![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cytat:
![]() Dzien dobry ![]() Ja właśnie jem śniadanie i ogarniam się do pracy na 12h. Te 12 zaraz po dniach wolnych sa straszne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczęta!
Ania89 - współczuję - tyle godzin w pracy... Madzia - będzie dobrze. ja wczoraj pojeździłam na rowerku 70 minut (trochę więcej zamiast tej skakanki). Miłego dnia dziewuszki!
#1713 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ania89-też współczuje...masakra pracować po 12 godzin...jakoś strasznie dużo-z mężem to się mało widujecie... madzia-kciukasy-mądry łebek jesteś nie panikuj ![]() dzis wlazłam na wagę...67,5 -pięnie nie? troche sie ruszam, troche trzymam dietę i co? od listopada 2,5 kg w plusie? nie wiem co jest ![]() nie dość że miałam akcje ze spadkiem, nie dość że mam wizyte u gina to jeszcze waga mi pokazała dużo za dużo-to nie jest mój dobry dzień... wczoraj nawet fajnie było ![]() ![]()
#1714 |
Zakorzenienie
|
siemka
robie wlasnie sobie pauze w pracy.. jesem glodna i zmeczona. na dworze jest tak bardzo smutno, ponuro, fuj. tak bardzo marze o drzemce. wyjde na zewnatrz poodychac albo uciekne zaraz do domu.. a dzis jeszcze silownia. diete trzymam dalej. melduj Madzia jak poszlo dobra koniec narzekania. odezwe sie pozniej ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
hahaha nie wiem jak wy te kciukasy trzymałyście, bo dzisiaj babka zapomniała zrobić ksero i przez to egzaminu nie było
![]() ![]() Zabieram się dzisiaj za sprzątanie bo huragan przeleciał przez moje mieszkanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha...mamy moc- niechcący odwołałyśmy Ci egzamin
![]()
#1717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Czesc wam
![]() Madzia, kurcze w sumie szkoda, mialabys z glowy egzamin a tak to znowu nerwy beda. Wysprzatane? ![]() Aga, jeju, co to sie dzieje, moze sprobuj zmienic tabletki, hmm? Sama nie wiem. Moze przez nie nie mozesz schudnac, to calkiem mozliwe skarbie ![]() ![]() Ania89, ![]() Beatka, wracaj meczennico do domu ![]() Ja juz po pracy, jest radosc ![]()
#1719 |
Zakorzenienie
|
Sysa jak wspaniale ze juz po pracy jestes! oczy mi sie zamykaja i jakbym polozyla glowe na biurku to bym zasnela
![]() dzisiaj od 8-13 w lab, i od 14 przy biurku. mam jakies beznadziejne soczewki, mam mglisto i odczuwam dyskomfort oczu - co chyba sprawia ze jestem podwojnie zmeczona. Fisia, a jak wyniki hormonow tarczycowych? Ania - nie wiem jak Ty te 12h dajesz rade.. ile h Ty spisz ? ja po 6 h w pracy padam na ryja. ale sypiam slabo.. Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-01-13 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Syska No właśnie będę się stresować, chciałam dzisiaj pisać i mieć to za sobą. A stres to ja dopiero będę mieć 5 lutego, bo wtedy mam główny egzamin przed komisją zewnętrzną, będę czuła się gorzej niż na maturze czy podczas obrony pracy licencjackiej
![]() Wysprzątałam jak na razie połowę mieszkania, chyba dzisiaj nie dam rady wszystkiego ogarnąć, ale jeszcze będę sprzątać. Denerwuje mnie to, że zaczyna mi brakować miejsca w mieszkaniu i nie raz nie mam gdzie czegoś dać ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Aguś Może ci się woda zatrzymała, nie raz już tak miałaś, spokojnie tylko się nie poddawaj, ja też mam na plusie, damy radę ![]() Beatka Tobie to należą się baty, jesteś wykończona a ty chcesz w takim stanie iść na siłownię? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Beatka, do domu spac
![]() Madzia, no wlasnie, ja tez tak zawsze mialam, niby fajnie, ze nie ma ale byloby z glowy, biedna ![]() ![]() Jeju, robilam sobie wczoraj depilacje twarzy i chyba dostalam uczulenie na wosk, no mowie wam jak mi gorna warga spuchla i mam na niej czerwona linie, haha, mowcie mi Dżoana ![]()
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Ucięłam drzemkę!
Wstaje, robie kawe i pakuje sie ba silownie. Byc moze zjem cos małego jeszcze Dżoana - pudrem dla dzieci syp ![]() Edit dzisiaj druga połowa z wczorajszego posiłku ImageUploadedByWizaz Forum1452705624.910124.jpg Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-01-13 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no a z mężem faktycznie, ciągle się mijamy.. zwłaszcza, że on też tak w cały świat pracuje ![]() może woda się zatrzymała, czy coś. Nie załamuj się, trzeba walczyć dalej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, że we mnie tak wierzycie, bo ja sama w siebie nie wierzę
![]() Ehh siedzę nad niemieckim i miałam do napisania kilka listów: reklamację torebki, zawiadomienie o zepsutym ogrzewaniu i teraz zabieram sięza trzeci i już mi łeb pęka ![]() Beatka do ciebie mam pytanie, bo już mi się to miesza. Pisze się Ich warte auf Ihren (czy Ihnen) Antwort ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Madzia, podziwiam Cie, kiedy Ty znajdujesz na to wszystko czas przy dwojce dzieci??
