![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznajmy się bliżej :)
1. Która jest godzina?
18:09 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ewelina Agata Cz. 3. Twoje przezwisko? Uciekinierka, Agatek 4. dzień urodzin? 6 marzec 5. miejsce urodzenia? Toruń 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Jasny Jeans 7. Czego słuchasz w tym momencie? Telewizora z pokoju obok ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? Czekoladę Schodetten z orzechami ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Zielonym ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Na bezludnej wyspie, z bambusami ![]() ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Ciemnawo jest :P zimnooo 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Andrzej ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Plecy ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? W sumie mam doła 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Napój energetyzujący ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Likier czekoladowo- wiśniowy ![]() 18. Masz piercing? Tylko w uszach. 3 dziurki ![]() 19. Masz tatuaż? Nieee! 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Powoli go rozbieram i zjeżdżam w dół... hehe ![]() ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Eee tam nie mam 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu szare 24. Nosisz soczewki? nie, ale już niedługo! 25. Rodzeństwo i wiek? 2-óch braci jeden 3 lata starszy, drugi 8 ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Tylko miłość ![]() 27. Ulubiony dzień 6 marzec oczywiście ![]() ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie 29. Miałaś/-eś już wypadek samochodowy? Stłuczkę 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? pół na pół ![]() 31. Twój ulubiony film? "Agenci bardzo specjalni", "Nożyczki" "Niewierna" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Morze ![]() 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki i całuski ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek!!! 36. Czy Miałaś/-es już taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Taak... dużo... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Da Grasso ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? Hmmm... nie mam takiej 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie chodzę, lubię być w domku 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Opiekować się swoim dzieckiem z mężusiem i odpoczywać w domku ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Natalii 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Taaaak jeden raz za picie piwa w miejscu publicznym na Bulwarze Filadelfijskim ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Jestem zaczepna, idę spać 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? yyy... nie rozumiem? :P 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Nie mam przyjacieli 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 23-24-1 max 2 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość ![]() 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuje, ale już niedługo... 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Nie mam takiej osoby/przyjaciela, która mogłaby mnie odwiedzić :/ może jedna tylko... koleżanka, którą znam od urodzenia. 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W sklepie z odzieżą ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzieć? 57. A kto odpowie jako ostatni? Patrz pkt. 56
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
![]() 23:28 (ale szybko się zmienia) 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Kamila S. 3. Twoje przezwisko? hmm... Kima, Kama, Dartanianka 4. dzień urodzin? 18 lipca 1986 5. miejsce urodzenia? moja mieścina Wyszków 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? ciemno niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? muzy z głośników 8. Co ostatnio zjadła/es? zapiekanke 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kotki, takie słodkie koteczki 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? zielony, bo to nadzieja 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? gdzieś z dala od wszystkich 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? cieman noc, zimna noc 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? hmm... moja psiapsiuła Kasia 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? a dziękuję dobrze, a Ty pietnastko? 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata, zwykła herbata z cukrem 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? za mało spróbowałam żeby wybrzydzać 18. Masz piercing? w uszach kolczyki, liczą się ![]() 19. Masz tatuaż? w planach 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? a są takie batoniki? 21. Ulubiony sport do oglądania? formuła 1 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? zwykłą żeby można było coś na niej nagrać 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? nie, okularki 25. Rodzeństwo i wiek? brat - 28, siostra - 24, siostra - 11 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Kroki w chmurach (bollywood) 27. Ulubiony dzień Dzień Wigilii 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zależy od wielu rzeczy... 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie mam samochodu, ba nie mam też prawka 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe, 31. Twój ulubiony film? "Czasem słońce, czasem deszcz", "Shrek", dużo ich jest... 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Ja wakacje mam cały rok ![]() 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? A można obydwie rzeczy prosić? ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? miałam taką przez ktorą wylałam, łzy ale szybko się pozbierałam 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Ultimatum 39. Twoja ulubiona ksiązka? wszystkie fantasy, romanse ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Cantina, Manhatan, Ultimatum 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie mialam co oblewać, nie zdawałam. 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? ja tak nie potrafię patrzeć ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? z grona 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie, jestem aniołkiem (z różkami) ![]() ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? nudzę się 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? to o te elektryczne chodzi ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie moja psiapsiuła, w Irlandii, Rybka 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? chyba teraz ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? rodzina, przyjaźń 51. Czekolada czy wanilia? czekoladę waniljową ![]() 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje, studiuje ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? no jasne 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? z książkami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ...... 56. Kto odpowie jako pierwszy? ten kto mnie lubi 57. A kto odpowie jako ostatni? ten kto mnie lubi
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
02.18 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Beata Ł. 3. Twoje przezwisko? Słonik ![]() 4. dzień urodzin? 15.10.1987 5. miejsce urodzenia? Poznań 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? eee głośno pracującego kompa ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? banana 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kociaki! 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? chyba fiolet ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Na safari ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pewnie zimna ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? dentystka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? poczucie humoru 15. Jak się dzisiaj miewasz? wymęczona po egzaminie, jedyne o czym marzę to długi sen 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata z cukrem 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? piwo 18. Masz piercing? uszy, pępek 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam (tylko Pawełków, słodycze jak najbardziej ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? RW ![]() 23. Kolor oczu zielone 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 27 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? kod leo da vinci 27. Ulubiony dzień Brak - jeśli miałabym 'ulubiony' dzień, to zapewne wiele bym od niego oczekiwała, a to wszystko psuje ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Ojoj zależy ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i takie i takie 31. Twój ulubiony film? Większość bajek, to właśnie miłość, wicker park, efekt motyla 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Morze 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak... ..... ...ale to było dawno i nieprawda ![]() ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Zależy od nastroju ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Po imprezach zawsze jadam SphinxBurgery ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? Polskie fantasy, coelho - nad brzegiem..., thrillery medyczne 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Brak (wszędzie za drogie piwo:P) / różnie - zależy z kim idę / gołębnik 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w laboratorium / aptece (zależy jak się losy potoczą) u boku kochającego mężą i gromadki dzieciaczków (no... 3 wystarczy ![]() ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Super-Pharm ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Pewien policjant próbował mnie ukarać za przechodzenie na czerwonym, ale się nie dałam ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? łapię dolinę 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? popadam ze skrajności w skrajność 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie yyyy... mój brat w Irlandii 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć bliskich 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? koło 1-2-3 - zależy od dnia 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? miłość, rodzina 51. Czekolada czy wanilia? aaa tu zależy ![]() Cukierki czekoladowe, ale desery (typu budyń czy serek) to zdecydowanie wanilia ![]() 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? studiuję, może być, chociaż trochę ciężko 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? ojjjjj.... wolę się nad tym nie zastanawiać ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ke? 56. Kto odpowie jako pierwszy? ke???? 57. A kto odpowie jako ostatni? ke?????? (jest późno, chyba nie rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Różowy Jednorożec
