|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Dziewczyny, gdzie najlepiej teraz zapolować na czarne woski?
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;41131893]Dziewczyny, gdzie najlepiej teraz zapolować na czarne woski?[/QUOTE]
ja polecam woski z Zary (169) lub z Mango (139)
|
|
#1713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1714 | |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo mi miło
![]() Cytat:
słodziak
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, uwielbiam do Ciebie zaglądać
![]() Wklejam Wam mój zestaw sprzed kilku dni, jak zwykle poszłam spać na zdjęciu (Jezu, jakie ja mam biodra!)
Edytowane przez carpaibex Czas edycji: 2013-06-03 o 18:50 |
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie biodra, bioderka chyba, szczuplak z Ciebie!
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz je węższe od ramion albo na równi, nie stoisz prosto więc ciężko stwierdzić, ale chyba szerokich bioder nie widziałaś:Pnie mogę się skupić, nic nie wchodzi mi do głowy, zwłaszcza, że nie rozumiem co czytam |
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak czasami miewam, ale wtedy zazwyczaj robię listę zagadnień lub drukuję ją (o ile wykładowca ją wysyła) i staram się opracować notatki sama korzystając z podręczników albo internetu. |
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam opracowane wszystkie lektury, ale zwyczajnie nic z tego nie rozumiem... mój kierunek to zmarnowane 3 lata w tym systemie kształcenia jaki jest
|
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dawno do Was nie zaglądałam W weekend miałam zjazd i jestem nieźle wymęczona. A teraz najgorszy okres, bo sesja się zaczyna. Jak dobrze pójdzie 23-go powinnam mieć już koniec Tylko teraz wystarczy przysiąść i wszystko pozakuwać ![]() Pogoda oczywiście paskudna, w ogóle nie czuję lata Byle do września, wtedy się wygrzeję ![]() Muszę jeszcze sukienkę na wesele kupić, bo 13-go lipca idziemy, a ja nie mam zupełnie koncepcji na swój ubiór ![]() Kocham go Jest przesłodki i chętnie bym go wytarmosiła ![]() Cytat:
|
|
#1721 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za odwiedziny
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znacie może nazwę konta Grycanki na instagramie? Nie jestem jej fanką, ale chciałabym zobaczyć co tam ona wstawia, a znaleźć nie mogę.
Już mam
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2013-06-03 o 20:40 |
|
|
|
#1725 |
|
Zadomowienie
|
Uff, w końcu mogę chwilę odetchnąć... Jutro składam pracę i ustalam z promotorką termin obrony.
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetnie wyglądasz
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1729 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W tych woskach albo czerwonych szpilkach z Mango sama bym się za Tobą obejrzała![]() ![]() Masz rację- wybranie odpowiedniego salonu, gdzie zrobią nam profesjonalnie, żeby nie musieć wracać tunelem (jak pisała Kasiula36) to lada wyzwanie ![]() Muszę pomyśleć jeszcze nad tę spódnicą... Sama nie wiem. Cytat:
Lub z Bell, bo pani w Hebe polecała, bo zawiera też wosk, którym można brwi dodatkowo nabłyszczyć.Co do czarnych spodni z Zary- mam dwie pary ciemnych i w obu parach kolor zmył się i mimo że je uwielbiam, bo są idealnie dopasowane to zamierzam je z tego właśnie powodu reklamować, bo nawet roku ich nie noszę (tej drugiej pary), a wyglądają jak noszone kilka lat. Taki komentarz usłyszałam w swoją stronę z ust dwóch obcych chłopaków ostatnio... [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41107040]byłam dzisiaj na zakupach, chciałam kupić sukienkę na wesele (tak tak, nadal nie kupiłam ) niestety w sklepach nic ciekawego nie było na tą okazję, a grzecznie czekam do wyprzedaży z całą resztą zakupów odzieżowych kupiłam kilka rzeczy w sephorze z okazji 40% rabatu i dostałam masę próbek podkładów i próbkę bazy, z czego jestem bardzo zadowolona, bo w tym temacie cięgle testuję i szukam ideału na koniec tż zabrał nas do pizza hut z okazji dnia dziecka [/QUOTE]Też mnie to chyba czeka Wczoraj kolega wypytywał w sms-ach, czy mam jakieś plany na ostatni weekend czerwca, po czym dodał, że chodzi o wesele jego współlokatora i mnie zaprasza![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za siebie też![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystko na swoim miejscu!
Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-06-04 o 00:34 |
|||||||
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
|
|
#1731 | ||
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 04:15 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1732 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Conversów, ostatnio też się skusiłam, wzięłam swój standardowy rozmiar i leżą idealnie, jedyne "ale" - po pierwszym wyjściu mnie obtarły , a niby trampki to najwygodniejsze buty świata ![]() Cytat:
You can't buy happines, but you can buy shoes and that's pretty close ... Edytowane przez katrina_s Czas edycji: 2013-06-04 o 12:29 |
||
|
|
|
#1733 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Klusek to pseudonim. Nazywa się Mango Hej Kochana ![]() [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41139098]Ale słodziak - chyba nie mogłabym mieć takiego maluszka, bo bym go zakochała na śmierć [/QUOTE]![]() ![]() Cytat:
Ja o conversach rozmyślam, ale jakoś nie przekonuje mnie do końca ich cena ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Dokąd się wybieracie we wrześniu ?My jesteśmy obecnie w trakcie remontu, który w zupełności pochłania nas czasowo. Na szczęście na długi weekend mogliśmy wyjechać i odpocząć w normalnych warunkach. W domu nadal funkcjonujemy bez kuchni, na szczęście po długim weekendzie przywitała nas nowa podłoga. Dom z podłogą to luksus ![]() Jesteś Kochana, dziękuję za ciepłe słowa względem Kluska jest nam niezmiernie miło
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj chciałam wreszcie spełnić marzenie i kupić upragnione białe długie Conversy, ale powiedziano mi, że mój rozmiar pojawi się dopiero w lipcu, bo magazyn jest pusty. Jestem zła
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki to klasyk?
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=lleenka;41149470
Ja dzisiaj chciałam wreszcie spełnić marzenie i kupić upragnione białe długie Conversy, ale powiedziano mi, że mój rozmiar pojawi się dopiero w lipcu, bo magazyn jest pusty. Jestem zła bardzo możliwe, że odpowiedni jest dla Ciebie rozmiar 38,5 mimo, że zazwyczaj nosisz rozmiar 39, w przypadku conversów mam taką samą sytuację
|
|
#1737 | |
|
Rozeznanie
|
English Grammar in Use, której autorem jest Raymond Murphy
Nauczyciele w mojej szkole angielskiego, gdzie chodzę na kurs polecali ją mówiąc, że jest najlepsza. To samo usłyszałam dziś w księgarni. Kosztuje niestety sporo (84zł bez zniżki, ja z 12% studencką zniżką zapłaciłam niecałe 74zł), ale podobno zwróci się to nam w postaci efektów nauki Książka ma prawie 400 stron i prawie 150 działów poświęconych odrębnym zagadnieniom gramatycznym i jest cała pisana po angielsku. Nie żałuję wydanych pieniędzy, bo wreszcie mam wszystko w jednym miejscu I klasyk![]() ![]() Cytat:
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zdecydowanie jest najlepsza |
|
|
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdaje się, że jest też drugi tom z materiałem rozszerzonym.Tymczasem ja zaczęłam uczyć się norweskiego (w sam raz w czasie sesji ) i zastanawiam się czy zakupić sobie komplet bardzo polecanych książek do nauki tego języka. Wolałabym najpierw zapoznać się z podstawami i sprawdzić czy zapał szybko mi nie minie zanim zacznę ładować w to więcej pieniędzy (czyt. prywatne lekcje).
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

niech już będzie połowa lipca