![]() |
#1711 | |
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
maszyna, nie człowiek
|
kalafiorowa_niespodzianka .
#1713 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję! Chociaż powinnam wygooglować co to właściwie znaczy :P
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- . |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Maksymalnie 16 znaków, więc Wasze propozycje odpadają.
![]() |
#1715 |
Copyraptor
|
![]() Cholerneallegro. Tylko przy problemach i zakładaniu sporu w razie czego może być ciężko... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
maszyna, nie człowiek
|
bezkota ?
#1717 |
Zakorzenienie
|
cholerko, wolę nie ryzykować
![]() Dobra, mam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() padlam ![]() ufff spakowałam się, ale wszystko będzie wyglądało jak psu z gardła ![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.ebay.com/itm/MISSHA-M-Per...item51a9afadcc oraz dwoma tańszymi http://www.ebay.com/itm/Skinfood-Goo...item2c64d7f1a9 http://www.ebay.com/itm/The-Face-Sho...item2eba6e47cc ale póki co to tylko wybór na podstawie recenzji KWC. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
dzisiaj znowy skakałam - drugi raz w tym roku a ogolnie 10. Niestety byłam świadkiem, jak na moich oczach chłopak by sie zabił, Bóg nad nim czuwał jednak. W ogóle coś się ze mną dzieje ostatnio, mam fazę na słuchanie marszu żałobnego od kilku dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Pani Buka
|
Hiper, dzięki za linka, tak mi się wydawało że to to jak próbowałam szukać przez Google
![]() jaką przesyłkę brałaś przy BB Creamach - tą za 2,50$? nalicza tylko raz przy 3-4 sztukach w paczce? nie chcę żeby się coś pochrzaniło że doliczy przesyłkę za każdy przedmiot z osobna jeśli nie powinno. Cara_Mel, ja też zastanawiam się nad Misshą, to dość popularny BB i jeszcze go nie miałam też. Tych pozostałych dwóch nie znam. Aha, przesłałam info o mieszkaniu koleżance ale jeśli nie prosi o bezpośredni kontakt to chyba nie jest zainteresowana, jeszcze dopytam. Mis, mówisz o skokach ze spadochronem? sama skaczesz? moja siostra wymyśliła sobie z okazji 18-stki skok właśnie...
#1722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spoko, nie ma potrzeby, pewnie chodzi głównie o lokalizację, bo szukała w trochę innych regionach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Copyraptor
|
Ja miałam mishę i lioele i lioele wypada lepiej imho
![]() I kiedyś Ineso mówiła, jeżeli niczego nie pokićkałam, że te spfy azjatyckie to są jakieś inne, i nie można ich przekładać na spfy naszych filtrów, więc lepiej i tak się filtrować. |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Konto usunięte
|
Ech, ostatnio jestem tak zmęczona że się kłade koło 21.30 :/
a co do muzyki to ja od j tygodnia słucham na okrągło soundtracku z Black Hawk Down - jakoś lepiej mi się przy tym uczy na mój egzamin sierpniowy |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
Tak, Ineso cos takiego pisala. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To tak na wypadek jakby w hostelu nie było żelazka ![]() Cytat:
![]() Na youtubie tego słuchasz? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Dziewczyny, a co z tym spotkaniem?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1728 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Missha ma wysykie oceny, bo jest popularna, ale wcale nie jest dobrym BB kremem, bo kiepsko kryje, skóra szybko się po niej świeci i ma lepką konsystencję. SkinFood jest dobry, ale trochę poszarza skórę, bo w przypadku europejek nie zawsze dobrze wygląda. Mnie osobiście się ten efekt na mnie nie podobał ![]() Trzeciego nie znam niestety. Idę dzisiaj kupić bilet na Coke Festival ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Pani Buka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41717606]Jeśli robię większe zamówienie to zanim zapłacę wysyłam do sprzedawcy (jest taka opcja na ebayu) prośbę o podsumowanie kosztów. Z automatu czasem liczy więcej, a jak sprzedający podsumuje to przesyłka właśnie jest zazwyczaj za 2,5$, albo za free.