|
1. Która jest godzina?
11.20 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Paulina P. 3. Twoje przezwisko? Posia 4. dzień urodzin? 11 czerwca 5. miejsce urodzenia? Duszniki Zdrój 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? Filtra w akwarium 8. Co ostatnio zjadła/es? Kilka cukierków z mieszanki "Magiczne galaretki" ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Szynszyle ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Pfff... Różowym. ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Tydzień - mało. Kanada, Kolorado.. ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Mgła, mokro, zimno. Fuuuj. 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Mój TŻ. 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz i postawę. Nienaiwdzę gdy chłopak się garbi lub "wozi" ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? A w porządku. ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Kubuś z truskawką ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Bacardi Breezer, lemon ![]() 18. Masz piercing? Mam kilka dziurek w uszach, w nosie. ![]() 19. Masz tatuaż? Nie. Nie lubię. 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Dzielę na części, odgryzam spód i wyjadam to lejące z środka. Potem zjadam czekoladę ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Uhm. Żaden ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Zauważyłam w sklepie składankę najlepszych przebojów Michela Jacksona. ![]() 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? nie. 25. Rodzeństwo i wiek? Brat, 17. 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Znamię" 27. Ulubiony dzień Moje urodzinki ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? A skądże znowu! 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie. I dobrze. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Wesołe. 31. Twój ulubiony film? Oj, długo by wymieniać. Zdecydowani faworyci to saga Gwiezdnych Wojen, Star Gate, Uwierz w ducha i 5ty element. 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Domek nad jeziorem u mojej cioci w Ińsku. 33. Lato czy zima? Lato! 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Trwały związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Niestety tak. 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? W każde miejsce, każdziutkie. ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie przepadam za fast foodami. Jedyne co lubię to kukurydza w KFC 39. Twoja ulubiona ksiązka? Powieści Agathy Christie 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Presto / - / Tropicana / VaBene 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie miałam okazji oblać ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? W domku z Ukochanym TŻem i być może kimś jeszcze ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od przyjaciółki Gosi. 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie. ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Marudzę, jęczę i wyżywam się na wszystkich. 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? PMS :P 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Gosia, w Świdwinie. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Samotność. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Jak chce mi się spać lub gdy zdam sobie sprawę że rano trzeba wcześnie wstać. 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Związek z TŻ, plany i marzenia ![]() 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada, zdecydowanie. 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Jest Ok. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Jasne. ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Nie zupełnie w sklepie ale tu bym kartę wyczyściłą do zera. ![]() ![]() ![]() 55, 56, 57. ?
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
21:50 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Dominika W. 3. Twoje przezwisko? Doma, Domcia, Nisia 4. dzień urodzin? 22 stycznia 5. miejsce urodzenia? Toruń 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Różowego 7. Czego słuchasz w tym momencie? Rachael Yamagata - Be Be Your Love 8. Co ostatnio zjadła/es? Kanapkę z miodem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czarnym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Na Seszelach lub Malediwach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Nie wiem, mam zasłonięte okna 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Ewka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy, dłonie i zęby 15. Jak się dzisiaj miewasz? Bywało lepiej 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Kawa 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Nie mam 18. Masz piercing? Było w uszach, brwi i pępku. Zostało tylko w uszach ![]() 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie lubię batonów 21. Ulubiony sport do oglądania? MMA i tenis 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Żadnej 23. Kolor oczu Niebieskie 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Jestem jedynaczką 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? No Country For Old Men 27. Ulubiony dzień Sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie 29. Miałaś/-eś już wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Różnie 31. Twój ulubiony film? Brak 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Chorwacja i Egipt 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki i całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es już taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie mam 39. Twoja ulubiona ksiązka? Większość książek Deana Koontz'a 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie chodzę raczej 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Raz 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? W ciepłym kraju, z ukochanym facetem przy boku 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Karima 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Idę spać 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? hm? 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie W Anglii 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskej osoby, kalectwo 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? W tygodniu 1, w dni wolne 3-4 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Niezależność 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Jeszcze nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Jasne 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W sklepie z odzieżą lub biżuterią 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? Nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? Nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
1. Która jest godzina?
22:17 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Paulina Marlena ( Bernadetta ) F. 3. Twoje przezwisko? Pinek,Lina 4. dzień urodzin? 8 Styczeń 5. miejsce urodzenia? Bolesławiec 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? żółte 7. Czego słuchasz w tym momencie? ATB - Believe in me 8. Co ostatnio zjadła/es? Popcorn 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Kot,szczur,pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czarnym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? ponownie w Deutschland,Rust w Europa Parku ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Napewno nie słonecznie,bo noc ale zimno ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? TŻ ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy,dłonie,nie wiem czemu ale nos 15. Jak się dzisiaj miewasz? Wspaniale ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Sprite 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Jeggermeister,Żubrówka,Ca rlsberg 18. Masz piercing? 5 w uszach w różnych wymyślnych miejscach i pępek 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Aaaa,nie lubię zbytnio 21. Ulubiony sport do oglądania? NBA 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie mam pojęcia 23. Kolor oczu Niebieski 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Jestem jedynaczką 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Hot Rob" ![]() 27. Ulubiony dzień Piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie 29. Miałaś/-eś już wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Te i te 31. Twój ulubiony film? Men in Black I,II i III 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? DE 33. Lato czy zima? Zima 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki i całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es już taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? McDonald ? ![]() ![]() ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Ćpun" Melvin Burgess 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie chodzę raczej 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawałam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? W domku w zacisznej niemieckiej wiosce z dwójką wspaniałym dzieci,mężem i dobrą pracą ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Wychowawczyni 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Tak 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Śpię,jem,tv i internet 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? głupawka ? czasem fochy ale to przed okresem ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Warszawa - Aneta 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskej osoby, kalectwo 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? W tygodniu to różnie bywa ale po 12,a na weekendy to 3-4 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Związek i szkoła 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Jeszcze nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Z odzieżą 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? hmm? Następna osoba,która będzie chciała powiększyc swoją liczbę postów lub po prostu się nudzi ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? ad.55 57. A kto odpowie jako ostatni? ad.55
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
12:08 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ewelina - nazwiska nie podam ![]() 3. Twoje przezwisko? brak 4. dzień urodzin? 23.03 5. miejsce urodzenia? Nowa Sól 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? różowe - dresy ;P 7. Czego słuchasz w tym momencie? w tym momencie nic 8. Co ostatnio zjadła/es? jabłko 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pieski 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwony - wstawiałabym 1 do dziennika ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? jakiś mały domek nad wodą, z daleka od wszystkich 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? dosyć pochmurnie 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Magda 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? włosy ;P 15. Jak się dzisiaj miewasz? a dosyć dobrze ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? sok pomarańczowy 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino od dziadka ![]() 18. Masz piercing? tylko w uszach - 5 19. Masz tatuaż? chciałabym 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? obgryzam czekoladę z góry a potem jem resztę ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? meczyk 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuję płyt 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra - 10 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Po raz 100 - Step Up 27. Ulubiony dzień sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zależy 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe, ale czasami mam ochotę na jakiś horror 31. Twój ulubiony film? Stepu Up - ogólnie to dużo filmów lubię 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? morze ![]() 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? to i to ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak - tylko jedną 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? wszędzie ;P 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? KFC - Mc Donald's 39. Twoja ulubiona ksiązka? dużo by tu wymieniać ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar ... 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam jeszcze ;] 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? jako panią psycholog z willą z basenem ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? stylio 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie przypominam sobie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? oglądam TV, albo biorę książkę 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ... 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie wszystkie mam blisko siebie ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? jak mi się zachcę to idę spać ;P 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? na razie na nic nie narzekam 51. Czekolada czy wanilia? ostatnio wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? z ciuchami i książkami ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? .... 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie mam pojęcia 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
