|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() ![]() Kochana, czy na takiej konsultacji (ja jestem dopiero przed), lekarz pokazuje te implanty, wyjaśnia które są lepsze dla Ciebie i dlaczego? Jest możliwość jakieś wizualizacji nowego rozmiaru? Np programem 3d (słyszałam, że niektóre kliniki lepsze coś takiego chyba mają?) albo przymierzanie odpowiednich staników czy coś? Pytam z ciekawości.. mam bardzo drobną klatkę, chciałabym uzyskać jak najbardziej naturalny efekt, ale również chciałabym abym z nowych nabytków była w pełni zadowolona, żeby nie były "za małe" , tylko takie w sam raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Ktopozna: To szybko
![]() ![]() Kochana, czy na takiej konsultacji (ja jestem dopiero przed), lekarz pokazuje te implanty, wyjaśnia które są lepsze dla Ciebie i dlaczego? Jest możliwość jakieś wizualizacji nowego rozmiaru? Np programem 3d (słyszałam, że niektóre kliniki lepsze coś takiego chyba mają?) albo przymierzanie odpowiednich staników czy coś? Pytam z ciekawości.. mam bardzo drobną klatkę, chciałabym uzyskać jak najbardziej naturalny efekt, ale również chciałabym abym z nowych nabytków była w pełni zadowolona, żeby nie były "za małe" , tylko takie w sam raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Raczkowanie
|
Wkurza mnie, bo nie mogę się wypowiadać w wątku.... kurczę... cały czas czekam na zaakceptowanie moderatora... a moje posty się nie pojawiają nawet;/ o co chodzi?
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Chcialam zapytać ktopozna czy na takiej konsultacji (ja jestem dopiero przed), lekarz pokazuje te implanty, wyjaśnia które są lepsze dla Ciebie i dlaczego? Jest możliwość jakieś wizualizacji nowego rozmiaru? Np programem 3d (słyszałam, że niektóre kliniki lepsze coś takiego chyba mają?) albo przymierzanie odpowiednich staników czy coś? Pytam z ciekawości.. mam bardzo drobną klatkę, chciałabym uzyskać jak najbardziej naturalny efekt, ale również chciałabym abym z nowych nabytków była w pełni zadowolona, żeby nie były "za małe" , tylko takie w sam raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
lipiec na maksa!!! :)
|
w podpisie mam linka do zdjęcia w staniku, mam chwilowo problem z albumem, więc wrzucę tam
![]() piersi są proste, to ja tak krzywo stoję, bo nie mogłam jeszcze zrobić sobie fotki z ręki w innej pozycji ![]()
![]() |
#1716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Raczkowanie
|
Inez!! Ja mam ten sam problem, jak dodaje wiadomosci ciagle musze czekac na akceptacje , czasami wogole nie sa dodane. Pewnie dlatego, ze jestesmy tutaj nowe i musza nas sprawdzic czy nie jestesmy jakimis zboczuchami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Takie widać, że dobrane do Twojej figury ![]() Powiedz mi jakie miałaś wymiary przed a jakie po? Widzę, że też taka drobniutka jesteś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1720 |
Raczkowanie
|
noseknosek- no fajniusi staniczek
ah moje cycolinki jak ja lubię jak dodajecie nowe zdjęcia ![]() ![]()
#1721 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JEŚLI KTÓRAŚ CHCE DOŁĄCZYĆ DO WYLICZANKI PROSZĘ DAĆ ZNAĆ BO MOGĘ PRZEOCZYĆ A NIE CHCĘ BY KTÓRAŚ BYŁA OMINIĘTA ![]()
#1723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W staniku, nawet takim szmacianym prezentują się ekstra, więc na pewno bedą super ekstra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mi dla odmiany w klinice kazali się prostować,jak da rade podnosić się samemu i kiedy poczuję się na siłach to umyć sobie włosy z zaznaczeniem że to nic złego kiedy fizyczny stan na to pozwala i tak samo w odwrotną stronę boli,ciężko ci nie rób na siłę.
Tutaj przewinęła się taka wypowiedź że inne ciut są zalecenia po implantach okrągłych i inne po anatomach,prawda to ? chodzi mi właśnie o to podnoszenie rąk,czy po prostu zależy od doktora a nie wybranego implantu ? przeczytałam coś takiego że po implantach anatomicznych nie wolno od razu łapek podnosić w górę tylko stopniowo z czasem zaś przy okrągłych mniejsze obostrzenia co do podnoszenia rąk/mycia głowy i takich czynności,proszę lepiej doinformowane o odpowiedź bo mnie to zainteresowało ![]() ps. czytałam co pisałyście o stanikach,przewinęła się firma Freya wygooglowałam i faktycznie są bardzo ładne a przypadkiem w int. sklepie jako drugi towar wyskoczyła firma Gossard polecam sobie obejrzeć wyglądają naprawdę pięknie ja jestem zachwycona co prawda nie mam zielonego pojęcia jak się je nosi i jakiej są jakości ale wizualnie są super aż ręka świerzbi żeby coś sobie zamówić a tu klops przecież bez mierzenia się nie obejdzie.
