Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-23, 10:22   #1711
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Nitka już 3 miesiące???? e-ciotka tez przesyła buziaki dla Sylwuni!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 10:27   #1712
Cookie24
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Nitus Ucaluj ksiezniczke swoja
Witaj Karotka, dobrze, ze do Nas trafilas... Niestety duzo nas jest....
Ja # samoistnie... Gin kazal mi odczekac 3 mce zeby uzupelnic braki witamin itp... Nie sadzilam , ze tak szybko zajde .. Po pierwszej @ .... Teraz juz jestem w 34 tc , ciaza bez komplikacji........
Przytulam mocno, odzywaj sie kiedy chcesz i pytaj
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 10:46   #1713
karota11
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie

No mam nadzieję, ze niedługo bliżej Was poznam
Te którym sie udało dajecie wielką dawkę nadziei

Nita6 tak zaplanowałas przed @ ciążę?
karota11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 10:52   #1714
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karota11 Pokaż wiadomość
teraz jak zbieram fakty, to już mogło coś oznaczać ;/ ze jest słabo hormonowo ;/
nie roztrząsaj. nie ma po co...

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
OCZYWIŚCIE ze DAMY RAde!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Sylwia wczoraj skończyła 3 miesiące i posyła buziaki dla e - ciotek

Cytat:

Nita6 tak zaplanowałas przed @ ciążę?
historia moja ulubiona. terapeutyczna

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 10:52   #1715
zebrawpaski
Zakorzenienie

Lucy- od wczoraj mam szlaban ale jak Tz zwalniał laptopa to przejmowałam a teraz pojechał do teściowej i chyba będzie codziennie jezdził w tym tygodniu więc będę z Wami na bieżąco

sofciu- lepiej?

Basiu- pięknie sie Kamil w roli starszego brata spisuje

amilcia- jak u Ciebie?

Nita- 3 miesiące??? niesamowite- buziaki dla Ciebie i córeczek

kunegunda- fajnie, że wypad udany

Maga - trzymam kciuki za udany dzien w pracy, czekam na relacje

pani -jak było na kartach? My z siostrą i Mamą w sobotę też w karty grałyśmy- taki babski wieczór

agatko - meble dojechały? pokazuj kuchnię!

karota- witaj! rozgość się! Pytaj a chętnie odpowiemy jak tylko będziemy umieć. II słabe na teście nic nie prorokują- ja też w ostatnim teście nie wdziałam tłustych kresek a dzięki Bogu jestem już w 19tc- z duszą na ramieniu, wsparciem małych dwóch Aniołków w niebie.
Ciąże, które poroniłam test pokazał przed i w dniu @ obecna ciąża dwa dni po terminie okresu była ledwo widoczna na teście.

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 11:01   #1716
shehzadi
Zadomowienie

Dzień dobry! Cały weekend męczyła mnie migrena. Wrrr.
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
shehz- dzięki- chłopaki się klimatyzują, jest ok

za dr google

rwa ustepuje ale brzusio poboluje i tez schizuję lekko

na kiedy planujesz powrót?
Dzięki za baciki . Już nie czytam pana doktora G. Nie schizuj kochana. Myślę, że dzieciątko rośnie i wszystko wokół i stąd te bóle. Fajnie, że u taty i braciaka wszystko ok . A jeżeli chodzi o mój powrót, to kupiłam bilet na 8go lutego i już odliczam dni, bo mnie rodzina wkurza.
kasiahexe cieszę się, że wszystko tak szybko poszło. Mam nadzieję, że niedługo skończą się problemy z karmieniem.
sofciaa tak bardzo mi Ciebie szkoda . Obyś szybko doszła do siebie. Trzymam za Ciebie kciuki.
Cytat:
Mój chłop własnie kazał Wam przekazać że ma wolne do piątku i przejmuje laptop (całe szczęście, że często biega do pieca centralnego przykładać- jest szansa, że odbiję wtedy laptop )
Chyba oszalał
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
gdybym ja musiała tyle roboty zrobić przy jednej kawie to bym jej na pewno nie robiłam, tylko rozpuszczalną piła.
Mam dokładnie takie samo podejście.
Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
U nas znów trzydniówka tym razem Lena choruje...i to po miesiącu czasu po Lilianie... wygląda jak lamparciatko cała w centki
Biedne maleństwo. Ucałuj dziewczynki od e-ciotki.
Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Kamil nie jest zazdrosny o to, że Tobiasz często jest przy cycu. A jak tylko Tobiaszek zaczyna płakać to Kamil leci do mnie i mówi "mama Tobiaszek znowu chce cycusia".
dla Kamilka.
Cytat:
Hej dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć
Jestem Ania, 26 lat
# 07.01.2012 samoistne, w 6tc, 12tc
Jestem przed Iwszą @
Mam zielone światło od ginekologa i dylemat, czy zacząć starania przed @ czy lepiej poczekać i po @
Witaj . Przykro mi, że i Ciebie to spotkało . Jeżeli chodzi o starania, to mój gin każe czekać 2 cykle, ale co lekarz to opinia. Życzę Ci powodzenia.
Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Sylwia wczoraj skończyła 3 miesiące i posyła buziaki dla e - ciotek
Jejciu, jaka ona już duża. Buziaczki dla Twoich dziewczynek.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 11:03   #1717
eseska
Zakorzenienie

