|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
dzień dobry
Od rana pada deszcz ... może w końcu doczekam sie wody w studni ... ciezko sie żyje bez wody w domu ![]() Bartuś od poniedziałku siedział w domu z mega katarem :\ dzisiaj poszed do przedszkola, rano było jak zwykle ale potem juz wychodził zadowolony ![]() Mam pytanko ma któras z Was zestaw garnków Philipiak? Byłam dzisiaj na pokazie ... i poniewaz mam w domu tylko 2 garnki, skusiłam się na ten zestaw +posciel+ płyta indukcyjna mąż w delegacji, ale jak wróci to mnie chyba utłucze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() agga - jakaś niepoważna ta Pani w przedszkolu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
czeko trzymam żebyście szybko wyszli na prostą i dużo siły Wam życzę Mariolu Ciebie również ![]() angy szkoda,że tak jest między Tobą i Bratem ale może jeszcze kiedyś,te relacje się zmienią ![]() Karo jednak operacja musi być konieczna,skoro na konsylum tak zadecydowano,będzie dobrze ![]() maja zdrówka dla Zuzi Wojtusiu zdrówka Ania z tego co lukłam na necie,to drogie ![]() Nie odzywałam się wczoraj,dostałam @ i męczę się w ciszy ![]() Cyto,wyszła mi dobra |
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko, dla Taty
Sylko, ciesze sie, ze wynik dobry
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i tak. Kto to wie? ![]() Łączę się w bólu ![]() A ja właśnie wyników doczekać się nie mogę i pewnie założenie mireny będę musiała przełożyć na następny miesiąc ![]() *** Zosia wstała dzisiaj z zielonym, brzydkim, gęstym katarem Powiedziałam, że jakby się pogorszyło to mają dzwonić.
|
|
#1715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zdrówka ________ U mnie też nie najlepiej małż chory,ma mega katar i temperaturę,oczywiście wziął wolne,Bartosz coś kaszlał z rana mnie jakby chciało w gardle podrapać Damian jeszcze się trzyma ale mówi,że w szkole,gdzie się nie obejrzy,to każdy kicha,siąka i kaszle także ciekawie się zapowiada |
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh widze, ze mi wczoraj pocytowało, ze hej ;>
dzień dobry Bartuś w przedszkolu. Poszedł rano marudzący ale wziął marchewkę dla świnki morskiej i miał opowiedzieć pani o naszych gosciach pod drzwiami - sarenkach ... i jakoś poszło ![]() Ja siedzę i księguje ... jeszcze dobrze nie zacznę, juz trzeba lecieć do przedszkola ![]() Chciałam życzyć wszystkim chorowitkom zdrowia Maju - gratuluję "kluczy w ręce" Sylka - właśnie takie gotowanie pietrowe i na parze, kolezanka ma i chwali sobie bardzo ... cena niezła, ale wzięłam na raty (na raz nie wyłożyła bym takiej kasy Kurujcie się )Karo - za tatę Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2012-09-21 o 09:57 |
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już 3 tygodnie czekam i dosłać z laboratorium nie mogą ![]() O kurde... Zaczęło się na całego ![]() *** Nie wiem, czy ktoś lubi(ł), ale podobno genialny jest film o Paktofonice "Jesteś Bogiem". Ja się wybiorę na pewno
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-09-21 o 10:09 |
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
UWIELBIAM paktofonikę, ile ja się jej kiedyś osłuchałam ![]() na film też się wybieramy, ale nie wiem czy razem czy oddzielnie, bo tz chcial chyba z kumplem pójść. Oli dzisiaj też zielony katarek ma. Ja już lepiej gardło mnie mniej boli. aniu ja słyszałam o garnkach tej firmy, kiedys zdaje się ze je reklamowali na tvn. ale jak zobaczyłam cenę to mi się odechciało. Mi narazie wystarcza komplet tefala. |
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O proszę! ![]() My w przyszły weekend się wybieramy *** Dotarła do mnie trzecia, i ostatnia , z zamówionych odlewek. I chyba.... bingo!![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...o-mio-edt.html
