|
|
#1711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
ja zazwyczaj robie je latem na imprezy, bo jest lekkie, ładnie wygląda i mamy świeże owoce sezonowe. No i nikt po nim nie narzeka, że boli go żołądek, tak jak czasem to bywa po kremowych czy bardzo pasto-maślanych ciastach.
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
proszę http://bakeandtaste.blogspot.com/201...a-kanapka.html
![]() ja robiłam to ciasto dwa razy pod rząd, bo za szybko się rozeszło ten krem z mlekiem w proszku jest całkiem inny niż zwykłe kremy i dlatego tak dobrze to ciasto smakuje naprawdę polecam
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Jak cudnie wygląda
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Urodziny za 2 tygodnie, zdam relację czy ciasto mi wyszło
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1718 | |||
|
Lux Mundi
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4061409 0]
hehe, może [/QUOTE]Może jak się odezwie, to poda przyczynę niewyjaśnionego zniknięcia Były ambitne, ale coś mnie rozkłada i dopiero odżywam. Squaty za mną, za chwilę kąpiel. Muszę się odkazić .Cytat:
![]() Przecież to chora sytuacja [IMO]. Tym bardziej biłabym za takie coś .Popieram .Cytat:
.Cytat:
], byle nie krócej. Taki czas jest optymalny, by zioła nabrały swoich właściwości terapeutycznych.Kolorowych I widzę, że temat wpadek był, matek z przypadku i ślubów 'bo tak wypada' .Chyba wszystko już powiedziałyście na ten temat. Osobiście jestem przeciwniczką ślubów z uwagi na dziecko w drodze i nie każda kobieta posiadająca potomstwo powinna je mieć [niektóre zachowania tych 'matek' wołają o pomstę do nieba ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Zdjęcia motywacyjne - piękne! .Szczególnie laska w ciemnych włosach .Bo ciałko już gorzej wyfotoszopować .A pazurkowy fejvrit to słodkie kwiatuszki .I całkiem przypadkiem trafiłam dziś na to. Widać, że jest moc .
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypiłam 2 kawy 2-3 godziny temu , ciekawe kiedy teraz zasnę![]() W ogóle to ograniczam słodycze do jednego dnia w tygodniu - soboty Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-05-03 o 23:48 |
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Konto usunięte
|
dobranoc
|
|
|
|
#1722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
]Cytat:
a czy tak należy parzyć wszystkie zioła? Bo np. jak czasem sobie zalewałam rumianek, to tak jak pisałam czy to niedobrze? Dziewczynę znam, ma chyba bloga, efekty niesamowite ![]()
|
|
|
#1723 | |||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Cytat:
. Dobrze, że kawa na mnie nie działa .Cytat:
.Cytat:
.Jeśli sam rumianek, to looz , ale przy mieszankach jednak 3 godz.Wypracowałam system [coby nie czekać tyle czasu ], na rano parzę przed snem, a na wieczór - z rana .Cytat:
Zbieram się do tej wanny jak sójka za morze .
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać
Jutro z rana wybieram się na targ, mam nadzieję kupić sobie rurki albo błękitne albo pudrowy róż albo beżowe (zależy jakie będą) oraz baleriny, bo czasami jednak się przydają płaskie buty, a nie mam żadnych ![]() Paa
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Konto usunięte
|
ja nadal czekam na @
|
|
|
|
#1728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Tylko nie przesadź z tymi słodyczami Cytat:
A pamiętasz może adres jej bloga? [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4062998 7] ja nadal czekam na @ [/QUOTE]Może przez to przeziębienie nie chce przyjść ? Melduję z rana ćwiczenia z Zuzką 'Fat exorcism workout' + 40 przysiadów Już po prysznicu i idę nakremować całe ciałko, bo ostatnio kiepsko u mnie z tym
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robiłam kiedyś takie, tylko odlewałam chyba tą śmietankę![]() Cytat:
czasami jak nie mam weny do ćwiczeń to oglądam tego typu filmiki na yt, albo zdjęcia osób przed i po i motywacja od razu wzrasta Idę się ogarnąć i zmykam do TŻ, dzisiaj mamy cały dzień dla siebie i wolną chatę mieliśmy biegać, ale pogoda trochę nie bardzo może namówię go na jeden trening 30DS
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1730 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Konto usunięte
|
hair inspirations
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety jeszcze nie. Ale może w tym roku się uda
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
modliłam się o to, żeby jej nie było na maturze ! ale trafiłam na banalny temat charakterystyka Zosi i Telimeny na podstawie fragmentów a drugi temat był z chłopów chyba ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4062132 4]:d[/QUOTE] nie wklejaj takich blondów bo mi się wtedy blondu chce muszę wystawić głowę na słońce niech troche sie rozjaśnią te włosy hej
|
|
|
#1736 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4063237 1]
ja zauważyłam, że moje włosy rozjaśnia trochę sesa i odżywka cytryniwa z TK Maxx'u[/QUOTE] mi sesa to ściąga resztki farby z pasemek, tak mi się wydaje, a co z naturalnymi to nie wiem,nie zauważyłam żeby coś się zmieniło ![]() ale latem zawsze mam jaśniejsze włosy więc czekam na słońce, które w sumie wyszło i bezchmurne niebo jest u mnie, tylko że ja leże chorą
|
|
#1738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow, gratuluję Zuzki Jak Ci się ćwiczyło ? Zmęczona ?Cytat:
Ale następnym razem zrobię z mąką pełnoziarnistą, jak jest w przepisie, bo miałam tylko zwykłą.Cytat:
Ogólnie matura z polskiego podstawowego jest po prostu... zabawna Kupiłam sobie rurki w kolorze brązowym, ale nie umiem określić jego odcienia Trochę w kierunku latte chyba Niestety z jaśniejszego beżu i różu nie było mojego rozmiaru, a ja kupuję tylko u jednej babki spodnie Leżą świetnie Balerinek nie kupiłam Był beznadziejny wybór, a jedyne dwie pary, które mi się spodobały, zaczynały się od rozmiaru 38, gdzie ja mam 36 Poszłam więc na miasto do takich małych butików, a tam to samo co na targu tylko 3 razy droższe
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-05-04 o 12:27 |
|||
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Mega męczące jak na ćwiczenia po dłuższej przerwie, co rundę to musiałam się napić bo bym chyba padła
Przez godzinę potem miałam problem z uniesieniem rąk w górę ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- myślicie że warto kupić http://allegro.pl/olej-arganowy-maka...187308195.html ? czy może na zsk wyjdzie taniej?
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najważniejsze, że udało Ci się skończyć Też kiedyś myślałam o ćwiczeniu z Zuzką, ale chyba nie mam na nią kondycji... ![]() Na zsk chyba taniej Miałam olej makadamia z zsk i chwalę go sobie Następnym razem jak będę zamawiać to od razu z avocado i masłem shea ![]() Mnie wkurza, że stacjonarnie nie można kupić produktów zsk... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

Coś jak sernik na zimno, zdarza mi się zrobić
Wypróbuję Twój przepis na jakąś okazję 

i dopiero odżywam. Squaty za mną, za chwilę kąpiel. Muszę się odkazić
], byle nie krócej. Taki czas jest optymalny, by zioła nabrały swoich właściwości terapeutycznych.
.
, ciekawe kiedy teraz zasnę

czy to niedobrze?
może namówię go na jeden trening 30DS
Nie mogłam przez to przebrnąć, czytałam jedynie fragmenty, przyznaję bez bicia
Był beznadziejny wybór, a jedyne dwie pary, które mi się spodobały, zaczynały się od rozmiaru 38, gdzie ja mam 36