele nas łączy, a to co nas dzieli potrafimy obrócić w zaletę. Ja się chyba boję reakcji mamy. Mój ojciec pił (i w końcu alko go wykończył) i ją szybko zostawił i jest nieufna w stosunku do facetów. I w tym przypadku też tak z wielkim dystansem do nas podchodzi. Wiem że go lubi, bo tak jak piszę, tak dobrego człowieka nie da się nie lubić, ale ma jakieś opory, że to nie ten. No ale przecież to ja z nim jestem nie ona...Echh... Agunia, dziękuję Ci bardzo Cieszę się, że blog przypadł Ci do gustu. Te fotki są naprawdę trochę bezpłciowe bo nie mam ani talentu do fotografowania ani nie ma komu mnie fotografować więc stawiam aparat na ekspresie do kawy TŻ nawet nie wie że prowadzę bloga i że ktoś w ogóle go czyta Ale do tego jeszcze 1,5 miesiąca ![]() Galadriela, no też dobry pomysł. I widzę że Ty już masz pokaźną kolekcję sprzętu fitness A stepper jest naprawdę super! Bardzo tęsknię za ćwiczeniem na nim Jednak nawet po naoliwieniu masakrycznie skrzypi, a ten smar jak się rozgrzeje to jeszcze ocieka na podłogę i śmierdzi A tak przy okazji, Galadriela to inspiracja Tolkienem? ![]() Idę kartofelki obierać
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-08-20 o 13:08 |
|
|
|
#1726 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My niedawno mieliśmy 7 rocznicę, ale na zaręczyny niestety się nie zanosi, a przyznam szczerze, że od pewnego czasu bardzo intensywnie zaczęłam o tym myśleć. ![]() Mama na pewno prędzej, czy później się przekona. ![]() Cytat:
Sprzęt kolekcjonuję już od roku tylko nie za bardzo chce mi się na nim ćwiczyć. Muszę się jednak ogarnąć i przygotować do przyszłych wakacji żeby olśnić TŻ. ![]() Tolkien, to moja miłość. A filmowa Galadriela mnie urzekła...chciałabym mieć taką urodę (choć Liv Tyler w roli Arwen też była niczego sobie....).
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-08-20 o 13:21 |
||
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
ja wypiłam właśnie kawkę i zjadłam dwa ciastka Delicje. Wypróbowałam ten tusz Max Factora 2000 calorie podkręcający i nie jestem zadowolona. Wcale nie podkręca - taki sam efekt można uzyskać zwykłym 2000 calorie. Ale ładnie pogrubia i rozdziela rzęsy. Idę zaraz wieszać pranie. Słoneczko ładnie świeci ale wiatr wieje niemiłosiernie. Mąż wrócił z fuchy i uczy się niemieckiego
Rozmowę będzie miał po niemiecku więc musi jakoś się dogadać Mieliśmy gdzieś pojechać ale obydwoje mamy dzisiaj lenia strasznego a poza tym tak wieje że lepiej nie wychodzić.---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Też jestem Monika i też zapuszczam włoski i się odchudzam Trzymam kciuki aby Ci się udało
|
|
#1728 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
![]() Ja się już pakuje na wyjazd dziewczyny
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
U mnie pogoda wysmienita, sloneczko, niebo bez chmurek, tylko ja jestem obolala strasznie, leb mnie tak boli ze szok ![]() boje sie cos zjesc, nawet niewiem na co mam ochote po wczorajszym ![]() ja jutro ide do SH poki jeszcze tu jestem, maja otwarte tylko w niedziele od 9 do 13 i podobno ludzi ful wiec z rana trzeba bedzie wstac, moze upoluje cos fajnego
|
#1730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w jakie góry jedziecie? Ja uwielbiam Beskidy, ale bardzo chciałabym kiedyś pochodzić po Bieszczadach.
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Prabutach też mieli otworzyć Borysa ale ponoć Burmistrz się nie zgodził bo wszystkie inne sklepiki monopolowe wokół by splajtowały dla mnie to bzdura, bo Burmistrz powinien pomyśleć jak zrobić aby ludzie mieli taniej i Borys byłby dobrym rozwiązaniem. W Kwidzynie brakuje mi Diechmanna i McDonald'sa jeszcze więc mogliby otworzyć