Weź pod uwagę, że KWC to taki zbiór nie tylko osób znających się na rzeczy, ale i kretynek ![]() Missha ma wysykie oceny, bo jest popularna, ale wcale nie jest dobrym BB kremem, bo kiepsko kryje, skóra szybko się po niej świeci i ma lepką konsystencję. SkinFood jest dobry, ale trochę poszarza skórę, bo w przypadku europejek nie zawsze dobrze wygląda. Mnie osobiście się ten efekt na mnie nie podobał ![]() Trzeciego nie znam niestety. Idę dzisiaj kupić bilet na Coke Festival ![]() ok, dobry pomysł ![]() ja jeszcze zastanawiam się nad którymś z serii Holika Holika Petit. chociaż akurat u tego sprzedawcy są dość drogie :/ to głupie, że sprzedawca X ma jeden krem bardzo tanio, inny drogo, a sprzedawca Y - odwrotnie. kupujesz na 2 dni? jest spora szansa że na siebie wpadniemy ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-07-10 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak się kręci biznes - to kupisz taniej, ale tamto już drożej, a czymś klientów przyciągnąć przecież trzeba. Wierz mi, że to bardzo dobrze przemyślana strategia. Bilet kupuję tylko na jeden dzień, na Florance ![]() Komuś coś stąd - http://mintishop.pl/ ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Copyraptor
|
Hiper, tak mi się ostatnio przypomniało - jak była u mnie ostatnio rodzina z okazji hospitalizacji, to moja mama stwierdziła, że ja mam strasznie dużo kosmetyków, patologicznie wręcz, i że nigdy tego nie zużyję, i to na pewno świadczy o jakichś moich kompleksach.
Ciekawa jestem co by powiedziała o Twojej kosmetyczce ![]() Zdziwiło mnie to o tyle, że ja naprawdę mam niewiele kosmetyków w porównaniu z niektórymi dziewczynami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Copyraptor
|
Moja mama jest ogólnie tolerancyjna, ale czasem jak coś dowali, to witki opadają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
Cytat:
Boże, ale jestem za☠☠☠ista ![]() Weź pod uwagę, że KWC to taki zbiór nie tylko osób znających się na rzeczy, ale i kretynek ![]() Missha ma wysykie oceny, bo jest popularna, ale wcale nie jest dobrym BB kremem, bo kiepsko kryje, skóra szybko się po niej świeci i ma lepką konsystencję. SkinFood jest dobry, ale trochę poszarza skórę, bo w przypadku europejek nie zawsze dobrze wygląda. Mnie osobiście się ten efekt na mnie nie podobał ![]() Trzeciego nie znam niestety. [/QUOTE] KWC jest tylko takim wstępnym selekcjonerem, nie sugeruję się też tylko tym, bo jak czytam te recenzję, to widzę, że nie każdy wie, co to krem BB i mylą go z podkładami etc. Samym filtrem właśnie staram się nie sugerować, bo naczytałam się właśnie o ich różnej jakości. Już myślałam, że zdecydowałam, ale teraz znów nie wiem. Chyba spróbuję coś mniejszego 20-30ml bo przy moim używaniu powinno wystarczyć mi do końca roku, a jak mi nie spasuje, to też będzie mniej żal. Naczytałam się i naooglądałam tyle recenzji swatchów, że nic z tego już nie wiem... Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-07-10 o 13:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Na Twoim miejscu kupiłabym 2 mniejsze, nie bawiłabym się w samplery. Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...gif?1373448480 <-- tak dzisiaj mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Copyraptor
|
Ale jednak o czymś świadczy to, że tyle z nas ten lioele zachwala, tak sądzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie wymaziałam się próbką Misshy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-bb-cream.html kolor 21, czyli ten, nad którym się zastanawiałam w przypadku perfect cover i nie jestem zachwycona. Śmierdzi to to silikonami, jakbym co najmniej remont na twarzy przeprowadzała, jest dla mnie zbyt różowy i wcale się nie dopasował. Chyba zrobię tak jak radzi Malla i wezmę dwie mniejsze wersje, jeśli nie znajdę u tego sprzedającego, to najwyżej będę sama zamawiać ![]() Dzięki za wszystkie sugestie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.