NITKA! ucałuj Sylwunie!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Lucy- od wczoraj mam szlaban ale jak Tz zwalniał laptopa to przejmowałam a teraz pojechał do teściowej i chyba będzie codziennie jezdził w tym tygodniu więc będę z Wami na bieżąco.
Zeberka! jak wczoraj przeczytałam to tż to też był za tym zeby mnie od kompa wykopac ale tylko po to by sam przy nim usiąsć!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 11:05   #1718
karota11
Zadomowienie

Cytat:
Lucy- od wczoraj mam szlaban ale jak Tz zwalniał laptopa to przejmowałam a teraz pojechał do teściowej i chyba będzie codziennie jezdził w tym tygodniu więc będę z Wami na bieżąco

sofciu- lepiej?

Basiu- pięknie sie Kamil w roli starszego brata spisuje

amilcia- jak u Ciebie?

Nita- 3 miesiące??? niesamowite- buziaki dla Ciebie i córeczek

kunegunda- fajnie, że wypad udany

Maga - trzymam kciuki za udany dzien w pracy, czekam na relacje

pani -jak było na kartach? My z siostrą i Mamą w sobotę też w karty grałyśmy- taki babski wieczór

agatko - meble dojechały? pokazuj kuchnię!

karota- witaj! rozgość się! Pytaj a chętnie odpowiemy jak tylko będziemy umieć. II słabe na teście nic nie prorokują- ja też w ostatnim teście nie wdziałam tłustych kresek a dzięki Bogu jestem już w 19tc- z duszą na ramieniu, wsparciem małych dwóch Aniołków w niebie.
Ciąże, które poroniłam test pokazał przed i w dniu @ obecna ciąża dwa dni po terminie okresu była ledwo widoczna na teście.
czyli jak widać, to nie było wyznacznikiem, wiem, ale juz czasami sama sie zadręczam, czy zrobiłam wszystko co się dało, że może bym unikneła ;/ eh,
Stary 2012-01-23, 11:08   #1719
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
to u nas koedukacyjny bardzo udany. Najpierw gra planszowa rodem z PRLu "Kolejka", potem cięliśmy w karciochy

Stary 2012-01-23, 11:32   #1720
Lucy1111
Zakorzenienie

dzień dobry

Karotka, witaj!
Ja # w 5tygodniu, samoistnie. Lekarze w szpitalu i moja ginekolog kazali mi odczekać 3 cykle. Staranka zaczęliśmy po 4., udało się w 5.
Teraz jestem w 36t ciąży, wierzę, że i Tobie się uda

Tak jak dziewczyny pisały. Nie zadręczaj się pytaniami, "co zrobiłam nie tak?", bo odpowiedzi nie uzyskasz, a możesz zwariować...
Zacznij się starać, gdy będziesz na to psychicznie gotowa

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
to u nas koedukacyjny bardzo udany. Najpierw gra planszowa rodem z PRLu "Kolejka", potem cięliśmy w karciochy
oooooo, słyszałam o tej grze, znajomi mają i są zachwyceni!
podobno ciężko ją dostać :/

Nitka, całusy dla Sylwusi! 3miesiące? Kiedy to zleciało??