1. Która jest godzina?
12:42 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ewelina - nazwiska nie podam ![]() 3. Twoje przezwisko? Ewela ![]() 4. dzień urodzin? 05.05 5. miejsce urodzenia? Lublin 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieski- dresy ;P 7. Czego słuchasz w tym momencie? ciszy 8. Co ostatnio zjadła/es? cistko- wlasnej roboty hehe ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? wcale nie lubie 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwony - wstawiałabym 1 do dziennika ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na plazy w Sopocie 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pada deszcz ;(( 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Łukasz 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? włosy ;P 15. Jak się dzisiaj miewasz? a dosyć dobrze ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? pysio 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino ![]() 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie :Lubie tego batonika 21. Ulubiony sport do oglądania? boks 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? zadnej 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra - 10 lat i 22 lat, brat 20 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? na wspolnej 27. Ulubiony dzień piatek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe, 31. Twój ulubiony film? nie ma 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? plaza ![]() 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? to i to ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? przygoda 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? wszędzie ;P 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Plaza _lublin 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie czytam ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar ... 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam jeszcze ;] 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? jako panią psycholog z willą z basenem ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? reklamy 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie przypominam sobie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? oglądam TV, albo biorę książkę 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ... 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie wszystkie mam blisko siebie ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? jak mi się zachcę to idę spać ;P 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? na razie na nic nie narzekam 51. Czekolada czy wanilia? ostatnio wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? z ciuchami i książkami ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? .... 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie mam pojęcia 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
1. Która jest godzina?
17:44 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agnieszka W. 3. Twoje przezwisko? ---------------- 4. dzień urodzin? 07.10 5. miejsce urodzenia? Grodzisk 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? Magdy K. 8. Co ostatnio zjadła/es? placek babci 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? koń pomarańczowym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w Alpach na nartach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? słońce 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Magda 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? ok 16. Jaki jest twój ulubiony napój? sok pomaranczowy 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? ----------------------- 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? normalnie? 21. Ulubiony sport do oglądania? ujezdzenie 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Skazany na bluesa 23. Kolor oczu szaroniebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brak 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Katyń 27. Ulubiony dzień czwartek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zależy 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? Asterix na olimpiadzie 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? góry, Jaszkowo 33. Lato czy zima? Wiosna 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? trudno powiedzieć 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w szyje 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jem w fast foodach 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie moge się zdecydować 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar tam gdzie są moi przyjaciele 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nauczycielka polskiego w liceum zaprzyjaźniona ze swoimi uczniami 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? spam 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie przypominam sobie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? gram na gitarze 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ---------------- 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Ola 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? samotność 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? późno 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? wolność 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? jeszcze się ucze 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w Empiku 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? -------------------- 56. Kto odpowie jako pierwszy? -------------------------- 57. A kto odpowie jako ostatni? ----------------------
![]() |
#160 |
BAN stały
|
1. Która jest godzina?
21:13 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Kasia 3. Twoje przezwisko? Kasientos 4. dzień urodzin? 06 5. miejsce urodzenia? Końśkie 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Granatowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? feel'a 8. Co ostatnio zjadła/es? chleb z masłem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? lew 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czarny 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na Kubie 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? ochłodziło się 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Bożenia 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? wzrost 15. Jak się dzisiaj miewasz? a dosyć dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda mineralna 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? vodka- drinki 18. Masz piercing? dziurki w uszach 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jem słodyczy, ale jak jadlam to się nim rozkoszowałam 21. Ulubiony sport do oglądania? piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? zadnej 23. Kolor oczu niebieskio szare 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra - 25 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? miłość puka do drzwi 27. Ulubiony dzień sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? tak 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? jest ich parę 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? plaza 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? to i to 35. Związek czy przygoda na jedna noc? przygoda 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? nad morzen o zachodzie słońca ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jem takich rzeczy 39. Twoja ulubiona ksiązka? jest ich kilka 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar łódź kaliska 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? wszędzie mnie będzie pełno 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Maxa 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? zależy 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? od radości do chandry 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie najbliższy mojemu serduchowi 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? samotność 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? jak mi się zachcę to idę spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? że wiosna nadeszła 51. Czekolada czy wanilia? ostatnio wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? nie 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? z ciuchami i kosmetykami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ten kto tego nie otrzyma 56. Kto odpowie jako pierwszy? ten komu najbardziej sie nudzi 57. A kto odpowie jako ostatni? leń |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
16.20 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Aleksandra Ewa D. 3. Twoje przezwisko? Dolka ![]() 4. dzień urodzin? 28 września 5. miejsce urodzenia? Łowicz 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Jeansowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? Warczenia komputera 8. Co ostatnio zjadła/es? Lody milka z bitą śmietaną i czekoladową polewą! ![]() ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Labladorki ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? We wszystkich kolorach tęczy 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W luksusowym hotelu przy plaży w jakimś gorącym kraju ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Zachmurzone niebo ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Moja przyjaciółka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Wyraz twarzy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Kiepsko, nudno mi ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata zawsze odpowiednia ![]() ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? 18. Masz piercing? Przekute uszy ![]() 19. Masz tatuaż? nie, nie, nie ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie lubię tych Pawełków, bo jestem cała brudna tym nadzieniem :P 21. Ulubiony sport do oglądania? Brak ![]() ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Składankę ewentualnie jakąś 23. Kolor oczu brązowe ![]() 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra lat 19 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Książe i ja( nudny jak nie wiem :/) 27. Ulubiony dzień Zakończenie roku szkolnego ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Ja? Troszke ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Wypadek jak miałam rok czasu (nic nikomu się nie stało) i stłuczkę rok temu( szkód brak:P) 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zależy od nastroju 31. Twój ulubiony film? Dirty dancing 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Egipt! ![]() 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? całuski ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? niestety tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie gdzie się da ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? kebabiarnia u mnie w mieście ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? Pamiętnik księżniczki oraz Harry Potter 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Patrz punkt 38 ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawałam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Na ślubnym kobiercu ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od naszej-klasy :P 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie przypominam sobie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Oglądam TV 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? śmiechu :P 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Jedyna prawdziwa przyjaciółka w drugim końcu miasta. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć osób z bliskiego mi otoczenia 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Zanim wybije północ w tygodniu, w weekendy- kiedy wrócę do domu/ 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Myśl że już za miesiąc wyjeżdżam do Włoch, a za 3 msc do Egiptu! ![]() 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie mam pracy 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Być może ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W H&M 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Wróg 56. Kto odpowie jako pierwszy? ?? Tego nie wie nikt 57. A kto odpowie jako ostatni? Ktoś piękny i gładki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
