![]() |
#1711 |
Przyczajenie
|
Dot.: Louis Vuitton część III
Zastanawiam się nadal nad paskami w Neverfull, mam od roku Evę w Ebene i pasek jest mięciutki i nic do tej pory sie nie stało,
za to jak zaczełam oglądać coraz bliżej Neverfull i i wszędzie już pęka po tak krótkim czasie. Myślicie że to takie egzemplarze czy lepsze so monogramy z jasnymi rączkami i obszyciem? |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Louis Vuitton część III
Znowu pomyłka. Wizaż wstawia zle posty...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie czytam, że kto ma Maca to już nie wraca do Windowsa ![]() Mam jeszcze jedno pytanie. Wiesz może czy pasek menu u góry ekranu można powiększyć? Ja mam ekran 13" i wzrok już nie ten. Sam widok na ekranie można łatwo powiększyć, ale sam pasek strony (ikonki) malutki jest. Chętnie bym go sobie powiększyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Kici kici miau miau
|
A ja uwielbiam iphony i mimo ladowania kocham go i nie zamienilabyn na zaden inny
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1718 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Chociaż aparat ma taki se, przekłamuje kolory. Np. Xperie Z-ki maja duuuzo lepszy.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-03-23 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Kici kici miau miau
|
Nigdy mi sie nie trafilo zeby 3 dni wytrzymal. Mam 6 i trzyma 2 dni max. Ale ja bardzo duzo uzytkuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Moze masz niepotrzebnie powłaczane mnóstwo funkcji w tle co zzera baterie.
Dodam, ze ja mam 6S.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-03-23 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
A ja prawie wcale nie użytkuje i wytrzymuje tez dwa dni i tez mam 6. Mimo wszystko z Appel'em to jest tak ze ja akurat nie dla baterii go kupiłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja użytkuje bardzo bardzo duzo i pod koniec dnia mam mało, także codziennie musze ładować. Ale mam odświeżanie w tle wielu aplikacji no i ciagle praktycznie korzystam. Mariola - co do Macbooka to postaram sie jutro zerknąć jak to u mnie wyglada z paskiem bo dzisiaj juz padam ![]()
![]() |
#1723 |
Kici kici miau miau
|
A zwlaszcza jak ktos ma inny sprzet z apple to z iphonem moze byc super synchro
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1725 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
#1727 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ![]() Generalnie mam cały czas włączony Blut do połączenia z Apple Watchem, z sieci korzystam sporadycznie, bo mam do tego iPada, za to zdarza mi sie duzo do zdjeć go używać. Generalnie powiem tyle, ze gdybym miała wybór raz jeszcze to kupiłabym go ponownie ![]() PS. Czaje sie na siódemkę pod koniec roku ![]()
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ![]()
#1731 | ||||
Moda
|
Cytat:
Nam generalnie bardzo dużo atrakcji oferował sam hotel... ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mariola zawsze możesz sobie dokupić do Iphone baterię zewnętrzną ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Przyczajenie
|
Jestem z Ajfonem jeszcze od czasów, gdy nie można było ich kupić w ogóle w Polsce i musiałam specjalnie go sprowadzać. Ba, nawet jak poszłam do jednego sklepu w Polsce (Apple) myśleli, że to nowy model Ipoda
![]() Nie wyobrażam sobie innego telefonu niż ten. Co do baterii - moja trzyma mniej niż jeden dzień dlatego power bank to mój przyjaciel. Polecam, bo dzięki niemu nie trzeba się zastanawiać gdzie jest najbliższy kontakt. Jeśli chodzi o ikonki, to musisz wejść w preferencje systemowe --> dock i tutaj ustawiasz sobie wielkość. Mam nadzieję, że o to chodziło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wlasnie nie chodzi o docka tylko o pasek na gorze - wczoraj szukałam ale nie znalazłam opcji powiększenia tego paska ![]() No chyba ze ja zle zrozumiałam to wtedy faktycznie w preferencjach ![]()
![]() |
#1734 | ||
Zakorzenienie
|
Polecisz jakąś konkretną? Miałam kiedyś jakiś bank coś tam i się nie sprawdzał
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Moda
|
Cytat:
Kochana my używamy mophie, do tych starszych modeli ta bateria była b. ciężka do tych nowszych jest juz znacznie lżejsza. Bateria stanowi zewnętrzna obudowę, my używamy ich zwłaszcza jak jedziemy gdzieś dalej bo nie są one zbyt piękne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Mariola, co do maili - czy sa one dostepne gdzies online przez www?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie sama wycieczka do Chichen Itza byla zorganizowana idealnie- wyjechalismy z samego rana i bylismy na miejscu jako pierwsi przed tlumami i mielismy piramidy tylko dla siebie ![]() Co do iphonow to tez sobie nie wyobrazam innego telefonu, ale bateria mi stednio trzyma 1,5 dnia chyba ze jestem na wakacjach i prawie w ogole nie korzystam z telefonu to jakies 3 dni bez ladowania dalo rade. Mariola13 probowalam powiekszyc pasek na gorze u mnie na imacu i nie mam pojecia jak to sie robi ![]()
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myslicie o takich balerinkach, jak na zdjeciu ponizej? Myslicie ze ten kolor dobrze sprawdzi sie do letnich sukienek, dzinsow etc? kusza mnie one na jednej stronie www, ale sie waham czy nie za bardzo blyszczace i czy roz nie wyjdzie za bardzo kiczowato. Bo cene jak na ta marke maja dosc atrakcyjna.
Wstyd sie przyznac ale kupilam juz na wiosne az dwie pary butow. Jedne sandaly na obcasie wlasnie repetto tylko ze czarne i wymarzony model poza tym tez w cenie outletowej, a jako drugie plaskie balerinki czarne zamszowe gucci oczywiscie w outlecie. Wszystkie czekaja na wiosne, bo na razie za zimno i jeszcze nie przetestowalam. Poza tym te ponizej to bylaby juz trzecia para wiosennych w tak krotkim czasie stad moze jednak sie wstrzymac. Prosze o szczera porade, mozecie krytykowac, choc wiem ze czesc z Was ma slabosc do rozu tak jak ja (no ale buty to chyba, nie az tak praktyczny kolor). |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak dla mojego Tz'a to byłoby stanowcze nie ![]() Sprawdź jeszcze obcasy. Nie wiem czy lubisz stukać czy nie jak chodzisz ale ja tego nie toleruje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.