![]() |
#1711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
Malinka tylko prosze mi sie tam oszczędzać !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Ja sie witam
![]() ![]() Wstaje na sniadanie i oporzadzic sie do gina ![]() Brak pomyslu na obiad. Pustka w glowie. Malinka i jaki materacyk w koncu wybraliscie? Ja mam lodowke z samsunga ale kosztowala 2300 zl.. tylko my kupowalismy ja na dlugo. I ladnie wyglada xd
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2015-12-07 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() U mnie po niezbyt ciężkiej nocce. Zasypiam szybciej tj. kręcę się w łóżku z godzinkę tj. Do północy,a później już śpię. Nogi mnie męczą cały czas, ale jest już lepiej, bo chyba się przyzwyczaiłam. Zadań do dziś mam trochę do wykonania. Muszę poprasować, ugotować obiad i pójść do sklepu. Nie mam pomysłu na obiad. Mam tylko kapustę białą kapustę ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
oszczędzam się oszczędzam
![]() Gdyby nie to, to już dawno miałabym wszystko poukładane ![]() nie wybraliśmy jeszcze ![]() Miał być stacjonarnie kupowany, ale jednak razem z łóżeczkiem zamówimy i muszę przeglądnąć jakie są w ofercie i coś wybrać.. Tylko nie mam pojęcia co ![]() ![]()
#1716 |
Zakorzenienie
|
W pakietach z lozeczkiem sa czesto kiepskie wiec patrz uwaznie na opisy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez się boję jak to będzie z noworodkiem. Obaj jeszcze się budzą w nocy. Jeden śpi ze mną drugi z tztem. Chyba będę spała z dwoma bo mały ze mną bardzo związany. Ale po drodze mamy jeszcze przeprowadzkę może uda się ich położyć razem w ich pokoju... choć słabo to widzę. Cytat:
![]() A synek się nieźle oblowil ;-) Moje dostali po jednym. A przy okazji starszy dojrzał torbę z prezentami na święta i wydebil jeszcze jeden ![]() A mąż ma z Tobą ciężko ;-) musi się postarać. Czyli za każdym razem bierze winę na siebie? Mój to przyjął taktykę na przeczekanie. Haha a ja przeczytałam pachną i zastanawiam się: ciekawe czym? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zadomowienie
|
Lewek a nie myślisz czasem,że z tym trzecim dzieckiem ,to jak z motyką na słońce się porwałyśmy?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
Moj maz chce miec trojke xd ale jak to mowi to pukam go w glowie. Ja nawet nie wiem czy na 2 sie zdecyduje
![]() Ale dla mnie kobiety z 3 to super hiper mamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Rozeznanie
|
A muszę sie przyznać ze opracowałam ze cukier skacze mi wyłącznie po mącznych produktach, a nie reaguje na np. czekoladę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
Misia musiałabyś mnie dzisiaj zobaczyć
![]() ![]() Czuję taką niemoc ,że patrzę błagalnie na stół w salonie i łudzę się,że sam się posprząta ![]() ![]() Ja tak naprawdę nigdy nie myślałam o trójce dzieci. Gdyby mi się tak życie nie poukładało, to pewnie zostałabym przy dwójce. Ale nieudane małżeństwo się posypało zanim jeszcze urodziłam drugie dziecko...Później poznałam obecnego męża, który pokochał całą naszą paczkę...To znaczy moje dzieciaki i mnie. Ale chciałam żebyśmy mieli jeszcze takie wspólne biologicznie dziecko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
powodzenia w szpitalach, w cierpliwości do TŻ i braku skurczy. U nas weekend spokojnie mimo przyjazdu rodziców i siostry. Młoda miała w sumie 6 różnych Mikołajów. Pierwszy juz w sobotę bo jak dziadek jechał i spotkał więc już sprezentował wcześniej. Młody ładnie się dobija a brzuszek mniej się stawia, może to ze względu na mega dawki magnezu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Witam się po ciężkim weekendzie. Wczoraj byliśmy na imieninach u babci, później u kuzynki Tż tam był Mikołaj dla dzieci i na koniec jeszcze u synka koleżanki na urodzinach. Na wieczór jeszcze się pokłóciłam z Tż. Dzisiaj ledwo żyje i brzuch pobolewa.
Z Mikołaja synek bardzo zadowolony dostał 4 prezenty. Był super odważny, śpiewał, przytulał Mikołaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zadomowienie
|
Ja na pewno chce Dwojeczke
![]() ![]() ![]() Mam nowa wspollokatorke ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- A i dziewczyny Wam tez po tej glukozie tak sie odbijalo? Dajcie znaka jak tak, bo nie wiem czy cos jesc albo pic na to ![]()
#1725 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wolę nie sprawdzać, szczególnie stóp wieczorami po całym dniu w butach ![]() Cytat:
![]() Póki co cieszę się tym jednym i czekam do marca na nie ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() Mi się cały dzień odbijało glukozą ![]() A na dodatek straciłam po niej apetyt i pragnienie ![]()
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
Przysnęło mi się na kanapie, ale głowa mnie dalej boli.
![]() Muszę wstawić pralkę, zmywarkę, ogarnąć kurze i podłogi. ![]() ![]()
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chetnie pranie zrobila tylko nie wiem gdzie je wywiesic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zadomowienie
|
Ja powiem tak po 1 ciazy to rozważyła bym 3 dzieciaczków, ale po poronieniu i tym co teraz się dzieje podczas tej ciąży niby bezproblemowo ale jednak plamienia, mega dawki luteiny na początku ciagły, czasami nakaz lezenia, stres że cos może byc nie tak to powiem tak jak wpadniemy to będzie oki ale na pewno nie będę się strac na siłę. Nawet TŻ co kiedyś chciał trójkę ostatnio odpuszcza bo widzi że coraz gorzej organizm znosi ciąże. przy pierwszej na l4 byłam na 1,5 miesiąca przed porodem a sex był prawie do końca miałam wszystko ogarnięte, a teraz ani sexu anie normalnej pracy za bardzo nie dała bym rady.
Inna opcja ze na 45 metrach trochę ciężko by było 3 maluszków pomieścic, ale w planach budowa więc jak nie wszczepię sobie implantu to będzie kolejne może. |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała 3 ale Tż 2
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taki strach np ze nie bede w stanie dwojce czy trojce dzieci oplacic studiow, pomoc finansowo, zafundowac wesela itp
Jedynakowi znaczniej latwiej |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1732 |
Zadomowienie
|
Jak byłam w drugiej ciąży, to najbardziej się bałam, że nie będę umiała pokochać drugiego dziecka tak jak pierwszego. Może to się wydawać śmieszne, ale wtedy nie wyobrażałam sobie, że można kochać dwoje dzieci tak samo
![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
#1733 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem jedynaczka np i chwale sobie ten stan
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1735 |
Wtajemniczenie
|
My chcielibyśmy miec 3 ale nie wiem jak to ogarne
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Dziewczyny powodzenia w szpitalach żebyście szybko wrocily do domu ![]() Ja mam dzis wizytę o 17:30 zapytam czy płeć sie nie zmienila bo teściowa za każdym razem wypytuje czy na pewno chłopak, bo jej się dopiero za 7razem udalo synka urodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak, ale nigdy sie nie dowiem i tez nie rozpaczam
![]() Jak np. Patrze na mojego meza i jego sis to mi sie odechciewa haha oni sie nie cierpia.. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- I to wina rodzicow bo nie traktowali ich na rowni itp i teraz to wychodzi jedno do drugiego ma masakryczne zale itp |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Wtajemniczenie
|
Misia chodząc na studia można pracować ja sobie nie wyobrażam utrzymywać takich dorosłych dzieci sama pracowałam jak miałam juz 15lat przy wykladaniu towaru zawsze bylam samodzielna i chciałam miec swoje pieniadze
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- A jesli chodzi o wesele można zapłacić po z pieniędzy które sie dostanie takze wszystko idzie jakos załatwić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Wtajemniczenie
|
To ktory Ty Elancyl zamawialas? Ten dla kobiet w ciąży? Bo ja tez zamawiam w Gemini i płacę zawsze 108 zl. Za oliwke chyba 63 zl.
#1739 |
Zakorzenienie
|
Ja tez pracowalam na studiach mialam fajna prace itp a rodzice uparli sie ze skoro pracuje to super ale oni mnie wyksztalca i placili do konca studiow. Ja sobie zaoszedzilam na wiele rzeczy ale jestem im mega wdzieczna za te studia.
Wszystko mozna hehe ja jednak chcialabym dac dziecku to co ja dostalam od swoich rodzicow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem wieksza wiez miedzy rodzeństwem jest jesli sa tej samej płci i mala roznics wieku, moja siostra starsza o rok to najlepsza przyjaciółka zawsze trzymalysmy się razem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.