00:27 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agata ......... 3. Twoje przezwisko? Nie mam 4. dzień urodzin? 9 października 1986r. 5. miejsce urodzenia? Zielona Góra 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Ciemny jeans 7. Czego słuchasz w tym momencie? Mojej ulubionej piosenki James Blunt - Carry You Home 8. Co ostatnio zjadła/es? Kanapki 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Hmmm... czarny 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Gdzieś gdzie by nie było innych ludzi 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Jest zimno.... w końcu to już noc 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Tata 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Budowę ciała 15. Jak się dzisiaj miewasz? Niezbyt dobrze, jest mi smutno... 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Nestea Peach 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Smirnoff Ice, Redds Sun, warka z sokiem 18. Masz piercing? Nie mam 19. Masz tatuaż? Nie mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jem Pawełków 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, siatkówka, F1 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu Niebieskie 24. Nosisz soczewki? Tak 25. Rodzeństwo i wiek? Siostra 23 lata 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Dlaczeo nie?" 27. Ulubiony dzień Sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Raczej tak, a na kolację to ja wolę byc zapraszana 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tylko stłuczkę, ale jako pasażer 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Straszne 31. Twój ulubiony film? Uwierz w ducha, Dirty Dancing i wiele innych 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Każde, bo nie ważne gdzie, ważne z kim 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? I przytulanki i całuski ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Pewnie każdy miał.... ja też 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? "Berlin Kebab" 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Kwiat pustyni" - Waris Dirie 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Stray Młyn 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawałam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? W domu z kominkiem z mężem i dziemi ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od kolegi 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie, ja wszystko robię legalnie ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Siadam i myślę... 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Faza przechodzenia z drzemki w sen na wykładach ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Moja siostra 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? To, że nie mam większych problemów, ale mimo to nie jestem szczęśliwa 51. Czekolada czy wanilia? Wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W House, Troll, Reserved, Cropp Town... 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? Patrz pkt. 56
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
22:08 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Paulina K. 3. Twoje przezwisko? qper, paUka ![]() 4. dzień urodzin? 04.08 5. miejsce urodzenia? Konin 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? Radia 8. Co ostatnio zjadła/es? jogurt 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? hmmm... no nie wiem pies chyba 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na Malediwach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Nie widze, bo juz ciemno ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? TŻ 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Mialam mala chandre rano, ale skutecznie naprawioną ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? sok 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? kolorowe drinki 18. Masz piercing? mam 19. Masz tatuaż? mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jem od 2 miesiecy ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? zimowe gorskie 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu bursztynowe 24. Nosisz soczewki? tak na zmiane z okularami 25. Rodzeństwo i wiek? dwie siostry starsza o 3 lata i mlodsza o dwa 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Moje ja 27. Ulubiony dzień piatek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straszne 31. Twój ulubiony film? Efekt motyla, memento 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? plaza 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? caluski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? unikam 39. Twoja ulubiona ksiązka? Milion malych kawalkow 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar generalnie kawiarnie wszelkiego rodzaju 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Zdałam za pierwszym razem 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? ???????? 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od wspolpracownika 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Jasne ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Siadam przed komputerem 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? zadne 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Magda 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość i rodzina 51. Czekolada czy wanilia? CZEKOLADA!!!!! 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? 8 w skali 1-10 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? na co?? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Promoda 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem Edytowane przez pau141 Czas edycji: 2008-07-21 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
17:38 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Anna P. 3. Twoje przezwisko? nie mam 4. dzień urodzin? wtorek 5. miejsce urodzenia? szpital 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? szare 7. Czego słuchasz w tym momencie? niczego 8. Co ostatnio zjadła/es? kotleta mielonego 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czarnym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? gdziekolwiek, byle z nim 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? właśnie przestało padać 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? wujek 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? uśmiech 15. Jak się dzisiaj miewasz? nienajgorzej, pomijajśc ilość nauki 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? sex on the beach 18. Masz piercing? nie mam 19. Masz tatuaż? nie mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie znoszę pawełków 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? żadną 23. Kolor oczu czasem zielone czasem piwne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 2 lata młodszy 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? haker 27. Ulubiony dzień piątek (zwłaszcza wieczorem) 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? bodyguard 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? mazury 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? mc donald 39. Twoja ulubiona ksiązka? przeminęło z wiatrem 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie bywam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? trzy 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? u boku ukochanego mężczyzny w otoczeniu gromadki dzieci ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? ze szkoły językowej 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? włączam komputer 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? napady dzikiego śmiechu ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie kasia 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? utrata najbliższych mi osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? gdy jestem śpiąca lub gdy nie chce mi się już uczyć 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? życie- jest wspaniałe samo w sobie 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? ? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w dowolnej księgarni 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ? 56. Kto odpowie jako pierwszy? ? 57. A kto odpowie jako ostatni? ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
18:22 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Anna P. 3. Twoje przezwisko? Anusiak, Maleńka 4. dzień urodzin? 29 sierpień 1989 5. miejsce urodzenia? szpital ![]() 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? hmm.. jakieś granatowo czarne :P hehe 7. Czego słuchasz w tym momencie? reklam :/ 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapeczki z serkiem topionym ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Piesio . 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? niebieskiego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Słońce, plaża, morze i tylko MY dwoje... 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pochmurno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? TŻ ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Pupę ![]() ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? Swietnie jutro matura ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Pomarańczowy ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Browarek ![]() ![]() 18. Masz piercing? mam 3 dziurki w uszach :P liczy się ? ![]() 19. Masz tatuaż? nie ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jem tych batoników bo nie lubię.. 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna gdy jestem na 'stadionie' i gra mój TŻ ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu nieokreślone ![]() 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 20lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? hmm.. nie pamiętam tytułu.. :[ ale przed ostatni to "Alvin i wiewiórki" ![]() 27. Ulubiony dzień nie mam takiego 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zależy kogo mam zaprosić ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? WESOłE 31. Twój ulubiony film? "JOB" ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? nie posiadam takiego 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? To i to ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie mam ulubionej 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie lubię książek ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Tajemnica.. ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Zdałam za 3 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? W super pracy, wracam do domu kochający mąż, cudowne dzieci ![]() ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od wizażanki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? hmm.. coś czynię ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? głupie teksty xD 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie bez sensu to pytanie :P 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? koło północy 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie mam pracy ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? a dlaczemu nie ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? jescze nie wiem 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? ja nie :P 57. A kto odpowie jako ostatni? ja nie wiem
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
1 Która jest godzina ?
10 ; 35 2. 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Arleta R. 3.Twoje przezwisko? - 4 . Dzień urodzin 20 .10 . 1990 5. miejsce urodzenia Brzesko 6 Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? Iry 8. Co ostatnio zjadła/es? Płatki z mlekiem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Zielonym :P 11 Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Nie wiem 12 Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Brzydko 13 Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Kinga 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Tak sobie 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Kubuś 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Nie piję 18. Masz piercing? - 19. Masz tatuaż? Nie 20 . W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie przepadam ze tymi batonikami 21Ulubiony sport do oglądania? Siatka 22 Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? - 23 Kolor oczu brązowe 24 Nosisz soczewki? - 25 Rodzeństwo i wiek? Siostra – 21 lat Brat 16 la7 26 Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Bodyguard 27 Ulubiony dzień Piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Chyba trochę tak 29 Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? - 30 Lubisz wesołe czy straszne filmy? Tak 31 Twój ulubiony film? Bodyguard 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Wieś 33 . Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Całuski :P 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36 Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Usta 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? - 39 Twoja ulubiona ksiązka? Dużo ich 40 ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar - 41 Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam ;P 42 Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Nie wiem jeszcze 43 Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? - 44 Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45 . Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Śpię 46. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie - 47 Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49 Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Po 22.00 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Przyjaciele 51 Czekolada czy wanilia? Czekolada 52 Jak bardzo lubisz swoja prace? jeszcze nie pracuję 53 Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? nie wiem 54 W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? sklepy z ciuchami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? 57. A kto odpowie jako ostatni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
01:05 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Karolina K. 3. Twoje przezwisko? brzdac, qoopka 4. dzień urodzin? 8 lipca 5. miejsce urodzenia? Poznan 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? od pizamy szare ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? ciszy 8. Co ostatnio zjadła/es? muffinka truskawkowa z biala czekolada 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? gory w Kanadzie 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? ciepla noc 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? TZ 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz i dlonie 15. Jak się dzisiaj miewasz? moze byc 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? szampan 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie lubie 21. Ulubiony sport do oglądania? lyzwiarstwo figurowe i siatkowka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? bjork? seal ? 23. Kolor oczu zielone 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? brat 6 lat mlodszy 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Karol czlowiek, ktory.... 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie 29. Miałaś/-eś już wypadek samochodowy? Stłuczkę 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesole 31. Twój ulubiony film? Zbrodnie umyslu, Love actually 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? gory 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki i całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek!!! 36. Czy Miałaś/-es już taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? brak 39. Twoja ulubiona ksiązka? Hmmm... nie mam takiej 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar kawiarnie wszelakie 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? zdalam za 1 razem 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? pewnie z dzieckiem, oby na bardziej ekscytujacym miejscu pracy 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Kath 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? siadam przy kompie 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? roztrzepania 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie brak...niestety tylko znajomi 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 23-24-1 max 2 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? lubie czasem 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? ? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? z ciuchami kosmetykami i artykulami dla plastykow 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ?? 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzieć? 57. A kto odpowie jako ostatni? pojecia nie mam __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
19:38 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Kto zna ten wie ![]() 3. Twoje przezwisko? brak ![]() 4. dzień urodzin? czwartek 5. miejsce urodzenia? szpital 6. Jakiego koloru są spodnie, Które masz akurat na sobie? siedze w majtkach od stroju kąpielowego ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? Oasis 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapkę z pomidorem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? zielonym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Majorka 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? ładna 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? koleżanka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? zależy czy stoi do mnie przodem czy tyłem 15. Jak się dzisiaj miewasz? OK 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda mineralna gazowana bez gazu 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? piwo 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie, ale miałam z henny ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? w normalny ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? czystą CD 23. Kolor oczu Piwne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra 20 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? What a girl wants ![]() 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie, raczej ![]() 29. Miałaś/-eś już wypadek samochodowy? Jak byłam mała i jechałam na rowerze jakiś samochów we mnie wjechał ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? strasznie wesołe 31. Twój ulubiony film? Jak stracić chłopaka w 10 dni 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Jezioro 33. Lato czy zima? Lato !! 34. Przytulanki czy całuski? Całowanie w trakcie przytulania 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek... 36. Czy Miałaś/-es już taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie, a szkoda.... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w szyję ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mac ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? 11 minut ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar .... 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? dopiero mam zamiar się zapisać ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? u boku tego jedynego ![]() ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? SPAm do mnie napisał ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? zostałam niesłusznie spisana 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? idę spać 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Księzyca ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie - 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? brak pomysłu 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? zależy od dnia, a raczej nocy ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Słoneczko 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? obecnie bezrobotna 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? że co?? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? H&M 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Ty ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? ta po Twojej prawej 57. A kto odpowie jako ostatni? ten, na którym mi zależy ![]()
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
21.11 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Katarzyna B. 3. Twoje przezwisko? u mnie przezwiska się nie trzymają xD 4. dzień urodzin? 19 maja 1993 r. 5. miejsce urodzenia? Mój ukochany Kraków ![]() 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Szare 7. Czego słuchasz w tym momencie? Jednostki centralnej 8. Co ostatnio zjadła/es? Kawałek ciasta 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Oczywiście, że koty i te duże i te małe 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Ja już nim jestem i to jeszcze kolorowym! ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W wielu miejscach... 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Nadchodzi noc, ale jest ciepło i przyjemnie 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Bliska koleżanka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy!!! ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? Okropnie - alergia ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Woda bo się po niej pić nie chce. 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wypiję wszystko... no prawie.. oprócz piwa i drinków. Nawet wódkę ![]() 18. Masz piercing? Proste, że tak. Kocham. 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jadam tych batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie wiem 23. Kolor oczu rano zielone, potem niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 5 lat starszy 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Kill Bill 2 [wprost ubóstwiam] 27. Ulubiony dzień Zależy 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? No yhym raczej tak ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Straszne, ale takie bardzo straszne ![]() 31. Twój ulubiony film? Kill Bill [2], The Ring [2], Efekt Motyla, Podaj dalej 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? jak najdalej od szkoły 33. Lato czy zima? i to i to 34. Przytulanki czy całuski? jedno i drugie ;p 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Za młoda, aby o tym myśleć xD 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Zdarzało się 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Staram się ich unikać [tłuszczyk ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Dom Ech' 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam... 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie robiłam prawka 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? na studiach 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od myspace 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Pewnie w szkole się coś zdarzyło ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? pałętam się po domu 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? różne 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie nie posiadam. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? po nocy, nad ranem 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Nic 51. Czekolada czy wanilia? Oba smaki 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję xD 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? We wszystkich, które lubię 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? sztywniak, który się nie lubi bawić 56. Kto odpowie jako pierwszy? ktoś wesoły 57. A kto odpowie jako ostatni? ostatnia osoba
![]() |
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
. Która jest godzina?
21.15 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Natalia ... ![]() 3. Twoje przezwisko? Nati . 4. dzień urodzin? 17 lipca 1992. 5. miejsce urodzenia? Żaary ( tam gdzie był woodstock ) 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? goo goo dolls - iris 8. Co ostatnio zjadła/es? ciacho ptysia ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? hmm .. pewnie jakimś unikalnym niewymyślono jeszcze takiego koloru ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? gdzieś gdzie byłoby przepięknie i bajecznie ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Słońce już zaszło, ale nadal jest ciepło i pięknie ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? koleżanka ( dosłownie kilka sekund temu) 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczyska 15. Jak się dzisiaj miewasz? Boli mnie brzusio - kobiece dolegliwości, ale da się przeżyć. 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Lubię to co niezdrowe - gazowane ![]() ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? drink. 18. Masz piercing? uszy . 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam pawełków ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? wyczyny na łyżwach i siata. 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie wiem 23. Kolor oczu niebieściutkie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat 3 lata starszy 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? hmm . Mamuśka 27. Ulubiony dzień Piątek po szkole 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Taaak. 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Te i te ![]() 31. Twój ulubiony film? 50 pierwszych randek . Szkoła uczuć . Mamuśka . Jeden horror ale zapomniałam tytułu ![]() ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? mooorze ![]() 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? nie wiem nie myśle o tym mam 15 lat ![]() 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Taa. 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Nie. 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Rzadko tam bywam. 39. Twoja ulubiona ksiązka? Hmm .. Ogólnie "Jeżycjada". 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam ulubionych 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie robiłam prawka 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? na studiach 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od koleżanki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? noo w szkole. 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? jem ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? różne 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie kuzynka jakieś 100km ode mnie ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich , kalectwo, gwałt. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? jak jestem zmęczona 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? to, że zbliża się lato ![]() 51. Czekolada czy wanilia? wanilia .. i czekolada ![]() 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Noo ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W takich , w których są fajne ciuszki ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ktoś komu nie chce sie odpisywac na tyle pytań 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? a co ja wróżka
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
1Która jest godzina?
