Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rodzić :) - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-06, 12:30   #1711
wykalacka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII  Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod

Cytat:
Napisane przez SzczesliwaNarzeczona Pokaż wiadomość
a tak cały pokoik masz już urządzony?
mam tylko komodę, łóżeczko i wózek staram się ogarnąć ściany bo wieje pustką

no i dzisiaj posprzeczałam się z TŻ o biurko, bo w tym pokoju stoi TŻ stare biurko z kompem. Moim zdaniem lepiej, żeby to biurko jesli juz i tak musi być to niech będzie na innej ścianie, bo w miejscu gdzie aktualnie jest zabiera światło z okna. A on mi wyjeżdża a takimi argumentami, że głowa mała
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 12:34   #1712
figa84
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
O Aninis juz wyspana?

A ja zauważyłam ciąg dalszy kwistego śluzu nie jest to galaretka ale takie białko jaja kurzego z krwią wiec chyba czop odchodzi dalej (z przerwą na noc ) także niech bedzie: melduje czopa ;D

Cytat:
Mama Karolci i Basieku gratuluję porodów
ja się nie odzywam bo jakiś dół mnie dopadł, że przenoszę ciążę, albo, że urodzę w terminie, tzn. 20.02, a tego bym nie chciała bo męża dziadek ma 20.02 urodziny i już cała rodzina przeżywa, że urodzi się jak pradziadek, że będzie mały Kazik, mały miałby rok, a pradziadek 90lat itd. Każdy inny dzień dobry tylko nie 20.02, chcę, żeby syn miał swoje święto, a nie święto pradziadka

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

to ja też dziś Ci życzę porodu im więcej osób tym może szybciej pójdzie
nie dziwię, też bym tak nie chciała... no ale co poradzisz jak tak wyjdzie?

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
a tak cały pokoik masz już urządzony?

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Lucy też bym tak chciała, żeby dowiedzieli się wszyscy jak już będzie po. Zapowiedziałam już mężowi, że zabraniam mu dzwonić do kogokolwiek jak będziemy jechać na porodówkę, mają się dowiedzieć, że już urodziłam bo nie chcę nikogo w szpitalu. Bo wiem, że chociaż do szpitala będą mieli 40km to przybyli by tam migiem
fajną masz rodzinkę, że Migami mogą przylecieć
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 12:38   #1713
kaaasi
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Bardzo chciałabym wam towarzyszyć ale jednak mam nadzieje ze odpadnie z grona wyczekujących chwile chociaz przed połowa
I tak nam nadzieje ze to ostatni weekend w trójkę

U nas wicie gniazda tez na całego. Okna wlasnie umyte. Mieszkanie lśni. Została mi mała kupka prasowania na wieczor i łazienki dla tz

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Ehh straszny nieład w tym szpitalu..

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

E tam głupio. Mozesz nie byc gotowa do spowiedzi, trzeba było spokojnie powiedziec ze nie i tyle

dobra Ty możesz się wyłamać z tego grona zezwalam rodzić nawet dziś no dobra 8.02 żebyś miała tą datę o której marzysz
Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
MamaKarolci gratuluje U nas założyli wenflon i czekamy na druga konsultacje W sali mamy jedna młoda kobietek w 36tc Tz posiedzial trochę i poszedł właśnie a ja sobie leżę i czekam na wezwanie Pozdrawiamy
a my czekamy w napięciu....ojej go i nie pytaj więcej....
Cytat:
O Aninis juz wyspana?

A ja zauważyłam ciąg dalszy kwistego śluzu nie jest to galaretka ale takie białko jaja kurzego z krwią wiec chyba czop odchodzi dalej (z przerwą na noc ) także niech bedzie: melduje czopa ;D
meldunek przyjęty nie rozumiem jak może nie być odwiedzin w szpitalu? jak ja sie rodziłam to nie było ale w tych czasach? u mnie 24 na dobę można
Cytat:
Mama Karolci i Basieku gratuluję porodów
ja się nie odzywam bo jakiś dół mnie dopadł, że przenoszę ciążę, albo, że urodzę w terminie, tzn. 20.02, a tego bym nie chciała bo męża dziadek ma 20.02 urodziny i już cała rodzina przeżywa, że urodzi się jak pradziadek, że będzie mały Kazik, mały miałby rok, a pradziadek 90lat itd. Każdy inny dzień dobry tylko nie 20.02, chcę, żeby syn miał swoje święto, a nie święto pradziadka

