|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
mam tylko komodę, łóżeczko i wózek
staram się ogarnąć ściany bo wieje pustką no i dzisiaj posprzeczałam się z TŻ o biurko, bo w tym pokoju stoi TŻ stare biurko z kompem. Moim zdaniem lepiej, żeby to biurko jesli juz i tak musi być to niech będzie na innej ścianie, bo w miejscu gdzie aktualnie jest zabiera światło z okna. A on mi wyjeżdża a takimi argumentami, że głowa mała
|
|
|
|
#1712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1713 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Cytat:
zezwalam rodzić nawet dziś no dobra 8.02 żebyś miała tą datę o której marzysz Cytat:
Cytat:
nie rozumiem jak może nie być odwiedzin w szpitalu? jak ja sie rodziłam to nie było ale w tych czasach? u mnie 24 na dobę można Cytat:
bardziej bym mnie irytowała ta sytuacja o której piszesz.....czy niektórzy nie rozumieją że rodzice sami chcą wybrać imię dla dziecka ? u mnie na samym początku były naciski....wybraliśmy i powiedziałam koniec debat na ten temat bądź egoistką skup się na sobie teraz a rodziny nie słuchaj najważniejszy Twój komfort teraz Cytat:
no gdzie tyle ludzi ?
|
|
#1714 |
|
Zadomowienie
|
W moim szpitalu obowiązuje zakaz odwiedzin ze względu na panującą grypę wiec tak czy inaczej nikt mnie nie odwiedzi ;-) a tz będzie mógł zobaczyć małego przez szybę no chyba ze trafi się fajna polozna i da się dogadać
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Cytat:
No to cos sie daieje superSent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakby dawali zwolnienie to juz po swietach bym raczej nie wrocila.A jak te sutki masujecie, moze zaczne 19, zeby 22 urodzic ![]() Zaczelam masowac bozene ale musze pazury obciac bo mam jak tipsy i sie nie mam jak dobrac ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Może w końcu się akcja rozkręci, bo z tymi lekarzami to masz tam czeski film.Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Figa, Kaaasi jak tam ćwiczenia z balonikiem? 😆 Mi się udało dzisiaj 20 cm wypchnąć, ale nie wiem, czy czasem za dużego tempa sobie nie narzuciłam. Wczoraj i przedwczoraj ćwiczyłam 2 razy dziennie i dzisiaj rano stwierdziłam przy ćwiczeniach, że jestem coś chyba za bardzo obolała. 😒 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
||
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Posprzątałam i zaległam na kanapie 😉
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dzisiaj do 16 w robocie. Ale beznadziejny mają net teraz i tylko wqrwa mam jak gadamy...
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
A my siedzimy w parku na ławce i wygrzewany sie w słoneczku
nogi mi do D wchodzą bo kawał drogi przeszliśmy. Pola nam padła w wózku wiec jak wstanie to jeszcze płac zabaw trzeba zaliczyć Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1724 |
|
Wtajemniczenie
|
15.10 cięcie mamy
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Mama Karolci gratulacje!
Marciar jak tam u Ciebie z Pokarmem? I Paula jak tam? Bo widzę,że z cycaniem git ![]() My się powoli rozkręcamy,ale zocha jest ssak to już mnie boli nawet przez nakładki.ale czuje się super,żadnych przeciwbólowych bo mnie rana nie boli.jedynie to obkurczanie i plecy jak dłużej postoje. Dzisiaj dostałam szczepionkę na konflikt serol.
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem...ostatnio wykupil pakiet 100mb za 15 zeta i w pól godziny przeglądania neta caly pakiet poszedl...teraz chyba musimy jakoś przemęczyć... |
|
|
|
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
No to już chwila i będziesz z Maleństwem :-* kciuki za szybki powrót do formy!
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