Sheh, odliczać z Tobą?
.......16
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 11:40   #1721
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Bardzo fajna gra. Słyszałam o niej w moim ulubionym radiu, ale grałam pierwszy raz. I będę się za nią rozglądać. (oni dostali na gwiazdkę).
My maniacy gierek
Tylko ja w karciane nie mogę koło konkubenta siedzieć, bo mnie cholera trzaska. Jakie on ma zasady, strategie, plany.... paść można.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 11:44   #1722
karota11
Zadomowienie

Cytat:
dzień dobry

Karotka, witaj!
Ja # w 5tygodniu, samoistnie. Lekarze w szpitalu i moja ginekolog kazali mi odczekać 3 cykle. Staranka zaczęliśmy po 4., udało się w 5.
Teraz jestem w 36t ciąży, wierzę, że i Tobie się uda

Tak jak dziewczyny pisały. Nie zadręczaj się pytaniami, "co zrobiłam nie tak?", bo odpowiedzi nie uzyskasz, a możesz zwariować...
Zacznij się starać, gdy będziesz na to psychicznie gotowa

podobno ciężko ją dostać :/

Nitka, całusy dla Sylwusi! 3miesiące? Kiedy to zleciało??

Sheh, odliczać z Tobą?
.......16

ja chyba startuję po 1wszej @
sama nie wiem, jest jeszcze jeden szczegół praca, kończy się moja umowa pod koniec stycznia ;/ i może być tak, ze mi nie dadzą nowej

I teraz tak dumam, bo niby sobie poradzimy z mężem bez mojej pensji, ale przy dziecku każdy grosz się przyda moja pensja zawsze by była ;/

z drugiej strony boję się przeczekiwać az np. znajde prace i dostanę dłuższą umowę, bo dzieck najważniejsze.

dziewczyny czy ja źle myślę,z e zastanawiam sie jeszcze nad pracą?

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Bardzo fajna gra. Słyszałam o niej w moim ulubionym radiu, ale grałam pierwszy raz. I będę się za nią rozglądać. (oni dostali na gwiazdkę).
My maniacy gierek
Tylko ja w karciane nie mogę koło konkubenta siedzieć, bo mnie cholera trzaska. Jakie on ma zasady, strategie, plany.... paść można.
też słysząłam o tej grze, i na allegro jest dostępna
Stary 2012-01-23, 12:05   #1723
zebrawpaski
Zakorzenienie

karota- myślisz racjonalnie ale nie ma co planować, co ma być to będzie- trzyeba pewne sprawy przewartościować a to na pewnym etapie samo przychodzi

Czy robiłaś jakies badania po #?

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

shehz- to wylatujesz w urodziny mojego Tz-a, a co to tak rodzinka Cię wkurza? bacikiem ich

super ta Kolejka(podglądam na allegro)- i chyba raczej dla takich starszych dzieci jak ja, które pamiętają czasy kartek i kolejek

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-23, 12:08   #1724
natalia_23
Zakorzenienie

witam

u mnie jakoś weekend zaganiany, były w końcu ciotki z pracy obejrzeć małego

karota witaj u mnie było tak - 5.01 miałam zabieg, 3.02 pierwszy @, 6.03 2 kreski, 19.11.2011 synuś w ramionach

nita całuski dla sylwi

lucy ja wiele czasu spędziłam nad rozmyślaniem jakie kosmetyki będę miała dla mikiego, potem napiszę moje wnioski i przemyślenia bo teraz na spacer idziemy

panika my też lubimy różne gry niezła zabawa jest przy nich

Miki pojadł więc idziemy na spacer

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:32   #1725
zebrawpaski
Zakorzenienie

natalia- a Miki śpał ładnie czy znowu chciał się bawić o 4 rano?

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Alfa- jak się czujesz? Kiedy masz wizytę? ja czekam na najbliższą sobotę i oczywiście lekkie schizy są....

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

katka- lepiej coś po antybiotyku?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-23, 12:37   #1726
black secret
Wtajemniczenie

dzien dobry

Gartulacje dla KOlejnej swiezo upieczonej mamusi
Kasia Gratulacje!!!! Pospieszylas sie z tym porodem

W ogole czytam, czytam nadrabiam co napisalyscie i zapominam co mialam odpisac,ba...zapomnialam cytowac....

