![]() |
#1711 | |||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIII
A dasz mi chociaż jednego buszka?
![]() Bo jak nie, to M. się o wszystkim dowie ![]() ![]() ![]() Fakt, zwracam więc honor ![]() Zaguaś czasoprzestrzeń? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale o co się fogle rozchodzi? ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Kundelek siostry sika krwią, chyba nawet samą, bo mocz ma kolor ciemnobordowy i wydaje mi się nawet gęstszy, niż normalnie ![]() ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-08-13 o 19:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Qrde chyba naprawdę jesień idzie, zimno, aż okna cza zamykać ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
E tam, ze swym spamem nawet do wątku trójmiejskiego wlazła to się wkurzyłam
![]() Obżarłam się świeżym ananasem, aż mnie język piecze ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łatwiej będzie odbic od nasady ![]() a jak będzie kontrola z ZUS ![]() zgiń, przepadnij ...... !
![]() |
#1717 |
grozi wypollizowaniem
|
a właśnie-zapomnialam zapłacic zusu w terminie
![]()
![]() |
#1718 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tylko, że ten seks był tylko z jego strony ![]() chciałam za pozwoleniem chuopa max 5-10cm z długości i resztę w 'v' lub 'u' od brody... ale fryzjerka połynęła z fantazją... ![]() mam nadzieję... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no niestety, są nieźle obcięte i nawet końce się ułożyły, ale likwidacja ulizu to wyższa szkoła jazdy.... ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-08-13 o 20:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | ||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
chyba lepiej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() 3. miedzy wierszami chyba w tró było ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
jutro zrobię, albo zacznę płakać po myciu
![]() cięcie typowe - mocne ścieniowanie aż do stracenia/zgubienia? myślałam, że dłuższy ogon zostawi ![]() najwyżej będę przedłużać bo chuop za 2 tyg przyleci i już mie nie bedzie kochał ![]()
#1723 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35875382]
Kurrrfa! Zaraz coś komuś zrobię albo sobie ![]() ![]() ![]() ![]() A no i powiem to raz i głośno: NIENAWIDZĘ TRAWY !!! [/QUOTE] Ty też musisz kosić trawniki jak Gryx ![]() Cytat:
ad 2 Też nie paliłam, nie miałam odwagi, ale może kiedyś ![]() ad 3 Mają, trzymajcie kciuki, bo też znacie tę osobę ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Natürlich tun wir
![]() Tzn ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Nie znam sie za bardzo, ale jak sika krwią to prawdopodobnie cos poważnego. Jaknajszybciej do weterynarza z nim..... Ze dwa razy palilam w młodzieńczych czasach i naprawdę nie jestem w stanie pojąc jak to ludziom moze przyjemność sprawiać. Albo jestem tak gruboskórna , albo to kompletnie przereklamowane.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. pewnie, że nie zdradzaj, kciuki i tak będą
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | ||
Wiedźma
|
Do usług.
![]() Ale naprawdę tak myślałam. ![]() Cytat:
Mnie nie działało. To znaczy od obcinania nie robiły się zdrowsze, tylko krótsze. [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35875382]Sam sobie odpowiedziałeś ![]() Kurrrfa! Zaraz coś komuś zrobię albo sobie ![]() ![]() ![]() ![]() A no i powiem to raz i głośno: NIENAWIDZĘ TRAWY !!! [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1730 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
O, ja też byłam dziś u fryzjera ![]() Cytat:
Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pfff, taki małostkowy?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
grozi wypollizowaniem
|
no chuop
![]() ![]() ![]() a wiem juz co! bo pisałes ze pojawił sie ktos kto costamcostam namotał pozytywnie ![]()
#1732 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to un ma szetlanda - tak wiem Ty nie lubisz ![]() 70 cm na nogach chyba ciężko wyhodować ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- i jak? ![]() Cytat:
będę właśnie sprawdzać.. ![]() w sumie mam fryz na ex-żonę i poza wzrostem też dużo podobieństw wyłapałam... ![]() Cytat:
ja dziś byłam w zoo sklepie i oglądałam futra, a tam na zapleczu też parę klatek stało, to się przyglądałam nieposprzątanemu świniakowi i czemuś czarnemu, włochatemu w klatce.... co się okazało być szczotką do zamiatania.... ![]()
![]() |
#1733 | |
|
Zadowolonam, babeczka dokładnie obejrzała moje włosy, zdiagnozowała jakiego ciachnięcia im trzeba i w dodatku jak powiedziałam, że mają jak najmniej stracić na długości to faktycznie zostały długie. Ciachała dosłownie po włosku. I na koniec zakręciła mi loki prostownicą
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Karkki, przesyłam moc, dużo mocy
![]() Oby wszystko szybko się wyjasniło! Win, przekaż tej osobie kciuki i wyrazy wsparcia ![]() Czuję się jak zompie, tyle że w swej bezsilności nie potrafię być ani sina, ani zielona, ani żadna. Napisałam 6,5 strony i odpadam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2. poważnie z 5 min. mi zeszło z określeniem co to, bo wszelkie myszy, szczury, papugi gadające miały porę snu.... i myślałam że ten zwierz też tak ma... no i od jakiegoś czasu rozważam smoka/jaszczura w domu w postaci legwana zielonego czy inszej agamy ![]() ma ktoś jakieś doświadczenia moja mała kocha wszelkie jaszczury, ropuchy, ślimaki - łapie i całuje... i zachorowała na smoczysko w domu - przy czym po królu widzę, że nie zagłaskują na śmierć a pomagają w pielęgnacji czy utrzymywaniu czystości, a Parówa sama je zaczepia zachęcając do zabawy ![]() da się takiego stwora zaprzyjaźnić trochę?
![]() |
#1736 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam większosć rzeczy stamtąd ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znów przeleciałam i to od połowy ![]() ![]() ![]() I też muszeu włosy obciąć i zafarbować bo siwieję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
|
A pani zrozumie, że chcesz nażelowane loki
![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ałł ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.