O wow to juz za 7 min! Czemu cięcie koniec końców? Kciuki kochana! Czekamy ba wiesci Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
100 Mb to nic.. Ja mam w tel 7giga i nierzadko mi brakuje na kilka ostatnich dni ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale jeszcze poczekam bo chcialam sobie jeszcze na wolnym pospac ze trzy dni ![]() Zjadlam omleta i wypije sobie miete i zmiatam do sklepu bo oczywiscie polowy rzeczy zapomnialam ![]() Pochwale sie ze powoli zaczelam pakowac torbe zgromadzilam troche rzeczy na lozku z mocnym postanowieniem wlozenia ich do torby trzymajcie kciuki, moze do wieczora mi sie uda ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Zazdraszczam pogody, u nas ulewa i wichura |
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem Ola ze to niewiele ale żeby w pól godz poszlo to szczyt...no i pakiety za granicą sa okropnie drogie...
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki ![]() Ja robiłam moze z 30 min dziennie i to w ratach bez kitu nie chce mi sie tyle poza tym sutki mnie bolą ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1735 |
|
Rozeznanie
|
MamaKarolci wielkie gratulacje dla dzielnej mamy :klaski:
Justynka trzymam kciuki za szybki powrót do formy ![]() Nana gratki za czopa My już po obiadku. Odpoczywamy bo juz wszyscy chorzy Mnie na szczęście tylko troszkę gardło boli... Na wszelki wypadek Tż dostał eksmisję z łóżka i mając całe dla siebie, wyspałam się jak nigdy Powinnam się wziąć za sprzątanie ale nie mam weny... Więc pozalegam jeszcze troszkę ![]() A w poniedziałek wizyta i wreszcie konkrety na temat porodu Zresztą ten tydzień muszę zaciskać nogi bo mojego TŻ nie będzie od rana do nocy...
|
|
|
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc totalnie odwrotnie niż u Ciebie, bo mnie po tych ćwiczeniach nic nie rusza ale z drugiej strony wolę nie przedobrzyć i sobie ała przypadkiem nie zrobić... Póki co 21,5 cm na lajcie, może jakbym trochę dopompowała to dałoby radę więcej, ale jak piszę wolę chyba nie przedobrzyć, tymabrdziej że przepowiadacze mnie wystraszyły co nieco.![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1737 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Ale tak swoją drogą, to popatrz jak szybko się postępy robi. Ja zaczęłam od 18cm i dzisiaj 5ty dzień i 20cm. Ty zaczęłaś od 20cm i mozesz już 21,5. I w planach miałam na dzisiaj troszkę jeszcze dopompować, ale odpuściłam sobie przez ten ból. Nie tyle, że nie dałabym rady, bo nie jest to jakieś intensywne... bardziej się wystraszyłam 😕 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jeet to super przyjemne czasem skrzywoe sie z bólu ale brodawki niepopekane.. Maltan działa cuda. Tyle ze wielkie i bola ale nie sa twarde.. A mala chętnie ssie Fajnie ze już bez przeciwbolowych.. Jad opiero od dzis ale i tak boli. Chyba jakos chu... Mnie zszyl az się boje... Justyna kciuki!!!!!! ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- W ogle operowal mnie obrzydliwy stary dziad nieczuly. Aby szybciej na odwal i następna.. Az mnie wzdryga
|
|
#1740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja po obiedzie tak zaległam na kanapie, ze chyba 1,5h spałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

staram się ogarnąć ściany bo wieje pustką

U nas założyli wenflon i czekamy na druga konsultacje 
no gdzie tyle ludzi ?

Może w końcu się akcja rozkręci, bo z tymi lekarzami to masz tam czeski film.
i od godziny mówię tż, że za chwilę się ruszę.

Ślub
wypije sobie miete i zmiatam do sklepu bo oczywiscie polowy rzeczy zapomnialam
Mnie na szczęście tylko troszkę gardło boli... Na wszelki wypadek Tż dostał eksmisję z łóżka i mając całe dla siebie, wyspałam się jak nigdy