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

to ja też dziś Ci życzę porodu im więcej osób tym może szybciej pójdzie
powtarzam doła zakopać...... nie sądzę żebyś przenosiła a nawet to widocznie maluch jeszcze nie będzie gotowy to trzeba poczekać bardziej bym mnie irytowała ta sytuacja o której piszesz.....czy niektórzy nie rozumieją że rodzice sami chcą wybrać imię dla dziecka ? u mnie na samym początku były naciski....wybraliśmy i powiedziałam koniec debat na ten temat bądź egoistką skup się na sobie teraz a rodziny nie słuchaj najważniejszy Twój komfort teraz
Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Obalam teorię z Pepsi. W ciąży nie piłam a moje dziecię to mały kudłacz

Masakra. Leżąc na patologii też widziałam takie spędy na poród. Nie raz ordynator krzyczał, że co to za szopka i że jazda mu stąd
A ja się martwiłam, że moja rodzina będzie przy porodzie wydzwaniac nie? A udało się tak że nic nie wiedzieli Rozmawiałam z mamą o 14 i mówie, że nuda. A o 21 dostała telefon w tle z płaczem wnuczka Amen

Brawo!

Cudo Gratki

Kciuki

Pięknie, spory. Dzielna mama
brawo dla ordynatora no gdzie tyle ludzi ?

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 12:39   #1714
NanaR
Zadomowienie

W moim szpitalu obowiązuje zakaz odwiedzin ze względu na panującą grypę wiec tak czy inaczej nikt mnie nie odwiedzi ;-) a tz będzie mógł zobaczyć małego przez szybę no chyba ze trafi się fajna polozna i da się dogadać

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 12:45   #1715
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
W moim szpitalu obowiązuje zakaz odwiedzin ze względu na panującą grypę wiec tak czy inaczej nikt mnie nie odwiedzi ;-) a tz będzie mógł zobaczyć małego przez szybę no chyba ze trafi się fajna polozna i da się dogadać
okresy chorobowe to masakra...
Stary 2016-02-06, 12:53   #1716
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII  Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod

Cytat:
O Aninis juz wyspana?

No to cos sie daieje super

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 12:54   #1717
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Nie denerwuj sie, bedzie dobrze!

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Ty to jesteś z ta praca. Kobieta Tytan
Tez cały czas mam bnadzieje ze usg kłamie i nie przekroczy 4kg ja ciąże wg om mam 39 tyg od minionego czwartku, wg usg od jutra wiec spokojnie moge rodzic nie mam nic przeciwko
A znaków porodu tez u mnie nie ma, ale ostatnio podobnie jak u Ciebie tez nie było. Teraz jedynie od wczoraj mam przepowiadacze i mysle ze to powiązane z masażem sutków który zaczęłam uskuteczniać

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

U mnie pyszny rosołek juz zrobiony a na drugie beda pieczone udka z kurczaka z ziemniakami i surówka.
A na śniadanie miałam placuszki z patelni z boczkiem smażonym i karmelizowanymi bananami. Pierwszy raz jadłam i super wyszło

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

No cos chyba działają jednak. Pytanie tylko co? czy tylko przepowiadacze czy cos tam sie swieci
Czytałam wczoraj na jakiejś amerykańskiej stronie ze w grupie około 50kobiet po skończonych 39tyg masowanie sutków conajmniej godzinę dziennie skończyło sie porodem u 40% w ciagu 3 dni. Ciekawe tylko na ile o masaż sutków a na ile natura sama w sobie

Tytan raczej nie jak wracalam do domu to sie do wieczora nosem podpieralam przez ostatnie trzy tygodnie. Ale teraz bedzie luz bo juz mi tylko papierkowa robota zostala i posprzatac w biorku Jakby dawali zwolnienie to juz po swietach bym raczej nie wrocila.
A jak te sutki masujecie, moze zaczne 19, zeby 22 urodzic
Zaczelam masowac bozene ale musze pazury obciac bo mam jak tipsy i sie nie mam jak dobrac :brzyda l:
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 13:04   #1718
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Tytan raczej nie jak wracalam do domu to sie do wieczora nosem podpieralam przez ostatnie trzy tygodnie. Ale teraz bedzie luz bo juz mi tylko papierkowa robota zostala i posprzatac w biorku Jakby dawali zwolnienie to juz po swietach bym raczej nie wrocila.
A jak te sutki masujecie, moze zaczne 19, zeby 22 urodzic
Zaczelam masowac bozene ale musze pazury obciac bo mam jak tipsy i sie nie mam jak dobrac :brzyda l:
Moja gin twierdzi, że należy masować (bardziej tak szorować) 3x 15min x 2 - z jedną ręką na brzuchu czy się spina. U mnie się w momencie spina, u Ja się nie spinał ale ruszyły bolesne przepowiadacze, a u Justynki ruszyło rozwarcie.
Stary 2016-02-06, 13:32   #1719
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
taka to pożyje