Dzis jestem jakas opozniona

W ogole spedzilam mega wspanialy weekend z Tz.... noc piatkowa spedzilismy z kebabem nad rzeka w aucie...na dlugich rozmowach o zyciu, o nas....o dziecku, imieniu dla niego.....a pozniej wypilismy sobie piwko i poszlismy spac w sobote po 8 rano....
Sobote cala spalismy oczywiscie....
A wczoraj bylismy u moich dziadkow

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:51   #1727
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
lucy ja wiele czasu spędziłam nad rozmyślaniem jakie kosmetyki będę miała dla mikiego, potem napiszę moje wnioski i przemyślenia bo teraz na spacer idziemy
ok, czekam
Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość

W ogole spedzilam mega wspanialy weekend z Tz.... noc piatkowa spedzilismy z kebabem nad rzeka w aucie...na dlugich rozmowach o zyciu, o nas....o dziecku, imieniu dla niego.....a pozniej wypilismy sobie piwko i poszlismy spac w sobote po 8 rano....
Sobote cala spalismy oczywiscie....
A wczoraj bylismy u moich dziadkow

podoba mi się w jaki sposób spędzacie czas z tż romantico... i to już któryś raz
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:58   #1728
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość

Ja to niedawno z urlopiku wrocilam 4 dniowego, pojechalismy z 2 znajomych na narty-uczlylismy sie z moim TZ
O ja fajnie że się uczycie, w upadki to normalna sprawa

Cytat:
Witaj

Cytat:
Oooo ja tą grę mam, jest super, dostaliśmy na gwiazdkę

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
W ogole spedzilam mega wspanialy weekend z Tz....
Jak romantycznie świetnie, że już się tak dogadujecie

Ja już po pracy, nie było tak źle, ale trochę ciężko z niektórymi klasami, bo na niektórych lekcjach z informatyki nic nie robili, a ja teraz nagle nie wiadomo co od nich chcę, bo już im dzisiaj zadania na lekcjach robiłam. I teraz jestem tą złą hihihi. Uciekam bo za 3 minuty korki zaczynam

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 13:07   #1729
katka_19
Wtajemniczenie

Witam Was Dziewczyny po weekendziku
Własnie czekam na księdza, bo mamy dzisiaj kolędę, ale przyjmuję go razem z teściami, bo TŻ za granicą i nie chciałam przyjmować go sama...

Weekend miałam dość spokojny, głównie spędziłam go na wyszukiwaniu dodatków do mieszkania. KUpiłam firany, dywanik do sypialni, obrus na stół do jadalni etc....

Zeberko co do samopoczucia, hmmm ja odnoszę wrażenie że te antybiotyki nic mi nie dają. Dalej źle się po nich czuję, a moja temeratura jest na poziomie 37,7 gdzie tydzień temu było jeszcze 37,2-3.
Nie wiem czy umówić się do ginekologa by jeszcze raz mnie zbadał, nie chcę też tak często do niego biegaż bo może stwierdzić że jestem nie poważna, chociaż najchętniej bym się do niego wybrała, bo jako jedyny lekarz rzetelnie ze mną prowadzi rozmowę.

Prócz tego umówiłam się na konsultacje do Krakowa do profesora ginekologii (kierownika katedry ginekologii i położnictwa CM UJ) ale wizytę mam dopiero początkiem lutego.

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 13:19   #1730
agatkaa1
Zakorzenienie

Zeberka meble to już są od 2-3tyg w domu ale wczoraj dopiero kupiliśmy zmywarkę i w czwartek Tż będzie dopiero coś działał....

Maga wiedziałam że dasz radę!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-01-23 o 13:21
Stary 2012-01-23, 13:22   #1731
zebrawpaski
Zakorzenienie

Maga- super, że pierwszy dzień w pracy dobrze minął

katka- fajnie, że udało Ci się umówić na te wizytę w Krakowie

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-23, 13:25   #1732
katka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem Ania, 26 lat
Jestem przed Iwszą @
Mam zielone światło od ginekologa i dylemat, czy zacząć starania przed @ czy lepiej poczekać i po @
Witamy i zapraszamy do dyskusji