23:46 2.Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Dorota.... 3.Twoje przezwisko? Doti, Dorcia 4.dzień urodzin? 4 sierpnia 1989 5.miejsce urodzenia? Katowice 6.Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? szare 7.. Czego słuchasz w tym momencie? athena "for real' 8.Co ostatnio zjadła/es? kanapki z pastą jajeczną i pomidory ![]() 9.. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? wiewiórka ziemna 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? hmm, pewnie lazurowym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w górach na szlaku 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? piękna, ciepła bez chmurna noc 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? koleżanka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? włosy, szczególnie gdy są długie 15. Jak się dzisiaj miewasz? dobrze, ciesze się wakacjami 16. Jaki jest twój ulubiony napój? niegazowana woda mineralna 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino, ale nie te za 3 złote w biedronce ![]() 18. Masz piercing? w uszach 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? z żaden nie jem pawełków 21. Ulubiony sport do oglądania? formuła 1 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? ![]() 23. Kolor oczu brązowo-zielono-szare. 24. Nosisz soczewki? okulary 25. Rodzeństwo i wiek? 3 braci: 24,22,19 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Kill bill 2 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? słoń, kill bill 1 i 2, death proof, 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? jakieś orientalne miejsce 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zależy 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w szyje 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jadam w fast foodach 39. Twoja ulubiona ksiązka? trylogia Bourna Roberta ludluma 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar jeszcze nie mam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? na razie 2 ale dopiero zaczynam przygode z WORD'em 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? jako pani doktor, jeszcze nie wiem jako specjalność 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? nikogo 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? maluje, sprzątam 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy tzw. głupawki 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie ? 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? zaginięcie bliskiej osoby 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? nad ranem50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? to, że mam wakacje (jestem maturzystką). 51. Czekolada czy wanilia? wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? w sumie, jak mogą ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? nigdy, jestem zbyt oszczędna 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? osoba bez poczucia humoru 56. Kto odpowie jako pierwszy? pożyjemy zobaczymy 57. A kto odpowie jako ostatni? też pożyjemy zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Konto usunięte
|
1. Która jest godzina?
17:10 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agata Joanna .. 3. Twoje przezwisko? czajka 4. dzień urodzin? 25 styczeń 5. miejsce urodzenia? Szczecinek 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? białe 7. Czego słuchasz w tym momencie? jak pracuje komputer 8. Co ostatnio zjadła/es? zupe pomidorową 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? różowego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w Paryżu 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? upalnie i duszno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? mąż 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? świetnie 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata mrożona 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino czerwone 18. Masz piercing? tylko w uszach 19. Masz tatuaż? Nieee! 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? rozbieram powoli a potem .. rzucam się na niego, liżac czekolade ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? skoki narciarskie i piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie mam w planie 23. Kolor oczu zielono - niebieskie 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? nie mam 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie pamiętam 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Tak 29. Miałaś/-eś już wypadek samochodowy? naszczęscie nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? strasznie 31. Twój ulubiony film? mam ich wiele, nie starczyło by miejsca na wymienianie 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? morze 33. Lato czy zima? zdecydowanie lato 34. Przytulanki czy całuski? dwa w jednym 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es już taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie jedną 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? nie powiem ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jadam w Fast Foodach 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie przepadam za książkami 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Batavia i bar Bartosz 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? własny interes, mąż, rodzina i .. spokojne życie! 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? mam kilka kont mailowych i co chwile coś przychodzi 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? kłade się spać lub słucham ostrego punk - rocka 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy księżyca ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Czarek w Lublinie (tymczasowo) 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć kogoś bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? hm.. 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? miłość = mąż 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada waniliowa 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? obecnie nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? nie mam przyjaciół 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? z odzieżą 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? a skąd mam wiedzieć 56. Kto odpowie jako pierwszy? patrz punkt wyrzej 57. A kto odpowie jako ostatni? Patrz pkt. 55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
1) Która jest godzina?
23:42 2) Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Klaudyna Gie. 3) Twoje przezwisko? Klaudek, Klaudis, Młoda, Sara, eFBeeL, Nikita, Diablątko 4) Dzień urodzin? 31 styczeń '88 5) Miejsce urodzenia? Porodówka zapewne ![]() 6) Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Akurat nie mam spodni ![]() 7) Czego słuchasz w tym momencie? Chłopcy z Placu Broni 8) Co ostatnio zjadła/eś? Chyba kanapki z serkiem topionym u TŻ-ta. 9) Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Facet ![]() 10) Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Róż - ostry, dający po oczach ![]() 11) Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Nie mogę się doczekać naszego wyjazdu do Kazimierza ![]() 12) Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Miła, ciepła noc. 13) Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? TŻ, oczywiście ![]() 14) Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Buty ![]() 15) Jak się dzisiaj miewasz? Tak sobie - ani dobrze, ani źle. 16) Jaki jest twój ulubiony napój? Soki generalnie. Poza tym często [niestety!] Colę popijam. 17) Ulubiony - alkoholowy - napój? Malibu! 18) Masz piercing? Nie. 19) Masz tatuaż? Tak, na lędźwiach. Kolejny na łopatce lub ramieniu będzie ![]() 20) W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie zwracam uwagi ![]() 21) Ulubiony sport do oglądania? Futbol, żużel, F1, wyścigi motocyklowe, Nascar. 22) Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Pewnie żadną ![]() 23) Kolor oczu Szaro-niebiesko-zielone. 24) Nosisz soczewki? Nie mogę. 25) Rodzeństwo i wiek? Brat, 25. 26) Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Miłość i inne nieszczęścia, jeśli pamięć nie zawodzi. 27) Ulubiony dzień 9 sierpień ![]() 28) Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolację? Zależy kogo. 29) Miałaś/-eś już wypadek samochodowy? Nie, nie przypominam sobie. 30) Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zależy od miejsca, czasu, nastroju itd. 31) Twój ulubiony film? Filadelfia, American History X, Zielona Mila, Pamiętnik 32) Twoje ulubione miejsce na urlop? Mielno - uwielbiam! 33) Lato czy zima? Nic, ale z dwojga złego - lato. 34) Przytulanki czy całuski? Zdecydowanie przytulanki ![]() 35) Związek czy przygoda na jedna noc? Związek na dłuuuugo ![]() 36) Czy Miałaś/-eś już taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Pewnie - od rodziców, przez brata, znajomych po TŻ-ta. 37) Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Generalnie są jednostki, które mogą mnie pocałować w 'd' :P 38) Twoja ulubiona knajpa Fast Food? KFC! KFC! KFC! 39) Twoja ulubiona ksiązka? Jesienna miłość, 110 ulic 40) Ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Kawiarnia Bianco w Częstochowie 41) Ile razy oblałaś/-eś egzamin na prawko? 0, udało się od razu zdać ![]() 42) Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? U boku TŻ-ta, z gromadką dzieciaków naszych. 43)Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-eś? Allegro. 44) Zostałaś/-eś kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Ta, pełno zakazów się w szkole łamało :P 45) Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Odpalam Wizaż, albo Simsy i jaaaaazda ![]() 46) Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Histeria, połączona z psychozą i atakami nerwicowo-depresyjnymi. 47) Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od Ciebie? Martynka jej na imię ![]() 48) Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Utrata TŻ-ta, problemy zdrowotne bratanka. 49) Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Po setnym ziewnięciu i padnięciu nosem w klawiaturę ![]() 50) Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Bratanek i TŻ ![]() 51) Czekolada czy wanilia? Czekolada, nienawidzę wanilii. 52) Jak bardzo lubisz swoja pracę? Dobrze jest ![]() 54) W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W każdym :P
![]() |
#174 |
Przyczajenie
|
1. Która jest godzina?
18:33 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Iza..... nazwisko po tacie ![]() 3. Twoje przezwisko? a tam... ![]() 4. dzień urodzin? 8 maj 1991 5. miejsce urodzenia? B........................ ..... 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Mam spódniczkę ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? Flo Rida- Low 8. Co ostatnio zjadła/es? ciacho ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Króliki ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czarnym ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Na Hawajach... Hotel bez znaczenia, aby blisko lazurowego morza ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Słońce.... 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Kumpela 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? W zasadzie super ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Sok pomarańczowy ewnt. mineralna gazowana 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino mszalne ![]() 18. Masz piercing? ![]() 19. Masz tatuaż? ![]() ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Normalnie ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, snowboard 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie planuję zakupów tego typu... 23. Kolor oczu niebieskie (?) 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? nie stwierdzono ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Z podniesionym czołem albo smakosz ![]() 27. Ulubiony dzień całe wakacje 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie sądzę... Towarzyska jestem ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tak, ale nie bardzo groźny 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Obie kategorie mi pasują.. (wszystko zależy od nastroju) 31. Twój ulubiony film? 'Oszukać przeznaczenie' 'Szkoła uczuć, jak wiatr' 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Las (?) ![]() 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? To i to ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Niestety tak ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Zależy przez kogo ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? McDonald's ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? Anioły i Demony Dan Brown 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Wszystkie są spoko z odpowiednim towarzystwem ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Dopiero się przymierzam ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Z ukochanym we własnym domu ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Koleżanki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Ta.... śniło mi się że mandat dostałam ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? dokuczam wszystkim ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? szalone odloty w nieznany świat wyobraźni ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie M. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Ciężka choroba, śmierć kogoś z rodziny 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? zależy od przeżyć w danym dniu... zazwyczaj ok 23 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? rodzina, przyjaciele 51. Czekolada czy wanilia? zdecydowanie czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Ba! Najlepiej zeby ze mną zostali ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Wszystkie z ciuchami się łapią ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Krystyna z gazowni ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? Chuck Norris ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? jw. ![]()
![]() |
#175 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
1. Która jest godzina?
Obecnie 23:35 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Milena K. 3. Twoje przezwisko? Nie posiadam ![]() 4. dzień urodzin? 3.11 5. miejsce urodzenia? Szamotuły 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Granatowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? Muzyki ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? Truskawki 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Chomik [miałam już 3 ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Fioletowym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Nie ważne gdzie ważne że z tą osobą ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Nie wiem ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Koleżanka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Ubranie 15. Jak się dzisiaj miewasz? Dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Woda 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Nie piję 18. Masz piercing? Nie 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jem tych batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płyt 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Siostra, lat 17 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? To był serial - Prison Break 27. Ulubiony dzień Sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Sama nie wiem ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Wesołe 31. Twój ulubiony film? Dużo takich 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Morze... 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Od pewnego czasu nie jem 39. Twoja ulubiona ksiązka? Mało czytam 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam w takich miejscach 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 0 jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? W domy, z rodziną 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? To była jakaś reklama ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Próbuje zabić nudę ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Histeria ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Żaden [?] 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskiej osoby 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Nie ma określonego czasu ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Wakacje 51. Czekolada czy wanilia? Wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? ? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W jakimś butiku ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ? 56. Kto odpowie jako pierwszy? Nie mam pojęcia 57. A kto odpowie jako ostatni? J.w |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
22:50 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? xx ;p 3. Twoje przezwisko? nie mam. chyba? ;p 4. dzień urodzin? 8 5. miejsce urodzenia? Wenus ;D w koncu stamtąd sa kobiety ;D 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? mam spodniczke ;p 7. Czego słuchasz w tym momencie? meczu 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapke 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kotki 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? wolalabym byc kredka ;D 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na Jamajce ;D 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? chyba cieplo ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? mamusia ;D 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? buty.. wiem, glupie ;D 15. Jak się dzisiaj miewasz? optymistycznie! 16. Jaki jest twój ulubiony napój? nestea 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? szampan 18. Masz piercing? kolczyk w pepku i uszy 19. Masz tatuaż? nieeeeee 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nagryzam , wciagam nadzienie i polykam? to chyba normalne prawda? ;D 21. Ulubiony sport do oglądania? pilka nozna i koszykowka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? taka do lazienki? hahahaha ;p 23. Kolor oczu kocie, tzn zaleznie na jakim tle sie znajduje ;p 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brak 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? na wspolnej 27. Ulubiony dzień dzien, gdzie dzieje sie duzo fajnych rzeczy ;D 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? yyy.. no chyba tak... ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? te i te 31. Twój ulubiony film? 'siedem' 'testosteron' i oczywiscie "DIRTY DANCING" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? morze morze morze! 33. Lato czy zima? lato!!! 34. Przytulanki czy całuski? to i to ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? niestety 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? brzuch, usta, szyja, ramiona 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? byle gdzie, te dworcowe tez sa dobre ;p 39. Twoja ulubiona ksiązka? jedenascie minut. Paulo Coelho p.s. kocham cie ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam raczej, więc nie mam ulubionych 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze wogole nie zdawalam, zbieram sie juz 2 lata... ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie widze sie jeszcze ;p 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od kolezanki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? tak, brak dokumentu przy kontroli biletow... mandat- 10 zł ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? marudze i robie sie spiaca 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? marudzenia i zlosci, nerwowa jestem nooo... ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie przyjaciolka.... 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? smierc kogos bliskiego... 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? ok 3.00 ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Ci co daja mi wszystko - rodzina i przyjaciele 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? studiuje, nie da sie chyba tego lubic, oprocz imprez studenckich ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? pewnie ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? o nie, nie zdarzylo sie i nie hce zeby sie zdarzylo. oszczedna jestem ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? mam nadzieje ze wszyscy co tu wejda ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? ten co wejdzie tu zaraz? ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? yyy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
16:08 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Paulina P. 3. Twoje przezwisko? Rosiek ![]() 4. dzień urodzin? 28.11 5. miejsce urodzenia? Sosnowiec ![]() 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Akurat nie mam na sobie (; Gorąco jest, więc siedzę w bieliźnie. 7. Czego słuchasz w tym momencie? Harmless Wishes by Evergrey ;] 8. Co ostatnio zjadła/es? serek Vitello kokosowy ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? uwielbiam koty ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na Litwie albo w Rumunii 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? męczący upał ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? moja babcia, bo nie słyszala jak ją wołam i musialam zadzwonić na komórkę <lol2> 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? styl 15. Jak się dzisiaj miewasz? zmęczona wakacyjnym obijaniem się ;D 16. Jaki jest twój ulubiony napój? czerwona herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? malibu, chociaż mam poniżej 18 ![]() 18. Masz piercing? 5 kolczyków w uszach jak na razie. 19. Masz tatuaż? z henny ;D 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam. 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? czystą DVD-RW ;D 23. Kolor oczu zielono-pomarańczowe. 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brak 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Egzorcyzmy Emily Rose 27. Ulubiony dzień każde wtorki - nie wiem czemu ;D 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zależy kogo... 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? tak 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straszne 31. Twój ulubiony film? ee, brak ;D 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Rumunia - Bukovina a zwłaszcza Campulung moldovensec <3 albo Hajduszoboszlo na Węgrzech. 33. Lato czy zima? zima 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? ojj, dużo takich miejsc ;P 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie lubię fast-foodów 39. Twoja ulubiona ksiązka? wszystkie Coelha i Piekary 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie powiem, bo mama się jeszcze dowie i co wtedy? ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam jeszcze, ale za rok... hm ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Na Akademii Medycznej/w szpitalu 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od byłej wychowawczyni 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? czytam wizaż ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? emm? 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie mój przyjaciel nad morzem i przyjaciółka koło Rzeszowa (ja - Zagłębie) 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? trudno określić. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? zależy czy mam wolne czy szkołę ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? wakacjeee ![]() 51. Czekolada czy wanilia? wanilia. 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję (; 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Ikei i C&A 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
1. Która jest godzina?
22.00 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agata N. 3. Twoje przezwisko? Agatka, Jillian 4. dzień urodzin? 1.07 5. miejsce urodzenia? Żary 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Mam szarą spódnicę 7. Czego słuchasz w tym momencie? Lacuna Coil- Daylight Dancer 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapki z pastą łososiową 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? koty- najlepiej czorne ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwony z brokatem 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w niebie... ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? upał 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? mój chłopak 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? kolor oczu 15. Jak się dzisiaj miewasz? Ok 16. Jaki jest twój ulubiony napój? soczek kubuś ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nie piję 18. Masz piercing? 3 kolczyki w uchu 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? łamię go na kawałki ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? "Moda na sukces" ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? najnowszy album Evanescence, ale nie wiem, kiedy się ukaże :P 23. Kolor oczu szaro-zielone 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? nie mam 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Lejdis 27. Ulubiony dzień piątek ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? czasami 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straszne 31. Twój ulubiony film? Egzorcyzmy Emily Rose i Szósty zmysł 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? domek ![]() 33. Lato czy zima? zima 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? usta ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jem fast-foodów 39. Twoja ulubiona ksiązka? rzadko czytam 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Cafe Pietro ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? na scenie lub w szpitalu psychiatrycznym... ![]() ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od nasza-klasa.pl 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? idę spać ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? maxymalna odje*ka i fochy na mojego TŻ ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Ewka- około 100 km 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? nie ma takiej sytuacji 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? 23, w dni wolne od szkoły to bywa różnie ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Mój TŻ 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję, ale jeśli chodzi o naukę to pfee ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w jakimś gothshopie albo Ikea ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ktoś zajęty 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
22:51 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Hanna R. 3. Twoje przezwisko? nie mam 4. dzień urodzin? 19 czerwca 1983 5. miejsce urodzenia? Wałbrzych 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Dżinsy ciemnogranatowe. 7. Czego słuchasz w tym momencie? Dźwięku z gg ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? tort czekoladowy 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? nie chciałabym być długopisem 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? we własnym domu (w sypialni konkretnie) 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pochmurno, przed chwilą padało 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? mój mąż 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? kiepsko... 16. Jaki jest twój ulubiony napój? kawa z mlekiem 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? czerwone wino-koniecznie słodkie 18. Masz piercing? tylko kolczyki w uszach 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam ich 21. Ulubiony sport do oglądania? tenis ziemny 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie planuję takowych zakupów 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat młodszy o dwa lata 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Zabójstwo Rogera Ackroyda" 27. Ulubiony dzień ? 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie, pod warunkiem że ten ktoś to mój TŻ ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe (i czasem straszne) 31. Twój ulubiony film? "Love Story" i kilka komedii romantycznych 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? gdzieś nad wodą (morze, jezioro) 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w usta 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? zależy od nastroju i tego co akurat jest w pobliżu 39. Twoja ulubiona książka? "Prawiek i inne czasy" Olgi Tokarczuk 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie robiłam kursu (jeszcze) 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? we własnym domu u boku męża i trójki dzieci (i kota) 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od mojego taty 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? denerwuję się i jestem zdecydowanie niemiła 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ? 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie mama... 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? kiedy oczy mi się same zamykają 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? życie z moim mężem 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? gdybym to do nich wysłała to tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w jakiejś galerii handlowej albo w księgarni 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ktoś, kto tu nie trafi 56. Kto odpowie jako pierwszy? ? 57. A kto odpowie jako ostatni? ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
. Która jest godzina?
01:52 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Aga <jakas tam;p> 3. Twoje przezwisko? brak.bynajmniej nie pamietam 4. dzień urodzin? 5 listopad 19 lat temu ![]() 5. miejsce urodzenia? siedlce 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? mam pizame ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? glupich tekstow z filmu jakiegos na dwojce 8. Co ostatnio zjadła/es? wafelki kakaowe 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kiciusie 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? eeeeeeeee dlugopisem?? chyba czarnym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? nad polskim morzem 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? burza 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? moj tz 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? wiem ze to glupie ale kolor wlosow ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? gardlo mnei boli kaszle ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? zielona herbata;p 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? szampan 18. Masz piercing? nie. 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jem 21. Ulubiony sport do oglądania? nie lubie ogladac sportow wole sama sie udzielac w nich 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuje wcale 23. Kolor oczu piwne:P 24. Nosisz soczewki? nie.okulary do kommpa 25. Rodzeństwo i wiek? siostra 10 lat starsza brat 9 drugi brat 7 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie znam tytulu...jakis lecial.. 27. Ulubiony dzień kazdy dzien z tztem 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? w tylek mnie tylko stukneli jak mialam pierwszy dzien prawko 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? "nie mam ulubionych 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? kazde jest dobre bo rrzadko wyjezdzam 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? niestety tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? hmm;p wszedzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? MCdonalds;p 39. Twoja ulubiona ksiązka? stowarzyszenie umarlych poetow 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar pizzeria italia 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Zdałam za pierwszym razem 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? przy moim tzcie i z coreczka 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? jakas reklama z wp 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? marudze 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? eeeeeeee 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie ze szkoly ktora juz skonczylam 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? straata(smierc) najblizszych 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? pozno 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? milosc 51. Czekolada czy wanilia? wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje jeszcze 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? niom 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? house, troll itd 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? 56. Kto odpowie jako pierwszy? 57. A kto odpowie jako ostatni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.