|
|
#1720 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() mam nadzieję że do poniedziałku się wykuruję choc póki co to bez zmian ![]() nie miałam, ale jak Ty polecasz to pewnie wypróbuję, bo mam np płyn do kąpieli z tej serii, o taki: appp.jpg mój ulubiony Cytat:
ale żeby było stosunkowo dobrze to musiałoby chyba z tydzień polac a tu d..a garnki fajne, ale cena mnie powaliła mój chyba by mnie utłukł ![]() ![]() super ![]() Cytat:
![]() ale pewnie dopiero za ok 2 tyg będę mogła pochwalic się prawem własności, no ale to już bliżej niż dalej ![]() Zuza dostała po ręce ode mnie ale już nie wytrzymałam ![]() ostatnio wcale się nie słucha... a ja nie mam sił...
|
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
czeko, widzę że Cię wczoraj nie zacytowałam
przykro mi że nie ułożyło się dobrze mężowi z tą pracą ale nie ma co załamywac rąk, zna swój fach więc napewno znajdzie coś dobrego, czasem na pewne rzeczy potrzeba czasu ja zaciskam kciuki ![]() Karo, za Twojego tatę też
|
#1722 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć.
Żegnam sie z Wami na cały weekend, wyjeżdżamy z rańca do Mielca. Już się cieszę na ten wyjazd bo dawno nie mielismny takiej odskoczni. Alan dziś w domu bo wstał z bolącym gardłem :-( Buziaki, miłego weekendu
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie nie wybieram, muzyka zupelnie mi obca, daleka od moich zainteresowan. Przesluchalam kilka razy na youtube ostatnio, nic sie nie zmienilo w tej kwestii. Pamietam, ze jak bylam w PL, to konczylo sie zawsze zmiana kanalu, jesli cos w tym stylu lecialo. Rozumiem jednak pasje i milosc do idoli
|
|
#1724 |
|
Ola-Unhola
|
Heeej...
Nie było mnie trochę, bo dołuję się troszkę.... Tzn takie różne sytuacje, wydarzenia... Ale radzę sobie. angy, Paktofonika Moje dorastanie, również w klimacie tych chłopaków i ich "ciągot" ![]() Przesyłam Chorowitkom buziaki, adze, udanego weekendu i Wam wszystkim troszkę słoneczka ![]() To dobranoc
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Ola Unhola
glasiu:mam nadzieje, ze wszystko ci sie jakos wyprostuje
|
#1726 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie myślałam o Tobie Ola -Unhola, ze Cie nie było dawno
|
|
#1728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co się stało?
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
hej
agga udanego weekendu Unhola, co się dzieje |
|
|
|
#1730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie jestem wieeeelką fanką, ale lubię ![]() Poza tym-mam wiele fajnych wspomnień z tego okresu, może dlatego mam sentyment. Cytat:
![]() Maju zdrówka dla Zuzi Aga miłego weekendu *** Heloł, my dzisiaj idziemy na rodzinną posiadówę z okazji przyjazdu A. Zosia ma katar, ale nic poza tym.
|
|
#1731 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
co tam slychac? widze, ze sezon przeziebieniowy sie zaczal Marci tez ma katar yhhh ja tez koniecznie chce isc na "jestes Bogiem" u mnie podobnie jak do Oli - czasy mojego dorastania, sluchalam tylko hip-hopu, znalam na pamiec wszystkie utwory pierwszych zespolow, ktore staly sie popularne jak Kaliber44 czy Wzgorze ja-pa3
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam zdjęcia z naszego dzisiejszego wypadu nad morze
![]() i jedno jak mój T jeździł na gokarcie jak było trochę cieplej - zapraszam
|
|
#1733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
...a tak ze wspominek...moje pierwsze w życiu "upicie się" miało miejsce na koncercie Kaliber 44..poszłam z bratem i jego kumplami i tak mnie załatwili ![]() ![]() Oj to były czasy...często na jakiś koncert się chodziło miałam (i nadal mam) nawet wszystkie autografy Kalibra, Magika też![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Weekend weekend i po weekendzie ![]() Ale fajny był ![]() Co do Taty...to dzisiaj mam nadzieję dostanie termin