a może to już ostatni weekend we trójkę ? korzystajcie z ładnej pogody

ale irytująca sytuacja no ale nic nie poradzisz jesteś pod opieką będzie dobrze

a może to już?

gratulacjeeeeeeeeeeeeeeee

Justynka to czekamy na wieści

Witam
u mnie nic się nie dzieje ani czopa ani wód mamy czasssssssss czy któraś dotrwa do chociaż połowy lutego ? bo 6.02 dopiero
zakupiłam wczoraj nowy stolik jak wicie gniazda to na całego
Ja tam na pewno dotrwam do połowy lutego... spokojna głowa

Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
O Aninis juz wyspana?

Gratuluje czopa Może w końcu się akcja rozkręci, bo z tymi lekarzami to masz tam czeski film.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Figa, Kaaasi jak tam ćwiczenia z balonikiem? 😆
Mi się udało dzisiaj 20 cm wypchnąć, ale nie wiem, czy czasem za dużego tempa sobie nie narzuciłam. Wczoraj i przedwczoraj ćwiczyłam 2 razy dziennie i dzisiaj rano stwierdziłam przy ćwiczeniach, że jestem coś chyba za bardzo obolała. 😒

Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 13:36   #1720
agaczilla21
Zakorzenienie

Posprzątałam i zaległam na kanapie 😉
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 13:39   #1721
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Posprzątałam i zaległam na kanapie 😉
A ja zalegam pod kołderką jeszcze i od godziny mówię tż, że za chwilę się ruszę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-06, 13:43   #1722
agaczilla21
Zakorzenienie

Mój dzisiaj do 16 w robocie. Ale beznadziejny mają net teraz i tylko wqrwa mam jak gadamy...
Stary 2016-02-06, 13:47   #1723
Zakorzenienie

A my siedzimy w parku na ławce i wygrzewany sie w słoneczku nogi mi do D wchodzą bo kawał drogi przeszliśmy. Pola nam padła w wózku wiec jak wstanie to jeszcze płac zabaw trzeba zaliczyć

Stary 2016-02-06, 13:47   #1724
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

15.10 cięcie mamy
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 13:48   #1725
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Mój dzisiaj do 16 w robocie. Ale beznadziejny mają net teraz i tylko wqrwa mam jak gadamy...
A może lepiej by było gdyby tż sobie wykupił dobry pakiet internetowy w telefonie i na telefonie uruchamiał skype.

Stary 2016-02-06, 13:48   #1726
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
15.10 cięcie mamy

Justynka to trzymam kciuki żebyś jak najszybciej doszła do siebie 😚
Stary 2016-02-06, 13:50   #1727
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
15.10 cięcie mamy
Czyli jednak CC.
Trzymam kciuki i powodzenia życzę. Obyś zniosła wszystko tak jak Motyl.

Stary 2016-02-06, 13:50   #1728
butterfly20
Zakorzenienie

Mama Karolci gratulacje!

Marciar jak tam u Ciebie z Pokarmem?

I Paula jak tam? Bo widzę,że z cycaniem git

My się powoli rozkręcamy,ale zocha jest ssak to już mnie boli nawet przez nakładki.ale czuje się super,żadnych przeciwbólowych bo mnie rana nie boli.jedynie to obkurczanie i plecy jak dłużej postoje. Dzisiaj dostałam szczepionkę na konflikt serol.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 13:50   #1729
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
A może lepiej by było gdyby tż sobie wykupił dobry pakiet internetowy w telefonie i na telefonie uruchamiał skype.

