![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy mieszkanie z rodzicami to coś złego dla singa/singielki?
Cytat:
Ale gdybym była pracownikiem dawaliby mi dwa tysiące za taki rodzaj pracy, więc nie czuję się pasożytem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Ja mam 23 lata i też mieszkam z rodzicami. Jestem na ostatnim roku studiów, otrzymuje jakieś śmieszne stypendium naukowe. Ostatnio podczas spotkania z przyjaciółką poczułam się jak mega przegryw. Ona już od roku sama się utrzymuje, po licencjacie poszła do pracy, wprowadziła się z domu. Zapytała mnie co będę robić po magisterce, czy planuje się wyprowadzić z domu... xd i mnie zatkało bo naprawdę nie widzę obecnie takiego sensu. W domu mam wszystko co mi trzeba, pomagam rodzicom i wspieram ich finansowo na tyle na ile mam możliwość. Nie widzę sensu wyprowadzki i placenia 1000zl, tylko po to by się wyprowadzić i pokazać to ludziom. Dziwna jestem?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Konto usunięte
|
Ja nie widze nic zlego w mieszkaniu z rodzicami, wazne zeby miec swoj kat i prywatnosc.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.