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaraz pójdę na działkę poleżeć;P
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Aguś ![]()
|
|
#1734 |
|
Raczkowanie
|
Monika: dziękuje, już zamówiłam, bo z moimi udami przez tą skórkę jest masakra;/ muszę ją jakos rozbić, mam nadzieje, że pomoże
![]() Tinek: Ogólnie to mam dwa mieszkania;d jedno tak jakby swoje a drugie to u mamy 1000-lecia i Wilkowyja ![]() a Ty skad jestes?
|
#1735 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
tż zarządził spontaniczny wyjazd w Bieszczady planujemy jechać we wrześniu
|
|
#1736 |
|
Raczkowanie
|
tez mi sie marzy...i zanurzyc sie w basenie, podryfowac na materacu
musi byc planu trzeba sie trzymac |
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Dzaga, nie dziwie sie, ze masz stresa, w koncu to zareczyny,wyjatkowe wydarzenie
Ponoc nerwy i watpliwosci sa normalne hehe.Tinekk, masz sliczne zdjecie w naglowku bloga
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś ładna pogoda, słoneczko świeci i fajnie jest.
A ja jestem jakaś zmęczona i chce mi się spać :/ Wczoraj dostałam tunikę/sukienkę od koleżanki i zastanawiam się, żeby ją dziś ubrać na dyskotekę ![]() Dzaga nie masz co się, bać skoro wiesz, że to jest "ten jedyny" to nic tego nie powinno zepsuć, a wiadomo że to już o czymś świadczy jak jesteście narzeczeństwem Ja też jestem już zaręczona i to od 3 lat ( a 5 jesteśmy razem ) i mój Tż kiedyś bał się, że mnie straci, a jak mówi nie wyobraża sobie życia beze mnie no i postanowiliśmy się zaręczyć, choć ślubu jak na razie nie planujemy Tylko nie mogę nosić pierścionka, bo wszystkie mi z palców spadają, a niedawno je pomniejszałam ![]() Ciekawe co tam słychać u Eivor ? Tak nagle zniknęła z forum.
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane..ja tylko na chwilkę, bo zaraz wyjeżdzamy na weekend..
![]() Chciałabym życzyć wam udanego weekendu! U mnie z dietą raczej dobrze, nie licząc wczoraj jagodzianki, jednego Longera w KFC, a dzisiaj Kinder Bueno Na rozmowach o pracę ok, do dwoch tyg. mają dać odp, bo to rekrutacja 2-etapowa Dzisiaj będzie wieczorem mniej dietetycznie, bo pewnie wybierzemy się na imprezkę.. Na wadze 51,czyli bez zmian. Buziaki
|
#1740 |
|
Zadomowienie
|
ja też na chwilkę tylko melduję że żyję i idę na popijawę
do jutra
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

Na śniadanie owsianka z jabłkiem i cynamonem była
....... .

juz ostatnio sie zastanawialam gdzie Cie wcielo

D*** a nie facet!!!! Dasz sobie rade kochana

Muszę najpierw solidnie popracować nad kondycją. 
Ale mówię Ci, że tak stresuję się trochę. Wiem, że to jest cudowny człowiek i bardzo go kocham, zawsze mnie wspiera i wyciąga z każdego dołka, jak się kłócimy to o pierdółki i rzadko, pochodzimy z tych samych stron i mamy wspólnych znajomych...Wiele nas łączy, a to co nas dzieli potrafimy obrócić w zaletę. Ja się chyba boję reakcji mamy. Mój ojciec pił (i w końcu alko go wykończył) i ją szybko zostawił i jest nieufna w stosunku do facetów. I w tym przypadku też tak z wielkim dystansem do nas podchodzi. Wiem że go lubi, bo tak jak piszę, tak dobrego człowieka nie da się nie lubić, ale ma jakieś opory, że to nie ten. No ale przecież to ja z nim jestem nie ona...Echh...
Jednak nawet po naoliwieniu masakrycznie skrzypi, a ten smar jak się rozgrzeje to jeszcze ocieka na podłogę i śmierdzi