Stary 2012-01-23, 13:28   #1733
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:

podoba mi się w jaki sposób spędzacie czas z tż romantico... i to już któryś raz
mi tez sie podoba I co wazne Tz rowniez MY czesto tak mielismy od poczatku-no pomijajac nasz kryzys jakis czas po #....ale dalismy rade....kazde z nas sie pogubilo,ale odnalezlismy sie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość

Jak romantycznie świetnie, że już się tak dogadujecie

Ja już po pracy, nie było tak źle, ale trochę ciężko z niektórymi klasami, bo na niektórych lekcjach z informatyki nic nie robili, a ja teraz nagle nie wiadomo co od nich chcę, bo już im dzisiaj zadania na lekcjach robiłam. I teraz jestem tą złą hihihi. Uciekam bo za 3 minuty korki zaczynam
nie chce zapeszac (tfu, tfu) ale jest miedzy nami jakos tak wyjatkowo osttanio juz w ogole...zawsze bylo super,ale chyba pewne wydarzenia nas jeszcze bardziej zblizyly, nauczyly tego,ze musimy siebie jeszcze bardziej doceniac, dbac, pielegnowac.

Hehe przeciez dzieciaka w szkole dajac jendo proste zadanie to beda narzekaly....wiec sie nie przejmuj-nie jestes ta zla, tlyko ta ktora chce im wiedze przekazac

Stary 2012-01-23, 13:28   #1734
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Ja już po pracy, nie było tak źle, ale trochę ciężko z niektórymi klasami, bo na niektórych lekcjach z informatyki nic nie robili, a ja teraz nagle nie wiadomo co od nich chcę, bo już im dzisiaj zadania na lekcjach robiłam. I teraz jestem tą złą hihihi.
i dobrze. Może jakby mi kto przykręcił korbę, to bym teraz nie męczyła się nad picasą. jak idiotka... dopiero zatrybiłam. 1,5 godziny zajęło mi coś co trwa 3 sekundy...

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Prócz tego umówiłam się na konsultacje do Krakowa do profesora ginekologii (kierownika katedry ginekologii i położnictwa CM UJ) ale wizytę mam dopiero początkiem lutego.
mmm jak się nazywa? gdzie przyjmuje? jak prywatnie to ile kosztuje wizyta?

Stary 2012-01-23, 13:30   #1735
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem Ania, 26 lat
Jestem przed Iwszą @
witaj
MIlo Cie poznac, niestety szkoda,ze w w takich okoliczosciach i to samo nas laczy...
Mma nadzieje,ze szybko uda Ci sie miec swoje malenstwo i nastepnym razem wszysko bedzie dobrze

Stary 2012-01-23, 13:33   #1736
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:

heh....też miałam pytać ale przypuszczałam że Ty też zapytasz :P

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-01-23, 13:34   #1737
katka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
i dobrze. Może jakby mi kto przykręcił korbę, to bym teraz nie męczyła się nad picasą. jak idiotka... dopiero zatrybiłam. 1,5 godziny zajęło mi coś co trwa 3 sekundy...

Nazywa się profesor Antoni Basta, przyjmuje na ul. Kościuszki 44
Leczyła się u niego TŻ kuzynka i bardzo go sobie chwali.
Z tego co mówiła wizyta 150 zł kosztuje.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 13:38   #1738
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
z USG???

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-01-23, 13:44   #1739
katka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
z USG???
Nie, nie. Usg jest płatne dodatkowo koło 50 zł.
Ja mam termin na 2.02. na wizytę, ale TŻ chce jechać ze mną i nie wiem czy wróci z trasy, jeśli nie to będę musiała przełożyć ją na późniejszy termin

Ale jak coś to wyrażę swoją opinię.

Stary 2012-01-23, 13:46   #1740
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
heh....też miałam pytać ale przypuszczałam że Ty też zapytasz :P
się trochę znamy, nie ?!

Cytat:
Dziękować. obczaję sobie pana

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Nie, nie. Usg jest płatne dodatkowo koło 50 zł.
Ja mam termin na 2.02. na wizytę, ale TŻ chce jechać ze mną i nie wiem czy wróci z trasy, jeśli nie to będę musiała przełożyć ją na późniejszy termin

Ale jak coś to wyrażę swoją opinię.
a na którą? kiedy będziesz wiedzieć? bo jakby co to ja pójdę za Ciebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości