![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Jeśli te wymiary, które są podane wewnątrz pudełka to było by super jeśli zewnętrzne to do kitu.
A tak w ogóle to naplotkowałyście jak szalone ![]() ![]()
#1712 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam Was!!!!
Aleście nablablały ![]() Poppitko co do składu lizaków się nie będę wypowiadać ale wygladają tak smakowicie, że ach... kuszą Zielona Calineczko pokazuj "graciarnie" z całym bałaganem - hihihi nowe lokum oczywiście ![]() Boziu najswiętszy! Ja też latam! Nie możemy zalepiać dziury w łazience bo sąsiad z dołu dostał z naszego ubezpieczenia tylko 400 zł odszkodowania (szlag - za zdemolowaną łazienkę przez naszą rurę biegnącą u niego pod sufitem) więc robi regres i teraz będą inni rzeczoznawcy robić oględziny. Dwa iesiace z dziurą w łazience. tak jestem wsciekła wszech ogarniającym kurzem że juz mam wszystkiego dosyć! A do tego wymysliłam sobie że jak już jest syf i kurzostwo to moge to jeszcze pogłębić i przychodzi za pare chwilek facet obejrzeć podłogę z mniejszym pokoju (niecałe 10m2). Będziemy ją cyklinować bo zdarta aż miło. Byliśmy wczoraj w Ikei oglądać szafę do tego pokoju, tylko musimy skombinować transport z Gdańska, bo nie chcę płacić 400 zł za ich. A do tego wszystkiego zmieniamy ościeżnicę - dziurę trzeba poszerzyć (bo "fachowiec" ![]() ![]() ![]() Ale przynajmniej coś się dzieje, nie siedzę i nie myslę o tym co się nie udało albo co jest złe ![]() Uwielbiam tu do Was zaglądać ![]() Zapominam wtedy o całym swiecie. Jeszcze tylko żebym więcej czasu miała Edytowane przez Aga Waleria Czas edycji: 2012-02-28 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
Aga szybciej będzie jak bombe sobie w mieszkaniu zdetonujesz
![]()
#1714 |
Zakorzenienie
|
a ja zrobiłam dalmatyńczyka na tacy
![]() ![]()
#1715 |
Zadomowienie
|
hahaha
moje mieszkanie wygląda już jak po wybuchu, teraz tylko staram się je naprawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | ||
Osiołek z zakątka :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czas ....żeby było go więcej to trzeba go sobie narysować ![]() ![]() I pytanie za 10 punków - gdzie mogę znaleźć tą różyczkę z Twojego avka? Na gwałt potrzebuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zadomowienie
|
Żebym ja to jeszcze wiedział skąd mam
![]() Szukam u siebie w plikach ale jeszcze niet ![]() Mam!!! http://www.kwiatki.org/pak-roza-odyga.html Edytowane przez Aga Waleria Czas edycji: 2012-02-28 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na moj blog ![]() Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2012-02-28 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zadomowienie
|
![]() OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Oczopląsu mozna od moich róż dostać!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Wtajemniczenie
|
A ja jestem zła. Po prostu w☠☠☠☠ mnie ogarnął (przepraszam za wyrażenie), ale... raz na ruski rok mam ochotę na kakao. Otwieram szafkę, biorę wielgachne pudło, a tam pustka...nosz, kurka, po co wstawiać puste pudełko do szafy???? Jeszcze usłyszałam od TŻ"no, ale czego się drzesz? Przecież NIC się nie stało!" Kur...stało się!!! Jeśli ja tak zrobiłabym, to awantura i obraza na całego.
Może to nic wielkiego, ktoś pomyśli, że to tylko kakao. Ale uwierzcie, wyprowadziło mnie to z równowagi. Mam normalnie ochotę coś rozbić, zniszczyć, zabić... |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Figuś może przed okresem jesteś?
![]()
#1723 |
Zakorzenienie
|
o to samo pomyślałam
![]() ![]()
#1724 |
|
Figuś nie nerwujsia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Figuś wpadaj do mnie mam muffinki potrójnie czekoladowe
![]()
#1726 |
Zadomowienie
|
O potrójnie czekoladowe! To coś dla mojego Ogra. Czekoladowe z czekoladą polane czekoladą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Te teksty - można pęc..!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
1. tabliczka czekolady gorzkiej
2 tabliczka czekolady mlecznej (zamiast białej) 3 kakao w dużej ilości zmyślam, żeby nadziać je jeszcze nutellą jaką albo domowym podwójnie czekoladowym budyniem na wierzch można dać krem zmiksowanego marscapone czekoladą wersja ekstremalna akurat na dni przed @ ![]()
#1729 |
Zadomowienie
|
A jak ja jestem właśnie w trakcie to co znaczy że gorsza??? Mi juz nie dasz??? Emi no nie bądź taka.
