|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
crozee, tłumacz to sobie tak, że tyle samo czasu zajmie Ci nalożenie odżywki co później rozczesywanie
a w bonusie będziesz miała błyszczące i gladkie wlosy![]() aleks, ooo, a jednak zarzuć przepisem jak jakiś znajdzieszjusti a ogólnie jak było?
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie było naprawdę w porządku, fajni ludzie, one super miłe, te rekruterki. Nerwy szybko opadły, było dużo śmiechu
niestety tatuaż + blizna mi nie pomogły.A była jedna dziewczyna, w której mogłabym się zakochać, wyglądała jak laleczka! bieluteńkie zęby i cały czas uśmiech. Też bardzo miła, o dziwo. Jestem pewna, że przeszła do końca, idealnie nadaje się do tej pracy nigdy nie widziałam tak "skrojonej na miarę" dziewczyny.
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Justys, szkoda, ale widocznie moze tak miało byc? moze czeka na ciebie inna fajna praca?
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jusia przykro mi
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
jusia
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Nogi mi włażą w pewne miejsce
![]() Byłam za zabawie z niepełnosprawnymi, było też z 7 dzieci w wieku 3-6 lat i uczyłam tańczyć maleństwa makarenę
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna przykro mi, ze nie wyszło.
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
nie odzywalam sie bo jestem pochlonieta praca po 12 godzin daje w kosci ale lubie pracowac ![]() a dzisiaj bylismy na maratonie zmierzchu fajnie mnie zaskoczył bo napisał do mnie jak bylam w pracy, ze ze wzgledu ze poszlam z nim na bonda i ze mamy 6 lat a on chce mi sprawic coś tylko podemnie to sie poswieci i obejrzy zmierzch ![]()
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, przykro mi
Stefcia ![]() Maju, mam nadzieję, że dacie radę! Ale z tym koncertem, to naprawdę fajnie wyszło Carmi, zazdroszczę kulinarnych doznań ![]() Jestem w domu. Z TŻ mam złe dni, uniosłam się honorem i nie mam zamiaru się spotykać przez cały weekend ani z nim wracać. Dziad jeden, Ale za tydzień się spotkamy i mam nadzieję, że odczuje sprawę i wreszcie zacznie stawiać mnie na 1 miejscu.
|
|
#1721 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj byłam u fryzjera, straciłam 10 cm włosów ale są teraz super
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
ale ze mnie ciamajda
farbuje wlosy i zamiast wlac tubke z aktywizatorem koloru czy co to tam jest do butelki w ktorej juz jest plyn to wcisnelam cala tubke odzywki dobrze, ze mam druga farbe w zapasie
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo ![]() Dzięki dziewczyny
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Maya w tym szczególnym dniu życzę Ci szepczącej Oli i wiecznie wpatrzonego w Ciebie męża
Dużo, dużo uśmiechu każdego dnia i wiernego grona przyjaciół Sto lat! ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Narzeczony mojej kuzynki jest w finale Mam Talent! |
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Maya wszystkiego najlepszego
|
#1726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super! ![]() Oglądaliśmy wczoraj Medżik Majka , tżtowi się podobało, myslicie że jest gejem? ![]() Maya, ![]() ![]()
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
capri, zapytaj tż co powie na pokaz chipendejlsów w weekend i sprawa będzie jasna
trzymam kciuki![]() zwiesiu, co myślisz o tym mydelku? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...avon-noir.html aleppo mi bardzo przypasowało, a to podobno jest jeszcze lepsze. masz? |
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Maya, spełnienia marzeń
|
|
|
|
#1730 |
|
MBZ♥
|
Maya życzę Ci spełnienia marzeń, radości z rosnącej Córuni, jeszcze bardziej zakochanego w Tobie Męża Karmelka wieeeem ![]() Tysia echsss sporo stracili![]() Crozee szkoda włosów po odżywce będą się lepiej rozczesywać![]() SImply braaaawo ![]() Med mam nadzieję, że terapia wstrząsowa odniesie skutek ![]() Piczka świetne buty |
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Justyna nic nie dzieje sie bez przyczyny jak nie teraz to napewno nastepnym razem Med ściskam Cie mocno Piczka piękne buty MAY wszystkiego najlepszego żeby Olica była grzeczna i kochana nie drazniła mamuni, mąż również, spelnienia marzen i czego tam sobie jeszcze życzysz a my dzis z małżem idziemy obceniac materace do łózka moze polecicie jakis (ja lubie spac na brzuchu i bokach ) a potem na obiad do mamuni
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
maya wszystkiego naaaaajlepszego
![]() spelnienia marzen, pociechy z córci i męza i wszystkiego czego tylko zapragniesz![]()
|
#1733 | |||
|
Zakorzenienie
|
chciałabym na wiosnę Cytat:
a po 17 co będziesz robić?Cytat:
ja już mam obie ale w sumie za 90zł ![]() i czytam w wolnych chwilach, ale po angielsku idzie znacznie wolniej... dochodzę do wniosku, że jeszcze wiele się przyda nauczyć Cytat:
też się właśnie zbieram w sobie ![]() który to?? patrz carmelini... znowu nas coś łączy.... w finale Mam Talent jest też chłopak, który gra w zespole mojego bardzo bliskiego kumpla ze studiów (męża mojej świadkowej i ja byłam na ich ślubie świadkową...) to klawiszowiec z tego zespołu co grają na sprzętach z odzysku ![]() Maya - spełnienia marzeń Skarbie! Dużo radości i uśmiechu oraz samych cudownych chwil z mężem i Waszym szkrabkiem ![]() a my zaraz lecimy do kościoła, potem obiad u teściowej i potem Łukasz ma dużo pracy, więc muszę sobie coś wykombinować... na razie bez pomysłu
|
|||
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
na razie wystarczą mi moje nowe nabytki z allegro i eksperymenty z Greya z mężem
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
justi
![]() Maya wszystkiego najlepszego
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() własnie, frezi, jak się nabytki sprawdzają? ![]() u nas już posprzątane, świeczki zapalone - jest świeżo i pachnąco żeby tak moglo być zawsze... a znając życie już jutro będzie syf
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1739 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bardzo miłe z ich strony no ale co się dziwić skoro jesteś świetna w tym co robisz też lubię takie dni, mam tak dziś ![]() odkurzyłam, trochę ogarnęłam sypialnię a teraz mam wyj..... na wszystko zupełnie i w przenośni a na obiad makaron z tuńczykiem bo nie chce mi się iśc do sklepu ![]() Cytat:
![]() a co do ostatniego zdania to może warto mu to uświadomić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szkoda że się nie udało ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze ale dziś ponury dzień a wczoraj tak ładnie słońce świeciło ![]() edit: Maya wszystkiego co najlepsze
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2012-11-18 o 12:41 |
||||
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Grape no szkoda, szkoda
![]() wrocilam wlasnie z malych targow slubnych i ciesze sie, ze nie wybralismy tego hotelu bo nie podoba mi sie strasznie uklad pomieszczen
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2012-11-18 o 15:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

a w bonusie będziesz miała błyszczące i gladkie wlosy
zarzuć przepisem jak jakiś znajdziesz
a ogólnie jak było?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

farbuje wlosy i zamiast wlac tubke z aktywizatorem koloru czy co to tam jest do butelki w ktorej juz jest plyn to wcisnelam cala tubke odzywki
dobrze, ze mam druga farbe w zapasie
brawo