Nie wiem...ostatnio wykupil pakiet 100mb za 15 zeta i w pól godziny przeglądania neta caly pakiet poszedl...teraz chyba musimy jakoś przemęczyć...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-06, 13:53   #1730
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
15.10 cięcie mamy
No to już chwila i będziesz z Maleństwem :-* kciuki za szybki powrót do formy!

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 14:04   #1731
Zakorzenienie

Cytat:
15.10 cięcie mamy

O wow to juz za 7 min! Czemu cięcie koniec końców? Kciuki kochana! Czekamy ba wiesci

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Nie wiem...ostatnio wykupil pakiet 100mb za 15 zeta i w pól godziny przeglądania neta caly pakiet poszedl...teraz chyba musimy jakoś przemęczyć...

100 Mb to nic.. Ja mam w tel 7giga i nierzadko mi brakuje na kilka ostatnich dni

Stary 2016-02-06, 14:07   #1732
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Moja gin twierdzi, że należy masować (bardziej tak szorować) 3x 15min x 2 - z jedną ręką na brzuchu czy się spina. U mnie się w momencie spina, u Ja się nie spinał ale ruszyły bolesne przepowiadacze, a u Justynki ruszyło rozwarcie.
Aha bo ja szoruje ale moze 30 sekund myjka pod prysznicem. Jak 15 min to tz zatrudnie ale jeszcze poczekam bo chcialam sobie jeszcze na wolnym pospac ze trzy dni
Zjadlam omleta i wypije sobie miete i zmiatam do sklepu bo oczywiscie polowy rzeczy zapomnialam
Pochwale sie ze powoli zaczelam pakowac torbe zgromadzilam troche rzeczy na lozku z mocnym postanowieniem wlozenia ich do torby trzymajcie kciuki, moze do wieczora mi sie uda

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Zazdraszczam pogody, u nas ulewa i wichura
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 14:10   #1733
agaczilla21
Zakorzenienie

Wiem Ola ze to niewiele ale żeby w pól godz poszlo to szczyt...no i pakiety za granicą sa okropnie drogie...
Stary 2016-02-06, 14:11   #1734
Zakorzenienie

Cytat:
Aha bo ja szoruje ale moze 30 sekund myjka pod prysznicem. Jak 15 min to tz zatrudnie ale jeszcze poczekam bo chcialam sobie jeszcze na wolnym pospac ze trzy dni

Zjadlam omleta i wypije sobie miete i zmiatam do sklepu bo oczywiscie polowy rzeczy zapomnialam

Pochwale sie ze powoli zaczelam pakowac torbe zgromadzilam troche rzeczy na lozku z mocnym postanowieniem wlozenia ich do torby trzymajcie kciuki, moze do wieczora mi sie uda

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Kciuki

Ja robiłam moze z 30 min dziennie i to w ratach bez kitu nie chce mi sie tyle poza tym sutki mnie bolą

Stary 2016-02-06, 14:12   #1735
lamia12344
Rozeznanie

MamaKarolci wielkie gratulacje dla dzielnej mamy :klaski:

Justynka trzymam kciuki za szybki powrót do formy

Nana gratki za czopa

My już po obiadku. Odpoczywamy bo juz wszyscy chorzy Mnie na szczęście tylko troszkę gardło boli... Na wszelki wypadek Tż dostał eksmisję z łóżka i mając całe dla siebie, wyspałam się jak nigdy Powinnam się wziąć za sprzątanie ale nie mam weny... Więc pozalegam jeszcze troszkę

A w poniedziałek wizyta i wreszcie konkrety na temat porodu Zresztą ten tydzień muszę zaciskać nogi bo mojego TŻ nie będzie od rana do nocy...
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 14:33   #1736
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Ja tam na pewno dotrwam do połowy lutego... spokojna głowa

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Gratuluje czopa Może w końcu się akcja rozkręci, bo z tymi lekarzami to masz tam czeski film.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Figa, Kaaasi jak tam ćwiczenia z balonikiem? 😆
Mi się udało dzisiaj 20 cm wypchnąć, ale nie wiem, czy czasem za dużego tempa sobie nie narzuciłam. Wczoraj i przedwczoraj ćwiczyłam 2 razy dziennie i dzisiaj rano stwierdziłam przy ćwiczeniach, że jestem coś chyba za bardzo obolała. 😒

ja wczoraj z okazji "przepowiadacze" odpuściłam, a tak to jadę 2x dziennie. Przy czym lajtowo, do uczucia "pełności" i dziś się zaczełam zastanawiać czy nie przyśpieszyć więc totalnie odwrotnie niż u Ciebie, bo mnie po tych ćwiczeniach nic nie rusza ale z drugiej strony wolę nie przedobrzyć i sobie ała przypadkiem nie zrobić... Póki co 21,5 cm na lajcie, może jakbym trochę dopompowała to dałoby radę więcej, ale jak piszę wolę chyba nie przedobrzyć, tymabrdziej że przepowiadacze mnie wystraszyły co nieco.

