Wody toaletowe damskie

Estee Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent EDT

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 września 2012 o 17:30
    jeden z ciekawszych letnich zapachów
    Zapach z serii Bronze Goddess chodził za mną latami. Jakoś nigdy nie mogłam zdecydować się na zakup pełnowymiarowego opakowania - że niby nie do końca "mój", że aż 100 ml, że lato krótkie... Aż wreszcie buteleczka uśmiechnęła się do mnie zimową porą w cenie promocyjnej - pal licho, wzięłam; choćby i dla samego flakonu. Niby to zapach wakacyjny, urlopowy, letni - ale nie ma nic wspólnego z klonami świeżości czy też morskiej bryzy. To zapach dla fanek słodyczy i to charakternych. Przywodzi mi na myśl bardzo konkretne rejony - to plaże Florydy, palmy, tropiki, wystylizowane plażowiczki z luksusowymi akcesoriami. tony słodkiego olejku do opalania i słodkie drinki. Skojarzenie przywodzi sam zapach - dużo kokosa z mlekiem, śmietanki, gdzieś w tle brzmi pomarańcza i egzotyczny kwiat. Z mojego opisu wynika, że to zapach dla plażowiczki luksusowej, trochę w stylu starego Hollywood, z misternie ułożoną fryzurą i sporą ilością złotej biżuterii. Zapach jest niebanalny - rzadko która firma zaproponuje nam na lato coś w tym klimacie, same świeżaki i ogórki. A tu taka niespodzianka. Przyznam, że długo przekonywałam się do tego zapachu - trzeba nosić go z pewnością siebie, wyróżnia się w letnim tłumie. Trwałość jak na eau fraiche - niezła, na mnie parę godzin. Flakon bajka, mam wersję sezonową obsypaną złotym pyłem, cudo moje. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: trochę ze 100 ml
    afro89
    7 sierpnia 2012 o 11:48
    zapach luksusu
    Gdy czuję ten zapach mam przed oczami palmę, zwłaszcza wyraźnie widzę pień palmy kokosowej, dojrzewające kokosy. Zapach ma coś w sobie, jest dobrze zrobiony pachnie luksusowo, jest wyrafinowany. Oprócz kokosu , dobrze wyczuwalna jest też lawenda i pomarańcze. Chociaż to bardzo lekki zapach to jednak jest wyczuwalny przez otoczenie i długo utrzymuje się na ubraniach. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1x 100 ml
    Tam Dao
    29 czerwca 2012 o 15:38
    Kokos intymny
    Mialam zamiar dopisac sie pod recenzja Azuree Soleil, ale wziawszy pod uwage to, ze Bronze Goddess jest nieco zubozala kontynuacja AS, recenzja bedzie tutaj. BG to zapach plazowy, ale nie jest to odswiezajacy po upalnym dniu na plazy przyjemniaczek. BG jest cieply, smietankowy no i oczywiscie kokosowy, co jest jego najwieksza zaleta. Musze przyznac, ze BG i ja to byla milosc od pierwszego zwachania. Zapach czekal na mnie na sklepowej polce i zaraz po otwarciu korka wyskoczyl z butelki, przytulil sie mocno do skory i przez kilka godzin nie chcial puscic. Kokos w BG jest kremowy, zaprawiony bergamotka, swiezy i rzeski. Kokosowe zapachy bazujace na glebii wanilii typu Coconut Passion Victoria\\\\\\\'s Secret, mecza mnie i odbieraja radosc z ich noszenia. Dlatego tez najbardziej genialne kokosowe zapachy to te, w ktorych kokos powstal "niechcacy", jako efekt uboczny molekularnych eksperymentow a Philosykos jest tego najlepszym przykladem. BG trzyma sie blisko skory niczym luksusowy olejek do opalania; kokos wibruje na przemian z bergamota, gardenia, kwiatem Tiare i klaczem wetiweru. Wyschniecie to prawie jedynie gardenia, ocieplona sloneczna aura tofi. Wydaje mi sie, ze BG jest zapachem bardzo prywatnym; nie czaruje otoczenia swoja obecnoscia, nie kusi, nie otepia, daje za to poczucie luksusowego komfortu i slonecznego ciepla. Dziala na wiele osob na zasadzie eksperymentu Pawlowa; Bronze Goddess - slonce, plaza. Pol gwiazki odejmuje za trwalosc, choc nie powinno sie oczekiwac mocy od zapachow, ktore zabiera sie ze soba na wypoczynek.
  • 27 września 2011 o 17:55
    cudny brąz
    Genialny zapach. Ciepły, brązowy (idealnie odzwierciedla nazwę), moim zdaniem dobrze sprawdzi się zarówno latem jak i zimą. Intensywny. Dobrze wyczuwalna wanilia, kokos, drzewo sandałowe... pomarańcza? Oryginalny, egzotyczny. Długo trzyma się skóry. Jeden z ciekawszych zapachów jakie znam. Używam tego produktu od: po raz pierwszy jakieś 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    pola49
    3 czerwca 2011 o 14:18
    chyba wolałabym olejek
    W sumie nie napiszę chyba nic odkrywczego o tym zapachu dostałam odlewkę testuję już 2 tydzień w różne dni, zdecydowanie lepiej wypada w te gorące bo początkowo drażniła mnie przytłaczająca kokosowość ale też dzień był chłodny i pochmurny i całość wypadała mdło. W upały wydaje mi się bardziej gorzko - słodki co wypada mu na plus. Czuć bergamotkę gorzkie, cytrusy, mirrę w tle orientalne nuty zanurzone w likierze kokosowym, lekki i przyjemny zważywszy na trwałość (kiepską) nie przytłacza mnie. Kojarzy mi się z latem i w sumie jako pachnidło wolałabym o tej porze roku zapach aplikować w formie olejku na ciało, jeżeli zdecyduję się na zakup to chyba właśnie olejku. Używam tego produktu od: 2 tyg testy Ilość zużytych opakowań: odlewka 10ml