Ja nie mam piekarnika (jeszcze!) i sama sobie nie upiekę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
|
A tą czekoladę w ogromnej ilości to do jakiej proporcji mąki dajesz? I co tam jest jeszcze oprócz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
przepis oczywiscie nie mój
http://mojewypieki.blox.pl/2009/10/M...ekoladowe.html tutaj są ja tylko wywalilam biała czekolade bo nie chce mi sie pół miasta jechać po taką bez margaryny w środku. Daje mleczną i mąkę oczywiście podmieniam ![]() wychodzi mi ok 24 szt ich... ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- http://mojewypieki.blox.pl/2012/02/Z...-jablkami.html a tu przepis dla Martusi, która niewiedziała co z mąką żytnią zrobić ![]()
#1732 |
Wtajemniczenie
|
Akurat jestem po
![]() A za czekoladę dziękuję. Muszę ciut schudnąć, poza tym wyniki mam kiepskie, więc odstawienie słodyczy dobrze mi zrobi ![]() I na poprawę humoru sobie słucham http://www.youtube.com/watch?v=RGeslPU84t8 No i chyba pora pooglądać jakiś czarnoskórych... Edit: jem właśnie kawałeczek merci ![]() Edytowane przez Figamaga Czas edycji: 2012-02-28 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Widocznie facetom to co proste trudno przychodzi ![]() Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-02-28 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o czym Ty mówisz to ja nie wiem, generalnei chodzi o to, że nasza łazienka ma niecałe 3m2 ![]()
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Kathinnko
Kici chodzi o taki grzejnik, który wieszasz na ścianę i może służyć jako suszarka. Elektryczny jest. Dołanczam zdjęcie. Takie słoneczko do łazienki jest niebezpieczne. magcich Herbaciarka za niska. Moja ma 7,5 cm i też jest za niska. Madziu7 Bardzo ładna ta twoja kuchnia, dosyć duża. Moi sąsiedzi przenieśli grzejnik na ścianę(tak jak u ciebie) po prawej stronie okna. Nie było z tym problemu. Powiedzieli w spółdzielni, że przenosić można tylko nie wolno całkowicie likwidować. Ja w kuchni nigdy nie włanczam grzejnika i tak jest ciepło. Grzejników też nie można na stałe zabudowywać. Można jednak w tym miejscu pod blatem zamówić szafkę na kółkach. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-02-28 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Witam moje słoneczka.
Pieknie u nas swieci i jest 6 st. Czy kupijecie w Craftstudio? dostałam od nich reklamę,że dzisiaj jest upust -29 %. Może kogoś to zainteresuje? ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
tam jest stale zimno. Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2012-02-29 o 07:38 Powód: poprawienie cytatu :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
|
A u mnie szaro-buro i zimno, to znaczy 4 stopnie
![]() Też dostałam info z Craftstudio, ale jeszcze nie wchodziłam, co tam jest nowego ![]() Miłego dnia babeczki, ja bym chętnie wróciła do łóżeczka a tu tyle papiórkowej roboty ![]() Może uda mi się szybciej wyjść z pacy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Jołi pięknotki!
U mnie też mnóstwo pracy, a kawa ponownie mnie nie obudziła i siedzę zupełnie zdechnięta. Co jest cholera z tą kawą??? Porozkładaliśmy już wiele rzeczy w nowym mieszkanku, wczoraj byliśmy tam do 22, układaliśmy ubrania w szafie i graty wciskaliśmy do garderoby. Dziś już zostajemy tam na noc, zdjątka wrzucę pewnie jutro. Jeszcze trochę przemeblowujemy, ale robi się już coraz bardziej Zielonkowo ![]() BTW ściany w saloniku mamy zielone, sympatycznie jest!! Piesa tylko nieco zakłopotana.... moja malutka ![]() Figutka, bo u kobiet to podobno jest tak: PMS ( pre menstrual syndrom)- zły humor przed okresem MS - zły humor w trakcie okresu PMS ( post menstrual syndrom) - zły homor po okresie. I żyj tu z nami, wytrzymuj mężczyzno, jak zawsze jest jakiś PMS - tydzień przed, tydzień po i co zostaje? Tydzień normalności! ![]() Ok, uciekam, pozdrawiam wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Trzeci raz w tym tygodniu myślałam nad urlopem
![]() Wczoraj wróciłam do domu koło 19.00, bo byłam oglądać płytki na podłogi do kuchi łazienki oraz na ściany. Znalazłam nawet. Fajne, ładne.. Siadłam z karteczką wypisałam wszystkie ceny i.... wyszło 40.000 A co jest w cenie ? No zrobiona i wyposażona kuchnia oraz łazienka (liczyłam sprzęt, meble, glazurę, baterie itp.), pokoje i przedpokój zrobione ale puuuuste.... Wliczyłam robociznę z kosztorysu (zakładając, że nie ulegnie zmianie) i materiały, które kupi firma remontująca w cenie ok 5-6tys. (te wszystkie kleje, rurki, farby, płyty karton-gips itp.). I wychodzi wszystko na styk... czyli źle, bo jak tylko cokolwiek wyskoczy, to... pozamiatane ![]() Chciałabym, a boję się. Co robić ? ![]() A to płytki które wybrałam. Do kuchni i łazienki - podłogę chciałam taką niby drewnianą (ale nie wiem czy nie zmienię koncepcji na zwykłe płytki, bo za te musiałabym zapłacić blisko 2500) Ściany w kuchni - to już przesądzone będą w jasnej majolijce - pokazuję też ją w wersjach kolorowych bo lepiej widać jak naprawdę wyglądają te płytki. Struktura i szczegóły ![]() Ściany w łazience.. jeszcze nie wiem, ale ta ze zdjęcia mi się podoba... do połowy wysokości płytki, a wyżej farba. Tylko u mnie biała oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Madziu a na ile masz ten kredyt?
Co to są za płytki do łazienki? My przez 2 lata mieliśmy tylko wieszak w przedpokoju ![]()
zapraszam na moj blog ![]() Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2012-02-29 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.