Cytat:
15.10 cięcie mamy

Cytat:

Mój tż też się chętnie zgłosił do masowania, ciekawe czy tyle wytrzyma
Stary 2016-02-06, 14:34   #1737
zonameza90
Raczkowanie

Cytat:
15.10 cięcie mamy

Pewnie już usłyszałaś pierwszy krzyk 😃 Gratki
zonameza90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-06, 15:08   #1738
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
ja wczoraj z okazji "przepowiadacze" odpuściłam, a tak to jadę 2x dziennie. Przy czym lajtowo, do uczucia "pełności" i dziś się zaczełam zastanawiać czy nie przyśpieszyć więc totalnie odwrotnie niż u Ciebie, bo mnie po tych ćwiczeniach nic nie rusza ale z drugiej strony wolę nie przedobrzyć i sobie ała przypadkiem nie zrobić... Póki co 21,5 cm na lajcie, może jakbym trochę dopompowała to dałoby radę więcej, ale jak piszę wolę chyba nie przedobrzyć, tymabrdziej że przepowiadacze mnie wystraszyły co nieco.

Mój tż też się chętnie zgłosił do masowania, ciekawe czy tyle wytrzyma
A ja chyba muszę zmienić pozycję ćwiczeń. Bo większą część robię na pół leżąco/siedziąco a tylko wypychanie na klęczkach. I chyba w tej pozycji pòł leżącej za bardzo może w stronę hmmm dołu naciskam na mięśnie? Bo tam mnie boli.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Ale tak swoją drogą, to popatrz jak szybko się postępy robi. Ja zaczęłam od 18cm i dzisiaj 5ty dzień i 20cm. Ty zaczęłaś od 20cm i mozesz już 21,5.

I w planach miałam na dzisiaj troszkę jeszcze dopompować, ale odpuściłam sobie przez ten ból. Nie tyle, że nie dałabym rady, bo nie jest to jakieś intensywne... bardziej się wystraszyłam 😕

Stary 2016-02-06, 15:19   #1739
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mama Karolci gratulacje!

Marciar jak tam u Ciebie z Pokarmem?

I Paula jak tam? Bo widzę,że z cycaniem git

My się powoli rozkręcamy,ale zocha jest ssak to już mnie boli nawet przez nakładki.ale czuje się super,żadnych przeciwbólowych bo mnie rana nie boli.jedynie to obkurczanie i plecy jak dłużej postoje. Dzisiaj dostałam szczepionkę na konflikt serol.
Karmie co 2 3 godzinki nie jeet to super przyjemne czasem skrzywoe sie z bólu ale brodawki niepopekane.. Maltan działa cuda. Tyle ze wielkie i bola ale nie sa twarde.. A mala chętnie ssie
Fajnie ze już bez przeciwbolowych.. Jad opiero od dzis ale i tak boli. Chyba jakos chu... Mnie zszyl az się boje...

Justyna kciuki!!!!!!

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

W ogle operowal mnie obrzydliwy stary dziad nieczuly. Aby szybciej na odwal i następna.. Az mnie wzdryga
Stary 2016-02-06, 15:49   #1740
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Karmie co 2 3 godzinki nie jeet to super przyjemne czasem skrzywoe sie z bólu ale brodawki niepopekane.. Maltan działa cuda. Tyle ze wielkie i bola ale nie sa twarde.. A mala chętnie ssie
Fajnie ze już bez przeciwbolowych.. Jad opiero od dzis ale i tak boli. Chyba jakos chu... Mnie zszyl az się boje...

Justyna kciuki!!!!!!

W ogle operowal mnie obrzydliwy stary dziad nieczuly. Aby szybciej na odwal i następna.. Az mnie wzdryga
szkoda, że na takiego dziada trafilaś
ja po obiedzie tak zaległam na kanapie, ze chyba 1,5h spałam
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości