|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
happy daj znać jak otworzy ci się filmik bo nie wiem czy go dobrze wysłałam...
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- dziewczyny może wy wiecie jak się zmniejsza filmik? chodzi o to, żeby go wysłać na poczte, filmik robiony aparatem
![]() |
#1712 |
Wtajemniczenie
|
Spakowałaś tylko skrót do filmu, więc nie da się tego otworzyć. Musisz skompresować cały film
![]() |
#1713 | ||||
Zakorzenienie
|
nadrabianie cz.II
Cytat:
piękne! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jeszcze raz gratuluję! ![]() my też :/ Cytat:
![]() ![]() posłałam kamerzyście takie tytuły: E.S.Posthumus - Orannu Bruno Mars - Marry You Kim Taylor - I am You Bruno Mars - Just the way You are Ben Rector - White Dress nie wiem czy coś z nich wybierze, ale jeśli da od siebie coś innego to nie będę zła, bo ma dobry gust ![]() ![]() mam nadzieję, że na dniach będziemy mogli odebrać film to wtedy napiszę co w końcu mamy na płycie ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2011-09-17 o 10:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Isabele, Kaska87, Elllmi, Malenstfo, Zaraza3, Dorbar, Morenica Drodzy Państwo Młodzi
niech się w życiu Wam powodzi, bądźcie zawsze zakochani, wzajemną miłością oczarowani. Pełni wiary i radości życzymy Wam wszelkiej pomyślności. Niech ten cudowny dzień na zawsze zostanie w Waszej pamięci jako najszczęśliwsza chwila, a miłość, radość i szczęście niech towarzyszą przez całe wspólne życie. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1715 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za piosenki o te mi chodziło! ![]()
![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma sprawy, oby się przydały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Yh pokazałam zdjęcia jeszcze nie skończonej sukni na wątku sukien ślubnych o tutaj -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541138&page=29
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
na początku jak lecą nasze zdjęcia i wstęp to jest aż 6 piosenek do wyboru
ale jest tam na pewno All Greens "Let's stay together" i Savage "Only you" na życzenia pod kościołem też do wyboru piosenki Kenny G. i Enya a na tort "Tylko ty i ja" Dżem nie pamiętam jakie więcej podawaliśmy ale wszystkie są przez nas wybrane ![]() jedynie chyba pod błogosławieństwo coś sam podłożył ale to napisaliśmy że ma to zrobić bo nie mamy pomysłu ![]() ![]() Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2011-09-17 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
Dzisiejszym PMkom wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!
![]() ![]() ![]() P.S. Macie fajną pogodę, nie za gorąco, nie za zimną- idealną ![]() Rock piękne zdjęcia ślubne ![]()
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jest inna niż wszystkie, nie widziałam jeszcze takiej. z czego jest ta góra zrobiona? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1725 |
Wtajemniczenie
|
Harmider zaczął się już od poniedziałku. Szaleńczo siedziałam po nocach żeby zrobić winietki, pudło na życzenia, żeby ogarnąć nasze mieszkanko (mieli w nim spać goście), zaplanować zakupy, odbiory, dowozy etc. Do tego oczywiście praca, praca, praca… Wolne miałam od czwartku, więc generalnie miałam trochę więcej czasu na ślubne sprawy. No i od czwartku zacznę…
Czwartek Rano szaleńcze zakupy, ostatnia przymiarka i odbiór sukni, depilacja, fryzura próbna. Spotkanie z panią kierownik z hotelu w celu dogrania ostatecznie wszystkich szczegółów Dokończyłam winietki, zrobiliśmy wstępne usadzenie gości i zastała nas głucha noc J Stres niesamowity, bo chciałam jeszcze dokupić parę rzeczy, ale w rezultacie z przemęczenia z nich zrezygnowałam (m.in. z herbacianego mixa, z regulaminu zabawy weselnej, z tablicy z usadzeniem gości). Na szczęście w czwartek przyszły tablice rejestracyjne i mój zapasowy welon- gdyby paczki nie dotarły, to bym chyba palpitacji serca się nabawiła… Piątek Stres osiągnął maximum! Od rana ganianie i zwożenie rzeczy do hotelu (de facto zaczęliśmy ok. 11, a skończyliśmy przed 23). W międzyczasie poszłam na pazury, pojechaliśmy do kancelarii podpisać papiery, na miasto po pończoszki, wsuwki etc. Popołudniu zaczęli zjeżdżać się goście, więc i Nimi musieliśmy się zająć i ich rozlokować. Na 18 poszliśmy do spowiedzi i uwaga- księdza nie było, zostaliśmy zaproszeni w sobotę na 7 rano. Masakra jakaś. A ja sobie zaplanowałam, że chociaż w dzień własnego ślubu spróbuję się wyspać… Wieczorem (a w zasadzie w nocy) pazurki u stóp, przygotowanie rzeczy do wzięcia do apartamentu na wesele i poprawiny, spakowanie nagród na konkursy itp. Dzień zakończył się dla mnie o 2 w nocy… ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Sobota/Niedziela Tak zwane zmęczenie materiału… Pobudka po 6, na 7 spowiedź i tak się zaczął ślubny dzień. Rano pomogłam ogarnąć rodzicom mieszkanko, odebrałam kwiaty do włosów z kwiaciarni i na 10 pojechałam do fryzjera. Stresu brak. Nawet jak zobaczyłam, że mój bukiet ślubny i kwiat we włosy są różowe, a nie fioletowe zareagowałam na to uśmiechem. No bo co ja mogłam. O ile w czwartek czy piątek mogłam się czymś stresować, mogłam coś zmienić, to w tym dniu już moje nerwy nie miały najmniejszego sensu. Czyli podsumowując- uśmiech pełną gębą. U fryzjera czekała na mnie już „ufryzowana” moja mama i Piotr- fotograf. Fryzurka- cudo tworzyła się ok. półtorej godziny i o 12 ruszyliśmy z Piotrem do makijażystki. Makijaż również rewelacja! I jedno i drugi wytrzymało aż do niedzieli wieczorem bez uszczerbku. Do domu odwiózł mnie tato, który oniemiał na mój widok. Zajechaliśmy jeszcze do salonu po bolerko (awaryjnie) i podjechaliśmy pod blok. Akurat przyjechał mój TŻ naszą ślubną furą, którą mieliśmy ozdobić. Gały mi wyszły z orbit, bo takiego auta, to ja nie widziałam wcześniej (jakieś BMW z 2010 roku). TŻ natomiast oniemiał na mój widok J Przyczepiliśmy ozdoby, buzi buzi, ja do domu powoli się ogarniać, a On po kwiatuchy. O 14 miał zacząć się ubierać ze świadkiem (moim bratem) i fotografem. Ja w tym czasie zjadłam pierwszy posiłek tego dnia w postaci kanapki. Nic więcej nie zdołałam przełknąć, ale nie ze stresu, a bardziej z podniecenia, że to JUŻ. Piotr wrócił do mnie ok. 14:30, poczekaliśmy chwilkę, aż moja świadkowa skończy malować moją mamę i zaczęliśmy się ubierać. Na szczęście poszło całkiem szybko, bo jak się okazało coś się komuś pomieszało i o 15:20 miałam już dom pełen ludzi (a mieli być u mnie o 15:45!). Tak więc stoję już ubrana w sukni, robimy foty, aż tu słyszę harmoszkę. Ja na zegarek, na świadkową i w śmiech. Wpadają moi przystojniacy (TŻ takie ciacho, że szok) z kwiatuszkami i aż przystanęli z wrażenia jak zobaczyli mnie i świadkowi. Cały czas powtarzali, że wyglądamy bombowo, a TŻ mi ciągle na ucho szeptał, że jestem Jego księżniczką. Wpadli też teściowie, chrzestni i dzidek TŻ i zaczęło się nerwowo robić, bo trzeba było czekać na moich chrzestnych, którzy mieli być o 15:40 J Zabroniłam płakać, kazałam się cieszyć, mama wyskoczyła z ciastem i trochę atmosfera się rozluźniła. Przybyli wszyscy i zaczęło się błogosławieństwo. Błogosławili nas rodzice, chrzestni i dziadkowie. Mojemu tacie (największy twardziel ze zgromadzonych), złamał się głos i stanęły łzy w oczach, ale jakoś wytrzymał. Musieliśmy przetrzymać wszystkich do 16, bo o tej porze miała przybyć niespodzianka, którą sami sobie sprawiliśmy, a mianowicie eskorta 10 motocyklistów. Słysząc ich i widząc z okna jak nadjeżdżają zaczęliśmy wychodzić. Standardowo pod klatką pierwsza brama (mój genialny brat rozdał wszystkie cukierki na pierwszej bramie i przy kolejnych wyskakiwał z kasy i dawał dzieciom kasę na słodycze). Doszliśmy do auta, Basia (świadkowa) pomogła mi się do niego zapakować w sukni i ruszyliśmy. Rodzice mieli przykaz żeby poprowadzić auta gości do Kościoła, a my zrobiliśmy rundkę po mieście (mieliśmy w końcu masę czasu). Śmiechom w aucie nie było końca- stwierdziliśmy, że zabieramy auto i od razu uciekamy w podróż poślubną :P Dotarliśmy do Kościoła, wyszedł po nas ksiądz i zaczęliśmy z uśmiechami na twarzy iść do ołtarza. Msza była piękna, pięknie zaśpiewała nam znajoma (a jak zaczęła Ale Maria przy komunii, to aż mnie za serce ścisnęło), był Hymn o miłości i piękne kazanie skierowane po części do nas. Przysięga gładko, bez zająknięcia z uśmiechem na twarzy, aczkolwiek serce waliło mi jak oszalałe. TŻ początkowo nie patrzył na mnie, bo twierdził, że jak mi spojrzy w oczy, to ja się rozkleję. Ale jak już spojrzał, to zauważyłam Jego szkliste oczka (oczywiście się tego wypiera) i ociupinkę głos mi się załamał, ale twardo do końca wszystko powiedziałam. Zakładanie obrączek z przygodą- TŻ się „zawiesił” w trakcie mówienia formułki, bo skupiał się na tym, żeby umieścić obrączkę na moim palcu, a ta jak na złość nie chciała wejść. Ale twardy był i po chwili miałam GPS na palcu J Najlepsze na końcu było. Ksiądz, już bez mikrofonu mówi do TŻ: „Możesz pocałować Pannę Młodą...” ja już się nastawiam z dziubkiem, a ten kończy „…w rękę”. My w śmiech, Kościół w śmiech, bo podobno wyglądało to tak jakby mój już MĄŻ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Dodam jeszcze, że w ciągu wesela i na poprawinach słyszałam same pozytywne opinie odnośnie naszego wesela. Nawet osoba, która zwraca uwagę na wszystkie detale powiedziała, że wszystko było dopracowane jak należy. Światowi Warszawiacy nie mogli się nachwalić nas, obsługi hotelowej i samego hotelu. Całe grono osób mówiło, że było to najlepsze wesele na jakim kiedykolwiek byli. Do dnia dzisiejszego dzwonią osoby i gratulują nam wszystkiego. A co najważniejsze- my sami jesteśmy zadowoleni ze wszystkiego i nic byśmy nie zmienili (chyba nawet tego nieudanego tańca też nie), mimo, że po podliczeniu kosztów wesele oczy wyszły nam z orbit. Było bosko i cudownie i było to wszystko warte każdych pieniędzy! A jutro śmigamy na plener. Póki co mam zdjęcia słabej jakości, na których nas średnio widać, więc nie uraczę Was nimi. Jak zdobędę coś konkretnego, to na pewno się podzielę.
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1729 |
Zadomowienie
|
![]() Piekne zdjecia Zas mi laptop nawalił i nie mam ograniczony dostep do neta Wczorajszym PM kom wszystkiego dobrego
![]() |
#1730 |
Wtajemniczenie
|
Szprotka super relacja. Fajnie jest być żoną, prawda?
![]()
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
szprotka super relacja gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Szprotka świetna relacja
![]() ![]()
![]() |
#1733 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie tub strzelających platkami róż - czy któraś z Was się orientuje ile takich 50-60cm tub wystarczy? Planuje kupić coś takiego do strzelania pod kościołem i na pierwszy taniec, tylko nie mam pojęcia ile ich kupić... Tak się zastanawiam, czy pod kościół wystarczą powiedzmy 3-4 tuby, i potem na taniec dwie, ale kompletnie się w tym nie orientuje...
Jesli któraś z Was może mi pomóc to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1735 |
Wtajemniczenie
|
My mieliśmy dwie i w zupełności wystarczyły. Pewnie wszystko zależy od wiatru
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Rozeznanie
|
hej Piękne
![]() wczoraj wróciliśmy z Majorki. Fajnie było ale wiadomo - tydzien zleci ... Teraz czas na małżenskie obowiązki i bycie żoną na pełny etat. Podsyłam Wam focioszka. Humor mi się dzisiaj zepsuł ... Dzwoniła siostra cioteczna, że siostra mojego taty zmarła. Chyba poczekała dla nas, że wytrzymała na nasz ślub i podróż na Majorkę ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1739 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bycie żoną jest cuuuudowneee! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() Gratuluję udanej podróży poślubnej. My na swoją musimy jeszcze poczekać, bo naszego kompana czeka poważny zabieg na kolano, rehabilitacja etc... Pewnie nie wcześniej jak w listopadzie uda nam się gdzieś wybrać.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.