![]() ![]() 17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin ![]() 160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się ![]() Edytowane przez scheherezade Czas edycji: 2013-02-20 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Raczkowanie
|
noseknosek ślicznie wyglądają
![]() Zaczerpnęłam listę pytań od dziewczyn, tutaj z wątku. Dodałam swoje o noszenie, dźwiganie i na każde pytanie dostałam odpowiedź ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lekarz pokazał implanty, omówił co i jak, przymierzyłam stanik, na to koszulkę obcisłą, lekarz wkomponował mi tam wkładki i oglądałam, który rozmiar lepszy. Jak powiedziałam mężowi wieczorem, że przymierzył mi lekarz cycki, to prawie wpadł pod stół ze śmiechu ![]() Przymierzał większe, ale już źle się czułam z takim rozmiarem, to było chyba 400. Pozostanę więc przy tych 370, Allerganach, bo te Silimedy jakoś mnie nie przekonują.
![]() |
#1726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam taką przerwę ![]() ale u Ciebie biust jest duży, więc moze dlatego... bo jednak ciut się zawsze rozchodzi... gdybyś piersi ułożyla tak na wprost , to na bank będzie mniej niż 24 cm ![]() u mnie przy plackach była aż tak ogromna odległość ![]()
![]() |
#1729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o implanty okrągłe/anatomiczne to w przypadku drugich jest ryzyko obrócenia się wkładki dlatego nalezy bardzo uważać, w zaleceniach ogólnych od lekarza mialam napisane że w jeśli chodzi o implanty okrągłe w staniku trzeba chodzić około miesiąca a przy anatomicznej wkladce co najmniej trzy. Co do staników to zanim zdecydowąłam się na operacje postanowiłam powalczyć i bylam u profesjonalej brafitterki która dobrała mi śliczne staniki firmy właśnie Gossard ale nie polecam, miałam trzy wydawały się porządne ale po dwóch miesiącach np. odrywały się ramiączka, koronka zaczynała się pruc, bardzo wyciągały się w obwodzie, między miskami były małe ozdobne litery G które odpadly po tygodniu. Wcale nie chodziłam w nich bardzo często.
![]() |
#1730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gdybyś miała takie bezbiuście jak ja przed, to ta Twoja odleglość wynosiłaby ok. 18 - 19 cm ![]() ps. a piersi są bardzo blisko siebie, więc nie będzie problemu z implantami, nie będą bardzo na boki, bo po włożeniu piers pójdzie do góry i do przodu ![]()
![]() |
#1731 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JEŚLI KTÓRAŚ CHCE DOŁĄCZYĆ DO WYLICZANKI PROSZĘ DAĆ ZNAĆ BO MOGĘ PRZEOCZYĆ A NIE CHCĘ BY KTÓRAŚ BYŁA OMINIĘTA ![]()
#1732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no może ciut większy. Jusi, widzę, że już mnie dopisałaś ![]() ![]()
TK 10.04 - cudne Silimed Natural 410cc ![]() Edytowane przez ktopozna Czas edycji: 2013-02-20 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wlasnie bylam u Ciebie w albumie i nie moge uwierzyc wlasnym oczom!!! 4 dzieci i taka figura!!! teraz to mam jeszcze wiecej kompleksow, dziekuje bardzo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale do lata mam jeszcze trochę czasu ![]()
![]() |
#1735 |
Raczkowanie
|
Horo, ja Cię proszę, Ty nas nie załamuj. Pół roku po ostatnim porodzie i masz zastrzeżenia?
![]()
#1736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam pod biustem 60(na głębokim wydechu)/63 (normalnie), a w biuście 74-76cm... i dobrze dopasowane staniki noszę 60D (bez push upów ani nie wypychane)... ale mam tragicznie małe piersi.... a te co pokazałaś na zdjęciu są superr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dopóki nie zrobiłam zdjęć, to myślałam, że mam owszem mały ledwo widoczny biust, ale ze nie jest z nim tak źle jakby mi się mogło wydawać.. a wczoraj cyknęłam te fotki i jak zobaczyłam to się prawie popłakałam bo dotarło do mnie jak tragicznie wyglądam :P Myślę o anatomach, bo z tego co dziewczyny piszą, dają chyba najbardziej naturalny efekt, a na takim mi właśnie zależy. Ale oczywiście zdam się na lekarza i jego opinię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Raczkowanie
|
ale nam świeżynek doszło fajnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.