![]() ![]() Bejatka, ale ladne jedzonko, co to za rybka? ![]() ![]()
#1726 |
Zakorzenienie
|
jakoś mi dzisiaj wisi ta waga
![]() ![]() tarczycy nie robiłam-musze zrobić ![]() ![]() ania89-współczuję takiego mijania się...niedawno po ślubie, nowe mieszkanko a z mężem się nie widujecie...szkoda ![]() madzia-haha moc to moc-następnym razem nie mów o kciukach:P ![]() sysa-to masz sexi big usta ![]() ![]() ja wcinałam na kolację rybkę po grcku na bułeczce-pycha ![]()
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze 40min do końca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Ich warte auf Ihre Antwort
![]() Tez Madziu podziwiam przy dwójce dzieci ![]() Hey girls Spinning 10min na rozgrzewkę Trening pleców i bicepsa Cardio wlasnie kręcę - bedzie 30 min I rozciąganie kilka ćwiczeń ![]() To tylko panga - ale fajnie kolorowo wyszło ![]() Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-01-13 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Syska Dzisiaj nic nie ćwiczyłam i nie musiałam obiadu robić, także miałam trochę czasu
![]() ![]() ![]() ![]() Aguś Brawo za ćwiczenia, możesz też za mnie poćwiczyć na stepperku, bo ja dawno mojego z szafki nie wyciągałam ![]() Beatka Dzięki, tak myślałam, ale wolałam się upewnić : Haha w trzecim liście naklepałam 15długich zdań, babka jak to zobaczy to padnie ![]() ![]() Ania89 Nie ma to jak dodatkowa motywacja, będzie ci głupio obijać się przy koleżance, a więc napewno dasz czadu ![]() Idę wziąć szybki prysznic i lulu, mózg mi się przegrzał dzisiaj od tego niemca ![]() Najpierw ponad 3h kursu, potem w domu jeszcze sama się uczyłam godzinę kursu, a potem spędziłam ponad godzinę nad 3 listami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Beatka, panga na parze? Czy jak? Naprawde ladnie Ci to wyszlo
![]() Madzia, spij mala, spij ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Dżoana zyczy dobrej nocy, ma nadzieje, ze jutro obudzi sie bez wary jak 5zl. ![]()
#1732 |
Raczkowanie
|
Cześć laski
![]() ![]() ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Madzia - poczekaj aż zaczniesz pracować w tym języku. Moim jedynym polskim jesteście wy i telefon z rodzina ;p meczy na maxa taka koncentracja..
Wskazówka ode mnie - lepiej budować krótkie zdania a poprawnie gramatycznie aniżeli dłuższe gdzie zwiększa sie ryzyko błędu ![]() Panga z patelni - miała byc z piekarnika ale byłam za leniwa. Dzisiaj bedzie łosoś z piekarnika ![]() Buldog- wycisz sie na wieczor ;* Ania89 - o to przyjemny trening przed tobą ! Ja jestem typem samotnika - wszytsko Sama i trenować kocham na siłowni Sama. Ps ale facetów było dzis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Melduję, że żyje. Sesja mi ruszyła pełna gębą, siedzę caly czas w książkach ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Beatka No właśnie wiem, że lepsze są krótki zdania, ale babka od nas tego wymaga żeby budować długie i używać np, sondern, aber, und, weil, dann, ob itp Bardzo jest przewrażliwiona jak pisze ktoś list i ciągle zaczyna od ICH.
Ja kiedyś chętnie z moim TŻtem biegałam, ale też wolę sama, bo wtedy narzucam swoje tempo i biegam szybciej ![]() ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 05:16 ---------- Buuu idę sobie strzelić w łeb, zepsułam moją nową komórkę ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:23 ---------- Zaliczony Killer i pokręciłam 5 min hula hopem, auaaa to nie to samo co zwykły HH ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Guten Morgen,
ale sie juz stesknilam za eM. siedzi ode mnie jakies 5m i nie moge go sobie dotknac! och ja koncze kawe i lece do Laboratorium. i pewnie do 12 zejdzie.. a potem silownia! PS dzisiaj ide do prezesa pytac co z podwyzka po okresie probnym - bo na koniec list. skonczylam 6 miesieczny czas probny. i teraz chce hajs. a jak nie to sobie znajde jeszcze dodatkowa prace a tu nie zrobie ani minuty nadgodzin. |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Hejo.
Melduję się z pracy. jeszcze 5h i do domu. Beatka, powodzenia, daj znac jak poszla rozmowa ![]() Madzia, cos to narobila z ta komorka? ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- kurcze, byl u mnie w sklepie teraz taki przystojny chlopak, codziennie czekam az przyjdzie, lubie na niego patrzec ![]() ![]()
#1739 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dopiero wstalam, zaraz biore sie za nauke.. Sysa dobrze, ze tylko patrzysz ![]() ![]() Beatka lekkiego dnia w pracy i powodzenia z prezesem ![]() ![]() Sandra milego dnia ![]() Madzia i jak to hh? O wiele ciezej? Gratki za killera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj poćwiczyłam 60 minut na rowerku. A Aga pewnie jeszcze śpi..... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.