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
angy, było bardzo przyjemnie - tylko trzeba było zakryć uszy i szyję od wiatru
karo, trzymam kciuki żeby wyznaczyli termin, bo czekanie jeste pewnie męczące ![]() ja w piątek miałam pacjenta z katowic - przyjechał do sz-na na leczenie i po krótce opowiedział mi swoją historię: czlowiek w sile wieku, pracujący, aktywny, w ciągu 5 dni zaczął się gorzej czuć i tego 5 dnia sparaliżowało mu nogi; tomografia wykazała guz w kręgosłupie i od razu trafił na stół operacyjny, badania, konsultacje i po 2 tygodniach rozpoznanie szpiczak byłam wstrząśnięta - w ciągu 2 tygodni tak się może wszystko zawalić ...
|
|
#1735 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuza dalej ma katar, dziś jej jeszcze nie puściłam do przedszkola ale jutro może już pójdzie ![]() a co u Was dziewczyny? jak chorowitki?
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze jest to ze...Tata zgodnie z "umową" zadzwonił do swojego lekarza po weekendzie żeby ten umówił go konkretnie z lekarzem co ma to robić...a ten lekarz zaskoczony że Tata dzwoni, bo myślał że już jest po zabiegu no paranoja ...od razu Tata zadzwonił do znajomego (pisałam o nim) i dzisiaj ma wszystko załatwić...![]() niestety tak jest w ciągu jednego dnia życie potrafi się zawalić![]() Cytat:
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
niestety życie nie jest sprawiedliwe
jadę na uczelnię... może uda mi się załatwić jakoś szybko kolejny staż, bo w listopadzie mój szef leci na 3 tyg na urlop, a nowo przyjęta lekarka odchodzi w październiku, więc w listopadzie chyba nie wyjdę z gab ![]() idę się ogarnąć jakoś
|
|
#1738 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby u Ciebie się sprawdziły ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super ![]() ![]() Cytat:
Wracaj do nas ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zaciskam za termin ![]() Cytat:
jak życie człowieka,z dnia na dzień,potrafi przewrócić się do góry nogami ![]() Cytat:
Zdrówka U mnie,Bartosz pokasłuje,nie jest to jakiś silny,czy męczący kaszel Małżowi przeszło,poszedł dzisiaj do pracy,za to Damian wstał z katarem
|
||||||||
|
|
|
#1739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidzę zimnego wiatru , od razu mnie głowa boli.O matko ![]() Cytat:
|
|
#1740 | ||
|
Wtajemniczenie
|
p4w, dołuja mnie strasznie takie historie o których napisałaś
ale takie właśnie jest życie, modlę sie żebym nie musiała się o tym przekonac.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() to super, a kichnąc przecież można ![]() ja się zastanawiam co jutro robic, Zuza dalej ma ten katar, nic poza tym, do przeszkola chce już iśc, ja tez mam mnóstwo rzeczy do zrobienia a przy niej nie jestem w stanie, a już coraz mniej czasu mam jeszcze ciągle zawracają nam głowę z banków, każdy nas namawia na kredyt u siebie, choc już praktycznie zdecydowaliśmy no ale mimo to robią nam pranie mózgów a ja zaczynam się gubic....
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2012-09-24 o 10:27 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

... może w końcu doczekam sie wody w studni
... ciezko sie żyje bez wody w domu 

mąż w delegacji, ale jak wróci to mnie chyba utłucze 

oczywiście prosto z pogotowia pojechałam do pracy 
ja nie wiem czy ten rok jakis pechowy czy co.....ile cv malz juz zlozyl i nic, ciezko znalezc prace w tak krotkim czasie na stanowisku kierowniczym

żebyście szybko wyszli na prostą i dużo siły Wam życzę
z tego co lukłam na necie,to drogie 

no paranoja